Nokia 3500 classic - opinie
Telefony Nokia Nokia 3500 classic Opinie o Nokia 3500 classic

Nokia 3500 classic

w sumie: 251
  • 0

    1. ~CYBER  2007-06-18 20:02:11  host: ewf186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cóż, design po najmniejszej linii oporu ale to może paradoksalnie być atutem i siła tego telefonu. Ciekawy jestem aparatu 2mpix no i te płaskie klawisze, czy będą wygodne w obsłudze czy jak w N72 czyli nie bardzo? :) Generalnie nienajgorszy produkt a na pewno nie tak badziewny jak nowe Sony Eryki...

  • 0

    2.  2007-06-18 20:34:46

    primo beznadziejny wyglad wg mnie. secundo zero wyczucia ze strony nokii. taka rozdzielczosc wyswietlacza do takiego aparatu??

  • 0

    3. ~hmm  2007-06-19 00:23:21  host: 212.122.214.139

    CYBER nowe SE badziewne ? to coś nad czym się zachwycasz to telefon low-endowy jest... złącza kart pamięci to to coś NIE MA, odtwarzacz mp3 może i jest ale tylko do dzwonków, jedyny plus: radio chociaż włożyli

  • 0

    4.  2007-06-19 12:47:23

    mnie tez dziwi, ze nokia w najnowszych modelach daje wyswietlacze o takiej malej rozdzielczosci..chyba juz bym wolal mniej kolorow, ale lepsza rozdzielczosc!

  • 0

    5. ~Borsuk  2007-06-19 14:10:52  host: softp-nt.man.polbox.pl

    Jesli chodzi o segment na jaki zostal skierowany to mysle ze jest to bardzo dobra propozycja. Mi sie osobiscie podoba za swoja prostote i kalsyczny wyglad. Do dzwonienia, wymiany kontaktow poprzez BT, oraz wykorzystanie Bt do polacznie jej z lapkiem do netu - plus radio oraz dosc dobry wyswietlacz czynia ten telefon w swoim segmencie bardzo odobra propozycja.

  • 0

    6.  2007-07-10 13:18:25

    mialem nadzieje ze standardem stanie sie 320*240 :D to by był bajer teraz mam se w810 i kupowaty wyswietlacz a co dopiero gdybym mial ta nokie :D

  • 0

    7. ~Seba  2007-07-18 10:20:22  host: 195.117.34.53

    Całkiem ładny telefon i ma wszystko co trzeba. Mam nadzieje że cena będzie rozsądna. Nokia moim zdaniem robi najlepsze telefony. Miałem już kilka modeli i nie narzekam.

  • 0

    8. ~bla bla  2007-07-24 20:03:41  host: fed210.internetdsl.tpnet.pl

    Prosze wypowiadajcie sie tylko wtedy jak macie pytania albo jak odpowiadajcie to tylko wtedy gdy mieliscie mozliwosc ogladnac itd.

  • 0

    9. ~Miki.S.  2007-07-30 17:52:54  host: xdsl-7440.elblag.dialog.net.pl

    Fajny fon ciekawe kiedy będzie dostępny w sprzedaży. Aparat mógłby byc 3,2Mpx ale to seria 3(basic) więc trzeba się zadowolic dwoma. A design sest the best. Pzdro

  • 0

    10. ~Seba  2007-08-17 18:30:06  host: all32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś się orientuje ile będzie kosztować ten fon. Podoba mi się jego prosta obudowa i mam sobie zamiar jego zakupić mam nadzieje że cena będzie przystępna. Ostatnio miałem nokie 6070 fajny fon polecam.

  • 0

    11. ~Seba  2007-08-17 18:43:57  host: all32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cena detaliczna telefonu Nokia 3500 classic jest szacowana na 135 euro, bez podatków i dotacji.

  • 0

    12. ~sebacool  2007-08-21 15:45:06  host: bdo132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cena detaliczna telefonu Nokia 3500 classic jest szacowana na 135 euro, bez podatków i dotacji. Sprzedaż nowych telefonów komórkowych ma rozpocząć się w trzecim kwartale 2007 roku.-tak wyczytałem.... Kurczę sprawił bym sobie taka nokie bo przedłużam umowę w Plusie ale chyba jeszcze nie ma w sprzedaży... szkoda

  • 0

    13. ~Necior  2007-09-04 14:52:13  host: dlg244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś gdzie można kupić tego fona? Bo patrzyłem już na allegro i na ebay i niema.

  • 0

    14. ~snoopy  2007-09-29 16:47:18  host: pc-868.ds5.tuniv.szczecin.pl

    designerska kopia NEC n343i... tyle że NEC ładniejszy...

  • 0

    15. ~Seba  2007-10-13 16:01:29  host: 16-107.89-161.tel.tkb.net.pl

    No wreszcie pojawiła sie na allegro cena taka sobie ok 700zl ale poczekam to może trochę spadnie. Może pojawią się też niedługo jakieś opinie użytkowników.

  • 0

    16. ~  2007-10-14 22:03:02  host: inet20909na-1.eranet.pl

    seba w sklepie nokii kosztuje 595 zł.

  • 0

    17. ~Seba  2007-10-24 13:28:02  host: 12-146.89-161.tel.tkb.net.pl

    Wczoraj zamówiłem ją na allegro jak ją dostane to napisze conieco

  • 0

    18. ~Seba  2007-10-26 19:59:41  host: 18-159.89-161.tel.tkb.net.pl

    Od dwóch dni używam tego telefonu wszystko jest w porządku włożyłem do niego 2 gigowo kartę i pracuje z nią bez problemu. Meni jest przejrzyste jak to w noki. Telefon posiada mini jack to dobre rozwiązanie coraz częściej stosowane w telefonach. Jedynym zastrzeżeniem są klawisze na klawiaturze są mało poręczne ale to mały problem. Ogólnie telefon jest godzien polecenia:)

  • 0

    19. ~  2007-11-05 12:49:46  host: zf20.internetdsl.tpnet.pl

    na żywo telefon jest o wiele ładniejszy.Kto poszukuje klasycznego wyglądu chodź srebrna jednak trochę wyróżnia.Przód telefonu wyglada jakby był ceramiczny (+ lakier). Telefon mam 2 dzionek wogóle nie narzekam. Aparat ma 2Mpix cóz ma to sens przy dobry świetle ale mam zwykłą cyfrówke więc mało mnie to interesuje. Bardzo głośny dzwonek ...mam namyśli buzik bo był w stanie mnie obudzić . Cała przyjemność kosztowała mnie 539 pln . Uważam za dobrze wydane pieniądze

  • 0

    20. ~lolek123  2007-11-11 00:56:11  host: natk3-bk.generacja.pl

    Właśnie przyszedłem do domu ze sklepu z tą Nokią :D I jest CooL. Teraz pora na parę słów krytyki.Wyświetlacz jest zbyt MAŁY,jak na taki telefon,ale ujdzie.Zdjęcia robi średnie (mi wychodzą zielone oO).Wykonanie jest bardzo dobre,jednak strasznie sie ciapie i ciężko ją potem wyczyścić.Wejście mini jack to dobry wybór,bardzo się przyda. Szkoda tylko,że wejście na microSD jest pod baterią ;/

  • 0

    21. ~Seba  2007-11-12 20:10:54  host: 21-209.89-161.tel.tkb.net.pl

    Do -20- kup sobie kabelek mini usb do kompa i nie będziesz musiał wyciągać karty. Moim zdaniem to jest na plus ze karta jest schowana a nie gdzieś na zewnątrz gdzie może sie otworzyć i stracić. Ekran mógłby być trochę większy ale to mały minus. Ogólnie telefon jak za tą cenę jest ekstra.

  • 0

    22. ~damian  2007-11-12 21:40:10  host: bxs145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w niemczech kosztuje 99 euro i juz sobie go zamowiłem:) co na nasze wychodzi 362zł:) mam tylko jedno pytanie, jak piszecie smsy to pozera znow tyle znaków jak wpisze ą ę ś ć albo te wszystkie inne??

  • 0

    23.  2007-11-24 20:11:31

    tez sobie kupilem--> sprowadziłem ten telefon z niemeic wszystko super!! i wygląd, bardzo mi sie podoba metalowa ramka, jedyne co mnie rozczarowywuje to aparat;/ mam tylko wielki problem...narazie mi nikt w opolu nie potrafi usunąć simlocka;/ umiecie mi jakos pomoc??

  • 0

    24.  2007-11-24 20:12:42

    aa wlasnie, co do usb to nei jest typowe mini usb tylko zwykle usb jak przy wiekszosci aparatów fotograficznych, tez sie dalem nabrac i kupilem sobie wczesciej kabel mini usb

  • 0

    25. ~mleczko  2007-12-05 17:03:21  host: bqm70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słabe zdjecia robi:/ lepsze robi moja nokia 5300:p

  • 0

    26. ~:~  2007-12-07 03:27:39  host: gnf244.internetdsl.tpnet.pl

    @22 gdzie Ty w niemczech widzisz ją za 99 euro? najtaniej widziałem za 119:p, no i kwestia czy ma wgrany polski język? orientujesz się może?

  • 0

    27. ~pinki  2007-12-07 10:55:02  host: egr114.internetdsl.tpnet.pl

    jeżeli sciagasz telefon z niemiec to niekoniecznie będziesz miał ą ę ć ś, prawdopodobnie nie bedzie polskiego języka więc raczej bedziesz sobie musiał wgrać polskie menu, ogladałem ten telefon wczoraj, a dzisiaj zdecydowałem się go kupić bo wydaje mi się że ma wszystko co trzeba, no ale zobacze to dam dokładny opis co mi sie podoba, a co nie. Ps. Mam pytanie jak jest z wydajnościś baterii??? Thx za info.

  • 0

    28. ~Gabiii xD  2007-12-08 11:18:08  host: nat-13.autocom.pl

    Hej =* Dzisiaj mam właśnie kupić sobie tego fona ale zastanawiam sie jeszcze ... Jakie zdjęcia robi? Czy mp3 chodzi głośno?

  • 0

    29. ~puki  2007-12-09 15:28:39  host: 73-dom-3.acn.waw.pl

    do uzytkowników tego telefonu: a jak jest z bateria??? ile wytrzymuje, bo chyba te 820mAh to niewiele jak na nokie??

  • 0

    30. ~freq  2007-12-10 15:21:22  host: aco250.internetdsl.tpnet.pl

    mialem ten telefon w rekach i sie bawilem.. porazka,jedna wielka porazka ze strony noki.. jedeny atut to niska cena-ok. 500zl w sklepie

  • 0

    31. ~bart  2007-12-10 22:04:51  host: xdsl.128.c81.petrotel.pl

    zobaczcie sobie w mixelectronics.pl jak wygląda w czerwonej obudowie no porostu jak z piekła ;D trochę mało pamięci wewnętrznej i brak irdy ale to telefon nowy wygląd na 5/5 a funkcje 4/5 ;D polecam chociaz sam jej nie mam;p

  • 0

    32. ~OPA  2007-12-12 14:34:14  host: chello087206051003.chello.pl

    elo elo 5 2 0 jak widze ten telefonik wam sie podoba ale mam pytanko co lepsze 5200 czy 3500c nie wazne o 2mpx aparat mi jest niepotrzebny.....

  • 0

    33. ~barti  2007-12-13 21:09:15  host: xdsl.204.c85.petrotel.pl

    a mnie interesuje po 1 czy głośnik ma dobry bo lobie sobie posłuchać muzyki ;D a po 2 jakie ma wejście usb normalne jak w mp4 czy jak w nokiach jakieś dziwne ;D no i po 3 czy sie wiesza w mixelectronics.pl kosztuje 470 zł ;D prosze o odpowiedzi

  • 0

    34. ~Paweł_17  2007-12-16 12:11:44  host: bpx243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kuzynka ma tego fona i mówi że szajs jak nie wie co dała za nowy 600zł co z tego że ma 2 mpx aparat jak rozdzielczośc 128x160 tak jak w 200i lepsza już jest 6151 albo 6233 polecam te dwa fony!!!

  • 0

    35. ~Super  2007-12-17 15:51:56  host: poznr006-telehit.dsl.pozn.bdi.inetia.pl

    Kupiłam ten telefon jest świetny koszt 669zł.

  • 0

    36. ~LusieQ_PrinceSsS  2007-12-19 15:55:32  host: cup210.internetdsl.tpnet.pl

    Jeden z najlepszych fonów na rynku! Idealny fon dla nastolatków:) Lepszego jak narazie nie spotkałam,a sie raczej znam bo moj brat pracuje w punkcie orange z fonami ;D ogólnie to The Best!

  • 0

    37. ~jahu!!!  2007-12-23 12:22:47  host: chello089077172006.chello.pl

    siema mam takie pytanie bo niewiem co wybrać!!! Która nokia jest lepsza 3110 czy 3500??? prosze o szczerą odpowiedź... dzięki!

  • 0

    38. ~pysi  2007-12-24 21:29:31  host: proxy12.is.net.pl

    Mam telefon od wczoraj, dałem za niego ok 280zł w wegierskim vodafonie. Ogólnie wszystko fajnie, żadnych zastrzeżeń. Jedyny i chyba najważniejszy minus to simlock, w Tarnowie gdzie mieszkam nikt mi go nie ściągnie, wie ktoś gdzie go mozna rozblokować?

  • 0

    39. ~misia  2007-12-26 11:07:13  host: aor218.internetdsl.tpnet.pl

    polecam mam ten telefon jest bardzo fajny naprawde

  • 0

    40. ~kasnienka19  2007-12-26 17:55:25  host: ns2.netmax.net.pl

    bardzo fajny telefonik dostałam na gwiazdke wszystko ma super obudowa chroni przed upadkiem ma karty sd jak dla mnie wystarczający

  • 0

    41. ~hania  2008-01-01 19:43:14  host: aeht182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy do niego mozna kupic karte pamieci

  • 0

    42. ~trucha  2008-01-02 14:42:50  host: 213.25.140.254

    zastanawia mnie fakt czy zdecydowac sie na nokie 3500 czy lepiej na samsunga sgh-e200 parametry i wymiary i cena podobne co polecacie??

  • 0

    43. ~hania  2008-01-02 17:09:49  host: aehy56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna wysylac wiadomosci mms jaki jest kod na ustawienie mmsow

  • 0

    44. ~ewcia  2008-01-02 18:31:30  host: ruda-nat-4.foxnet.com.pl

    mam telefon od 2 tygodniu i jestem zadowolona;d klawisze sa wygodne. Muzyka super gra przez sluchawki tez fajnie sluchac ;d najlepiej dokupic kartke pamieci ;d zdjecia robi nawet nie takie zle zalezy w jakim swietle ale nie jest najgorzej ;d hehe

  • 0

    45. ~hexen  2008-01-03 00:50:05  host: bxu94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak długo trzyma wam bateria ?? bo na stronie nokii wyczytałem 860 godzin. i jakby faktycznie wytrzynywała połowe tego co tam pisze to bym i tak kupił cały wagon tych tel. :)

  • 0

    46. ~kiler z zaspy  2008-01-06 08:58:15  host: net03.mlyniec.gda.pl

    ten telefon zamówiłem z sklepie vobis za 549zł

  • 0

    47. ~dj_mysz  2008-01-07 21:02:50  host: boa206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja w mediamarkt za 499 :P

  • 0

    48. ~dj_mysz  2008-01-07 21:05:52  host: boa206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jahu: to oczywiste. parametrami to 3500 ma lepszy aparat 2mega i nie ma irdy, a 3110 ma 1.3 mega, poza tym to jest to samo. a jezeli chodzi o wyglad to 3500 mi sie bardziej podoba :D

  • 0

    49. ~czoha  2008-01-08 19:54:40  host: aks2.internetdsl.tpnet.pl

    ta nokia jest calkiem spoko:)przynajmiej jest dobrej firmy i czesci do noki sa tanie...lepiej dac wiecej kasy i kupic ta nokie niz dac mniej za jakiegos chocby siemensa i sie potem martwic co z tym zrobic.telefony nokia sa w cenie i szybko nie schodza.polecam ten telefon:)

  • 0

    50. ~d  2008-01-08 20:55:33  host: bpr103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie dostalem ten telefon i szczerze mowiac jest to niemal ideal jak na swoja klase i cene. posiada wszystko co jest obecnie standardem - dobry aparat 2megapiksele (tylko dobry gdyz telefon nigdy nie doscignie cyfrowki), glosnik swietnie gra, bardzo glosno, i ma dobre basy jak na swoje rozmiary, jakosc rozmow jest dobra, smsy pisze sie na nim bardzo dobrze, po priostu super a co najwazniejsze: NIE MA JOYSTICKA a co za tym idzie nie zuzyje nam sie tak jak w niemal kazdym modelu ze stajni sony ericsson :) jedynyn mankamentem jest wyswietlacz - pomimo 256 tys kolorow rozdzielczosc jest dostateczna - 128/160 to smiech na sali. mimo tego nie zaluje ze go zakupilem. jest swietny;)

  • 0

    51. ~qubus  2008-01-15 14:06:01  host: 193.151.48.110

    w media kosztuje 399 zł... jeżeli chodzi o możliwości telefon całkiem przyzwoity jedynym dużym minusem jest zbyt mały wyświetlacz,( choć z drugiej strony to mały plus bo bateria dłużej trzyma)

  • 0

    52. ~damian  2008-01-18 16:29:21  host: sniezka.bmj.net.pl

    Rewelacyjny dzwiek z radia i mp3 czytelny wyswietlacz super zdjecia bardzo dobre robi wygląd bateria długo trzyma.

  • 0

    53. ~marcin  2008-01-18 16:30:18  host: sniezka.bmj.net.pl

    karty pamieci mp3 radio i aparat 2mega polecam.

  • 0

    54. ~DAro  2008-01-19 12:38:03  host: 87-205-191-80.adsl.inetia.pl

    fajny tel.tylko wydaje mi sie ze ja troche przeplacilem...dalem za niego jakies 13 dni temu 519zl... teraz zaluje...za ta cene kumpel oferuje mi dzis nokie n70.

  • 0

    55. ~kasia  2008-01-24 09:29:46  host: w3cache-2.who.vectranet.pl

    mam ten telefon już miesiac i ja narazie nie narzekam:P

  • 0

    56. ~  2008-01-24 19:15:20  host: dcm1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sluchajcie prosze o pomoc kogos madrego i kogos kto ma ten tel....czy głosnik w miare w nim gra? chodzi mi o glosnosc nie jest cichy?

  • 0

    57. ~DziaduMeister  2008-01-25 10:30:28  host: aaoh112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ile Wam trzyma bateria w tym telefoniku?? bo ja proaktycznie co dwa dni muszę go ładować i wydaje mi sie to mało... i ten aparat jest też taki dziwny...

  • 0

    58. ~Agata  2008-01-25 20:46:23  host: cxy211.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wrzucał fotki z tego telefonu na kompa??? Czy są ładne i wyraźne na komputerze???

  • 0

    59. ~;Domelo  2008-01-31 09:21:43  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    Wyswietlacz ma beznadziejny moj sony ericsson k700 ma lepszy bo na tej nokii widac pixele ;/

  • 0

    60. ~tgt  2008-01-31 19:37:10  host: nat5.foxnet.com.pl

    super telefon, bardzo fajny dzwiek z mp3, aparat tez niezly 2mpix, polecam wszystkim!!

  • 0

    61. ~;Domelo  2008-02-01 11:06:39  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    fnek skoro mowisz ze w810i ma kiepski wystwetlacz to znaczy ze wogole nie miales tego fona w rece :)

  • 0

    62. ~venti  2008-02-01 21:59:54  host: ags186.internetdsl.tpnet.pl

    mógłby ktoś napisa coś o baterii, jak długo trzyma przy normalnym użytkowaniu? bo zastanawiam się nad kupnem tego fonika w mixplusie.

  • 0

    63.  2008-02-02 19:29:55

    powiedzcie mi jak głośno gra głośnik w tym fonie bo mam zamiar sobie go sprawić ale nie wiem czy warto . Proszę piszcie

  • 0

    64. ~Adam  2008-02-05 17:21:28  host: host-81-190-138-135.olsztyn.mm.pl

    Czy wpisy z kalendarza mogą być wyświetlane na głównym ekranie?

  • 0

    65. ~asia  2008-02-07 10:35:35  host: host134.itserwis.com.pl

    telefony już są dostepne w plusie i to za dogodną cene:)

  • 0

    66. ~aga...  2008-02-07 18:04:24  host: bik137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Własnie dziś kupiłam ten tel, ale nie potrafię zgrać mp3 na niego.Wyskakuje bląd ze jest mało pamięci.(a wolna pazmięc jeszcze jest) Czy ktoś też miał taki problem? prosze o pomoc.

  • 0

    67. ~red  2008-02-08 19:38:03  host: wlan3-119.srem.net

    czy ten telefon ma roport doreńczeń sms?? bo czytałem że nie!

  • 0

    68. ~simon  2008-02-09 15:31:35  host: w3cache.sistbg.net

    od niedawna jestem posiadaczem tego telefonu...co moge stwierdzić? hmmm telefon sprawuje sie bardzo dobrze nie mam żadnych zastrzeżeń bateria długo trzyma przejrzysty niezbyt skomplikowany w obsłudze no i aparat posiada niezłe efekty:)minusów na razie nie znalazłem ale jak coś znajde to napisze:D pozdrawiam:)

  • 0

    69. ~tsi  2008-02-10 13:30:47  host: aacb170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu... Tylko czy da się w końcu z niego ściągnąć simlocka?

  • 0

    70. ~asia  2008-02-10 15:43:16  host: aczb60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon,mam go od 3 dni i jestem bardzo zadowolona,zdjecia robi calkiem niezle,bardzo dobry glosnik,zgrabny,troche malo pamieci,ale zamierzam kupic sobie karte 2gb i bedzie ok:D Jednym slowem POLECAM!!

  • 0

    71. ~roxi  2008-02-11 15:42:03  host: auf194.internetdsl.tpnet.pl

    kupie go. za pare dni. widzialam bo moja kolezanka ma taki sam..ma bardzo duzo funkcji pozytywnych. wógole fajny wygląd ma..poprostu takiego szukalam od dawna.!:]

  • 0

    72. ~perdi  2008-02-11 18:39:07  host: host-89-228-151-241.gorzow.mm.pl

    co za shit :X zdjecia szajskie porownywalne z 1,3 mpix MALY monitor I te menu jak one mnie wkurza w nokiach od 5 lat takie same moze i wiecej :X ale za taka cene to ja juz bym wolal jkiegos SE kupic np: k550i lub k530

  • 0

    73. ~mania  2008-02-12 19:55:02  host: dyn131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie nie wiecie czy w plusie w mixie jak ja kupuje to jest do niej karta pamięci czy nie?

  • 0

    74. ~Cinol  2008-02-17 17:55:12  host: faa114.internetdsl.tpnet.pl

    Mam kilka pytań odnośnie ów telefonu. Prosiłbym o odp, gdyż chce kupić ten telefon ;). Czy posiada on słownik T9? Czy istnieje opcja ustawienia raportów (w nie których serwisach piszę, że nie ma takiej możliwości. Oraz na jakim poziomie głośności jest odtwarzacz mp3 w noki 3500. Dzięki za odp.

  • 0

    75. ~elo elo  2008-02-17 19:06:10  host: 2.acn.airbites.pl

    Mam nokie i polecam. Funkcje ok, wyświtlacz ok, bateria ok, aparat, obsługa ok -> wszystko super , swietnie , fajnie tylko że obudowa z tyłu (ta kolorowa) szybko sie brudzi

  • 0

    76. ~robin  2008-02-18 09:27:23  host: 195.205.223.165

    Mam ten telefon od tygodnia. Kupiłem go za 450 zł w saturnie. Jak na taka cenę uważam ze jest niezły. Są do wyboru 3 kolory, wiec nie tylko mozna mieć różowy :). Ja mam czarny, z elementami niebieskimi. Bateria trzyma okolo 4 dni przy dosyć intensywnie uzytkowanym telefonie. Wyswietlacz - kolorystyka rewelacyjna, troche jest tylko za mały, chociaż to tak naprawde w niczym nie przeszkadza. Aparat - zdjęcia robi nawet niezłe, oczywiście tylko w dobrym oświetleniu. Komórka ma mało pamięci, tylko okolo 9mb, ale jest slot na karty microSD, wiec można rozszerzyć do 2 GB. Ja mam karte 1 gb, i to w zupelności wystarczy. Odtwarzacz mp3 - nie używam gdyz mam osobny odtwarzacz, ale ogólnie jakość dzwięku jest niezła. Komórka ma wyjście słuchawkowe micro jack, więc można dołączyć lepsze słuchawki niż w zestawie -trzeba tylko dokupić przejściówkę z micro jack na mini jack. Komórka ma tez radio, działa dobrze, łapie wszystkie stacje. Specyficzny jest przód komórki, gdyż klawiatura i wyświetlacz są tak jakby troche wewnatrz. Zapobiaga to rysowaniu wyswietlacza, chociaż lepiej dokupić specjalny futerał, pokryty gumą, (kosztuje 15 zł). Ogólnie ocena komórki - 8/10. - odjałem 2 punkty za troche mały wyswietlacz.

  • 0

    77.  2008-02-18 21:55:59

    kupiłem dzisiaj ten telefon dziewczynie,wersje różową za 350zł.. telefon jest bardzo elegancki,tylni panel obłożony gumą.. nikt nie dodał że telefon ma cały przód lekko "schowany" więc nic się nie porysuje!! mam ochotę sprzedać moją 3250 i zakupić sobie to cacko lecz w czarnej wersji:)

  • 0

    78. ~Kenzis  2008-02-18 22:21:07  host: faa114.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić sobie ten telefon, ale nie wiem czy sie opłaca. I mam kilka pytan : 1. Jak kupuje w sklepie typu :"Avans" to dostaje od razu słuchawki i karte pamięci ? 2. Jaka jest jakość zdjęć wykonywana tym telefonem? 3. Ile bateria wytrzymuje? 4. Jaka jest jakoś dźwięku z odtwarzacza, podczas słuchania przez tylny głośnik? Z góry dziękuje za odp. : )

  • 0

    79. ~gt  2008-02-20 11:59:51  host: 110.registered.aka.ukw.edu.pl

    telefon polecam kazdemu, ale ma on minus bardzo duzy. chociaz go rzadko uzywam, to jednak bateria pada mi po 3 dniach:(

  • 0

    80. ~radzi_atb  2008-02-20 13:44:28  host: nat-c4.itcomp.pl

    Telefonik ogólnie spoko jedyny mankament to ekran (no sorry ale do aparatu z matryca 2.0 przydał by sie lepszy) menu jest czytelne jak to w noki i ogólnie spox ale ten wyswietlacz żenuła ;(

  • 0

    81. ~farciarz  2008-02-20 15:23:26  host: nat-tor.aster.pl

    polecam ten telefon ma mp4, radio usb i slot na karte pamieci (microSD). a ja go mam za darmola bo go znalazlem na ulicy, nietkniety, w szczecinie :)) to sie nazywa fart :D. nara

  • 0

    82. ~alan  2008-02-21 07:43:11  host: host-89-228-154-219.gorzow.mm.pl

    ile czyma batreia w tym telefonie?????

  • 0

    83. ~tweety  2008-02-21 12:44:55  host: natx1.skynets.pl

    bardzo mi sie nie podoba. kupilam ja niedawno.. brudzi sie strasznie nie wiem czemu a robi jak dla mnie daremne zdjecia bo robią sie takie jakby bylo strasznie malo kolorow w tym aparacie choc jest 2 megapixeli

  • 0

    84. ~kokolo  2008-02-23 21:00:25  host: ebi31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w zyciu! Nec przy nokii nie moze sobie stanac. Tak wogole to nawet fajny telefonik. Specyfikacje podobne do mojej 6300 :)

  • 0

    85. ~szajba  2008-02-24 10:02:46  host: aaix143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam ten telefon naprawde swietne cudo nie mam zadnych zastrzezen filmy bardzo dobre robi jak i zdjecia a o muzyce juz nie mowie bardzo czysti i dobrze pozdrawiam

  • 0

    86. ~maripo1738  2008-02-24 10:25:20  host: gkr2.internetdsl.tpnet.pl

    mam problemy z zasięgiem w tej nokii czy wie ktoś jak ten problem rozwiązać???Dobry zasięg mam na wysokości 1 piętra.Czym to jest spowodowane

  • 0

    87. ~Ryba  2008-02-25 18:46:08  host: nat-mo4.aster.pl

    Muza wporzo, aparacik tez, mam fonik dwa tygodnie i ladnie chodzi. Co prawda pada po 4 dniach ale to dlatego ze sporo uzywam. Kupilem razem z 1gb za 490 w media :)

  • 0

    88. ~Ruby  2008-02-25 22:35:56  host: ip-193-19-212-156.static.metro.comel-it.com

    hej jak sie włacza w tej nokii3500 efekty świetlne???? to jest np.jak nie mam odbranego połaczenia to tel. mruga(świeci) i naprawde fajny efekt tylko nie wiem czy posiada bo nokia3110 ma taka funkcje z góry dzieki:)

  • 0

    89. ~kiedos1990  2008-02-26 15:28:22  host: cck250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona od wczoraj i nie wierze ze taka zwykla nokia (wczesniej bazowalem na SE), ma takie mozliwosci... telefon jest poprostu swietny... nic dodac nic ujac... jedynie ekran mogby byc wiekszy (mam tez SE P910 - 3cale ekran)wiec jest roznica. ale ogolnie telefon godny polecenia:)) pozdro dla posiadaczy. PS. do w Plus MIX nie ma w paczce karty pamieci... tylko sluchawki. co do glosnika do gra poprostu super, glosno i bardzo wyraznie - profesional:)

  • 0

    90. ~laki luk  2008-02-27 13:44:55  host: 87.116.232.137.wegrow232.tnp.pl

    TEN TEL JEST DO D... 1. ZDJęCIA KICZOWATE JAKIEś ZIELONE WYCHODZą 2. CEGłA 3. OKROPNY WYGLąD I MAłY WYśWIETLACZ. ZA TA CENE PROPONUJE SONY ERICSSONA K750I I JEST CUDEM A NIE TELEFONEM. MA DOSłOWNIE WSZYSTKO CHODż BYł PRODUKOWANY JUżłADNYCH PARE LAT TEMU GDY BYłY APARATY O,31 NIE POLECAM NOKI BO PłACI SIE TYLKO ZA MARKę... A TAK WOGóLE JAKAS NOKIA JAK TO OKROPNIE BRZMI

  • 0

    91. ~chudy  2008-02-28 22:56:10  host: k012-174-48-80.flash-net.pl

    siema all mam ten fon od 2 dni i wsadzilem sobie w niego karte 1gb zrobilem sobie w niej foldery mp3 itp.. ale nie moge zapisac zadnych muzyczek do tech folderow tylko bezposrednio zapisuje sie na karcie a jak chce przenies jaka mp3 z kart do folderu na karcie to mi pisz "nie mozna pszenies do orginalnego folderu " prosze o pomoc

  • 0

    92. ~lala  2008-02-29 13:55:39  host: charon.wszia.edu.pl

    telofon fajny tylko bateria trzyma 4 a czasem 3 dni troszke krótko poz.

  • 0

    93. ~Zdziś  2008-02-29 23:43:06  host: eir4.internetdsl.tpnet.pl

    Zajebisty bo go mam xD

  • 0

    94. ~?  2008-03-01 16:22:45  host: 088156004024.ols.vectranet.pl

    niech powie mi ktos skad sciagnac oprogramowanie do tego telefonu bo ze strony nokii nie chce mi sie pobrac ;/

  • 0

    95. ~olaf  2008-03-02 00:38:09  host: dziekana-z-bie209201223077.c201.msk.pl

    Czy ten telefon obsluguje karty 2 giga?

  • 0

    96. ~gofer  2008-03-02 11:33:58  host: aajx184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest ok nawet bardzo dopiero skończyłem formatować baterie ... :) ale chyba trzyma 4 dni z tego co pamiętam :) aparacik w oświetlonym miejscu jest dobry 2 mpix pamiec mb bardzo mało ale są przecież MicroSDi, pozatym jest idealny jak dla mnie za taką kase ) to hohho :) naprawde bardzo polecam

  • 0

    97. ~dociekliwy  2008-03-03 22:58:13  host: rejon075.ztpnet.pl

    Takie pytanie: Jak z jakości mp3 w porównaniu do sony ericssona w610i? ogólnie porównując te dwa telefony który lepiej wypada?

  • 0

    98. ~michal09  2008-03-04 21:24:13  host: hek44.internetdsl.tpnet.pl

    Chcialem sie zapytac posiadaczy tego telefonu czy po zrobieniu zdjecia kartki z tekstem da rady odczytac tekst na komputerze? Fotka robiona w dobrych warunkach oswietleniowych... bardziej chodzi mi o ostrosc i odczytanie tekstu na kompie...

  • 0

    99. ~  2008-03-05 16:37:58  host: aaku188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @Ruby co masz na myśli pisząc o efekyach świetlnych w noki 3110? Gdzir to się włącza? bo ja nic takiego nie widzę?

  • 0

    100. ~  2008-03-05 16:46:16  host: aaku188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Patrząc na parametry tego modelu to pratycznie wszystko jest to samo co w 3110 classic. Jedyne różnice to aparat jest lepszy bo 2Mpix ale za to nie ma irdy, czego i tak już się nie wykorzystuje, na niekorzyść tego modelu przemawia bateria słabsza niż w 3110c, ale to przez to że 3500c jest ciewńszy. Czy oprócz tych parametrów jeszcze są jakieś różnicę i który model lepszy 3500c czy 3110c?

  • 0

    101. ~oleńka  2008-03-05 21:24:36  host: els247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokia to przeszłość dla mnie istnieje tylko sony ericsson g900 to jest fon niesamowity polecam go...... naprawde w tym soniku nic dodac nic ująć. A ta nokia to złom przy soniku prawie nic nie ma a son ma 8 giga na karcie pamieci karta nawet tania bo nie ma jej w zestawie kosztuje 50 zł...polecam polecam

  • 0

    102. ~iron  2008-03-06 18:13:54  host: adhs150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik super pozdrawiam

  • 0

    103. ~agateczka;P  2008-03-07 10:06:32  host: bza146.internetdsl.tpnet.pl

    witam mam pyt. czy ten tel. ma opcję raportów doręczenia sms i kalkulator? bo widziałam różne informacje na ten temat! ile kosztuje ściągnięcie simlocka Z niego teraz? dzięki

  • 0

    104. ~Duśka :)  2008-03-07 23:46:28  host: apn-77-113-67-169.gprs.plus.pl

    hey!Witam wszystkich!!Mam ten telefon dopiero dobę i pozwala łączyc się z netem równolegle słuchac muzyki jak tez odbierac SMSy. jedyna wadą tego telefonu jest jego aparat. :( !!

  • 0

    105. ~a  2008-03-09 09:41:32  host: bza146.internetdsl.tpnet.pl

    Duśka:) a czy jest kalkulator i opcja raportów przy sms? tzn. raport dostarczono, oczekuje. daj znać:) dzięki

  • 0

    106. ~Tomuś :)  2008-03-09 11:06:28  host: beu172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest super....

  • 0

    107. ~Sznyyku  2008-03-09 21:21:52  host: host-81-190-148-187.olsztyn.mm.pl

    ja bym prosil o link z aplikacja winamp na komorke do tego tel lub odtwarzacza ktory bedzie chodzil poniewaz wszystkie co znajduje to wyskakuje blad aplikacji a odwarzac w standardowym z tel to lipa

  • 0

    108. ~Marcin  2008-03-10 21:10:57  host: anx242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Da się wgrać na nim gry java 3D ??

  • 0

    109. ~Marcin  2008-03-11 17:57:10  host: asx131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    *Wgrać na niego :P

  • 0

    110. ~duska  2008-03-13 14:20:05  host: zakus.ita.pwr.wroc.pl

    opcje raportow sa a kalkulator chyba tez

  • 0

    111. ~toysoldier  2008-03-14 09:59:29  host: staticline17475.toya.net.pl

    telefonik jak narazie jest rewelacyjny :) Ale ma tylko jedna wielka wade :( ma okropny aparat pomimo iz jest 2mpix! to juz moj poprzedni telefon nokia 6103 robiła lepsze zdjecia chociaz miała wbudowany aparat VGA. Ale pozatym super :)

  • 0

    112. ~mika  2008-03-14 14:09:57  host: 212.122.214.173

    jest wypasiony i ma przeglądarkę internetową Mini Opera :]

  • 0

    113. ~kaska  2008-03-14 19:29:45  host: eci178.internetdsl.tpnet.pl

    kalkulator jest i to bardo rozbudowany ;) raporty tez ;)

  • 0

    114. ~niepowtarzalny  2008-03-14 20:53:30  host: acvk16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A wie ktoś może jak włączyć na telefonie "efekty świetlne" albo zmienić kolor podświetlania klawiatury? Z góry dzięki. :)

  • 0

    115. ~szalek  2008-03-15 15:56:03  host: chello089079076050.chello.pl

    Sa raporty doręczeń sms'ów, głośnośc wg mnie jest wystarczjąca, T9 oczywiście jest. Mam ten telefon od wczoraj i w zasadzie to nie znalazłem specjalnych wad. No moż epoza mała pamięcia wewnętrzną i braku karty wzestawie

  • 0

    116. ~Radex  2008-03-17 17:06:05  host: aebd188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam problem gdyz jak wkladam karte pamieci to nie moge zamknac tego zabezpieczenia:( Tez tak mieliscie??

  • 0

    117. ~asini  2008-03-18 18:41:53  host: h-240-11.elektron.com.pl

    telefon ma raproty doreczen, wystarczy wszystko ustawic w ustawieniach wiadomosci, tel ogolnie ma bardzo mala pamiec wewnetrzna wiec jesli nie ma sie dodatkowej karty pamieci, to moze sie wowczas dziac ze mp3 nie chce sie zgrac. ogolnie telefon jest bardzo dobry i prosty w obsłudze jego jedynym minusem jest chyba tylko maly slownik T9

  • 0

    118. ~to ja  2008-03-18 19:29:07  host: aczq120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w jaśle w lombardzie jest za 350 zika używana

  • 0

    119. ~vito  2008-03-19 12:48:27  host: cyg138.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik jest super!! Mam go od 5 dni i jestem zachwycony.... dźwięk jak marzenie a i menu widać że zrobione z pomysłem:))

  • 0

    120. ~  2008-03-19 19:18:34  host: atm.orneta.arkusnet.pl

    kupilam bajer a nie telefon, aparat fotograficzny mam niezaleznie, muzyki mam gdzie sluchac wiec czym sie tu zachwycac? Podswietlenia klawiszy nia daje sie zmienic, sygnal wolania lubi mi pochrapywac boje sie czy mam wtedy siec, raporty doreczen sa ale przychodza bez sygnalu dzwiekowego, trzeba patrzec czy mignie na chwile "doreczono", czesto smsy zawieszaja mi sie jako oczekujace i nie wiem wtedy kiedy dochodza. Jesli chcesz pisac gramatycznie tj.ą,ę,ś,ć,ó,(nie piszcie tez slowa Miś???) ilosc znakow w sms-ie wynosi 70, normalnie 160. JAK ZMIENIC POLSKIE LITERY ZEBY NIE BYLO OGONKOW I KRESECZEK ?????? pisze gramatycznie i place za kilka SMSow naraz!!!!! Piekna? czarna Nokia z metalowa obwodka jakos kojarzy mi sie z wygladem wanienki. Poza tym idzie wytrzymac.

  • 0

    121. ~niepowtarzalny  2008-03-20 15:24:00  host: bjj77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A wie ktoś może czy są wymienne obudowy do tego telefonu?

  • 0

    122. ~Marcin  2008-03-20 20:54:34  host: asy157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chodza gry java 3d, jeśli chodzą to tną sie ? Powiedzcie, błagam !!!

  • 0

    123. ~aniamilk  2008-03-20 21:30:35  host: abrg244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    robi okropne zielone zdjecia, nie polecam jesli chodzi komus o aparat. ogółem całkiem fajny telefonik i ładny....ale aparat kitowy:/

  • 0

    124. ~Macia :-)  2008-03-21 12:28:04  host: gp10.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper !!!!!!!! Mam go i polecam tym którzy chcą go kupić. Ta karta pamięci jest do kupienia więc czego sie czepiacie?

  • 0

    125. ~waldek78  2008-03-30 21:00:15  host: dynamic-78-8-65-113.ssp.dialog.net.pl

    Kupilem ten telefon jakis miesiac temu. Zalety: ma dobry zasieg w porownaniu z SE i samsungiem. mam karte 1GB i nie mam z nia problemow czyli nie wiesza sie itp., ma wgrana opere mini ktora sie przydaje podczas przegladania stron www, poprostu przerabia je do rozmairow wyswietlacza, wyswietlacz jak dla mnie moze byc, wczesniej mialem SE k300i wiec jest spora roznica. odtwarzacz mp3 wg mnie ok, gra glosno i wyraznie tak samo radio. lapie mi co prawda tylko 3 stacje ale nie gubi ich. ma wejscie typu jack 2,5 mm wiec nie ma problemu z dokupieniem sluchawek. w media markt kosztuja od 19 zl, aparat robi zdjecia fajne ale tylko w dzien:) przy slabym oswietleniu to porazka jest, nie roznia sie od VGA. raporty sms sa ale mozna je wylaczyc. teraz wady, przede wszystki slot na karte jest pod bateria - tragedia moim zdaniem, tylna klapka nie ma otworu na aparat tylko przezroczysty plastik, wiec po zdjeciu klapki zdjecia wychodza wyrazniejsze, bateria jest lipna, przy uzywaniu non stop to kilka godzin i po wszystkim, w porownaniu z SE K300i gdzie bateria przy takim samym uzywaniu wytrzymywala mi przynajmniej jeden dzien. to tyle

  • 0

    126. ~CZARNA  2008-03-31 12:17:43  host: 77-253-175-135.adsl.inetia.pl

    telefon mam jakiś miesiąc.Bateria na początku trzymała mi tylko 3 dni, teraz ok 1 tygodnia a piszę dużo esemesów. Mam pytanie dotyczące dyktafonu,jak coś nagram to potem przy odsłuchaniu dźwięk ten brzmi jakby był nagrywany pod wodą(nie wiem czy to ważne ale nie zdejmowałam jeszcze folii ochronnej z ekranu ani z aparatu) czy coś z telefonem czy też powinnam zdjąć folie żeby nagrywać?

  • 0

    127. ~ja  2008-03-31 15:40:05  host: 83.16.135.90

    mam kupić sobie telefon i mam propozycje by zakupić ten telefon i nie jestem pewny czy kupić albo nie. Jak radzicie?

  • 0

    128. ~paweł  2008-03-31 16:35:48  host: eju139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest możliwość dokupienia lepszej baterii do tego telefonu? tzn żeby dłużej "trzymała".

  • 0

    129. ~  2008-03-31 17:03:21  host: aad122.internetdsl.tpnet.pl

    jak dlugo trzyma bateria w tej noki

  • 0

    130. ~desia  2008-04-01 13:04:12  host: 194.181.131.230

    Ten telefon jest super super super 10 na 10....

  • 0

    131. ~magda  2008-04-01 13:52:18  host: aatp128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czemu jak chce zrobic zdj..to mi sie ciagle kamera wylacza????????????

  • 0

    132. ~CZARNA  2008-04-03 07:54:51  host: 77-254-7-98.adsl.inetia.pl

    magdo nieważne czy wejdziesz na kamerę czy na aparat zawsze najpierw będziesz miała nagrywanie.Gdy wejdziesz na kamerkę i pojawi się napis "nagrywaj" przyskocz czojstikiem jeden raz a pojawi się napis "zdjęcie".

  • 0

    133. ~Levini  2008-04-03 16:07:55  host: akademik.nat.student.pw.edu.pl

    Niestety niedawno zdecydowałam się na zakup tego telefonu i żałuję. Bardzo słaby aparat (mimo że 2megapiksele) mało pamięci wewnętrznej. Co do reszty teoretycznie nie ma sie czego doczepić ale niesmak pozostaje.

  • 0

    134. ~LOdi  2008-04-04 19:49:19  host: aul49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIGDY NIE KUPUJCIE NOKI 3110. BEDZIECI MIELI Z NIA SAME PRBLEMY!! BEDZIE SIE WAM ZACINAĆ...TAJ JAK MI! A CO DO NOKI 3500 NIE MIAŁEM JEJ, ALE POLECAM WSZYSTKIE SONY ERICSSONY BO NIE PSUJE SIE NIC Z OPROGRAMOWANIEM.

  • 0

    135. ~Kamil  2008-04-05 15:41:42  host: 078088113212.dzi.vectranet.pl

    Cześć mam takie pytanie Mam zamiar sprzedać tą nokię w komisie i nie wiem ile za nią mu zawołać podpowiedżcie coś Używana 2 miesiące jak nowa + gwarancja i kabel usb (MUSIAŁEM DOKUPOWAĆ BO W PUDEŁKU Z PLUSA NIE BYŁO ) Bez simlocka . Ewentualne Dzięki

  • 0

    136. ~Oluś  2008-04-06 06:22:42  host: awi119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie może ktoś jak ja mam do mojego telefonu wżucić jakieś piosenki na mp3? :( Bo normalnie przez usb się nie da, bo jest tylko aparat fotgraficzny... :( Trzeba coś na kompa ściągnąć?

  • 0

    137. ~TOMEK  2008-04-06 22:45:03  host: abky205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak czytam niektóre te posty to płakać sie chce jakie durnie tu piszą. Jak można porównywać telefon za 500 zł z telefonem za 3000. Ludzie !! opamiętajcie sie. Czytając wasz wypociny można sie załamać więc plis zamiast pisać spam i szpanować jakie to macie telefony które może widzieliście na zdjęciu w googlah to lepiej idźcie się po uczyć. STOP DZIECIOM NEO

  • 0

    138. ~Decid  2008-04-07 14:11:11  host: evo139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko jak powiekszyc tapete tak zeby byla na calym wyswietlaczu..??

  • 0

    139. ~  2008-04-07 23:15:28  host: acez132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kamil najlepiej powiedz tyle co na allegro chca

  • 0

    140. ~SzymekWPS  2008-04-07 23:17:27  host: acez132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tyle co czytałem po waszych opiniuach to tylko aparat trefny ;p zamierzam ja wziazc w mixplusie i mam dylemat czy SE k 510i czy ta nokia ??

  • 0

    141. ~agateczka  2008-04-08 14:16:51  host: bza146.internetdsl.tpnet.pl

    Dzięki za odpowiedź. Ostatnie mam nadzieję pyt. ode mnie w jakiej formie są raporty doręczeń? W formie sms czy tylko na chwilę mignie kopertka? Bo różne są odpowiedzi i zdania! Kamil a może mi być sprzedał ten tel? jak Ci to odpowiada nap. na maila i się dogadamy. No tylko musiałabym go zobaczyć gdzieś w sklepie ale włączonego! ostatnie pyt! NAPRAWDĘ:) jaki wygląd ma menu? w formie obrazków? jeśli tak można to zmienić? bo coś nie mogę zdzierżyc tego menu w formie obrazków!

  • 0

    142. ~BolCio .  2008-04-09 18:49:15  host: pc4-254.digicom.net.pl

    aparat niby 2mpx . a VGA juz jest lepszy ... telefon mam 3 dni a bateria trzyma jeden dzień .. bardzo mała pamieĆ wbudowana .. ! ; // nie polecam teGo telefoonu ... ! ; /

  • 0

    143. ~Cyr4x  2008-04-11 00:18:55  host: chello087206249210.chello.pl

    Jak wygląda sprawa z transferem przez USB do tego telefonu? Jest coś takiego jak tryb pamięci masowej, że wykrywa kartę pamięci w systemie bez sterowników (jak pendrive)? Każdy trochę nowszy SE ma takie coś, nawet tanie modele bez slotu na karty. W Nokii 6230i taka opcja niby jest ale kumpel miał kabel i nie działała. Zależy mi na tym, żebym podłączał telefon od kopa i przesyłał zwykłym menedżerem plików, a nie przez jakieś specjalne programy, czy sterowniki.

  • 0

    144. ~  2008-04-12 14:15:10  host: ehp48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak w tym telefonie ustawic wyświetlacz zeby tapeta była na calości ekranu. U mnie na dole i na górze są paski i nie widać całej tapety i te paski ograniczaja ekran jakby go zmniejszając Czy jest mozliwośc ich zlikwidowania

  • 0

    145. ~tomekjot  2008-04-13 23:14:25  host: apn-77-114-184-182.gprs.plus.pl

    Zielone zdjecia wychodza prz autoamtycznych ustawuieniach 'balans bieli" po zmianie na wolframowe jest ok

  • 0

    146. ~kac  2008-04-18 21:22:29  host: abei84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czarna jakim cudem bateria trzymala ci najpierw 3 a potem 7 dni

  • 0

    147. ~...  2008-04-23 18:51:14  host: adls197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właczyl wam sie telefon przy formatowaniu baterii????

  • 0

    148. ~traper  2008-04-23 20:28:04  host: net41.telgam.pl

    A ja nie mam telefonu. Ostatnio sprzedalem Nokia 6070 bo bylo malo pamieci a poza tym nie mialem z nia zadnych problemow. Chcialem wziasc nokie 3500 lub Nokie 3110 Classic ale jak tak czytam wasze komentarze to mi sie odechciewa branie czego kolwiek. A tu w Jasle sklepach plus gsm juz nie ma noki 3500 skonczyly sie i kicha.

  • 0

    149. ~noko  2008-04-25 10:38:32  host: 82.177.244.150

    Ile ma ten telefonik pamięci na SMSy ? To znaczy ile można przechoywać wiadomości - wysłanych i odebranych ?

  • 0

    150. ~onex  2008-04-27 01:17:02  host: aabe9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziwie się, że wszyscy tak wychwalają SE. moim zdaniem są badziewne - co do jednego. tną się, joysticki działają przez pierwszy miesiąc potem się zapychają, a bateria trzyma max kilka godzin. albo ja mam pecha albo Wam to nie przeszkadza ;p Co do telefonu to jak dla mnie jak kazda z reszta nokia jeest super: )

  • 0

    151. ~rem  2008-04-28 20:10:58  host: czk180.internetdsl.tpnet.pl

    licha pamięć i bateria

  • 0

    152. ~vito  2008-04-30 12:37:54  host: cyg138.internetdsl.tpnet.pl

    Jeśli chodzi o tapetki to ja osobiście zrzucam je z kompa. Są normalnej rozdzielczości (1024x768) i nokia nie ma z nimi problemu. Polecam to rozwiązanie tym którzy mają kartę pamięci bo format jpg troche zajmuje:) jeśli chodzi o transwer USB to wystarczy tylko odpowiedni kabel (DKU-2 lub DKE-2) wykrywa wtedy kartę jako magazyn pamięci. Powinno to zadziałać. u mnie chodziło. Jeśli jednak zdecydujecie sie na Nokię PCsuite to pamiętajcie że po jego wgraniu nie będzie można podłączyć takiego np. SE W200i. komp go nie wykrywa, PCsuite zamienia sterowniki.....;)

  • 0

    153. ~faldka  2008-05-03 11:23:52  host: cwd166.internetdsl.tpnet.pl

    Jak w tej noki wyłączyć polskie znaki np. Ą, Ę, Ń, Ć ??? Z góry dzięki za odpowiedż:)

  • 0

    154. ~bobo  2008-05-06 10:33:26  host: static-78-8-78-83.ssp.dialog.net.pl

    prosze o szybkie porównanie !!! nokia 6280 czy nokia 3500 !!! prosze o szybka odpowiedz !!

  • 0

    155. ~ciekawy  2008-05-07 23:09:43  host: aauz206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy po upadkach może się zmienić jakość wyświetlacza w tym telefonie?

  • 0

    156. ~lurtz  2008-05-10 08:37:46  host: abnd212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nie wiem czemu ludzie narzekacie na ten tel... mam go od kilku dni i jestem bardzo zadowolony... zdjęcia jak na 2.0 bez flesha robi nawet dobre... nie mam problemu z niczym jak dotychczas... po podłączeniu do kompa jet tryb pamięci masowej. i w ogóle jak na te pieniądze ma wszystko co powinien. wyświetlacz ma słabszą rozdzielczośc ale dzięki temu zyskujecie na baterii. jakoś dźwięku OK. ogólnie jestem bardzo zadowolony. jedyny poważny minus to słuchawki... standardowy zestaw nokii. no po prostu nie leżą tak jak powinny. ale reszta bez zarzutu.

  • 0

    157. ~CZARNA  2008-05-11 14:02:57  host: 77-253-167-190.adsl.inetia.pl

    KAC:nie wiem jakim cudem sama się dziwię.Przez jakiś tydzień baterie wykańczałam do wyłączenia się telefonu i ładowałam go przez całą noc.Wiesz co może powodować dźwięk jak spod wody przy nagrywaniu do dyktafonu?

  • 0

    158. ~CZARNA  2008-05-12 13:16:44  host: 77-253-167-190.adsl.inetia.pl

    nie wiem jakim cudem,sama się dziwię.Wiesz co może powodować dźwięk jakby był nagrywany pod wodą?

  • 0

    159. ~CZARNA  2008-05-13 14:05:19  host: 87-205-40-191.adsl.inetia.pl

    KAC nie wiem jakim cudem sama się dziwię.Wiesz co może powodować dźwięk jakby spod wody?

  • 0

    160. ~CZARNA  2008-05-14 08:18:22  host: 87-205-46-198.adsl.inetia.pl

    KAC nie mam pojęcia jakim cudem sama się dziwi (napisałam ok 7 dni a nie 7 dni)

  • 0

    161. ~HENIEK  2008-05-16 13:28:16  host: chello089077107232.chello.pl

    >aniamilk< ZGADZAM SIE Z TOBA DOKłADNIE W 100%. JEZELI KTOS MA ZAMIAR KUPIC TEN TELEFON I LICZY NA DOBRE ZDJECIA - NO BO PRZECIEZ MA 2MPIX - TO SIE PRZELICZY NIESTETY. JA KUPILEM I JESTEM ZAWIEDZIONY JESLI CHODZI O ZDJECIA. RESZTA W PORZADKU, ALE MAM TEZ NOKIE 6230 I ONA MA 1.3 MPIX I ROBI O WIELE LEPSZE ZDJECIA NIZ TEN SYF CO QPILEM, MIMO ZE MA 2.0 MPIX. OCZYWISCIE NIE QPILEM GO W CELACH FOTOGRAFICZNYCH ALE TO JEDNAK LEKKIE PRZEGIECIE ZE 2.0PIXELOWY SPRZET ROBI GORSZE FOTY OD 1.3 TEZ NOKII...

  • 0

    162. ~oli  2008-05-16 14:01:48  host: chello089079038223.chello.pl

    Mam tą nokie 3500 jest super same zalety zadnycz wad.Poprostu tak jak powinno być,wszystko działa super.POLECAM

  • 0

    163. ~Bilard  2008-05-16 22:01:00  host: 6.ver.airbites.pl

    zastanawiałem sie nad jego zakupem bo teraz jest nawet promocja i za 350 zł można go mieć ale niestety jak go zobaczyłem to pierwsza mysl jaka przyszła mi to ze wygląda na mydelniczke :( przez tą obramówke i nie kupiłem go :)

  • 0

    164. ~driftu  2008-05-16 23:04:34  host: dns1.komputerlan.pl

    mam ten telefon od ok. 3/4 miesięcy. Jest super. jedynie co mi sie w nim nie podoba to aparat. w sumie "niby" ma 2 MPx a przy słabym oświetleniu robi baaaardzooo słabe zdjęcia. W dzień zdjęcia wychochą bardzo ładne =]. bateria mi trzyma ok 2 dni przy ciągłym użytkowaniu, tzn. słucham muzyki i mam włączone MobilneGG. Więc są to programy że tak powiem prądu żerne. a po za tym to fonik extra polecam

  • 0

    165. ~michał  2008-05-22 13:33:08  host: ip-81-15-248-18.isp.tvkg.net

    mam tylko jedno typanko i bardzo porsze o odpowiedz:) Moze mi ktos powiedziec czy telefon posaiada długie sms (tzn ze mozna wysyłac kilka smsów jakby na jednym sms ale płacac za np 2 czy 3)?? I ile jeden sms posiada znaków?? Z góry dziękuje:) i pozdro

  • 0

    166. ~misiek1flip2  2008-05-22 13:46:29  host: ip-81-15-248-18.isp.tvkg.net

    Witam, mam dwa pytanka odnoście Nokii 3500.. I licze na odpowiedz:) Czy ten telefon posiada opcje długich smsów (tzn ze mozna wysyłas kilka sms tak jakby w jednym, ale płacac na np 2 lub 3) I ile znaków mozna wpisac w jednym smsie??

  • 0

    167.  2008-05-22 13:54:27

    Witam, mam dwa pytanka odnosnie nokii 3500 i licze na odpowiedz:) Czy ten telefon posiada funkcje długich smsów (tzn ze mozna wysyłac kilka smsów tak jakby w jednym sms, ale płacąc za np 2 lub 3) i ILE ZNAKÓW JEST W JEDNYM SMS?? z GÓRY DZIEKI I POZDRO:p

  • 0

    168. ~Danio  2008-05-29 22:20:47  host: net1-1-1.bdi.net.pl

    No witam. Mam ten telefon od ok 3 miesięcy.Mam anglika. Nie narzekam. wszystko sprawne. bateria trzymie 2 dni;/ przy używaniu non stop... no prawie;p co do pytania Tak ten telefon posiada funkcje długich smsów do 1000 znaków a w 1 sms 160:) polecam mało wymagającym. Za swoją cene super!

  • 0

    169. ~dyziek  2008-06-11 21:26:05  host: abif202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ok. Z początku miałem duże opory jeśli chodzi o ten telefon, ale teraz jest dobrze:)

  • 0

    170. ~pawlo  2008-06-12 14:03:28  host: prometeusz.pub.sarocom.net

    mam ten telefon jest naprawde super!!!

  • 0

    171. ~Maćko  2008-06-12 19:07:15  host: bti149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon spoko ale nie dla mnie aparat za słaby głośnik też nie za dobry ekran się szybko rysuje mały wyświetlacz i nie za fajny kształt żałuje że Go kupiłem ;(

  • 0

    172. ~kasieńka  2008-06-14 22:01:42  host: eti235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefon, tylko szkoda, że nie jest dostępny u żadnego operatora... Plus owszem miał ten telefon, ale dwa miesiące temu, a teraz już nie ma i choćbym chciała, nie mogę go u nich kupić. Jedyne co mi pozostaje to kupić od kogoś.

  • 0

    173. ~Jugin  2008-06-18 16:32:49  host: etn145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem ten telefon w mediam. za 350zl. Dokupilem tez karte 1 giga. Oddawna szukalem dobrego telefonu za przystepna cene. Najbardziej zalezalo mi na przyzwoitej jakosci, przyzwoitej baterii(mozna dokupic lepszy zamiennik), i podstawowych opcjach. 3500 spelnia wszystkie moje wymagania. Wyswietlacz - dobry, odtwazanie mp3, radia - dobra jakosc i glosnosc, zero problemow z oprogramowaniem, intuicyjne sterowanie, aparat/kamera - wystarczajaca jak na telefon tej klasy, przyzwoita obudowa, bateria trzyma mi ok 4-5 dni przy srednim uzytkowaniu, a przy minimalnym ponad tydzien. Problemem moze byc umiejscowienie karty pamieci - pod bateria, ale mozna to rozwiazac dokupujac kabel usb. Polecam ten model: klasa nokii + atrakcyjna cena

  • 0

    174. ~el ducze  2008-06-19 18:18:54  host: chello089079063046.chello.pl

    siemanko, mam ten telefon od okolo 2 tygodni, jak na tel za 350zl to jest spoko fajny wyswietlacz mp3 aparat itp. tylko mam dwa problemy. otoz jak ktos do mnie dzwoni to dzwonek pomimo tego ze jest ustawiony na "ciagly" gra przez pierwsze 3 sekundy ciszej a dopiero pozniej jakby "zaskakuje" na normalna ustawiona glosnosc - nie wiem dlaczego;/.. i jeszcze jedno pytanko czy ma ktos jakies porzadne sluchawki typu zeinheisery (chyba dobrze napisalem:P) albo cos podobnego i niech mi powie jak gra odtwarzacz i radio? bo na tych standardowych nokii to zal, cicho i niewyraznie ;].. pozdro

  • 0

    175. ~Buldog  2008-06-22 17:06:57  host: clf180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    paweł owszem można kupic lepszą baterię wejdź na allegro i poszukaj bateri polymerowych do tego modelu telefonu

  • 0

    176. ~bartos  2008-06-23 14:34:41  host: 83.1.81.90

    kurde jesli chodzi o ten aparat to sie mylicie robi lepsze zdjecia niz wszystkie 1.3 lub VGA!!! ma tylko słaby wyswietlacz i wygląda ze robi brzydkie... HENIEK mylisz sie tym ze nokia 6230i robi lepsze zdjecia od 3500c tylko 6230i ma wyrazny wyswietlacz i wiecej kolorów!! SPRAWDZ SOBIE ZDJECIA NA KOMPIE I WTEDY OCENIAJ JAKI MA APARAT!! ZWRÓĆ TEZ UWAGE NA MATRYCE ZDJECIA!!!

  • 0

    177. ~werka  2008-06-28 17:09:35  host: host-89-230-140-11.inowroclaw.mm.pl

    Fajny telefon zamierzam go kupic;pp

  • 0

    178. ~K@mil  2008-06-29 15:18:32  host: abep177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny fon! Ma wszystko co jest potrzebne. Daję 11 na 10. ;D

  • 0

    179. ~slowik_1991  2008-07-03 23:24:46  host: apn-77-114-32-41.gprs.plus.pl

    Zgadzam się z Bartosem:) aparat jest naprawde spoko, trzeba tylko wrzucić zdjęcie na kompa żeby zobaczyć jak naprawdę fotki wyglądają... co do baterii mogłaby być lepsza. ale sam telefon jest rewelacja. mam go od grudnia i wszystko działa tak jak należy. Poza tym można na niego dużo ciekawych rzeczy znalesc i samemu oprogramowanie zmienić na nowsze jeśli komuś poprzednia wersja nie wystarcza:) dla mnie super!!!

  • 0

    180. ~darkog  2008-07-04 13:40:21  host: 212.160.172.70

    Witam, mam pytanko jak zmusić telefon do odtwarzania MP3 z jednego katalogu dzięki za pomoc. Pozdrawiam

  • 0

    181. ~klaudia  2008-07-09 19:19:45  host: aalj232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ........................ hejka ma małe pytanko czy podczas słonecznej pogody jest dobrze widoczne to co jest napisane na ekranie gdy się jest na dworze?? i czy idze dać na wygaszacz zegar?? Mam mały dylemat czy kupić ten model Noki... może zaproponujecie mi jakis super fonik w przestępnej cenie:)

  • 0

    182. ~ania  2008-07-16 17:47:16  host: 83-238-53-2.ip.netia.com.pl

    chce kupic ten fon... ile tak Wy daliscie za niego zł, bo w jednym z komisow najblizej mnie powiedziano mi ze ona kosztuje 770zł... a dla mnie to za drogo.. ile gdzies trzyma bateria???? dzieki z góry:) pozdrawiam ... ;*

  • 0

    183. ~BERCIK  2008-07-16 22:15:13  host: host-89-229-137-95.chelm.mm.pl

    MAM PYTANKO CZY NOKIA 3500 GŁOSNO GRA?

  • 0

    184. ~mika  2008-07-20 19:46:32  host: 114.120.225.195.static.bait.pl

    hej! czy może mi ktoś podpowiedzieć jak wysyłać mms-y bo za każdym razem jak próbuje wysłać pojawia mi się jakiś błąd! a dokładnie błąd sieci? mam go w heyah! ale w konfiguracji sieci mam wszystko ustawione! Proszę jak możecie to podpowiedzcie! pozdrawiam

  • 0

    185. ~anie  2008-07-23 21:53:34  host: eqq116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od lutego i jestem strasznie zadowolona. Co do wielkości tapetki to wystarczy zmienić motyw czyli tematy i juz jest na caly wyświetlacz.Gorąc polecam ten telefonik

  • 0

    186. ~Aguś  2008-07-26 15:53:51  host: chl41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi osobiście bardzo podoba se ten telefon :) Pamięć jest żeczywiście mała, ale jak się dokupi kartę np. 2GB tak jak ja to świetnie jest :) Na początku również wydawało mi się, że aprat jest dość słaby, ale gdy zdjęłam z niego folię ochronna robi całekim porządne fotki :) Polecem ten telefon!

  • 0

    187. ~RAFI  2008-07-27 12:57:41  host: 193.33.174.4

    MAM TEN TELEFON I OBUDOWA STRASZNIE WCHŁANIA BRUD CZYM MOGE JOM ZMYC POMOCY

  • 0

    188. ~Plewek  2008-08-01 15:01:17  host: 0227.smevpn.tpnet.pl

    Telefon super.Bateria 3-4 dni przy normalnym użytkowaniu. Aprat spoko przy oglądaniu na kompie a nie w tel.Kabel do kupienia osobno ale 10zł to nie drogo karta 2gb 30zł. I cena tel. też super 389zł w Eldomie obecnie Partner za kolor szary w innych kolorach droższa 550zł nie wiem czemu.Ogólnie super

  • 0

    189. ~wojtas  2008-08-05 15:54:43  host: aarw162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po podłączeniu tela do kompa widzi go jako masowe urządzenie. Telefon jest zajebisty mam go od kwietnia i żadnego problemu! Głośny i wogóle czysty dzwięk.

  • 0

    190. ~Sylwia  2008-08-06 13:15:18  host: dps44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilam nowa rozowa nokie 3500 wczoraj za 359 zl odrazu z karta pamieci 1gb, u jakiegos dostawcy dokupilam jeszcze kabel za 4 zl, z czego wynika ze caly zestaw mozna miec za naprawde male pieniadze! co do wygladu to opinie sa podzielone ale mi ten telefon sie bardzo podoba. to prawda ze ma za maly wyswietlacz, ale jak zrzucilam na niego zdjecia z kompa to wygladaly b. dobrze. dzwiek jest bardzo glosny i wyrazny. czytajac opinie dowiedzialam sie jak sprawic zeby zdjecia nie wychodzily zielone. aparat ma duzo efektow. naprawde polecam ten elefon, lecz zanim go kupicie porownajcie ceny. w salonie palay bez karty i kabla kosztuje 469.

  • 0

    191. ~  2008-08-08 23:05:58  host: ceh151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WItam, Powiedzcie mi czy aparat ma flesza i zooma? pozdr.

  • 0

    192. ~wiola  2008-08-10 17:11:06  host: host-n1-112-250.telpol.net.pl

    co zrobic zeby muzyka sciagana przez bluetooth zapisywala sie na karcie pamieci bo telefon ma malo pamieci i dluzsze muzyki nie wchodza

  • 0

    193. ~anka  2008-08-10 19:15:17  host: dns1.komputerlan.pl

    Hej mam pytanie. Jak wygląda sprawa, jeśli chodzi o wymianę obudowy. Czy jest łatwo dostępna i w jakich cenach można sobie ją zmienić?

  • 0

    194. ~CZARNA  2008-08-25 19:53:56  host: 87-205-219-210.adsl.inetia.pl

    mika ja nie mam żadnych problemów z wysyłaniem mm-sów ale ja mam go w era nic nie musialam konfigurować.Mam za to problem z dyktafonem

  • 0

    195. ~Hubi  2008-08-25 20:12:32  host: ckg71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie gadaj tak na se ja mam w200i i chodzi mi bez zarzutu swietnie dziala joystick mi sie wogole nie tnie ani nic swietnie chodzi i sie bardzo z niego ciesze

  • 0

    196. ~m  2008-09-01 19:59:51  host: user-79-139-89-60.rzeszow.msk.pl

    Cze. Mam problem związany z brakiem miejsca na karcie pamięci w trybie aparatu lub kamery. W zakładce media/kamera/opcje/ustawienia/mag. zdjęć i plików wideo jest ustawione "karta pamięci", na karcie znajduje się około 26MB zdjęć, we właściwościach karty mam "całkowity rozmiar pamięci 1,9GB, pamięć wolna 1,8GB" i pomimo tego nie da się już więcej robić zdjęć (komunikat "kamera wyłączona" i czerwona ikonka aparatu na LCD). Żeby było śmiesznie śmigam różne plki PC Suitem w dużych ilościach na kartę w telefonie i wszystko jest ok. oprócz tego, że nie da się zapisać wiecej zdjęć niż około 26MB. Karta marki Kingston, formatowana w telefonie. Może ktoś pomoże?

  • 0

    197. ~Pretal  2008-09-03 16:37:02  host: host-89-228-130-196.gorzow.mm.pl

    Telefon jest jak najbardziej spoko, mam go niecaly rok, dwa razy wpadlem z nim do wody i nadal chodzi:D Aparat to troche lipa. SMS wchodzi dużo teraz mam prawie 4000 i jeszcze duzo miejsca:)

  • 0

    198. ~grzesiek  2008-09-08 15:05:41  host: ppp138205.ostnet.pl

    siema, mam taki problem: telefon (3500C)nie wykrywa słuchawek..... co moze być przyczyną??

  • 0

    199. ~wiola  2008-09-10 21:32:02  host: nat5.ekspres.net.pl

    licha pamiec??? chyba po to jest zlacze kart pamieci nie?

  • 0

    200. ~dj_mysz  2008-09-16 12:18:20  host: bpj253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiola: przy przesylaniu na ten telefon plików przez bluetooth jeśli nie ma wystarczajacej ilosci miejsca w telefonie, zapisuja sie one w glownym folderze na karcie pamieci

  • 0

    201. ~michi  2008-09-17 12:36:26  host: nat3.zamek.net.pl

    jak w tym telefonie zmienić kontrast?? bo mój Qmpel ma ten sam fon i ma ciemniejsze kolory i dzięki temu wychodzą lepsze foty

  • 0

    202. ~człowiek  2008-09-20 08:46:31  host: 77-253-27-79.adsl.inetia.pl

    To badziewie nie ma nawet podczerwieni więc jak może mieć wszystko co potrzebne?Nawet nie działa tam YouYube,dźwięk jest kiczowaty,mały wyświetlacz,bateria słaba i wygląda jak wymiociny...a aparat lampy nie ma ;/.To jest telefon tylko do dzwonienia i rzucania o ścianę.Dużo lepszy jest SE W610,mimo że też nie jest idealny...Tu zebrali się sami miłośnicy Fińskich telefonów i dlatego chwalicie,bo nie znacie tych lepszych lepszych,tylko jesteście w epoce kamienia lizanego

  • 0

    203. ~sebagd  2008-10-08 15:43:20  host: 128-195-149-91.cpe.marton.net.pl

    Ten Phon jest super. dźwięk czysty i głośny. Obramówka aluminiowa jak nie którzy piszą, że szpetnie wygląda to się mylą. On właśnie nadaje charakter temu telefonowi( inaczej wyglądałby zwyczajnie jak większość komórek) a po za tym jest to też ochrona przed stłuczeniem lub zniszczeniem wyświetlacza. co do wad to aparat rzeczywiście nie jest najlepszej klasy ale przy dobrym oświetleniu robi nawet niezłe zdjęcia. do wad bym zaliczył jeszcze mały wyświetlacz, ale nie m tragedii. Moja ocena to: 8

  • 0

    204. ~  2008-10-09 15:05:48  host: 77-253-110-190.adsl.inetia.pl

    tel nie jest najgorszy. ma wiele przydatnych funkcji np. otwieracz do bro

  • 0

    205. ~  2008-10-11 21:21:33  host: nat1.telkonet.pl

    wcale sie nie zapisuje na karcie pamieci.. mi sie nic nie da przeslac bo wszystko na fonie sie zapisuje a nie na karcie;/ ODpowiedzcie prosze

  • 0

    206. ~g  2008-10-12 19:07:55  host: chronos.za.digi.pl

    komu potrzebna irda jeśli telefon ma bluetooth? mam w planach zakup tego telefonu w plusie i tak zrobie, moze z wygladu nie jest to cud, ale to nie jest najwazniejsze. mi wystarczy mp3 i karta pamieci.

  • 0

    207. ~nick pińcet któryś tam ;D  2008-10-12 20:50:52  host: 77-253-97-38.adsl.inetia.pl

    hehe ludzie czego wy chcecie od tego telefonu przecież za 350 złotych (tylko na necie, w sklepie ponad 500) macie full wypas fonik, a podczerwień doorniu jest mało przydatnym dodatkiem wystarczy Bluethoot i jest jazz ;P a tak w ogóle to mam ten telefon od ok. pół roku i sprawdził się w każdych warunkach (dosłownie ;D) a obwódka metalowa jest idealna gdy nie masz pod ręką otwieracza do piwa ;D i nierdzewna hehe normalnie zachwycony jestem a poza tym bateria nieźle trzyma nawet przy słuchaniu muzyczki kilka godzin dziennie oraz jednoczesnym dzwonieniu i pisaniu esków :) Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy owego telefoniku.

  • 0

    208. ~Angie  2008-10-20 10:58:42  host: host-89-228-64-241.olsztyn.mm.pl

    Mam ten telefon od lutego b.r. i ogólnie jestem z niego zadowolona. Zawiodłam się na aparacie bo ma niby 2 Mpix a robi zdjęcia naprawde słabej jakości. Porównując do mojego telefonu służbowego (Nokia 3110 classic która ma słabszy aparat bo ma 1,3 Mpix) robi o wiele lepsze zdjęcia niż 3500 classic niestety :/ ale ogólnie telefon jest ok i jest wielofunkcyjny :)

  • 0

    209. ~  2008-10-31 17:08:24  host: f96-022.opera-mini.net

    Ten fon to jedno wielkie dno, nie radze go brać w plusie bo po paru miesiącach będziecie latać do serwisu bo pada soft. Aparat jest lichy, se już robi lepsze. A zasięg w tym fonie to już porażka, jedynie co mnie w nim cieszy to pisanie smsów i pamięć gdyż co chwila nie muszę ich kasować

  • 0

    210. ~Tasny  2008-11-08 08:19:25  host: bed176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ta nokia glosno gra ???

  • 0

    211. ~olcia  2008-11-21 08:53:25  host: 83-1-123-75.tsm.tarnobrzeg.pl

    mam ten telefon od kilku miesięcy i nie zauważyłam żadnych wad. Dzwonki są głośnie, menu przejrzyste, pamięci niewiele, ale zawsze można sobie dokupić, zdjęcia wychodzą ładne i obudowa wytrzymała, więc jeśli ktoś szuka ładnego, pełnego różnych funkcji telefonu to polecam

  • 0

    212. ~murek  2008-12-14 16:20:21  host: edw203.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jako telefon za ta cene jest dobry, aparat sredni, ale co za ta cene mozna sie spodziewac, pierwsza obudowa byla tragiczna scierala sie i brzegi sie odklejaly, ale zostala wymieniona w ramach gwarancji i jest njuz ok, Bardzo polecam telefon do muzyki nawet na slucchawkach hs-47 dobrze i glosno gra, najlepiej jednak na bezprzewodowych nokia bh-604 dzwiek jest wspanialy,

  • 0

    213. ~Utoo  2008-12-15 17:35:50  host: 33.217-171-50.tkchopin.pl

    gra bardzo głośno, chyba jest jednym z najgłośniejszych modeli

  • 0

    214. ~Stasiu  2008-12-17 21:36:27  host: acsn11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie zniszczalny telefon!! genialny. kiedys go mialem!! świetny

  • 0

    215. ~Sandal100PL  2008-12-22 01:19:25  host: 213-238-124-218.adsl.inetia.pl

    Wiecie moze o co chodzi jesli tel ma karte 2 gigowa mam wgrane 600 mb piosenek i nie moge nagrac juz nic wiecej. Karte formatowalem, nie wiem o co chodzi. Podczas robienia zdjecia wyskakuje komunikat kamera wylaczona. Gdy zapis zdjecia ustawi sie na pamiec telefonu wtedy wszystko jest okej, gdy

  • 0

    216. ~bartek.apola  2008-12-26 09:19:03  host: bpe37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z tego co zauważyłem, prawie każdy ocenia telefon nie za idealnie. A bo ma słaby aparat itp. itd. Telefon służy do dzwonienia! Chcecie dobre zdjęcia mieć? Kupcie sobie Nikona po przystępnej cenie macie aparat do zajebistych zdjęć. Ja przez 4 lata używałem Nokii 3310, teraz przez 3 używam Nokii 9300, którą mam zamiar sprzedać. I wszystkim którym nie pasuje ten telefon... Ja też go sobie kupie! Dziękuje, tyle chciałem.

  • 0

    217. ~mati  2009-01-03 23:12:56  host: 80.51.196.2

    fajny telefonik ale nikomu nie polecam

  • 0

    218. ~Ania  2009-01-09 16:02:37  host: pc-77-46-38-198.euro-net.pl

    Telefon jest extra. No może jest jedna wada: aparat. Ale w sumie to mi nie bardzo on jest potrzebny ;P ma super głośnik i wiele funkcji. Polecam go ;D ;D

  • 0

    219. ~  2009-02-11 08:41:20  host: asr199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mogę się dowiedzieć jakie on odbiera pliki????????

  • 0

    220. ~abc  2009-03-02 11:26:55  host: static-211-158.is.net.pl

    tragiczna bateria :(((((((((((((

  • 0

    221. ~RADO  2009-03-10 11:54:49  host: host227.net81.citysat.com.pl

    Nawet fajny fonik tylko po jakimś około roku użytkowania psuje się przycisk do włączania telefonu. Mały wyświetlacz ale telefonik jest całkiem spoko

  • 0

    222. ~arjata  2009-03-12 19:05:22  host: aadg90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od roku i jest spoko tylko obudowa na bokach mi sie zdarł ;( troche bateria zaczeła mi siadać, gdy słucham duż muzyki musze go codziennie ładować ;/ ale tak to fon suuper :D

  • 0

    223. ~piottterr  2009-03-16 00:20:17  host: 77-254-42-168.adsl.inetia.pl

    sorki was ale mam pytanie czy moglby mi ktos powiedziec ile zmiesci sie wiadomosci sms na ten telefonik. bym byl bardzo wdzieczny

  • 0

    224. ~Daminl  2009-03-23 11:11:00  host: 17.ludowa.netcominternet.pl

    telefon jest kul ma zajebisty głośnik mam go narazie rok

  • 0

    225. ~umc  2009-03-30 22:09:55  host: ppp137019.ostnet.pl

    mam ten telefon ok 2 miesiace i jest super , ma wsyztskie bajery typu: radio , blutuf, mp3, DOBRY aparat ( na tel tak sobie zdj wygladaja ale na komputerze super) !! w ogole polecam tego fona bateria mi trzyma ok 6-7 dni !! a tel uzywam caly czas radio itd !

  • 0

    226. ~seba  2009-04-16 23:41:25  host: host-89-167-1-117.nplay.net.pl

    198 Ja mam ten sam problem ze nie wykrywa mi słuchawek ale oddałem na gwarancji i czekam. Jak zgłaszałem usterkę to powiedziano mi ze trzeba będzie wymieniać prawdopodobnie gniazdo od słuchawek.

  • 0

    227. ~Marcin  2009-04-22 15:16:35  host: gna146.internetdsl.tpnet.pl

    Pomuszcie niedziałąj mi sluchawki od zadnej noki a wejscie pasuje ine nokie graja telefon pozatym super nokia 3500c dzieki z gory

  • 0

    228. ~Kris  2009-05-10 23:40:47  host: ip-94-42-31-212.multimo.gtsenergis.pl

    Też mam ten problem ze słuchawkami, ale wystarczy je odłączyć i włożyć pod innym kontem. Wygląda jak by słuchawki nie do końca kontaktowały, albo otwór jest zabrudzony albo za krótki jest ten bolec od słuchawek. W nokii 6300 też jest ten problem. Słuchawki działają, wystarczy odpowiednio je podłączyć.

  • 0

    229. ~be_eata  2009-05-26 22:55:10  host: host-89-228-64-238.olsztyn.mm.pl

    Mam ten telefon od poltorek roku, co na mnie jest niezlym wynikiem, poniewaz motorole v3 wymienialam dwa razy po 3 miesiacach obie sie rozwalily poprostu, to samo dzialo sie z poprzednimi telefonami... A ta nokia jest poprostu NIEZNISZCZALNA ! Tyle razy ile mi spadla, obila sie o sciane, biurko, krzeslo po czym wyladowala na ziemii i obluzowala sie tylko karta SIM ^^ ... Wyciagnelam baterie, wlozylam karte i wszytsko sprawne w 100% ! I to nie jeden raz mialam podobny przypadek... Moim zdaniem to telefon TYTAN doslownie. POLECAM jezeli komus sie podoba z wygladu ;)

  • 0

    230. ~cebeka  2009-06-08 12:50:45  host: 112-pra-7.acn.waw.pl

    tania nokia, ktora ma wszystko. do tego jest piekna wrecz! kupilem nowke z pol roku temu za 305zl, jak na telefon takiej klasy cena sklepowa bardzo ok! niezawodny, latwiutki w obsludze, idealny dla ludzi, ktorzy chca miec wszystko co potrzebne, ale bez jakichs zbednych bajerow. jest mp3, jest aparat dwojka, no i ta bateria, potrafi naprawde dlugo trzymac! goraco polecam

  • 0

    231. ~Gość  2009-06-13 21:12:08  host: pc-77-46-37-140.euro-net.pl

    mam ten telefon od roku i nie jestem z niego zbyt zadowolony. bateria krótko trzyma ( jak słucham radia czy odtwarzacza to po kilku godzinach słuchania bateria pada ) czasami wyłącza się sama i klawisze od zmieniania głośności po jakimś czasie się zacinają( u mnie jeden nie działa ) ale tak poza tym to jest super

  • 0

    232. ~jasio  2009-06-17 19:46:15  host: 77-254-99-121.adsl.inetia.pl

    lipny telefon nie stety:/

  • 0

    233. ~ss  2009-06-25 22:33:37  host: dns1.komputerlan.pl

    Mam ten telefon już jakiś roczek i jest super. Jedynym minusem telefonu jest niełączące gniazdo micro-jack. USB działa świetnie. A jeżeli chcecie dobry aparat, to polecam kupić cyfrówkę... :)

  • 0

    234. ~monia79  2009-07-01 20:36:17  host: chello089076048113.chello.pl

    A ja mam ten telefon od roku i jestem bardzo zadowolona. Dzwoni ok a co najważniejsze mogę nim robić fotki mojemu małemu szkrabowi w najmniej spodziewanym momencie. Parę tych zdjęć wywołałam i są naprawdę ok. Poza tym mój 8 m-ce synek notorycznie ją gryzie, obślinia i upuszcza a mimo wszystko działa. U mnie przeszła crash test na piątkę z plusem

  • 0

    235. ~hm  2009-07-26 13:34:58  host: dns1.komputerlan.pl

    telefon dobry, ale ma parę minusów. Nie łączy gniazdo słuchawek, zawsze tyle się się muszę z tym namęczyć żeby posłuchać muzyki, no i jeszcze ta beznadziejna bateria. Od początku trzymała 1-2 dni. Teraz w dodatku spuchła i nie domyka się klapka!!

  • 0

    236. ~jeden  2009-08-04 20:17:37  host: host-89-230-247-51.nowydwor.mm.pl

    Telefon jak dla mnie jest wystarczający pod względem funkcji, ale telefon ma być telefonem i powinien służyć do dzwonienia i pisania sms-ów.Plusem tego telefonu jest Radio i Odtwarzacz mp3.(Problemu z słuchawkami nie zauważyłem.)

  • 0

    237. ~TasiaxD  2009-08-15 15:18:31  host: eru23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałabym kupić ten telefon ale, nie jestem pewna .. czy dobrze slychac MP3 . ? i do ilu giga można kupić karte > ? i czy łatwo zapisuje sie na nia .. ?

  • 0

    238. ~krystek  2009-08-22 07:58:13  host: ip-94-42-55-244.multimo.pl

    mp3 gra czysto i głośno bez zazutów karte mozna do 2gb załadować a co do zapisywania to niewiem

  • 0

    239. ~kaczulka  2009-08-23 18:01:14  host: bmg50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od stycznia.. i jest zajebisty :D zajefajny odtwarzacz mp3 super of course bo ja go mam xD :* polecam :)

  • 0

    240. ~Blacha  2009-11-16 15:32:55  host: host072-183.izacom.pl

    @192- wystarczy wgrać nowy soft, tam pliki bluetooth zapisują sie już na karcie pamięci. miałem ten sam problem, ale oddałem telefon do serwisu z powodu usterki i gdy otrzymałem go spowrotem miał nowy soft i przypadkiem sie zoriwntowałem że właśnie te wade poprawiono. muza zapisuje sie już na karcie.

  • 0

    241. ~  2010-01-09 00:13:17  host: bcw99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A widzisz zeby mial gdzies tego flesza?? Bo ja nie. Wystarczy przyjzec sie zdjeciom

  • 0

    242. ~gruby  2010-02-01 17:02:41  host: chello089075130076.chello.pl

    mam dwa lata i jedyny mankament to obudowa. tylna klapka w ogole juz nie chce sie trzymac i spada, a ceny obudowy do tej nokii to kur%$ cale pier$$@!*& 60 zl. zlodzieje. moje piniondze z renty!

  • 0

    244. ~JAN_KOWALSKI  2010-02-06 14:00:28  host: acjn136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mówcie co chcecie ale mi sie podoba

  • 0

    245. ~Śmietana  2010-02-19 21:21:50  host: v07-15.opera-mini.net

    Fajna trzyma już 3 lata BAteria przy maxs zużyciu pada po 4 dniach bardzo wytrzymała polecam dobrze można schować karte i ma się pewność że jej sie nie ukradnie nie zamula dobry aparat!! polecam!!

  • 0

    246. ~domin13  2010-03-20 16:28:19  host: aye19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 3110 tylko z lepszym aparatem i bez irdy

  • 0

    247. ~Marta  2010-03-20 19:53:33  host: 87-205-205-92.adsl.inetia.pl

    Wie ktoś może przypadkiem czemu nie mogę wrzucać piosenek na tą nokie 3500classic wszystko inne przechodzi a piosenki nie ;/ Ani z komputera ani z żadnego innego telefonu ;/

  • 0

    248. ~  2010-07-22 15:45:28  host: cji177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem tak jesli sie komus cos nie podoba to niech sobie kupi inny ktory spelni jego wymagania albo niech wymysli wlasny bo ja osobiscie nie mam zadnych zastrzezen co do tego modelu

  • 0

    249. ~master  2010-07-22 15:47:55  host: cji177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli cos sie komus nie podoba niech kupi sobie taki ktory spelni jego wymagania lub wymysli taki ktory bd bez zarzutu bo ja osobiscie nie narzekam na ten telefon

  • 0

    250. ~assdasd  2010-08-31 16:49:03  host: 178.217.248.1

    jest karta pamieci do tego telefonu bo go mam bo nim mam 1 gb karte

  • 0

    251. ~MOK  2010-09-03 18:54:45  host: ip-94-42-47-36.multimo.pl

    Cóż, telefon nie powala na kolana, lecz do normalnego użytkowania wystarczy. W moim przypadku Obudowa do wymiany, bateria także. Tutaj pojawia się pytanie, czy mogę użyć baterię 650mAh pretendowany do tej nokii na allegro czy też musi być to 820mAh? Proszę, a zarazem z góry dziękuję za/o odpowiedź ;)

  • 0

    252.  2013-01-22 16:13:48

    solidna obudowa,wytrzymała bateria tylko aparat kiepski. ale telefon dobrze w dłoni lezy i wgodnie się esemesuje:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet