Nokia 3650 - opinie
Telefony Nokia Nokia 3650 Opinie o Nokia 3650

Nokia 3650

w sumie: 109
  • 0

    1. ~koleś  2004-10-17 19:30:00  host: cco202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak na marginesie wydeje mi się jednak że ten telefon ma Bluetooth. Tak jest na stronie Nokii. A w ogóle to zajebisty telefon. Podoba mi się i chyba go sobie kupie....

  • 0

    2. ~WitekT  2004-10-20 11:19:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    koleś: tak, masz racje. Już poprawione, dzięki za uwagę. :)

  • 0

    3. ~Gawron  2004-12-02 21:40:00  host: cp163.internetdsl.tpnet.pl

    No i niezapominajcie że telefon jest trzy-, a nie dwusystemowy!

  • 0

    4. ~grzes  2005-01-02 14:42:00  host: host82-143-154-110.ip.nd.e-wro.net.pl

    Można do niego wgrywać filmy video 3GP za pomocą Data Suite przez port podczerwieni IR.Podaje strone z filmami:
    http://www.dante.bia.com.pl/V500/menu.htm
    Filmy te można oglądać na kompie najnowszym
    programikiem Quik Time.

  • 0

    5. ~Mr G  2005-01-06 22:22:00  host: cp164.internetdsl.tpnet.pl

    Nie ma lepszego telefonu za taką cenę! Niedawno kupiłem ten telefon i muszę powiedzieć że jest rewelacyjny, możliwość rozbudowy jego funcji jakie daje system Symbian jest niewyobrażalny, o ile funkcjonalność jego starszego brata 7650 jest ograniczona niewielką pamięcią, to 3650 po zamontowaniu pojemnej karty pamięci (ja mam 256mb) ma ogromne możliwości! I nie mówię tylko o funkcjach businessowych, ale i multimedialnych! Nikt z moich kumpli nie mógł uwierzyć że można w nim odtwarzać filmy pełnometrażowe w jakości nawet lepszej niż na komputerze! A wystarczy tylko zainstalować kodek XVID, odpowiedni player który umożliwia oglądanie filmu wraz z napisami w trybie poziomym (większa powierzchnia ekranu) i już oszczędzamy kupę kasy na mini odtwarzaczu DVD! Przeglądarka WWW działa bardzo dobrze dużo szybciej niż te w JAVIE, nawet w trakcie jednej lekcji polskiego można wejść na ściąga.pl ściągnąć opracowanie lektury i dostać piątke (no...czwórkę :P). Przydaje się funkcja pilota RTV zwłaszcza jeśli ktoś ma taki złomowate piloty do sprzętu RTV... Nie wspominam już o świetnym terminarzu, a co do klawiatury to wcale nie jest tak żle jak wcześniej o niej czytałem, po prostu to kwestia zwinnych palców i człowiek szybko się przyzwyczaja... PS. ostatnio zainstalowałem program który zmusza telefon do emitowania dzwięków odstraszających komary, niestety jeszcze nie zdąrzyłem się przekonać o jego skuteczności :P

  • 0

    6. ~biijacz  2005-01-08 21:58:00  host: tofik.ztpnet.pl

    Mr G: nic dodać nic ująć. A tak na marginesie to polifonia jest nawet spoko :D
    i jeszcze jest dobre ze można do niego wgrać program do odtwarzania MP3 :D.

  • 0

    7. ~Wojtek  2005-01-21 21:30:00  host: dial-2634.zgora.dialog.net.pl

    Po takich opiniach to ja go chyba kupuje obyscie wszyscy mieli racje

  • 0

    8. ~aaa  2005-01-25 20:29:00  host: ns2.ek.zgora.pl

    W opisie jest błąd bo telefon w sobie ma
    4 MB pamięci a karta ma 16. :)

  • 0

    9. ~WitekT  2005-01-25 21:14:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    aaa: dzięki, już poprawione! :)

  • 0

    10. ~piotrek  2005-02-12 22:09:00  host: host-ip162-159.crowley.pl

    hmmm czy ten telefon oby napewno ma samowyzwalacz?? Chyba że w jakiejś aplikacji ale ja w swoim w standardowej nieznalazłem...

  • 0

    11. ~dj  2005-02-15 23:39:00  host: bml157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma na 100% blutua ten telefon jest zajefany ma symbiana wiadomo synbian RLZZ nie ma lepszego fona za tą cene

  • 0

    12. ~biijacz..  2005-02-18 15:19:00  host: tofik.ztpnet.pl

    no właśnie :] mam tego telephonsa i nima samowyzwalacza niestety hehe :D chyba że gdzieś ukryty :P ale wątpie w to

  • 0

    13. ~axel  2005-02-26 20:29:00  host: techmedia.com.pl

    hi, biijacz napisal ze mozna do niego wgrac aplikacje ze odtwarza mp3 :] ma ktos jakas stronke z aplikacjami do telefonu gdzie jest np ta aplikacja do mp3? i mozna na nim sluchac mp3 czy wav przez glosnik?

  • 0

    14. ~andy  2005-03-06 22:08:00  host: host-ip162-159.crowley.pl

    jest napisane że ma samowyzwalacz mam ten telefon i niemoge tego nigdzie znaleźć, może mi ktoś powiedzieć czy jest naprawde czy to błąd. Chyba że chodzi o zainstalowanie jakiegoś programu do Symbiana który robi zdjęcia samowyzwalaczem...

  • 0

    15. ~gibi  2005-03-26 19:00:00  host: ip-83-238-114-6.netia.com.pl

    Jaki jest adres strony,na której jest program,który przedłuża czas nagrywania klipu...:q pozdro

  • 0

    16. ~Adams  2005-03-31 20:02:00  host: dial-774.zgora.dialog.net.pl

    A więc ludzie.Wiem że jestem łom,ale wytłumaczcie o co chodzi z tym bluetooth!!
    Bo nie wiem.Wiem ze jest to cos do przekazu danych,ale powieeddzcie jak to dziala.:):):):P

  • 0

    17. ~Tfardy Komarzysta  2005-04-02 15:50:00  host: dial-3512.zgora.dialog.net.pl

    To jest najlepszy telefon jaki widzialem musze go miec

  • 0

    18. ~jutynka  2005-04-10 20:23:00  host: ain27.internetdsl.tpnet.pl

    fajny fonik a czy nim można tylko odtwarzać klipy video czy mozna też nagrywać filmiki z zewnątrz??

  • 0

    19. ~mada fakaaa  2005-04-30 14:28:00  host: rejon101.ztpnet.pl

    jutynka: mozna nagrywać :] tym telefonem zrobisz wszystko nawet posłuchasz sobie mp3 po wgraniu odpowiedniego programu a jest ich cała masa na internecie, ogólnie telefonik wypass na masakre i za małe pieniądze :D

  • 0

    20. ~krzysiek3650  2005-05-08 11:38:00  host: enq34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    adams! bluetooth służy do przesyłania danych np dzwonków czy zdjec z jednego telefonu na drugi. jest to cos takiego jak podczerwien ale zasieg blutacza jest wiekszy niż irdy. rozumiessz zazwyczaj jest to cos co widzisz na bocznejk cienkiej ściance telefonu(czarne) nara :p ja tez mam 3650 hihi od 4 dni

  • 0

    21. ~Wyżeł  2005-06-02 20:16:00  host: host-81-190-188-42.kwidzyn.mm.pl

    mam zamiar kupic takiego fona tylko mam takie male pytanko jezeli wgram mu symbiana i programik od mp3 to czy mp3 beda z dzwiekiem orginalnym czy monofonicznym??

  • 0

    22. ~giero  2005-06-15 16:57:00  host: awo181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlebsze że ma karte MMC która może być: 128MB, 256MB, 512MB, a nawet 1GB !!! Mieć 1GB na telefonie to jest coś

  • 0

    23. ~kmrog  2005-07-10 19:57:00  host: dzikow.net

    Małe sprostowanie - ten telefon nie posiada stopera !

  • 0

    24. ~WitekT  2005-07-11 17:57:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    kmrog: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    25. ~qaitt  2005-07-17 23:08:00  host: 213-238-123-189.adsl.inetia.pl

    jutro kupuje.mam nadzieje ze sie nie zawiode. hi hi hi

  • 0

    26. ~xonix  2005-07-31 19:45:00  host: router.jmdi.pl

    w jaki sposob przesyla sie dzwonki przez Bluetooth?? bo mam z tym problem... :P

  • 0

    27. ~Fox  2005-09-10 15:31:24  host: 217.96.44.3

    zajefajny fonik wiem o nim juz calkiem sporo i zamierzam kupic w przyszlym tygodniu:] tylko trza mi wiedziec czy jest jakis program dzieki ktoremu da rade odtwarzac w stereo przez sluchawki?

  • 0

    28. ~wojtas znawca tel  2005-09-14 15:27:11  host: anj120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie koluje kase na ten tel musze go miec i bede go mial, jest de best rowna sie z nowymi sprzetami i jest dostepny o wiele nizszej cenie. jest boski bedzie moj, jzu sie nie moge doczekac. pozdro dla wszystkich uzytkowinikow tej noki

  • 0

    29.  2005-09-24 21:21:57

    niech mi ktos powie jak zrobic zebym mogł słuchac mp3 w 3650

  • 0

    30. ~patrol  2005-10-09 18:14:40  host: c117-105.icpnet.pl

    wlasnie zbieram kase na tego fona. zakochalem sie w nim. musze go miec. suuuuuuuuuper!!!!

  • 0

    31. ~kloc  2005-10-23 13:33:29  host: os-solna.bochnia.pl

    No dobra, fonik musi być naprawde fajny. Wiadomo, symbian to potężna rzecz i do tego karty pamięci.Miałem wcześcniej 7650 i miałbym go do dziś,gdyby nie bateria. To chyba była największa wada tego telefonu. Powiedzcie ile trzyma bateria w 3650. Tylko szczerze.

  • 0

    32. ~PAawwLLoo  2005-11-12 15:16:14  host: cup50.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest naprawde supeeerr !! polecam ten multimediaLNY kombajn :D jedyny minus to brak mp3 ale da sie przezyc :D

  • 0

    33. ~szymus  2005-11-20 17:25:09  host: bvq86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak kilka pytan!Wiec telefon odtwarza mp3, i le ma kolorow jak 65 tys to spoko,ile bateria trzyma,faajnie sie smki pisze??

  • 0

    34. ~bada  2005-12-28 19:35:19  host: avz146.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon ma mp3 czy nie bo juz sam nie wiem??

  • 0

    35. ~Ziom  2006-01-18 11:14:11  host: host-ip50-107.crowley.pl

    jest zaje fajny

  • 0

    36. ~mario72  2006-01-20 22:33:48  host: gprs7.orange.pl

    mam 3650 do testowania i ... z dnia na dzien bardziej mi się podoba. Chyba go sobie zostawię. Jestem już stary rep (34) ale nawet jego designe mnie nie przeraża :P

  • 0

    37. ~Gawron  2006-02-21 23:30:14  host: cp164.internetdsl.tpnet.pl

    oh... pare dni temu zamieniłem (z dopłatą) moją ukochaną 3650 na motorole v980.. I to była najgorsza decyzja w moim całym życiu!!
    Chyba muszę się przeprosić z Nokią :D.. Jutro ide rozejrzeć się za innym telefonem z symbianem... moze 6630, który ma bardzo podobne wymiary do 3650, albo bajerancko wyglądające 7610... niestety na 6680 nie wspominając o N70, mnie nie stać :(

  • 0

    38. ~Bluetooth  2006-02-26 14:24:45  host: 80.51.241.254

    Nie mówi się blutacz tylko bluetooth (blutuf).

  • 0

    39.  2006-03-01 13:34:23

    stracilem tą słuchawe ale na dniach chce nabyc sobie nową 3650 lub 3660, do klawiatury da sie przywyczaic a to ze lubie telefony to 3650 zrobila na mnie wrazenie extra maszynki

  • 0

    40. ~ciekawski!  2006-03-21 14:38:10  host: anw106.internetdsl.tpnet.pl

    Niech ktos mi powie czym sie różni EMS od MMS? plz... i czemu w tych nokiach nigdy nie da sie przesyłąc ani otrzymywac dzwiękó ?? :/

  • 0

    41. ~bajer  2006-03-22 21:18:36  host: bkq133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie jak znalść tego SYMBIANA

  • 0

    42. ~Kuba696  2006-04-08 15:36:56  host: dial-186.walbrzych.dialog.net.pl

    hehe,telephon naprawde wypas:D ale moze mi ktoś podać stronke z programami na ten phonik :P ??

  • 0

    43. ~młoda foka  2006-04-13 19:57:33  host: 80.244.137.225.mielec137.tnp.pl

    ten telefon ma tylko 4096 kolorów ??

  • 0

    44. ~Miły  2006-04-14 11:09:09  host: dial-1587.walbrzych.dialog.net.pl

    a moze jednak ktoś poda stronke z programami na symbiana?? bardzo mi potrzebna :p



  • 0

    45. ~marrok  2006-04-18 20:47:45  host: cyq98.internetdsl.tpnet.pl

    i w taki oto sposób moja dziewczyna dostanie prezent urodzinowy, dzięki za opinie i uwagi.
    pozdr

  • 0

    46. ~khillah  2006-05-12 08:32:39  host: w3cache.zaodrze.punkt.pl

    Ten telefon nie ma standartowo mp3, jednak jako że ma symbiana da rady na niego zainstalować aplikacje umożliwiającą słuchanie mp3, aac, ogg, wma i wielu wielu innych formatów muzyki. Full stereo. Jak potrafisz i masz oprogramkowanie odpowiednie możesz nawet samemu pisać na to programiki. Ten telefon ma tylko 4k kolorów, jednak ja nie widze różnicy z tymi 65k. Może 262k mogą konkurować. Wyświetlacz po zbóju, fajnie sie ogląda filmy pełnometrażowe [ jak sie ma karte MMC dużą to sie zmiesci ich kilka :) ]. Ten telefon jest w pełni konfigurowalny do własnych potrzeb. Jestem jego szczęśliwym posiadaczem. Nie zamienie go w najbliższej przyszłości.

  • 0

    47. ~wojtas1788  2006-05-13 10:06:34  host: twkop15-17.rdi.pl

    Ten tel bez porównania moze konkurowac z innymi nowszymi telefonami a te nowsze i tak się chowaja do tego tela :D Jestem szcześliwym posiadaczem tej Nokii. Kupiłem ja bradzo tanio na allegro a koma jest zajefajna. Tyle ile mozna na nia wgrac to sie w głowie nie miesci :D Kupiłem sobie Bluetootha zebym mógł sobie cos wgrywac i wysyłac zdjecia na kompa. Po prostu jest bosko :D Ja osobiscie nie zamienie tego tela w przeciagu 3 lat :] Pozdrawiam serdecznie wszystkich posiadaczy tego modelu Nokii. Pamietajcie Nokia 3650 górą :D:D:D

  • 0

    48. ~Snoopy  2006-06-13 12:07:34  host: aeh50.internetdsl.tpnet.pl

    EMS to sa wiadomosci graficzne mono czyli bez klorowe a MMS to wiadomosci graficze kolorowe np. zdjecia , kolorowe obrazki !! ~ciekawski!

  • 0

    49. ~chudy  2006-06-28 13:08:53  host: acr223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest zajefajny mam go już ponad pół roku i nie narzekam, bateria trzyma trzy dni, słucham w nim mp3, odtwarzam divxy i tak dalej,ale nie wiecie gdzie są do niego jakieś fajne programy?

  • 0

    50. ~Noras  2006-06-30 12:26:26  host: eck170.internetdsl.tpnet.pl

    Jakiej długości filmy można tym telefonem nagrywać?

  • 0

    51. ~filip  2006-07-04 23:18:00  host: bqi144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on jest fajny??(chodzi o dzwonki,tapety[czy są fajne?]o aparat i kamere?[czy filmy są płynne czy takie wyrywki są?]motywy[jakie są kolory?]i o obsługe?[czy jest prosty w obsłudze]) niech ktoś mi powie bo zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu.

  • 0

    52. ~  2006-07-10 19:44:03  host: 80.51.239.38

    LOL...ale grat-nie ma złącza USB:)

  • 0

    53. ~ADI  2006-08-18 16:20:10  host: abrc141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oryginalnie nieotwaza mp3 ale po zainstalowaniu programu odtwaza :) a co do zlacza usb oczywiscie ten model nieposiada ( KUPCIE SOBIE BLUETOOT DO KOMPA) i wszystk gra
    Polecam ten telefonik

  • 0

    54. ~Mi$ieQ  2006-09-29 22:10:17  host: eja23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na stornce www.symbianos.pl jest cala kupa programów. Wszystko co tylko zapragniecie. Programy do mp3, grafiki i ogolnie wszystko! Jestem posiadaczem tej nokii od dzisiaj i jestem bardzo zadowolony :) pozdro 4all

  • 0

    55. ~Damian  2006-10-18 14:06:42  host: dfq228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale o co chodzi z tymi 4096 kolorami? jak wychodza te zdjęcia na kompie? pilne bo nie wiem czy go kupic

  • 0

    56. ~dinek  2006-12-23 11:41:19  host: gfz242.internetdsl.tpnet.pl

    Ten tel jest gówniany wielki kiciowe kolory i słaby wole nokie 6600

  • 0

    57. ~ciachou  2006-12-24 21:36:07  host: annet.vlan54.dengo.lubman.net.pl

    kto nie zna sie ten nie wie jaka ten telefonik ma moc niech se kupi sony eriscona z530i za 600 zł a tu za niewielka kase masz zajebisty telefon :D a jesli ktos woli wydac 600 złotych bo sie nie zna to juz nei moja sprawa;d

  • 0

    58. ~Łukjasz  2006-12-26 19:39:50  host: rud--fe--gw.henet.pl

    Ja kupilem tego tela 3 dni temu i jestem bardzo zadowolony. Niedosc ze za 250 zl to jeszcze mila karta 16 mb i kilka programow wgranych przez poprzedniego wlasciciela jestem wpros zadowolony z tego zakupu. Ale mam problem bo nie mam kanla i nie weim jaki zakupic i po ile stoja. A i jeszcze taka sprawa, czy do tego fona jest program ktory robi foty 1.3 mpx czy jakos tak. prosze odpowiedzcie szybko

  • 0

    59. ~Łukasz  2006-12-28 16:23:26  host: rud--fe--gw.henet.pl

    ludzie powiedzcie mi jak sie odbiera MMS'y na tym telu, bo ostanio dostalem i nie moglem go odebra. konfigurowalem polaczenie i dalej nic?? POMUZCIE

  • 0

    60. ~Marian  2007-01-02 10:47:25  host: era53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na mmiarę potrzeb jest to jeden z najbardziej porządanych telefonów, bo sam go mam.

  • 0

    61. ~Mycaj  2007-01-10 16:06:04  host: unusedaddr7-157.dnet.pl

    Kupilem tego fona i jest fajny tylko jak ktos moze to niech poda link do stronki z ktorej mozna zedrzec bajery rowery na ta kome THX

  • 0

    62. ~an-tosienka  2007-01-10 16:58:30  host: fhq154.internetdsl.tpnet.pl

    al czy tu jest menu z językiem polskim???? bo jak nie to się zabiję !!!!

  • 0

    63. ~szyszka  2007-01-16 23:18:22  host: cbd75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest to fajny telefon jest na niego wiele symbianów np: pilot do tv lub odtwarzacz mp3 a znalazłem nawet radio łączące się przez gprs mam go i nie zamienił bym go na żaden inny

  • 0

    64. ~Mycaj  2007-01-30 13:14:42  host: unusedaddr7-157.dnet.pl

    ja bym zamienil na 6670

  • 0

    65. ~Mycaj  2007-02-06 15:17:22  host: unusedaddr7-157.dnet.pl

    ten telefo podstawowo niema mp3!!

  • 0

    66. ~Misia  2007-02-21 16:49:09  host: 212.106.130.2

    chce kupic ten telefon tylko nie wiem, czy nie bede tego zalowac ... pomozcie !!

  • 0

    67. ~kopek_94  2007-02-21 20:00:00  host: azl247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niesamowicie funkcjonalna, wypasiona na maxa, ultra tania, nic dodać nic ująć

  • 0

    68. ~xXx  2007-02-25 18:16:25  host: gg69.internetdsl.tpnet.pl

    mam moto v360 kolega kupił nokie 3650 fajny telefonik ale 4000 kolorów ja mam 256 tys koloró jak wysyłałem tapety nie wchodziły na ten telefon i nie jest najładniejszy pisanie sms to tragedia

  • 0

    69. ~  2007-03-14 16:04:59  host: eom95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem, co wybrać: Tą Nokię, czy Nokię 7600? Poradźcie, prosze!:)

  • 0

    70. ~d  2007-03-31 17:58:34  host: host133.stimo.net

    ludzie ale tak szczerze cegła z tego tela czy nie?? mieści się w kiueszeń?? bo nachodzi mnie ochota żeby se taką kupić:) pozdro=)

  • 0

    71. ~maro  2007-04-09 17:12:13  host: bqg179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sprostowanie : ten tel. nie ma orgynalnie odtwarzacza MP3 .narka .

  • 0

    72. ~Kapon  2007-04-26 11:21:53  host: bhj21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon jest po prostu zajebisty!!! Mało kosztuje a ma prawie wszystko.... polecam

  • 0

    73. ~gosiak  2007-04-30 15:28:33  host: aacx212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej! Mam go od kilku godzin i nie wiem jak zmienia się w nim tapety i dzwonki..

  • 0

    74. ~kopekJestIdiota  2007-06-11 19:15:07  host: xdsl-205.jgora.dialog.net.pl

    ten tel jest tak do d***, ze az zal na niego patrzec. Chodzic z takim ohydnym brickiem to porażka! Jakby sie ktos nad nim zastanawial to OSTRZEGAM: ZLOM, ŻE AŻ ZAL D*UPE SCISKA!

  • 0

    75. ~kopekJestIdiota  2007-06-11 19:16:53  host: xdsl-205.jgora.dialog.net.pl

    A, POLECAM NOKIE 6600 JAKO DOBRA ALTERNATYWE!

  • 0

    76. ~Vidkun  2007-07-07 09:45:00  host: host-89-228-210-29.kalisz.mm.pl

    Tylko ten model i 3660 posiadają i-mode :D

  • 0

    77. ~danielqp  2007-07-07 16:21:51  host: aaox78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ok mam go 1.5 roku i nic nie poszlo jedyne wady to wielkosc i slaba bateri. Telefonik dla ludzi ktorzy cenia sobie jakosc i funkcje za male pieniadze

  • 0

    78. ~~loozikgoozik  2007-07-12 15:50:23  host: subnet30-48.mikemi.net

    Ludzie pomozcie!!! mam go kilka godzin i niewiem jak tapete zmienic!!!

  • 0

    79. ~lak  2007-07-22 18:24:49  host: skawina.multi-vision.pl

    jak sie zmienia tapety w tym szczpie jebany...???

  • 0

    80. ~  2007-07-22 18:27:03  host: skawina.multi-vision.pl

    jak sie zminia tapete w tym szczep...???;/;/;/

  • 0

    81. ~ GIVER  2007-07-23 15:52:48  host: bmc102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WEJDZ W USTAWIENIA TELEFON TRYB GOTOWOSCI ZDJECIE WTLE DAJESZ TAK I MASZ

  • 0

    82. ~R@zor  2007-07-25 12:34:37  host: dgw44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niewiecie czasami jak wygłąda wyświetlacz przy tak małych kolorach????

  • 0

    83. ~R@zor  2007-07-25 22:35:51  host: dgq145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podajcie mi nazwy jakiś wajnych programów na ten fon PLEASE. z góry dzięki

  • 0

    84. ~  2007-09-11 15:28:57  host: w3cache.atman.pl

    mam pytanko do cego sluzy przycsik z olowkiem co ??? :D:D:D:D

  • 0

    85. ~Klaku  2007-09-25 17:26:58  host: mtan14.alfanet24.pl

    Mam ten fon od pól roku i uwazam ze jest wypas mam na nim programy takie jak pilot do tv xD!!

  • 0

    86.  2007-09-27 12:12:48

    Przy małych kolorach wcale nie wyglada ze ma malo kolorów!!!! jest dosyc duzy i bardzo czytelny!

  • 0

    87. ~pavlakos  2007-10-06 21:33:18  host: 87-205-195-201.adsl.inetia.pl

    mam do sprzedaży taką nokie ale ze zniżką dla murarzy bo pare takich cegieł i dom zbudowany to chyba pierwszy telefon który potrzebuje plecaka a nie pokrowca a może walizka a jak lipnie wolno chodzi i jeszcze ten niewyraźny wyśw

  • 0

    88. ~  2007-10-08 20:42:27  host: ayv218.internetdsl.tpnet.pl

    ale podobno jak wgra sie program to odtwarza mp3

  • 0

    89. ~Maciek  2007-10-11 16:56:48  host: axb90.internetdsl.tpnet.pl

    jak mozna na niej zmienic tapete

  • 0

    90. ~Neo  2007-11-14 18:56:34  host: ggw10.internetdsl.tpnet.pl

    Ten tel jest zajebisty ale 3 lata temu. teraz to padaczka !!!

  • 0

    91. ~POtar  2007-11-17 20:51:07  host: apn-77-115-125-187.gprs.plus.pl

    Mam ten telefonik sprawuje się zajebiście mam 10x zoom nagrywanie filmów wideo ile mam pamięci na telefonie,program mp3go,program do wysyłania wszystkich!!!plików np.mp3,bmp,wav itd.Wogóle full wypas tylko zmieniam na k530i albo na ku800 więc sprzedaje go oferujcie ile warty.telefon,bateria 950mah nowa!,adapter mp3 ,ładowarka siecowa i samochodowa.

  • 0

    92. ~  2007-12-02 11:29:52  host: 83.2.112.2

    mozna wgrac radio???ile on ma zoomow w aparacie???

  • 0

    93. ~3650 owned  2008-01-02 17:50:38  host: abfq16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przezyla nawet kapiel w mojej toalecie :d on jest niezniszczalny XDd polecam :p cos wspamialego :]

  • 0

    94. ~sapron  2008-01-07 18:55:12  host: buz5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcę go kupić ale nie wiem czy się opłaca i czy w komisach są te telefony razem z oprogramowaniem czy też bez i od ilu chozą takie naprawdę 100% sprane

  • 0

    95. ~~~Wybierz~~  2008-01-12 19:18:29  host: ehh81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam prosbe kto mi powie jaką nazwe ma program który odtwarza mp3 na nokie 3650 bo nie moge sluchac mp3 a potrzebuje programu jakiego?

  • 0

    96.  2008-01-22 01:01:42

    Do 92. radia wgrac nie mozna. Jak wgrasz odpowiedni program to zoom mozesz miec nawet x15 ale jakosc tych zdjec juz bedzie duzo gorsza

  • 0

    97. ~justa70  2008-01-31 09:31:41  host: cjb186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak w tej noki kasuje sie zbedne dane z pamieci tel?pomózcie.

  • 0

    98. ~majna  2008-02-17 13:46:57  host: h224004.net.pulawy.pl

    czy to ma standardową ładowarke jak w kazdej noki cy jakąs inną?

  • 0

    99. ~radekaassssssssssssssss  2008-02-22 17:09:59  host: strzelecka2.e-cho.eu

    ja tego tel nie czaje !! jak ja mam zapisywac mp3 na karte pamieci !!

  • 0

    100. ~rober4  2008-04-27 19:52:45  host: abyv208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Krowa! Ale niezniszczalna! Kupiłem rok temu, miała dojechaną obudowę (widać że przeżyła wiele upadków), podczas prac na wysokości, spadła mi wiele razy na ziemię, nawet z wysokości 2 metrów a telefon nic sie nie wyłączał! Kilka razy pokazałem koledze wytrzymałość, rzuciłem ob chodnik i nic sie nie stało! Zdecydowanie wytrzymały telefon! mp3 odtwarza po wgraniu programu, ale jakość kipska (nie przystosowany jest po prostu), ale da się słuchać :) Tak samo da radę oglądać na nim filmy ja oglądałem na nim filmy z YouTube oraz film "Pojutrze" Nagrywanie 10 sek zmienia progros, jak i zdjęcia, fakt, jakość słaba, niestety. Jak większość Noki, foty wychodzą dobrze przy dobrym świetle, jeżeli szukasz wrażeń, to się zawiedziesz, jeżeli jednak lubisz robić foty i nie oczekujesz wiele, to styka :) Można mieć w nim neta, jak się nudzisz to zawsze da się ściągnąć gry z neta i wgrać na telefon :) Z odstraszaczem komarów to nie lipa, sam go mam, i działa :) Bateria trzyma 24 godziny do 48 non stop, zależy jak używasz :) Kuleje 4 mega pamięci, to jest minus :( Czasem wyświetla się "Brak pamięci" lipa trochę... MMS spoko, SMS-y też się dobrze pisze, a do klawiaturki można się łatwo przyzwyczaić. Kabel to miałem pecha, wykozaczony jest i używam Bluetooth do łączenia :) Telefonik jest dobry. Teraz chcę zmienić, czaję się na model o 2MP SE K550i robi świetne zdjęcia, więc się porozglądam za takimi :)

  • 0

    101. ~Adrjanek13  2008-05-24 14:36:43  host: chaos.tpnet.pl

    Telefon jest dobry lecz ma bardzo słaby wyświetlacz.

  • 0

    102. ~kendziorek  2008-11-23 10:38:36  host: efc74.internetdsl.tpnet.pl

    n96 jest lepsza posiadam ją mino ze ma 12 lat ale jest zarąbista

  • 0

    103. ~cinek  2009-07-26 22:04:55  host: 88-199-167-2.tktelekom.pl

    supr tel tylko baterjia słaba

  • 0

    104.  2010-01-04 22:01:23

    tym telefonem zrobiłem zdjęcia pierwszego jedzenia mojego dziecka, marne te foty ale jaka pamiątka. Dobry był, 3 lata mi działał a kupiłem nie nowy. teraz od 3 lat w szufladzie- sentyment. pierwszy tel z symbianem jakiego miałem i tak mi zostało, od 3650 przez 6630 do e 71.

  • 0

    105. ~luka121288  2010-01-17 21:26:40  host: eda163.internetdsl.tpnet.pl

    Używam tego telefonu od nowości, kupiłem go za granicą świeżo po premierze. Nokia działa do dzisiaj na oryginalnej baterii z oryginalną obudową. Jest niezniszczalna. W czasach jej świetności nie oszczędzałem jej, co chwila nowe programy,dzwonki,filmy,ciągłe wyciąganie i wkładanie karty pamięci!! Cudo!! Teraz nie ma już takich telefonów - 3650 - telefon z duszą!!

  • 0

    106. ~kozia  2010-02-25 14:35:41  host: aasd12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super, pamietam jak go kupilem jaki to był odjazd! Mnostwo zabawy no i z kumplami ogladalismy filmy we 4 (niezle co?). Sentyment jest wielki i teraz po 4 latach przerwy (4 lata SE) powróce do Nokii - wezme n97 pomimo wielu zlych opinii - bo chyba dla mnie bedzie dobry pozdrawiam

  • 0

    107. ~myszkurnik  2011-06-19 17:58:49  host: public-gprs284086.centertel.pl

    ja miałem ten telefon. fajnie wyglądał ale po 2 latach uzytkowania wyswietlacz po naładowaniu baterii zaczął się robic biały i taki cały czas był. po restrcie fonu było wszystko ok az do nastepnego ładowania :) ale ogólnie fajny telefon. Tylko 1 minus strasznie wielki i cieżki :/

  • 0

    108. ~lozo111  2011-07-20 14:04:57  host: afgl69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon był w filmie "Oda do radosci".

  • 0

    109. ~luka121288  2012-01-14 19:42:48  host: eda163.internetdsl.tpnet.pl

    Mój egzemplarz dalej śmiga na tej samej baterii (trzyma pół dnia)... okazyjnie włączany, aż łezka się w oku kręci ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet