Nokia 5200 - opinie
Telefony Nokia Nokia 5200 Opinie o Nokia 5200

Nokia 5200

w sumie: 1360
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-09-27 20:14:47

    fajny! BT, irda, karty, foto, radio, edge

  • 0

    2. ~togom  2006-09-27 20:19:04  host: gdc50.internetdsl.tpnet.pl

    Życia mi nie starczy żeby doczekać się Nokii, której bateria wytrzyma choćby 450-500 godz na czuwaniu jak mają niektóre Motorole i Philipsy

  • 0

    3. ~  2006-09-28 14:04:47  host: system858917570.mtvk.pl

    spoko fon szkoda tylko ze tak słaby aparat ma :S

  • 0

    4. ~tvn2  2006-09-28 15:30:37  host: abeo30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oni chyba pogłupieli dają BT irde foto radio i edge a wyświetlacz 128 x 160 przecież takie wyświetlacze były 3 lata temu

  • 0

    5. ~patrol  2006-09-29 13:05:50  host: c140-179.icpnet.pl

    VGA buaHAHA jak ktos lubi jajko niespodzianki to owszem

  • 0

    6.  2006-10-14 14:19:50

    mnie tez smieszy aparat vga ale telefonik słodziusi :D

  • 0

    7. ~aneta  2006-11-04 19:57:33  host: byq163.internetdsl.tpnet.pl

    jak myślicie co jest lepsze tan nokia, czy nokia 6230i czy sony ericsson k700i?? z góry dzięki za odpowiedź:) pozdro for all:)

  • 0

    8. ~toma  2006-11-08 15:59:34  host: alj82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przy sugerowanej cenie 745zł to rewelacja (jak na nokię)

  • 0

    9. ~jurij z moskwy  2006-11-09 14:26:13  host: euv96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie znacie się bolki! spoko fon. fakt że aparat nie najlepszy, ale za tą cenę!

  • 0

    10. ~nortonex  2006-11-15 20:51:04  host: dfv166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Skoro to z gruntu jest telefonik muzyczny, to ja bym na miejscu nokii wypuścił jeszcze np. Nokię 5100 (wyświetlacz mógłby być 128x128 4tyś kolorów, brak aparatu) za jeszcze mniejszą cenę. Wtedy byłby ciekawy wybór :) Kupiłbym wtedy takie cacko jeśli cena nie przekroczyłaby 400zł :)

  • 0

    11. ~hgef  2006-11-16 20:05:24  host: biv24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mozna go juz kupic w plusie???

  • 0

    12. ~simon88m  2006-11-22 21:53:53  host: dxd234.internetdsl.tpnet.pl

    Obecnie posiadam Nokie 3230 i chcialbym go sprzedac i kupic ten telefon.Co o tym myslicie?

  • 0

    13.  2006-11-24 22:54:50

    bardzo ciekawy fon ,można go miec za 660 PLN w media :D

  • 0

    14. ~ktos  2006-12-01 17:07:07  host: 80.51.196.2

    Ja mam go 2 tyg.jest zajefajny:)

  • 0

    15. ~maja  2006-12-02 12:16:21  host: dpm64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a gdzie moge go kupić, bo jakos jeszcze sie na niego nie natknelam?;)

  • 0

    16. ~maja  2006-12-02 12:20:43  host: dpm64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a gdzie moge go kupić, bo jakos jeszcze sie na niego nie natknelam?;)

  • 0

    17. ~markrur  2006-12-19 09:05:59  host: 83.238.145.238

    Czy ktos mi powie gdzie moge kupic ten telefon - w kolorze biało-niebieskim??? Bo w MediaMarkt są tylko biało-czerwone. (Bydgoszcz)

  • 0

    18. ~styx  2006-12-21 14:14:43  host: geo.cefarm.rzeszow.pl

    Jak jest z konfiguracją MMS

  • 0

    19. ~STYX  2006-12-21 14:16:42  host: geo.cefarm.rzeszow.pl

    A jak jest z konfiguracją MMS-ów w tym fonie? na stronie Ery nie ma nawet tego modelu czy kotoś wie ??

  • 0

    20. ~patryk  2006-12-27 12:05:45  host: abzg91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mozna go kupi bez zadnej siei czy w salonie noki,mozna

  • 0

    21. ~;p  2006-12-27 13:37:47  host: aapj201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi sie szybka zbila :(

  • 0

    22. ~~kamil  2006-12-29 21:55:45  host: gcd18.internetdsl.tpnet.pl

    A wiecie moze ile trzyma w nim bateria? NIedawno tez mialem telefon muzyczny jak to oni nazywają - Nokie 3250 - i w tym telefonie bateria trzymala cos ponad jeden dzien, katastrofa z tymi nowymi nokiami. Jesli ktos wie ile trzyma w tym to niech napisze...

  • 0

    23. ~Maciejo  2007-01-04 11:46:40  host: chello087206187073.chello.pl

    Siemanko markrur jak chcesz ta nokie w kolorze niebiesko białym to jest nówka w tesko w tym komisie za 530 zł pozdrawiam

  • 0

    24. ~kenijka  2007-01-04 14:07:36  host: epe22.internetdsl.tpnet.pl

    bateria trzyma mi około 4 dni oczywiście to jest również uzależnione oid czestości użytku.... Aparat fakt kiepski wygląd mi sie podoba fakt karty zewnetrznej jest budujący w przeciwieństwie do noki 6111 wyświetlacz mógłby być wiekszy jak w 5300 ale przesadzają z cenami niewiele zmieniają a cena szaleje..... ogółem wporządku

  • 0

    25. ~Dj-smook  2007-01-06 21:37:05  host: ajj229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik super właśnie sobie dzisiaj go kupiłem i jestem jak narazie zadowolony

  • 0

    26. ~Tomczuś  2007-01-10 13:02:06  host: avr221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik kupiłem w niedziele i mogę już powiedzieć o nim co nie co;) N5200 ma swoje wady i zalety... Fajnie wygląda, i ma wszystko co teraźniejszy telefon powinien mieć. Swoja funkcję (tj dzwonienie i smsy)spełnia bezproblemowo i to jest najważniejsze. Ale wadą jak dla mnie jest przede wszystkim bateria...3-4 dni to stanowczo za mało. Widać ze telefon jest bateriożerny, ale może to tylko tan na początki i tylko przeze mnie ;) Bo co chwile świerzbią mnie paluszki żeby się nim pobawić :P... Ogólnie jest w porządku... miałem jeszcze do wyboru Z550i ale mam uraz do SE po moim K3000i

  • 0

    27. ~Olivka  2007-01-13 13:15:26  host: aaqa148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam sony ericssona k700i nie wiem czy go sprzedać i kupić nokie 5200... Doradzcie mi!!!!!!!! Z góry dzięki!!!!!!!!!!!

  • 0

    28. ~Tomczuś  2007-01-13 19:06:21  host: aud178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak go sprzedaż to stracisz Całkiem przyzwoitej rozdzielczości wyświetlacz i tą lampkę, która robi za flesz, no i jak lubisz słuchać radia przez telefon to nokia baterią ci niestety nie posłuży za długo(ok. 2 dni)...no i co nokia to nokia... Wiem, co mówię, bo poprzednio miałem Sony Ericssona tylko że k300i...Kupując tą nokie zyskujesz możliwość powiększania pamięci(niestety nie dają kart w zestawie), więcej kolorów na wyświetlaczu i fajny wygląd telefonu... Resztę to mają chyba taką samą... wybór należy do ciebie ;)

  • 0

    29. ~rudylew  2007-01-13 19:09:00  host: 195.136.48.100

    ok Ja mam ten telefon(5200) i jest coś takiego.. Wyświetlacz ma gorszy od se k510i z uwaga na to ze oba mają 256 tys. kolorów. telefon ma 9 mb pamięci wewnętrznej a nie 5 jak to wyczytałem gdzieś :) MicroSD oczywiście jest bezproblemowe do 1 GB. Telefon w skrócie polecam dla osób które cenią sobie posłuchać muzyki. Szybkie ładowanie się Javy jest super sprawą i tak jest w tym telefonie. Nie zawiesza się! jak większość SE!! Posiada takie ciekawe opcje jak: polecenia głosowe.. Tel. czyta nam tez na głos nazwy kontaktów (ala system syntezy mowy). Bardzo ładne brzmienie dźwięków. Poszerzenie stereo; Korektor dźwiękowy; W porównaniu do SE k700i dźwięk jest miodzio, nie warczy nawet na 100% mocy głośności, a jest głośniejszy od wspomnianego wyżej modelu SE. Pozdrawiam.. Jest jeszcze parę minusowych spraw jakie mnie drażnią. np: brudzi się.. jak to Biały plastik :( ale też łatwo się czyści :)

  • 0

    30. ~komo  2007-01-14 13:53:28  host: aasl149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    je sie zastanawialem na w 300i i ta nokia ale w300i jest zeje fajne a ta nokia do du** nokia ma aparat spie****** a w300i jest doskonaly. i se bije nokie danymi technicznymi

  • 0

    31. ~Kamil  2007-01-15 20:45:01  host: dzi20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można do niego kupic karte sd ???? z jaka pamiecia sa mozliwe do kupienia???? odpowiedzcie jesli ktoss wie!!

  • 0

    32. ~nokia 5200  2007-01-16 20:15:52  host: a72.net157.okay.pl

    jesli chodzi o konfiguracje mms to telefon po wlozeniu krty sim rozpoznaje ją i w ustawieniach konfiguracyjnych pojawia sie napis np KONFIGURACJA PLUS ORANGE czy ERA :) wiec to jest git w nim :) Rozwlaja mnie tylko komenatrze w stylu bateria trzyma 3-4 dni ... no sory jak chcecie telefon z bajerami to bateria MUSI tyle trzymac a jak macie z tym jakis problem to zawsze mozna kupic sobie baterie wiekszej pojemnosci a tak APROPOS baterie trzeba SFORMATOWAC 3 RAZY! ma slot i karty micro bez problemu w nim dzialaja :) jednym slowem za taka cene z takimi funkcjami i dodam jeszcze ze to NOKIA to cena jest rewelacyjna! POLECAM :)

  • 0

    33. ~kampos  2007-01-18 20:53:25  host: miedzyn.net

    czy przy otwartym telefonie cos lataja te czesci telefonu i czy bialy plastik sie szybko rysuje ?? a jak widac rysy??

  • 0

    34. ~stecu85  2007-01-19 11:58:23  host: cyd10.internetdsl.tpnet.pl

    A jak z muzyka? Dlugo wytrzymuje bateria gdybym dosc czesto sluchal mp3 lub radia? Bo zastanawiam sie jeszcze nad nokia 6151? Jak ktos ma jakies dobre rady to dawac :)

  • 0

    35. ~  2007-01-19 17:17:47  host: avq60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do rys to jeszcze nic nie wiadomo bo to dość nowy telefon na rynku i każdy kto go ma to ma go dość krótko :) a co do baterii to z radiem wytrzymała mi 3-4 dni a bez radia tydzień...podpisuje się pod tym co powiedział/a "Nokia 5200" : bateria trzeba sformatować 3 razy i te bajerki tez robią swoje :P

  • 0

    36. ~iwona  2007-01-20 16:32:50  host: abve4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile w media markt kosztuje ten tel???

  • 0

    37. ~peja  2007-01-20 20:12:53  host: pa28.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl

    jak karta pamięci w noki 5200?

  • 0

    38. ~daro  2007-01-21 17:14:55  host: gprs10.orange.pl

    ja nie jestem nokiomaniakiem, obecnie posiadam sony ericssona, a w przeszłości miałem wszystkie różne marki telefonów, ale nokia jeszcze mi w ręcę nie wpadła (nie wiem ale do tej pory mam wyobrażenie że nokie są duże, brzydkie, drogie i mało funkcjonalne ;-((() ale tak nokia 5200 nawet mi ie podoba i cena niezawysoka, ok 600zł nowa.... może się na nią skuszę??? jak myślicie warto? teraz mam k300i...

  • 0

    39. ~maja 1991  2007-01-24 17:33:20  host: gac226.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko czy karta microSD kingstoma wchodzi do tego fona . A i co jest lepsze Nokia 5200 czy SonyEricsson w310i z gory dzieki za odpowiedz i porade

  • 0

    40. ~  2007-01-24 17:38:17  host: bnj132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm... tel jest ok. dobrze odtwarza muzykę tylko mała pojemność baterii to chyba najmniejszy minusmożna dokupić baterie np. 3000 mhA polimerowa ;-) z mmsami nie miałem problemu (PLUSgsm) nie wiem jak z nim sieciami ale tel polecam w 100%

  • 0

    41. ~mamv3  2007-01-27 00:06:31  host: aamb78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam motorole V3. Czy warto jest zmieniać ja na 5200?? Prosze o pomoc. Jakoś ta v3 mi nie leży i zastanawiam sie nad zmianą. Może macie inne propozycje. Z góry dziękuje

  • 0

    42. ~nokia5200  2007-01-28 12:32:40  host: a72.net157.okay.pl

    do maja: tak karta microSD jest kompatybilna z nokia 5200 sama taka posiadam i wszystko dziala bez zarzutów do daro: jesli posiadasz SE K300i to nawet sie nie zastanawiaj czy nokia 5200 jest lepsza. Pobaw sie nia to sam stwierdzisz ... niebo a ziemia :)

  • 0

    43. ~Adis  2007-01-29 22:06:07  host: nat.dzi.vectranet.pl

    a czerwony rózni sie czymś od niebieskiego? Np czy ma coś,czego niebieski nie ma>? Bo ktoś tak mówił:/

  • 0

    44. ~simon88m  2007-01-30 00:19:49  host: dxd234.internetdsl.tpnet.pl

    Nokia 5200 niebieska i czerwona nie rozni sie niczym prucz koloru obudowy.Po za tym napalilem sie troche na ten telefon ale nie wiem co wybrać.Czy: Nokia 5200 + zajebisty design + odtwarzacz mp3 (nowsze sluchawki) - slaby wyswietlacz - slaby aparat badz Nokia 6230i + lepszy wyswietlacz + lepszy aparat + odtwarzacz mp3 (badziewne sluchawki) - mniej mi sie podoba wizualnie Moze ktos wie czy jest róznica odtwarzania mp3 miedzy 5200 a 6230i?

  • 0

    45. ~sztajfa  2007-02-01 20:39:34  host: cjc58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon nie jest zly tylko jak go skonfigurowac

  • 0

    46. ~sztajfa  2007-02-01 20:43:03  host: cjc58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    masz motorole v 3 lepiej kup sobie e398 a jest lepsza od twojej v3 a ty sie nie zastanawiaj czy masz zmienic telefon pozdrowienia dla wszystkich

  • 0

    47. ~bogo  2007-02-04 13:15:05  host: abkc32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można jakoś kupic karte pamęci do tego tel??

  • 0

    48. ~sl@wek  2007-02-04 17:23:56  host: olimp2219.resetnet.pl

    telefon fajny, ma jedna powazna wadę - jest paskudny jak nieszczęście:(

  • 0

    49. ~Niunka  2007-02-06 16:05:32  host: aiv194.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko do Was czy warto sprawić sobie tego tela, bo ja już sama nie wiem jakiego wybrać!!!!! Proszę o szybką poradę w sprawie kupna jakiegos dobrego telefonu!!!!!!! BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH....

  • 0

    50. ~PIOTRUS  2007-02-07 18:18:48  host: aaka203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WITAM, JA WLASNIE OD PARU DNI MAM NOKIE 5200, TELEFON SUPER, TROCHE KROTKO TRZYMA BATERIA (NIE FORMATOWALEM) OK 2 DNI ALE OGOLNIE MI TO NIE PRZESZKADZA. KTOŚ TU PISAŁ CO JEST LEPSZE CZY NOKIA5200 CZY6230i NIE ZASTANAWIAJ SIE 5200 JEST DUUZO LEPSZA OD TEJ NOKI. WYSWIETLACZ MA 256TYSIECY KOLOROW, MOZE APARAT W TEJ 5200 JEST SŁABY (VGA) ALE ZDJECIA JAKOSCIOWO SA DOBRE A FILMIKI KRECI DUZO LEPSZE OD 6230i MIAŁEM FILMIKI Z TYCH TELEFONOW I W 5200 JEST DUZO DUZO LEPSZA JAKOŚC. JA MAM KARTE 256MB CZYTAŁEM ZE NAWET MOZNA ROZBUDOWAC DO 2GB. APARAT NIE JEST REWELACYJNY ALE TELEFON TO NIE JEST APARAT CYFROWY DO ROBIENIA FOTEK!!I JEŚLI KTOS PATRZY PRZY WYBORZE TELEFONU NA APARAT TO PO PROTU NIE MAM PYTAN DO TAKIEJ OSOBY! POZDRAWIAM

  • 0

    51. ~E  2007-02-09 20:48:47  host: host-81-190-93-64.gdynia.mm.pl

    A mozecie mi powiedziec, na czym polega formatowanie baterii?

  • 0

    52. ~Barthez  2007-02-10 09:12:57  host: abbt22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    największa obsługiwana karta przez nokie 5200 to 1gb... mam taką i wcale nie narzekam :) telefonik całkiem spoko ^^ telefon nagrywa filmy tyle ile jest pamięci czyli jak masz wolne prawie 500mb to możesz nagrać sobie około 3 godzin filmiku

  • 0

    53. ~Patiiiiiii  2007-02-13 18:13:40  host: host-89-228-239-251.kalisz.mm.pl

    wie moze ktos ile ten fonik kosztuje??:> mam SE k700i i nie wiem sadzicie ze warto zmieniac na ten??:>

  • 0

    54. ~bob  2007-02-13 20:48:57  host: edu218.internetdsl.tpnet.pl

    6230i jest lepsza

  • 0

    55. ~AnIuSiA=)  2007-02-18 15:18:59  host: buw178.internetdsl.tpnet.pl

    plisss... pomóżcie mi :) Który telefon jest lepszy SEk750i czy Nokia 5200..? :D

  • 0

    56. ~AnIuSiA=)  2007-02-18 15:26:16  host: buw178.internetdsl.tpnet.pl

    plisss... pomóżcie mi :) Który telefon jest lepszy SEk750i czy Nokia 5200..? :D

  • 0

    57. ~chmielu  2007-02-20 22:20:05  host: acsu222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema! czy ta 5200 jest na symbianie???

  • 0

    58. ~Martynkaaa;]]]]  2007-02-22 13:03:11  host: bbp58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ejjj on ma mp3 ;) ale karta pamieci musi byc jakas specjalna bo nie wiem piszecie, że do 1gb , troche mało bo do Motoroli V3x wchodza 2gb ;] ... ;D

  • 0

    59. ~  2007-02-23 09:46:57  host: dyt97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niekturym sie ten fon podoba niekturzy narzekaja na aparsat moja propozycja Nokia 5300 mam laczy w sobie 2 fukcje kazdy powiniwn być zadowolony. se k750 beznadziejnie odtwarza dzwonki mp3 nie ma porównania

  • 0

    60. ~przemas  2007-02-24 20:06:30  host: dynamic183-181.tvk.torun.pl

    ta koma jest rozsuwana czy obkrecana jak sony erikson w550i? prosze o odpowiedz

  • 0

    61. ~takitam  2007-03-03 14:23:29  host: auo133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey, chcialbym sobie zafundowac ten telefonik tylko jesli ktos moglby doradzic czy za ta sama cene nie mozna kupic czegos z lepszymi parametrami... oraz czy na tej wysuwanej klawiaturze wygodnie pisze sie esy... z gory dzieki pozdrawiam

  • 0

    62. ~PIOTRUS  2007-03-04 18:48:04  host: aamj116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ROZSUWANA. BATERIA PRZY NORMALNYM UŻYTKOWANIU TJ. PARE SMS DZIENIE I PARE MINUT ROZMOWY WYTRZYMUJE BEZ PROBLEMU 3 DNI, NAWET DO 4 DNI. NOKIA 5200 NIE MA SYMBIANA. NAWET KARTKA 256MB W ZUPELNOSCI WYSTARCZA I WIĘCEJ NIE POTRZEBA. MAM PONAD 40 MP3 JAKIES FILMIKI, ZDJĘCIA I JESZCZE MAM TROCHE MIEJSCA NA KARCIE, WIEC PO CO KOMU 2GB? CHYBA TYLKO DO SZPANU. I JEDNAK ZOSTANE PRZY SWOIM, ZE 5200 JEST DUZO LEPSZA OD 6230I - 5200 MOZE I NIE MA DOBREGO APARATU ALE ZA TO MA DUZO LEPSZY WYSWIETLACZ, LEPIEJ ODTWARZA MUZYKĘ, JEST NOWSZY, 6230I JEST BARDZO POWOLNY W PORÓWNANIU DO 5200. K750I MA NAWET DOBRY APARAT, MUZYKA TEZ GRA NIEZLE. ALE K750I JAKBY NA TO NIE PATRZEC JEST TO JUZ STARY TELEFON W POROWNNANIU DO TEJ NOKII. MIMO WSZYSTKO BRAŁBYM NOKIE BO NAPRAWDĘ WARTO. POZDRAWIAM

  • 0

    63. ~dejwa18  2007-03-04 22:44:24  host: inet20908na-3.eranet.pl

    mam pytanie... nie moge wlaczyc podswietlania klawiszy dolnch jak je wlaczyc porsze o pomoc?

  • 0

    64. ~dawidekkk  2007-03-06 10:59:12  host: public-gprs37006.centertel.pl

    Nokia 6230i jest o 100% lepsz od 5200 ...radze wam jezeli macie do wyboru te 2 telefony bierzcie 6230i!!!!!!!Aparacik 1,3MPX jest naprawe dobry a mp3 jest dosyc glosne i dobrej jakosci .....zdjecia robi godne....5200 ma tylko wiekszy wyswietlacz i to na tyle z jego wyzszosci nad nokia 6230i...naprawe polecam ten telefonik!!!!!!!!!!

  • 0

    65. ~  2007-03-06 21:33:50  host: z-atman.bci.pl

    co jest lepsze motorola v360 czy nokia5200

  • 0

    66. ~??  2007-03-07 21:04:10  host: w3cache.bajtnet.lca.pl

    rozsowana do ; przemas

  • 0

    67. ~domino  2007-03-09 09:54:46  host: aaw91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik fajny:) ma wszystko co potrzebne!!! mam karte 256mb i starczy. po co wiecej??? a co do tego skonfigurowania to trzeba pierwsze 3 ladowania 12 godz.

  • 0

    68. ~Mortal_Kombajn  2007-03-09 15:45:31  host: cache.btk.net.pl

    Siem ten telefon ma możliwość odtwarzania przez głośnik?? zastanawiam sie nad N5200,SE W550i,Motorola E1 który najlepszy ??

  • 0

    69. ~CATIEE  2007-03-09 18:52:13  host: megi.smars.pl

    WITAM!!!MAM PYTANIE-ZASTANAWIAM SIĘ,KTÓRY MAM WYBRAĆ TEL!NOKIA 5200 CZY SAMSUNG E250..?TO JEST TRUDNY WYBÓR CHYBA:(PROSZĘ O KOMENTARZE!

  • 0

    70. ~Karolqa  2007-03-10 00:35:31  host: core.faith.pl

    Mam ten sam problem nokia 5200 czy samsung e250??? Dordzcie

  • 0

    71. ~OsA  2007-03-10 20:06:14  host: dwa9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja bym wybral nokie bo...to zawsze nokia..mialem epizod z samsungiem z400 i bateria jest zalosna...a nikia slynie z dobrych baterii oraz latwego serwisu..pozdro:)

  • 0

    72. ~moi0404  2007-03-10 20:25:56  host: bba180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepsze N 5200 czy SE KK510I??

  • 0

    73. ~pawel-83-21  2007-03-11 20:34:46  host: host-81-190-42-162.szczecin.mm.pl

    siemka czy naprawdę trzeba być tak upośledzonym żeby porównywać złomiaste sonyericcsony do noki przecież to nie ma porównania żadnego co nokia to nokia zawsze była i będzie lepsza do jakiejś tam motoroli albo SE aż na wymioty mnie bierze jak ktoś tak porównuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    74. ~Catiee  2007-03-12 14:37:03  host: megi.smars.pl

    Ej..ja nadal zastanawiam sie pomiędzy Nokią5200 a samsungiem e250...pomocy:( Który??

  • 0

    75. ~Kasiunia  2007-03-12 20:00:36  host: efw162.internetdsl.tpnet.pl

    Hej, Czy w zestawie do tej NOKII 5200 jest ta wtyczka, która umożliwia słuchanie muzyki na własnych słuchawkach?????

  • 0

    76. ~UFO  2007-03-12 20:29:09  host: ebi250.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma karte pamieci w zestawie?

  • 0

    77. ~Krzysiek  2007-03-12 21:11:43  host: host-89-228-24-173.zamosc.mm.pl

    Witam wszystkich właśnie w ciągu 10 dni kurier przywiezie mi nokie 5200 telefonik jest SUPER WYPAS ma wszystko co potrzebne :] Nie ma jak to NOKIA :] a nie inne Soniaki czy Samungi albo Motorole fuuuujjjj :/ POLECAM telefonik czyli NOKIĘ 5200 bawiłem sie już taką się wyjeb...... :P Pozdrawiam wszystkich ;)

  • 0

    78. ~OrangeOWIEC  2007-03-13 11:40:00  host: 212.160.172.70

    z noakia5200 dostaniesz zestaw sluichawkowy i karte microSD o pojemnosci 256MB

  • 0

    79. ~kaaamillll  2007-03-13 16:23:22  host: cga190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym tele jest dyktafon.Iczy robi lepsze zdjęcia niż k700i??

  • 0

    80. ~kamil  2007-03-13 18:19:22  host: cfr108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest tu dyktafon wymienne obudowy i czy robi zdjęcia gorsze od k 700i??

  • 0

    81. ~maskota  2007-03-13 21:25:03  host: r1-tpsa.blue.net.pl

    hej ludzie czy tu jest dyktafon i czy dobrze sie pisze sms?

  • 0

    82. ~Anusia  2007-03-14 16:30:23  host: 88-199-118-12.lukman.pl

    dobry telefonik jest cudny;]

  • 0

    83. ~kamil  2007-03-14 19:23:18  host: cgk60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jak z tymi zdjęciami??

  • 0

    84. ~ola  2007-03-15 20:39:22  host: area64.static.kutno68.tnp.pl

    Tak ten telefon ma karte pamieci w zestawie,jest bardzo ładny,taki kobiecy:) i nowoczesny.Polecam!!!

  • 0

    85. ~kamil  2007-03-16 18:53:08  host: cfl49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    są wymienne obudowy tu

  • 0

    86. ~Mystik  2007-03-16 20:17:01  host: cable19315176-200.astral.lodz.pl

    Ludzie nie piszcie ze nokia jest lepsza od złomiastych sonnyericssonow bo to zalezy od modelu. weź nokie 2600 to jest taka tandeta ze lepiej jej nie brac nawet jak Ci za to placą SE są tańsze i mają wiecej funkcji. nokia 5200 kosztuje koło 600 zeta. ma mnijejszy wyswietlacz od k750i. m gorszy aparta od k750i ma identyczny rodzaj oddtwarzacza jak k750i i kosztuje tyle samo. SE bierze góre bo ma duzo lepsze menu. i mozliwosc zmieniania profili (wiem ze w noki tez tak mozna ale tylko zmieniać kolor wiec nie marudzcie) ogolnie nokie są lepsze. ale te od 800 zł w góre. wiekszosc tel noki do 600 zł są gorsze od se w tych samych cenach. a co do baterii samsunga z400 (baterie trzeba umieć sformatować) ja mam ten tel i trzyma 3 dni przy moim uzytkowaniu co jest bardzo dobrym wynikiem przy moich wymaganiach. i LUDZIE jak porownujecie to patrzcie na dane. wszystko stamtad sie dowiecie. pytajcie najwyzej o to czy jest praktyczny itp...

  • 0

    87. ~Mystik  2007-03-16 20:42:51  host: cable19315176-200.astral.lodz.pl

    Jesli ktos chce sie dowiedzieć o karte do tel to niech pyta sie u tego u ktorego bedzie kupował... w MEdia markt Ci nie dadza a w salonie tel mozesz dostać gratiss... Aparat Vga w tym tel to 640 na 480 pixeli wiec 313 tys pixeli czyli mozecie robic zdecia wielkosci jakies 6cm na 4 cm. wy sie nie pytajcie czy Aparat VGA robi dobre zdjecia bo aparat VGA NIGDY NIE ROBI DOBRYCH ZDJĘĆ!!!

  • 0

    88. ~Fack  2007-03-17 00:10:24  host: chello089076014129.chello.pl

    ta nokia to syf totalny i jedno wielkie gówno, nie kupować tego złomu, chyba że ktoś chce wyrzucić pieniądze w błoto,

  • 0

    89. ~crush  2007-03-17 11:22:42  host: abub129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    troche lipa z tym telefonem... nie ma kabelka do kompa. o ile w laptopie czytam z karty bezposrednio to do blaszaka nie mam kabla USB a z tego co mi powiedziano kabel kosztuje tylko 149,-PLN !sic! a podroby za 30,- PLN, jak powiedzial pan z serwisu, nie dzialaja... ma ktos moze taki podrabiany kabel i mu dziala? pozdrawiam

  • 0

    90. ~Mistery  2007-03-17 12:26:30  host: bxt59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam zamiar kupić ten telefon, tylko słyszałam, że obudowa szybko żółknie. To prawda?

  • 0

    91. ~szubax  2007-03-18 00:10:48  host: e-78.kwbbelchatow.bot.pl

    Ja mam taki kabelek od mp3 philipsa :) pasuje jak ulał, transfer super... czy podróbki pasują nie wiem... ogólnie telefonik pierwsza klasa :)

  • 0

    92. ~Adzis  2007-03-18 12:52:30  host: bje55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie mam nokie 5200 (wybierałem pomiędzy samsungiem e250) wybór oczywiście jasny. Czy ten telefon odtwarza pliki filmowe tylko 3gp? Ogolnie jestem bardzo zadowolony. Polecam. Bardzo prosze o odpowiedz

  • 0

    93. ~Arol  2007-03-18 13:37:34  host: cr3-gts.espol.com.pl

    Mam ten telefon jego wada jest taki troche lipnny plastikowy wyglad a dane na kompa przesylam za pomoca kaelka od aparatu cyfrowego ktory kosztowal 30zl i dziala xD

  • 0

    94. ~ruta  2007-03-18 15:26:56  host: dfq103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lodzie doradzcie mi czy warto kupic nokie 5200 !!! napiszecie jakie ma wady i zalety . z gory dziekuje :-)

  • 0

    95. ~anka  2007-03-18 21:19:28  host: abkq193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 5200 to najlepszy telefon jaki mialam !!!!!! i jak narazie nie mam zamiaru go sprzedawac !!!! i nie słuchajcie tych kozakow co sie chwala ze znaja sie na tel. bo guzik prawda....... NOKIA jest zajebista i tyle!!!!!

  • 0

    96. ~ggg  2007-03-20 17:56:39  host: ggd250.internetdsl.tpnet.pl

    wystarczy zwykły kabelek mini usb i usb cena 10zł przynajmniej w naszym mieście

  • 0

    97. ~pixl  2007-03-21 00:59:20  host: chello084010135233.chello.pl

    Telefon pierwsza klasa, gdyby nie bateria :) Drugą trzeba nosić przy dupie niestety. Trzyma mi jeden dzien przy max uzytkowaniu co w sumie nie jest zlym wynikiem

  • 0

    98. ~kaszubs  2007-03-21 14:01:28  host: 83.18.40.106

    hej ludzie.. zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu lub Sony Ericsson W300 .. jak myslicie? ktory bedzie lepszy ? :D

  • 0

    99. ~radyjko  2007-03-21 16:05:48  host: eac223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel super robi lepsze zdjęcia niż k700i i posiada dyktafon

  • 0

    100. ~Kamilo  2007-03-21 17:43:06  host: aaka133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupic ten fon ale niewiem czy warto i mam pytanie czy obsluguje jave j2me

  • 0

    101. ~nokiaBB KUPIECKA10  2007-03-21 18:04:59  host: xdsl-392.zgora.dialog.net.pl

    mystik chyba cie poje... nokie sa najlepsze 5200 jest jedna z lepszych modeli ma lepszy aparat od se k700i ale gorszy od sek750i lecz moim zdaniem lepiej kupic za wiecej kasy niz jakies gowno jak se za malą kwaote zapamietaj lepiej zaplacic wiecej i kupic lepszy produkt twierdze bo zaplacicie mnie za takiego se i bedziecie mieli z nim problemy i nie znam jeszcze modeli se aby byly lepsze od nokii ludzie moim sklepie składaja same reklamacje na se a nokie ciagle chwala nie miałem jeszcze o nokiach złych opini

  • 0

    102. ~pepe  2007-03-21 19:18:20  host: bez204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma mp3 ???

  • 0

    103. ~patka  2007-03-22 18:51:33  host: 12.prenet.pl

    Nie zadawajcie glupich pytan !!Wystarczy przeczytac !!

  • 0

    104. ~magda '91  2007-03-22 21:38:19  host: bez238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten foonik od kilku dni. Jest bardzo fajny w użyciu, funkcjionalny i prosy. WYGLĄD: to kwestia gustu, zawalista rozsuwana klapka, jest to jakby połączenie plastiku z gumą ( gumopodobne( tak naprawde to też plastik) to to czerwone albo niebieskie). Stosunkowo mały, troszeczkę szeroki. EKRAN: Duży, dobra rozdzielczość, dużo kolorów.APARAT: wbrew pozorom nie różni się bardzo od tych które mają 2mpx choć ma tylko 0.3. Zdjecia robi sie poziomo,mini lusterko z tyłu ułatwia robienie autoportretów. MUZA: Świetna jakość odtwarzania, mimo małej pamięci wewnętrznej karta pamięci zewnętrznej 216 lub 512 mb całkowicie wystarcza, Aby dodać muzykę do listy odtwarzania wystarczy pościągać pare piosenek np. przez bluetooth, irde lub USB, albo poprostu net, ( jeśli posiadacie karte pamięci zewnętrzej muza zapisze się no name lub gdzieś indziej w aplikacjach. Potem włączamy "muzyka" lewy niebieski przycisk i szukamy foneteki, tam wciskamy "uaktualnij fonetekę" i tak zakażdym razem jak dodamy muze. GRY: Snake III ( 3 część 3d znanego snake'a trochę wolno się porusza ale dla tych co lubią węża spox) jest jeszce canal control. ORANGE MENU: proste wejście do połączeń, kontaktów, smsów i web. MENU: Orangr music- ściąganie muzy, kontakty- świetne wprowadzanie nazwiska, imienia, i numeru + szczegóły, aplikacje-no name ( karta pamięci), gry, kolekcja - konwerter.galeria-no name, zdjęcia, pliki wideo, pliki muzyki, tematy ( motywy), grafiki, nagrania, dźwięki,odebrane pliki( przesłąne od znajomych , muza zapisuje się w no name).organizator-budzik, kalendarz, lista spraw,notatki, kalkulator,minutnik, stoper, ustawienia-profile, tematy,DŹWIĘKI- oprócz standardów możemy wybierać ściagniete dźwięki, data i godzina, skróty własne ( przydają się, szczególnie kiedy ustawimy w lewym niebieskim przycisku sterujacym "idż do" wtedy mamy szybkie dojcie do profili, zablokowania klawiatury itd.)łączność, ustawienia połączeń,ustawienia telefonu, konfiguracja, akcesori

  • 0

    105. ~Funny  2007-03-24 22:31:36  host: apn-99-87.gprspla.plusgsm.pl

    ten telefon wygląda jak cegła. Obudowy rzeczywiście nie są przedniej jakości. Ja mam Sony Ericssona W300i Jest o niebo lepszy, wiem bo mój kumpel ma te nokie. W soniaku bateria działa dłużej a jakość dzwięku jest nieporównywalnie lepsza.No i wygląda pięknie.

  • 0

    106. ~Ziomalka  2007-03-25 00:23:56  host: host-81-190-241-180.malbork.mm.pl

    JA mama telefonu tygodnia i jestem z niego zadowolona. Rzeczywiście zdjęć nie robi fantastycznych, ale odtwarzacz mp3 ma świetny! Polecam ten telefon:)

  • 0

    107. ~  2007-03-26 14:46:03  host: public-gprs43336.centertel.pl

    a ja mam takie pytanko co lepsze - samsung e250 czy ta nokia 5200??? bo tak oglądam w necie jeden i drugi i się zastanawiam... a żadnego w ręku nie miałem :)

  • 0

    108. ~Solvenia  2007-03-26 15:55:49  host: dph104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest świetny i nie zamieniłabym go na nic innego. Na razie nie ma do niego dostępnych żadnych akcesoriów, ale liczę, że sytuacja szybko się zmieni. Polecam gorąco :D

  • 0

    109. ~FizyK  2007-03-26 20:33:53  host: acou69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no mam ta nokie od niedawna i musze przyznac ze jestem bardzo zadowolony ta nokia ma wiele zalet mp3 microSD dobra polifonie radio i przedewszystkim ten cudowny nowoczesny niepowtarzalny wyglad:D jedyna wada jakiej sie dopatrzylem jest jakosc zdjec:( lecz choc moze zdjecia nie wychodza rewelacyjne to i tak polecam telefonik. ogolnie moim skromnym zdaniem NOKIA robi najlepsze telefony i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej:d polecam rowniez model NOKIA 5300 jest praktycznie taka sama ma tylko lepszy aparat i wideo. POZDRAWIAM:D

  • 0

    110. ~catiee  2007-03-27 22:12:07  host: megi.smars.pl

    jesli macie problem pomiędzy e250 a nokia5200 to w 100% odradzam zakup samsunga.Bateria jest okropna, trzyma 48h!!!mialam taki problem i rozwiązal sie bardzo szybko...moj chlopak tydzien wczesniej kupil samsunga i po tygodniu bez zastanowienia pobieglam po nokię....i jestem max zadowolona a moj chlopak max wściekły:)

  • 0

    111. ~Hipek  2007-03-27 23:18:54  host: aalk148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanko... chciałbym do tej nokii podłączyć swoje słuchawki które są o wiele lepsze niż te orginalne, tylko jest tam standardowy mini jack... czy jest taka przejsciówka ktora do nokii by pasowała??

  • 0

    112. ~Hipek  2007-03-27 23:23:59  host: aalk148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i jeszcze jedno pytanie.. czy można przypisać obrazek oraz melodyjke do odpowiedniej osoby w kontaktach??

  • 0

    113. ~Bosman  2007-03-28 12:21:37  host: alj122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanko bochce kupic nowy kom ale zastanawiam sie który SEw300i czy N5200 pomurzcie pliz.

  • 0

    114. ~nekoashi  2007-03-29 08:18:16  host: aiw154.internetdsl.tpnet.pl

    Zaztanawiam się nad kupnem tego cacka, zastanawiam się nad jednym: ma on mp4? Odpowiedzcie, proszę!

  • 0

    115. ~flaber  2007-03-29 22:30:10  host: bqe247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie radzilbym kupowac tego fona !!! nic do niego nie mam bo jest fajny ale juz poraz kolejny slysze ze sie psuje lub zacina

  • 0

    116. ~olusss  2007-03-30 11:54:38  host: cmd204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka!mam ten telefon od 2 tyg i jest fajny.Moze troche duzy i ta plastikowa obudowa ale w tym jego urok:)jest kobiecy i kazdy zwraca na niego uwage:).Nic sie nie psuje ani nie zacina ale faktycznie bateria krótko trzyma!!Poza tym ma same plusy:mp3,aparat(wcale nie taki zly),karte pamieci,radio i dyktafon...no i to nokia!!!

  • 0

    117. ~surikatka  2007-03-30 14:31:57  host: proxy2.telkonet.pl

    czym sie rozni 5300 od 5200 ?? bo sie zastanawiam ktora kupic a tansza jest 5200 a i czy ta 5200 ma symbiana lub cos ?

  • 0

    118. ~  2007-03-30 17:36:24  host: public-gprs34561.centertel.pl

    a ja się zastanawiam nad tą nokią i sagemem my600x.... może mi ktoś doradzić, który jest lepszy??? który wybrać?

  • 0

    119. ~  2007-03-30 17:42:31  host: public-gprs34561.centertel.pl

    a ja się zastanawiam nad tą nokią i sagemem my600x.... może mi ktoś doradzić, który jest lepszy??? który wybrać?

  • 0

    120. ~  2007-03-30 17:47:12  host: public-gprs34561.centertel.pl

    mam pytanko co wybrać - nokia 5200 czy ten właśnie sagem??? który lepiej się sprawuje jako odtwarzacz mp3??? chodzi mi zarówno o słuchawki jak i głośnik w telefonie... proszę od odp

  • 0

    121. ~expert  2007-03-31 13:10:44  host: cni95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ~nokiaBB KUPIECKA10: człowieku ty pomyśl nieco - nie krytykuj SE K750i jeśli go nie używałeś (to wynika z tego co napisałeś)... Popatrz chociaż na opinie. Jeśli jesteś spostrzegawczy to zauważysz, że to jest jeden z najlepszych produkowanych telefonów... SE K750i nie można porównywać do tego kloca... SE to: piękny wygląd (jak dla mnie), świetny aparat, bardzo dobra rozdzielczość ekranu, świetna muzyka i bardzo wiele innych dopracowanych funkcji... Ta Nokia wygląda jak cegła po spotkaniu z walcem... Gdy spotka się z ziemią to się od razu rozpada i cały dzień trzeba pomajsterkować, żeby to w przyszłości wyglądało jak telefon... Wyświetlacz ma dobry tylko wtedy kiedy jest wyłączony. Gdy się dotyka klawiszy ma się wrażenie jakby pod naciskiem palców miałyby się rozpaść... Ten telefon robili chyba tylko z tych materiałów, które sie do żadnego innego nie nadawały... No i ten aparat - porażka (przepraszam wszystkich właścicieli tego telefonu za moją dość krytyczną wypowiedź)...

  • 0

    122. ~ponownie expet  2007-03-31 13:18:22  host: cni95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ~nokiaBB KUPIECKA10: jeżeli składają u ciebie reklamację na SE K750i to te telefony muszą być naprawdę marnej jakości albo po prostu trafiłeś na takie egzemplarze. Ja miałem SE K750i i nic mu się nigdy nie stało nawet po upadku z ok. 2 metrów... Nigdy na niego nie narzekałem i bardzo chętnie bym go sobie jeszcze raz kupił. Niestety mi go ukradziono - nie dziwię się - jak kogoś nie stać na takie cacko to robi wszystko aby je mieć, nawet to... :((((((

  • 0

    123. ~do expert  2007-03-31 17:40:42  host: 19-ego-3.acn.waw.pl

    to moze ty nie bron tak tych SE.. bo akurat ta nokia wcale nie jest zle wykonana.. ze tobie sie nie podoba to rzecz gustu.. i jakkrytykujesz ja za klawiature to szczerze wspolczuję, bo jak dla mnie wlasnie ta czesc jest baaaaaaaaaaardzo dobra.. w zyciu mialem juz kilkanascie telefonow , kozystsalem z kilkudziesieciu i klawisze w 5200 sa jednymi z najlepszych i najwygodniejszych jakie widzialem.. wiec zmien nick bo w dupie byles i gowno widziales , a nie expert jestes..

  • 0

    124. ~do expert  2007-03-31 17:55:39  host: 19-ego-3.acn.waw.pl

    to moze ty nie bron tak tych SE.. bo akurat ta nokia wcale nie jest zle wykonana.. ze tobie sie nie podoba to rzecz gustu.. i jakkrytykujesz ja za klawiature to szczerze wspolczuję, bo jak dla mnie wlasnie ta czesc jest baaaaaaaaaaardzo dobra.. w zyciu mialem juz kilkanascie telefonow , kozystsalem z kilkudziesieciu i klawisze w 5200 sa jednymi z najlepszych i najwygodniejszych jakie widzialem.. wiec zmien nick bo w dupie byles i gowno widziales , a nie expert jestes..

  • 0

    125. ~właśnie że EXPERT  2007-04-01 14:06:57  host: cof199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Faktycznie nie podoba mi się ta Nokia, ale bronię SE bo to moim zdaniem najlepsze telefony i uważam, że je źle oceniłeś. Trzymałem ten telefon w ręku i przypominał mi bardziej zabawkę dla niemowlaka zrobioną tak, żeby sobie nie zrobiło krzywdy niż telefon. Co do klawiszy to nie przypadły mi do gustu i nie jestem zwolennikiem robienia klawiatury z gumy do żucia. Co do muzyki to naprawdę jest dobrej jakości i do tego się nie przyczepię. Ty jesteś zwolennikiem Nokii, a ja Sony Ericssonów i już.

  • 0

    126. ~justys  2007-04-02 08:20:48  host: ekj202.internetdsl.tpnet.pl

    mam ja od 2 miesiecy i jest super

  • 0

    127. ~Michalek 123  2007-04-02 14:35:35  host: aaxl253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wlasnie zamowilem ten telefon w orange czekam na niego i nie moge sie doczekac :) czytalem o nim duzo i na pewno bede z niego zadowolony z pewnoscia w tez samsung e250 to lipa nie radze ale nokia 5200 jest spoko pozdrawiam wszystkich

  • 0

    128. ~  2007-04-02 15:51:24  host: public-gprs23833.centertel.pl

    się zastanawiam co wziąć... motke v360 czy może tą nokię 5200??? w motoroli lepszy wyświetlacz... ale jak z odtwarzaczem mp3? gdzie ładniej muza gra???

  • 0

    129. ~SebQ  2007-04-03 16:44:09  host: debica-nat.mtnet.com.pl

    ja uważam ze to fajna nokia i wogule dostane go ;P mowie nie bierzcie motek ani samsungów NOKIA TH BEST ;))))))

  • 0

    130. ~  2007-04-04 22:00:51  host: bmg189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam pewien problem.Posiadam tą NOKIE od kilku dni i menu mam w języku angielskim.Kiedyś tak w niej grzebałam,że chyba coś poprzestawiałam i np.jeżeli chce posłuchać mp3 to jest to możliwe tylko przez słuchawki. Wydaje mi się, że może wyłączyłam głośnik lub coś w tym stylu. Jeżeli ktoś wie jak moge rozwiazać ten problem to proszę o porade...

  • 0

    131. ~wiem co mowie  2007-04-06 15:17:14  host: acru243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest taki sobie. Bateria trzyma jeden dzień niecały nawet czasami. Jest duzy nawet bardzo... A co do klotni nad SE 750i to ten Sony Ericson jest duzo duzo lepszy od tego klocka.

  • 0

    132. ~Maxi  2007-04-06 15:40:23  host: bmj175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    expert poprostu mnie rozbawiles pisząc ze SE k750i ma ładny wygląd!!Człowieku ten design jest poprostu powszechny, nudny i bez polotu. Używalem tego SE i wiem ze joisticki wysiadają i bateria nierewelacyjna. Pozatym...nie ważen jak nowoczesne i z jakimi bajerami robi telefony SE ale jednak ta firma nigdy nie dorówna pod wzglądem prestiżu takiemu gigantowi jak Nokia. Nokia to Nokia!!!

  • 0

    133. ~fun5200  2007-04-06 17:38:52  host: eeq122.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od prawie 2 tygodni i jest suuuuper. Tylko nie wiem jakie odtwarza formaty plików wideo oprucz 3gp i mp4. Bardzo dobra jakość dzwięku głośny dzwięk. Czy wam też rusza się przednia część telefonu w lewo lub w prawo? Wcześniej miałem nokie 6600 i bardzo cieszę się że ją zmieniłem na tą

  • 0

    134. ~m.epigon  2007-04-08 00:18:39  host: dns.home-net.com.pl

    Hi! Śmiem stwierdzić, że jest jaki jest..., tzn. chodzi mi o to, że jest dokładnie taki jak w opisie parametrów technicznych napisanych nieco wyżej. Faktycznie troszke "przymula". Nie sprawia to większego problemu... "Nikt ani nic nie jest idealne". Może dlatego tak robi bo i projektant i programista przy tworzeniu tego "fona" chyba ze sobą nie rozmawiali albo byli pokłóceni... Nieważne! Fakt faktem, Nokia 5200 jest OK!!! Ale, niestety tanio zrobiony. Napewno kupie inną baterie. P.S. Jak dla mnie to spełnia sie. Dodam jeszcze: Kto co lubi! m.epigon

  • 0

    135. ~Down  2007-04-08 10:55:49  host: abit145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie mam taki pewien problem...Wiem genialna jestem...Ustawiłam sobie zabezpieczenie blokady klawiatury kodem którego już nie pamiętam i nie wiem co mam zrobić?? tel jest zablokowany i nijak nie moge go odblokować może wie ktos co zrobic??????? pomocy!!!! z góry dzziex za odp. =*

  • 0

    136.  2007-04-10 09:52:36

    Mam problem którą komurkę kupić nokie 5200 czy samsunga D600 prosze o szybką odp. pzdr.

  • 0

    137. ~legionistka  2007-04-10 12:08:57  host: aaqh200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie do osób,ktre mają ten telefon od dłuższego okresu czasu.CZy otwieranie telefonu pzebiega sprawnie?Słyszalam,że często sie poluźnia i górny panel po otwarciu nie zostaje w górze,a zjeżdża na dół.CZy to prawda?

  • 0

    138. ~ja  2007-04-10 22:55:08  host: ecj210.internetdsl.tpnet.pl

    DO LEGIONISTKA: Nie prawda ;P

  • 0

    139. ~seba!!!  2007-04-11 21:32:25  host: public-gprs24518.centertel.pl

    co myslicie ? dobry ,polecacie czy wziac sony ericsona ? czym on sie rozni od nokii 5300?

  • 0

    140. ~pumbuss  2007-04-12 22:01:46  host: abeg228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta noki 5200 jest the best tylko mam jedno ytanko czy mozna dostać do niego obudowe odp

  • 0

    141. ~KAROLINA  2007-04-14 17:01:09  host: byd97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokia 5200 to zabawka, plastik dla dzieci, jeśli się to komus podoba i twierdzi, że ma funkcje ok to jestem w szoku. Równiez jestem za SE choćby nawet k750i

  • 0

    142. ~camil  2007-04-16 14:17:05  host: epk174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samsung e250 jest lepszy ma więcej pamięci :> wogule ten telefon nie ma żadnych kształtów

  • 0

    143. ~Ula;)  2007-04-17 08:01:44  host: host-81-190-32-134.szczecin.mm.pl

    moim zdaniem wyglad telefonu to tylko i wylacznie rzecz gustu!!!!kupilam sobie ten telefonik i jestem mile zaskoczona;) odtwarzacz mp3 po prostu swietny (i glosny)a co do baterii to nie moge sie jeszcze wypowiedziec bo dopiero ja formatuje. zapewniam ze ten telefon to nie zabawka bo posiada bardzo wiele funkcji a wyglad tego telefonu jest orginalny POLECAM

  • 0

    144. ~SZERYF  2007-04-17 13:06:02  host: dws34.internetdsl.tpnet.pl

    FAJNY TELEFON, ALE NIE WIEM JAK WGRAĆ DO NIEGO MUZYCZKI...

  • 0

    145. ~znawczyni  2007-04-18 04:16:22  host: e178168183.adsl.alicedsl.de

    heheh nie polecam noki 5200 bo ma malo karty pamieci i miesci sie na nim tyle pisoenek co nic ,o niebo lepsza jest nokia 5300,jedyna wada tych telefonkow jest to ze bateria faktycznie krotko trzyma i panel ktory sie wysuwa mozna powiedziec ze nie jest bardzo stabilny,mam ten tel od 3 miesiecy iii tak sobie jestm zadowolona ,

  • 0

    146. ~Soniaczek  2007-04-18 19:17:16  host: staticline679.toya.net.pl

    MAM PYTANIE TEN TELEFONIK MNIE BARDZO MECZY I TAK SIE ZASTANIAWIAM JAKA MAKSYMALNIE PAMIEC MOZNA DO NIEGO WSADZIC BO 5 TO TROSZKU ZAMALO, A NIGDZI NIE MOGE ZNALESC INFO NA TEN TEMAT... 5200:)) pozdrawiam

  • 0

    147. ~Reghas  2007-04-18 19:18:02  host: s182pc121.mmj.pl

    To jest właśnie tak jak z ciuchami. Gdy masz na koszulce znaczek Nike, Adidas etc. to jest super, a jak koszulka jest jakiejś innej firmy ale jest wyprodukowana z lepszego materiału to jest blee. Tak samo ludzie traktują komórki. Przykład? Porównanie tejże Nokii z SE k750i. W Orange np. są one w podobnej cenie, a wiele osób wybiera Nokie. Jak dla mnie SE jest o niebo lepszy. Nokie już nie są produkowane tak jak kiedyś w finlandii tylko w jakichś azjatyckich krajach. SE ma o niebo lepszy aparat i wyświetlacz a odtwarzacz jest porównywalny. Więc? Co wybrać? Markową koszulkę czy inną z lepszego materiału o mniejszej cenie?

  • 0

    148. ~  2007-04-19 10:33:39  host: ckx243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pROSZE POWIEDZCIE JAK Z TYMI MP3 JAK SIE JE WGRYWA!???

  • 0

    149. ~Martynka  2007-04-19 10:34:08  host: ckx243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Blagam napiszcie jak wgrac muze mp3 do tego fona! Mam ten telefonik od wczoraj i jak narazie jest ok:) Pozdrawiam i prosze o szybka odpowiedZ!

  • 0

    150. ~dziki  2007-04-19 17:19:02  host: 61-10-2-83-chelmno.marton.net.pl

    darade złamać w nim simlocka??????

  • 0

    151. ~  2007-04-19 17:50:12  host: host-89-228-220-152.kalisz.mm.pl

    Jesli chodzi o baterie to wytarczy jak zmieni sie podswietlenie ekranu o komora trzyma o wiele dlozej

  • 0

    152. ~ruda  2007-04-19 20:21:55  host: kazia7.zax.pl

    jezu ludzie, piszecie jakby wyglad byl najwazniejszy ;/;/

  • 0

    153. ~milaa  2007-04-20 21:27:42  host: na-4.bialnet.com.pl

    a ten telefon ma dodatkowe karty pamieci ;>

  • 0

    154. ~Przemo  2007-04-21 08:18:23  host: djv55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma on załącze karty pamięci ???

  • 0

    155. ~Mliv  2007-04-21 23:50:56  host: sid.miechow.com

    Ludzie poczytajcie troche a napewno znajdziecie odpowiedzi na pytanai typu "czy ma slota karty pamieci" ma owszem t microSD (TransFlash) i o ile dobrze rozumuje to miesci sie do 1gb + standardowa czyli 1.005 gb[=W takiej pojemnosci chyba zmiescicie troche mp3?Jezeli chodzi o porownywanie Nokii do SE to glupota.Nokia bije na glowe SE i kazdy o tym sie przekona predzej czy pozniej.Pamietajcie szukacie telefon+bajer a nie na odwrot. pozdro

  • 0

    156. ~nowy nabywacz noki 5200  2007-04-22 11:30:45  host: bih145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie co wy możecie stwierdzić o tym telefonie!! Każdy ma inny gust i upodobania i zamiast pisać czy jest dobry bądź zły wymienili byście jego plusy i minusy nie według swojej wygody.Mam ten telefon ma małą rozdzielczość lecz odtwarzacz mp3 jest godny uwagi a jeśli chodzi o baterie to trzyma długo jak na pierwszy test z nieformatowaną baterią.ten co lubi wysoką jakość dźwięku a nie potrzebna mu jest duża rozdzielczość aparatu to ten telefon polecam.

  • 0

    157. ~syru  2007-04-22 20:15:46  host: acza30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Soniaczek ta nokia może mieć nawed karty 2gb wiem bo sam mam taką karte

  • 0

    158. ~dj sky  2007-04-22 21:13:58  host: ggo234.internetdsl.tpnet.pl

    zajefaina komureczka mam ja od tygodnia chodzi bez zarzutu a co tu poruwnywac soniaka do noki i jeszcze k750 jak juz kupywac to k800bardzio plecam bo kumpel ma sam aparat mówi za siebie (3.2mgp)cena za nowy ok 850zł nokia to nokia musi chodzic mi spadła juz trzy razy i dalej chodzi jak nowa jezeli chodzi o slot karty pam, to na pewno 1G karte czyta tylko mam ieden mankament nie moge nigdzie sie dowiedziec ile pikseli ma aparat bo robi zd.które pozostawiaja wiele do zyczenia ale jak bym czciał robic piekne zd to bym kupił aparat fot. a nie komurke

  • 0

    159. ~DaroRa  2007-04-23 00:55:16  host: nat11.piotrkow.net.pl

    Do Martynki MP3 normalnie zgrywasz sobie na tele a dokladniej lepiej na dodatkowa karte pamieci pozniej wchodzisz do odtwarzacza MP3 opcje fonoteka i uaktualnij fonoteke:)

  • 0

    160. ~Reghas  2007-04-23 14:12:27  host: s182pc121.mmj.pl

    Ten telefon ma karty miniSD więc z tego co się orientuję to można używać w nim kart do 2GB.

  • 0

    161. ~Malandiva  2007-04-24 16:28:52  host: sauron.matarnia.pl

    Mam ten telefonik i jestem bardzo zadowlona. Karta pamięci jest duża jak na komórkę! 256 mb!!! To wcale nie jest mało. W zestawie powinna być karta, która umieszcza się w telefonie, to jest przenośna pamięć. Mieści się tyle piosenek ile na odtwarzaczu mp3 ten samej wielkości. Aby wgrać muzykę należy podłaczyć kabel USB do komputera i wybrać opcję przechowywanie danych, potem na monitorze komputeraz pojawi nam się okno dysku wymiennego G: bodajże i tam wgrywamy, Po włożeniu karty automatycznie tworzy nam się folder w Galerii.

  • 0

    162. ~Posiadacz 5200  2007-04-24 23:54:00  host: aab.introlan.pl

    Sprawiłem sobie niedawno ten telefonik i musze powiedziec ze ogólnie jestem zadowolony. Zawsze brałem nokie i jestem z tej firmy bardzo zadowolony. A co do 5200 - można miec zarzuty. Ale nie ma rzeczy doskonałych. 5200 jest warta swojej ceny. Jest w niej wszystko co niezbędne i przydatne na codzień. Owszem z tym aparatem mogli troche bardziej zaszaleć. Ale w sumie jest 5300 i można wybrac. I jeszcze obudowa - moim zdaniem powinna być troche lepsza, ale ogólnie jest git. 5200 to fajny telefonik, tylko szkoda ze nie dają w zestawie kabla no PC. Kupiłem niedawno kartę 2GB i można naprawdę ruszać z takim telefonem na długie wycieczki. Muza nie będzie ciągle ta sama, a pozatym można nastukać sobie zdjęć. A pozatym to NOKIA - klasa sama dla siebie, jak Porshe czy Ferrari.

  • 0

    163. ~ffi  2007-04-25 11:49:00  host: uranos.bm.cm-uj.krakow.pl

    Śmieszne są te wojny Nokia kontra Sony Ericsson. Nawet ktoś tam napisał, że ludzie wybierają Nokię bo jest markowa a SE rzekomo nie. Obie firmy są markowe, a telefon trzeba wybierać pod kątem funkcji jakie posiada. Dla mnie liczą się też opinie użytkowników.

  • 0

    164. ~lukdab3  2007-04-25 20:09:20  host: cxk218.internetdsl.tpnet.pl

    chce sobie kupić ten fonik ale mam obawy co do niego a mianowicie do tej baterii jak bym wymienił w nim ją na inną co by miała więcej mAh to trzymała by dłużej??I jak jest z tym mechanizmem sprężynkowym nie siądzie mi od częstego rozsuwania telefonu?Bo dużo pisze esków i rozmawiam.Ja używam dużoo telefony i musi przetrwać wiele.Niechciałbym go wymieniać tak szybko.Czy przy częstym i intensywnym urzytkowaniu tego fona wytrzyma mi bateria chociaż 2 dni??dziękuje za pomoc...

  • 0

    165. ~anusia  2007-04-25 22:36:21  host: acry161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko kupiłam wczoraj ten telefonik i kiedy ktoś do mnie dzwoni albo ja próbuję to po 3 sek przerywa mi połączenie jak mam skonfigurować telefon bo dostałam smsa że powinnam go właśnie skonfigurować pomóżcie a telefonik ogólnie jest super :D

  • 0

    166. ~hanziri  2007-04-26 19:15:19  host: djq160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak masz simplusa to sprawa wklepania kodu na nie wyswietlanie stanu konta na ekranie *101*11*99# i poszło. Jezeli chodzi o opinie o fonach to trzeba potestowac troche ja mialem SE jako pierwszy tel potem masa innych i z grona wygodnych mozna wyrzucic Motke, Sagema, Siemensa.. Samsung tez dziwaczny. Co do nokii to szacunek czasami w tyle ale i tak the best. Mam teraz k750 jest ok ale trzeszczy wszystko w nim. teraz czekam na n95

  • 0

    167. ~kasiaaaaaaaaaa  2007-04-27 17:26:56  host: cache2.zetosa.com.pl

    mam pytanie. i to ogromne! mam do wyboru Nokie 5200 i SGH E250 i nie wiem ktorego wybrac. Bardziej podoba mi się e250, ale znow 5200 ma fajne dodatki.... HELP MEEEE

  • 0

    168. ~Darkos  2007-04-28 07:22:11  host: debica-nat.mtnet.com.pl

    Musisz miec kabel USb i oprogramowanie i na płytce szukaj czegos takiego jak "FileManager" albo w autostarcie ci sie pokaze obraz i klikaj i szukaj. PS. Dasz radę;]

  • 0

    169. ~adas_18  2007-04-28 10:10:01  host: eck122.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi czy bateria w tym telefonie wytrzyma 3 dni gdy sie bede bawil tzn. sluchal mp3, przesylal przez bloetooth itd. odpiszcie prosze!!!

  • 0

    170. ~eM  2007-04-28 20:15:23  host: dpr71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1 sms ma 80 znaków, da sie to zmienic ;///? ??

  • 0

    171. ~adas_18  2007-04-29 11:41:43  host: eck122.internetdsl.tpnet.pl

    kasiaaaaa nie kupuj e250!!! nie dosc ze kijowy wyswietlacz to bateria 1 dzin lub 1,5 dnia trzyma.normalnie masakra z takim fonem. ja chce kupic 5200 ale nie wiem jak z ta bateria.pomużcie.plissss

  • 0

    172. ~Erni  2007-04-29 12:11:49  host: vlan.efekt.net.pl

    jak wyglada sprawa z simlockiem w tym telefonie czy da sie go normalnie zdjac czy nie...? bo slyszaem rozne opinie na ten tamat.

  • 0

    173. ~sadzik  2007-04-29 14:45:01  host: dynamic-87-105-50-48.ssp.dialog.net.pl

    powiedzcie mi ile ma pikseli ten aparacik??:) pozdrawiam

  • 0

    174. ~paulik  2007-04-29 20:51:44  host: bloknet.org

    aparat VGA czyli 640x480 pixeli czyli 0,3 megapixela; tym aparatem się NOKIA nie popisała:/

  • 0

    175. ~aknoli  2007-04-29 23:18:59  host: 13tor003.ruc.lama.net.pl

    czy jesli za pierwszym formatowaniem zawaliłam czy drugie i trzecie moze mnie zbawic (nokia 5300) mam ja jeden dzien i trzyma ok. 6 godz. bez uzywania pomocy

  • 0

    176. ~Sylcia  2007-04-30 14:52:37  host: 81.210.10.190

    Nie wiem co wy tak narzekacie na tą baterię... Mi trzyma 4 dni i calkiem duzo kożystam. Aparat mi nie jest potrzebny i jestem zadowolona ale ten telefon ma jedna wadę. panel strasznie się brudzi! Niech mi ktoś powie jak mam to zrobic! Detergenty i zmywacz do paznokci nic nie daje! :(

  • 0

    177. ~Georg  2007-04-30 15:28:29  host: aaov230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy kupująć ją w Popie dostaje się w zestawie kartę pamięci, i czy mogę korzystać z kabla od Creative MuVo N200??

  • 0

    178. ~eeddyyttaa  2007-05-01 14:17:14  host: abyj22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam małe pytanko... nie moge znalesc w instrukcji jak zrobic kod ktory zabezpieczalby mi telefon, chodzi mi o to zeby postronne osoby (w moim przypadku siostra) nie czytali mi esów itp. mozecie mi pomoc? pozdrawiam =)

  • 0

    179. ~moniha  2007-05-01 17:05:17  host: gqz130.internetdsl.tpnet.pl

    może mi ktoś pomóc i napisac jak ustawia się dane pakietowe bo mnie to już powoli wkur!!!!!!;(

  • 0

    180. ~czajnik  2007-05-03 20:55:52  host: eic106.internetdsl.tpnet.pl

    hej. czy możecie mi coś powiedzieć o tym tel np. czy irda i bluetooth dobrze działają czy dobrze odtwarza mp3 aha i czy ma w zestawie słuchawki.

  • 0

    181. ~mila_11  2007-05-05 11:25:32  host: aac117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcem se kupic nokie 5200 bardzo mi sie bodoba tylkko niewiem ile ma kamerka minut nagraywania odpiszcie plisss ile ma minut nagrywania wideo i dyktafon pozmocy !

  • 0

    182. ~Nyga  2007-05-08 18:50:04  host: 10.71.98.217.tvknet.pl

    Co lepiej N5200 czy Samsung E250?? Kto miał doczynienia z oby dwoma modelami prosze o odp. Pozdrawiam

  • 0

    183. ~editha  2007-05-09 18:00:15  host: abzc108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    filmiki mozna krecic po 15 sekund max kazdy ale ile ogolnie - nie wiem... mam ten telefon i musze powiedziec ze jest swietny, a co do aparatu i kamery to nie sa takie zle, ale i ni takie dobre

  • 0

    184. ~ka.pe  2007-05-09 18:59:55  host: abde201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Błagam pomocy! Co mam wybrać, tę nokie czy Samsunga E250?! Mam czas do dwudziestej pierwszej... Plz odpowiedzcie!

  • 0

    185. ~duzy213  2007-05-09 21:48:29  host: dxe194.internetdsl.tpnet.pl

    własnie dzisiaj dostalem tą nokie i niestety mam mieszane uczucia ,wyświetlacz pod przyciskami i wzdłuż napisu nokia podczas klikania faluje ,ogólnie wyświetlacz jest kiepski ,muza przez słuchawki ogolnie do zaakceptowania zdjecia wiadomo rewelacji nie ma .i jeszcze jedem problem może to moja niewiedza ale w żaden sposób nie moge odpaliz swojej muzy przez włącznik MUZY,

  • 0

    186. ~liveboxus  2007-05-10 00:03:20  host: cob126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jednak zmienię zdanie, sam telefon może być, ale : - aparat jest kiepski - bateria jest słaba jak cholera do 8h, jak słuchasz muzyki, to jeszcze krócej, a nie poto chyba dali i mp3 i radio, aby telefon cały czas ładowac, bateria jest ok, sformatowana itd, ale w porownaniu z innymi telefonami jest bardzo słaba - wygląd jest fajny, cukierkowy - sposob otwierania również - wchodzi do niego karta 1gb, nie wiem jak inne. Ogólnie telfon oceniam na 5,5/10. Wszystko przez baterię.

  • 0

    187. ~Agatek13  2007-05-10 09:34:38  host: 87-205-130-50.adsl.inetia.pl

    MAm pytanko: Jak mozna wyczyscic taka nokie 5200 jak sie ubrudzi??? dzieki za odpowiedzi! pzdr

  • 0

    188. ~Kasik  2007-05-10 19:56:43  host: ip-85-219-222-251.static.system-77.net

    Czee mam proźbe czy moze mi ktos powiedziec która komurka jest lepsza nokia 5200 czy sony ericsson w300i?? prosze bardzo niech ktos mi pomoze. z góry dziekuje:*

  • 0

    189. ~d  2007-05-10 22:16:15  host: public-gprs80759.centertel.pl

    co wy chcecie od tego telefonu... zajebista maszynka! bardzo ladny i dobrze wykonany... jedyny minus: bardzo slaba bateria!!!!!! ogolnie jest swietny:P

  • 0

    190. ~  2007-05-11 10:24:35  host: monika.zbuk.net

    ten telefon ma 1,3MPx a nie 0,3

  • 0

    191. ~Kasik  2007-05-11 17:38:03  host: ip-85-219-222-251.static.system-77.net

    Cze i chce sie jeszcze spytac ile moze nagrywac wideo?? czy długo czy tylko chwile?? prosze odpiszcie mi na to pytanie z góry thx. pozdrawiam wszystkich:)

  • 0

    192. ~niucha  2007-05-12 12:33:29  host: abpa111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona i wszystko dobrze z wyjatkiem bateri . nie uzywam telefonu prawie wogole i mi tzyma 1 dzien to jest przesada a jezeli chodzi o kamere to długosc wideo zalezy od karty pamieci jaka sie ma . ja ma 1 gb i moge nakrecic 3 godziny . pozdro dla wszystkich

  • 0

    193. ~niucha  2007-05-12 12:34:58  host: abpa111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona i wszystko dobrze z wyjatkiem bateri . nie uzywam telefonu prawie wogole i mi tzyma 1 dzien to jest przesada a jezeli chodzi o kamere to długosc wideo zalezy od karty pamieci jaka sie ma . ja ma 1 gb i moge nakrecic 3 godziny . pozdro dla wszystkich

  • 0

    194. ~~~os  2007-05-13 10:49:42  host: dra134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakimi najwazniejszymi cechami rozni sie 5200 od 5300? i czy warto zainwestowac w 5300, i jakie sa ogolnie wady 5200?z gory thx ;p

  • 0

    195.  2007-05-13 18:20:39

    niech ktoś wreszcie powie szczerze czy po dłuzszym czasie użytkowaniu klapka lata i się sama rozsówa, oczywiscie chodzi mi o tych uzytkowników którzy wiedzą jak obchodzić sie z telefonem!!! proszę o odpowiedź

  • 0

    196. ~  2007-05-16 12:47:01  host: 83-145-165-127.cable-modem.tkk.net.pl

    czym s!e rozn! od 5300 tylko kamera

  • 0

    197.  2007-05-17 00:35:26

    co byscie woleli nokie 5200 czy benq siemens fe81 prosze o wypowiedz uzytkownikow ???

  • 0

    198. ~kasparo  2007-05-17 19:43:44  host: aakd81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jak najbardziej pozytywny.radio gra świetnie,mp 3 tez superowo-jeden z najlepszych na rynku dostepny w telefonach.moze jedynym minusem jest słaba bateria ale mi daje rade 5 dni i to mecze ja non stop muza z glosnika.mam w niej karte pamieci 1gb i chodzi bardzo szybko i sie nie wiesza ani nie zacina.tsansfer na karte przez usb takze jest bardzo szybki a komp wykrywa nokie jako dysk wymienny za co duzy plus bo nie trzeba instalowac zadnych programow.aparacik taki sobie ale mam syfrówke a telefon jest od innych rzeczy,kamerka wiadomo nie mozna wymagac wiecej za te cene.telefonic sie nie zawiesza,pracuje plynnie i nie mam z nim zadnych problemow.cena jest takze bardzo dobra jak na nokiei klase tego telefonu.polecam i to bardzo

  • 0

    199. ~chomik  2007-05-17 20:34:07  host: abk186.internetdsl.tpnet.pl

    ja bym na twoim miejscu wziął tą nokię ,ten simens to nawet niewiem ja wygląda i mi się nawet nie chce tego sprawdzać bo to poprostu jest simens i tyle(dziadostwo).ta nokia jest całkiem spoko, słyszałem jak gra muza w n5300 to mnie to nawet zaskoczyło lepiej gra od E50(wydawało mi się że ta e50 gra już prawię najlepiej) bo taką moja mama posiada.Ja bym brał ta nokie.

  • 0

    200. ~ByQ  2007-05-18 19:27:52  host: bqa5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A co z tą klapką? rzeczywiście wysuwa się sama po dłużsszym użytkowaniu?

  • 0

    201. ~yyyy  2007-05-18 22:07:26  host: host-81-190-121-34.gdynia.mm.pl

    beznadzieja!!!! mam ten telefon od tygodnia!! ogólnie mi sie podoba wizualnie i opcje tez ma spoko ale jak go dzis podłączyłam pod ładowarke(bo bateria trzyma mi nie cały 1 dzien;/) i teraz chciałam go uzyc. odłączyłam ładowarke a on nie działa, ani nie chce sie włączyc ani nic. telefonem nie rzycałam, nie wpadł mi do wody, nie zamoczył się, wszystko działało ok do dzis;/ do dupy jest ten tel. teraz jak go oddam na gwarancje to z 3 miesiace bede bez telefonu;/ nie polecam!!!!!

  • 0

    202. ~olcia  2007-05-19 14:53:16  host: 80.51.192.99

    mam problem gdzie sie umieszcza baterie w tym telefonie, bo ja nie wiem. wiem ze glupie pytanie ale prosze o szybka pomoc. z gory dziekuje

  • 0

    203. ~ktoś z Ostrowca  2007-05-21 18:34:49  host: public-gprs82554.centertel.pl

    W jednym komentarzu przeczytałam,że ktoś nie wie co wybrać chodzi mi o tą nokie i samsunga E250.Też nie wiedziałam co wybrać,a proponowano mi te telefony.Proponuje wybrać tą nokie, ponieważ słyszałam wiele złych rzeczy na temat tego samsunga.Naprawde polecam tą nokie.

  • 0

    204. ~kamil099  2007-05-22 19:12:39  host: 88-199-111-2.tktelekom.pl

    mam właśnie ten telefon i bateria przy katowaniu mi trzyma 3 dni , ludzie zachęcam was do kupienia tego telefonu bo jest super , niewiem jak inni formatowali tą baterie

  • 0

    205. ~kamil099  2007-05-23 17:45:32  host: 88-199-111-2.tktelekom.pl

    baterię umieszcza się z tyłu telefonu wiem bo mam tego fona .(tylnia klapka się trudno otwiera.

  • 0

    206. ~Damianek 14  2007-05-23 17:58:44  host: chello089076095244.chello.pl

    se jest lepszy od tel niki se ma flash zajebisty aparat i wogule jest lepszy i fajniejszy

  • 0

    207. ~artur0093  2007-05-24 10:18:32  host: gniezno9.serv-net.pl

    też dzisiaj dostałem ten telefon i nie jest zły muze dobrze slychać wszystko oki oprócz aparatu bo za dobry to on nie jest ale i tak dam 10 na ten telefon narka

  • 0

    208. ~artur0093  2007-05-24 10:22:22  host: gniezno9.serv-net.pl

    mi też bateria trzyma bardzo długo mam 13 lat więc wiecie jak długo słucham muzy praweie cały czas i bateria mi trzyma 4 dni telefon jest zajefajny

  • 0

    209. ~ROJEK KAMPO  2007-05-25 16:24:31  host: acs210.internetdsl.tpnet.pl

    TELEFON JEST ZAJEBISTY,TEN TELEFON MAM 10 DNI POLECAM........

  • 0

    210. ~nokia  2007-05-25 18:16:48  host: host-81-190-137-25.olsztyn.mm.pl

    a ja mam problem bo nie wiem cyz mam kupic sobie taki fonik.slzsyalam ye ogolnie zajebisty ale ta beteria...naprawde trzyma tzlko 1 dzien?

  • 0

    211.  2007-05-26 17:31:18

    ej mam zamiar zakupić nowy telefon tylko mam mały problem...nie wiem co wybrać samsunga e250 czy ta nokie słyszałem ze w samungu krótko trzyma bateria przy uzytkowaniu a czy w nokii tez krotko trzyma przy sluchaniu ??prosze o pomoc z gory dzieki

  • 0

    212. ~Nicka  2007-05-26 19:54:27  host: aatm60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam ten tel. dzisiaj. I jestem bardzo zadowolona :) Jest śliczny, i ma strasznie dużo opcji. Tylko powinni dodawać kabelki usb, bo nie moge zgrać piosenek, ale OK. NAPRAWDE POLECAM, jest wart tych 600 zł.

  • 0

    213. ~m  2007-05-26 21:33:53  host: adam214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No w tym Samsungu to trzyma niecały dzień jak się słucha Mp3. Aha i jeszcze mam pytanie słyszałem że w tej noki jest bardzo dobry dzwięk:D I jeszcze czy słychać głośno??? Proszę O Odpowiedz z góey dziękuje

  • 0

    214. ~LORD_PaBlO  2007-05-27 12:03:15  host: epc90.internetdsl.tpnet.pl

    co do bateri jak dobrze sie ja zresetowało na początku to jest lux jeśli nie to nie ma co się dziwić ! Po dłuższym użytkowanie , rzeczywiscie klapka treche lata ! niestety mam czerwony kolora (damski) nie podoba mi sie to strasznie , ale inne mozliwości tego telefony przezwyciężają to ! kiedyś tutaj wycztałem że ni da sie usunąć orecz menu z wyswietlacza , bzdura da sie usuną . trzeba wejść w ustawienia/wyswietlacz /ekran główny /nie . to tyle roboty z orange menu pozdro

  • 0

    215.  2007-05-27 22:18:47

    Ej mam pytanie do LORD'a_PaBlO to jak ja formatowales 3 razy po 12 godzin czy tylko raz wysatrczy po 12 godzin ??

  • 0

    216. ~  2007-05-28 12:51:03  host: hp30.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam Sony Ericssona k700i a chce sobie kupić nokie 5200.Czy warto dokonywac tej zmiany?????? jak myślicie??????? Proszę o jak najszybsza odpowiedz

  • 0

    217. ~buzzon  2007-05-29 11:27:29  host: abie122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nakia 5200 ma poprostu zajebisty dziwięk, w słuchawkach ma stereo, a przy głośnosci nie traci jakości dzwięk. Sony Ericson k750 nawet nie polotu dzwiękowo. dla mnie bomba, mam go 2 tyg, bateria i ładowałem go 3 razy i jeszcze mam pół bateri. Fakt aparat ma słaby, ale chyba ta nokia jest do muzyki, a nie do zdięć, co nie!

  • 0

    218. ~kshaqu  2007-05-29 11:43:56  host: 213-238-94-68.adsl.inetia.pl

    w porownaniu do k700i zamiana jest oczywista. Ale ja bym pomyslal o doplacie i kupnie sony k750i. Tam tez masz karte, niesamowity aparat i ogolnie wszystko co tylko moze miec telefon. polecam

  • 0

    219. ~kshaqu  2007-05-29 15:59:29  host: 213-238-94-68.adsl.inetia.pl

    poza tym, wiekszosc z was myli dwa bardzo podobne telefony, czyli telefon 5200 i 5300. Chociaz faktycznie na pierwszy rzut ok wygladaja bardzo podobnie, to jednak maja zdecydowanie inne wyswietlacze, aparaty i funkcjonalnosc.

  • 0

    220. ~Kamil099  2007-05-29 20:01:53  host: 88-199-111-2.tktelekom.pl

    myślę że się opłaca wymienić

  • 0

    221. ~L  2007-05-29 20:12:29  host: epc90.internetdsl.tpnet.pl

    odpowiedz na pytanie lissek93 3 razy po 12 gdzodzin tak jak w instrukcji obsługi ! i najlepiej jak ją rozładujesz do końca i dopiero zacznij jąładować i nie używaj jej podczas ładowania pozdrawaim

  • 0

    222. ~madzia0987654  2007-05-30 16:00:50  host: apn-100-182.gprsbal.plusgsm.pl

    Chce kupic ten telefon ale nie wiem czy sie oplaca? nie wiem czy bede miala tyle kasy...ile on moze kosztowac?

  • 0

    223. ~Aga  2007-05-30 16:23:22  host: 106-237.echostar.pl

    Który lepszy Nokia 5200 czy Nokia 5300?

  • 0

    224. ~eva  2007-05-30 21:06:12  host: host-81-190-150-180.olsztyn.mm.pl

    telefon bardzo spoko,ludzie nie zastanawiajcie sie nad innymi fonami bo ten jest jednym z najlepszych szczegolnnie do mp3 bylam zachwycona jak uslyszalam jak gra

  • 0

    225. ~mmm  2007-05-31 18:37:47  host: adag215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta nokia jest super dostałem ją dziś super słychać mp3 zdjęcia nie za dobre ale mi są nie potrzebne. Ogulnie mi się podoba!!!

  • 0

    226. ~Elll  2007-05-31 18:53:36  host: bbservice172.mmpnet215.tnp.pl

    Witam, prosze o porade, mam do wyboru tą własnie Nokie i SE K750i. Co powinienem kupic?

  • 0

    227. ~Ewela  2007-05-31 20:07:12  host: ip-85-198-231-21.broker.com.pl

    ten fonik jest mega zarąbisty ładny i wogóle zachecam do kupienia. Mam go dopiero tydzień ale jest mega fajowy bateria trzyma mi około 5 dni słucham muzy prawie cały czas na full.co prawda moze nie ma najlepszego aparatu ale zdjecia są spoko naprawde fajny :)

  • 0

    228. ~news  2007-06-01 13:59:26  host: com128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy wziasc se w200i czy nokie 5200

  • 0

    229. ~kicha  2007-06-01 15:21:05  host: bmb180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A zdjęcia w tym telefonie wychodzą bardzo słabe? Bo mnie głównie zależy na aparacie ;)

  • 0

    230. ~czajka  2007-06-01 19:28:03  host: abub205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za kilka dni chce ja kupic znczy nokie 5200 tylko mam jeden problem czy zaraz mi sie nie popsuje klapka prosze o szybki odpis

  • 0

    231. ~.  2007-06-02 08:46:04  host: host-89-229-9-84.torun.mm.pl

    kicha jak chcesz aparat to nie w tym telu, w tym jest tylko VGA.

  • 0

    232.  2007-06-02 10:11:38

    Ludzie oplaca sie go kupic nowego za 520zl?

  • 0

    233. ~alexx  2007-06-03 00:30:53  host: chello089078073077.chello.pl

    bardzo fajny telefon mam do 4 miesiące i już bardzo wiele przeżył:P np. ostatno pływał w wiaderku z wodą i est cały, zdrowy i gra :D ale oczywiście to było szczęście że się nie zrąbał osobiście polecam chociaż wyświetlacz jesr słaby :)

  • 0

    234. ~joksss***  2007-06-03 11:45:57  host: 86-63-82-142.asta-net.com.pl

    Po tych wszystkich opiniach na temeat NOKII 5200 jestem przekonany co do kupna jej. Narazi musi mi wystarczyć nokia 6020, ale w nidalekiej przyszłości kupie ją napewno!!!!!

  • 0

    235. ~DANIELLO  2007-06-03 17:01:34  host: acmw49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Was wszystkich. Prosze o pomoc mam do wyboru: Samsunga SGK-Z400 Nokie 5200 Co wybrać?? plisss. piszccie szybko błagam mam czas do jutra:/

  • 0

    236.  2007-06-05 14:56:53

    Wczoraj sobie kupilem ta kome za 480 zl tylko nie iwem jak przezcuic mp3 z karty pamieci do odtwarzacza

  • 0

    237.  2007-06-06 18:35:16

    Kupiłem tego fona w poniedziałek...Jest zajebisty ma fajny kolor...a dalem 480zl. Tylko mam male pyttanie jak przenieść piosenki z karty pamieci do odtwarzacza.

  • 0

    238.  2007-06-06 18:53:31

    do~ELL - Jeśli chodzi o SE K750i i tą Nokię to oczywiście lepszy jest soniak. Ma więcej funkcji i świetny wyświetlacz, aparat 2 mega z autofocusem.Poprostu inna klasa fonu a jeśli standardowe słychawki będą dla Ciebie słabe to możesz dokupić sobie te z serii W, które poprostu wymiataja. Tą nokię to można porównywać z W200.

  • 0

    239. ~użytkownik noki 200  2007-06-07 14:34:03  host: router.tvgawex.pl

    według mnie ten telefon jest cool. Mam go ponad dwa miechy i jest super, jeśli ktoś chce słuchać dzwonków niech se kupi mp3, a jak chce robić foty niech sobie zakupi cyfrówkę, telefon jak telefon, dużo bajerów ma, na baterię nie narzekam, przy średnim użytkowaniu trzyma 6,7 dni,a sony ericssony to bajery, a nie telefony do normalnego dzwonienia!!! polecam tę nokię dla rozważnych i tych którym trochę zależy na bajerach.pzdr

  • 0

    240. ~adik  2007-06-07 17:51:35  host: limbo.altec.pl

    najlepsza jest 6230i

  • 0

    241. ~majo  2007-06-07 19:24:36  host: dynamic-87-105-99-155.ssp.dialog.net.pl

    mam sony ericssona w300i 2 miesiace i troche sie juz psuje tzn. przerywaja słóchawki itp. Chce sobie kupić nokie 5200. Warto???

  • 0

    242. ~kojocik  2007-06-08 11:24:21  host: aamg145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam prosze powiedzcie czy ten wyswietlacz naparwde jest taki zły?? i czy mozecie ktos z was wyslac mi jakies foto zrobione z tego telefoniku, bede strasznie wdzieczny :) oto moj mail rambuz2wp.pl, aha i oczywscie ta Nokia 5200 ma karte pamieci?? dziekuje slicznie za odpowiedzi... =) pozdrawiam

  • 0

    243. ~Vader  2007-06-08 13:17:30  host: bey227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do lissek93 opłaca ci się ja go kupiłem za tyle samo spoko.Jestem z niego taki zadowolony że...

  • 0

    244. ~shutamus  2007-06-08 13:56:18  host: 6.ver.airbites.pl

    telefon wypasiony :D radyjko, mp3, k. pamieci 256, przyładowany nie zamula, z javą nie ma problemow, co do "klapki" pojawiają sie na niej luzy delikatne, ale czy jest taki telefon (nie liczac tych bez klapki xD) w ktorym tak sie nie dzieje? co najwaznniejsze bateria trzyma długo :)

  • 0

    245. ~VVV  2007-06-08 16:02:08  host: rb8.optinex.pl

    Telefon jest dobry, ale po 2 upadkach zepsuł mi się wyświetlacz i co jakiś czas się wyłącza. A ma zaledwie 3 tygodnie ;//

  • 0

    246. ~olka  2007-06-08 17:06:24  host: bjp83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka czy mozecie mi poweidziec czy trzeba kupic sobie dodatkowa pamiec do tego tel?bo on bez karty m troche malo pamieci...

  • 0

    247. ~do  2007-06-08 18:50:51  host: cfd59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja bym brał z400 jest to swietny telefon doradzam wez samsunga jest drozszy ale jest SUPER!! ma video konferencje

  • 0

    248. ~ADhZ  2007-06-10 18:04:44  host: abug163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wYBIERZ TELEFON ugandyjskiej MARKI KUpa 79110i, wysadzana złotem, szmargdami i śerścią wielbłądzią. Zajefajny sprzęt!!!!

  • 0

    249. ~mikro  2007-06-11 10:17:10  host: fhv122.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest super mam go ponad miesiac i jestem z niego bardzo zadowolona radio super chodzi mp3 fajnie sie slucha, zdjecia nawet dpbrze wychodza, ładowałam ja w czwartek wieczorkiem i dopiero teraz zniknela 1 kreska, ma bluetooth i irde. DObrze sie obsluguje nokie 5200 polecam ten tel

  • 0

    250. ~mikro  2007-06-11 10:26:09  host: fhv122.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest super mam go ponad miesiac i jestem z niego bardzo zadowolona radio super chodzi mp3 fajnie sie slucha, zdjecia nawet dpbrze wychodza, ładowałam ja w czwartek wieczorkiem i dopiero teraz zniknela 1 kreska, ma bluetooth i irde. DObrze sie obsluguje nokie 5200 polecam ten tel

  • 0

    251. ~heh ;]  2007-06-11 15:42:46  host: ip-83-2-90-138.static.xcore.pl

    a ja mam problem co lepiej kupic Samsung SGH-E380 czy Nokie 5200 ??? HELP ;]

  • 0

    252. ~sa  2007-06-12 22:02:52  host: public-gprs86472.centertel.pl

    mam tą nokie jeden dzień więc nie powiem wam jak z baterią dopiero ja formatuje ;] ale nie wiem gdzie sie wsadza karte pamięci ;] pomóżcie mi

  • 0

    253. ~ja  2007-06-13 20:37:30  host: ip-83-2-90-134.static.xcore.pl

    ejj mam prosbe podajcie mi jakies stronki w ktorych mozna sciagnac muze mp3 na tego fonika... z gory dziex =*

  • 0

    254. ~ktoś  2007-06-14 09:14:23  host: aor194.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest gorszy niz w latach 80 !! ;/;/;/... tylko 5 MB ;/;/ glupi ten telefon jak nie wiem !! !! !! !! !!

  • 0

    255. ~Luki  2007-06-14 19:02:12  host: host227.net81.citysat.com.pl

    Telefon jest super wlasnie o taki mi chodzilo:) pozdrawiam i polecam....

  • 0

    256. ~Ooptymista92  2007-06-15 23:16:16  host: k18.ask.gda.pl

    za 520 moze nie ale opłaca sie go kupic ;) mam go

  • 0

    257.  2007-06-16 10:42:37

    ej ale jak przezucic z karty pamieci piosenki? bo mi sie ponjawily zwykle dzwonki i nie iwem jak usunoc je POMOCY

  • 0

    258. ~Walas  2007-06-17 15:17:11  host: fdp226.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam tylko pytanie jak jest z tym glosniczkiem... glosno gra? i do czego mozna porownac? Benq-siemens ef51 glosniej gra czy ciszej?

  • 0

    259. ~natalia19  2007-06-17 21:54:39  host: nat3.1.telkab.pl

    ja jestem ciekawa czy warto ten tel. kupywać mam na niego chęć ale pewności nie mam poradcie mi co mam robić

  • 0

    260. ~  2007-06-18 18:24:53  host: chv248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie bo mam do wyboru Nokie5200(moge dokupi karte za 30zł) i LG p7200 który ma 1g pamięci PROSZE CO JEST LEPSZE!!!!

  • 0

    261. ~Eragon  2007-06-18 18:29:22  host: chv248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomóżcie! Mam do wyboru Nokie520(moge dokupi karte pamięci) a LGp7200 Pomóżcie mi wybrac

  • 0

    262. ~NEYO  2007-06-19 19:22:35  host: cnet-u-255-220.petrus.pl

    Siemka. Ja mam takie pewne pytanie. Czy w tej noki można mieć gadu-gady np w heyah? Prosze o odpowiedź. Bo mam zamiar kupić sobie ten telefon ale na gg mi tez zależy, a wiem że nie we wszystkich telefonach ono działa.

  • 0

    263. ~SUPERMAN  2007-06-19 20:00:57  host: ece110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jes super co prawda aparat jest słaby ale ja uważam że jak będe chciał zrobić zdjęcie to zrobie je cyfrówką ja ten telefo kupiłem bo ma Mp3 IrDE Bluetooth oraz złącze kart pamięci

  • 0

    264. ~Lenna  2007-06-19 20:10:09  host: gate.hitech-net.pl

    Czego Wy chcecie?!Ten telefon jest typowym telefonem do słuchania muzyki,porównujecie go do SE!To zupełnie dwa inne światy,SE jest po to,aby robił świetne zdjęcia,a Nokia 5200 jest do słuchania mp3!Nikt nie wypomina np:SE K510i,że ma paskudna polifonię!

  • 0

    265. ~milkah  2007-06-19 23:52:05  host: achs164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja z kolei mam do wyboru nokie 5200 i benq siemensa ef81.i co mam wybrac?:(prosze o szybka odp

  • 0

    266. ~AzGh  2007-06-20 14:32:18  host: host86-146-17-176.range86-146.btcentralplus.com

    siema mam zamiar kupic sobie nowy tel ale nie wim co wybrac nokie5200 czy samsunga e250 czy sony ericssona k750i.co jest lepsze.porównalem te tele bardzo dokładnie ale dalej nie wiem.co jest lepsze??????

  • 0

    267. ~AzGhXXX  2007-06-20 14:37:07  host: host86-146-17-176.range86-146.btcentralplus.com

    a ja sie zgadzam z Lenna.pozdro.ale tez mam problem nad wybraniem tela bo nie wiem czy wziac nokie 5200 czy samsungae250 czy SE k750i.

  • 0

    268. ~A  2007-06-20 14:39:25  host: host86-146-17-176.range86-146.btcentralplus.com

    ale z moich porównan wyszlo ze najlepiej kupic wszystkie jezeli chemy miec wszystko doskonale.nokia ma wporzo mp3 SE aparat a samsung wygląd.hehe.pozdro

  • 0

    269. ~Barek :P  2007-06-20 15:59:24  host: eqn34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej! Mam do Was prośbę... Kończy mnie sie umowa i dostałem propozycję na SE W300i i Nokię 5200. Co lepiej wybrać? jak radzicie? piszcie na gg 10091028 (często jestem na niewidoku) POMOCY!

  • 0

    270. ~samsungusia  2007-06-21 10:53:47  host: aod110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałam tą nokie miesiąc i w sumie nie jest zła ,ale ma pare wad i jednak ją sprzedałam.nie podoba mi się wyświetlacz,zdjęcia robi koszmarne!!!!!i się zawiesza!problem jest z baterią-mimo formatowania trzyma 2-3 dni(jeżeli słuchamy radia lub mp3)i ta obudowa....dziecinada!osobiście odradzam zakupu.pozdrawiam

  • 0

    271. ~vulpix  2007-06-22 14:36:19  host: guc10.internetdsl.tpnet.pl

    CO WYBRAC 5200 CZY W300i POMOCY*POMOCY!!!!!!!!

  • 0

    272. ~Cza(r)na  2007-06-22 23:20:43  host: 82.160.190.35

    własnie dzis kupilam ten fonik narazie jest git...:) co do baterii to nie wiem... i powtarzam oytanie... gdzie karte pamiei sie umieszcza??

  • 0

    273. ~:)  2007-06-23 12:03:51  host: absn219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    www.n5200.yoyo.pl Zapraszam wszystkich posiadających nokie 5200

  • 0

    274. ~  2007-06-23 13:32:33  host: abvv236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na stronie simplusa w tabeli telefonów działających pod simplusem nie ma tego modelu. Czy będzie on działał z kartą simplus ??

  • 0

    275. ~Filippooo  2007-06-23 15:26:24  host: ecm141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś, jakbyś umiał czytać to byś przeczytał, że ten telefon ma slot kart...

  • 0

    276. ~Lufcik :)  2007-06-23 16:31:45  host: host-81-190-123-125.gdynia.mm.pl

    A ja mam nokie N73 i jest najlpesza ;p tylko ej ludzie wescie mi powiedzcie czy jest gwarancja na system jak sie symbian zjebie ? bo cos cuzje ze nie dluo bd kiepsko ! odp :) pozdr.

  • 0

    277. ~olunia_15  2007-06-25 15:10:30  host: host-89-228-159-114.gorzow.mm.pl

    ja osobiscie niemam tej noki ale chce miec moja kumpela ma własnie Nokie 5200 i jest zadowolona zdiecia sa faktycznie kiepskie ale mp3 jest fajne

  • 0

    278. ~ktos  2007-06-25 17:07:27  host: abyz201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie moze glupie ale jak zainstalwoac ta karte dodtakowej pamieci bo jest w sadzona i moja insrtukcja jakas lipna labo ja slepa ejstem,pomozcie!

  • 0

    279. ~kolega nr1  2007-06-25 23:58:09  host: actp3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepiej zobaczcie oferty play... ten telefon to złom w porównaniu nawet z najgorszym tel w play'u... pozdro

  • 0

    280. ~ZAJC  2007-06-26 10:09:40  host: il253.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić sobie ta nokie ale mam jedno pytanie. Mianowicie jaka można włożyć do niej max. kartę?? proszę o pomoc!

  • 0

    281. ~/////////  2007-06-26 20:50:58  host: aaum142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kartę pamięci umieszcza się pod klapką czy tam barteriom

  • 0

    282. ~niezdecydowana  2007-06-27 14:17:47  host: 195.116.228.83

    Chce kupic sobie jakis fajny telefonik i mam dylemat bo nie wiem ktory wybrac nokie 5200 czy nokie 6300??? doradzcie mi ktora jest lepsza...? Z gory wielkie dzieki:)

  • 0

    283. ~mira  2007-06-28 11:37:57  host: bbservice194.mmpnet214.tnp.pl

    Hej!mam do Was pytanie. Ktory telefon jest lepszy NOKIA 5200 czy NOKIA 5300??? Bo nie moge sie zdecydować. czy mozna ja dostac w Media Marq w Krk?? pozdrawiam serdecznie

  • 0

    284. ~olcit  2007-06-28 14:24:20  host: acgy10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam nokie 5200 i moj chlopak tez i oboje jestesmy z tego telefonu zadowoleni. pamietajcie nokia to nokia poprostu

  • 0

    285. ~ania  2007-06-29 15:11:28  host: bj98.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam tak jak jedna juz wypowiadajaca sie tu osoba do wyboru w Orange Nokie 5200, Samsunga E250 lub SE K750i. Choc ten ostatni jest najdroższy to chyba na niego sie zdecyduje bo liczy sie jakość i posiadane opcje a nie atrakcyjna obudowa. Tkos tu Zastanawiał sie nad Siemensem?Odradzam!! Telefony tej firmy nadal sa sprzedawane w Polsce ale jak sie wam zepsuja to nie znajdziecie serwisu gdzie naprawiaja te telefony bo firma splajtowała i tyle. Pozdrawiam uzytkowników wszystkich telefonów..:D

  • 0

    286. ~Tesia  2007-06-29 16:35:21  host: chello087207040203.chello.pl

    Hej...ja teraz przedłuzam umowe, zalezy mi na dobrej baterii, aparacie oraz na tym aby telefon był mały... propnuja mi nokie 5200 lub sony ericssona K510i ???co lepsze?

  • 0

    287. ~blue angel 333  2007-06-30 01:50:05  host: cxo162.internetdsl.tpnet.pl

    Zając ja mam w mixie i działa.Kartę pamięci wkłada sie z boku jak zdejmiesz tylnią obudowę a nie pod bateria i żadna klapka jak sie nie znacie to k.. nie piszcie bo ludzi tylko w błąd wprowadzacie. M

  • 0

    288. ~kilerphoner  2007-06-30 22:24:43  host: w3cache.piotrkow.net.pl

    Porypało was ludzie wy sie pytacie czy nokia 5200 , s e 250 czy se k750i oczywiście że ten ostatni najlepszy, nokia jest fajna ale nie ma co ukrywac gorsza a samsung hmmm... nie będę wyrażał swojej opini na temat tego fonabo nie przepadam za tą marką, jak na te cene to mógłby być dużo lepszy. To jest moja opinia, pozdrawiam

  • 0

    289. ~kowa  2007-07-01 12:24:01  host: acfp184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik w seici orange mam juz go tydzien , wedlug mnie jest swietny! kupilem go ze wzgledu na mp3 bo sa naprawde dobre !! , aparat ma sredni, bo to wkoncu VGA, ale po zrzuceniu na kompa jest cool... uwazam ze osoba ktora chce miec telefon mp3 i ma kase do 500 zl to powinna sobie kupic tego fonika, pozdrawiam :-)

  • 0

    290. ~Sienek14  2007-07-02 19:36:59  host: dij135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem krotko telefon za mocny niedlugo go kupuje.....

  • 0

    291. ~anka  2007-07-02 20:45:13  host: cgr232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja słyszałam że ten telefon ma miejsca tylko na 10 sms-ów... jest to prawda??

  • 0

    292. ~Monika  2007-07-03 18:25:09  host: acgn186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka! Który telefon wybrac? Bo mam wielki problem:( Nokie 5200 czy sony ericsson w200i. Który jest lepszy? Pomóżcie bo muszę się szybko zdecydować. Z góry dziękuje. Pozdrowionka:)

  • 0

    293. ~KinGa  2007-07-04 10:22:14  host: aawu120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 6 miesiecy iii...zawiodlam sie na nim://

  • 0

    294. ~KinGa  2007-07-04 10:27:09  host: aawu120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DLa mnie teraz to jest zlom... Bateria wytrzymuje jeden dzien albo poltora:/ swieci mi polowa klawiatury...chyba sie cos przepalilo:/ zamiast bialej obudowy jest teraz żółta:/ odrywa sie ta blaszka co jest pod wyswietlaczem po wysunieciu:/ zaczyna sie przywieszac...muza swietna nadal...a i jak rozmawiam z kims przez ten telefon to nikt mnie prawie nie rozumie bo cos z glosnikiem jest:/ yH...zawiodlam sie naprawde:( wyrzucilam 555 zl w bloto:( senss:(

  • 0

    295. ~mmm  2007-07-04 10:41:27  host: 213.25.189.50

    jaki jest kod zabezpieczający noki 5200 zeby zerować ilość sms

  • 0

    296. ~pol  2007-07-04 12:51:14  host: bld127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam nokię 5200 i 2Gb kartę pracuje super

  • 0

    297. ~lolek  2007-07-04 23:07:53  host: ip-83-2-90-138.static.xcore.pl

    zalezy ile masz pamieci ;]

  • 0

    298. ~osalivan  2007-07-05 10:45:18  host: mnich.koba.pl

    nie wiem czy mam kupić nokie 5200 czy jakis inny telefon co mi doradzicie ma wziąć tą nokie czy nie??

  • 0

    299. ~aga  2007-07-05 21:50:26  host: alt169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie kupi karte pamieci lepsza,to telefon dobry. sam w sobie ma tak mala pamiec, ze zal sciska dupe.

  • 0

    300. ~STACHU  2007-07-06 21:42:50  host: w3cache.abp.pl

    A JAK SIE BIERZE TEN TELEFON W ORANGE NA KARTE TO SIE DOSTAJE JAKOS KARTE PAMIENCI

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet