Nokia 3710 fold - opinie
Telefony Nokia Nokia 3710 fold Opinie o Nokia 3710 fold

Nokia 3710 fold

w sumie: 25
  • 1

    2. ~axel280  2009-06-17 16:01:03  host: chello089076209098.chello.pl

    Nieco podobny do 7020. Fajny telefon dla kobiety, moja ciągle narzeka, że nie ma telefonów o fajnym designie - to teraz jest ;)

  • 0

    3. ~pam  2009-08-17 22:39:53  host: aoy193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chetnie bym zakupila ale pewnie jest cholernie drogi. na allegro go jeszcze nie ma....

  • 0

    4. ~  2009-10-09 19:01:56  host: public29072.cdma.centertel.pl

    spoko telefonik ;) tylko nie w moim typie ale tak to wszystko jest z nim ok ;) Polecam ;)

  • 0

    5. ~aga  2010-01-31 21:36:33  host: 213-25-121-179.tks.pl

    czy ktoś wie czy będzie może dostępny w Polsce w kolorze różowym lub fioletowym? bo póki co widzialam tylko te czarne

  • 0

    7.  2010-03-29 09:49:08

    podobno ma być dostępny w czwartym kwartale tego roku.... Długo trza czekać :( NA allegro są w różnych kolorach ale nie wiadomo to polskie czy zagraniczne z wgramy polskim menu...

  • 0

    9. ~aaa  2010-04-14 23:08:09  host: host-87-99-12-161.lanet.net.pl

    w Erze sa.ten telefon ma latarke?

  • 0

    10. ~lolek  2010-04-21 18:18:09  host: 109.231.38.119.koba.pl

    Polecam!! Mam od kilku dni i jestem zadowolony jako mężczyzna. Bawię się OMNIĄ II a ten maluch pracuje!!!Kupić trzeba tylko mini usb i będzie komlet no i warto pomyśleć o dodoatkowej baterii bo ta wystarcza na 48 godzin.

  • 0

    11. ~anias003  2010-06-22 11:20:32  host: 078088085187.szczecin.vectranet.pl

    Zdecydowanie polecam! Bardzo fajny telefon, lekki, poręczny, wytrzymały, mam go od dwóch tygodni, dwa razy spadł i nic mu nie dolega. Jeśli chodzi o głośnik to też jest niczego sobie. Minus za baterię, trzyma tylko dwie doby, ale zawsze można pomyśleć o innej baterii i wtedy jest to telefon idealny.

  • 0

    12. ~rafal  2010-08-16 13:21:53  host: user-109-243-80-177.play-internet.pl

    Nokia 3710 ma bezpłatny GPS , czy trzeba płacić , jaki system ma , można wgrać inny system operacyjny , ktoś używał GPS w tym telefonie prosze o pomoc.

  • 0

    13. ~  2010-10-11 17:20:07  host: 182-234-149-91.cpe.marton.net.pl

    a czy na wyświetlaczu zewnętrznym wyświetla się nazwa kontaktu czy tylko numer?

  • 0

    14.  2010-10-30 20:22:57

    Polecam.Bardzo fajny telefon, lekki,wytrzymały zakupiłam go nie dawno i jest po prostu świetny

  • 0

    15. ~  2010-11-01 20:45:55  host: gaja.tpnet.pl

    @14 - misiaczek1412: Zamiast ogólnikowo i w sposób nic nie wnoszący zachwalać ten telefon, odpowiedziałbyś na pytanie zwarte w poście #13!

  • 0

    16. ~Gosiak  2010-11-10 17:15:41  host: 77-45-40-205.sta.asta-net.com.pl

    telefon! Polecam kazdemu, ktory lubi klapki ;-D Co do postu #13, odpowiedz brzmi: Tak. Na zewnetrznym wyswietlaczu wyswietla sie nazwa kontaktu ;-D

  • 0

    17. ~skier  2010-11-16 13:39:41  host: efq227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam kupic go dla narzeczonej. Jeśli jedyny minus to bateria to się decyduję. ten przedni wyświetlacz to fajna sprawa widziałem cos takiego w ericssonie, Ciekawie wygląda.

  • 0

    18. ~karolgrz  2010-11-19 18:00:09  host: 77-253-73-60.adsl.inetia.pl

    Cześć. Odpowiadam Rafałowi : co prawda nie mam tego modelu tylko e52 ale chyba mają ten sam gps nokia ovi maps. Jeżeli this is the case to gps jest w nim bezpłatny pod warunkiem że nie używasz a - gpsu bo za te funkcje trzeba płacić. Pozdrowionka

  • 0

    19. ~karolgrz  2010-11-19 18:05:08  host: 77-253-73-60.adsl.inetia.pl

    Jeszcze tylko dodam że te funkcje (a - gps ) można wyłączyć w telefonie. Jeżeli już o tym pisałem to przepraszam że się powtarzam.

  • 0

    20. ~Roxi  2010-11-30 12:08:54  host: 77-45-40-205.sta.asta-net.com.pl

    Jestem szczesliwa posiadaczka tego telefonu od jakiegos m-aca i za nic w swiecie nie zamienilabym sie na inny. Jesli chodzi o baterie,to Moja trzyma 4 dni. Po zakupie odczekalam, az sie rozladuje do konca i na wylaczonym ladowalam 3 x po 12 h. Zwyczajnie ja sformatowalam ;-D Obudowa wykonana z materialu, dzieki ktoremu latwo sie nie zniszczy. Na glowny wyswietlacz trzeba uwazac, wiadomo. Polecam ja kazdemu wybrednemu fanowi klapek. ;-D

  • 0

    21. ~Monic  2010-12-06 20:20:01  host: public13174.xdsl.centertel.pl

    Czy tym telefonikiem mozna robić zdjęcia aparatem przednim, czyli czy aparatem do wideokonferencji mozna wykonywać fotki? Pozdrawiam

  • 0

    22. ~magda  2010-12-25 11:45:10  host: 87-204-198-2.ip.netia.com.pl

    witam. jestem na etapie kupna nowego telefonu i ta nokia przykuła moją uwagę. czytając opinie na temat tego telefonu zastanawia mnie tylko jedno: bateria. czy faktycznie jest z nią aż taki problem? bardzo proszę o odpowiedź ;)

  • 0

    23. ~joha  2011-01-05 22:09:33  host: user-46-112-236-66.play-internet.pl

    Witam. Mam pytanie dla posiadaczy tego tel: jakie gry sa wbudowane w telefonie? moze to glupie dla kogos ale musze wiedziec a w necie nie ma info na ten temat. Prosze o jakies odp

  • 0

    24. ~egi  2011-07-30 12:55:23  host: afir146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik idealny dla kobiety, która ceni sobie design i nie potrzebuje wielu funkcji. Zwyczajne proste menu noki. Aparat przeciętny,przy dobrym oświetleniu fotki wychodzą nieźle, ale z flashem zawsze sie prześwietlą. Co do gier, to nic specjalnego: Bounce Tales, Brain Champ, City Bloxx i Sudoku.Jego wielkim plusem jest na pewno wyświetlacz. Jak na "klapkowca" jest naprawde duży i wyraźny. Głośnik zewnętrzny jakoś daje rade. A bateria po roku użytkowania i przy naprawdę częstym smsowaniu trzyma mi ok 42 godzin, czyli jak na tak prosty telefon na prawdę krótko. Podsumowując: + świetny design, w miarę dobre wykonanie, wyraźny wyświetlacz - słaba bateria, mało funkcji

  • 0

    25. ~edyta  2011-08-18 23:05:55  host: 80.54.113.254

    czy ten telefon można dostać w plusie?

  • 0

    26. ~maniek  2011-12-28 16:39:48  host: 178-36-106-28.adsl.inetia.pl

    nie warto popsul mi sie wyswietlacz wymiana na nowy 160 zl bateria trzyma 2 dni

  • 0

    27. ~Margo  2012-10-11 10:18:37  host: 77-45-40-17.sta.asta-net.com.pl

    Mam ten telefon 2 lata i jestem MEGA zadowolona, mimo, iz jestem do niego BARDZO przywiązana, bo NIGDY mnie nie zawiódł, to czas sie rozstać. ;-) Zakochałam się w innym modelu... Polecam ją każdemu, kto lubi klapki. Robi dobre zdjęcia, filmy. Warto go mieć, zwłaszcza, że jest niedrogi.

  • 0

    28. ~groth  2013-08-26 21:42:29  host: host-62-122-233-140.wieszowanet.pl

    mógbym zapytać , czy wyczowalny jest telefon ( wibracje , oraz głośność tel) podczas przebywania w dosyć głośnym pomieszczeniu?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-15-97.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że Play zdąży pokryć własnym zasięgiem całą Polskę do 2020 roku?

Play ma 6000 stacji BTS

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet