Nokia 5070 - opinie
Telefony Nokia Nokia 5070 Opinie o Nokia 5070

Nokia 5070

w sumie: 53
  • 0

    1.  2007-03-29 17:51:06

    Nie no żarty? Myślałem, że kolejny produkt z muzycznej serii a tu... 6070 w nowej obudowie.. żenua :|

  • 0

    2.  2007-03-30 00:37:57

    no właśnie, czym się różni od 6070? Może ma chociaż TFT?

  • 0

    3. ~doc  2007-03-30 17:55:49  host: host892513649.3s.pl

    niema - wyświetlacz dalej CSTN

  • 0

    4. ~adamski8@gmail.com  2007-03-31 10:48:01  host: abug236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeden ciekawy kto kupi ten zlom komurkowy, chociaz wiem, osoba 'zboczona' na punkcie Nokii, a takich osob jest niestety sporo... Po za funkcja liczy sie jeszcze wyglad, a ta Nokia jest po prostu brzydka. Takie gowno to mozna tylko dziecku kupic...

  • 0

    5. ~kalendarz  2007-03-31 13:01:35  host: host-81-190-115-162.gdynia.mm.pl

    nie no ja jestem fanem nokii ale teraz to naprawde przegieli ten telefon to katastrofalna wpadka oby nigdy więcej

  • 0

    6.  2007-03-31 14:24:33

    Nie ma się czego czepiać, skoro ma to być podstawowy model muzyczny Nokii.

  • 0

    7. ~  2007-03-31 21:18:17  host: abxm181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak oglądma te zdjęcia i nie widzę żadnego slotu na katry pamięci a jak wiadomo 6070 ma strasznie mało pamięci, więc jeśli ten telefon został oparty w całości na 6070 to w czym będzie taki muzyczny? Bo dołożyli mu słuchawki stereo? a może będzie odbierał długie fale i miał RDS??

  • 0

    8. ~rzaba  2007-04-02 15:14:20  host: gjc38.internetdsl.tpnet.pl

    złacza kart pamięci nie ma a dla użytkownika jest niecałe 5 mb o_O wpadka nad wpadki. design ten sam co 6070, zgadzam się z kalendarzem: oby nigdy więcej. NIE zgadzam się z adamskim8: sprawiłem taki mamuśce :p

  • 0

    9. ~adiq1033  2007-04-04 16:36:03  host: bon60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie to telefonu nic nie mam. Wygląd to kwesta gustu, jednemu się podoba, drugiemu już nie. Mi niestety brakuje Bluetooth, a złącze ? Obeszło by się bez niego, gdyby telefon posiadał ok. 30-40 Mb pamięci wewnętrznej. Telefon tani napewno nie będzie, myślę że cena będzie się wahać w granicach 450-500zł ( znając NOKIE ). Za takie pieniąszki wolę kupić N6021, mimo że to starszy model, z gorszym wyświetlaczem. Chcecie mp3 ? Dokupcie do 6021 odtwarzacz Sandiska za 130 zł z pamięcią 1 gb ;-)

  • 0

    10.  2007-04-05 07:41:41

    Czy oni robią z Polaków debili?? 6070, 6080, a teraz 70. Przeciez to te same telefony! Nokia chyba schodzi na psy.

  • 0

    11.  2007-04-10 11:47:11

    Eh...Po jakiego grzyba oni takie telefony robia..

  • 0

    12. ~trid0t  2007-04-14 22:08:25  host: acqa185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brak slotu na karty i tylko 4.3MB? eeeee???

  • 0

    13. ~okrutnikk  2007-04-28 09:04:26  host: nat-0.elomza.pl

    Dideq, Nokia jużdawno zeszła na psy :P Czasem odnoszę wrażenie, że nie ważne jaki, oby wypuścić "nowy" model =]

  • 0

    14. ~Buu ;(  2007-05-10 19:00:48  host: dlz47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ależ to nikia 6070 ;/ BUUUU :[

  • 0

    15. ~karolcia  2007-05-20 13:50:10  host: dvn102.internetdsl.tpnet.pl

    a czemu ten telefon jest zły? ja chciałam go kupić , ale po waszych komentarzach juz sama nie wiem co robić . Doradzicie mi??

  • 0

    16. ~  2007-05-21 12:21:09  host: dum162.internetdsl.tpnet.pl

    koma spoko, a jak jakiś maniak chce nosić komputer to niech sobie dyszel przystawi do głupiego łba i ciągnie za sobą na wsiowym wozie drabiniastym.Żeby sie wypowiadać to trzeba coś wiedzieć. Za takie pieniądze to dobry zakup.

  • 0

    17.  2007-05-28 16:38:21

    Fajny telefon dla mlodych ludzi. Mi sie podoba i ma wszystkie niezbedne funkcje. Na lato w sam raz :)

  • 0

    18. ~traper  2007-06-08 19:48:49  host: net41.telgam.pl

    kJa mysle ze telefon sluzy do dzwonienia i pisania smsow i zeby dlugo trzymala bateria a wiele opcji dusi baterie i szyciej siada. Nokia jest to marka najlepsza na rynku, lepsza niz Sagem z ktorym sa problemy , wypasiony jest we wszystko i ktotka ma zywotnosc.

  • 0

    19. ~lalka  2007-06-11 11:30:25  host: acqh129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcę kupic sobie ten telefon. opłaca się?

  • 0

    20. ~brzydula99  2007-06-13 21:03:37  host: il226.internetdsl.tpnet.pl

    mam go od kilku godzin.. jak dla mnie to rewelacja :) wczesnije miaąłm noki 6030, ale potrzebowałam aparatu w telefonie wiec dlatego musiałm zmienic model :P POLECAM !!

  • 0

    21. ~kamil  2007-06-17 19:49:55  host: 212.160.187.61

    mi podoba się ta koma i chce se ją kupić niech ktoś odpowie mi czy warto ją kupić

  • 0

    22. ~pys  2007-06-26 10:09:11  host: anw101.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam ten telefon i mi sie podoba :)

  • 0

    23. ~jgf  2007-06-26 11:39:00  host: bec196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No to ja powiem... NIE OPŁACA JEJ SIĘ KUPIĆ!!!!!!!!!!!! Lepiej kupić sobie lepszy fon jak naprzykład mój (SE K800i) a nie badziewie z nokii

  • 0

    24. ~Filippooo  2007-06-28 15:20:55  host: edg171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nowsza wersja 6070 ??? 6070 jest moim zdaniem ładniejszy i przyjemniejszy...

  • 0

    25. ~jula  2007-07-09 22:57:17  host: 80.54.154.225

    niemam kowiguraci na tym telefonie 5070

  • 0

    26. ~Conrado  2007-07-23 22:20:30  host: apn-99-1.gprspla.plusgsm.pl

    może to nie rewelacja ale czego chciec za 140zl? ogolnie co mi sie w tym telefonie nie podoba to beznadziejny aparat, ktory robi kiepskiej jakosci zdjecia:( ale ja tego telefonu uzywam jako modemu , a raczej zamierzam uzywac bo mam ten telefon dopiero od dwoch godzin;p mam nadzieje ze sie na nim nie zawiode;)

  • 0

    27. ~Conrado  2007-07-29 21:07:25  host: apn-99-6.gprspla.plusgsm.pl

    hm tam powinno byc 449zl a n ie 140zl moj blad. potygodniu uzytkowania tego telefonu stwierdzam ze moja stara nokia c75 jest sto razy lepsza a ta nokia to najgorszy zakup w moim zyciu. po pierwsze nie sposob znal;esc sterownika do modemu ,ktory niby jest na stronie noki,ale po sciagnieciu okazuje sie ze nie ma takiego modelu telefonu;/ po drugie ni da sie na telefonie zainstalowac aplikacji wiekszych niz ok 200kb przesada. moj stary siemens juz bym wolal za tyle kupic niz ta nokie. ogolnie nie polecam tego telefonu, kupilem go zbyt pochopnie:(

  • 0

    28. ~3kd3eide3  2007-09-27 08:21:11  host: egb20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to powinno kosztować 100zł

  • 0

    29. ~wui  2007-10-01 22:09:18  host: bzm44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pod wzgledem funkcji telefon mi odpowiada Ma służyć do dzwonienia i sms-owania ale te kolory mnie rozwalają.

  • 0

    30. ~gaba  2007-10-07 12:31:05  host: eav152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce wiedzieć czy on ma mp3 bo to dlamnie ważne czy ktoś wie czy moge zgrac nutki na ten telefon?? i czy jest wymienna karta pamięci????

  • 0

    31. ~BladyRTS  2007-10-10 18:30:43  host: staticline16938.toya.net.pl

    Kur** ja w tej saqmej cenie widzialem k700i... jest dużo lepszy od tego złomu... tutaj nawet mp3 kiepsko chodzą :/:/:/

  • 0

    32. ~Anus  2007-10-27 20:58:32  host: abvs252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ''jgf'' co do SE owszem w tej cenie mozna miec SE ale SE wg mnie to dopiero jest gowno!!!! np.joystick siada, a przez to ze jest zawalony wolna pamiecia od *** sie zacina. i to spotyka nie tylko mnie ale rowniez wielu wielu innych ludzi ktorzy SE posiadaja!! blee.;/ a NOKIA moze i wszystkiego nie posiada ale jak widac jest drozdza. prawdziwa dobra Marka sie CENI. a co do 5070 za taka cene to jest warto kupic. ja na chwile obecna mam i SE i Nokie zdecydowanie procz braku wiekszej pamieci i bluetootha i tak NOKIA jest lepsza.

  • 0

    33. ~  2007-11-05 15:06:08  host: fhd186.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon jeden dzien i mi sie podoba fajny jest wszystko ma tylko te 4,9mb troche mało ale on ma pisac smsy i dzwonic nic wiecej

  • 0

    34. ~  2007-12-05 23:27:28  host: ege142.internetdsl.tpnet.pl

    tel całkiem dobry gdyby nie ta pamięc 4,3mb:/

  • 0

    35. ~kubix94snajper  2007-12-30 11:27:39  host: 87-205-172-244.adsl.inetia.pl

    no telefon jest fajny.pamięć słaba, kolorystyka uboga tylko 2 kolorki ale mam nadzieje że będą do niej w przyszłości wymienne obudowy. tak poza tym jestem zadowolony z tego produktu.. daje 7 na 10

  • 0

    36. ~dziku  2008-01-10 21:16:10  host: acml182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka! No własnie zastanawiam sie nad kupieniem tego telefonika...nie jestem pewien, tyle komentarzy juz przejzalem i teraz nie wiem....;| Zastanawiam sie tez nad Nokią 6070...a mam do dyspozycji 300zl. Może wy cos doradzicie???Ale tylko NOKIA!!;D

  • 0

    37. ~Iwona  2008-01-20 13:21:26  host: nat049.insat.net.pl

    Mam pytanie ile mieści sie smsow w tym telefonie??

  • 0

    38. ~Owlek23  2008-01-24 19:57:15  host: nat-5.autocom.pl

    Witam! Jestem posiadaczem tej nokii od jakiś dwóch tygodni i powiem, że telefonik spisuje się na medal! Jak ktoś szuka dobrego telefonu na którym nie chce się zawieść to go gorąco POLECAM!!! Fonik co prawda nie ma jakiś super extra "bajerów", ale sama nazwa mówi, że telefon to telefon... a nie playstation, kamer,a mp3 i all wzięte razem ;)...

  • 0

    39. ~natala  2008-01-25 15:09:47  host: host81-151-84-155.range81-151.btcentralplus.com

    a ja przeczytalam ze to ma mp3 i kupilam, dalam 40 funtow i nie ma mp3 :/ sie wkurzylam...

  • 0

    40. ~  2008-02-05 16:10:23  host: 78.131.146.2

    lepsza od tej nokii jest nokia 6070:) mam ją i polecam, jest super:)

  • 0

    41. ~Adam  2008-02-13 21:31:34  host: nat-sn.pikonet.pl

    Witam! Czy ktoś z użytkowników tego telefonu spotkał się z takim błędem: W czasie rozmowy telefon sam "wbija" 6tkę (rzadziej inną cyfrę - 5 albo 4) Problem pojawia się tez na innych telefonach (5070 i 6070). Czy ktoś może zna rozwiązanie tego problemu? Poza tym telefon jest śliczny, ma parę funkcji (mocno ograniczonych pojemnością pamięci). Jestem zdania, że jak chcę słuchać muzyki to kupuję odtwarzacz mp3, chcę robić zdjęcia to kupuje aparat cyfrowy. Jeszcze bardzo długo aparaciki wbudowane w komórki nie osiągną poziomu zwykłych cyfrówek (nawet tanich).. Poza tym jednym problemem w czasie rozmów wszystko jest ok - nic sie nie wiesza (nie za bardzo ma co się wieszać ;) bardzo przyjemna w dotyku ;) Pozdrawiam

  • 0

    42. ~Cyr4x  2008-04-11 00:13:50  host: chello087206249210.chello.pl

    Miałem to to w ręce i wyświetlacz jest tragiczny. Smuży i czuć ociężałość pasywnej matrycy. W moim SE K310i jest o niebo lepszy (aczkolwiek też pasywny).

  • 0

    43.  2008-05-04 11:01:50

    #41: tak to sobie tłumacz, jeśli lubisz być obwieszony jak choinka, haha.

  • 0

    44. ~ke  2008-05-21 20:50:14  host: aatk111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sama ciasta nie piecze ale do dzwonienia świetnie się nadaje ;P

  • 0

    45. ~Gosia1234  2008-07-01 22:50:38  host: byh121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po co mi jakis suuper telefon... nokie i tak sa najlepsze.... a nokia 5070 jest bardzo dobra....a z tego co wiem to telefony sa po to zeby dzwonic i pisac smsy....

  • 0

    46. ~marcinek  2008-09-12 23:04:29  host: unusedaddr-79-139-52-81.dnet.pl

    zgadzam sie z Gosia1234 , ja mam ten telefon od roku, sluzy mi tylko do pisania sms i dzwonienia, bo robie to w bardzo duzych ilosciach( 6 godzin rozmow na dzien, po 200 sms dziennie), przy takim obciazeniu bateria mi dlugo nie trzyma , ale dobrze sformatowalem baterie wiec daje rade

  • 0

    47. ~the beas  2008-11-26 16:23:38  host: ema202.internetdsl.tpnet.pl

    lepszy od 6070 bo ma większą pamięć ale lepszy jest 6103 bo z wygląd ma fjniejszy

  • 0

    48. ~daniel  2009-01-03 21:24:38  host: acjr110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest fajny mimo ma mało pamięci ale mam kabel do komputera i przesyłam zdjęcia i dzwonki dlatego też nie jest potrzebna duża pamięć

  • 0

    49. ~daniel  2009-01-03 21:57:13  host: acjr110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 6070 ma pamięć 3 MB a nokia 5070 ma 4,3MB

  • 0

    50. ~Graż  2009-02-08 18:45:45  host: 86-62-n1.aster.pl

    Ja mam bardziej przyziemne problemy z tym telefonem. Nie wiem jak mam zrzucić zdjęcia na kompa. Mam dwa kable i żaden nie pasuje. oświećcie mnie proszę...

  • 0

    51. ~Pawluch95  2009-06-27 23:56:07  host: 77-253-63-228.adsl.inetia.pl

    ta napewno jak on ma 4,3MB to ja jestem święty ona ma 2,6MB jak coś

  • 0

    52. ~frunk  2009-12-28 12:06:17  host: abfl222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam te nokie 2 lata. bateria jest wytrzymala 2 dni uzytkowania ciaglego i kreska z baterii nie spadla. trzyma oolo 5 max 6 dni.

  • 0

    53. ~Jacek24  2012-03-11 21:47:52  host: 89-69-30-248.dynamic.chello.pl

    Doskonały telefon, użytkuję go od dwóch lat i nigdy mnie nie zawiódł. Wytrzymała bateria, MP3, wygodna klawiatura, czytelny wyświetlacz. Pamięci też jest wystarczająco. Jak na moje potrzeby przynajmniej.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet