Nokia 3710 fold - opinie
Telefony Nokia Nokia 3710 fold Opinie o Nokia 3710 fold

Nokia 3710 fold

w sumie: 25
  • 1

    2. ~axel280  2009-06-17 16:01:03  host: chello089076209098.chello.pl

    Nieco podobny do 7020. Fajny telefon dla kobiety, moja ciągle narzeka, że nie ma telefonów o fajnym designie - to teraz jest ;)

  • 0

    3. ~pam  2009-08-17 22:39:53  host: aoy193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chetnie bym zakupila ale pewnie jest cholernie drogi. na allegro go jeszcze nie ma....

  • 0

    4. ~  2009-10-09 19:01:56  host: public29072.cdma.centertel.pl

    spoko telefonik ;) tylko nie w moim typie ale tak to wszystko jest z nim ok ;) Polecam ;)

  • 0

    5. ~aga  2010-01-31 21:36:33  host: 213-25-121-179.tks.pl

    czy ktoś wie czy będzie może dostępny w Polsce w kolorze różowym lub fioletowym? bo póki co widzialam tylko te czarne

  • 0

    7.  2010-03-29 09:49:08

    podobno ma być dostępny w czwartym kwartale tego roku.... Długo trza czekać :( NA allegro są w różnych kolorach ale nie wiadomo to polskie czy zagraniczne z wgramy polskim menu...

  • 0

    9. ~aaa  2010-04-14 23:08:09  host: host-87-99-12-161.lanet.net.pl

    w Erze sa.ten telefon ma latarke?

  • 0

    10. ~lolek  2010-04-21 18:18:09  host: 109.231.38.119.koba.pl

    Polecam!! Mam od kilku dni i jestem zadowolony jako mężczyzna. Bawię się OMNIĄ II a ten maluch pracuje!!!Kupić trzeba tylko mini usb i będzie komlet no i warto pomyśleć o dodoatkowej baterii bo ta wystarcza na 48 godzin.

  • 0

    11. ~anias003  2010-06-22 11:20:32  host: 078088085187.szczecin.vectranet.pl

    Zdecydowanie polecam! Bardzo fajny telefon, lekki, poręczny, wytrzymały, mam go od dwóch tygodni, dwa razy spadł i nic mu nie dolega. Jeśli chodzi o głośnik to też jest niczego sobie. Minus za baterię, trzyma tylko dwie doby, ale zawsze można pomyśleć o innej baterii i wtedy jest to telefon idealny.

  • 0

    12. ~rafal  2010-08-16 13:21:53  host: user-109-243-80-177.play-internet.pl

    Nokia 3710 ma bezpłatny GPS , czy trzeba płacić , jaki system ma , można wgrać inny system operacyjny , ktoś używał GPS w tym telefonie prosze o pomoc.

  • 0

    13. ~  2010-10-11 17:20:07  host: 182-234-149-91.cpe.marton.net.pl

    a czy na wyświetlaczu zewnętrznym wyświetla się nazwa kontaktu czy tylko numer?

  • 0

    14.  2010-10-30 20:22:57

    Polecam.Bardzo fajny telefon, lekki,wytrzymały zakupiłam go nie dawno i jest po prostu świetny

  • 0

    15. ~  2010-11-01 20:45:55  host: gaja.tpnet.pl

    @14 - misiaczek1412: Zamiast ogólnikowo i w sposób nic nie wnoszący zachwalać ten telefon, odpowiedziałbyś na pytanie zwarte w poście #13!

  • 0

    16. ~Gosiak  2010-11-10 17:15:41  host: 77-45-40-205.sta.asta-net.com.pl

    telefon! Polecam kazdemu, ktory lubi klapki ;-D Co do postu #13, odpowiedz brzmi: Tak. Na zewnetrznym wyswietlaczu wyswietla sie nazwa kontaktu ;-D

  • 0

    17. ~skier  2010-11-16 13:39:41  host: efq227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam kupic go dla narzeczonej. Jeśli jedyny minus to bateria to się decyduję. ten przedni wyświetlacz to fajna sprawa widziałem cos takiego w ericssonie, Ciekawie wygląda.

  • 0

    18. ~karolgrz  2010-11-19 18:00:09  host: 77-253-73-60.adsl.inetia.pl

    Cześć. Odpowiadam Rafałowi : co prawda nie mam tego modelu tylko e52 ale chyba mają ten sam gps nokia ovi maps. Jeżeli this is the case to gps jest w nim bezpłatny pod warunkiem że nie używasz a - gpsu bo za te funkcje trzeba płacić. Pozdrowionka

  • 0

    19. ~karolgrz  2010-11-19 18:05:08  host: 77-253-73-60.adsl.inetia.pl

    Jeszcze tylko dodam że te funkcje (a - gps ) można wyłączyć w telefonie. Jeżeli już o tym pisałem to przepraszam że się powtarzam.

  • 0

    20. ~Roxi  2010-11-30 12:08:54  host: 77-45-40-205.sta.asta-net.com.pl

    Jestem szczesliwa posiadaczka tego telefonu od jakiegos m-aca i za nic w swiecie nie zamienilabym sie na inny. Jesli chodzi o baterie,to Moja trzyma 4 dni. Po zakupie odczekalam, az sie rozladuje do konca i na wylaczonym ladowalam 3 x po 12 h. Zwyczajnie ja sformatowalam ;-D Obudowa wykonana z materialu, dzieki ktoremu latwo sie nie zniszczy. Na glowny wyswietlacz trzeba uwazac, wiadomo. Polecam ja kazdemu wybrednemu fanowi klapek. ;-D

  • 0

    21. ~Monic  2010-12-06 20:20:01  host: public13174.xdsl.centertel.pl

    Czy tym telefonikiem mozna robić zdjęcia aparatem przednim, czyli czy aparatem do wideokonferencji mozna wykonywać fotki? Pozdrawiam

  • 0

    22. ~magda  2010-12-25 11:45:10  host: 87-204-198-2.ip.netia.com.pl

    witam. jestem na etapie kupna nowego telefonu i ta nokia przykuła moją uwagę. czytając opinie na temat tego telefonu zastanawia mnie tylko jedno: bateria. czy faktycznie jest z nią aż taki problem? bardzo proszę o odpowiedź ;)

  • 0

    23. ~joha  2011-01-05 22:09:33  host: user-46-112-236-66.play-internet.pl

    Witam. Mam pytanie dla posiadaczy tego tel: jakie gry sa wbudowane w telefonie? moze to glupie dla kogos ale musze wiedziec a w necie nie ma info na ten temat. Prosze o jakies odp

  • 0

    24. ~egi  2011-07-30 12:55:23  host: afir146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik idealny dla kobiety, która ceni sobie design i nie potrzebuje wielu funkcji. Zwyczajne proste menu noki. Aparat przeciętny,przy dobrym oświetleniu fotki wychodzą nieźle, ale z flashem zawsze sie prześwietlą. Co do gier, to nic specjalnego: Bounce Tales, Brain Champ, City Bloxx i Sudoku.Jego wielkim plusem jest na pewno wyświetlacz. Jak na "klapkowca" jest naprawde duży i wyraźny. Głośnik zewnętrzny jakoś daje rade. A bateria po roku użytkowania i przy naprawdę częstym smsowaniu trzyma mi ok 42 godzin, czyli jak na tak prosty telefon na prawdę krótko. Podsumowując: + świetny design, w miarę dobre wykonanie, wyraźny wyświetlacz - słaba bateria, mało funkcji

  • 0

    25. ~edyta  2011-08-18 23:05:55  host: 80.54.113.254

    czy ten telefon można dostać w plusie?

  • 0

    26. ~maniek  2011-12-28 16:39:48  host: 178-36-106-28.adsl.inetia.pl

    nie warto popsul mi sie wyswietlacz wymiana na nowy 160 zl bateria trzyma 2 dni

  • 0

    27. ~Margo  2012-10-11 10:18:37  host: 77-45-40-17.sta.asta-net.com.pl

    Mam ten telefon 2 lata i jestem MEGA zadowolona, mimo, iz jestem do niego BARDZO przywiązana, bo NIGDY mnie nie zawiódł, to czas sie rozstać. ;-) Zakochałam się w innym modelu... Polecam ją każdemu, kto lubi klapki. Robi dobre zdjęcia, filmy. Warto go mieć, zwłaszcza, że jest niedrogi.

  • 0

    28. ~groth  2013-08-26 21:42:29  host: host-62-122-233-140.wieszowanet.pl

    mógbym zapytać , czy wyczowalny jest telefon ( wibracje , oraz głośność tel) podczas przebywania w dosyć głośnym pomieszczeniu?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet