Nokia 5130 - opinie
Telefony Nokia Nokia 5130 Opinie o Nokia 5130

Nokia 5130

w sumie: 17
  • 0

    1. ~as  2005-03-06 21:20:00  host: d213-102-136-127.cust.tele2.pl

    Ten telefon jest najlepszy ze wszystkich!!!Najdłużej trzymie bateria I jest najbardziej wytrzymały na wszystkie wstrząsy.Miałam okazję nim pizgnąc w drzewo i sie nie rozwalił-to dopiero mocny telefon!!!!

  • -2

    2. ~natasza  2006-04-01 22:37:52  host: host-ip72-133.crowley.pl

    ale taka cegłe miec to wstyd

  • 0

    3. ~Ola  2006-06-04 11:22:42  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    To był mój pierwszy telefon i przyjemnie go wspominam choć było to bardzo dawno!!!No i wytrzymały jest niesamowicie:)

  • 0

    4. ~  2006-09-24 18:07:02  host: duh226.internetdsl.tpnet.pl

    nokia rulezzzzzz :D Mam juz go ósmy rok i działa jak nowy!

  • 0

    5. ~zidane  2006-10-06 19:46:12  host: GATE-wachu-dialog.jgora.dialog.net.pl

    kurde !!! ten telefon jest niezniszczalny.Mój kumpel żucił nim 38 m na zawodach sportowych ,ale na siano ale przeżyl HE HE + dla nokii

  • 0

    6. ~  2006-10-10 15:31:17  host: ip-82-177-99-253.zetorz.com.pl

    naprawde TO JEST NIEZNISZCZALNY telefon. Mialem go pare lat temu, i jak bym mial wypisywac co przeszedl to moze bym jutro skonczyl :P

  • 0

    7. ~maciek  2007-04-26 01:16:31  host: wlnet-host-251.wlnet.com.pl

    mialem ten telefon jako drugi w zyciu. Wspominam go bardzo milo az ktos na jakiej s imprezie mi go zwinal. Ten telefon uczestniczyl we wszystkich sportach extrymalnych w ktorych mozna wykorzystac telefon jako gluwny obiekt zabawy:D:D Telefon jego klasy to 3210

  • 0

    8. ~loolz  2007-09-29 18:23:06  host: 80.50.59.242

    przed potopowy model moze i wytrzymaly ale kto by chcial z takim czyms duzym chodzic??

  • 0

    9. ~lozinho  2008-01-21 23:06:14  host: chello089078006219.chello.pl

    pełen luz ten fon spadł mi z UWAGA 4 PIęTRA, od tego czasu mam go już 4 lata i nadal cipie ale ogólnie to szmelc i odradzam serdecznie

  • 0

    10. ~MJG  2009-03-07 23:48:49  host: icy130.internetdsl.tpnet.pl

    Kto wie czym się różni z Nokią 5110?

  • 0

    11. ~  2009-04-29 08:36:13  host: rea.ipt.com.pl

    moj kumpel dzwonił z niego i czasammi podczas rozmowy otwierał nim piwko ;)

  • 0

    12. ~Senior  2009-08-31 20:18:05  host: adgp246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co za padło !!! naewt bym tego nie dotknął,,,wstyd.!!!

  • 0

    13. ~jaqb  2010-03-23 20:04:01  host: s94.ipt.com.pl

    @12 weź pod uwage, że go nie produkują od ładnych kilku lat, ignorancie

  • 0

    14. ~tom  2010-10-02 15:47:20  host: 178.56.135.33

    dziś taki telefon to pełen lans;),kupiłem go sobie właśnie,nie jest większy od mojej N95

  • 0

    15. ~Agnes  2010-11-06 12:53:16  host: aelq111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niezniszczalne? no moze dla was :D ja dalam rade XD antena sie urwala hahaha :) ale jak wlozylam spowrotem to dzialal telefony z antena to bylo to :D

  • 0

    16. ~smisny  2012-05-03 18:15:08  host: terminal-1-180.retsat1.com.pl

    haha, śmiesznie ktoś porównuje ten telefon do cegły. Obecnie to robią cegły, szajsfony wszystko mające i do niczego nie przydatne bo musisz nosić ładowarkę i drugą baterię ze sobą.

  • 0

    17. ~mam nówkę salonową  2012-10-30 01:05:26  host: 46.115.59.128

    @10 - obsługuje sieć GSM1800, czego 5110 nie robi :) Tyle.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-144-84-155.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że telefony komórkowe są szkodliwe dla zdrowia?

Telefony komórkowe jednak nie powodują raka

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet