Nokia 515 Dual SIM - opinie
Telefony Nokia Nokia 515 Dual SIM Opinie o Nokia 515 Dual SIM

Nokia 515 Dual SIM

w sumie: 23
  • 1

    1. ~Aero  2013-08-29 14:16:32  host: CMPC-089-239-098-160.CNet.Gawex.PL

    Zapowiada sie fajnie, 5mpx, dual, wygląd jest very ok! Czekam na niego. byle nie dali 800 zł od razu,

  • 0

    2. ~qcz  2013-08-30 14:01:02  host: 178-36-78-184.adsl.inetia.pl

    Ucieszyłem się, gdy przeczytałem opinie o niej jako "następcy e52", jednak po przeczytaniu specyfikacji brzmi to jak kiepski żart. Brak wi-fi, 64MB RAM... 3 lata różnicy a dwa razy słabszy telefon :/

  • 0

    3. ~NG  2013-08-30 15:52:30  host: 89-79-8-235.dynamic.chello.pl

    Wszystko pięknie, ładnie. Brakuje tylko WiFi!!!

  • 2

    4. ~mewka  2013-08-31 19:53:35  host: host-81-190-49-56.lublin.mm.pl

    No w końcu normalny , zwykły telefon.

  • 2

    5. ~xantis  2013-09-01 21:36:25  host: 77-253-99-132.adsl.inetia.pl

    Wspaniały telefon

  • 0

    7. ~olo  2013-09-02 20:59:30  host: metroeth-nat71.217.146.194.generacja.pl

    a gdzie SAR ???

  • 0

    8. ~  2013-09-03 09:33:56  host: acbw117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sprzęt już teraz zakupić można na polskim rynku w ramach oferty przedsprzedażowej prowadzonej przez autoryzowany sklep internetowy firmy Nokia ? nokiaskleponline.pl

  • 0

    9. ~paw3l  2013-09-04 16:57:53  host: ip-93-154-133-5.free.aero2.net.pl

    Raczej następcą noki e52 to ona nie będzie.

  • 0

    10.  2013-09-05 10:14:07

    Powinni robić więcej telefonów dual sim bo czasami się to przydaje, a nosić 2 telefony i pamiętać by je ładować to jakaś porażka. Także plus dla noki że tel ma dual sim :D

  • 0

    11.  2013-09-07 13:46:42

    W porównaniu do samsunga 3322dual to całkowita klapa.Nie mozna wyłączyć drugiej karty,ani ustawić osobno dla kart profili.Oprogramowanie tego telefonu to porażka.Klawisze nawigacji się zacinają i to mabyć następca E52.Smieszne.

  • 0

    12. ~geś  2013-09-09 23:35:43  host: 217.7.226.91.jim-satnet.pl

    Jest w MM. 599 zł.

  • 0

    13. ~Warszawa  2013-09-21 21:24:23  host: fdv246.internetdsl.tpnet.pl

    Haaa, dziś go upatrzyłem, jutro chciałem kupić. Ale poczytam jeszcze na telepolis na temat nowego telefonu na telepolic i .... brak Wfi ... ok dziękuje nie kupiuje ^^

  • -1

    14. ~WARSZAWA NON STOP  2013-09-30 19:20:04  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    PYTANIE PO CO W TELEFONIE KLASYCZNYM WIFI?

  • 0

    15. ~ze7zez  2013-10-06 11:31:44  host: 93.154.175.104

    do warszawa non stop Klasyczny telefon nie potrzebuje również kamery. Lecz skoro ma, to wifi jest m.innymi do przesylania zdjęć.

  • 0

    16. ~Tekki  2013-12-16 10:12:19  host: dem166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mógłby być hitem, ALE... 1. bardzo słaba bateria, 2. brak wifi. Dla tych którzy nadal nie potrafią pojąć po co w klasycznym fonie wifi, otóż są w nim pre-instalowane aplikacje takie jak Facebook i YouTube i dostępnych jest sporo innych apek przy których przydałoby się wifi. Nie tylko smartfony powinny mieć wifi, nie mogę się doczekać dzisiejszego odpowiednika e52. Jeszcze trochę i znowu zwrócę się w stronę RIM i produktów Blueberry.

  • 0

    17.  2014-01-14 22:53:15

    olać już to wifi, pakiet 100MB wystarczy, trochę mało RAM'u, żeby sprawdzić podstawowe dane na niektórych stronach (adres, telefon, godzina odjazdu czy otwarcia), no i DLACZEGO ZNOWU APARAT BEZ AF ? byłaby alternatywa dla Samsunga S5610

  • 0

    18. ~wery  2014-02-19 12:45:09  host: apn-77-114-5-24.dynamic.gprs.plus.pl

    Jest automatyczny autofocus

  • 0

    19. ~Marek  2014-03-12 08:18:49  host: aaqw180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po co WIFI? Odpowiadam. Mam iPada i potrzebuję telefonu z AP. Ten byłby idealny, gdyby miał tą funkcję.

  • 0

    20. ~pbjr  2014-04-14 14:31:59  host: 213.158.216.64.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Generalnie telefon nie najgorszy. Najbardziej idiotyczna rzeczą rzecza w tej słuchawce jest otwieranie tylnej klapki. Juz teraz nawet paznokcie nie pomaga sporych rozmiarow. W zestawie jest specjalna blaszka, której koniec trzeba wsadzic w dziurkę wielkości mikrofonu. A i nawet z tym łatwo to nie idzie

  • 0

    21. ~jacenko  2014-06-26 10:22:39  host: 82.165.enf.pl

    brak WiFi i tylko to zaniża jej pozycję. reszta rewelacja. oczywiście niektóre egzemplaże mogą szwankować jak to na początku produkcji bywa z różnymi technicznie zaawansowanymi wynalazkami.

  • 0

    22. ~dyby  2014-07-28 23:36:36  host: user-31-174-221-11.play-internet.pl

    niestety ma problemy z dwoma SIM'ami, szczególnie gdy drugim jest karta PLAY'a która wymaga korzystania z 3G; Po zaniku sygnału na SIM2 potrafi się zapętlić i całkowicie rozładować baterię próbując zalogować się do sieci i wyrzucając co chwila komunikat karta SIM2 działa tylko w trybie 2G ?!?!?

  • 0

    23. ~mar  2014-12-12 09:33:18  host: bju156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy da się podłączyć słuchawkę przez bluetooth

  • 0

    24. ~www.eintro.pl  2015-05-26 22:44:01  host: 213-92-242-139.serv-net.pl

    Dotyczy: nokia 515.2/v5.10/13-09-13/Cariant 221.03/NokiaE3
    Pytanie: Jakim oprogramowaniem pobrać sms?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-110-104.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet