Nokia 5000 - opinie
Telefony Nokia Nokia 5000 Opinie o Nokia 5000

Nokia 5000

w sumie: 77
  • -1

    2. ~Erni  2008-04-02 23:19:45  host: vlan.efekt.net.pl

    ktos wie ile ten telefon ma pamieci wbudowanej?

  • 0

    4. ~podobna  2008-04-04 19:55:08  host: 80.54.31.192

    podobna ona do mojej 5310 XpressMusic!!! nawet bardzo------ale tylko z wygladu :>

  • 0

    6. ~Kutanga  2008-04-06 11:13:44  host: bn54.osiedle.net.pl

    Te kolory nadają mu bardzo przyjemny wygląd. Jest także nietypowy, wielkim minusem jest brak slotu na karty, ale to nie jest telefon dla maniaków tylko dla zwykłych posiadaczy komórek (np. mama czy tata).

  • 0

    7. ~Gucio  2008-04-06 21:09:38  host: d90-129-73-46.cust.tele2.pl

    Żałosne.... myslalem ze nokia skonczyla robić takie dziadostwo jakim dalej szczyci sie SE

  • 0

    8. ~alaźie  2008-04-08 00:11:07  host: szuma.ds.pg.gda.pl

    12MB i bez kart pamięci. Troche lipa :/

  • 0

    9.  2008-04-10 20:53:04

    K510 jest ŁADNIEJSZE

  • 0

    10. ~  2008-04-16 19:47:43  host: f143-054.opera-mini.net

    Jak dla mnie to aparat i radio zbytecne ale pamiec i zlocze na karte to by sie pzydalo czek

  • 0

    11. ~  2008-04-20 21:55:06  host: cdp9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    65tyś kolorów mój stary se k500i z 2004 roku tyle samo miał...

  • 0

    12. ~tomo89pl  2008-05-17 10:18:53  host: 87-205-42-114.adsl.inetia.pl

    Co to ma być? Telefon dla klasy średniej! Poczytaj sobie o segmentacji rynku

  • 0

    13. ~em  2008-05-19 21:03:30  host: ads106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi sie podoba bardzo Mam odtwarzacz mp3 ktoremu nokia (ani SE) nie podskoczy, ale brakuje mi w nim radia. A wbudowanej pamieci akurat tyle zeby cyknanc kilka okazyjnych fotek (bo nie oszukujmy sie ale aparaty w telach do niczego innego sie nie nadaja)

  • 0

    14. ~Lukash1410  2008-06-30 23:49:49  host: eda57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszyscy co koczaja sony ericssony niech zmienia wogole stronke ;] Telefonik fajny i przyjemny w dotyku pozatym łatwy w obsłudze i mało sie w nim ma co zepsuć jak w k750i (mowa o harczącym głośniczku).

  • 0

    15. ~  2008-07-08 17:47:38  host: acfq216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam nokie 5300 i ma 256 tysięcy kolorów lepiej kup tą a mam 10 lat

  • 0

    16. ~MaRtUsQa  2008-07-24 20:22:23  host: avp162.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten foniq...jest całkiem fajniutki...a to przez ten wyglad...ten kolorek :)) Zieloniutki mmm ;)i malutki...tylko ma bardzo mało pamięci,a karty nie może mieć :/ i dlatego będe go wymieniać na Nokie 5310 :]

  • 0

    17. ~ewe  2008-08-01 18:01:31  host: dxv94.internetdsl.tpnet.pl

    mam ta komórke od niedawna, jak narazie to baaardzo mi sie podoba. Mam prosbe do tych ktorzy mieli badz mają nokie 5000, zeby napisali jak skonfigurować MMS w tym telefonie w sieci Plus

  • 0

    18. ~pitus  2008-08-10 09:08:51  host: host-89-230-130-237.inowroclaw.mm.pl

    telefon kosztuje w media exspert w inowroclawiu 379zl jest prosty ale fajny wart kupna

  • 0

    19. ~do ewe  2008-08-10 14:55:15  host: chaos.tpnet.pl

    Niestety ten telefon nie jest w pełni obsługiwany w sieci Plus :(((((

  • 0

    20. ~Ona  2008-08-16 14:15:19  host: 194.181.128.218

    12 MB pamięci wbudowanej. lipa.;/

  • 0

    21. ~  2008-08-16 14:20:16  host: 194.181.128.218

    weryfikacja mms w plusie. włączysz wybierając nr *101*11*02#

  • 0

    22. ~bartek  2008-08-19 22:11:58  host: rejon203.ztpnet.pl

    ja se go kupie by tylko dzwonic atak do zabawy to ipod toch

  • 0

    23. ~pcius  2008-08-26 16:32:35  host: 77-253-247-83.adsl.inetia.pl

    mam siec plus i chciałam sobie właśnie kupić ta nokie, i co nie warto, bo siec plus jej nie obsługuje w pełni?? Prosze o odp!

  • 0

    24. ~Michal  2008-08-29 21:20:26  host: 78-131-148-10.tktelekom.pl

    Ta Nokie mozna rozbudowac o 8 giga pamieci za pomoca kart MicroSD z tego co mi wiadomo. Ma wbudowane 12 Mb pamieci uzytkowej.

  • 0

    25. ~olka  2008-09-07 21:14:12  host: cii126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z tym telefonem no bo chce włączyć dyktafon i mi się nie włącza i sprawdziłam w instrukcji ze nie działa jak jest włączone jakieś GPRS co to jest i gdzie to się znajduje w tym fonie

  • 0

    26. ~karolek  2008-09-08 21:53:18  host: chello089076178228.chello.pl

    Mam okazje kupic ten telefon niedlugo wiec nie wiem. Czytajac to co jest wyzej mam wątpliwości nie chce sie na nim przejechać. jest az tak zle z ta pamiecią ???????????? odpiszcie!!!!!!!!!!!!

  • 0

    27. ~fG  2008-09-11 14:30:44  host: chello087206015197.chello.pl

    telefon spoko tylko lipa jest ze nie ma slotu kart pamieci :((

  • 0

    28. ~Dominik  2008-09-13 07:44:51  host: 088156213179.radom.vectranet.pl

    MA wbudowane 12 mb ale jak ktos napisał 65tys co to ma byc jak bys miał ten telefon to naprawde nie widać tego widac jak 16 mln bo wyświetlazc ma duzo rozdzielczość fajny głośny telefon ale mało pamieći

  • 0

    29. ~Kwiatuszek  2008-09-16 10:35:57  host: kazimierz.nat.fucio.pl

    dla mnie masakra nie ma kontrastu w tymtelefonie,wiec nie ma mozliwosci rozjasnienia na dworze nic nie widac na wyswietlaczu przy słonecznejpogodzie..nie polecam..za to polecam nokie 6300 widac wszystko :D :(..

  • 0

    30. ~???  2008-09-28 21:27:30  host: pc13-157.chomiczowka.waw.pl

    a ja kupuję sobie tego fona i myśle że będe zadoolony

  • 0

    31. ~damian  2008-10-02 19:26:12  host: sniezka.bmj.net.pl

    ładny wygląd duzy lcd aparat dobre foty robi radio mp3 dobra bateria

  • 0

    32. ~marcin  2008-10-02 19:26:35  host: sniezka.bmj.net.pl

    super polecam

  • 0

    33. ~mmm  2008-10-11 06:36:40  host: fii68.internetdsl.tpnet.pl

    hej. włąsnie wczoraj taki nabyłam. wiecie co w rzeczywistości wygląda o wiele lepiej niz na tych fotach... trochę za mało pamieci ale jest spoko:)

  • 0

    34. ~Asiulka  2008-10-21 16:11:32  host: d90-141-45-12.cust.tele2.pl

    mam go od wczoraj i naprawdę jestem z niego zadowolona:D

  • 0

    35. ~angel  2008-10-21 18:15:45  host: cache2.piekary.net

    jak myslicie kupic tego fona czy nie ??

  • 0

    36. ~zigiii  2008-10-22 08:02:59  host: clu87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    12mb wewnętrznej pamięci

  • 0

    37. ~  2008-10-22 09:58:49  host: komp20.tvkablowa.com.pl

    od kilku dni posiadam nokię5000, bez większych rewelacji w porównaniu z Sony Erisccon k510i, bateria krócej trzyma- 2,5dnia bez używania gier i tp.oczywiście, gorsze foty robi no i skonfigurowanie z Plusem nie bylo proste, jedynie producent nastawił się na ładny design.

  • 0

    38. ~77oooooo  2008-10-26 12:13:06  host: apn-77-112-136-115.gprs.plus.pl

    Jak dla mnie ten tel jest dobry,ale z wyglądu szkoda tylko ze niema karty pamięci .Lipa:/

  • 0

    39. ~  2008-11-04 12:06:25  host: komp20.tvkablowa.com.pl

    co do fotek to b.ładne wychodzą robione przy oświetleniu dziennym, przy sztucznym jakosc jest gorsza. ale z tą pamięcią nie jest aż tak zle jak inni tu pisza, mam juz np. sporo fotek w galerii i jeszcze wiele wolnego miejsca! a skoro tel.jest cieniutki to logiczne, ze nie będzie w nim rewelacji i nie da sie pamieci rozbudowac no bo niby gdzie ma się ja wsadzic?? telefon dobiera się wedlug wlasnych potrzeb, ten jest dla kobiet, które nie potrzebują mega wypasu! Polecam!!

  • 0

    40. ~dunkan  2008-11-08 16:12:26  host: babilon.nat.student.pw.edu.pl

    Ile zdjęć dobrej jakości mieści się na tych 12 MB, czy ktoś już to sprawdzał? Proszę o odpowiedź

  • 0

    41. ~Kami;*  2008-11-10 15:25:20  host: dynamic-87-105-235-183.ssp.dialog.net.pl

    Ja kupiłam ten telefon 2 dni temu i wszystko byłoby okej gdyby nie to że nie mka slotu na karte pamieci a tak to git, radio jest aparat dobrej jakości a wbudowanej pamieci ma 12MB A wie ko=toś moze czy da sie rozbudować pamiec wewnetrzna?

  • 0

    42. ~emvnem  2008-11-22 22:39:32  host: host-89-200-230-193.leon.com.pl

    DarQ -> ty chory człowieku... te 65tys kolorów w zupełności wystarcza. SPV E650 ma 64tys kolorów a ma wyświetlacz lepszy niz Nokia N95 16mln kolorów... Nawet gdy ta motka bedzie miec 4tys kolorów to i tak wyświetlacz bedzie edobrze swiecic...

  • 0

    43. ~oloa199872  2008-11-27 19:51:32  host: 87-205-49-67.adsl.inetia.pl

    kupić czy nie bo na gwiazdkę mam dostać a za rok nokia 5610 XpressMusic. mam 10 lat ichciałam tak 100 piosenek kilka fotek i 20-30 kontaktów czy wystarczy taka pamięć

  • 0

    44. ~Goska  2008-12-07 14:17:49  host: acme29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sluchajcie mam ten telefonik od sierpnia. I mam pewien problem... Ciągle się wiesza... Czy to tak jest z nimi bo tak mialam od samego poczatku a kupilam nowy w sklepie czy to jakas wada techniczna mojego koma??? Prosze o odpowiedz :)

  • 0

    45. ~masslo  2008-12-08 21:26:47  host: acol52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niechce nikogo obrazac jestem studetem medycyny specjalizajca okulistyka powiem wam tak roznicy niewidac jezeli tel ma 65tysiecy kolorow a 16mln kolorow taka roznice dostrzeze jedynie aparatura pomiarowa ludzkie oko niewidzi 16mln kolorow a co do fona mam go jest git da sie gadac i smsowac:)pozdrawiam

  • 0

    46. ~gsm  2008-12-21 15:32:44  host: p3d128.traco.pl

    moja mama go ma i jest fajny cieniutki tylko bateria krotko czyma i nie ma karty pamięci ale ogólnie to spoko

  • 0

    47. ~M_P  2008-12-25 21:22:52  host: 85.219.142.67

    Dzis dostalam ten telefon, i wiem...moze nie moge za duzo powiedziec na temat jego uzytkowania, ale telefon to nie zabawka, cos do wszystkiego-jest do niczego! wazne ze da sie zadzwonic i wyslac sms-a...

  • 0

    48. ~saygon  2008-12-31 17:44:15  host: apn-95-41-27-68.gprs.plus.pl

    Telefon jest straszny. Bardzo wolny (otwieranie kontaktów, sms) słaba bateria,niewygodny, klapka z tyłu się szybko luzuje, jak jest jasno niewiele na nim widać.Dla mnie tragedia. Ja się swojego pozbyłem

  • 0

    49. ~elo rap  2009-01-06 16:08:29  host: dei219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rewelacyjny telefon, jeśli ktoś go nie ma to niech nie ocenia. Wyświetlacz ma rewelacyjną jakość która bije na głowę wiele innych dużo droższych telefonów,można dzwonić pisać (co najważniejsze w telefonie komórkowym jeśli by ktoś nie wiedział)jest radio, mp3,aparat(jeśli ktoś chce robić dobre zdjęcia nawet 5mln pix w telefonie mu tego nie zapewni,gdyż do zdjęć są aparaty)bluetooth. Telefon jest bardzo cienki i lekki. Polecam każdemu kto potrzebuje solidnego i ładnego telefonu za rozsądne pieniądze.Jedyny minus to mało pamięci bo tylko 12 MB. POZDRO!!!

  • 0

    50. ~  2009-01-31 19:56:23  host: 94-40-44-2.tktelekom.pl

    tylko karty pamięci dodać i koma jak marzenie, no i może aparat 2M

  • 0

    51. ~barpik  2009-02-04 12:22:39  host: hu158.internetdsl.tpnet.pl

    Jeżeli ktos potrzbuje normalnego telefonu to to jest dobry wybór. Mam pytanie odnośnie Trybu uśpienia jak u was ten tryb dział??? U mnie czy on jest włączony czy wyłączony to zawsze jest tak samo - telefon zawsze wygasza ekran po jakimś czasie. Pomóżcie bo nie wiem czy ten typ tak ma czy ja mam coś nie tak

  • 0

    52. ~masz  2009-03-19 20:20:03  host: ddp249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy sluchawki od noki 5310 pasuja do tej noki???

  • 0

    53.  2009-04-02 09:19:30

    pod względem wygladu jest podobna do mojej n5310xm tyle ze gorsza :P jak by czytala karty pamieci to jeszcze bym uznal ją za fajną C:

  • 0

    54. ~xoxo  2009-04-16 19:30:35  host: chello087206233143.chello.pl

    BŁĄD! Wyświetlacz ma 16 000 000 kolorów a nie 65 000. Szkoda że nie ma karty na dodatkowe MB, ale jest radio, i można mieć kilka piosenek ;) ja mam czarny, a po bokach niebieski. Ci, co piszą, że jest powolny - nieprawda to. Szybki ;)

  • 0

    55. ~FRANEK  2009-05-23 13:04:35  host: apn-77-115-212-140.dynamic.gprs.plus.pl

    A JO MOM W NIM KARTE PAMIECI LUZIK 2 G DZIAŁA JAK NIE WIM CO HULO I MP3 FUL DVD W NIM A JOK TRZA TO I FILMIKI LECA W DOBRY JAKOSCI 2 G PRZEROBILEM LUTUJAC UKLADY I LUKSIK POLECAM TEGO WYPASO

  • 0

    56. ~rudi  2009-06-19 12:23:59  host: chello089074123073.chello.pl

    telefon ma służyć do dzwonienia i smsów,do muzy jest mp3 a do fotek aparat,telefon jest super z wyglądu jak i w obsłudze,cena dobra,nie rozumiem baranów którzy wiedzieli co kupują a teraz narzekają,telefon polecam !!!

  • 0

    57. ~  2009-06-24 17:58:41  host: t12-14.opera-mini.net

    Ogólnie to moja babka ma lepszego fona :-) lecz pod wzglęndem kolorów jest fajny ale brak karty dobija .

  • 0

    58.  2009-07-06 11:02:28

    mam ten fon od miesiąca i już mnie wkurza, jest wolny, smsy dochodzą z dżym opóźnieniem, strasznie mała pamięć, na początku był czarny ale zmieniłam obudowe na czarno-złotą. może ktoś wie jak można powiększyć pamięć albo gdzie można włożyć kartę pamięci???jeśli wogóle się da.proszę o odpowiedź na numer telefonu 517619410.z góry wszystkim dziękuję

  • 0

    59. ~Gizzo  2009-07-25 20:23:26  host: ip-52-55.zax.pl

    Witam Czy Sluchawki z Noki 5000 podchodza to noki 6500Slide? Bardzo prosze o odpowiedz.Sam Mam ten telefon bardzzo mi sie podoba wszystko swietnie dziala nie zacina sie i robi bardzo dobre zdjecia goroca polecam :)

  • 0

    60. ~ayane  2009-08-05 19:00:37  host: public1030.xdsl.centertel.pl

    telefon dla ludzi z małymi wymaganiami. maniakom muzyki/cykania fotek nie polecam .

  • 0

    61. ~artur  2009-08-16 10:31:59  host: ccs17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Chcę kupić ten telefon bo spełnia moje niskie wymagania. Mam tylko jedno pytanie. Czy fotki po wrzuceniu na kompa są wystarczająco wyraźne? Do robienia zdjęć mam aparat, jednak w wyjątkowych sytuacjach (stłuczka drogowa) to telefon musi go zastąpić.

  • 0

    62. ~  2009-08-19 09:13:09  host: public57828.cdma.centertel.pl

    ten tel jest do dupy nic więcej nie powiem a kupiłam go tylko dlatego że był zielony:P nawet nie ma wejścia na kartę pamięci a tej standardowej jest może ze 20MB i nawet na esy mi nie starcza poza tym jest strasznie powolny.....:(

  • 0

    63. ~Tomek  2009-08-27 00:35:15  host: grewall.gre.pl

    Mam ten tel jako drugi (imprezowy) i moim zdaniem świetnie się nadaje do tego celu. Jak się zgubi to nie będzie chociaż szkoda ;). Plus ogromny za małą wagę, czytelny wyświetlacz (320x240) oraz ergonomiczność. Minusikiem może być brak kart pamięci, ale mi nie potrzebne w tym telefonie. Bardzo polecam jeśli chodzi o samo dzwonienie / pisanie.

  • 0

    64. ~E  2009-09-04 16:52:57  host: 77-254-153-169.adsl.inetia.pl

    Nokia 5000 jest porównywalna z modelem Nokia 5310 tylko jeśli chodzi o wygląd. Bo jeśli chodzi o funkcję i jakość to Nokii 5000 zdecydowanie bliżej jest do tańszego modelu 2630, niż do 5310. Nokia 5310 ma zdecydowanie lepszy i czytelniejszy wyświetlacz z 16 milionami kolorów (w N5000 wyświetlacz ma 65 tys., a nie 16 milionów kolorów jak ktoś tam pisał), baterie o większej pojemności, większą pamięć wewnętrzną telefonu oraz to czego model 5000 nie posiada, czyli czytnik kart SD pozwalający w Nokii 5310 rozbudować pamięć o dodatkowe 4GB. Ponadto Nokia 5310 w odróżnieniu od tego modelu posiada HSCSD, SyncML, lepszy aparat - 2.0 MPx, czy też odtwarzacz MP3. Nokia 5310 w sklepie online Nokii Poland jest w tej chwili o 287 zł droższa od Nokii 5000. Trzeba się zatem we własnym zakresie zastanowić czy opłaca się płacić o te 287 zł więcej za różnice w jakości i wyposażeniu jaka występuje między modelami 5000 i 5310. Według mnie opłaca się dołożyć i kupić o wiele lepszą, lepiej wyposażoną i prawdziwie muzyczną Nokię 5310.

  • 0

    65. ~Tom  2009-09-04 22:28:36  host: bey64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon nie jest zły.. mało pamieci wewnetrnej a tak poza tym jest ok:)

  • 0

    66. ~E  2009-09-14 19:25:26  host: 77-254-223-145.adsl.inetia.pl

    Nokia 5000 jest utrzymany w ładnej i nowoczesnej stylistyce. Jest telefon poręczny - cienki, płaski (bez odstających elementów) i wygodny w obsłudze. Ponadto jest dość lekki, ale nie przesadnie - tak więc czuć, że ma się go w kieszeni, ale nie widać sterczącej cegły jak w przypadku "grubszych" telefonów ;-) Obudowa sprawia wrażenie solidnej. Klawiatura i pozostałe klawisze są dobrze spasowane oraz ergonomicznie rozmieszczone. Nokia 5000 ma dość duży i czytelny wyświetlacz. Telefon ten ma spora ilość przydatnych funkcji. Telefon posiada dość mocny głośnik z dobrej jakości dźwiękiem, Jakość i głośność prowadzonych rozmów jest więcej niż zadowalająca. Nokia 5000 poprawnie odbiera sygnał sieci i NIE ma tendencji do jego gubienia. Ten model posiada dobry aparat foto o przyzwoitej rozdzielczości 1,3 Mpix ze pełnoekranowym wizjerem, którym można robić zdjęcia również w układzie poziomym. Oprócz tego telefon posiada między innymi - Odtwarzacz muzyczny (formaty MP3, AAC, WAV, ARM, MIDI), "wbudowany" konwerter pozwalający przeliczać waluty, miary, wagi i wiele innych wielkości, zaawansowany kalkulator oraz wybieranie głosowe. Do transmisji danych w tym telefonie mamy do dyspozycji: GPRS, EGPRS - klasa wieloszczelinowa 6 (tylko pobieranie) oraz DARP (Downlink Advanced Receiver Performance) - zwiększa efektywność działania w sieci. Do wad tego telefonu należy zaliczyć słabą baterię (zaledwie 700 mAh), małą pamięć wewnętrzną (12 MB), bez możliwości jej rozbudowy, czy też ciągle trochę za wysoką cenę tego telefonu. Chociaż co do tego ostatniego - to cena Nokii 5000 spada i kiedy jeszcze bardziej zbliży się do poziomu 200 zł to wtedy jak najbardziej będzie opłacało się ją kupić :-)

  • 0

    67. ~karol  2009-10-30 14:09:10  host: dfc188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałabym zapytać czy do tego telefonu mozna włośyć Karte Pamięci 1 GB|?!

  • 0

    68. ~kupca  2009-12-15 11:35:00  host: dxr13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam pytanie czy ktoś może mi napisać ile mniej więcej wejdzie piosenek mam nadzieje że około 50 bo te telefony bardzo mi się podobają na gwiazdkę mam se taki kupić i niewiem co zrobić. Bardzo prosze o odpowiedzi.

  • 0

    69. ~kupca  2009-12-28 20:27:51  host: dyc162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam już ten telefon jestem bardzo zadowolony jest wyśmienity wyświetlacz dobry aparat wogóle szybko działa mam na nim kilka fotek kilka piosenek i mi to naprawdę wystarcza na klawiaturze bardzo fajnie pisze sie sms-y dokupiłem także futerał bo szkoda mi go żeby szybko się porysował.

  • 0

    70. ~polak  2010-01-07 22:31:53  host: bzh216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie można zmieniać rozmiar czcionki w wiadomościach przychodzących??

  • 0

    71. ~zancia  2010-01-29 17:42:33  host: 188.146.234.186.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    hmmm mam zamiar sobie kupic takiego fona ale patrzac na te komentarze to coś nie co się wykluczaja ehh

  • 0

    72. ~ja  2010-02-02 20:05:05  host: adpl136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak z bateria w tym modelu?

  • 0

    73. ~black-green  2010-02-26 13:30:50  host: abqs235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i moim zdaniem jest bd ;] fakt.ta mała pamięc ;/ ale mam dosyć dużo fotek i jakos pamieć jeszcze mam :P dobry głośnik ;] bateria też jak dla mnie spoko.radio -miodzio;] i wytrzymałośc-powala.mam ten zielony ;P w wodzie był ponad 4 razy po wyjęciu karty i baterii na nastepny dzien zawsze db dzialał ;] upadków też duzo zaliczył ;] a sms ponad 1000 można spokojnie mieć.i wcale nie chodzi tak wolno.polecam dla kogos kto ma tendecje do "niszczenia przypadkowo"telofonów;P On jest poprostu niezniszczalny ;]

  • 0

    75. ~serwis-gsm  2010-04-13 10:46:53  host: 89.231.192.157

    zgadzam sie z black-green nokia 5000 to może niski model ale bardzo wytrzymały w przeciwieństwie do droższej 5310xm , Której wcale nie polecam do rzucania ;) Pracuje w serwisie i wiem coś na ten temat. Słabą stroną 5310 jest LCD, który niekiedy psuje się po niewielkim upadku, i okropnie słaba obudowa i szybka - polecam ją tylko osobą które nosze telefony w pokrowcu albo bardzo szanują. Marcin

  • 0

    76. ~ja  2010-08-29 18:11:32  host: 195.116.169.241

    jak włączyć wibracje

  • 0

    77. ~justyna  2010-10-24 19:28:59  host: fcv42.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel od 2 lat i raz był tylko w naprawie bo gniazdo do ładowania sie zepsuło .. ;) jezeli chodzi o zdjęcia to robi dobre w dobrym świetle ; ) do psiania smsow jest super ;) i jest bardzo wytrzymała spada mi kilka razy dziennie i jest tylko lekko obita ;D mam zieloną ;] jedyne co jest najgorsze to brak wejscia na karte pamięci.. ;( cche sobie kupić nokie 2700 ale nie wiem czy bd mogła sie rozstać z ta ;D bo się do niej przyzwyczaiłam ;D

  • 0

    78. ~adrian  2011-03-21 16:46:31  host: 80.50.136.126

    ja dostałem go podczas reklamacji innego telefonu , w czarnym kolorze wygląda całkiem fajnie

  • 0

    79. ~lkjhgfdsa  2011-08-30 14:23:03  host: public123662.cdma.centertel.pl

    Fajny telefon nawet tylko szkoda , że nie ma wejścia na kartę pamięci ;// . A tak to jest The Best . Nawet gdy był zamoczony kilka razy i leżał w wodzie nic mu się nie stało . Może być telefon :)

  • 0

    80. ~zadowolony  2012-12-29 17:36:59  host: v24-06.opera-mini.net

    Na tym telefonie miałem zapisane ok 5000 wiadomości i mi się nie zawieszał! ;)

  • 0

    81. ~może być  2013-09-28 20:01:32  host: 89-78-232-61.dynamic.chello.pl

    Ten telefon jest fajny i aż prosi się o slot na karty pamięci. Mam go już prawie 5 lat ,miałem z nim troche problemów bo przestał odbierać sms-y przychodzące później niewiadomo z czego sam się naprawił?troche dziwne. Co zauważyłem to po tylu latach użytkowania tylna klapka od baterii się obluzowała i troche trzeszczy. Ten telefon wbrew opinią innych użytkowników nigdy mi się nie zacinał. Ogólnie telefon nie jest wolny ,ale z tym kalkulatorem to prawda włącza się ponad 5 sekund. Są problemy z wyświetlaczem troche się strzępi przy szybkim przeżucaniu (np.zostaje część srony z porzedniego menu).Jest lepszy od n2630 bo ma lepiej wykonaną obudowe i wyświetlacz 240px. Może być niema karty pamięci i to największa wada.A tak to jest dobry!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-75-176.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet