Nokia 3330 - opinie
Telefony Nokia Nokia 3330 Opinie o Nokia 3330

Nokia 3330

w sumie: 31
  • -3

    1. ~ee  2005-04-15 20:32:00  host: bqp74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To zwykły dziad

  • 0

    2. ~Ziom  2005-08-12 12:18:16  host: mtower2.mlyniec.gda.pl

    Czesc mam Nokie 33.30 i fajny ten telefon chociarz chciałbym miec inny (-_-)

  • 0

    3. ~ewwwa  2005-11-11 09:23:29  host: agd227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez chce miec inny bo ja ją mam

  • 0

    4. ~Grzechu92  2006-01-31 19:15:39  host: masq7.meganet.pl

    Mój pierwszy telefon. Naprawde warty polecenia dla osób którym telefon służy do dzwonienia i pisania smsów. Dobra bateria.

  • 0

    5. ~karolla  2006-03-13 19:02:16  host: djd26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czym różnisie od 3310??

  • 0

    6. ~Mietas_PL  2006-07-04 09:21:23  host: 82.160.17.231

    karolla, różni się tym, że ma WAPa :D

  • 0

    7. ~iwa  2006-08-19 17:49:22  host: router.finemedia.pl

    to byl moj drugi telefon troche ciezki ale calkiem spoko dlugo mi posluzyl niestety nic w nim nie ma...

  • 0

    8. ~Penko  2006-10-02 14:44:45  host: dyt34.internetdsl.tpnet.pl

    Zjefajny phone mam go nawet nie pamietam od kiedy. Wiele razy mi spadał z różnej wysokości ponaddto kilka razy nawet pływał :) i do tej pory mi działa więc moim zdaniem to jedna z lepszych standardowych telefoników dla osob, których nie interesuje telefon naszpikowany nowościami :) ... GORĄCO GO POLECAM :):)

  • 0

    9. ~3330  2007-04-25 23:52:09  host: acgi32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 3310 i 3330 to ruski czołg rzucać skakać gnieść topić a tak będzie działać. Kolega rzucił w nim w szybę telefonowi nic a szyba wyleciała nawet ryski.

  • 0

    10. ~Darianek 12  2007-04-29 13:07:22  host: 80.51.66.79

    Fajna nokia koleżanka ma ale ja sobie kupuje nokie 5200

  • 0

    11. ~Nik3r  2007-08-29 10:24:23  host: 195.116.228.154

    Mi wczoraj ta Nokia spadła z 10 piętra i działa.

  • 0

    12. ~3330  2007-11-15 19:25:10  host: ku225.techtel.pl

    ja swoją w snieg wrzucilem i dalej działa niezniszczalna koma, mój pierwszy telefon nie do zdarcia smsy pisze się szybko a klawiatura nie zacina się nigdy jak w tych nowych.

  • 0

    13. ~ja  2007-11-18 11:15:53  host: 46-219.80-54.tps.tkb.net.pl

    Moj drugi telefon jaki mialem w zyciu... :) pierwszy to siemens c25:D

  • 0

    14. ~nokix  2007-11-19 21:30:23  host: cet76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ekstra fon... o_O szkoda ze to bylo 100 lat temu teraz to zwykly zlom:P:D:D:D

  • 0

    15. ~Amisti  2007-12-19 09:55:01  host: wschod.piekary.net

    jest dobrym,poczciwym telefonem słuzaczym do KOMUNIKACJI poprzes sms jak i rozmowe.Tym którzy chca bajerów niech wyrusza do Disneylandu.

  • 0

    16. ~Barii  2007-12-24 21:26:07  host: acqe231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta Nokia jest teoretycznie niezniszczalna, cenię w niej to aż do dzisiaj :)

  • 0

    17. ~pewien-gość  2008-03-14 20:23:18  host: addt147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ona ma polifonie i bluetooth?

  • 0

    18. ~Machajo  2008-04-20 12:27:06  host: 213-238-64-252.adsl.inetia.pl

    Jak w tej noki Się zmienia Tapete? Prosze o pomoc:D

  • 0

    19. ~krzych  2008-05-12 15:58:57  host: 87-205-176-13.adsl.inetia.pl

    to jest po prostu super telefon. szczególnie dla tych którzy lubią dużo i często rozmawiać lub wysyłac smsy. kelefon tani ale wart uwagi byłem z niego bardzo adowolony. bateria to poprostu bomba nie raz zapominałem kiedy ją ostatnio ładowałem. przy baterii 1200 trzymała mi czasem ponad 2tygodnie polecam

  • 0

    20. ~Natalia  2008-11-02 21:12:13  host: acql152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Machajo, mam odpowiedź na twoje pytanie: wejdź w preferencje -> ogólne -> dopasuj -> wygaszacz ekranu -> wygaszacz -> i tam se wybież

  • 0

    21. ~Mardino  2009-11-03 19:39:58  host: 78-131-217-71.tktelekom.pl

    Miałem tą Nokie ponad 2 lata telefon odporny na upadki spadł mi na betonowe schody i dalej działał

  • 0

    22. ~Mardino  2010-03-13 14:05:29  host: 78-131-217-72.tktelekom.pl

    W opisie telefonu na tej stronie jest napisane że nie ma stopera i to jest błąd nokia 3330 ma stoper wiem to dlatego że miałem ten telefon

  • 0

    23. ~jeff  2010-11-08 11:13:31  host: abpm212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma stoper! lepszego tel nie ma stary ale jeden z lepszych jaki miałem

  • 0

    24. ~  2011-03-16 14:18:20  host: z15-09.opera-mini.net

    Miałem tą nokie i mogę powiewiec że ten telefon jest chyba niezniszczalny. Zaliczył nie zliczoną ilość razy na betonie kilka razy nawet się kompał:-) bateria w nim jest tak atom nie ma porównania do nowych fonów fakt nie ma bajerów ale ma to co najważniejsze budzik stoper kalkulator itp. Sms pisze się szybko. Ten tel służył przez długi czas. Polecam go ludziom którym telefon służy do dzwonięoga i smsowania. Jest niezniszczalny POLECAM.

  • 0

    25. ~js  2011-05-26 20:18:23  host: 212.160.172.70

    Zawsze chcialem go miec. Moze nawet go sobie kupie, na Allegro bedzie za kilka groszy :) Na ten telefon mozna rwac laski na melo xD

  • 0

    26. ~francua  2011-05-31 20:35:07  host: 212.160.172.70

    ten telefon nie jest odporny na upadki on jest odporny na wszystko ja mialem go 3 lata oprocz przypadkowych upadkow i zatopien czesto dla pokazu rzucalem nim o sciane %%% skladalem bez problemu spowrotem(co nie bylo sztuka) i dalej dzialal :D:D

  • 0

    27. ~ajajupijupijaj  2011-08-09 18:46:54  host: 212.160.172.70

    nokia 3330 i granie w noge na szkolnym holu-najpiekniejszy czas

  • 0

    28. ~KOnv!ct  2012-02-09 14:25:43  host: bom19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LEGENDA! 3310 + wap:D jak na tamte czasy 10/10 dalbym 11 ale nie gotuje obiadow;p myślę że godnym następcą była Nokia 6510 :)

  • 0

    29. ~michał  2013-07-23 12:45:52  host: dxy63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w opisie pisze, że nie jest odporna na pył wstrząsy wodę itd. Grubo się pomylili... Mam ten telefon. Jest super. Polecam

  • 0

    30. ~ADAM  2014-04-09 21:12:56  host: 037008251080.olsztyn.vectranet.pl

    Ja cały czas mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony NOKIA 3330 JEST SUPER !!!!

  • 0

    31. ~Niewierny Tomasz  2016-08-07 16:59:36  host: 159-205-83-138.adsl.inetia.pl

    Gdybym nie widział, to bym nie uwierzył. Wygrzebałem w swoich starych rupieciach nie używaną od lat N3330 (z roku 2001). Z ciekawości włożyłem kartę SIM i podłączyłem do ładowarki. Trochę trwało ale ODPALIŁA ! Teraz ją obserwuję :-) Ciekawe, jak długo wytrzyma bateria po naładowaniu. Niezniszczalny fon :-)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-149-128.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet