Nokia 3600 slide - opinie
Telefony Nokia Nokia 3600 slide Opinie o Nokia 3600 slide

Nokia 3600 slide

w sumie: 43
  • 0

    1.  2008-04-29 16:21:13

    elegancka chociaż trochę mi przypomina dawne modele siemensa tylko nie pamiętam oznaczenia

  • 0

    2. ~KornFanHead  2008-04-30 11:31:08  host: 057.registered.aka.ukw.edu.pl

    Nokia próbóje wymieszać styl samsunga z możliwościami Sony Ericssona. Niestety SE nie dogoniła bo zabrakło irdy, i przede wszystkim aparatu połączeń video. A samsunga nie doścignie bo Nokia robi się po prostu coraz brzydsza.

  • 0

    3. ~lelka  2008-04-30 12:09:57  host: adoc182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z wygladu jak samsung...

  • 0

    4. ~torrezik  2008-05-04 14:34:22  host: aeai214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląda jak siemens....

  • 0

    5. ~PZdr0  2008-05-11 21:16:35  host: ctv-miechowice-91-4-nat.streamnet.pl

    telefon z wyglądu jest obrzydliwy, zwłaszcza te klawisze(numeryczne), zastosowanie aparatu 3,2 MPx było dobrym czynem, ale w zestawieniu z taką obudową jest beznadziejne

  • 0

    6. ~MAKAVELI  2008-05-21 09:14:48  host: 212.160.172.70

    Telefon dosyc fajny ale nokia nadal jest bardzo droga w poruwnaniu do innych marek..

  • 0

    7. ~Nokia FAN  2008-06-06 12:47:06  host: abzw47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SL55, to ten model Simensa. Szkoda, że Nokia idzie w takim kierunku...

  • 0

    8. ~Kamil  2008-06-24 23:13:20  host: 195.116.41.193

    Wiecie co ja wam powiem jak wam nie podoba sie ten model to kupcie sobie tego siemensa czy samsunga...

  • 0

    9. ~Marika  2008-07-11 09:00:39  host: eeg74.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie kiedy ten fonik będzie dostępny w sprzedaży?

  • 0

    10. ~hwoarang  2008-07-24 10:20:28  host: aef38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląda jak stare nokie bateria to masakra wogule niewiem poco takie telefony w tych czasach robią

  • 0

    11. ~Sawik  2008-08-07 11:59:01  host: abns73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli ktos chce miec UMTS to sobie wybirze inny bardziej zaawansowany model...a druga sprawa to IrDA to juz zabytek...

  • 0

    12. ~***justa***  2008-09-15 18:48:36  host: inet20909ng-1.eranet.pl

    zastanawiam sie nad jego kupnem, wiec prosze posaidaczy o opinie :)

  • 0

    13. ~yankee  2008-09-26 12:54:20  host: 89.200.146.37

    Posiadaczy? Dopiero wchodzi na rynki

  • 0

    14. ~gosc  2008-09-29 17:03:51  host: nat-dz2-1.aster.pl

    Ej no sory! Przeginacie! Telefon spoko, u mnie wszystkie w porzadku, z wygladu jest ok... a ten samsung, czy simens to jest badziewie! Nokia najlepsza!

  • 0

    15. ~cm  2008-11-05 19:34:14  host: asu37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od kilku godzin i w sprawie kupna nie żałuję :) Rozsuwa się bardzo leciutko, robi bardzo ładne zdjęcia, muzyka też czyściutko i głośno :) Także jakby ktoś się wahał to gorąco polecam ten telefon :)

  • 0

    16. ~  2008-11-18 09:24:38  host: nat-15.autocom.pl

    chciałem zauważyć że większość nowych modeli noki na 16 mln kolorów a w sony ericssonie??? ile jest takich???

  • 0

    17. ~Carola 21  2008-11-28 05:31:59  host: 193.59.76.43

    prosze o opinie na temat tego tel bo chce go kupic i chcialabym wiedziec ile np bateria trzyma czy sie za szybko nie psuje itp itd

  • 0

    18. ~fff  2008-12-01 08:16:59  host: abqp143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyglada jak nokia

  • 0

    19. ~jack  2008-12-13 22:50:53  host: brm143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak myslicie o ile jest gorsza albo lepsza od noki 5310??:)))a w ogole tez chce kupic ten telefon:)

  • 0

    20. ~jacek  2008-12-14 19:10:26  host: bri254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc:)chce kupic tą nokie lub nokie 5310 i sie wacham w czym ta nokia jest lepsza badz gorsza ?:)i co o nich myslicie :)z góry za odpowiedzi dziękuje :)na pewno ta ma lepszy aparat:)

  • 0

    21. ~olkaa  2008-12-18 17:54:23  host: epp242.internetdsl.tpnet.pl

    droga bo nie dla byle kogo :D

  • 0

    22. ~~~sola  2008-12-21 19:07:24  host: chello084010231088.chello.pl

    bardzo fajny telefon wporządku bateria troche słąba ale nie można mieć wszystkiego wygląd też spoko tylko gdyby nie ten jack 2.5 to by był super

  • 0

    23. ~  2008-12-25 11:56:00  host: ip-94-42-57-47.multimo.gtsenergis.pl

    A gdzie są opinie o telefonie? Nie podoba mi się, nieładny, podobny do siemensa. To każdy sobie zobaczy, czy mu się podoba, na zdjęciu. W opinii poproszę jak działa i jak się go użytkuje. Dziękuję za uwagę.

  • 0

    24. ~  2008-12-25 13:30:19  host: ip-94-42-57-47.multimo.gtsenergis.pl

    A gdzie są opinie o telefonie? Nie podoba mi się, nieładny, podobny do siemensa. To każdy sobie zobaczy, czy mu się podoba, na zdjęciu. W opinii poproszę jak działa i jak się go użytkuje. Dziękuję za uwagę.

  • 0

    25. ~a co cie to ?  2009-01-13 18:52:42  host: 77.88.146.229

    dostałem nówkę pod choinkę i jest naprawde doskonały.Długa bateria dużo kolorów 3,2mpx plus autofocus ale szkoda że WI-FI nie ma ... Ale telefony z WI-FI nie wpadają mi w gust niestety...

  • 0

    26. ~dazc  2009-01-23 09:32:00  host: public62310.xdsl.centertel.pl

    zastanawiam się nad tym telefonem i 6210 który lepszy

  • 0

    27. ~Cz@rek  2009-02-10 09:57:11  host: ioy182.internetdsl.tpnet.pl

    Całkiem przyjemny telefonik lekki mały i przede wszystkim dobrze wykonany nic nie trzeszczy nie telepie sie. Aparat w sam raz jak na telefon jak ktoś chce więcej to niech kupi sobie aparat żaden tel nie będzie nigdy dobrym aparatem fotograficznym. Jakość muzyki także jest w sam raz żeby posłuchać sobie od czasu do czas. No i jedną z zalet jakie ma ten tel to wbudowane oprogramowanie wraz z mapami do nawigacji miły gadżet wystarczy tylko zakupić moduł GPS i mamy kom z GPSem. Jedyny mankament jaki dostrzegam jak narazie to słaba bateria przy normalnym użytkowaniu wytrzymuje do 48 do 72 h ale dzięki temu tel jest lekki i mały więc coć za coś. Moge spokojnie polecić ten tel.

  • 0

    28. ~Gościu  2009-02-15 07:33:11  host: ada152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest świetny. Wytrwały na wstrząsy i upadki. Funkcje Super! Baterii nie przetestowałem bo mam go 2 godz. Telefon rzeczywiście zaprojektowany przez Siemensa

  • 0

    29. ~piotrrr  2009-02-26 19:00:55  host: 87-205-250-202.adsl.inetia.pl

    Fajny telefonik gdyby nie bateria to byłby na 5 ale bateria to po prostu tragedia 3 dni to najlepsze osiągniecie bez słuchania muzy a z muza 1 dzień i to jeszcze może być nie cały !!!!!!!!!!!!!

  • 0

    30. ~ziom  2009-03-01 02:51:10  host: aatj205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon i ładny przede wszystkim. Szczególnie bordo. mnóstwo przydatnych funkcji. Telefon dla niewymagających (ja:):):) Bardzo prosty w obsłudze. Zdjęcia super! Polecam wszystkim niezakręconym na punkcje symbiana. Mapy! GPS. Po co poniektórym te wszystkie "skomplikowane" telefony z funkcjami z których i tak niekorzystacie? Jak dla mnie - telefon idealny!!!

  • 0

    31. ~m  2009-03-15 21:53:28  host: chello089078236180.chello.pl

    mam ten telefon od stycznia. Bateria trzyma 2 dni przy duzym korzystaniu z tego telefonu. Aparat mi sie popsul, ale nokia w 2 tygodnie zrobila go bez problemow na gwarancji :). Ogolnie telefon dobry dla zwyklych ludzi, ktorzy nie wymagaja bajerow w telefonie ;].

  • 0

    32.  2009-05-05 10:38:03

    telefon sredniej klasy aparat moze byc ale budowa slide na pewno jak w s55 slide albo s66 nokia nie robi juz takich telefonow jak kiedys

  • 0

    33.  2009-05-30 09:17:29

    kolejny badziw nokii z serii classic ktory ma slaba baterie ;/

  • 0

    34. ~ja  2009-06-27 18:48:02  host: public-gprs40626.centertel.pl

    Jaka różnica czy wyświetlacz ma kilka tysięcy kolorów czy kilka milionów skoro ludzkie oko odróżnia ich tylko kilkaset? Pomijam fakt że wybierany numer jak i nagłówki menu były czytelne również na monochromatycznych wyświetlaczach.

  • 0

    35. ~Adam.B  2009-07-23 21:53:14  host: 088156055212.olsztyn.vectranet.pl

    Ta NOKIA jest SUPER polecam!!!!!

  • 0

    36. ~yellow  2009-07-29 23:27:57  host: 87-205-229-151.adsl.inetia.pl

    jak w tej nokii zmienić przedni panel? bo zarysowałem wyświetlacz ;) co do działania telefoniku nie mam zarzutów, wręcz polecam :)

  • 0

    37. ~  2009-08-01 01:09:08  host: eoa110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    6303 classic nie ma słabej baterii!!! średnie użytkowanie = 5dni

  • 0

    38. ~klaudia xD  2009-08-05 16:48:01  host: acpo220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wam sie nie podoba to nie kupujcie, proste. Nie porównujcie SE do nokii, bo SE nigdy nie będą lepsze, są robione z najgorszych części ;/

  • 0

    39. ~amicia  2009-08-08 14:32:53  host: egy138.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon mam 7 dni,na razie dobrze się sprawuje tzn. przysłali mi instrukcję po rusku i niemiecku, ale dałam sobie radę bez, więc to prosty w obsłudze telefon. To ja może nie będę zachwalać tylko powiem co mi nie pasuje. Jeśli się bawię tzn. pstrykam fotki, kręcę filmy, słucham muzyki to tel trzyma mi 2 dni. Jeśli się go tak nie eksploruje to pewno (?) trzyma dłużej. Wkurzający jest flesh zwłaszcza późnym wieczorem. Błysk robi wielką kulkę na buzi i nieestetycznie to wygląda. Polecam włączyć tryb nocny i dać maksymalną jasność, ale nie używajcie flesha, no chyba że za dnia, wtedy jest oki. Wnerwia mnie otwieranie telefonu i wyciąganie baterii, można dostać szału, bo trudno się odrywa obudowę (nawet przy krótko ściętych paznokciach). I nie umiem nastawić sobie zegara jako wygaszacz, ustawiam a po 3 minutach robi się ciemne tło i nie widzę godziny. A nie chcę go ustawiać w stan czuwania, bo bateria padnie. Dziadowski port do podłączenia kabla USB. Ciągle się boję, że go rozwalę. Przypomina mi błonę dziewiczą hehe. Okropnie się palcuje, na policji to by mogli z tego ściągać odciski palców bez problemu. Polecam jak najdłużej trzymać folię ochronną na wyświetlaczu, bo ja już dostaję szału z tym zapalcowanym ekranem. Durny głośnik, trzeba uważać, żeby go nie zakryć palcem, bo g***o słychać np. słuchasz MP3, przyłożysz tam palec i za wiele nie usłyszysz. Tak samo jak przyciśniesz telefon do czegoś, a ktoś dzwoni i prawie nic nie słychać, chyba że włączysz wibracje, ale są ciche jak dla mnie. Nie podobają mi się wbudowane mapy. Na szczęście ściągnęłam sobie inne na tel i jakimś cudem udało mi się je zapisać na karcie, bez problemu działają. Na razie tyle, więcej negatywów pewnie wzrośnie wraz z użytkowaniem, to dam znać:) Jak macie jakieś pytania to piszcie, postaram się odpowiedzieć.

  • 0

    40. ~Żure  2009-10-23 22:47:33  host: 088156237194.belchatow.vectranet.pl

    Ten telefon to chyba największa porażka Nokii. Ale czemu się dziwić skoro jest "Made in China". Do najtańszych też nie należy, ale wiele pozostawia do życzenia. Telefon praktycznie nie odporny na nic. Raz mi spadł z łóżka na podłogę i od razu przekrzywił się "ruchomy panel". Oprócz tego, chyba po niespełna miesiącu użytkowania, padł mi boczny przycisk służący do pogłaśniania, a niewiele później włącznik telefonu. Zdarzyło mu się też, że stracił zasięg i już go nie odzyskał. W każdym komisie i serwisie mówią, że to wielkie g... i mało kto chce się podjąc jego naprawy. No ale cóż fajnie wyglądał, to się połakomiłem. Może akurat trafił mi się wyjątkowo wadliwy egzemplarz, ale niestety drugiego takiego już bym w życiu nie kupił i ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!

  • 0

    41. ~żal mi was...  2010-01-17 11:51:15  host: ad206.alfaks.com

    ten telefon jest dobry lecz trzeba uwazac. nie dziwie sie jezeli upuszczacie go z duzej wyskokosci na podłage i myslicie ze bedzie dzialal zajebiscie... jedyna wada to glosnik powinien byc w innym miejscu.

  • 0

    42. ~Karola  2011-01-22 23:11:31  host: 095160004050.kielce.vectranet.pl

    Mam ten telefon od poltora roku i jest MASAKRA!!! Bez przerwy sie psuje! Nie dosc ze go kupilam juz z ukryta wada to na dodatek padla mi tasma! Jesli chodzi o wyglad mnie sie bardzo podobal ale to jest kazdego indywidualna sprawa. Funkcje tez mial calkiem dobre. Ale STRASZNIE sie psuje!!!

  • 0

    43. ~Anja  2011-10-25 23:18:17  host: host-46-186-34-84.dynamic.mm.pl

    lub innych chętnych do pomocy osób. Witaj,napisz mi proszę jak wiesz, do czego służy wyjście TV, jak można to wykorzystać. Napisz mi też coś więcej na temat map. Zupełnie nie mam doświadczenia w tym temacie.Z góry dziękuję.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet