Nokia 5250 - opinie
Telefony Nokia Nokia 5250 Opinie o Nokia 5250

Nokia 5250

w sumie: 26
  • 0

    1.  2010-08-24 11:25:20

    Uwstecznianie się Nokii. Z takimi modelami i to za tą cenę rynku nie zdobędzie. Samsung oferuje więcej za mniej.

  • 0

    2. ~qosc  2010-08-24 21:34:57  host: abyt134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi to zwygladu przypomina troche samsunga monte i SE x10 mini.

  • 0

    3. ~Robson  2010-08-24 23:07:52  host: afij224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z wyglądu mi się podoba. Ale cena przesadzona

  • -1

    4. ~  2010-08-25 09:57:43  host: 213-92-179-221.serv-net.pl

    Z opisu wygląda na "wykastrowaną" 5230, która (jak wiadomo) była "wykastrowaną" 5530, która (przypominam) była "wykastrowaną" 5800. Po potrójnej kastracji niewiele zostało. :))) Jeżeli będzie tania to może coś zdziała, w innym wypadku nie wróżę sukcesu. ;(

  • 0

    5. ~Senninho  2010-08-25 11:25:58  host: cyz139.internetdsl.tpnet.pl

    Taka biedniejsza muzyczna 5230, szczerze...kolejny kotlet odgrzany w ładniejszym ubranku a technologicznie...leży

  • 0

    7. ~luc  2010-08-25 15:17:57  host: 62.152.130.107.dsl.dynamic.eranet.pl

    Kolejna taka sama nokia tylko w zmienionej obudowie. Jak dla mnie to to samo co N5230 tylko z mniejszą baterią i mniejszym wyświetlaczem. Dziwną politykę prowadzi nokia i jak dalej będzie tak robiła wkrótce zostanie przegoniona przez Samsunga...

  • 0

    8. ~artur  2010-08-25 23:49:53  host: aeqj195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o zal nie ma wifi

  • 0

    9.  2010-08-27 14:06:00

    Samsung już dawno przegonił nokię i to jest fakt ;)

  • 0

    10. ~Raven  2010-08-27 23:44:28  host: staticline16949.toya.net.pl

    Dajcie sobie spokoj z komentami typu "zal nie ma wifi" itp. to ze go nie ma dla niektorych jest oznaka uwstecznienia, ale przez to niektorzy (Ci ktorych nie stac na np. 5800) beda mogli sobie kupic telefon z ekranem dotykowym. Co do wygladu... to teraz w kazdym modelu mozna znalezc cos z innego fona. Sorry za brak polskich znakow :)

  • 0

    11. ~  2010-08-28 09:25:30  host: public17349.cdma.centertel.pl

    Ludzie Główno prawda co ludzie piszecie Nokie i Black Berry to są w tej chwili najlepsze modele na rynku

  • 0

    13. ~strom  2010-08-28 13:42:45  host: user-109-243-219-149.play-internet.pl

    wifi brak, gps brak, nie chce tego nawet za free

  • 0

    14. ~  2010-09-01 11:28:53  host: 83-238-173-86.ip.netia.com.pl

    "Ludzie Główno prawda co ludzie piszecie Nokie i Black Berry to są w tej chwili najlepsze modele na rynku", to nie prawda Nokia juz dawno zpsiała się blackbery jest super ale dla biznessman'ów, szczerze mówiąc jest to SE X8, tylko z logo Noki i gorszymi funkcjami

  • -1

    15. ~debek  2010-09-01 11:31:29  host: 83-238-173-86.ip.netia.com.pl

    w polsce żądzi Samsung i SE i LG, a na swiecie Apple i HTC

  • 1

    16. ~Elektron  2010-09-02 12:32:58  host: 77-254-199-123.adsl.inetia.pl

    Do "debek": No jasne, !!!w polsce!!! !!!żądzi!!! Samsung i SE i LG... chociaż nie wiem co to znaczy, że !!!żądzi!!! i gdzie to jest !!!w polsce!!! (może polska to dla ciebie tak zwana uboższa Polska B ;-) Natomiast wiem, że w Polsce rządzi, czyli najlepiej się sprzedaje Nokia, a za nią jest Samsung, zaś SE jest obecnie daleko z tyło za tymi producentami (tak w Polsce jak i na świecie). Natomiast na świecie również rządzi, czyli najlepiej się sprzedaje Nokia, a za nią jest Samsung, później RIM, a następnie LG.

  • 0

    17. ~wiek  2010-09-05 09:57:12  host: apn-77-112-252-25.dynamic.gprs.plus.pl

    juz dawno mowilem ze nokia swoimi archaicznymi telefonami, funkcjami softem jest w tyle za innymi,lecz wciaz masa ludzi kupuje tą nedze gdyz.....to nokia,wow. zobaczcie chociazby fon z androidem, ten dziala super.mialem 1 raz nokie i...NIGDY WIECEJ:)

  • 0

    18. ~Elektron  2010-09-07 15:44:56  host: 77-253-10-81.adsl.inetia.pl

    Do "wiek": Rzucasz tu jakimiś pustymi ogólnikami na temat Nokii! - Jakie to Nokia ma niby archaiczne telefony (nie smartfony) w porównaniu z konkurencją?! Jakie to niby w Nokii są "archaiczne funkcje"?! "archaiczny soft"??? - w czym oprogramowanie S40 ustępuje analogicznemu oprogramowaniu u konkurencji?! Poza tym słyszałeś kiedyś o systemie operacyjnym MeeGo, czy Mameo?! Widziałeś na oczy działający smartfon z Symbianem trzeciej generacji?! To pytania retoryczne, więc nie musisz na nie odpowiadać - po tym co napisałeś wcześniej odpowiedzi na nie są oczywiste - nie masz pojęcia o Nokii i "kserujesz" tu tylko zasłyszane hasła i farmazony! ;-)

  • 0

    19. ~marcin  2010-09-10 21:28:04  host: 178.182.165.131.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    fajnie że 24 godziny słuchania muzyki, ale pewnie na słuchawkach albo zewnętrznych głośnikach.

  • 0

    20. ~dAb  2010-10-04 10:35:03  host: mzo98.internetdsl.tpnet.pl

    ja akurat tez miałem nokie a teraz mam htc z androidem i nigdy wiecej nie chciałbym wrocic do nokii:)

  • 0

    21. ~kkaczer  2010-10-21 18:54:43  host: staticline55912.toya.net.pl

    Choroba znalazłem kilka sprzeczności... Podajecie że wideo konferencji nie ma. Na stronie Noki podają że obsługa wideo konferencji jest... Widzę tylko jeden aparat... ??? Czy takie samo rozwiązanie zastosowano jak w mojej starej archaicznej 6233? Trzeba drugi aparacik jako akcesorium wpiąć czy jakiś błąd jest w danych? EDGE ma więc? I a pro po SE miałem ale nigdy więcej wróciłem do Noki miałem dość różnych zawiłych szukania opcji itp pierdli... Miałem też LG i też dziękuję. Osobiście używam obecnie 5530 i jestem bardzo zadowolony żona 5800 i też jest zadowolona. Ja Nokię lubię za prostotę i intuicyjną obsługę.

  • 0

    22. ~TeleTrans  2010-11-04 16:07:39  host: grafi.ae.krakow.pl

    Ja "dAb" z kolei spróbowałem Androida i już nie chcę wracać do systemu Google! ;-)

  • 0

    23.  2010-11-25 02:04:28

    Ja jestem szczęśliwą posiadaczką N5250 i jestem z niej bardzo zadowolona. Miałam różne telefony Samsunga, Sony Ericssona, Motorole, LG i Nokie. I zawsze wracałam do Nokii. Telefon jest łady, trwały, lekki i poręczny. Nie dla każdego ważny jest GPS czy inne zbędne bajery. Dla mnie ważna jest niezawodność telefonu i dla mnie taka jest Nokia. Mój chłopak ma Samsunga i jest zadowolony choć też całe życie używał Nokii. Każdy lubi coś innego i całe szczęście:) Osobiście polecam N5250.

  • 0

    24. ~macio34  2011-03-11 14:21:49  host: acdg47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taka słabsza nokia x6

  • 0

    25. ~yba  2011-03-30 10:00:50  host: public11695.cdma.centertel.pl

    Prowadzicie dyskusje o wyższości marek, ale nikt nie napisał czegoś konkterniejszego o tym modelu. A ja chciałbym się dowiedzieć jak długo trzyma bateria, jak wychodzą zdjęcia,jak stabilny jest w niej system (skoro jest prosta, to powinien sobie radzić). Po co mi wi-fi, wideorozmowa, jak mieszkam na wsi. Chciałbym natomiast zrobić w miarę dobre zdjęcie bocianowi, a do traktora nie wezmę lustrzanki. Gps, też mi jest zbędny, bo wiem, gdzie mam pole. Jak sądzicie - czy ten telefon spełnia moje oczekiwania?

  • 0

    26. ~gary94  2011-07-01 17:42:21  host: wieszowanet-nat3.wieszowanet.pl

    fajny telefon ma symbian i wszystko no i co że jest podobny do se x10 to jest fajne że jest tani

  • 0

    27. ~piooo  2011-08-28 12:40:32  host: 77-254-193-95.adsl.inetia.pl

    Nie polecam tego telefonu. Bardzo awaryjny, po miesiącu przestał działać głośnik a teraz padła płyta główna. Bateria trzymała przeważnie 3 dni

  • 0

    28. ~sankido  2011-10-17 15:14:14  host: z44-03.opera-mini.net

    dla mnie tel. musi byc prosty w obsłudze.sam mam 5250 , moim zdaniem osoby które mają telefon z mnóstwem bajerów , po co wam to? Założe się że połowa z zaś nie zna połowy możliwości tych telefonów, uzywacie więc marnej połowy a nawet mniej.to po co taka gadka że nie ma wfi , mam neta w domu, a wy zajmujecie swój cenny czas aby siedzieć wszędzie i nabierzącą w necie.to smutne jaką otoczke robicie w około innych telefonów.tak na prawdę to telefon działa tak jak się o nie go dba. Oprogramowanie siada?zastanowiliście się kiedyś dlaczego?wątpię...to jest spowodowane ściąganiem różnych aplikacji często zbędnych na tel.nokia ma najlepsze opr. Bo jest sprawdzone od wielu lat.a reszta to nowości które , zobaczmy za parę lat czy będą dobre i sprawne...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet