Nokia 515 Dual SIM - opinie
Telefony Nokia Nokia 515 Dual SIM Opinie o Nokia 515 Dual SIM

Nokia 515 Dual SIM

w sumie: 23
  • 1

    1. ~Aero  2013-08-29 14:16:32  host: CMPC-089-239-098-160.CNet.Gawex.PL

    Zapowiada sie fajnie, 5mpx, dual, wygląd jest very ok! Czekam na niego. byle nie dali 800 zł od razu,

  • 0

    2. ~qcz  2013-08-30 14:01:02  host: 178-36-78-184.adsl.inetia.pl

    Ucieszyłem się, gdy przeczytałem opinie o niej jako "następcy e52", jednak po przeczytaniu specyfikacji brzmi to jak kiepski żart. Brak wi-fi, 64MB RAM... 3 lata różnicy a dwa razy słabszy telefon :/

  • 0

    3. ~NG  2013-08-30 15:52:30  host: 89-79-8-235.dynamic.chello.pl

    Wszystko pięknie, ładnie. Brakuje tylko WiFi!!!

  • 2

    4. ~mewka  2013-08-31 19:53:35  host: host-81-190-49-56.lublin.mm.pl

    No w końcu normalny , zwykły telefon.

  • 2

    5. ~xantis  2013-09-01 21:36:25  host: 77-253-99-132.adsl.inetia.pl

    Wspaniały telefon

  • 0

    7. ~olo  2013-09-02 20:59:30  host: metroeth-nat71.217.146.194.generacja.pl

    a gdzie SAR ???

  • 0

    8. ~  2013-09-03 09:33:56  host: acbw117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sprzęt już teraz zakupić można na polskim rynku w ramach oferty przedsprzedażowej prowadzonej przez autoryzowany sklep internetowy firmy Nokia ? nokiaskleponline.pl

  • 0

    9. ~paw3l  2013-09-04 16:57:53  host: ip-93-154-133-5.free.aero2.net.pl

    Raczej następcą noki e52 to ona nie będzie.

  • 0

    10.  2013-09-05 10:14:07

    Powinni robić więcej telefonów dual sim bo czasami się to przydaje, a nosić 2 telefony i pamiętać by je ładować to jakaś porażka. Także plus dla noki że tel ma dual sim :D

  • 0

    11.  2013-09-07 13:46:42

    W porównaniu do samsunga 3322dual to całkowita klapa.Nie mozna wyłączyć drugiej karty,ani ustawić osobno dla kart profili.Oprogramowanie tego telefonu to porażka.Klawisze nawigacji się zacinają i to mabyć następca E52.Smieszne.

  • 0

    12. ~geś  2013-09-09 23:35:43  host: 217.7.226.91.jim-satnet.pl

    Jest w MM. 599 zł.

  • 0

    13. ~Warszawa  2013-09-21 21:24:23  host: fdv246.internetdsl.tpnet.pl

    Haaa, dziś go upatrzyłem, jutro chciałem kupić. Ale poczytam jeszcze na telepolis na temat nowego telefonu na telepolic i .... brak Wfi ... ok dziękuje nie kupiuje ^^

  • -1

    14. ~WARSZAWA NON STOP  2013-09-30 19:20:04  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    PYTANIE PO CO W TELEFONIE KLASYCZNYM WIFI?

  • 0

    15. ~ze7zez  2013-10-06 11:31:44  host: 93.154.175.104

    do warszawa non stop Klasyczny telefon nie potrzebuje również kamery. Lecz skoro ma, to wifi jest m.innymi do przesylania zdjęć.

  • 0

    16. ~Tekki  2013-12-16 10:12:19  host: dem166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mógłby być hitem, ALE... 1. bardzo słaba bateria, 2. brak wifi. Dla tych którzy nadal nie potrafią pojąć po co w klasycznym fonie wifi, otóż są w nim pre-instalowane aplikacje takie jak Facebook i YouTube i dostępnych jest sporo innych apek przy których przydałoby się wifi. Nie tylko smartfony powinny mieć wifi, nie mogę się doczekać dzisiejszego odpowiednika e52. Jeszcze trochę i znowu zwrócę się w stronę RIM i produktów Blueberry.

  • 0

    17.  2014-01-14 22:53:15

    olać już to wifi, pakiet 100MB wystarczy, trochę mało RAM'u, żeby sprawdzić podstawowe dane na niektórych stronach (adres, telefon, godzina odjazdu czy otwarcia), no i DLACZEGO ZNOWU APARAT BEZ AF ? byłaby alternatywa dla Samsunga S5610

  • 0

    18. ~wery  2014-02-19 12:45:09  host: apn-77-114-5-24.dynamic.gprs.plus.pl

    Jest automatyczny autofocus

  • 0

    19. ~Marek  2014-03-12 08:18:49  host: aaqw180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po co WIFI? Odpowiadam. Mam iPada i potrzebuję telefonu z AP. Ten byłby idealny, gdyby miał tą funkcję.

  • 0

    20. ~pbjr  2014-04-14 14:31:59  host: 213.158.216.64.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Generalnie telefon nie najgorszy. Najbardziej idiotyczna rzeczą rzecza w tej słuchawce jest otwieranie tylnej klapki. Juz teraz nawet paznokcie nie pomaga sporych rozmiarow. W zestawie jest specjalna blaszka, której koniec trzeba wsadzic w dziurkę wielkości mikrofonu. A i nawet z tym łatwo to nie idzie

  • 0

    21. ~jacenko  2014-06-26 10:22:39  host: 82.165.enf.pl

    brak WiFi i tylko to zaniża jej pozycję. reszta rewelacja. oczywiście niektóre egzemplaże mogą szwankować jak to na początku produkcji bywa z różnymi technicznie zaawansowanymi wynalazkami.

  • 0

    22. ~dyby  2014-07-28 23:36:36  host: user-31-174-221-11.play-internet.pl

    niestety ma problemy z dwoma SIM'ami, szczególnie gdy drugim jest karta PLAY'a która wymaga korzystania z 3G; Po zaniku sygnału na SIM2 potrafi się zapętlić i całkowicie rozładować baterię próbując zalogować się do sieci i wyrzucając co chwila komunikat karta SIM2 działa tylko w trybie 2G ?!?!?

  • 0

    23. ~mar  2014-12-12 09:33:18  host: bju156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy da się podłączyć słuchawkę przez bluetooth

  • 0

    24. ~www.eintro.pl  2015-05-26 22:44:01  host: 213-92-242-139.serv-net.pl

    Dotyczy: nokia 515.2/v5.10/13-09-13/Cariant 221.03/NokiaE3
    Pytanie: Jakim oprogramowaniem pobrać sms?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-80-226-185.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy Play ma lepsze oferty niż Formuła Mini Max na kartę?

Formuła Mini Max na kartę znika z oferty Play

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet