Nokia 5210 - opinie
Telefony Nokia Nokia 5210 Opinie o Nokia 5210

Nokia 5210

w sumie: 21
  • 0

    1. ~kroman  2004-12-30 17:44:00  host: 83.68.66.46.kutno66.tnp.pl

    zarabisty telefon!! jezeli znajdziecie jeszcze go w dobrym stanie to nie czekajcie tylko kupujcie!!

  • 0

    2. ~jutynka  2005-02-11 21:37:00  host: ain27.internetdsl.tpnet.pl

    jacie to ma być top telefon?przecież on nic nie ma polecam sony ericssona T230 i motorole C550!!!!!!!!

  • 0

    3. ~kris  2005-02-14 18:27:00  host: bza254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze szacunek dla tego telefonu .miałem go kiedyś a teraz mam o wiele nowszego siemensa i szczerze powiem że wolał bym tamtą nokię

  • 0

    4. ~novick  2005-06-23 14:41:00  host: fu66.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon. Wygodny, Solidny, Odporny - NOKIA. Brakuje mu tylko Polifonii i Kolorowego LCD tak to bym go mial do teraz

  • 0

    5. ~cinek  2005-09-16 14:11:07  host: agi38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on ma tą podczerwień ??

  • 0

    6. ~rhn  2005-12-02 23:45:37  host: c9-26.icpnet.pl

    tak ma podczerwien

  • 0

    7. ~a@nu$k@  2006-01-14 14:05:04  host: vitaa.backiel.com.pl

    Mam tą komórkę jush rok i jestem z niej zadowolona i nie wiedziała wogóle że ma podczerwień jak ma to ja nie wiem gdzie(w którym miejscu.

  • 0

    8. ~kopytko  2006-03-22 17:46:45  host: user-87-248-66-136.promax.media.pl

    niestety (lub stety) kadzy ma swoj gust i kazdemu podoba sie cos innego i mi osobiscie ten telefon nie lezy

  • 0

    9. ~gust  2006-06-16 20:45:52  host: brig-cache-2.server.ntli.net

    jasne że każdy ma swój gust. Miałem ten telefonik kilka lat temu - byłem z niego zaj. zadowolony, generalnie niezniszczalny. Dojechał go dopiero pędzący samochód swymi kołami, tzn wypadł mi na ulicy. Dowcip polega na tym że nadal się włączał, tylko zgubił sieć no i obudowa popękała to tu to tam . Generalnie polecam

  • 0

    10. ~  2006-08-02 12:48:03  host: aux48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do D***! szkoda słów gruby jak wypchana świnia która już pęka ludzie to złom

  • 0

    11. ~niezniszczalny  2006-12-26 01:30:52  host: esl18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon prawie niezniszczalny polecam go serdecznie. znosi upadki nawet z paru metrów, rzucanie z paru metrów o ścianę (testowałem go w szkole) i przy tym rzadko kiedy wyłączał się. niesamowity

  • 0

    12. ~kasy  2007-05-22 16:46:37  host: abvt82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niezniszczalny ;d jak ktoś chce telefon który służy mu przede wszystkim do kontaktowania się z innymi a nie robieniem bajerów na przerwach w szkole to polecam. z 10 metrów już spadał, grano nim w pilkę i trzyma się dobrze ; ) bateria trzyma po 4 latach z 2,3 dni. polecam

  • 0

    13. ~darullo  2007-12-02 13:40:55  host: czs194.internetdsl.tpnet.pl

    przez moje ręce przeszło już mnóstwo foników i żadnego nie wspominam tak dobrze jak tego, telefon jest świetny a teraz jak sie taki znowu trafi to go kupie choćby po to żeby leżał w domu w zapasie:)

  • 0

    14. ~Maras  2008-02-03 11:03:14  host: 127-mia-1.acn.waw.pl

    dlaczego nie jest uwzglednione w opisie, ze ma termometr? ;-) Fajna sprawa w pomiarem temperatury. U mnie dzialal znakomicie to poki nie wpadl mi w tynk gipsowy.

  • 0

    15. ~żiiiiiąąą  2008-02-12 23:48:40  host: 194.146.253.222

    pancerny sprzet...stary ale jary:D przynajmniej jesli chodzi o wytrzymalosc....moja 5210 przezyla...hmmm duuuuzo:D ale dzialala bez problemu...wykonczyl ja mlotek kumpla:P

  • 0

    16.  2008-05-22 00:34:04

    Mam go od ponad 5 lat. Obecnie robi jako zapasowy. Dzisiaj wyciągnąłem go po prawie pół roku z szuflady i bateria nadal była w połowie pełna. Przeszedł wiele i nadal działa. Obecnie pojawiła się alternatywa - Samsung M110. Brzydki, nic niemający, ale wg oinii równie wytrzymały. Zastanawiam się czy nie kupić go sobie, ponieważ bajery w fonie mi są zbędne. Potrzebuję długo trzymającego aparatu do dzwonienia.

  • 0

    17. ~GG  2008-10-26 12:27:50  host: cbg108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON JEST POPROSTU NIEZNISZCZALNY A CO DOPIERO ZE MA TERMOMETR SUPER JAK BEDZIE TO KUPIE

  • 0

    18. ~nick  2009-10-30 22:02:58  host: acqs105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dawniej narzekałem że nie ma bajerów,ale to był telefon dobry, niezniszczalny. Teraz robi jako zabawka małego brata.jak narazie tylko klawiaturka odpadła

  • 0

    19. ~maciek  2011-01-07 15:55:11  host: cyberfox.pl

    Hehe :) Witam w przyszłości :) Ja to tam nawet do dzisiaj wolę te starsze i stare telefony od dzisiejszych. Telefon dla ludzi którzy traktują komórkę jak zwykły telefon, czyli tylko do dzwonienia i wysyłania smsów, ostatecznie można pograć w gry, ale 5100 fajniejsza bo ma więcej tych fajnych funkcji, kupię sobie ją

  • 0

    20. ~  2012-02-09 21:34:57  host: cyberfox.pl

    Odporność na wstrząsy, wodę i pył Nie, jak nie jak tak, przecież jest wzmacniana naokoło pomarańczową gumową obwódką, a w Innych napisane że wzmocniona odporność na pył i wilgoć. Poprawić.

  • 0

    21. ~ewelina196  2012-04-03 11:52:28  host: nat2.saite.com.pl

    do sprzedania taka na allegro

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet