Nokia 5130 - opinie
Telefony Nokia Nokia 5130 Opinie o Nokia 5130

Nokia 5130

w sumie: 17
  • 0

    1. ~as  2005-03-06 21:20:00  host: d213-102-136-127.cust.tele2.pl

    Ten telefon jest najlepszy ze wszystkich!!!Najdłużej trzymie bateria I jest najbardziej wytrzymały na wszystkie wstrząsy.Miałam okazję nim pizgnąc w drzewo i sie nie rozwalił-to dopiero mocny telefon!!!!

  • -2

    2. ~natasza  2006-04-01 22:37:52  host: host-ip72-133.crowley.pl

    ale taka cegłe miec to wstyd

  • 0

    3. ~Ola  2006-06-04 11:22:42  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    To był mój pierwszy telefon i przyjemnie go wspominam choć było to bardzo dawno!!!No i wytrzymały jest niesamowicie:)

  • 0

    4. ~  2006-09-24 18:07:02  host: duh226.internetdsl.tpnet.pl

    nokia rulezzzzzz :D Mam juz go ósmy rok i działa jak nowy!

  • 0

    5. ~zidane  2006-10-06 19:46:12  host: GATE-wachu-dialog.jgora.dialog.net.pl

    kurde !!! ten telefon jest niezniszczalny.Mój kumpel żucił nim 38 m na zawodach sportowych ,ale na siano ale przeżyl HE HE + dla nokii

  • 0

    6. ~  2006-10-10 15:31:17  host: ip-82-177-99-253.zetorz.com.pl

    naprawde TO JEST NIEZNISZCZALNY telefon. Mialem go pare lat temu, i jak bym mial wypisywac co przeszedl to moze bym jutro skonczyl :P

  • 0

    7. ~maciek  2007-04-26 01:16:31  host: wlnet-host-251.wlnet.com.pl

    mialem ten telefon jako drugi w zyciu. Wspominam go bardzo milo az ktos na jakiej s imprezie mi go zwinal. Ten telefon uczestniczyl we wszystkich sportach extrymalnych w ktorych mozna wykorzystac telefon jako gluwny obiekt zabawy:D:D Telefon jego klasy to 3210

  • 0

    8. ~loolz  2007-09-29 18:23:06  host: 80.50.59.242

    przed potopowy model moze i wytrzymaly ale kto by chcial z takim czyms duzym chodzic??

  • 0

    9. ~lozinho  2008-01-21 23:06:14  host: chello089078006219.chello.pl

    pełen luz ten fon spadł mi z UWAGA 4 PIęTRA, od tego czasu mam go już 4 lata i nadal cipie ale ogólnie to szmelc i odradzam serdecznie

  • 0

    10. ~MJG  2009-03-07 23:48:49  host: icy130.internetdsl.tpnet.pl

    Kto wie czym się różni z Nokią 5110?

  • 0

    11. ~  2009-04-29 08:36:13  host: rea.ipt.com.pl

    moj kumpel dzwonił z niego i czasammi podczas rozmowy otwierał nim piwko ;)

  • 0

    12. ~Senior  2009-08-31 20:18:05  host: adgp246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co za padło !!! naewt bym tego nie dotknął,,,wstyd.!!!

  • 0

    13. ~jaqb  2010-03-23 20:04:01  host: s94.ipt.com.pl

    @12 weź pod uwage, że go nie produkują od ładnych kilku lat, ignorancie

  • 0

    14. ~tom  2010-10-02 15:47:20  host: 178.56.135.33

    dziś taki telefon to pełen lans;),kupiłem go sobie właśnie,nie jest większy od mojej N95

  • 0

    15. ~Agnes  2010-11-06 12:53:16  host: aelq111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niezniszczalne? no moze dla was :D ja dalam rade XD antena sie urwala hahaha :) ale jak wlozylam spowrotem to dzialal telefony z antena to bylo to :D

  • 0

    16. ~smisny  2012-05-03 18:15:08  host: terminal-1-180.retsat1.com.pl

    haha, śmiesznie ktoś porównuje ten telefon do cegły. Obecnie to robią cegły, szajsfony wszystko mające i do niczego nie przydatne bo musisz nosić ładowarkę i drugą baterię ze sobą.

  • 0

    17. ~mam nówkę salonową  2012-10-30 01:05:26  host: 46.115.59.128

    @10 - obsługuje sieć GSM1800, czego 5110 nie robi :) Tyle.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet