Nokia 5235 - opinie
Telefony Nokia Nokia 5235 Opinie o Nokia 5235

Nokia 5235

w sumie: 26
  • -1

    1. ~  2009-12-16 08:20:49  host: 212.160.172.70

    nokia z kazym modelem spada w moich oczach

  • 0

    2. ~  2009-12-16 08:22:23  host: 217.153.73.242

    tak troche 5530 zalatuje:D ale mega okrojony..

  • -1

    3.  2009-12-16 12:22:36

    Tlelefon z wyzszej pułki, ale czegoś mu brakuje dobrego aparatu. Mimo czego telefon jest prawie taki sam jak Nokia 5800 XM. Tylko, ze tamta Nokia ma wiekszy aparat a poza tym wszystko to samo. Telefon oceniam na 9. Tylko przez słaby aparat

  • 1

    4. ~  2009-12-16 13:04:26  host: v02-12.opera-mini.net

    BRAK WIFI,APARAT 2mp

  • 0

    5.  2009-12-16 15:38:06

    Ciekawa budżetówka. Jeśli jakość dźwięku z 5530 zostanie, to może jakąś popularność zdobędzie. Ale wykonanie to nawet ze zdjęcia bije po oczach.

  • 0

    6. ~piotrek  2009-12-16 16:11:06  host: 87-51-n2.aster.pl

    2 Mpix haha w zegarku mam więcej, 5 MP powinno byc - wiecej to juz kaszka; jest symbian a nie ma wifi - żarty? a i dobry wyświetlacz

  • 0

    7. ~Johnnatan  2009-12-16 18:47:07  host: static-ip-87-248-91-120.promax.media.pl

    Czy mi sie zdaje, czy to juz kiedys bylo..? :/ nokia chyba produkuje najrozniejsze kopie 5800... przynajmniej w moim osobistym odczuciu. i mimo ze posiadam nokię, uwazam ze robi sie to troszeczkę żałosne. Nokia 5530 miala byc odchudzoną wersją 5800, wiec po co kolejny klon? wersja posrednia? Przepraszam - najslabsza bo ta jest jeszcze gorzej wyposazona od 5530, ale jaki w tym sens?

  • 0

    8. ~...  2009-12-17 18:43:33  host: chh142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O widzę młodszą ale trochę gorszą od mojej 5800 :D

  • 0

    9. ~fajny1  2009-12-17 18:52:26  host: adea122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czym ten telefon różni się od noki 5800 czy 5530??

  • 0

    10. ~Jack  2009-12-19 09:48:16  host: afjk81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ...znów brak wi-fi. W takim urządzeniu to już powinien być standard. Przecież koszt modułu wi-fi jest niewielki w produkcji seryjnej. O co noki chodzi?

  • 0

    11. ~  2009-12-19 18:03:22  host: 91.209.116.35

    Nokia 5230 czyli: Co by tu jeszcze usunac z 5800;)

  • 0

    12. ~TeleKOM  2009-12-21 11:40:55  host: aap129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    /CYTAT/ 3. jarek5656 2009-12-16 12:22 Tlelefon z wyzszej pułki, ale czegoś mu brakuje dobrego aparatu. Mimo czego telefon jest prawie taki sam jak Nokia 5800 XM. Tylko, ze tamta Nokia ma wiekszy aparat a poza tym wszystko to samo. Telefon oceniam na 9. Tylko przez słaby aparat /CYTAT/ Jak nie masz pojecia o czym piszesz to sie nie wypowiadaj...

  • 0

    13. ~RAdekM  2009-12-21 17:58:46  host: aha149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta nokia jest po to ze jak wiekszosc firm chce zapelnic sobie caly segment, dlatego min nokia wypuszcza modele posrednie, dla tych np co nie maja za tyle pieniazkow zeby kupic sobie n97, czy chodzby nokie 5800 ta napewno bedzies sporo tansza. A ma duzy wyswietlacz i napewno zyska sobie grono zwolennikow. Nokia wie co robi ma tegie glowy w dziale marketingu. :)

  • 0

    14.  2009-12-24 18:21:51

    tak tak ale ma ekran 3.2cala a to więcej od nokii 5530 a taki sam jak 5800.... czy to napewno model nokia 5235 a nie czasem nokia 5230 ??

  • 0

    15.  2009-12-30 15:17:21

    niestety Nokia odchodzi od dobrych i sprawdzonych konstrukcji jak N95 na rzecz dotykowców z Symbianem na którego nie ma prawie aplikacji... Szkoda, Nokia sie cofa...

  • 0

    16. ~Lukiboss  2010-01-04 16:33:54  host: 91-193-208-106.eimperium.pl

    Miałem już doczynienia z : Avilla , Coockie , Omnią , Nokią 5800 i powiem wam że one (jak i pewnie większośc telefonów z ,,dotykowymi'' telefonami w tej cenie) mają bardzo tandetny dotyk... te ekrany powinny się nazywac wciskowe a nie dotykowe. W omni to już porażka , a jak się jeszcze kupi folie ochronną (a ekran rysuje tak że ch*j strzela) to normalnie masakra...

  • 0

    17. ~  2010-01-10 13:42:07  host: ews136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale wy jestescie normalnie pusci :/... Nokia produkuje klony 5800, bo nie których na nią nie stać? ta nokia nowa kosztuje pewnie 450-600 jak sie dobrze poszuka na aukcjach internetowych :/... Po zatym jeśli ktoś nie potrzebuje wi-fi ani dobrego aparatu, tylko czytelny wyswietlacz troche muzyki i zabawy z dotykiem ?? pomyslcie ://

  • -1

    19. ~htc  2010-01-17 17:51:59  host: 89.174.4.69

    kolega korzystał na nim z neta potem zamknoł tą aplikacje za jakiś czas skap się że niema kaszy na koncie telefon nadal miał włączonego neta a na pasku nic nie było ze jest włączone jakiś zawiech 32 zł w plecy dobrze ze się skap bo przez całą noc straciłby więcej uwarzajcie

  • 1

    20. ~Slide  2010-01-23 10:09:49  host: abgi176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale nokia dała za taka cene telefon bez wi-fi z aparatem 2mpx poprostu porażka i potwierdzam kolege u góry za taka cene kazdy wybierze 5800 a ten telefon to jest 6300 z wiekszym wyswietlaczem i w nowej obudowie ;/

  • 0

    21.  2010-02-08 17:39:55

    to taka 5800 dla ubogich zamiast 16mln. kolorów 256tys. zamiast 3,2mp z lampą 2.0 bez lampy, brak wi-fi i brak karty pamięci w zestawie za to ma dużo więcej wbudowanej pamięci bo 320mb a nie ok 80. Tylko w polsce jak zwykle cena jest z kosmosu, 5800 kosztuje ok. 1000 a to ponad 800. Pomyłka, powinno być 550, 600 zł maksymalnie. Poczekajcie a za 2-3 miesiące spadnie cena i można już pomyśleć nad nią. Ja ma 5800 już parę miesięcy i jest OK ale radzę aktualizować soft do 4.005.

  • 0

    22. ~giorgio  2010-03-04 22:13:42  host: host8925148207.waldex.net

    jaek chyba cos tu nie tak ogladasz te telefony . ta nic kompletnie nie ma . ma tylko radio i gps :P

  • 0

    23. ~Ogi  2010-07-18 15:31:49  host: apn-77-114-50-79.dynamic.gprs.plus.pl

    telefon ładny a jęsli chodzi o wi-fi to jest błąd w opisie mam wi-fi. Aparat 2.0mb wkońcu to telefon jak chcecie dobre zdjęcia to sobie kupcie aparat. telefon różni sie od 5800 poniewarz ma 512mb ram a 5800 ma 128mb. Więc ceny sie nieczepiac. Jak patrze na wasze komentarze to mi sie niedobże robi. to jest nokia porządna marka nie tak jak wiecznie zacinające i resetujące sie LG i Samsungi.

  • 0

    24. ~BartII  2010-11-04 16:56:57  host: do-sinusnet.z.man.stargard.pl

    Ej czym to sie rozni od 5230 5228 i 5233?? wszystkie sa takie same

  • 0

    25.  2011-01-12 15:05:04

    jest dostempny w erze lub w plusie lub w orange

  • 0

    26. ~korbik  2011-02-20 15:42:26  host: cn-94-229-83-77.selsoft.pl

    hehehe miałem 5230 wgrali mi w serwisie nokii nowy soft bo się wieszał i teraz mam 5235 :D

  • 0

    27.  2013-02-15 09:30:48

    @korbik : mam dokładnie to samo, soft od 5235 jest bardziej stabilny

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet