Nokia 5220 - opinie
Telefony Nokia Nokia 5220 Opinie o Nokia 5220

Nokia 5220

w sumie: 266
  • 0

    1.  2008-04-23 18:20:20

    Stylistyka wg. mnie nie trafiona, poza tym jak do muzyki ok, ciekawe czy procesor dzwieku nowy, czy wyciagniety z poprzednikow... Mogli by zrobic cos ladniejszego a nie zapatruja sie na wielki placek L7

  • 0

    2. ~tajny  2008-04-24 14:20:55  host: staticline18453.toya.net.pl

    moim zdanie fajna nokia jestem pierwszy :P

  • 0

    3. ~  2008-04-25 17:05:01  host: f142-045.opera-mini.net

    opera mini to jet + a zlocze mikro 2g na nowsc malo

  • 0

    4. ~  2008-04-27 19:53:51  host: 83.2.170.162

    nokia chyba sobie jaja robi z tym wyświetlaczem 256 tys. kolorów

  • 0

    5. ~witek  2008-04-28 17:09:38  host: 83.2.170.162

    ktos wie kiedy bedzie w sprzedazy ?

  • 0

    6. ~Agnieszka  2008-05-22 14:59:07  host: chello089078015104.chello.pl

    Hej:) Czy znacie jakiś telefon który jest lżejszy i mniejszy od tej Nokii?. Podoba mi się ten telefonik własnie dlatego że jest cieniutki, lekki i ma dobrą baterię. Całuski!

  • 0

    7. ~  2008-06-01 21:07:30  host: cfm213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 6, nokia 5310. ;)

  • 0

    8. ~Scythe  2008-06-24 22:42:41  host: ip-3-155.gemini.net.pl

    "Stylistyka wg. mnie nie trafiona" - kwestia gustu. "ciekawe czy procesor dzwieku nowy" - fakt, ten już powinni zmienić na coś lepszego. "a zlocze mikro 2g na nowsc malo" nie będzie więcej, system plików trzyma. Nokie musi opracować system, który obsłuży coś więcej niż FAT. "nokia chyba sobie jaja robi z tym wyświetlaczem 256 tys. kolorów" - LOL, więcej na ten temat się nie wypowiem.

  • 0

    9. ~hwoarang  2008-07-24 10:31:15  host: aef38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląd nie taki ładny a z muzyką kiepsko

  • 0

    10. ~jaś  2008-07-30 14:24:14  host: ckp243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A zdjęcia jakie robi ? Może ktoś odpowiedzieć?

  • 0

    11. ~agressiva  2008-08-02 13:44:18  host: abhj51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzis qpiłam tego fona[;...myślę że jest świetny i dobrze bedzie mi sie z nim wspolpracowalo^^...naprawde polecam;]

  • 0

    12.  2008-08-12 08:52:51

    Bardzo fajny fonik jak dla mnie wygląd nie zły ktoś mi może powiedzieć gdzie ma te mrugające diody (jedna prawdopodobnie pod aparatem jest jeszcze jakaś???) ??? I przede wszystkim że jest już dostępny w Orange i to za przystępną cenę. Chyba go sobie kupię.

  • 0

    13. ~gusia  2008-08-13 15:02:58  host: idr13.internetdsl.tpnet.pl

    A wy nie robcie sobie jaj piszac ze: nokia sobie robi jaja z wyswietlaczem 256tys) bez przesady wszyscy nie potrzebuja 16mln kolorow z bateria trzymajaca przy tym 1 dzien :/ 256 tys to jak najbardziej prawidlowa skala :-) stylistyka rzecz gustu funkcje jak na dzisiejsze czasy sa ok... bardziej rozbudowany niz podstawowy ale nie kazdy potrzebuje wideokonferencji lampy blyskowej 3g itd .....

  • 0

    14.  2008-08-17 17:37:58

    5310 ładniejsza

  • 0

    15. ~romek  2008-08-18 09:14:17  host: bn197.osiedle.net.pl

    jak z aparatem w tym fonie, da sie robic fotki z bliska taki tryb "makro" jak w SE????

  • 0

    16. ~leszczyk  2008-08-19 15:04:21  host: bot60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ta nokia wypada w porównaniu z w880i pod względem dżwięku na słuchawkach?

  • 0

    17. ~idea  2008-08-20 21:35:42  host: acfp205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fotki robi gorsze od lgku250,znacznie gorsze-lg ma edytor fotek ta nokia edytor sprowadza do wstawienia ramek,ikon itp,i to wszystko-żenada.jedyny plus tego fona to żadkość u nokii-nagrywanie rozmowy jeszcze o foto-1/3ekranu zajmuje rozjaśnione koło i przebarwia na różowo-ostrość jest gorsza o 50% od zwykłego samsunga e250.a klapka na baterie to istny dramat.kolorowa zabawka z ambicjami,ale to tylko marketing(testowałem to prze kilka godzin)

  • 0

    18. ~ola  2008-08-26 11:31:42  host: 212.160.172.70

    mam pytanie czy ona jest faktycznie taka ścięta czy tylko na zdjęciu tak wygląda

  • 0

    19. ~ANtek  2008-08-27 11:56:23  host: 87-205-80-43.adsl.inetia.pl

    Telefonik Fajny, właśnie zakupiłem, lekki i cienki polecam!!!

  • 0

    20. ~Leszczu  2008-08-30 23:56:53  host: aclu109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wygląda bardzo ciekawie ;) Różni się od pozostałych - i dobrze! :)

  • 0

    21. ~  2008-08-31 21:19:57  host: adf43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokia gra tak samo jak 5310 ma za to lepszy glosnik wstawiony na sluchawkach gra lepiej od w880i jedyna wada to mikrofon kolo klawisza nr9 trzeba rozmawiac z telefonem z lewej strony chyba ze ktos lubi podnosic fona niewiadomo jak wysoko

  • 0

    22. ~nokia  2008-09-01 15:04:47  host: wlan2-2.srem.net

    posiadam ten telefon od wczoraj i jestem mile zaskoczony:) gra głosno, super zdjecia,

  • 0

    23. ~kuba47  2008-09-01 20:52:11  host: 77-253-125-139.adsl.inetia.pl

    no ale to zależy do słuchawek chyba nie!!! i jak sobie ustawisz też kreator

  • 0

    24. ~gops  2008-09-03 14:19:52  host: 078088166250.elb.vectranet.pl

    darecky ....i 200zl drozsza

  • 0

    25. ~blakk  2008-09-13 09:16:34  host: 91.150.135.66

    Na pewno nie ma dyktofonu? Bo w niektórych opisach pisze że jest.

  • 0

    26. ~Maniakos  2008-09-14 20:20:14  host: host-n1-71-145.telpol.net.pl

    ten fonik jest głośny czy raczej cichy? do porownania daje nokie 5300

  • 0

    27. ~karena  2008-09-15 13:36:41  host: bki121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fon jest suuuper. Ma ładny i oryginalny wygląd. Nie posiada za bardzo udoskonalonych bajerów ale to i dobrze bo bateria trzyma nawet 8 dni ! Polecam ;]

  • 0

    28. ~terefere  2008-09-15 15:53:15  host: nat-135.ghnet.pl

    a nie lepiej sobie kupic zwykły fon z baterią ytzymającą tydzien, do tego playera z dobrymi słuchawkami a aparat osobno do robienia zdjęć? takie kombajny wszystko w jednym sa do niczego tak naprwde. fotki słabe, muza zenada, a przez te wodotryski bateria trzyma dzien.

  • 0

    29. ~Arczi  2008-09-16 09:40:14  host: eloros3.ertel.com.pl

    Witam Mozna te diody wyłączyć, podczas sluchania muzy, bo podoba mi ten telefon, ale te mrugnięcia by mnie pewnie irytowały?

  • 0

    30.  2008-09-22 07:19:53

    Proszę niech załoga telepolis zrobi test tego telefonu. Ten telefon może się stać bardzo popularny ze względu na swoją cenę.

  • 0

    31. ~palll  2008-09-22 17:36:19  host: s187pc148.mmj.pl

    siema kupilem go 2 dni temu jak narazie niemam sie do czego doczepic:) bateria ok wyswietlacz tez muza lepszej jakosci niz w moim poprzednim SE w200i aparat nawet dobry. moze nie jestem zbyt wymagajacy do telefonow:) mi ten fon pasi:) jak narazie heh pozdRo

  • 0

    32. ~Paula  2008-09-22 17:53:15  host: adw146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi osobiście ten telefon się podoba, jest taki asymetryczny i ma cienki uroczy pasek z 'play' stop' itd po boku a nie tak jak w 5310, parametry ma dobre, a przez to właśnie że ma 256 tys. BATERIA TRZYMA DłUżEJ, jest to telefon muzyczny więc to chyba bardzo ważne. Jeśli chodzi o robienie zdjęć nokia pod tym względem zawsze była kiepska. Miałam ten telefon w ręku jest lekki, ładny w sam raz dla kobiety i nie kosztuje fortuny.

  • 0

    33. ~kris  2008-09-23 17:53:31  host: big6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jam mam 5310 i na ten fonik bym się nie zamienił

  • 0

    34. ~kuba  2008-09-24 13:57:41  host: h-a166-140.resetnet.pl

    super telefon, dwie małe wady: trudno zdjąc tylną klapke, a to srebne wyrozniajace sie na dole telefonu to uchwyt na smycz. ODP. do pytań wyżej: 25 - ma dyktafon 29 - mozna Jak formatować baterie w tym telefonie? czy jej nie formatowac?

  • 0

    35. ~karolina  2008-09-27 01:21:26  host: aegz197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Można.w czasie słuchania muzyki wejdź w opcje ->ustawienia i tam wszystko znajdziesz.

  • 0

    36. ~michal  2008-09-27 23:02:57  host: afy161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam własnie od wczoraj jestem posiadaczem tego , i chciałem powiedzieć ze telefon rewelacja Dodatkowo telefon ma mozliwosc instalacji nawigacji samochodowej Nokia Maps , oczywiscie po uprzednio dokumieniu GPSa na blototh

  • 0

    37. ~Mike  2008-09-28 12:06:02  host: host-81-190-178-186.gorzow.mm.pl

    Posiadam ten telefon od tygodnia,dobre spasowanie elementów obudowy,dobre materiały użyte do produkcji.Przednia część panelu wykonana na wysoki połysk tzn. lakier fortepianowy czyli łapie wszelkie odciski palców oraz zanieczyszczenia.Dzięki fakturze tylnej części trzymanie telefonu/chwyt jest bardzo pewne aparat nie wyślizguje się jak przykładowo 6300 do której gabarytowo i wizualnie jej najbliżej. W zestawie zestaw słuchawkowy stereo (nie powala jakością ) karta 512 MB,kabel transmisji danych,broszurki,soft na cd,smycz Nokia.Przejdźmy do meritum czyli odtwarzania dźwięku (do tego ten aparat stworzono-xpress music) Nokia dołożyła nowy układ odpowiedzialny za dźwięk w tym modelu i szczerze mówiąc postarali się-na konkretnych markowych słuchawkach (osobiście używam sennheiser'a) gra wyśmienicie,lepiej niż wiele odtwarzaczy mp3,głębokie basy,predefiniowane ustawienia korektora oraz możliwość własnych ustawień korektora czynią z tego telefonu prawdziwie muzyczny aparat.Aparat fotograficzny całkiem niezły o niebo lepszy niż w 6300 tutaj także Nokia dołożyła nowy układ odpowiedzialny za zdjęcia.Czas pracy na baterii-kolejne zaskoczenie in plus 5-6 dni to żaden problem-muzyka 24h słuchania non stop+czuwanie sieci gsm.Reasumując-za te pieniądze obecnie około 420 pln nie dostaniecie nic lepszego,SE ze swoją serią W nie ma większych szans w tym przedziale cenowym.Zdecydowanie polecam ten aparat.

  • 0

    38. ~jadzia  2008-10-01 15:51:39  host: 165.interkonekt.pl

    hej:) mam pytanko!ktry telefon jest lepszy? nokia 5220 czy samsung J700??? proszę o odpowiedź ;)

  • 0

    39. ~Inuś  2008-10-03 23:14:12  host: 77-254-146-225.adsl.inetia.pl

    Do Jadzia: Wydaje mi się, że nokia 5220..lepiej gra i ma lepszy aparat..ale to też kwestia gustu:)

  • 0

    40. ~telemaniak93  2008-10-05 16:35:20  host: achs196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    5220 oczywiście lepsza bateria aparat itd.

  • 0

    41. ~mailx23  2008-10-07 15:43:28  host: public54570.xdsl.centertel.pl

    Mam ten telefon od dwóch tygodni. Używam wyłącznie do rozmów i smsów. Wyłączyłam wszystkie dodatkowe światełka i efekty dzwiękowe i bateria wystarcza na cztery dni. Ogólnie telefon robi dobre wrażenie. Jedyną wadą jego wyglądu jest jego wszechobecna "plastikowość". Polecam osobom niezbyt wymagającym, które szukają uniwersalnego telefonu za nieduże pieniądze.

  • 0

    42. ~Pawson  2008-10-07 18:22:07  host: na-19.bialnet.com.pl

    Mam pytanie czy podczas słuchania muzyki można pisać również sms?? czy nokia 5220 nie posiada takiej opcji??

  • 0

    43. ~nako  2008-10-08 19:18:41  host: 217.98.99.71

    O właśnie, dobre pytanie nr 42 ;p "czy podczas słuchania muzyki można pisać również sms ? "

  • 0

    44. ~jola5  2008-10-09 16:09:45  host: chello084010042003.chello.pl

    mam pytanie o ten telefon,jak ktoś do mnie dzwoni i ja nie odbiorę połączenia to na wyświetlaczu po jakiś 20 sekundach nie widac info,że ktoś do mnie dzwonił tzn tak jakby załączał się wygaszacz ekranu ale to nie jest wygaszacz, tzn wyświetlacz jest całkiem ciemny, dopiero jak nacisnę przycisk który włącza tel pojawia się info o tym,że ktoś dzwonił lub wysłał smsa, moze wiecie co zrobić, żebym mogła wiedzieć,że ktoś do mnie dzwonił bez potrzeby naciskania przycisku?

  • 0

    45. ~gruha  2008-10-09 18:52:44  host: bxc231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik kot głośno i czysto gra ,robi dobre foty, nie zawiesza się jak symbiany i w ogóle jest git. Polecam za taką cenę nie znajdziecie nic lepszego. pzdr

  • 0

    46. ~aniaaa  2008-10-09 20:58:49  host: nat-7.autocom.pl

    Kupilam dzis, Boskii . polecam ;d:D muzyka glosnaa telefon cienki i piekny.!! mam czerowny :] klapke sciaga sie latwo! niewiem czemu mowicie ze nie! a bateria trzyma nawet nawet jak narazie hehe;) jest super a muze na pol swiata slychac xd POLECAMMM

  • 0

    47. ~lukas  2008-10-10 01:59:46  host: aboo147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie co... kolega ma tego fona, porównywaliśmy odtwarzanie muzyki z moją Nokią E51... w sumie, chyba mój telefon biznesowy jest muzycznym, bo rożnicy dźwięku nie zauważyłem. Moze mój tel nie ma klawiszy funkcyjnych (play itp) ale inne bajery w odtwarzaczu typu korektor, własne jego ustawienia, playlisty itp posiada. No poza tym, 5220 nie ma symbiana...

  • 0

    48. ~Mia  2008-10-10 13:33:43  host: dynamic-78-8-50-94.ssp.dialog.net.pl

    telefon super. głośniki zarąbiste. tylko jedna wada - klapkę z tyłu strasznie trudno się ściąga i jest tak delikatna że bardzo łatwo ją złamać, naewt uważająć. Do Pawson - tak ta nokia ma taką opcję.

  • 0

    49. ~jaaaaaaaa  2008-10-11 15:22:57  host: aegu104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hello!jak przez kabel wyslac z kompa muze?czy cos trzeba robic?bo sie mecze i ch**a moge zrobic!help me!!!

  • 0

    50. ~  2008-10-11 18:33:47  host: apy242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale wy ludzie jesteście tutaj porąbani co niektórzy to aż żal mi was ;/;/;/ nie umiecie docinic żadnego telefonu. Jeden z najnowszych to jest telefon i naprawdę jest super. I niewazne jaki telefon by był to trzeba o o niego dbac. jeszcze raz żal dla was;/

  • 0

    51. ~gusua  2008-10-12 20:11:28  host: a72.net157.okay.pl

    tak światła w 5220 można wyłączyc i podczas pisania smsów również można słuchać muzyki, ma też dyktafon

  • 0

    52. ~qba1990  2008-10-13 20:14:17  host: 106-108.echostar.pl

    czy ktoś wie czy można zamontować w nokii 5220 ekran od 6300?? wymiary i rozdzielczość są identyczne taśmy też zastanawia mnie tylko czy będzie działać i czy oprogramowanie 0d 5220 będzie obslugiwać te 16 Mpix

  • 0

    53. ~MASZHASZYK?  2008-10-14 02:22:15  host: aapp143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NOKIA TA JEST CHU... BATERIA MIAŁA TRZYAMAC LEKKO TYDZIE A MI JUZ ZDYCHA PO 2 DNIACH

  • 0

    54. ~Leonora  2008-10-16 19:24:37  host: abhw176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I już mam :) Podobny do nokii 6300, której wcześniej byłam posiadaczką, ale więcej bajerów. Obudowa wydaje się krucha, mam nadzieję, że to tylko pozory...w sumie nie dostrzegłam minusów...pytajcie...

  • 0

    55. ~Mike  2008-10-18 14:41:29  host: host-81-190-178-186.gorzow.mm.pl

    Do numeru 47-podłącz porządne słuchawki pod obydwa telefony,ustaw należycie korektor i wtedy komentuj.Śmiało twierdzę że dźwięk emitowany przez ten telefon jakością przebija średniej klasy odtwarzacze mp3 a równa się jakością z dźwiękiem Ipoda-jak na telefon moduł odtwarzacza jest bardzo udany. Do numeru 49-instalujesz Nokia PC Suite podłączasz telefon i przerzucasz pliki....nie wiem gdzie widzisz problem. Telefon bardzo udany.

  • 0

    56. ~szarakomora  2008-10-21 21:39:54  host: 87.116.202.83.kutno202.tnp.pl

    Witam.Mam ten telefon od miesiąca i trochę się zawiodłem baterią.Przy minimalnym użytkowaniu (ok.20 min. rozmów, 20-30 sms-ów, żadnego słuchania muzyki)trzyma maks.3 dni!Przy tych parametrach, 256 tys. kolorów i baterii 1050 mAh (producent podaje 1020mAh)to wynik bardzo słaby.Formatowałem 3 razy po 12 godz.Być może to jakaś wada mojego egzemplarza :(.Poza tym telefon ładny, ale trochę zbyt delikatny. Tylna obudowa wygląda ładnie, ale jest zbyt miękka. Przy delikatnym potrząśnięciu czuć jak w środku rusza się bateria. Muza gra ładnie, zdjęcia też ok. Posiada wiele ciekawych funkcji, które powinien mieć nowoczesny telefon.

  • 0

    57. ~Niucha  2008-10-22 20:41:53  host: gaw234.internetdsl.tpnet.pl

    Taaa. najlepiej jak w telefonie by był aparat 8Mpix GPRS, mp3,mp4 odtwarzacz filmów, Wi-Fi... i kto wie co jeszcze na raz... a wogóle to niech ten telefon jeszcze obiady gotuje i psa wyprowadza i niech to mieści się w cenie do około 100 złotych... litości... lepiej by było gdybyście w tych komentarzach pisali plusy i minusy obiektywnie. Na pewno takie rozwiązanie bardziej przydało się bardziej potencjalnemu kupcowi. Pozdrawiam:*

  • 0

    58. ~dota  2008-10-22 21:45:52  host: abw199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do joli44 oczywiście na tylnej klapce pod kamerką masz czerwoną diodkę która sygnalizuje nieodebrane połączenie... Ekranik ma rzeczywiście ustawiony czs czuwania na "czarno" nciśnięcie na krótko przycisku wyłączenia wyświetla zegar i datę

  • 0

    59. ~xyz  2008-10-23 08:39:55  host: aeq154.internetdsl.tpnet.pl

    a czy ten telefon gra głośniej od 6233, która posiada 2 głośniczki stereo? Bo zastanawiam się nad przesiadką właśnie z 6233 na 5220

  • 0

    60. ~paalllll  2008-10-23 14:19:06  host: s187pc148.mmj.pl

    popieram po czesci 53 mi najdluzej trzyma 3 dni...

  • 0

    61. ~  2008-10-23 21:12:03  host: 213-238-75-69.adsl.inetia.pl

    bardzo fajny, polecam

  • 0

    62. ~abc  2008-10-25 13:05:21  host: static-81-219-148-3.devs.futuro.pl

    mam pytanie,posiadam ten telefon od niedawna i mam z nim problem bo jak dostaje smsy to jak mam godzine wyslania wiadomosci to wyswietla mi jakby byla wyslana ponad 2 godziny wczesniej niz w rzeczywistosci. Wie ktos jak to zmienic i czy to tylko moj problem ?

  • 0

    63. ~loluuss  2008-10-25 18:25:30  host: dzw27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem dzisaij tego fona sprawuje sie zaje...... muzyka piknie gra super fon

  • 0

    64. ~jd  2008-10-27 20:35:10  host: bky167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzisiaj kupiłem ten telefon. i musze przyznac ze jestem mile zaskoczony. Aparat robi niczego sobie zdjęcia, muzyka odtwarzana jest głośno na głośnikach, a na słuchawkach jest po prostu mega... wszystko plynnie gra czysty krystaliczny dzwiek ;p. smsy sie pisze bardzodobrze. jedyna wada to moze troche felernie wgrany soft i troszke przycina... ale ogólnie tel. godny polecenia... ;))

  • 0

    65. ~rega1987  2008-10-28 13:20:59  host: host-89-230-26-150.ostrowmaz.mm.pl

    do Tych co bateria trzyma wiecej niz 2 dni - czy formatowaliscie baterie? czy nie?

  • 0

    66. ~michal  2008-10-29 17:59:19  host: abwd160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Będę miał ten telefonik na dniach , mam nadzieje że bedzie mi sie sprawował bo nie wymagam duzo od fana

  • 0

    67. ~greg  2008-10-30 17:07:37  host: abhj117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko warto do tej nokii kupic karte 2gb czy raczej dac sobie spokoj i 1gb kupic? chodzi mi glownie czy bedzie przy tych 2gb chodzil plynnie..

  • 0

    68.  2008-11-02 15:36:59

    Bardzo fajny fonik mam go od kilku dni mi się nie tnie (sprawdzałem na pełnej karcie pamięci 512mb) . Chodzi szybko. Bateria przy pisaniu około 100-150 sms dziennie 2-5 minut rozmowy i około godziny słuchania muzyki wytrzymuje 3dni wiec nie jest tak źle. Ogólnie bardzo fajny telefonik. Polecam.

  • 0

    69. ~pal  2008-11-06 14:43:17  host: s187pc148.mmj.pl

    ja mam 1gb i mi dobrze smiga:) niewiem jak bedzie z 2gb pozdro:)

  • 0

    70. ~Bartek  2008-11-06 16:30:55  host: 77-254-156-60.adsl.inetia.pl

    POLECAM TEN TELEFON JAK NAJBARDZIEJ. GRA GŁOŚNO, ROBI FAJNE I WYRAZNE ZDJĘCIA, 3-4 DNI TRZYMA BATERIA. JESTEM Z NIEGO BARDZO ZADOWOLONY.

  • 0

    71. ~heh  2008-11-07 21:26:20  host: nat035.net.pulawy.pl

    do 62-ustaw strefe czasową w zegarze na +2h. do 67-kup 2 giga,róznicy nie zobaczysz!! a tym którym bateria 3ma 2 dni polecam dalej ja "formatować"-haha zacofancy,to moze ją bardzie zepsujecie i będzie 3 mała jeden dzień!!!nie formuje/formatuje sie juz baterii!!!!!

  • 0

    72. ~gusua  2008-11-08 11:15:33  host: ptkbm.centertel.pl

    do 47 "i chwała Ci Panie", że nie ma symbiana przynajmniej wszystko płynnie chodzi. A W ODTWARZACZU można wybrać np z poszczególnych folderów muzyke a nie jak w Symbianie z całości fonoteki. ZDECYDOWANIE LEPSZY OD E51 jesli chodzi o funkcje muzyczne. Jeśli ktoś lubi "grzebać" w tel to dla niego będzie lepszy symbian ale jeśli ktoś potrzebuje tel z dobrym aparatem odtwarzaczem mp3 radiem dyktafonem-polecam 5220 jest naprawdę LUX

  • 0

    73. ~m.  2008-11-08 11:36:27  host: aavy25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel. od dwóch dni i narazie jestem zadowolona, naprawde robi wrażenie. mam tylko pytanie: jak zlikwidować polskie znaki podczas pisania sms? w instrukcji jest napisane o wyborze uproszczonej obsługi, zastosowałam się do tego, ale nadal mając właczony słownik wyskakują polskie znaki :/

  • 0

    74. ~ktos90  2008-11-09 21:43:39  host: aefy56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi sie czasem zwiesza na karcie 2gb kingston, po prostu sie resetuje, na pocztku czesciej, moze dlatego ze jej nie formatowalem bo nie jest nowa, teraz jak jest prawie pelna to juz sie nie wiesza

  • 0

    75. ~aggelika  2008-11-10 19:54:11  host: mm3087.london1.eu.level3.net

    mam ten tel od 2 dni,nie zdazylam go jeszcze poznac na tyle,by wyglaszac wielkie przemowy,ale ogonie jestem zadowolona,jest glosny,ma polifonia jest ok,do tego karta pamieci,mp3,czego wiecej chciec?

  • 0

    76. ~marian  2008-11-11 00:20:22  host: bcv144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik(od września) i jestem z niego zadowolony....tylko początki były trudne bo na wstępie do serwisu musiałem go dać (zmiana softu i jakieś taśmy lcd) ale po zatym spisuje sie bardzo fajnie:)tylko czasem sie przycina i pokazuje sie biały ekran ale resetować nie trzeba... w odpowiedzi na pytania:dyktafon ma z nagrywaniem do godziny w amr. diody da sie wyłączyć,z możliwością włączenia tylko tej pod aparatem(miga przy sms albo połaczeniu) mi przy 1,7GB(karta 2GB) muzyki chodzi płynnie ogólnie jestem zadowolony (wygląd, duża funkcjonalność) porównując go do k750i(bo taki miałem) to 5220 jest o niebo lepsza pod względem funkcji i wyglądu.POLECAM:)

  • 0

    77. ~bania  2008-11-12 17:38:29  host: aamr230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co z tymi esami czy talefon długą wiadomaść sms dzieli na kilka esów

  • 0

    78. ~kasia  2008-11-12 17:51:56  host: host-89-231-178-161.pruszcz.mm.pl

    jak robi sie to youtube

  • 0

    79. ~Kamyk  2008-11-13 18:45:54  host: byz26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon sie piepszy mi głośniki nie chcą grać mam na Jeku i słuchawki grają a nie chcą nawet się odezwać jak ktośdo mnie dzawni niewiem co to jest za problem prosze o pomoc!!!!!!! KAMYK

  • 0

    80. ~sowik  2008-11-15 21:55:43  host: apn-77-114-42-228.gprs.plus.pl

    a ja chce sobie kupic takiego fonika ale jeszcze sie zastanawiam.. moze ktos mi powiedziec czym sie rozni 5220 od 5220 oprocz wideo rozmow? czemu jest droższa?

  • 0

    81. ~c0jest  2008-11-15 21:57:44  host: apn-77-114-42-228.gprs.plus.pl

    nokia 5220 ma 256 tys kolorow czy 16 miln kolorow??

  • 0

    82. ~pall  2008-11-17 15:02:57  host: s187pc148.mmj.pl

    do 73 tez to probowalem zmienic ale niestety chyba nie idzie:/ ale ja mam tego fona juz 2 miechy i zdazylem sie juz przyzwyczajic do tego:) pozdRo

  • 0

    83. ~lonka  2008-11-21 21:22:00  host: bsb217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest śliczny. Moja bateria trzyma 5-6 dni. Formatowana tylko raz. Polecam estetom i osobom nastawionym na wrażenia muzyczne. Ale dzwonić też można :)

  • 0

    84. ~anji  2008-11-23 12:09:44  host: chello089078162243.chello.pl

    ja czekma na ten telefonki z apared ni powinnma dostac , z opisu jaki to widze jest dobry okaze sie jak juz dostane

  • 0

    85. ~pino  2008-11-24 08:49:49  host: host-89-230-132-27.inowroclaw.mm.pl

    co mam zrobic aby w noki5220 bylo widac zegar jak zgasnie wyswietlacz prozse o odpowiec

  • 0

    86. ~boljan  2008-11-24 19:02:26  host: nsith.blokowe.pl

    witam chce zakupic nokie 5220 mi ogólnie sie podoba,wartu kupic ? nie zawiode sie :)

  • 0

    87. ~pino  2008-11-26 14:01:11  host: host-89-230-140-180.inowroclaw.mm.pl

    mam pytania co zrobic aby jak zgasnie wyswietlacz ze byl widoczny caly czas byla godzina a nie caly czas czarny wyswietlacz prosze o odpowiec

  • 0

    88. ~Flashy  2008-11-28 18:24:10  host: dnc227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem ten telefon w ręku , zalety to dobry wyświetlacz oraz stylowa obudowa , wady: menu sie muli , muzyka zacina , w aparacie wyskakują białe kropki ogromni - nie polacam .

  • 0

    89. ~sage  2008-11-30 19:47:35  host: abju178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Pytanie... Czy ten telefon posiada lampę błyskową??

  • 0

    90. ~Yma  2008-12-02 14:37:19  host: 152.86.25.213.sta.gaja.net.pl

    Mi bateria wytrzymała najwyżej 2 dni Xd Chociaż 2 razy ją formatowałam ;/ I faktycznie ma dyktafon. A zacina on się komuś z Was? Bo mi tak i to dosyć często... ;/

  • 0

    91. ~Prezessinho  2008-12-04 20:24:31  host: aaxh129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest super tylko czemu przycinają mi się na tym filmiki??????

  • 0

    92. ~Klaudiia  2008-12-04 21:36:03  host: ip-80-245-180-193.uznam.net.pl

    ~jadzia- odpowiedz moja mama ma telefon samsung j700 a ja mam mieć tą nokie, i wydaje mi sie że ta nokia jest chyba lepsza, ma lepszy aparat co do dżwięku nokia jest podobno świetna ale samsung też sie dobrze sprawdza. nie potrafię powiedzieć który lepszy ale samsung jest raczej trudniejszy w obsłudze. oba telefony są moim zdaniem dobre. ;)

  • 0

    93. ~Nelly  2008-12-07 14:55:01  host: ekv195.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest super wszystko dziala jak nalezy muz a swietnie gra no czego jesczcze chciec:D

  • 0

    94. ~koder  2008-12-08 15:04:09  host: aeap100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich mam zamiar kupić ten telefon i mam kilka pytań:w jakiej rozdzielczości nagrywa się filmy, czy można zminimalizować jave tak jak sie to robi w większości se i jak sformatować te baterie żeby wytrzymała te 24 godz. odtwarzania muzy.Z góry dzięki za info:)

  • 0

    95. ~Alina  2008-12-08 17:10:15  host: axu4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    warto kupić. Ja kupiłam i nie narzekam. Jest to świetny telefon :)

  • 0

    96. ~krzychu  2008-12-08 18:20:07  host: host-89-228-72-45.olsztyn.mm.pl

    nokia jest lepsza

  • 0

    97. ~Monica194  2008-12-09 21:18:00  host: 77-252-80-132.ip.netia.com.pl

    ja także ponowie pytanie 87, co zrobić by był widoczny zegar na wyświetlaczu zamiast czarnego tła tylko???? Plisss...podpowiedzcie, bo mnie to irytuje :/

  • 0

    98. ~:)  2008-12-09 21:24:12  host: 62.233.181.198

    Mam ten telefon od 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Bateria trzyma całkiem długo przy częstym słuchaniu muzyki ok 4 dni, a jak tylko rozmowy i sms-y to 7. Mogę stwierdzić że to co pisze kolega Flashy nie ma nic wspólnego z prawdą, bo zdjęcia są całkiem ok, muzyka nie zacina się. Ogólnie mogę polecić. A co do lampy błyskowej to akurat nie ma.

  • 0

    99. ~palll  2008-12-09 21:59:28  host: s187pc148.mmj.pl

    niema lampy blyskowej niestety:/

  • 0

    100. ~palll  2008-12-09 22:01:30  host: s187pc148.mmj.pl

    do 85. nie idzie tak zrobic jedynie ustawic sobie mozna ze jak po nacisnieciu czerwonej sluchawki pokaze sie zegar z data:)

  • 0

    101. ~Skawinski  2008-12-11 15:46:36  host: ebp188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1.Ile sie dostaje do tej noki karte pamięci ?? 2.Jakie jest najwieksza karta pamieci do tego modelu Noki ?? 3.Czy jest tu coś w stylu tworzenia nowych PlayList a odtwarzaczu MP3 ?? 4.Czy mozna trzowrzyć nowe foldery ?? 5.Czy mozna zlikwidowac menu Orange??(Jezeli tak to jak ) 6.Czy wchodza na ta Nokie motywy?? 7.Co jest z ta bateria bo czytam duzo o tym modelu niektorzy pisza ze im bateria siada po 6 godzinach z niektorzy ze trzyma im 8-9 dni??( Przy Przeciętnym Uzywaniu Telefonu)

  • 0

    102. ~pal  2008-12-12 17:30:44  host: s187pc148.mmj.pl

    mam ten tel 3 miechy i nic mi sie nie zacina smiga jak złoto:)

  • 0

    103. ~karolina  2008-12-12 22:35:27  host: adow28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tę nokię od kilku dni, ogólnie jestem bardzo zadowolona, świetnie wygląda, wygodnie pisze się smsy i ma duużo, dużo zalet, które już tu dużo osób wymieniało, więc bez sensu pisać. Ale bez wad też się nie obędzie. Bateria taka sobie, na razie dużo się bawię, więc trzyma max 3 dni. I mam pytanie do posiadaczy: CZY WAM TEŻ TAK WOLNO SIĘ ŁADUJE? W instrukcji napisane jest, że ładuje się 1,5 godziny, a u mnie trwa to co najmniej 3,5 godziny...:/ No i jeszcze jedna, na szczęście tylko z dwóch wad, trochę trzeszczy tylna obudowa. Tzn. jak sie mocniej ściśnie, tylna klapka wydaje się być niedociśnięta( w rzeczywistości założona jest dobrze). Ale to nie przeszkadza mi w jej użytkowaniu. Ogólnie, mój najfajniejszy telefon, polecam.

  • 0

    104. ~abcdefg  2008-12-12 22:38:17  host: adow28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do osób, które narzekają na piksele widoczne na zdjęciach: te piksele pojawiają się tylko od razu po zrobieniu zdjęcia. Jak za kilka sekund wejdzie się w galerię, zdjęcie jest ładne i czyste. Ten typ tak ma;)

  • 0

    105. ~ja  2008-12-13 16:42:23  host: acaa84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uważajcie na te miejsce gdzie się wkłada kartę sim, wsadziłam odwrotnie i nie chciała wyjść a skończyło się na wyłamaniu tego miejsca ;/ ale ogólnie telefon jest ok:)

  • 0

    106. ~broneck  2008-12-13 18:51:38  host: apn-77-113-245-13.gprs.plus.pl

    heja. ma ytanko jestem w trakcie wyboru tel i waham sie pomiedzy ową nokia 5220 i W910i. zalely mi aby tel byl prosty w obsludze-sluzy mi tylko do pisania i dzwonienia. duze znaczenie ma tez wytrzymalosc baterii... jakies podpowiedzi???

  • 0

    107. ~  2008-12-13 22:00:19  host: ema202.internetdsl.tpnet.pl

    mój brat i kolega mają te komure u brant głośno daje a u kolegi cieniutko. ciekawe czemu

  • 0

    108. ~Skawinski  2008-12-14 13:29:35  host: ebm87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1.Ile sie dostaje do tej noki karte pamięci ?? 2.Jakie jest najwieksza karta pamieci do tego modelu Noki ?? 3.Czy jest tu coś w stylu tworzenia nowych PlayList a odtwarzaczu MP3 ?? 4.Czy mozna trzowrzyć nowe foldery ?? 5.Czy mozna zlikwidowac menu Orange?? 6.Czy wchodza na ta Nokie motywy??...

  • 0

    109. ~qlimax  2008-12-14 16:28:28  host: duk231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć.Mam do wyboru w orange 2 telefony.okie 5220 i SE W380i.Który waszym zdaniem powinieniem wybrać??

  • 0

    110. ~  2008-12-17 10:06:08  host: 94.78.151.21

    pytanko jeszcze odnosnie kart... producent przewiduje karte 4GB... jak to sie ma w praktyce?? ktos ma taka??

  • 0

    111. ~ragnar  2008-12-17 19:32:46  host: 77-254-159-141.adsl.inetia.pl

    dla tych co psują sobie baterie. Bateri litowo jonowych nie wolno do konca rozladowywac!! http://pl.wikipedia.org/wiki/Akumulator_litowo-jonowy

  • 0

    112.  2008-12-17 20:25:30

    MAM PYTANIE.Czy w NOKI 5220 jest dobra jakość rozmowy ????????!?!?!?!

  • 0

    113. ~  2008-12-18 16:18:19  host: bos56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fon całkiem całkiem :)NOKIA:)heheh ma tam trochę wad ale można się przyzwyczaić - to niewątpliwie wyst kropki przy rob ale nie takie straszne bo w galerii zdj są normalne i kropek nie ma :)więc to chyba TAKI BAJER HEHE - dla mnie klapka tylnia ciągle mam wrażenie że "klepocze" - paluchy widać konkretnie na niej aaa bat to tak + i - nic nadzwyczajnego ale tragedii nie ma ponad 3 dni pociągnie przy użytkowaniu moim (chyba dużym) tak powiem po 4 miesiącach od zakupu zalety to że to jest tel fanie cienki zwłaszcza jak wcześniej się było na grubym heheh i dla mnie + jak i wyświetlacz + te kolorki no i odtwarzacz z przyciskami z boku

  • 0

    114.  2008-12-19 10:22:36

    108@ więc tak : 1. ja dostałem 512 mb. 2.chyba 4 gb 3.tak 4.tak 5.o to już się spytaj w salonie orange 6.tak

  • 0

    115. ~Mackinho7  2008-12-19 18:40:19  host: 94.254.204.70

    Witam, Niedłygo dostanę właśnie tą Nokie. W tej chwili mam Nokia 5200 oraz Siemens C65 ;). W 5200 zepsuło mi się podświetlenie klawiatury oraz głosnik jak docisnę to czasem gra, a jak nie to czasem w ogóle... Co zrobić ?

  • 0

    116.  2008-12-21 22:14:57

    Uważajcie na ten telefon. Przynajmniej w wersji z orange. Wiesza się, wolne menu, i co najbardziej dziwne - filmiki się zacinają. Tak jakby był w tym telefonie wyjątkowo wolny procesor.

  • 0

    117. ~369852147  2008-12-29 21:14:32  host: bdg164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Co powiecie o klawiszach w tej nokii? Zależy mi na pisaniu sms więc wygodna klawiatura to podstawa...

  • 0

    118. ~toxycznalbn  2008-12-29 22:29:56  host: bjn228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, telefonik mam od dzisiaj. wizualnie podoba mi sie, muzyka jak narazie na glosnikach gra glosno,czysto na sluchawkach tez. aparat tez robi spoko foty. po przeczytaniu kilku wypowiedzi na temat tego telefonu zastanawiam się, czy faktycznie po sformatowaniu bateria trzyma tak krotko?..

  • 0

    119. ~Koza  2008-12-30 21:01:32  host: abfn52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon ponad tydzień, głośna muzyka z głośniczków ;) , na słuchawkach wymiata. Wyświetlacz pięknie wygląda. Bateria trzyma 3-4 dni Aparat robi nawet dobre zdjęcia . Tylko przez blokade na nowym sofcie orange karta x-sim nie działa . A zdjęcie simlocka troche chyba kosztuje ;) Będe musiał trochę poczekac ;D. Polecam telefon naprawde dobry

  • 0

    120. ~aa  2008-12-31 13:47:41  host: adtc200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Ja : i jak sobie poradziłaś z tym miejscem na kartę sim bo mi też sie wyłamało i nie wiem co zrobić? a może ktoś miał podobny problem i udało mu się go rozwiązać?

  • 0

    121. ~natalia  2009-01-02 16:59:07  host: 212.160.172.70

    Mam ten telefon od dwóch miesięcy i generalnie jest ok, tyle że bateria przy małym użytkowaniu trzyma 3 dni... Formatowałam ją raz, trzymała 3 dni. Teraz mam nową, nie formatowaną i nie ma różnicy... A przy słuchaniu muzyki potrafi się nagle wyłączyć :/ no i jeszcze to, że często się zawiesza i długo wczytuje się menu na karcie pamięci (mam 512). Wie ktoś co zrobić, by bateria trzymała dłużej???

  • 0

    122. ~opp  2009-01-03 11:56:01  host: ip-213-17-154-130.netia.com.pl

    aby po zgaśnięciu wyświetlacza pokazywała się godzina wystarczy wejść w ustawienia -> wyświetlacz -> wygaszacz ekranu i wybrać czy chce się cyfrowy czy wskazówkowy. ;)

  • 0

    123. ~waski  2009-01-03 15:11:50  host: dyn55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niestety telefon uwazam za bezndziejny, producent podaje teoretycznie 406 godzin czuwania a w praktyce wychodzą dwa dni leżenia na szafce bez najmnoiejszego dotkniecia telefonu i bateria umiera, w serwisie nokiacare mówią że ten model tak ma, oszustwo ze strony firmy nokia podającej taką informację - NIE POLECAM !!

  • 0

    124. ~zazi  2009-01-04 16:41:12  host: dyn149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niestety nie polecam telefonu, zawiodłem się mocno na marce nokia bateria maksymalnie dwa dni a przy wykonaniu kilku telefonów jeden dzień to max, to ponizej 10% tego co obiecuje producent więc troche przesadzili z ta nieuczciwą reklamą, poza tym wiesza sie i tnie podczas odtwarzania filmików,

  • 0

    125. ~monika  2009-01-11 07:16:06  host: awu28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja sie chcialam zapytac zastanawiam sie nad kupnem noki 5220 tylko chcialam sie zapytac czy na dzwonki na esemes lubj ak ktos dzwoni mge dac inne czy standardowe dzwonki;) bardzo prosze o pomoc ktory jest lpeszy 5310 czy 5220

  • 0

    126. ~Patka29  2009-01-11 14:00:56  host: chello087207008024.chello.pl

    Ja chce sobię go kupić ma to co potrzebuje w moim telefonie.Ale ja kupuje za 416zł czy coś takiego na Allegro wszystko tam kupuje....!pozdro:)

  • 0

    127. ~ada  2009-01-15 21:23:27  host: 88-199-133-4.tktelekom.pl

    jak to jest z tym trybem głośnomówiącym- jest czy nie ma?

  • 0

    128. ~  2009-01-16 02:07:13  host: 75-165.komputersat.pl

    do 73 - musisz wlaczyc j. angielski i wtedy przy esach nie ma polskich znakow wiec pisanie jest o niebo latwiejsze i szybsze

  • 0

    129. ~  2009-01-17 11:11:27  host: chello084010041099.chello.pl

    Własnie nabyłam ten tel.mam pytanko jak z tego menu przejsc na standartowy.

  • 0

    130. ~denior  2009-01-18 23:33:24  host: ekf22.internetdsl.tpnet.pl

    ja mama karte 4gb :((( wiec troche mi sie tnie pomocy kto wie ile ten telefon najwiecej bierze zeby sie tak nie tneła?

  • 0

    131. ~gosc  2009-01-19 11:56:25  host: host154.ip-p15.gni.pl

    kto mi powie czemu smsy przychodza z inna godzina np gdy dostaje smsa o 15 w detalach widomosci pokazuje 14...

  • 0

    132. ~czesiu1  2009-01-21 20:37:14  host: host-n1-68-31.telpol.net.pl

    mam ten telefon i w sumie to raczej go nie polecam. ma wiecej wad niz zalet... mam go od jakiegos tygodnia i juz mi sie resetuje samoczynnie, zacina sie glosnik jest slaby bateria tak samo. szczerze to polecam inny tel jak komus zalezy na muzyce to polecam nokie 5200 moze wyswietlacz tam jest slaby ale muzyka super glosnik ma wiekszy zakres czestotliwosci i jest o wiele glosniejszy. musze stwierdzic ze nokia schodzi na psy... juz wogule sie nie staraja.. kiedys te telefony byly nie do zdarcia a teraz... czyli podsumowanie: telefon fajny ale inne sa lepsze.

  • 0

    133. ~DontTrustMe  2009-01-23 10:26:14  host: host-62-141-195-119.swidnica.mm.pl

    własnie mam sobie kupić ten telefon....i potrzebuje sie dowiedzieć czy: 1)Aparat robie ładne zdjecia 2) Czy ten telefon sie zacina 3) Ile wytrzymuje bateria przy dosc czestym uzywaniu 4)Czy jest możlowosć utworzenia playlisty 5) Czy jak sie kupujeten telefon czy karta pamioęci jest w zestawie?? Najważniejsze pytanie ile kosztuje ten telefon:) Dzieki :*

  • 0

    134. ~telemaniak93  2009-01-24 18:15:34  host: achu80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej sory ale wy macie cos z baterią szczerze to jest dziwna bo w instrukcji pisze ze 1,5h a ładuje się 3h i trzyma przy sporej ilości sms(około 100) 3 dni bynajmniej u mnie (mam 2 takie Nokie w domu)

  • 0

    135.  2009-01-24 18:35:41

    Ja chciałam sie dowiedzieć ile ten telefon kosztuje na dzień dzisiejszy??

  • 0

    136. ~mati  2009-01-26 21:38:53  host: ekt10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria beznadziejna:(:(mam ten telefon tylko 2 tyg.a bateria bez bawienia mi trzyma tylko 2 dni:(dlaczgo?tomaja wina czy furmy?

  • 0

    137.  2009-01-27 22:39:05

    ktos moze mi powiedziec dlaczego gdy dostaje smsa np o 15 w detalach pokazuje mi ze dostarczono o 14 ???

  • 0

    138. ~stach  2009-01-28 17:13:57  host: apn-77-114-66-101.gprs.plus.pl

    ja go mam i mi sie bardzo podoba nic sie nie zacina a muzyka gra bardzo głosno

  • 0

    139.  2009-01-30 20:45:28

    Gdy czasem słucham muzyki, to odtwarzacz się zacina albo po prostu telefon się resetuje.

  • 0

    140. ~Johny  2009-01-31 16:12:26  host: aamr26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ma on odtwarzacz video?

  • 0

    141.  2009-02-03 10:08:03

    A tak a propo to ten telefon z oprogramowaniem 04.92 obsługuje kartę SDHC 4 giga można to sprawdzić na ich oficjalnej stronie.

  • 0

    142. ~andż  2009-02-03 11:20:43  host: 195.242.90.83

    super wypaśny :D mi sie nic nie ścina no git telefonik

  • 0

    143. ~  2009-02-03 12:42:22  host: bpx183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam tego tela od 18 godzin, wczesniej mialem Nokie 6280, SE k800i, Nokia 6300, SE w880i i wczoraj pozbylem sie N73... Telefon ten posiada ładny wyświetlacz, muzyka gra naprawde bardzo ładnie, bass jest:) Standardowe słuchawki nie są znowu takie złe, ale polecam do tego modelu Creatvie za 50zł na allegro. Telefon 5220 XM jest naprawde bardzo godny polecenia. Sformatowalem baterie i okaze sie czy jest ona taka dobra. Aparat mimo 256 7ys kolorów i 2mpx robi przyzwoite zdjecia, ale jest to fon muzyczny wiec nie ma co narzekac. Smsy pisze sie wygodnie. Musze sobie dokupic karete MicroSd 2GB bo sam telefon ma 20mb pamieci wbudowanej. Odtwarzacz muzyki jest solidnie zrobiony, ładnie wyglada graficznie, wrazenie robia takie diody po lewej stronie wyswietlacza, i z tylu kolo aparatu, ktore graja w rytm muzyki. Elegancka i solidna obudowa. Telefon tani (450zł nowy) i godny polecenia. Lepszy od 6300 i K800i.

  • 0

    144. ~czarek  2009-02-04 23:16:57  host: fhq154.internetdsl.tpnet.pl

    tryb glosnomowiacy jest. bateria trzyma w zaleznosci od intensywnosci uzytkowania - ale trzyma przyzwoicie;) klawisze miekkie, jakby z gumy, ale pisze sie bez problemow. rozmowy prowadzi sie bez problemow - do tego jeest jakies wspomaganie rozmow, ale jeszcze nie odkrylem na czym to polega. telefon generalnie jest bardzzo dobry - niczego wiecej nie mozna wymagac;)

  • 0

    145. ~stefan  2009-02-05 21:09:45  host: c6-208.icpnet.pl

    dobry telefon

  • 0

    146. ~  2009-02-09 19:49:36  host: chello089079082202.chello.pl

    mam pytanie...dlaczego przy odbiorze mmsa telefon mi gasnie?pojawia sie literka E... otwarta klodka...i obracajaca sie koperta...a wysylac mmsy moge..dziwne..a ustawienia mam na mmsy dobre a ciagle gasnie...czekam na odpowiedz..

  • 0

    147. ~fajny  2009-02-10 18:39:38  host: 75-25.espol.com.pl

    fajna ale szkoda że nie dołączają 2GB kartę ;(

  • 0

    148. ~Natal  2009-02-11 15:50:42  host: nat02.czarnet.pl

    wiecie coo .. ? telefon mam ten od 9 wrzesnia 08 .. na poczatku zajebisty,wszytsko mi sie w nim podobalo .. pod koniec grudnia zaczal sie zawieszac,zadbany i wogole.. oddalam go do serwisu bo nie dzialaly mi wogole klawisze.. zmienili oprogramowanie. telefon pochodzil 2 tygodnie i znowu oddalam go do serwisuu .. facet,ktory mi powiedzial jak przyjmowal popsuty telefon to "niech go Pani sprzeda w komisie" bo w tych telefon sie tak robi ..Telefonik jets ogolnie ok,szkoda mi go sprzedawac.. ale nie bede przeciez co 2 tygodnie latala do orange z zepsutym telefonem i jeszcze zastepczego nie chca dac..

  • 0

    149. ~Lesław  2009-02-13 07:55:13  host: host-81-190-34-67.szczecin.mm.pl

    do 107 u brata głośno daje ponieważ zapewne zmienił ustawienia w korektorze na max a u kolegi gra w standarcie ;)

  • 0

    150. ~damcio159  2009-02-15 20:26:33  host: nat-247-31.man.bydgoszcz.pl

    moze karta pamieci za duza najlepiej do 1GB i telefon nie bedzie mulil ja tak zrobilem i jest ok

  • 0

    151. ~awnowy  2009-02-17 10:29:14  host: sub216-244.elpos.net

    do opinii 137: zmien w menu w ustawieniach zegara strefe czasowa i dodatkowo przeastaw zakladke "Autoaktualizacja daty i godziny: na:"Nie"

  • 0

    152. ~HAL  2009-02-17 12:46:28  host: dynamic-78-8-133-47.ssp.dialog.net.pl

    Cóż. Miałem przedtem Nokie 5300XpressMusic potem Nokie 6300 i z przykrością stwierdzam że obecnie posiadana 5220 jest najgorsza z nich. W sumie żadnej rewolucji w oprogramowaniu poza przeorganizowaniem menu w tym telefonie nie ma. Mało tego. Jak już wiele osób zauważyło - muli się wyraźnie w porównaniu do poprzedników:/. Kolejny minus to proglemy z obsługą guzika nawigacyjnego. Mam duże paluchy bo ze mnie spory chłop więc jak wciskam środkowy guzik to zdaża się często że pole wyboru przeskoczy w góre lub dół. W porównaniu do Nokii 5300 guziki odtwarzacza na obudowie 5220 to porażka. W 5300 ładnie operowało się tym telefonem nawet przez spodnie ponieważ były rozstawione i wyczówalne. Tutaj tak czy siak trzeba telefon z kieszeni wyjąć i mimo wszystko wziąść w łapy i się zabawiać, żeby przerzucić kawałek itd. Cieniutka klapka baterii która odstaje, już wyżej wspomniano zresztą. "Światełka dyskotekowe" z boku telefonu które próbują migać w rytm muzyki. Próbują ponieważ muzyka sobie gra a one migaja i tak jak chcą;) więc raczej zbędna głupota dla dzieciarni. Jak narazie jestem na etapie formatowania w niej bateri (około 10 rozładowań do zera i pełnych ładowań) ale już widze że atutem w porównaniu do poprzednich telefonów które miałem będzie bateria. Generalnie jednak nie polecam. Są lepsze nokie jak 5310 do muzyki i 6300 do smsów i normalnej eksploatacji.

  • 0

    153.  2009-02-17 18:36:48

    ogólnie 8/10 bateria trzyma 3-4 dni ładny wyświetlacz za słaby procek, np gdy włączymy odtwarzacz mp3 to zamula, ale idze pograć w gry albo pobuszować po necie, wygodny w pisaniu sms i rozmowach, na słuchawkach muzyka jest bardzo czysta (ale muszą być dobre, anie te od nokii) wygląda ładnie. Nie mam jakiś większych zastrzeżeń. Polecam

  • 0

    154. ~MASERATI xD  2009-02-23 21:57:15  host: 88-199-90-43.tktelekom.pl

    Głupia nokia kupiłem dzisiaj nową i sie zepsuła kupiłem nokie 5310 jestem zadowolony Polecam xD

  • 0

    155. ~Marcin z Marek  2009-02-24 18:45:49  host: abdd118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN telefon jest bardzo dobry !! efekty , ekran , cena , bateria ! geniał !!!!

  • 0

    156. ~Mylenka  2009-02-24 19:56:46  host: 212.160.172.70

    Pytanie do tych, którzy mówią, ze bateria trzyma od 3 do 4 dni --> czy to dlatego, zę duzo korzystacie z odtwarzacza mp3 i aparatu? Czy ta bateria trzyma tyle przy przeciętnym korzystaniu z telefonu? Bo to nieco dziwne w przypadku telefonów tej firmy... A jestem zainteresowana kupnem tego telefonu.

  • 0

    157. ~ Tupac  2009-02-25 13:01:12  host: host-81-190-178-158.gorzow.mm.pl

    da sie w ustawieniach zmienić menu na polskie ? bo moj fon nie pochodzi z polski . o

  • 0

    158. ~awrtrre  2009-02-26 17:38:55  host: cgs80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny tel nienajgorszy ale szkoda że mp4 nie ma i niepolecam go wogule niepolecam nokia 5220 i 6300 są stare lepiej kupić coś innego np nokia n73 więcej zabawy i nienudzi sie tak szybko pozdro Adi

  • 0

    159. ~gość  2009-02-26 22:04:14  host: host-n2-72-204.telpol.net.pl

    Mam ten telefonik od listopada. W sumie nie narzekam jednak musiałem już wymienić wyświetlacz ponieważ w pracy miałem go w kieszeni i niestety zbił się. Co do baterii do nie podzielam zdania poprzedników. Przy normalnym użytkowaniu potrafi trzymać tydzień. Co do karty to racja. Czasem ścina sie podczas wchodzenia w zawartość mmc. Ogolnie nie narzekam .

  • 0

    160. ~  2009-03-03 11:12:49  host: dynamic-78-8-0-79.ssp.dialog.net.pl

    do 152 - światełka da się wyłączyć dobre słuchawki to mogą być te od nokii polecam bh-503, ponadto telefonik jak telefonik, rewelacji nie ma, ale nie ma też płaczu i zgrzytania zębami :)

  • 0

    161. ~MAGDALENA  2009-03-03 21:42:33  host: 80.50.235.210

    Cześć! Mam pytanie do Was,mam nadzieję,że ktoś mi na nie odpowie! Kupiłam dziś ten telefon,i wszystko ok,ale zgrałam sobie muzykę z komputera i dałam na kartę pamięci...i tu problem bo gdy chce ją odtworzyć,to wyłącza mi się telefon...co sie dzieje?! coś nie tak?! PROSZĘ O PORADY :(

  • 0

    162. ~  2009-03-04 10:30:23  host: gne154.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten telefo wiesza się tylko z softem Orange czy każdy tak ma?

  • 0

    163. ~helper  2009-03-07 14:57:24  host: inet20908nh-2.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    w zestawie jest 512MB, max mozna wlozyc 2GB

  • 0

    164. ~gosia  2009-03-07 15:55:55  host: apn-77-114-192-117.gprs.plus.pl

    z góry uprzedza, że proszę o jakąś odpowiedź, która nie będzie wyglądać tal:"to nie cyfrówka, odtwarzacz muzyki, dziecko kup sobie aparat albo mp3"itd. chciałabym sie dowiedzieć, który telefon waszym zdaniem jest lepszy nokia 5220 czy nokia 6300? wiem, że 6300 ma lepszą grafikę, ale np. jeżeli nie miałabym cyfrówki przy sobie, bo załóżmy byłaby w naprawie, albo coś podobnego to, który telefon spełni role "tymczasowego aparatu"? wiem, że i tak i tak będą słabe zdjęcia, ale mam nadzieję, że rozumiecie ;) ogólnie jestem zdania, że telefon służy do dzwonienia i smsów, a do słuchania muzyki i zdjęć mam inne "narzędzia", ale nie potrafie wybrać między tymi tel. a one wydają sie najciekawsze z tej oferty, którą mi agent proponuje. więc...nokia 5220 czy nokia 6300?+jakieś uzasadnienie :)

  • 0

    165. ~  2009-03-10 12:29:50  host: csknet-84-234-33-62.csk.pl

    gosia zdecydowanie nokia 6300 :)) mowie to dlatego ze moja chrestna ma ten telefon czyli 5220 a ja mam 6300 i mam porownanie:)

  • 0

    166. ~Mylenka  2009-03-10 20:30:29  host: 212.160.172.70

    Odpowiedź dla kom. 164 Oba telefony posiadają taki sam aparat, czyli 2 MPix. Nie chciałas odpowiedzi, że to nie cyfrówka, więc nie będę wspominać, że te 2MPix w telefonie nigdy nie będzie się równać 2MPix w cyfrówce ;3 Różnicę w zdjęciach zauważysz jedynie na telefonie, zalezy od wielkości wyświetlacza i jego ustawień. Gdy zgrasz zdjęcie na komputer, różnicy nie będzie (chyba, ze były różne ustawienia jakości zdjęć podczas ich robienia oczywiście). Zatem wybierz telefon, który bardziej Ci sie podoba z wyglądu :3

  • 0

    167. ~Mylenka  2009-03-10 20:32:53  host: 212.160.172.70

    Odpowiedź do komentarza 157: W KAŻDYM telefonie da się zmienić język menu (i nie tylko, bo zmienia sie język całego telefonu). Nalezy wejść w ustawienia telefonu i tam go zmienić. Tylko problem tam trafic, jezeli masz telefon z węgierskim ;3

  • 0

    168. ~bartek  2009-03-16 15:42:39  host: am096.netis.net.pl

    czyli tak, dzisiaj kupiłem tego fona i jest super! czysto gra, super foty , cieńki i nadaje sie do użytkowania (uwierzcie mi bo go mam) narazie sie laduje

  • 0

    169. ~bartek  2009-03-17 12:22:36  host: am096.netis.net.pl

    mam ten telefon od wczoraj i jest super! ma aparat dobry, wideo też,jest ładny i warto go kupić za 69 zł! a tą komórkę powinno się ładować z 12 godz.

  • 0

    170. ~  2009-03-18 17:25:21  host: ablr60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi bateria trzyma ok. 6 dni przy normalnym użytkowaniu. Telefonik spoko, polecam

  • 0

    171. ~marcin5674  2009-03-20 19:10:15  host: inet20909ng-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    co wy ludzie!!! mi sie trafił idealny egzemplarz bo ani sie nie tnie i bateria po formacie trzyma 4-5 dni. nie wiem o czym mówicie

  • 0

    172. ~Wewelina  2009-03-21 13:20:52  host: pc10.alto.com.pl

    mam pewien problem.. w mojej nokii, przy przychodzącej wiadomości nie zgadza się godzina..może precyzując..na wyświetlaczu ( czy w ustawieniach) jest dobra godzina,np. przykładowo 13:00, to gdy przychodzi wiadomość wyświetla się godzina 12:00, patrząc później w szczegółach wiadomości to również się nie zgadza, godzina różnicy. Mógłby mi ktoś pomóż to przestawić? Byłabym bardzo bardzo wdzięczna, i z góry bardzo dziękuję :)

  • 0

    173. ~milutki  2009-03-21 17:11:54  host: dynamic-78-8-1-211.ssp.dialog.net.pl

    co wy gadacie że telefon trzyma do dwoch dni, mi ten fon trzyma 4-5dni przy pisaniu 30 smsow dziennie, przy rozmowach okolo 5 min dziennie i sluchaniu muzyki tak 5 godzin, przy tych 4-5 dniach. mozliwe ze kupiliscie telefon uzywany i dlatego wam szwankuje ale to jest tylko i wylacznie wasza wina, a i jeszcze jedno jezeli dajecie 400 zeta na ten telefon, to nie marudzcie, ze nie ma w nim czasami karty pamieci, bo ja mozna kupic za niecale dwadziescia zlotych za 2 giga, dla porownania to dwie paczki papierosow

  • 0

    174. ~ONAx33  2009-03-23 19:35:18  host: dynamic-78-8-55-81.ssp.dialog.net.pl

    MAM TELEFON OD DZIŚ. GŁONIK BARDZO GŁOŚNY;* SŁUCHAWKI TEŻ DOBRE. APARAT DOBRY. PISANIE SMS . FAJNIEE XD I WOGÓLE ZAJEBISTY TELEFON ! LIPA TYLKO BATERIA JAK NA MUZYCZNY DLA MNIE ;P

  • 0

    175. ~  2009-03-25 21:31:15  host: t03-15.opera-mini.net

    Pisze wlasnie z tego cuda i jest super! Kupujcie i polecam

  • 0

    176. ~Jarex  2009-03-26 14:13:33  host: w3cache.lukman.pl

    ja mam takie pytanie, dlaczego aparat robi zdjecia tak jakby zżółknięte , nie wiem jak to przestawic? odp: z góry thx

  • 0

    177.  2009-03-26 18:06:35

    witam. MAM PROBLEM. ostatnio odebralam ten telefon z serwisu, po aktualizacji oprogramowania, bo sie caly czas zawieszał i skasowali mi w nim słownik slovoEd. czy mógłby mi ktos napisać czy moge sobie go jakos ściągnąć, bo juz sobie sciagneklam na kompa, ale okazuje sie ze moj telefon nie obsluguje plikow sis, czyli tych od symbiana, czy jakos tak. tylko wczesniej mialam ten slownik a po aktualizacji oprogramowania juz nie, myślicie,ze mogłabym iść do salonu, żeby sie czegoś dowiedzieć, zrobili by cos z tym?? POMOCY!!!!

  • 0

    178.  2009-03-28 13:42:12

    mialem okazję się tym fonikiem pobawić i powiem że jest jedna z niewielu nokia z serii music co ma baterie powyzej 1000mAh(to jest plus). Ta koma ma dwa głośnki takie jaki ma nokia5200(czyli że nie idealne ale mogą być) polecam dla tych co chcą kome z dobrą bateriąa nie polecam dla tych co chcą kome muzyczną mam nokie . Ja poplecam nokie 5310xm . C:

  • 0

    179. ~CABAN  2009-03-28 17:53:39  host: bez172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja wymieniłem soft na nowy z dnia (styczeń 2009) i od miesiąca ani razu nic się nie zawiesiło.

  • 0

    180. ~Ala  2009-03-29 22:28:26  host: adqc59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey. Mam bardzo ważen pytanko do tych którzy mają tą kom. JAka ona jest ? Jak działa jak sie sprwóje ? Jak działaw niej mp3 i aparat ? i ogólnie . Proszę o szybką odpowiedź. !PIlNE

  • 0

    181.  2009-04-01 11:19:42

    Czy ktoś wie co nokia wgrywa na dołączoną kartę pamięci? Niechcący sformatowałem kartę i nie wiem co straciłem.

  • 0

    182. ~ZioOmalkA  2009-04-01 15:18:56  host: 093105099217.pila.vectranet.pl

    W sierpniue tego roku kończy mi się umowy. Co do telefonu nie mam dużych wymagań - wystarczy mi dobrze grający głośnik i bateria trzymająca minimum 2 pełne doby, chociaż to nie jest konieczne. Obecnie jesten nieszczęśliwą posiadaczką Sagema my411X. A co do telefonu to mam tylko pytanie czy ma on możliwość nagrywania filmików?

  • 0

    183. ~bomba  2009-04-02 11:13:16  host: bmg205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 164: Ja bym wybrał 5220. Od 6300 różni się tym że lepiej gra, jest mniejsza, lżejsza. Wyświetlacz, aparat-takie same. A w muzyce 5220 jest dużo lepsza. Bateria przy normalnym użytkowaniu potrafi wytrzymać mii nawet 5 dni, co było nie możliwe w moim poprzednim 6280.

  • 0

    184. ~do dupy  2009-04-09 20:07:22  host: 88-199-92-8.tktelekom.pl

    bateria przy ciaglym uzytkowaniu trzyma jeden dzien i to nie pelny mam ten tel od 2 tygodni i nie polecam nikomu gdy proobije usunac sms telefon sie zawiesza i pozniej musze uruchamiac go okolo 15 minut... mam jakies 11k sms'ow na telfonie i niemoge ich usunac bo sie wiesza nawet przy pojedynczym usuwaniu..

  • 0

    185. ~perełka  2009-04-09 21:27:18  host: cjz220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 5220 jest super^^ Posiadam ten telefon i narazie nie znalazłam u niego żadnych wad... Muzyka głośno gra,batera trzyma około 5 dni..itp. I Nokia 5200 wcale nie jest lepsza!! Jest dużo gorsza!!

  • 0

    186. ~...  2009-04-10 01:08:41  host: 193.238.19.30

    telefon jest niezly mam go od grudnia jedyna wada to zamula gdy jest zapelniona karta lub pamiec telefonu, zdjecia robi ladne jak na telefon muzyczny, gra bardzo ladnie no i bateria trzyma mi jakos 3 dni tylko ze czesto slucham muzyki :)

  • 0

    187. ~inka  2009-04-11 14:46:23  host: acap129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pewien problem z tym telefonem, mianowicie ustawiłam czas i datę, połączenia przychodzące, mają zapisaną dobrą godzinę przyjścia, zgodnie z zegarem telefonu, ale wiadomości sms, przychodzą z godziną opóźnioną o dwie, np. sms przychodzi o 11:00, a w telefonie wyświetla mi się że o 9. Wiem, ze troche zakreciłam, ale proszę o pomoc, może cos zle ustawilam...

  • 0

    188. ~miodek2332  2009-04-12 18:53:43  host: adrr223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czas nauczyć się obsługi nowego telefonu . gdy się kupuje nowy telefon to należy najpierw sformatować baterie!! Ludzie czy to takie trudne?? Po tej czynności bateria trzyma przynajmniej 2 razy dłużej !!!!!

  • 0

    189. ~  2009-04-13 21:05:15  host: 94-40-44-199.tktelekom.pl

    Więc bateria trzyma mi średnio 3dni przy słuchaniu muzyki 1h, pisani ok 20 sms, i rozmowach 3 min, więc źle nie jest. Ma spore jak dla mnie wady: słaby procek: muli się czego skutkiem są zawiechy, tylna klapka skrzypi i odstaje oraz wyświetlacz: lipa w porównaniu z 5310, jednak 16 mln robi swoje :D no i za mały, napewno zmieściłoby się 2,1 cala. Ocena 6,5/10 moja starą n5310 oceniłem na 8/10 więc jest różnica. Lepiej dołożyć te 100 zł i mieć lepszą komę, niż męczyć się z 5220, choć za wygląd ma u mnie 9/10

  • 0

    190. ~pawel955  2009-04-17 19:26:07  host: abrp30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem ten telefon i wlozylem karte 4gb. Czyta ja i bez problemu chodzi nie zawiesza sie

  • 0

    191. ~west  2009-04-20 07:50:19  host: bwa32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @monika mozesz ustawiac na sms i dzwonek sygnaly mp3 dowolne. na kazdy kontakt osobny dzwonek polaczenia rowniez sie da. poza 2 dniowa bateria to wszystko jest super w tym ytelefonie. POLECAM !! !!

  • 0

    192. ~iGGor  2009-04-26 12:08:21  host: 77-253-0-106.adsl.inetia.pl

    Mam problem: nie wiem jak ustawic w odtwarzaczu zeby się wyswietlil obrazek z plyty np sluchając raining blood slayera chce miec w tle obrazek z Reign in Blood

  • 0

    193. ~gfgfg  2009-04-29 14:43:14  host: apn-77-114-59-177.dynamic.gprs.plus.pl

    najgorszy tel jaki miałem w życiu głośniczek całkowity kał trzeszczy jak cholera chociaż express music aparat lepiej nie mówić miałem l700 bez porównania lebszy

  • 0

    194. ~Marcin  2009-05-08 16:34:36  host: 093105196236.skierniewice.vectranet.pl

    Bateria z czasem zaczęła trzymać coraz dłużej. Na początku faktycznie było te 2 dni, teraz juz osiąga ok. 5 (mam go od lutego). Pozdrawiam

  • 0

    195. ~eWelka  2009-05-08 18:56:25  host: public52974.cdma.centertel.pl

    o czym wy mowicie ja kupiłam go w lutym i od tego czasu cały czas w serwisie grzeje miejsce, nie polecam nikomu najgorszy jaki miałam tel!!!!!!!!! MASAKRA!!!

  • 0

    196.  2009-05-13 16:57:39

    jeny, alez mi sie ten model dobitnie nie podoba :-). paskudne jest to 'sciecie'... ale, co kto lubi :).

  • 0

    197. ~ExxxTraa. ;].  2009-05-18 14:15:23  host: 80.50.127.246

    BoSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSki fonik. ^^ Miodzio. Esy są zaaajebisciaste,muza git,aparat w sumie Okej. Bateria trzyma 5-6 dni. Wgl. sie nie ` muli` . Jestem zadowolony na 100000%. Polecam i pozdrawiam użytkowników. ;)

  • 0

    198. ~tef  2009-05-25 19:01:33  host: serwer.spidercom.com.pl

    wbudowany jest tuner radiowy ? czy zestaw słuchawkowy , tandetne "szit" od nokii robi za takowy ? czy po podlaczeniu creative ep630 albo jakich kolwiek innych sluchawek z jack 3.5 bede mogl sie cieszyc z radia ?

  • 0

    199. ~pall  2009-06-02 10:53:00  host: s187pc148.mmj.pl

    mam go od wrzesnia bateria trzyma max 5 dni czyli nawet spoko:)

  • 0

    200. ~  2009-06-05 09:45:31  host: ekx246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO 187. Ustaw sobie odpowiednią strefę czasową. Ja też tak miałam..., zmieniłam w/w ustawienia i jest wszystko ok :)

  • 0

    201. ~Paco  2009-06-05 18:05:47  host: 94-40-21-194.tktelekom.pl

    ja kupiłem ten telefon i dałem jeszcze do servisu żeby ściągneli simlocka... okazało sie że nieda sie ... !!

  • 0

    202. ~ja  2009-06-08 15:19:18  host: chello089076012078.chello.pl

    ludzie jak widze co piszecie o tym telefonie to normalnie żal dupe ściska... mam telefon jakiś czas i jakoś mi się nie ścina,nic nie skrzypi,bateria trzyma z 3dni,muzyczka jako tako gra,aparat jak na 2mpx to średni a jak chcecie aparat dobry to sobie kupcie cyfrówke....wygodny w pisaniu sms,przejrzysty i co więcej potrzeba w telefonie?... za taką cenę to telefon bdb.polecam go bardzo...jak komuś sie psuje to telefonem sie nie umie obslugiwać i psuje

  • 0

    203. ~pawel  2009-06-11 23:07:08  host: chello087207011249.chello.pl

    ja go mam od konca wrzesnia 2008r nic sie narazie nie psuje.. chodzi jak zloto!!! pozdRo

  • 0

    204. ~:P:P;:G:df  2009-06-16 00:38:10  host: wlan232-121.srem.net

    ludzie, baterie nowej generacji nie potrzeba formatowac!!! takowa jest w tym modelu. Mam 5220 juz prawie rok. Co do mulenia, to jezeli ktos chce zeby szybciej pracowal to wystarczy w ustawieniach (utawienia>wyswietlacz>efekty przejscia>wybieramy `nie`) i gotowe. No a ladowania folderow to juz nie zmianimy ;]

  • 0

    205. ~krecikkkkkkkkkkkk  2009-06-16 11:18:23  host: aegj20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam karte 2 gb i chodzi bardzo bobrze

  • 0

    206. ~  2009-07-02 23:16:43  host: brk215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEL JEST OK

  • 0

    207. ~Paula  2009-07-07 00:01:31  host: cpc1-lutn1-0-0-cust161.lutn.cable.ntl.com

    hej mam ten telefon już 5miesięcy i sam mi sie wył i nie chce mi sie włączyc tzn właczy sie ale jest tylko napis nokia i koniec;(ten tel mnie już wkurza co jest!???moze wiecie?

  • 0

    208. ~Kojotek29  2009-07-14 20:26:41  host: ip22-c14.gl.digi.pl

    mam pytanie w jakiej rozdzielczości ten fon robi zdjęcia ??

  • 0

    209. ~teo  2009-07-22 14:49:50  host: hnw170.internetdsl.tpnet.pl

    Hej Jak wyłączyć diody mrygające podczaś odtwarzania muzy?

  • 0

    210. ~kiiniia  2009-07-23 02:01:48  host: ip-92-42-118-159.uznam.net.pl

    Telefon dostałam dziisja, jest świetny. Rzeczywiście troszkę się ścina przy włączaniu menu ale mi to nie przeszkadza ; ). Z kolei glośnik mi "furczy". Muszę chyba jutro wybrać się do salonu Orange i zobaczyć jak inne te modele działają.. ; //

  • 0

    211. ~Zadowolony ;)  2009-07-27 13:10:52  host: host-62-141-218-24.swidnica.mm.pl

    Chcesz cudowne zdjęcia? kup sobie cyfrówke. Chcesz cudowną muzyke? kup sobie odtwarzacz mp3. proste! Mam ten fon już jakiś czas i nie mam żadnych problemów z tych opisanych przez innych użytkowników... Jedyne na co moge się poskarzyć to bateria ale pisze 500sms dziennie + słuchanie muzyki+ korzystanie z neta i gadu. Aparat robi ładne zdjęcia, obudowa wykonana solidnie. z klapką łatwo można sobie poradzić wkładając małą kartke papieru nad baterie. Wgl od początku żadnej zwiechy, o telefon trzeba dbać i umieć się nim obsługiwać a nie będzie sie zwieszał i kalkulator też nie zniknie ; )Ogólnie ocena 9/10 i polecam ten telefonik!!!

  • 0

    212. ~  2009-07-29 16:02:58  host: bxr234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    baterie się formuje, nie formatuje

  • 0

    213.  2009-07-31 19:40:46

    mam ten sam problem co Inka (187) " Mam pewien problem z tym telefonem, mianowicie ustawiłam czas i datę, połączenia przychodzące, mają zapisaną dobrą godzinę przyjścia, zgodnie z zegarem telefonu, ale wiadomości sms, przychodzą z godziną opóźnioną o dwie, np. sms przychodzi o 11:00, a w telefonie wyświetla mi się że o 9. Wiem, ze troche zakreciłam, ale proszę o pomoc, może cos zle ustawilam... " czy ktos mógł by mi pomóc?

  • 0

    214. ~bobo  2009-08-03 12:21:14  host: elg58.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefonik od grudnia 2008 i chodzi bardzo dobrze ;)

  • 0

    215. ~marek  2009-08-07 11:16:52  host: nat06.rtk.net.pl

    czy ten telefon ma możliwość korzystania z gg ?

  • 0

    216. ~kasia  2009-08-11 14:05:41  host: host-89-231-178-161.pruszcz.mm.pl

    czy ten telefon ma kamerkę 3GP proszę odpowiedź

  • 0

    217. ~BrzozA  2009-08-14 17:07:29  host: chello087206244254.chello.pl

    Mam ten model od 2 miesięcy i jedynie co denerwuje po przesiadce z n6300 to gorszy wyświetlacz ale idzie przywyknąć^^ odp do 216. Kasia ma kamere i aparat :))

  • 0

    218. ~Tomekk  2009-08-14 23:18:44  host: dynamic-87-105-100-68.ssp.dialog.net.pl

    Od czego zalezy dlugosc nagrywanego wideo?? mam karte 512SD a film max 350kB ok 20 sek. Bede wdzieczny za podpowiedź.

  • 0

    219. ~max  2009-08-16 14:20:39  host: 83.2.112.2

    a jaki to dect??? 1,2,3 czy 4?

  • 0

    220. ~szablapat  2009-08-21 15:14:16  host: host98-180.tvk.torun.pl

    nokia 5220 jest super bardzo głośny

  • 0

    221. ~Karolina  2009-08-23 22:06:33  host: bqn31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem z kartą pamięci.Połowa plików mp3 mi nie działa, reszta gra tylko kilka sekund. Nie mogę ich usunąć ani na komórce, ani na komputerze. Nie mogę sformatować karty, a gdy robię zdjęcia, zamiast foty wyskakuje mi plik muzyczny, w dodatku uszkodzony. O co chodzi?

  • 0

    222. ~Anika  2009-08-28 18:20:28  host: 83.142.203.99

    Prawda jest taka, że każdy człowiek inaczej traktuje tel. Mam tu na myśli jego uzytkowanie. Są osoby, które z każdego tel beda niezadowolone, gdyż albo chcą od niego wyimaginowanych funkcji albo zwyczajne są katami na telefony i nie dziwne, że się psują. Mam ten telefon10mies. Jestem bardzo zadowolona, tyle, że wykorzystuję go do komunikacji, budzenia, przypomnień, czasem posłucham muzyki, zrobię zdjęcie czy zagram w coś. To chyba full jak na telefon. Z baterii jestem zadowolona także, wytrzymała, do tego bardzo estetyczny wygląd. Muszę powiedzieć, że to telefon z którego jak dotąd jestem w pełni usatysfakcjonowana:) Do Jarex: mi także tuż po zrobieniu zdjęcia wyświetla się ono jakby zółte ale po zapisaniu zdjęcia i otworzeniu go ponownie ma ono normalna barwę. Tylko po wykonaniu zdj tak jest:)

  • 0

    223. ~  2009-09-08 22:15:39  host: 093105086098.legnica.vectranet.pl

    zacina mi sie jak wysylam smsy bardzo czesto

  • 0

    224. ~  2009-10-03 18:15:19  host: aekz212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od pol roku i nie mialabym do niego zadnych zastrzezen gdyby nie to ze sie zawiesza jak wchodze w pliki na karcie pamieci juz dwa razy był w naprawie i nic w pon niose trzeci raz jak nie zrobia tym razem dobrze to niech mi dadzą nowy eh. Widze ze ten typ tak ma he. a tak poza tym super fonik ;)

  • 0

    225. ~  2009-10-04 22:37:52  host: apn-77-113-81-107.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon od miesiąca i nikomu go nie polecam!minusy tego telefonu są takie aparat 2mpx robi słabiutkie zdjęcia jest cichy jak reszta muzycznych telefonów i ma mały wyswietlacz tylko 2 cale.

  • 0

    226. ~novy57  2009-10-24 13:15:40  host: 195.205.225.121

    Kupiłem telfonik w maju jak do tąd działa bez zażutów bateria działa okołoczterech dni.Nie róbcie aktualizacji bo się wszystko będzie dłużej ładować.

  • 0

    227. ~hal  2009-11-01 00:01:05  host: gw6.knc.pl

    Ogółem jedna z tańszych nokii, plastikowa obudowa, badziew. Skrzypi przy pisaniu czegokolwiek. Czasem się restartował jakby (biały wyświetlacz i włączał się od nowa.) Nie chciał mi się też ładować, po całkowitym rozładowaniu baterii był problem żeby po podłączeniu go do ładowania zareagował. Słaby również aparat ale czego wymagać.. ;) Z plusów mogę wymienić ładny wyświetlacz, przyjemną klawiaturę i baterię o sporej pojemności. Nie polecam.

  • 0

    228. ~kuba  2009-11-02 18:57:00  host: bhj121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak sie do tego telefonu wżuca instalki, jeśli się da bo niejestem zbyt dobry w takich sprawach

  • 0

    229. ~DK  2009-11-03 20:54:44  host: etb29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi po 9 miesiącach siadł soft prawdopodobnie od wirusów...akurat mam na gwarancji... bateria trzymie 2 dni...

  • 0

    230. ~Gosia  2009-11-14 09:51:35  host: ip-81-15-132-4.unregistered.net.exatel.pl

    Ej czy to prawda że bateria w tym fonie mało trzyma?? Moja koleżanka ma tego fona i nie gra nie słucha muzy na nim tylko od czasu do czasu dzwoni i wysyła sms-y i trzyma dla niej 3 dni(to jakos mało jak na takiego fona)

  • 0

    231. ~  2009-12-16 11:24:05  host: 212.160.111.64

    zayebisty !

  • 0

    232. ~Mawi  2010-01-01 11:22:13  host: public65325.cdma.centertel.pl

    Mam telefon 3 dni i bardzo mi się podoba. Czytając poprzednie opinie byłem bardzo zaskoczony. Telefon Nie zawiesza się kalkulator mi jeszcze nie znikną. Ogólnie dobra jakość muzyki, wygląd itp. Jedna wadą jest słaby aparat.

  • 0

    233. ~paula  2010-01-06 14:18:12  host: ip-83-2-211-16.static.xcore.pl

    10 raz w naprawie;

  • 0

    234. ~askaaa  2010-01-24 11:03:17  host: 85.117.20.46

    ludzie jak wam sie tak nie podoba ta nokia i macie do niej ale to po co ja kupujecie ?? nie rozumiem !!! gdyby chcial ktos kupic ten tel to tylko odstraszacie klientow a tej nokii nie mozna nic zarzucic!! to moze zmiencie telefon i przestancie pisac jaka ona zla i w ogole ;/

  • 0

    235. ~slupciu  2010-03-10 13:41:57  host: 212.160.172.70

    Mam tel telefon juz kilka dobych miesiecy - nie zacina sie - bateria 3-4 dni(duzo smsow pisze) muza super gra ale na org. sluchawkach a nie na jakis za 2 zł, wygodnie sie pisze smsy - wszystko jest ok - jesli ktos nie ma tego telefonu to niech moze lepiej sie nie wypowiada! Ja serdecznie polecam - oczywiscie jak w kazdym cos moze sie dziac ale chyba po to sie kupuje z gwarancja aby przez te 24 miechy miec pewnosc ze i tak zostanie to naprawione!

  • 0

    236. ~Pawo1234  2010-03-15 21:18:25  host: ip-94-42-32-28.multimo.pl

    Bardzo fajny fonik leciutki i cieniutki jest ok >>>pozdro

  • 0

    237. ~Mria.  2010-05-23 22:52:31  host: 83-238-153-134.ip.netia.com.pl

    Ta na początku też byłam zadowolona z niego, mam go półtora roku i był 5 razy w naprawie z czego dwóch napraw mi nie wpisali do karty gwarancyjnej. psuje się co miesiąc i to nie tylko mi.

  • 0

    238. ~Jura91  2010-06-06 12:32:02  host: adrf246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 24 października 2008roku. Pierwsza usterka nastąpiła juz po pół roku - "Naprawa bloku cyfrowego". W sumie telefon był juz 4 razy w serwisie, zawsze z tymi samymi objawami, telefon zawieszał się, wyłanczał a następnie po próbie włączenia ekran świecił się na biało.Telefon bardzo przyjemny, jednak jego awaryjnośc dykwalifikuje go. To moja szósta Nokia i chyba ostatnia bo jakośc jest ostatnio bardzo niska. W poniedziałek piąty raz do serwisu... Nie polecam!!!

  • 0

    239. ~  2010-06-30 18:30:58  host: 94.254.241.37

    Co do karty to ja mam 4GB w tej nokii i działa...

  • 0

    240. ~agacia  2010-08-20 15:57:53  host: public58800.xdsl.centertel.pl

    miałam ten telefon. łatwo można go zepsuć. za nowy wyświetlacz 100 zł i jeszcze płyta główna zjebana ;(

  • 0

    241. ~Agnieszka  2010-08-30 00:01:16  host: ayc56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 2 lata a) wady -po tygodniu użytkowania dałam go do serwisu bo bateria trzymała jedne dzień lecz po odbiorze bateria trzyma mi do dziś gdy nic nie robię tylko dzwonie 6 dni (był tylko raz serwisowany) - to prawda czasami się zacina i wyświetla się biały ekran ale to tylko przy długim słuchaniu muzyki ALE ZAUWAŻYŁAM GDY JEST MAŁO PAMIĘCI NA TELEFONIE TO TAK SIĘ TYLKO DZIEJE - zdjęcia jak robię to na początku ,aja inny kolor trzeba poczekać 30 sek. aż zmienią normalną barwę b) zalety - po dwóch latach użytkowania jestem z niego zadowolona i mogłabym jeszcze nim kolejne dwa lata dzwonić i nic by mu nie było - telefon nadal mi się nie znudził - bateria przy normalnym użytkowaniu trzymie 4 dni - głośno słychać muzykę i całkiem inny jest dźwięk niż z tych telefonów nie muzycznych - bardzo szpanerskie są te światełka gdy odtwarzamy muzykę - nie musimy wchodzić do menu żeby posłuchać muzyki wystarczy tylko kliknąć guzik muzyczny z boku telefonu - telefon 2 razy spadł z okna z pierwszego pietra na beton i ma tylko mała rysę nic mu nie było NA PRAWDĘ ! przy czym nokia 6300 przy małym upadku zaraz ma pęknięty ekran A TEN TELEFON JEST NIE ZNISZCZALNY - bardzo prosty w obsłudze MAM 15 lat i przy moim użytkowaniu ten telefon naprawdę długo wytrzymał

  • 0

    242. ~Wojti  2010-09-15 18:05:35  host: 77-255-41-223.adsl.inetia.pl

    Mam telefon od niecalych 2 lat i jestem zadowolony. Szukalem muzycznego telefonu i go mam. Rada: jak puszczacie mp3 z niego to zdejmijcie tylnia klapke. DUZO GLOSNIEJ !!!

  • 0

    243. ~szymonel7900  2010-09-28 07:42:56  host: actg130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Ten Telefon - Lubię ten Tel. Jest Super - A Mam kartę 4gb - i działa + Głośniki do tel. A Muzyka "Marzenie" :) - POLECAM :)

  • 0

    244. ~anonimek  2010-09-29 07:43:41  host: afpj212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda tylko że jak ja filmuje - to na kompie nie można odtworzyć czemu ? - Pomóżcie Proszę .

  • 0

    245. ~rafaelQ99  2010-10-01 20:15:04  host: host-89-228-106-230.olsztyn.mm.pl

    Moim zdaniem anonimek - na filmowianie - to trzeba zrobić w ustawieniach lub aparatu . Wtedy można filmować i odt. na kompie .

  • 0

    246. ~szymonel21  2010-10-04 15:28:27  host: host-89-228-75-95.olsztyn.mm.pl

    Mam Telefon - Lubię bardzo - Muzyka hmm Świetne - Mam kartę 1gb - i Słuchawki Super Mini - POLECAM :)

  • 0

    247. ~jas22  2010-10-06 14:57:11  host: host-89-228-75-95.olsztyn.mm.pl

    Mam pytanie - czy do tego telefonu można dokupić kartę 4gb i Głośniki Mini ? :)

  • 0

    248. ~Ali  2010-10-14 22:44:53  host: 83.1.237.127

    Mam pytanie dlaczego jak dostaje smsa to jest inna godzina niż w telefonie? Co z tym zrobić? Pomocy!

  • 0

    249. ~sdw  2010-10-17 22:58:10  host: chello089077223029.chello.pl

    masz nastawiony na czas środkowo europejski? spróbuj nastawić godzinę na +2 tp wtedy powinno być ok

  • 0

    250. ~kara.  2010-10-21 20:46:17  host: dtm246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Wymieniłam dzisiaj wyświetlacz w tym właśnie telefonie ale jak go włączyłam pojawiły mi się białe poziome kreski na dole wyświetlacza.? czy to znieknie czy po prostu zły wyświetlacz ?

  • 0

    251. ~PIKSEL  2010-11-11 16:19:29  host: host-62-141-240-221.tomaszow.mm.pl

    Mam ten telefon już długo i bardzo go lubię przede wszystkim za to, że jest bardzo wygodny i nie mam żadnych problemów w obsłudze. Jeżeli ktoś szuka telefonu do słuchania muzyki to mówię zdecydowanie tak! Uważam też, że ma dobry wyświetlacz, chyba, że zwracacie na to szczególną uwagę i szukacie czegoś naprawdę świetnego. Natomiast, jeżeli chcenie kupić jako telefon do robienia zdjęć to niestety nie, aparat jest słaby. Moim zdaniem ma sporo funkcji i daje dużo możliwości jak na swoją cenę, bardzo go lubię i jeżeli szukacie telefonu dobrego i w miarę taniego to zdecydowanie polecam właśnie ten, a wygląd - to już rzecz gustu ;)

  • 0

    252. ~ellie  2010-11-30 13:33:48  host: host-n1-115-164.telpol.net.pl

    Mam ten telefon od ponad roku. Niestety miał kilka wypadków - wpadł do dzbanka z wodą, zalał się sokiem, znalazł się w kałuży.. itd. Po każdym z tych wypadków nie działał ok 1-2 dni. Na 3ci dzień - wszystko w porządku ;d i właśnie za to kocham ten telefon ;DD

  • 0

    253. ~charlottebellamy  2010-12-11 17:48:21  host: inet20909nc-2s.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Hejka. Czy ten telefon ma wejście typu jack?

  • 0

    254. ~  2011-01-18 18:09:21  host: 91.215.104.70

    Do 253 .Nie ma jacka ale ,ma A/V a to praktycznie to samo tylko inna nazwa bo można podłączać głośniki słuchawki itp. co do telefoniku super polecam;D

  • 0

    255. ~slnooo  2011-01-23 20:24:08  host: aavc37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ponad 2 lata i jestem dość zadowolona. Nie jestem gadżeciarą, więc nie męczę go głupotami, a do słuchania muzyki na mp4. Telefonu używam umiarkowanie. Bateria trzyma 3-6 dni (po 2 latach) więc to chyba oki. A wygląd - mi isę podobał, dlatego go kupiłam i już sie martwie zę niedługo mi pewnie padnie:(

  • 0

    256. ~  2011-01-27 19:58:20  host: public-gprs161792.centertel.pl

    telefon super!Bateria trzyma dobre 4-5 dni,jak na telefon muzyczny robi ładne zdjęcia leciutki , cieniutki :D Tylko minus to video-za mały ekran a reszta jest ok. Ma a/v to podobne to jacka i podłączam sobie głośniki i tak jeszcze dużo o nim pisac dobrego :) polecam kom super!

  • 0

    257.  2011-02-08 20:26:12

    Hejka...Też mam taką Nokie i naprawde polecam czysty dzwięk a i oczywiście głośny, aparat daje radę choć powinien być 3.2mpx ale to ujdzie dobrze mi służy sms-y super się pisze zasięg bardzo dobry..!! Jego zaletami są; -Bardzo ciękki i lekki -Czysty dzwięk -Dobry aparat Naprawde gorąco polecam!! PS.Jeszcze nie wykryłem wad ;P Super fon szacun dla Noki

  • 0

    258. ~xccxc  2011-04-09 16:43:29  host: 195.117.15.212

    mam pytanie czy produkują jeszcze nokie 5220

  • 0

    259. ~xd:)  2011-04-18 14:17:17  host: user-188-33-206-245.play-internet.pl

    Ja mam jeszcze nokie 5220 ale zamierzam jak najszybciej zmienic go bo juz 3 razy byl w serwisie bo soft mi sie walił

  • 0

    260. ~klaudia  2011-04-25 23:40:24  host: ip-62-69-242-122.globalconnect.pl

    Bylam szczesliwa posiadaczka tej nokii, lecz ja sprzedalam i zmienilam na samsunga delphi. Szczerze, telefon super, lecz nietrwaly. Fakt faktem, ze pomiomo wielu upadkow trzymal sie niezle, lecz problem w tym, ze gubil czesto zasieg, badz wylaczal sie.

  • 0

    261. ~Klaudia  2011-10-15 21:59:31  host: ip-62-69-242-122.globalconnect.pl

    A ja posiadam teraz ten telefon, od miesiaca - zmienilam go z samsunga delphi:) wedlug mnie jest o wiele lepszy, ma dobre polacznie z Internetem, jest lekki, funkcjonalny:) czasem wystepuje problem, bo sie zawiesza - problem symbiana... Ogolnie ode mnie wielki pozytyw!:)

  • 0

    262. ~Monia  2011-12-01 19:54:59  host: 79.162.224.87

    Słuchajcie mam tą nokie i nie mogę wykasować sms-y,pojawiają mi się poste i nie widoczne esy i ,ze nie które zostały już pobrane jak nic z nimi nie robiłam....pomóżcie,co mam zrobić?:(

  • 0

    263. ~kkkkkk  2011-12-19 20:13:14  host: xt4D3136.stansat.pl

    mam ten telefon 2,5 roku i jestem tak samo zadowolona jak w dniu zakupu. polecam!

  • 0

    264. ~auuuu  2012-02-24 14:07:34  host: host-86-111-111-42.tvk.torun.pl

    mam problem z tym telefonem. nie mam ladowarki do niego a przez kabel usb mi nie laduje. ktos wie co zrobic ?

  • 0

    266.  2012-04-29 23:09:10

    @264 kup ładowarke ?

  • 0

    267. ~teo  2012-09-29 18:55:11  host: hnw138.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon posiadam od ponad 3 lat i jestem z niego usatysfakcjonowany. Prawie. A dlaczego? Ponieważ soft padał mi już 3 razy, i teraz już nie mam ochoty go wymieniać, tzn. padł nie dokońca, jeśli w tym modelu pada soft to traci się niektóre aplikacje i funkcje. Ja np. straciłem odtwarzacz muzyki, co jest katorgą dla mnie... Bateria też już nie trzyma tak jak kiedyś... obudowa jest bardzo solidna. Ten telefon upadał mi kilkadziesiąt razy, a widać tylko kilka małych zadrapań. Słuchawki dodane do tego modelu są dobrej jakośći. Reasumując : jak kupujecie używany model tej nokii, to kupcie też nową baterię. Polecam ten telefon ludziom którzy zadowolą się aparatem 2 mega, dobrą klawiaturą i b.dobrym odtwarzaczem muzyki. Moja ocena telefonu to 7,5/10. pozdrawiam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-150-215.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet