Nokia 3660 - opinie
Telefony Nokia Nokia 3660 Opinie o Nokia 3660

Nokia 3660

w sumie: 46
  • 0

    1. ~wasil  2004-12-22 20:40:00  host: tofik.ztpnet.pl

    Ten telefon nie ma przypadkiem MP3 ??

  • 0

    2. ~grzes  2005-01-01 13:35:00  host: host82-143-154-110.ip.nd.e-wro.net.pl

    Może mieć MP3 tylko trzeba wgrać odpowiednią aplikacje Symbian,ale dźwięk będzie tylko w mono.Tak samo Nokia 3650.Podaje strone;
    http://www.nokia.xworld.pl/download.php?id=008
    Strona z filmami video 3GP do 3660;
    http://www.dante.bia.com.pl/V500/menu.htm

  • 0

    3. ~seba  2005-01-30 22:42:00  host: chello084010018121.chello.pl

    Czy ten telefon aby napewno ma 400Mb dostępnej pamięci?

  • 0

    4. ~WitekT  2005-01-30 22:59:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    seba: dzięki, poprawione! Literówka. ;)

  • 0

    5. ~Wojtas  2005-02-14 19:34:00  host: dial-3334.zgora.dialog.net.pl

    Siema wszytki ma wielkiego problema jakiego fona sobie kupic czy ta wlasnie nokie czy raczej motorole E398.Ja potrzebuje fonu bardziej do rozrywki robienia fotek sluchania mp3 co radzicie kupic??

  • 0

    6. ~Wojtek  2005-02-24 20:55:00  host: dial-1910.zgora.dialog.net.pl

    Strasznie mi sie podoba ten fon tylko mam jeszcze jedno pytanie posiada on zoom-a??

  • 0

    7. ~axel  2005-04-16 11:00:00  host: techmedia.com.pl

    ja bym wolal ta nokie nic motke e398, do telefon mozna wgrac mp3 i zoom po za tym robi zdjecia bardzo dobrej jakosci, posiada symbian tzn ogromne mozliwosci ...

  • 0

    8. ~misiek  2005-07-06 14:12:00  host: aob122.internetdsl.tpnet.pl

    pomóżcie!! jakiego fona doradzacie kupić: Nokia 3660 (ten) czy Motorola A835 ??

  • 0

    9. ~Gała  2005-07-15 17:29:00  host: ckc126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem to najlepszy kom za tą cene jaki mozna dostac :)) ma wszystko co potrzebne do szczescia a symbian daje ogromne mozliwosci :] sam jestem posiadaczem tego koma i jestem w 100% zadowolony :]

  • 0

    10. ~  2005-08-11 11:48:57  host: chello084010016118.chello.pl

    witam.mam problem z tym fonem mianowicie nie chce się łączyyć z kompem ani przez irdę ani przez kabel. tzn da się irdą wysłać plik na telefon ale w drugą stronę nie wykrywa...mam zainstalowane pc suite i wszystkie drivery...co jest nie tak?

  • 0

    11.  2005-08-11 11:50:04

    Z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    12. ~KILGOR  2005-08-11 14:04:47  host: chello084010016118.chello.pl

    ok poradziłęm sobie sam. telefon jak za tę cenę świetny. jedyny mankament to niezbyt wygodna klawiaturka. jak się nazywa program do robienia nim zdjęć 1,3mpix ?

  • 0

    13. ~waldek  2005-08-19 20:19:15  host: host-81-190-187-200.kwidzyn.mm.pl

    jak myślicie któr nokia jest lepsza3660
    czy moze 6600??

  • 0

    14. ~Majstersztyk  2005-12-19 19:41:25  host: klient-165.monki.net.pl

    No pewnie ze N6600! :P

  • 0

    15. ~kibic220  2005-12-21 09:41:22  host: djb194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześć od kilku tygodni zastanawiam sie co kupić.jeśli ktoś ma nokię 3660 to prosze niech napisze mi jaka ona jest czy ma dzwięk jak nagrywa sie filmy i czy sa one dobrej jakości czy ma zooma i ile kosztuje wgranie mp3.czy jej wielkość przeszkadza w zyciu czy nie jest denerwujaca???

  • 0

    16. ~lukasz530  2005-12-25 22:23:18  host: ceu185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem ze we wszystkim dominuje ocena 8/10 a mp3 kosztuje cos chyba 50 zl albo troche sie pomeczyc i znalesc w necie. Nie pomoge ci bo nie wiem gdzie. Kocham ta nokie ale wole 6600 bo moj brat ja kupuje a ja kupje se v800

  • 0

    17. ~  2006-02-01 20:00:09  host: aaw210.internetdsl.tpnet.pl

    hahahaha no co Ty koles chcesz płacic 50zł za mp3 playera??
    daj spokoj:P
    sciagnij sobie taki program dc++ nastepnie wejdz na stronke www.redsymbian.pl tam masz wszystkie aplikacje pod symbiana wybierz te ktore Ci sie spodobaja:) wpisz ich nazwe do do dc i zaraz se sciagniesz nastepnie wgrasz je przez bluetooth lub irde i masz za free wszycho:)
    przez converter skopresujesz sobie ffilm ja tak zrobilem i wczoraj na polskim ogldalem z kumplem film:)
    z 700mb zrobilo sie jakies 200mb
    poexperymentujcie poczytajcie troszki w necie:)
    pozdrawiam

  • 0

    18.  2006-03-23 12:50:41

    Normalnie tańszy, gorszy i większy SX1 :P

  • 0

    19. ~houk  2006-05-06 10:24:55  host: aboi29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jai program jest najlepszy do odtwarzania mp3 w noki 3660???????????

  • 0

    20. ~tesi :]  2006-05-28 20:59:57  host: aug16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy warto jest wydac z 350zl za nokie 3660 czy jest warta tych pieniedzy czy daje rade czy lepiej nie kupowac takiego telefonu?? ma jakies wady?? czy raczej spoko telefon?? jak by ktos mogl to niech napisze mi na imeila tesiferarri@wp.pl

  • 0

    21. ~DJ  2006-05-29 20:24:38  host: gts12-1.rybnet.pl

    Elo mam problem nokia 3650 ma 4tyś kolorów a 3660 ma 65tyś czy jest jakaś rożnica??? Ktorą nokie mam wybrać 3650 czy 3660 ???

  • 0

    22.  2006-07-12 18:49:49

    3660 ale lepiej dj 6600

  • 0

    23. ~Rafa  2006-07-29 10:54:21  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    Wydaje mi sie że lepsza jest nokia 3660 od 3650 nie ze względu na wyświetlacz ale na klawisze:) w 3660 są dużo wygodniejsze i nie trzeba sie na nowo przyzwyczajać:)

  • 0

    24. ~  2006-08-12 11:38:17  host: dij180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do witka: Czy ta NOKIA aby napewno ma Javę 2.0?? JA słyszałem że 1.0 i symbian JAVA. Jeżeli to 2.0 to kupuje bo ja chcę go do gier bo ma duży wyświetlacz i symbiana dzięki któremu można np. mieć quake I.

  • 0

    25. ~  2006-08-12 11:38:47  host: dij180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aha i czy ma 64mb w zestawie czy 16??

  • 0

    26. ~  2006-08-12 12:06:00  host: dij180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aha i czy ma 64mb w zestawie czy 16??

  • 0

    27. ~don~  2006-08-12 13:21:07  host: 213-238-99-222.adsl.inetia.pl

    mam dylamat ktora koma wziac 6600 3660 czy 6230?? prosze doradzcie mi!!

  • 0

    28. ~lol  2006-09-18 08:42:58  host: eks186.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma zoom w aparacie ??

  • 0

    29. ~ReDiN  2006-10-12 22:29:54  host: ceq8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam taki telefon:) I jestem z niego zadowolony:D Oglądam na nim filmy itp. hehe jest bomba ;) ale zaniedługo zmieniam na n93

  • 0

    30. ~skiptik  2006-11-25 11:42:38  host: aci162.internetdsl.tpnet.pl

    mozna w niej ustawic dzwonek mp3 czy nie??

  • 0

    31. ~dziki  2007-01-08 23:34:00  host: bga42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce sprzedac nokie 3650 za 250zL bo mam zamiar kupic jakis lepszy i potrzebuje kaski. wszelkie pytania prosze zadawac na moj adres e mail daniel.dziki@gmail.pl

  • 0

    32. ~Dumel  2007-01-28 17:01:28  host: axb107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wole n 3650

  • 0

    33. ~mroku  2007-05-02 19:58:49  host: aex202.internetdsl.tpnet.pl

    czy tan tel ma motywy !!! pilnie

  • 0

    34. ~  2007-07-10 13:47:20  host: cgj127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, mam pytanko ... czy do Nokii 3660 są słuchawki do słuchania muzyki mp3??? Z góry dzieks za odpowiedź :)

  • 0

    35. ~Martyna  2007-10-06 15:28:37  host: bbservice99.mmpnet213.tnp.pl

    Pomocy! Mam dylemat....która nokia jest lepsza 3660, 7270 czy 7370 błagam odpiszcie!!!

  • 0

    36. ~Robinho  2007-10-29 20:26:29  host: acad209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jak dla mnie fajny,sporo aplikacji jest do niego.Ma duże gabaryty ,ale przynajmniej czuć go w kieszeni i jest czym rzucić w napastnika podczas ataku:D.Mp3 w programie Ultramp3 trochę ciche.Telefonik "padł" po tygodniu użytkowania.Padł sofcik,panowie w serwisie powiedzieli że mi go nie naprawią.Pozdrawiam

  • 0

    37. ~foofst  2007-10-30 19:29:19  host: 80.50.235.210

    mam pytanie czy ta nokia obsuguje motywy, czy mozna zmienic kolor tla np na czarny

  • 0

    38. ~billaden  2008-01-09 18:05:43  host: chello089078180027.chello.pl

    jak na te czasy to ma stary symbian ale za swojego czasu była wpozo ok

  • 0

    39. ~Mikołaj 987  2008-01-21 18:36:38  host: dsb156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja zamierzam kupić sobie ten fonik tylko ostatnio nie moge go znależć na aukcjach , musze sie pośpieszyć ,bo ludzie wszystko wykupią lecę nara

  • 0

    40. ~mikolaj987  2008-02-05 08:56:50  host: gqh18.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko. Jaką największą kartę pamięci można do niej włożyć???????????

  • 0

    41. ~dawid  2008-02-08 17:46:46  host: host-ip235-108.crowley.pl

    pomocy czy ta nokia ma motywy i jak ma to jak je ustawic

  • 0

    42. ~dsfgre465  2008-02-16 14:03:29  host: d90-129-97-24.cust.tele2.pl

    na jakiej stronie znaide przegladarke do noki 3660 odpiscie prosza :D

  • 0

    43. ~  2008-03-27 10:29:35  host: host-ip235-108.crowley.pl

    1gb mozna włożyć

  • 0

    44. ~bas0510  2008-04-11 20:23:41  host: aanm179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie mam telefon nokia 3650 wszyscy mi pisza ze ten telefon ma mp3 szukałam po internecie programu do tej komórki i nigdzie nie umiem sciągnąć a jak juz wgram na komórke nie widzi mi programu pomożecie?? mam takze problem : gdy ktos chce mi posłac piosenke mp3 przez bluetooh daje akceptuj a komórka sama przerywa i nie chce zgrywac pliku jaki program jest dobry do tej komórki zeby było mp3 jak mozecie podajcie link do sciągniecia z góry tex

  • 0

    45. ~Szatan  2008-04-26 10:52:52  host: host-ip235-108.crowley.pl

    nie zgrasz piosenki bo ten telefon ma tylko 4mb pamieci a przez bluetooh przesyła odrazu na telefon a co do programu to podaj mi swój email to ci wysle zajebisty odtwarzacz.

  • 0

    46. ~mariusz  2008-05-14 18:06:54  host: abn87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka mam nokie 3650 i ona muli sie nie ma mp3 kameruje pare sekund dajcie strone z programami i softem dzieki

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet