Nokia 3610 fold - opinie
Telefony Nokia Nokia 3610 fold Opinie o Nokia 3610 fold

Nokia 3610 fold

w sumie: 23
  • 0

    1. ~loki  2008-08-12 20:36:06  host: local-gw.64k.pl

    ostatnie zdiecie wygląda jak podpaska heh

  • 0

    2. ~Bartek  2008-08-12 21:38:19  host: 88.220.32.162

    zapowiada sie swietnie :) . Noki brakuje ładnych klapek. a ta jest wyjatkowo ładna

  • 0

    3.  2008-08-12 23:46:38

    Brat bliźniak Nokii 6555 normalnie. Jeno biały i ze słabszym jakościowo wyświetlaczem. Jak dla mnie, to wygląda to tak, jakby Nokia wzięła 6555, przemalowała go na biało, nadała nowy numerek, dopisała 'fold' i myśli, że taką 'nówką' odniesie sukces, bo nie zarobiła na 6555. No ale już, nie czepiam się. Wg mnie funkcje zadowalające skromnego użytkownika, który nie potrzebuje kombajnu multimedialnego. Bateria pewnie wytrzyma dłużej niż w 6555 ze względu na mniej prądożerny wyświetlacz w tym modelu. Grubość. 2 cm niemal. Hm. No dobra, przynajmniej będzie go w kieszeni czuć. Ale z wyglądu i tak ładniejszy 6555 : X.

  • 0

    4. ~  2008-08-13 09:36:03  host: abpi15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Boże... czy nokia nie może trochę "odpicować" swoich telefonów... przecież co następna to gorsza... a pierwsze co jak się kupuje telefon to patrzy się na wygląd a dopiero na funkcje... ten telefon to PADACZKA !!!

  • 0

    5. ~cavuso  2008-08-13 15:35:40  host: host-87-101-64-223.leon.com.pl

    Nie no WOW, wiem że cieli koszty żeby zejść do 125 euro, ale jacka 3,5mm mogli już odżałować - a nie jakieś 2,5mm tu dać. Nie bardzo rozumiem tego zagrania Nokii. A tak poza tym - telefonik spoko, ważne że wyświetlacz 240x320 i nieważne że 256k bo nie ma znaczącej różnicy dostrzegalnej dla oka w porównaniu z 16mln :)

  • 0

    6. ~  2008-08-13 23:43:52  host: staticline13366.toya.net.pl

    nie wiem czemu nokie ciagnie do tel z klapka mi sie tam wogole nie podobaja

  • 0

    7.  2008-08-15 19:16:15

    Znów kolejny model, który nie wnosi nic nowego Parametry niemal identyczne jak np. 6131, zatem... po co ? :)

  • 0

    8. ~  2008-08-18 12:13:28  host: gim134.internetdsl.tpnet.pl

    nastepny badziewiasty klon nokii.

  • 0

    9. ~olexandra  2008-08-18 12:22:19  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    To tylko słabsza wersja Nokii 6131.

  • 0

    10.  2008-08-20 22:14:10

    ciekawy telefon jeżeli nie jedno "ale" : rozumiem że Nokia cięła koszty do 125 euro ale na jacka 3,5 mm mogła odżałować, zamiast dawać 2,5 mm i klienci muszą kombinować z przejściówkami... poza tym fajny telefon z dużym wyświetlaczem (2 cale) i 256k ale to nie ma żadnego znaczenia, bo oko "nie widzi" różnicy miedzy tym a 16 mln. no i jeszcze jedno: ciekawy design. pozdro

  • 0

    11. ~domin  2008-08-22 12:44:33  host: 217.153.159.186

    jakiaś biedna ona w funkcje jak na nowy sprzęt... ani WIFI, aparat 1,3 , wyświetlacz też nie powala na kolana... bieda bieda :D

  • 0

    12.  2008-10-04 12:08:18

    człowieku ty .. to jest tel dla skromnego użytkownika który chce muzy posłuchać(np.dziewczyna) anie jakiemuś biznesmenowi -.- jezeli chcesz mieć kombajn to se kup n82,n78,n73,n95,n96 ! tyle cioto .

  • 0

    13. ~Irma  2008-10-08 19:27:19  host: bzc238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czytając wypowiedzi wyżej napisane dochodzę do wniosku że pisali je prawie sami laicy.To telefon z dolnej półki i jego parametry są ok.A jak ktoś chce coś z wyższej półki to niech wyda co najmniej 1500.A wtedy i tak nie będzie w pełni zadowolony.

  • 0

    14. ~Adi  2008-10-24 16:41:28  host: 217.77.225.133

    Oj ludziska, po co te marudzenia?!?Nokia zawsze do kopania rowów mogła służyć a i ten model dobrym szpadlem jest;)

  • 0

    15. ~mis  2008-12-05 16:12:21  host: 213.25.189.50

    a powiedzcie coś o baterii i ogólnie jak sie fonik sprawuje, zastanawiam sie nad jego kupnem, podpowiedzcie cos:)

  • 0

    16. ~renata bylina  2008-12-13 10:02:53  host: beo95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce yako nokie która bedzie bardzo dobra a do tego jeszcze ma być teżaparat i nagrywarka do otwarznia nam nadzije że taki ten telefon bedzie właśnie o to prosze i to ma mi sie spełnić ok odpiszcie jeśli bedziecie mogli o to was tylko prosze a o nic wiecel.

  • 0

    17. ~tom  2009-01-11 09:58:29  host: public1387.xdsl.centertel.pl

    mam ten tel od niedawna i jak czytam te wypowiedzi to nie wiem o co mam wszystkim chodzi. jak na ta cene to tel jest bardzo dobry. bateria trzyma bardzo dobrze a i do pozostałych funkcji tez nie mam zastrzrzen. no moze wejscie ładowarki mogło by byc w innym miejscu. ale tak to wszystko ok:-)

  • 0

    18. ~Sanchos  2009-02-07 14:22:47  host: ehf171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon funkcjonalny tak samo jak Nokia 6131. Różnicy w wyświetlaczach 16 mln czy 256 tys. nie widać, więc to tylko taki bajer, dla ciemniaków co myślą że jak więcej to znaczy lepiej. W mojej opinii nawet lepiej jak jest 256, gdyż w połączeniu z ta baterią, jaką posiada ten telefon, jego długość pracy znacznie wzrasta do tygodnia lekko. Ten aparat jest dla osób, które potrzebują telefonu do gadania, pisania sms, i słuchania muzyki z jednoczesnym długim czuwaniem aparatu. Komentarze, że nie ma tego, albo wygląda tak lub siak są głupie, jeśli ktokolwiek potrzebuje czegoś więcej to niech sobie kupi jakiś model E,N lub htc, a jak ma dalej problem to niech chodzi ze stacjonarnym w plecaku.

  • 0

    19. ~cora  2009-02-27 18:59:46  host: fhv202.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś z was miał jakieś problemy z tym modelem? Mam go od miesiąca (moja pierwsza Nokia) i nagle zaczął wariować! Bateria trzyma 1 dzień, boczny kalwisz kamery gdy się uruchomi, blokuje cały telefon i nie da się go wyłączyć. Oddam go do naprawy ale zawsze uważałam, że Nokia to dobry wybór..:/

  • 0

    20. ~michu  2009-06-05 10:20:11  host: public-gprs99084.centertel.pl

    mam telefon od ponad miesiaca i jestem bardzo zadowolony. bateria trzyma ok 5, wszystko dziala super i w ogole bardzo fajny w obsludze jest. jezeli ktos szuka telefonu praktycznego, ten jest w sam raz.

  • 0

    21. ~justyna  2009-08-22 10:17:07  host: acil201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na wszystkich zdjeciach na dodatkowym wyswietlaczu widac ten zegar... jak to jest jak przychodzi sms czy ktos dzwoni??? normalnie sie kontakt wyswietla czy koperta wyskakuje??

  • 0

    22. ~hanna  2010-02-11 19:52:17  host: 078088217163.kielce.vectranet.pl

    Telefon przyjemny ale niestety wyłącza się czasami podczas rozmów oraz w trakcie odbierania połączeń. Jeszcze kilka takich niespodzianek i go niestety zmienię.

  • 0

    23. ~xxx  2010-05-10 11:01:06  host: static-ip-87-248-76-87.promax.media.pl

    teleofn byl super dopoki nie zaczol sie wylaczac podczas rozmowy i podczas odbierania polaczen byl naprawiany 4 razy po czym serwis "nie stwierdzil" usterek niestety bede musiala go oddac po raz 5 i tak do skutku...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet