Nokia 3410 - opinie
Telefony Nokia Nokia 3410 Opinie o Nokia 3410

Nokia 3410

w sumie: 58
  • 0

    1. ~gawel  2004-11-28 20:03:00  host: ip-81-210-121-226.netia.com.pl

    Telefonik OK. miałem go jakiś czas.
    I pragnę poprawić w polsce telefony te były sprzedawane z baterią litowo-jonową BLC1 (w Nokii serje 3310/3330/3410/5510 baterię niklowo-wodorkowe są oznaczane BMC)

  • 0

    2. ~gawel  2004-12-06 00:13:00  host: ip-83-238-130-218.netia.com.pl

    halo!! zmieni ktoś to wreszcie?!! ten telefon ma baterię litowo-jonową. ;)

  • 0

    3. ~WitekT  2004-12-06 20:30:00  host: gprs6.plusgsm.pl

    Poprawione, dzieki za uwagi. :)

  • 0

    4. ~  2005-01-25 19:18:00  host: host-81-190-35-172.szczecin.mm.pl

    ten telefon nie ma kalendarza - macie błąd na stronie

  • 0

    5. ~WitekT  2005-01-25 21:09:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    Dzięki, kalendarz poprawiony. :)

  • 0

    6. ~maciek  2005-01-26 10:40:00  host: alx111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia3410 jest super.mam ja 1 rok ale jestem z niej zadowolony.jest łatwa w obsłudze i sie nie psuje

  • 0

    7. ~maciek  2005-01-26 10:59:00  host: alx111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon.w nim jest wybieranie głosowe dla numerów

  • 0

    8. ~WitekT  2005-01-26 11:02:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    maciek: dzieki, poprawione! :)

  • 0

    9. ~lecho  2005-02-05 18:48:00  host: 212.244.255.3

    jest zaj............. normalnie spozio tylko jedna wada ma mono wyświetlacz ale pozatym polecam również mam ją

  • 0

    10. ~kefirek  2005-08-04 13:30:59  host: 217.96.58.33

    ona jest fajna nawet wogule sie nie psuje mialem ją nie caly rok i bylem bardzoi zadowolonu,pozatym nie jest brzydka:)co tu duzo mowic poprostu prosta jak kazda nokia!

  • 0

    11. ~ewelanka  2005-08-14 21:03:51  host: 217.153.136.198

    mam tą komórę ze 4 lata i powiem, że jest bardzo odporna na wszelkie wstrząsy i spadko-upadki:))nawet z wielkich wysokości.Nie psuje się i nie zacina, bateria dłuugo trzyma.Jednym słowem jestem zadowolona

  • 0

    12.  2005-11-21 15:09:01

    To nie jest koma to jest fragment czarnej dziury-czyli nic w niej nie ma!!

  • 0

    13. ~KonstantynopoliwiaDczykowapoliw  2005-12-30 16:11:01  host: 80.55.131.138

    DZIADOSTWO!! Mam 2 rok, i wolaBbym kupe zamiast tego

  • 0

    14. ~HoMeR  2006-01-12 18:52:46  host: oswiecenia.compower.pl

    KonstantynopoliwiaDczykowapoliw jak chcesz kupe to dam ci moją a ty mi daj 3410 co ty na to?? ja mam 3410 od jakichś 4 lat 0problemów bateria trzyma 4 dni juto ją sprzedaje za 130zł kuzynce pozyje pewnie jeszcze następne 4 lata

  • -1

    15.  2006-02-09 14:53:14

    nawet tego sprzedać niemożna ...Złom na jeden rok (niecały) 3 razy baterie kópowałem 3310 jest lepsza ...

  • 0

    16. ~  2006-03-02 23:09:51  host: ath218.internetdsl.tpnet.pl

    Miałam ją 2 lata i powiem tyle jest super!!może nie ma bajer typu kolorowy wyswietlacz i dzwonki polifoniczne ale jest ok.a co do barerii to trzyma około 5 dni nawet po 2 latach użytkowania.Pozatym ma kompozytor dzięki któremu możemy beztrosko ściagać melodyjki z neta.Jest to naprawdę solidny telefon odporny na różnorakie nieszczęścia czyli upadki i tp.Teraz mam inny telefon ale nokia 3410 była naprawdę fajnym telefonem.Polecam go serdecznie.Fajną funkcją którą posiada ten telefon są podświetlane przyciski migające w rytm ustawionej melodyjki.

  • 0

    17. ~MAŁY 90  2006-03-12 21:24:24  host: azu30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda tylko ze ma tak malo pamięci na dzwonki ,tapety i gry java ale wogle zajefajny telefonik

  • 0

    18. ~kopytko  2006-03-19 16:41:00  host: user-87-248-66-136.promax.media.pl

    ten telefon uratowal mi zycie!!!!!!!!!!!!!!a to dlatego ze mnie nie zawiodl w bardzo trudych chwilach!!!! gdyby nie on to by mnie tu nie bylo!!!! juz go niestety nie posiadam poniewaz poswiecil swoje zycie dla mnie ale tel jest superowy!!!

  • 0

    19. ~  2006-03-24 13:30:34  host: host-81-190-51-72.lublin.mm.pl

    Lepszy od 3510i więcej ma opcji i wogole jest fajny. WIELKI + za bateria mam baterie oryginalną z 2003 i czasami trzyma mi po 10 dni.

  • 0

    20. ~przemo  2006-05-18 09:17:48  host: blo222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon fajny, miałem go pół roku. Wytrzymał nie jeden upadek. Polecam.

  • 0

    21. ~Kamila  2006-06-01 21:29:42  host: aczw182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest fajny juz nie raz mi spadl i nie ma nawet najmniejszej rysy. Ma 4 lata i dalej wyglada jak nowy a moj brat ma Nokie 2600 i powiem ze gdybym miala wybierac to wybralabym 3410. Jest o wiele wytrzymalsza i obudowa mniej sie niszcvzy niz w 2600

  • 0

    22. ~iaro  2006-06-21 12:20:46  host: abwm218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    badziew jakich malo mialem go jakies 1,5roku temu.byl do dupy padl mu glosnik i tylko wibracje dzialaly potem mial go muj brachol raz mu spadl i jush nie nadawal sie do uzytku bo wylal sie wyswietlacz.ogolnie tel.do dupy strasznie przereklamowany i do tego brzydki i wcaler niejest wytrzymaly niewiem czym sie tak zachwycacie nokia to badziew

  • 0

    23.  2006-07-12 11:35:50

    SUPER fon, mam go chyba 3 rok i dziala bez problemów, bateria trzyma 4-5 dni, wytrzymuje upadki, nie raz juz mi spadl z wysokosci 1,5 m i wszystko gralo, nawet sie nie wylaczyl, nic. Posiada jave czego nie posiada dużo kolorowych fonów, jest funkcjonalny, pewne narzedzie w pracy i w domu. Polecam.

  • 0

    24.  2006-08-01 20:57:09

    tel jest bardzo fajny. trzyma sie bardzo dobrze.moze nie ma bajerów (mp3, aparat)ale dzwonić i sms-y można wysyłać. Dla mnie SUPER

  • 0

    25.  2006-08-26 18:07:29

    telefonik cacy tylko gdzie są dzwonki opisane tak aby je wprowadzać z klawiatury telefonu?????

  • 0

    26. ~Grzegorz  2006-09-03 13:57:15  host: zx179.internetdsl.tpnet.pl

    albo ten telefon jest do dupy albo serwisy w polsce sobie z nim nie radzą miałem to gówno 8 miesięcy w tym czasie był 6 razy w naprawie i tylko soft wymieniali i wszyscy nawet przedstawiciel nokii w polsce twierdził że wymiana softu to nie naprawa jak ktos lubi czesto wymieniac telefony to polecam mój sie zjebał po dwóch dniach pierwszy raz a póżniej systematycznie co 2-3 tygodnie najdłuzej bez naprawy wytrzymał 27 dni NIGDY WIECEJ NOKII NAWET ZA DARMO

  • 0

    27.  2006-09-12 00:28:33

    grzesiu trafiles na jeden z niewypalow nokii, niestety, ten model szczycil sie licznymi naprawami:) ot, nie wyszlo:D aha,jesli juz to ten model i 8210:) jesli je bedziesz omijac, to nokia Cie zadowoli:D:D:D i jeszcze jedno: on WYTRZYMUJE upadki ale DO CZASU:D patrzyliscie kiedys na jakas sciurchana 3410 jak jej te plastikowe luty trzymajace wyswietlacz poodpadaly...:) wtedy ludzie sie dziwia czemu im znika z wyswietlacza:PP smieszy mnie to:)

  • 0

    28. ~niezdecydowana ;)  2006-09-24 09:13:54  host: host-81-190-29-55.torun.mm.pl

    hmm ja mam tez ta NOKIE i bardzo mi sie podoba i wszystko w niej mi pasuje,poza tym ze praiwe nie slysze tego kto do mnie dzwoni :/ bylam juz w serwisach ale mowia ze dziala normalnie.nie mam problemow ze sluchem-inne telefony sa glosniejsze wg mnie :) aha jak chce to moge sobie wymienic glosniczek-tak mi powiedzieli-tylko po co jezeli twierdza ze dziala normalnie...mial ktos taki problem ,pozdr dla wszystkich uzytkownikow TELEPOLIS

  • 0

    29. ~ktos cos  2006-10-24 16:11:31  host: apb106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Suuper komóreczka...

  • 0

    30. ~  2006-10-25 19:10:29  host: xdsl-1978.lodz.dialog.net.pl

    telefon superowy

  • 0

    31. ~PLASTIK  2006-10-27 23:38:55  host: abdt100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem ją przez 2 lata i nic sie nie psuło nawet po tym jak mi do wody wpadła. Nie ma aparatu itp. ale jak na swój wiek to jeden z najlepszych telefonów.

  • 0

    32. ~bilon  2006-12-29 00:06:08  host: chello089078088221.chello.pl

    ten telefonik jest fajny pod tym pozorem że nie zamula a reszta jest do dupy nie polecam

  • 0

    33. ~ptachu  2007-01-06 21:18:20  host: chello089078088221.chello.pl

    ten telefon jest do dupy i nie zgadzam się z bilonem

  • 0

    34. ~u_b_11  2007-01-06 23:04:57  host: pp212.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

    jesli chodzi o funkcje, to jak na wiek OK! ale bateria po 1-1,5 roku nie wytrzyma 2 pięciominutowych rozmów w ciągu dnia. a obchodziłem sie delikatnie

  • 0

    35. ~FERDEK I BERDEK > SZMERDZEK  2007-01-19 21:00:54  host: dyj204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUPER KOMÓRKA BARDZO ZARYWA ALE SIĘ DA WYTRZYMAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    36. ~Ania  2007-06-17 21:18:48  host: hr170.internetdsl.tpnet.pl

    mialam ja przez pare kilda ladnych lat i byla dobra , nawet bardzo ,ale jak mi sie znudzila to postanowilam ja sprzedac ( chodzic szkoda bylo ( z deczka )) ... jak ktos chce to polecam :) P.S. jak cos to sobie jeszcze oblukajsie Samsyng X450 . warto :)

  • 0

    37.  2007-07-18 08:57:22

    Nie spotkałem sie jeszcze z bardziej wytrzymałym telefonem a wieżcie duzo przeżył hehe telefonik jest super:)Pozdrowienia:)

  • 0

    38. ~Edek  2007-07-18 16:31:54  host: fha35.internetdsl.tpnet.pl

    Super Telefon Mam go już gdzieś z 2,5 roku .Bateria wytrzymuje 4,5 dni nic nie wymieniane i jest nie zawodna .

  • -1

    39. ~ziom  2007-07-22 13:25:05  host: awd139.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do dupy, jednym słowem to .... spadł mi z 10 pietra i żyje, świeci tylko na biało i tylko w kawałkach jeśli chce ktoś to sprzedam za 1.50 zł zajebisty fon jeśli chodzi o kamikadze :D bateria trzymała się 10 min, naprawa kosztuje 2020zł ale tylko sklejanie żeby się podjarać

  • 0

    40. ~jadzia  2007-08-17 13:43:26  host: actg183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 3 lat jest niezniszczalny. ale jutro kupuje k800i :D:D

  • -1

    41. ~Gienek  2007-08-27 17:44:16  host: proxy-1.elb.vectranet.pl

    Nie piszcie ze nokie to badziew bo to nie prawda. Kupując taki telefon nie opierajcie swojej opinii na takich gównach jak to

  • 0

    42. ~:)  2007-08-30 20:14:34  host: 217.98.19.2

    mam k750i i jest troche lepszy od tego

  • 0

    43. ~Amigos89  2007-09-28 18:22:06  host: daa59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon nokia 3410 mam od prawie roku a juz mi wpadł do wody spadł z 3 piętra :) rzuciłem nim o ściane ze złosci i działa;)) wiec telefonik jest bardzo dobry i wytrzymały;)) pozdro

  • 0

    44. ~j  2007-11-23 22:51:31  host: staticline23665.toya.net.pl

    Jeden z najbardziej wytrzymalszych telefonow jakie widzialam.Typowa nokia

  • 2

    45. ~Mike  2008-01-30 20:33:37  host: host-89-228-136-249.gorzow.mm.pl

    Telefon niezniszczalny...Co przeszkadza?Mała liczba zapisywanych w skrzynce sms-ów 23 sztuki i już marudzi.Bateria trzyma około 4-5 dni.Godny polecenia za śmieszne pieniądze.

  • 0

    46. ~Lowelas  2008-04-05 22:06:28  host: chello089078243187.chello.pl

    Kupiłem go od kolegi za symboliczne 5zł. z oryginalną ładowarką podróżną. Udało mi się też dokupić oryginalną obudowę Nokii (zielonoszarą) za 18 zł, było ciężko bo teraz to tylko same badziewne podróbki sprzedają. Telefon wygląda teraz jak nowy :) Jest prosty i zwyczajny, podoba mi się. Menu jest bardzo szybkie a sms-y piszę się super! Nie potrzebuję super-telefonu aby się lansować, albo puszczać muzykę w autobusie jak nastolatki z rozbitych rodzin. I tak muzyki słucham na Creative a zdjęcia robię z Canona, więc uważam że telefon powinien służyć do dzwonienia i sms-ów. Ta Nokia którą mam ma sześć lat, została wyprodukowana w Niemczech, wszystko działa, nic się nie muli ani nie zawiesza, a bateria trzyma nawet 2 dni po tylu, tylu latach... Szkoda że teraz nie robią takich solidnych i trwałych telefonów tylko psujące się zabawki na jeden sezon...

  • 0

    47. ~3410  2008-11-08 18:50:03  host: cxm122.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem ją w gimnazjum - graliśmy nią za pomocą łopat w baseball i wytrzymała

  • 0

    48. ~  2008-11-08 21:29:22  host: ema202.internetdsl.tpnet.pl

    to w końcu komurka

  • 0

    49. ~jowaita  2009-02-09 12:02:25  host: eaa74.internetdsl.tpnet.pl

    miałam ją w zamierzchłych czasach x] teraz to się tylko śmić z komentarzy typu "może nie ma bajer typu kolorowy wyswietlacz i dzwonki polifoniczne " . tak... wtedy to było coś xD

  • 0

    50. ~Dan  2009-11-15 04:12:20  host: ip-38-37.zax.pl

    Gites komórka, mam ponad 4 lata... wodowała, pływała. Spadła parę razy i nadal działa. Telefon nie do zdarcia jak dotąd.

  • 0

    51. ~pablo  2010-12-06 23:40:28  host: host-n1-109-225.telpol.net.pl

    mam ta komore 3 dni i jest w porzo. lubie grac w werza

  • 0

    52. ~stroggo81717  2010-12-19 19:27:24  host: 77-253-124-217.adsl.inetia.pl

    telefon - kozacki! mam go - obudowa oczywiście oryginał. spadła do wody: przetrwała spadła na beton: przetrwała. szpanerski jak to było dawno temu: teraz jest staromodny... ...ale i tak mi pasi.

  • 2

    53.  2012-03-03 22:41:55

    Miałem go dawno temu, w podstawówce kumple się śmiali "fajny telefon z XX wieku" - mieli telefony z kolorowymi ekranami, ale to dla mnie starczyło. Ogólnie dobrze go wspominam. Teraz chciałbym znów go mieć.

  • 0

    54.  2013-03-30 15:16:51

    Ogólnie warty polecenia, jeśli się nie chce posiadać smartfona tylko telefon do prostych zadań typu SMS czy połączenia.

  • 0

    55. ~Beliar  2013-10-07 15:52:37  host: 188.246.159.90.rev.vline.pl

    Telefon wychodził równocześnie z 3510 ale i tak był fajny na tamte czasy, robiłem nim szpan w podstawówce :D

  • 0

    56.  2015-01-19 11:58:00

    Widzę, że nie tylko ja miałem ten telefon w podstawówce :-]. A wracając do telefonu - dobry telefon jak komuś nie zależy na technice, jedynie na dzwonieniu i SMS-owaniu.

  • 0

    57. ~  2015-07-09 23:38:06  host: public-gprs517041.centertel.pl

    Mam galaxy s6 a te nokie kupilem sobie na wakacje za 5 zł :) nową baterie kupiłem za 20 i fajną obudowe za 3 :)

  • 0

    58. ~tomasz12,13  2015-08-24 12:44:09  host: apn-95-40-159-159.dynamic.gprs.plus.pl

    najlepszy telefon zaraz za 3310

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet