Nokia 3310 - opinie
Telefony Nokia Nokia 3310 Opinie o Nokia 3310

Nokia 3310

w sumie: 176
  • 1

    1. ~Gozdek  2005-01-20 12:35:00  host: cje66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żelazny telefon nie do zniszcenia!!!!!!!! Polecam

  • -1

    2. ~McPiteroS  2005-01-27 13:59:00  host: dhcp6.zim.pcz.czest.pl

    Miałem to przez dwa lata, i nie jestem zadowolony. Telefon strasznie awaryjny, bardzo lipna bateria. Musiałem wymienić, bo nie dało rady już tego używać - akumulator trzymał 20 godzin, a podświetlenie raz działało a raz nie. Telefon był w poszanowaniu, nie upadł nigdy na twarde (dwa razy na dywan z wysokości łóżka). Ogólnie nie polecam - za cene używanego (150 zł), można kupic o wiele lepszego Ericssona T65...

  • 0

    3. ~KAma  2005-02-17 23:11:00  host: bvi40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest do d**Y!!!Moja matka go miała i bateria w nim kompletnie wysiadła a nawet nie miał 2 tygodni!!!!!!

  • 0

    4. ~sskuba  2005-05-16 21:49:00  host: dye82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik za swych najlepszych czasów był przwdziwym cackiem! O jego użyteczności świadczy największa liczba sprzedanych egzemplarzy na całym świecie!!!

  • 0

    5. ~aria  2005-06-17 11:46:00  host: csknet-84-234-32-31.csk.pl

    ten telefon nie jest juz w modzie ale mi bardzo sie podoba,mam go teraz i nie narzekam.

  • 0

    6. ~mike  2005-06-27 17:19:00  host: abk26.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon to kompletny szajs miałem go kiepskie pół roku i juz musiałem zmienic


    ludzie opanujcie sie

  • 0

    7. ~Weeber"s  2005-08-11 14:55:37  host: w3cache1.icpnet.pl

    Kocham ten telefon jest swietny i wlasnie ide go sobie kupic ludzie czemu tak na niego nazekacie ON JEST ZAJEBISTY!!!

  • 0

    8. ~gargamel  2005-09-03 13:51:35  host: axt249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kul koma mam jeszcz i jest fajna

  • 0

    9. ~  2005-10-11 20:16:15  host: staticline2955.toya.net.pl

    twardy telefon, wypadl mi z reki na beton 2 razy fakt obudowa sie sama zdjela:) ale telefon nawet ryski nie ma i sprawuje sie swietnie a poza tym super modyfikacje nokix naprawde mozna go sobie dopasowac do wlasnej osoby:)

  • 0

    10. ~jacoool  2005-10-11 20:16:24  host: staticline2955.toya.net.pl

    twardy telefon, wypadl mi z reki na beton 2 razy fakt obudowa sie sama zdjela:) ale telefon nawet ryski nie ma i sprawuje sie swietnie a poza tym super modyfikacje nokix naprawde mozna go sobie dopasowac do wlasnej osoby:)

  • 0

    11. ~;-]  2005-10-19 15:45:38  host: atd73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon nie do zdarcia !

  • 0

    12. ~MaRyO  2005-10-28 12:20:59  host: xdsl-8122.zgora.dialog.net.pl

    wyrombana w kosmos

  • 0

    13. ~mg.40  2005-11-13 20:05:17  host: host10-176.crowley.pl

    telefon nie do zdarcia, miałem go 2 lata.

  • 0

    14. ~panda  2005-11-17 23:16:26  host: 82.160.22.132

    telefonik mam juz od ponad roku nie powiem ze jest to cudo bo czasami bateria mi nawala i mam ochote trzasnac nim o podloge,przynajmniej wiem ze sie ni rozwali bo kawal drania.a lepeij sobie kupic lepsza i tansza bo ta stoii po b.niskich cenach

  • 0

    15. ~kret  2005-11-28 15:21:16  host: w3cache.mt.pl

    ej ziomki powie mi ktos jak sobie ustawic wygaszacz ekranu w nokii 3310 ??

  • 0

    16. ~korbix  2005-12-01 13:34:04  host: cg130.internetdsl.tpnet.pl

    pięc lat miałem ten telefon. przez ten czas trzy baterie.3 razy lądowanie na betonie z 1.5m i nic się z nim nie działo.polecam.

  • 0

    17. ~krz  2005-12-04 01:42:57  host: jagna.zax.pl

    mam już prawie 5lat, teraz trzecia bateria, jest super

  • 0

    18.  2006-01-08 12:55:35

    telefon w pororzo na 10 dam piec tak bylo jescze 3 lata temu teraz dam dwa baterja starsznie krotko trzyma dzaiodowt telfon jak chailem do kogos zadzwonic musial pod;lczxzac ladowarke bo sie rozwaldowywal potem maielm soiemensam55 to dal bym 7na10 telefon dobry 7 minutt dykrafonu tylko lipne zdjecia badziewnew a treraz mama sc k300i to daje 9na 10 najlepszy dlamnie telfon jaki znam odjelem jedden punkt zat5o ze ma tylko 12mb pojemnosci wiec jak z mp3jek cche sie gozystac towejda 2 czasami 3 misenki takie po 3mb i ejst git a le moze wejxsc i ze 30 to bylo cos takiego ale trzeba mieccdexa i skompresowacv piosejke wtedy po 150 kb ma 200kb ale slabszej jakosci dziewiek trzesczy i szumi ale i tak jestem mocono zdawolony

  • 0

    19. ~birichino  2006-01-29 01:05:29  host: yq60.internetdsl.tpnet.pl

    to jest KLASYK wśród KLASYKÓW!!! mam go już ho hoo jakieś 5 lat i z żalem się z nim rozstaje.. dwa lata szukałem następcy i zawsze coś było nie tak.. nie mówie żeby te nowe nie miały lepszych funkcji bo nie ma co sie oszukiwać że to uz nie ta epoka dla niego, chociaż... nie mówię że się nigdy mi nie zawiesił, baterie tez wymieniłem ale cóż to znaczy wobec takiego cacka :)

  • 0

    20. ~birichino  2006-01-29 01:08:05  host: yq60.internetdsl.tpnet.pl

    aaacha jeszcze coś - sprawdzil się w skwarze Sycylii i w mrozach... Suwałk, na szczycie gór i brzegach Tyrreńskiego :) beż żadnego zawieszenia!!

  • 0

    21.  2006-01-30 16:24:16

    ten telefon mozna nazwac "telefonem", sluzy do dzwonienia, wysylanie SMSow i nic pozatym.Jego zaleta jest wytrzymalosc, ciezko go rozwalic, po rzuceniu nim mozna jedynie rozwalic panel i nic pozatym.

  • 0

    22. ~doniu  2006-02-15 20:06:19  host: chk117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go 3 lata i ani razu sie nie zepsuł. bardzo polecam

  • 0

    23. ~bobek  2006-03-19 12:21:02  host: 80.51.222.242

    mam ten telefon ale za nie długo sobie kupuje nokie 6030 . nokia 3310 jest fajna jak na telefon z czarno-białym wyświetlaczem. Można sobie ściągać różne tapety czy dzwonki na prawde jest fajny mówie wam :-). ma dosyć dużo funkcji. ;-)

  • 0

    24. ~matysek  2006-03-28 17:02:14  host: ip-83-238-45-250.netia.com.pl

    Mam ten telefonik juz ponad 4 lata i jeszcze nic sie w nim nie popsuło po wielu groznych upadkach. Jka narzie tylko raz wymienilem baterie. Polecam!!!!

  • 0

    25. ~nokja  2006-04-17 15:18:13  host: cvu26.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i nie narzekam bateria 2-letnia trzyma około 4 dni to dobrze. Spoko polecam

  • 0

    26. ~kleczyk  2006-06-05 09:57:07  host: bub28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon piąty rok, spadł mi z 3-metrowego balkonu na beton i jedyne co się stało to to, że obudowa spadła.ogólnie lubił sobie wypadać z kieszeni itp. i dalej działa. Raz wylądował w wannie, od razu go wyciągnęłam i działa:) nie do zdarciea - polecam. Chociaż teraz z żalem sięz nim muszę rozstać...

  • 0

    27. ~andrysheva  2006-07-05 10:42:39  host: 80.50.249.90

    szczerze niepolecam tego telefonu, no chyba że któs woli mieć telefon z monofonicznym wyswietlaczem :D :D Ogólnie telefona ma mało funkcji i niepolecam go nikomu...

  • 0

    28. ~landryna  2006-07-09 12:18:08  host: bik82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik wytrzymały praktyczny genialny model

  • 0

    29. ~benek1267  2006-07-10 12:35:38  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma aparatu polifonicznych dzwonków ani kolorowego wyświetlacza ale to i tak świetny model.polecam.

  • 0

    30. ~ehe  2006-07-15 19:13:54  host: als139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to juz troszq za podstarzaly fon, ale jezeli nie zalezy komus na bajerach to polecam

  • 0

    31.  2006-07-21 10:41:31

    ten telefon jest super. miałem go 4 miesiące i nic mi sie w nip nie popsuło. TELEFON SUPER

  • 0

    32. ~  2006-07-23 13:07:35  host: public-gprs30504.centertel.pl

    mam go juz 7 miesiecy i zaraz zmieniam na siemensa cx65. mam pytanie:czy na tych tapetach jak je sie sciagnie na komurke zostaja te znaczki w tle?? napiszcie

  • 0

    33. ~fiz  2006-08-01 22:02:31  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    Jak zmienic tapete ???

  • 0

    34. ~anetkanokia  2006-08-02 16:13:50  host: nat-154.ghnet.pl

    Miałam ten fonik parę lat temu i pamiętam, jaki był modny :-D :-D :-D Teraz mam inny model tej samej marki (uwielbiam NOKIĘ za cudowne fony, ponieważ naprawdę warto w nie inwestować), ale chyba zaopatrzę się również w ten "staruszkowaty" ;-) model, ponieważ jest extra do wysyłania smsów i dzwonienia :-) :-) :-) Tylko gdzie kupię nową NOKIĘ 3310? :-)

  • 0

    35.  2006-09-09 09:33:46

    to jest wlasnie nokia:D do dzis 3310 ludzie uzywaja:) a wiecie ze siemensy c35i wchodzily razem z ta nokia?? a kto dzis o tym siemensie pamieta?? a jesli nawet to kto go dzis uzywa?? bo watpie zeby byl jakis jeszcze na chodzie:PP dzis jest podobnie ale nokia konkuruje z SE(BLEEE:P) kazdy sie podnieca na widok se a kupuje nokie bo to sa telefony na lata:)) niezawodne,przemyslane konstrukcje tak ze za 10 lat jeszcze beda pracowac:) przyklad?? 5110 nie do zaje****a:) 8 lat

  • 0

    36. ~Mefisto  2006-09-29 20:30:33  host: bpt209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja ten telefon mialem 2 lata a wczesniej miala go moja mama tez 2 lata (razem czyni 4)i przezyl nie jeden upadek i jak dzialal tak dzialalby pewnie do dzis lecz smiercia dla niego bylo przygniezdzenie kolanem do betonu (wypadek) ale wystarczy naprawic i jestm pewien ze bedzie smigac dalej. Ten telefon bedze pamietal chyba do konca zycia bo to moj pierwszy i nigdy mnie nie zawiodl NIGDY! Tej zimy wieczorem przy minus 30 stopniach dzialal z opoznieniem (minimalnym) ale to nie zmienia faktu ze to bunkier a nie koma

  • 0

    37. ~@@@@  2006-10-13 18:42:43  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie czym wy się zachwycacie? to zwykła cegiełka...Ale przyznam ze bardzo długo jest popularna.

  • 0

    38. ~Kub@  2006-12-20 11:14:33  host: ejc122.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon ma 512 mb panięci i slot kart i ma zajebiste mp3 i 4 mpixsele aparat kupiłem go w eże za 1200 złoty zajebisty fonik

  • 0

    39. ~Sroka  2006-12-24 11:54:23  host: inet20909nc-1.eranet.pl

    Mam kilka telefonow komorkowych,moim pierwszym tel.byla wlasnie ta nieszczesna NOKIA.Waga ciezka,cena kosmiczna,zaledwie 399Marek,przy pelnej baterii wylaczala sie w trakcie rozmowy,baterie wymienilam po roku i znowu to samo.Kupilam ten tel.,bo innych na rynku nie bylo.A propo,najlepsze tel.to SAGEM i ALCATEL.THE BEST!!!NOKIA ist SHEISSE!

  • 0

    40. ~~AsiuteK~  2006-12-29 14:25:58  host: cxc138.internetdsl.tpnet.pl

    Ach ten "Zabytek" Mam sentyment do tego telefonu:) szkoda ze juz nie sa tak modne jak kiedys.bateria odporna bez zadnych zawieszek...poprostu telefon z prawdziwego zdazenia.szkoda ze nie produkuja nokii3310 z kolorowym wyswietlaczem MMS'ami aparatem i irdą bo...szły by jak woda:)

  • 0

    41. ~konrad  2007-01-02 01:52:39  host: alx17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce sprzedać na allegro k510i i kupic 3310 wiem co sobie o mnie pomyslicie ...hehe ale na prawde lubie ten fonik był to moj pierwszy i teraz go tez zamierzam kupic

  • 0

    42. ~s  2007-01-23 19:28:15  host: acmo230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to jest wypał już takiego nie wyprodukują zeby był tak powszechny jak 3310.Patefon nie do zdarcia można nim grac w piłke i sie nie rozwali.Mam go już długi czas i nie zamierzam go zmienić :]

  • 0

    43. ~Lapers124  2007-02-19 21:36:34  host: eaa74.internetdsl.tpnet.pl

    telefon wspomnienie.. piekna sprawa wiele wspomnien ... chetnie bym jeszcze raz sie z nim zapoznal ;pp

  • 0

    44. ~  2007-02-21 19:31:10  host: c122-162.icpnet.pl

    Po prostu najlepszy telefon :) Aż się łezka w oku kręci ;)

  • 0

    45. ~PAWEL  2007-03-06 18:15:48  host: drc122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam juz ten telefon 8 lat!!!!!! to mój pierwszy telfon i ostatni naco mi inny.rozwalił mi sie z 13 razy i wydałem na niego łacznie 720zł.Telefon są tylko dla smskow i do dzwonienia a nie do robienia zdjec itp.

  • 0

    46. ~Majcin  2007-03-27 11:57:29  host: cgw130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik zajefajny, do samoobrony, celny rzut może zabić, hehe...

  • 0

    47. ~GOOD  2007-03-29 20:31:06  host: cwb146.internetdsl.tpnet.pl

    czesc.Mam ten telefon no i bardzo mi sie podoba.JEST 1 słowem super !!!

  • 0

    48. ~GOOD  2007-03-29 20:34:42  host: cwb146.internetdsl.tpnet.pl

    czesc.Mam ten telefon no i bardzo mi sie podoba.JEST 1 słowem super !!!

  • 0

    49. ~GOOD  2007-03-29 20:35:59  host: cwb146.internetdsl.tpnet.pl

    POwie mi ktoś gdzie mozna sobie sciagnac gry na nokie 3310 prosze was :(

  • 0

    50. ~  2007-04-03 22:29:22  host: vlan.efekt.net.pl

    good na ten telefon sie nie da sciagnac gier...

  • 0

    51. ~super  2007-04-04 20:38:04  host: aagf65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie którze graja tym telefonem w piłke .... :d Jeszcze inni testują go poprzez rzucanie z 4 pietra :d i zawsze jest nie zawodny i wciąż działa ! Ten telefon jest niezniszczalny (na wstrzasy_)

  • 0

    52. ~Mijagi  2007-05-02 10:00:14  host: ip-88-199-178-116.tczew.net.pl

    Najlepszy telefon jaki miałem.Ostatnio myśle żeby sobie znowu kupić dla szpanu:D

  • 0

    53. ~malenkaxd91  2007-05-05 20:36:36  host: abzt218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialam ten telefonik jeszcze moze z 2 lata temu ale przyszedl taki (piekny) dzien w ktorym po 100 lub 200 spadnieciu ekran sie zbil... ten telefon jest jak kasa pancerna nigdy nikt sie nie przebije....

  • 0

    54. ~jarotka  2007-06-19 15:57:09  host: xdsl-910.zgora.dialog.net.pl

    Będę miała ten telefon za kilka dni.Niby historia a jednak chyba fajny.I tak żałuję,bo zgubiłam 6610:( Tak czy owak nokie są the best!

  • -1

    55. ~mechanik  2007-06-26 12:56:10  host: wlan0-4.srem.net

    JAK SIE RZUCI TEN TELEFON Z CZWARTEGO PIETRA, TO DZIURA POWSTANIE W CHODNIKU, A TELEFON JEST JAK NOWY!!1 ALE TO I TAK BADZIEWIE!!! 1/10 DAJE

  • 0

    56. ~Amidamaru  2007-06-29 12:21:29  host: cg219.nj.pl

    Potwierdzam, że każda stara nokia jest nie do zniszczenia! może stać przy źródle wybuchu atomowego i i tek nie rozwali się!!!!! NOKIE RULEZ!

  • 0

    57. ~  2007-07-13 17:02:23  host: eko98.internetdsl.tpnet.pl

    w tym telefonie jest golarka mp3 acc wideo z nagrywaniem mp4 wogule ona jest walkman bluteooth podczerwieni niema bo to za nowy telefon na takie pierdoły poprostu cudeńko:P 5 mpx kupuje ją jutro z salonu orange za 3000zł

  • 0

    58.  2007-07-17 02:26:46

    Mam ją i mogę orżnąć. Nigdy nie glebowała, żadnej ryski(chuchałem na nią i pieściłem) - jest jak nówka z salonu, tylko ładowarka mi gdzieś wsiąkła... kto da więcej!?

  • 0

    59. ~piorunek 76  2007-07-17 18:00:53  host: gw-lan.mcon.pl

    Ludzie co wy chcecie od tego telefonu?Można nim rzucać z 3 piętra i tylko obudowa się porysuje!Wiem bo mój kolega tak robił.Poza tym dla normalnych ludzi jest to bardzo dobry telefon.Niestety nie miałem przyjemności go używać bo wszyscy mowili ,że jest do bani.Ale niedawno się przekonałem że źle mówili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    60. ~łososina z Bazarowego wzgórza=P  2007-07-19 21:29:05  host: bki65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh... pamiętam ten fon. Miał go prawie każdy z moich znajomych ^^ tylko ja miałam jakąś tam motorolke... ;) Telefon - historia. ;)

  • 0

    61. ~Dominika Rydz  2007-07-28 14:27:51  host: dqr125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jedna z moich komórek i jestem barzdzo zadowolona. Korzystam z niego na codzień, zwyczajnei do telefonowania i pisania wiaodmosci. Jest wytrzymały, bateria długo trzyma. Mam rónież Nokie N70 i powiem tak, ten drugi telefon ma tysiac razy wiecej funkcji ale pod wzgledem tych podstawowych - dzwonienia, wytrzym,ałosci baterii - Nokia 3310 jest zdecydowanei lepsza.

  • 0

    62. ~hel  2007-07-31 00:09:02  host: host-81-190-102-7.rzeszow.mm.pl

    jedyny telefon ktorego nie udało mi sie zepsuć

  • 0

    63.  2007-08-02 18:06:50

    ten telefon już 8 lat mam (używam innego) i nawet nie szwankuje , chociaż spadał , latał itp.!!!!!!!!

  • 0

    64. ~levy_12234566778  2007-08-03 21:50:23  host: gfk38.internetdsl.tpnet.pl

    wzialem ten telefon do reki i juz sie rozpadl!! ten telefon jest do h***

  • 0

    65. ~Cesarzowa  2007-08-04 17:51:15  host: dts233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    3310 nie ma zbyt wielu bajerów, ale kiedyś tym telefonem zachwycali się wszyscy. Posiadam taki i uważam, że najważniejsze rzeczy ma - dzwoni i wysyła wiadomości. Dzisiaj nikomu go nie polecam, bo są o wiele lepsze telefony z kolorowymi wyświetlaczami, aparatami i są przynajmniej lżejsze. Jeżeli ktoś jednak zakupił ten telefon to może liczyć, że sie sprawdzi :)

  • 0

    66. ~sliniak69  2007-08-12 12:57:32  host: nat-117.ghnet.pl

    TELEFON HISTORIA.CO TU DUŻO MÓWIĆ.W TAMTYCH CZASACH TEN KOM MIAŁ WARTOŚĆ WYŻSZĄ OD INNYCH KOM I TRZYMAŁ CENĘ DO KOŃCA.BARDZO DOBRY KOM!ale już nie dzisiaj. ..

  • 0

    67. ~traszql  2007-09-02 15:19:55  host: bwr248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedyna wada tego telefonu jest to ze ciezko go kupic model w idealnym stanie..

  • 0

    68. ~m  2007-09-02 20:43:20  host: 83.238.148.202

    wgrałem w nim najnowszy soft i był lepszy od k700i :)

  • 0

    69. ~billaden  2007-09-19 14:27:38  host: ayz100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tym niezawodnym telefonem rzucałem z kolegą przez dach rzucałem przez okno grałem w Snake'a pod wodą i jeszcze działa podpaliłem go palnikiem bo chciałem zobaczyć jak długo wytrzyma jestem z niego zadowolony

  • 0

    70. ~MARO  2007-11-13 20:30:11  host: bet128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WY SIĘ H**A ZNACIE NIEMA TO JAK NOKIA JES NAJLEPSZA OPRÓCZ SMS=OWANIA I DZWONIENIA MOŻNA NIĄ ZA PSAMI ŻUCAĆ

  • 0

    71. ~nameless  2007-11-15 14:29:37  host: 88-199-123-159.lukman.pl

    ten telefon jest jak ruski czolg!! nawet gdybys przejechal po nim tirem, i tak by przezyl! jest niezniszczalny jak ruski traktor!

  • 0

    72. ~loler  2007-11-19 16:09:27  host: gw-lan.mcon.pl

    Ten telefon jest świetny.Nic mu się nie stało jak mój kolega rzucił nim z 3 piętra.Graliśmy nim w piłkę - nic tylko był z ziemi.Nie będe go polecał bo to przeżytek ale świetny.:D

  • 0

    73. ~nico  2007-12-03 12:58:16  host: acyu116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma wap-a

  • 0

    74. ~;Domelo  2007-12-03 14:51:46  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    pewnie moj tata bedzie mial ten telefon niedlugo na pozybycie . nie ma od niego nic oprucz nie oryginalnej ladowarki poniewaz znalazl go na parkingu obok hipermarketu :)

  • 0

    75. ~LoBoS  2007-12-12 16:20:55  host: bqf228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie najgorszy ale to juz saruszek

  • 0

    76. ~Soldier  2007-12-16 15:03:39  host: evk213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiałem sie kiedy ostatnio widziałem tą nokie....(moj pierwszy telefon) i doszedłem do wnoisku miał kiedys w szkole tego fona xD bo mu sie jakis zepsuł a ten ciągle działa mimo ze ma z 5 lat!

  • 0

    77. ~mati7788  2007-12-17 17:25:55  host: aql33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam tą kome od 7 lat :D i jeszcze dziala :)

  • 0

    78. ~aaderrrrrrrrrrr  2007-12-24 15:34:29  host: ded140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale bateria długo trzymie

  • 0

    79. ~criss  2007-12-28 17:44:46  host: 83.2.227.2

    hehe jak zobaczylem ten model na tej stronie od razu musialem go otworzyc!! Zaraz mi sie przypomnialy stare czasy kiedy to ten telefon to byl taki szpan, kazdy chcial go miec ale malo kogo bylo na niego stac. A teraz pomimo wieku wciąz mozna go spotkac u wielu osób i do dzisiaj nie stracil uroku. Polecam go wszystkim ktorzy nie potrzebują bajerów aparatu mp3 kolorowego wyswietlacza tylko potrzebuja trwalego niezawodnego odpornego na srogie warunki latwego w obsludze telefonu taniego w utrzymaniu. To jest TELEFON HISTORIA!! Zywa legenda polskiej telefoni komorkowej. Polecam go wszystkim!!!!! Pozdro :)

  • 0

    80. ~~:Daga:~  2008-01-15 23:55:42  host: dvq116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepszy tel na świecie!!!! Niezniszczalny...mam GO od 4 lat...nie ma bajerów, ale żal sie z nim rozstawać...mam go tak długo, ponieważ jako jedyny jest w stanie przeżyć 10 upadków z wysokości w ciagu dnia i nic mu sie nie dzieje...a w cieżkich warunkach pracy spisuje sie na 100% ...polecam szczególnie na górskie wędrówki :)

  • 0

    81. ~pietras  2008-01-27 19:26:25  host: abkp52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z moją 3310 prosze pomóżcie mianowicie głośnik przez którego słychać rozmówcę jest strasznie cichy i trzeszczy chociaż podgłośniony jest na max mam iść z nim do naprawy czy kupić jakąś sprawną używkę bo na inny model jej niezamienie please!

  • 0

    82. ~cube21  2008-02-12 17:52:19  host: abxe91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 4 lat w zasadzie jak go kupilem tak nic innego nie potrzebowalem raz cos w nim nie dziala innym razem dziala ale coz sie dziwic kiedy przeszedl konkurs "...kto mna rzuci najdalej..." (zalozylem sie ze go pozbieram poskladam i jeszcze wlacze) telefonik niezly i odporny na wszystko nawet jak sie napije piwa to po wysuszeniu i tak nic mu nie bedzie

  • 0

    83. ~Leszek  2008-02-21 00:31:25  host: chello084010083121.chello.pl

    Wtedy ta Nokia kosztowała 450-500zł. A teraz za 130-180zł. można kupić Nokię 1208 która jest pod każdym względem lepsza. Polifonia, kolorowy wyświetlacz, latarka, bateria trzyma 7 dni, waga 2 razy mniejsza. Więc jakby 3310 miałaby być dzisiaj w sprzedaży to powinna kosztować jakieś 80zł. A w necie stare, zdezelowane trupy widuję po 100-120zł. Jakaś paranoja! Przecież w takim starym telefonie bateria trzyma jeden dzień albo nawet mniej. Więc nie warto, nie ma się nią co zachwycać. Przeszła do lamusa.

  • 0

    84. ~Freddie  2008-02-23 11:49:09  host: byk133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niezniszczalny telefon... tyle razy wpadł do wanny, spadl ze schodów itd. mam go 7 lat i nie zanosi sie na to zeby umarł smiercia naturalna :)

  • 0

    85. ~mirek_1101  2008-02-29 10:10:24  host: elg21.internetdsl.tpnet.pl

    Super pancerny telefon niczego się nie boi

  • 0

    86. ~3310  2008-03-06 15:53:12  host: xdsl-1128.zgora.dialog.net.pl

    mam takie dwa, wciaz ich uzywam, telefon jest NIE DO ZAJECHANIA

  • 0

    87. ~  2008-03-12 13:13:04  host: p09-02.opera-mini.net

    Zjeżdżałem na nim z górki ze śniegiem zamiast jabłuszka. Ten fonik jest nie do zdarcia

  • 0

    88. ~  2008-03-15 10:56:30  host: chello089076181119.chello.pl

    ten telefon nie ma za dobrych funkcji ale jest brdzo wytrzymaly.... mam go juz 5 lat i dziala ja nowy:D:D:D

  • 0

    89. ~mazi  2008-03-28 22:05:05  host: cdb211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon niezniszczalny... ale po zamoczeniu nie wytrzymał suszenia w mikrofalówce

  • 0

    90. ~Psaawkel  2008-03-30 13:43:19  host: beg104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klasyka nokii, najbardziej niezawodny telefon pod sloncem, kopaj, deptaj, skakaj rzucaj;-) a tak poza tym to lepiej nie rzucac bo mozna komus krzywde nim zrobic. ;-)

  • 0

    91. ~ola  2008-03-30 21:26:51  host: acrx128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak to zobaczyłam odżyły wspomnienia :) korzystałam z niego ponad 4 lata, cały czas używa go inna osoba :) czyli działa od 2002 roku :D bateria była zmieniana 2 razy, a przezył naprawdę dużooooo :) Czy teraz robią takie telefony ??? :/

  • 0

    92. ~erem  2008-04-05 11:12:47  host: cla224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nigdy nie zapomne mojej trzytrójeczki z softem. piekna sparawa - niebieski wyswietlacz, niebieskie i czerwone diody, piekny panel 70 dzwonkow mono. to bylo cos. wszyscy mi jej zazdroscili. a teraz - jakas nokia n95. ja chce moja 3310. ide jej poszukac, bo gdzies lezy na strychu pewnie...

  • 0

    93. ~men19  2008-04-12 10:58:05  host: bhj89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon podbił wszystko jak wszedł na rynek,i do tej pory dobrze służy ludziom,ja miałem wiele tych telefonów wszystkie służyły mi bardzo dobrze,jest mega wytrzymały tak prosty w obsłudze ze staruszka sobie z nim poradzi,nie jestem w stanie powiedziec nic złego o tym telefonie] miałęm bardzo dużo telefonów bardzo drogich ale nokia 3310 to nokia 3310 :D:D

  • 0

    94. ~  2008-05-12 21:00:14  host: dr106.internetdsl.tpnet.pl

    telefon osobiscie mam od 9 lat spadł mi tysiące razy, ale zadnych skutków ubocznych. telefon miodzioooo :* lepszych dlugo nie wyprodukują

  • 0

    95. ~MCiej  2008-05-20 23:02:58  host: chello087207225196.chello.pl

    zajebiaszczy telefon, mam zmienione oprogramowanie i nową baterie, cudo! nawet układ okresowy tam mam ;) telefon ten wytrzymał więcej niż mógłbym się spodziewać, rzucałem nim na dobre 50m i nawet ryski na wyświetlaczy nie mam... jak nie trzeba zbytnich bajerów (chociaż ten telefon może być BARDZO przybajerzony) to niech się kto nie zastanawia tylko na allegro i bierze ;)

  • 0

    96. ~  2008-06-27 19:39:50  host: 87-205-249-119.adsl.inetia.pl

    żócałam nim z 2 piętra nawet żadnej ryski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    97. ~spec1375  2008-07-10 09:42:43  host: proxy2.zicom.pl

    to moj 1 telefon...nigdy go nie zapomne

  • 0

    98. ~juzek  2008-07-19 00:59:32  host: user49.189.udn.pl

    szczerze napisze ten telefon nigdy nie był super telefonem w czasie kiedy powstał juz były o niebo lepsze nokie on ratował się ceną , był popularny bo był tani stac na niego było ubogich taka jest prawda .

  • 0

    99. ~mam fajny telefon xd  2008-07-24 21:01:17  host: inet20909nj-0.eranet.pl

    W lombardzie nie chcieli go nawet za 10 zł...:(

  • 0

    100. ~psiqs  2008-08-12 10:48:34  host: 80.51.173.10

    telefonik zajefajny pomimo tego ze ma niewiele funkcji ale ma to cos a tym czyms jest JEGO WYTRZYMALOSC!!! zeby go popsuc to chyba trzeba dazyc do tego z uporem osla:P

  • 0

    101. ~  2008-08-15 20:58:33  host: 77-254-165-60.adsl.inetia.pl

    potwierdzam opinie o niezniszczalnym telefonie :-), przejechałem go traktorem i nic , tylko w ziemie sie wgniut, a nadal działał super, dopiero gdy wypadł mi i przypadkiem do zaorałem to juz go nie znalazłem :/ , chetnie bym kupił jeszcze raz taki, szkoda ze nie produkują ich juz

  • 0

    102. ~-  2008-10-28 21:48:14  host: unused-7779235135.atman.pl

    no zaniedlugo powiecie ze temu telefonowi nawet w lawie wulkanicznej sie nic nie stanie... hehe , a tak apropo to to jest prawdziwy telefon do dzwonienia i smsowania ! jedyna wada? maly zapis wiadomosci tylko 30 o ile sie nie myle! Pozdro ;]

  • 0

    103. ~  2008-11-01 09:43:17  host: c66-112.icpnet.pl

    oj stare dobre czas liceum ;D pamiętam kiedyś na WF-ie mieliśmy zawody rzutu w dal, podziękowałem za piłkę rzuciłem telefonem, nawet sie skubany nie wyłączył ;D tak jak ktoś wcześniej napisał, telefon jak ruski traktor nie do zajechania ;)

  • 0

    104. ~filip  2008-11-02 21:51:22  host: staticline610.toya.net.pl

    jedyny telefon ktorego nie rozjebalem i dziala od 98 roku do dzis :) ( 4 wymiany baterii)

  • 0

    105. ~Heheh  2008-11-30 23:20:05  host: 83-238-149-73.ip.netia.com.pl

    Najważniejsze ,że ten telefon ma gre snake'a ;D

  • 0

    106. ~  2008-12-07 18:55:19  host: static-78-8-79-244.ssp.dialog.net.pl

    mam Nokie N95 i chciał bym kupić sobie 3310 albo 3330 do zabawy, lekkiego tuningu (oczywiście używany, bo nowych już nie ma ;/). Powiedzcie czy warto??

  • 0

    107.  2008-12-10 18:00:00

    ja mam ten telefon i jestem z niego bardzo dumny

  • 0

    108. ~wpjtoo  2008-12-20 20:44:57  host: 77-253-247-130.adsl.inetia.pl

    mialem go do maja. Telefon historia, zajefajny

  • 0

    109. ~Pablo  2008-12-21 15:17:57  host: adkt17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ach moja pierwsza nokia ;) Mam ją po dzis dzien i nie pozbede sie jej nigdy ............

  • 0

    110. ~r  2008-12-23 16:19:01  host: 195.94.215.34

    jest nie zniszczalny:D

  • 0

    111. ~  2008-12-24 23:03:46  host: ti0099a340-dhcp0030.bb.online.no

    Ja tam bym chciał, żeby Nokia przestała bawić się w zabawki multimedialne i zaczęła na powrót robić TAKIE niezawodne TELFONY..

  • 0

    112. ~Kaszalot  2009-01-02 11:33:37  host: abia96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciężko znaleźć w nie naruszonym stanie bo wszyscy nim rzucają :P telefon legenda.... znalazlem jeden w mojej starej szafce :P kiedyś w mojej rodzinie wszyscy mieli te telefony :) Idealny fon dla ludzi którzy nie lubia bajerow!

  • 0

    113. ~expert  2009-01-06 09:45:17  host: bwg220.internetdsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon nie ma co wpadlem z nim do rzeki i sie utopilem ale telefon ocalal i teraz ma go moja babka

  • 0

    114. ~  2009-01-06 09:49:37  host: bwg220.internetdsl.tpnet.pl

    nawet dzwoni jak mu sie chce. baterie ma i to jeszcze nie wszystko.pika troche i ma klawiature, nie to co w tym glupim samsungu

  • 0

    115. ~Szper  2009-01-12 14:56:56  host: dqg135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon po prostu rządzi, kompozytor to był szal a jak ktoś znal gamę i wgrywał własne utwory puszczał znajomym, bylo tylko : wez mi wyslij wez mi wyslij, piękne czasy:)

  • 0

    116. ~Lucaseq  2009-02-02 19:36:59  host: static-78-8-208-101.ssp.dialog.net.pl

    Ja tym telefonem w noge na lekcjach grałem :d

  • 0

    117. ~s  2009-02-05 16:50:28  host: ip-62-69-216-89.globalconnect.pl

    najlepszy tel jaki mialam, kilka razy juz wymienialam telefon na nowszy ale wracam zawsze do tej nokii bo te nowsze z biegiem czasu sie psuja a ta nokia nigdy!! niezniszczalny tel

  • 0

    118. ~Dori$  2009-02-07 23:03:11  host: public14302.xdsl.centertel.pl

    Najlepszy telefon jaki miałam. Wytrzymał tyle, że ho ho :) Nie am to jak taki stary model...

  • 0

    119. ~andzia  2009-02-18 10:12:16  host: rea.ipt.com.pl

    mam ja do dzis i tak zostanie do jej ostatnich dni:) dobry jak ma sie zly dzien i trzeba sie na kims lub na czyms wyzyc, ona wszystko przezyje i wybaczy:) hehe i za to ja kocham:)

  • 0

    120.  2009-02-28 14:36:38

    zajebisty tel . można nim kopać zmiemię zamiast łopaty i będzie dalej chodzić ! tylko głośnik cichy (przy rozmowie )

  • 0

    121. ~phone  2009-03-10 17:07:08  host: chello089076217023.chello.pl

    jak można w tym telefonie wykasować łączny czas wszystkich połączeń? Wiem że trzeba wpisać jakiś Kod zabezpieczający jaki jest do nokii 3310. Pomocy

  • 0

    122. ~  2009-03-26 22:23:45  host: aclu66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kultowy telefon, LEGENDA

  • 0

    123. ~znawca  2009-04-10 15:47:17  host: host-226-160-mdk.igloonet.pl

    a aparat ma ile pixeli ????

  • 0

    124. ~paciorek  2009-04-13 22:08:14  host: gaja.tpnet.pl

    Miałem ten telefon jakiejś 2,5 roku. Zawsze chciałem go mieć, jak tylko się pojawił w ofercie, nie dość, że był bardzo popularnym telefonem, loga, dzwonki, to był szał. A pierwotnie miał jakiegoś siemensa, potem go sprzedałem i kupiłem Nokie, jeszcze z flashowanym softem, lol, co to było, no i tak: SIEMENS-> NOKIA 3310 -> SONY ERICSSON T610-> SIEMENS SE 65 -> MOTOROLA V3 -> SAMSUNG L760 no i powrót do NOKII ;-D, polecam ten telefon, na prawde śmiało można urządzać zawody z tym telefonem i nic mu się nie stanie, po prostu telefon nie do zdarcia. Pozdrawiam

  • 0

    125. ~rusa  2009-05-14 18:16:24  host: 77-254-175-82.adsl.inetia.pl

    phone wpisz 12345:)

  • 0

    126. ~darek wrt elo  2009-05-29 09:43:20  host: addi49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zlecial z 9 pietra i przezyl

  • 0

    127. ~nestor  2009-06-16 19:45:04  host: ebf233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niezniszczalny klasyk!!

  • 0

    128. ~Mila  2009-06-25 11:26:42  host: beg181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nowa Fajna

  • 0

    129. ~andrzej224  2009-07-09 12:48:02  host: public53973.xdsl.centertel.pl

    Świetna nokia, nie psuje się, nie zacina.

  • 0

    130. ~master flamaster  2009-07-17 14:39:48  host: 83.1.81.242

    Po prostu najlepszy telefon i go poszukuje bo to co mam w tym momencie to nie jest telefon to jest BARACHŁO!!!!!

  • 0

    131. ~Fraglo  2009-08-13 12:02:06  host: gate.apinternet.pl

    Miałem ten telefonik 1 rok i działał idealnie gdyby nie głośnik który był bardzo cichy. Praktycznie nic w nim nie słyszałem...

  • 1

    132. ~nefretete  2009-08-20 12:15:30  host: inet20908nb-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Kupiłam sobie 3310 w tym tygodniu na allegro, bardzo mało używaną, świetnie działa,jak nowa,z obudową w super stanie. Przypomniała mi moje pierwsze nokie- jest co wspominać:) kupiłam ją na pierwszy telefon dla 7-letniej dziewczynki,która zaczyna szkołę we wrześniu. Myślę że będzie jej dobrze służyła i nie będzie kusiła złodzieja- ja mam do niej wielki sentyment i sympatię:)) pozdrawiam!

  • 1

    133. ~b  2009-08-21 01:07:59  host: adhw75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefon, ma chyba dłuższy żywot niż człowiek hehe:)

  • 0

    134. ~6131594 danek zg  2009-08-26 18:49:31  host: 83-142-138-5.ztpnet.pl

    mialalem go 2 lata temu zucilem go z calej pety mi sie on rozwalil

  • -1

    135. ~  2009-09-03 01:11:11  host: 94-195-112-248.zone9.bethere.co.uk

    Telefon jest naprawde wytrzymaly ale tylko w oryginalnej obudowie!!!!!! Inne chińskie są do dup. Wszystko wytrzyma tylko nie kompiel!!!! Telefon mialem moze z 5 lat wymienilem chyba z 3 baterie i 5 klawiaturek!!!!

  • 0

    136. ~elok  2009-09-09 18:01:57  host: acpj105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ostatnio nabyłem nokie 3310 i mam pytanko. Czy SMS wysłane zapisują się w skrzynce nadawczej? Bo mi nie. nigdzie nie ma w ustawieniach funkcji włączenia zapisywania smsów wysłanych z góry dzięki za odpowiedź

  • 0

    137. ~miLi  2009-09-28 18:27:27  host: 212.160.172.70

    A tu typ mówi o jakims batumi. Dzieciństwo bez snake :/

  • 0

    138. ~Mardino  2009-11-03 19:33:40  host: 78-131-217-71.tktelekom.pl

    Fajny telefon i prosty w obsłudze

  • 1

    139. ~Maślana  2009-11-18 19:58:01  host: buk154.internetdsl.tpnet.pl

    Mój pierwszy telefon. Kiedy inni mieli klamy z kolorowym wyświetlaczem, trochę im zazdrościłem. Ale teraz wiem że nie miałem czego ;P. Telefon-klasyka. Spadł ze schodów niejeden raz i niekiedy się nawet nie wyłączał. Przeżył nawet kąpiel w wodzie. No i oczywiście SNAKE. Ktoś wspominał że SE są lepsze? ;)

  • 0

    141. ~dziubasek  2009-12-26 14:08:34  host: 119-054-029.adsl.szeptel.net.pl

    normalnie szok jest wodoodporny . wpadl mi do kibla plywal 10 minut i normalnie dziala polecam go goraca.

  • 0

    142. ~ja  2009-12-28 17:47:06  host: acp177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aż łezka w oku się kręci. Koleżanko wyżej, zapewne powiesz że symbian to też gów**, chciałaś w ok. 2000 r Wi-fi(jeśli wiesz co to jest), Aparat 12MPix, głośniki 3d itak dalej?? Co do "trzydziesiątki" Telefon wszystko wybaczy, jeden z dwóch telefonów które miło wspominam, a miałem ich troche..

  • 0

    144. ~Wrocławianin  2010-05-21 08:49:51  host: ip-195-140-236-245.unreg.tvk.wroc.pl

    To ja dostałem w spadku go i szykuje go gdyby trzeba było go używać ,,awaryjnie"-bateria działa gdy nie ma sim, jak ma znaleźć sieć wyłącza się. Znalazłem na youtube.pl film który nazywa się ,,Jak wydłużyć życie baterii w telefonie" I zrobiłem tak i czekam na wyniki. SIMLOCK ZA FREE NA TEN TELEFON NA NK ,,Darmowy simlock do telefonów NOKIA" Bateria od 3510i czyli taka sama tylko cieńsza i typu Li-ion działa lepiej. Polecam xD

  • 0

    145.  2010-07-30 13:08:10

    Nokia 3310 to był mój pierwszy telefon, służył mi długo. Zachował mi się w bardzo dobrym stanie bo nosiłem go w futerale. Wiele rzeczy z nim robiłem, ściągałem SimLock przez kod, podłączałem go do komputera. Kiedyś nie było tak prosto podłączyć telefon jak teraz - przez USB. Podłączałem go do portu szeregowego w komputerze, natomiast wyjście telefonu znajdowało się pod baterią i trzeba było posłużyć się takim śmiesznym kabelkiem ;) Ogólnie bardzo dobry, wręcz legendarny telefon.

  • 0

    146. ~Some part of me  2010-07-31 16:30:16  host: abhe111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja jeszcze mam ten zabytek i zaczyna mi sie podobac. Tylko ma minus bo bardzo malo sms-ow sie na nim miesi. Ogolnie podobają mi sie takie zabytki:D Planuje 3410

  • 0

    147. ~lukaszek  2010-10-30 15:57:52  host: user-109-243-138-194.play-internet.pl

    Miałem kiedyś taką Nokie :) Służyła mi bezproblemowo przez 2 lata, później przez ponad rok mojemu bratu i jeszcze w idealnym stanie została sprzedana. Najlepszy w tej Nokii był kultowy "Snake" :)

  • -1

    148. ~snake  2010-12-17 21:19:13  host: k2.koelner.pl

    a wiecie może czy ma on wifi? bo chcę sobie kupić i nie wiem czy ma?

  • 0

    149. ~  2011-01-19 15:41:05  host: nat-pra2-212.aster.pl

    jak chlopcze moze miec wifi,zreszta jakbys byl troche bardziej inteligentniejszy to zobaczylbys na opisie ze nie posiada wifi

  • 0

    150. ~3310  2011-01-31 14:58:48  host: chello213047060179.11.14.vie.surfer.at

    A ja mam jeszcze 3 takie modele w idealnym stanie i szykuje sie do złożenia od podstaw 4 sztuki na nowych częściach :) Telefon nigdy mnie nie rozczarował zawsze moge na nim polegać!!!!!!

  • 0

    151. ~Piotr  2011-09-05 12:49:45  host: 093105012077.mysliborz.vectranet.pl

    szukałem takiego tel bardzo długo i udało mi sie zdobyc jest naprawde dobry ta jego prostota zero bajeruw powazny tel nie dla dzieci pozdrawiam:)

  • 0

    152. ~Dziura  2011-12-26 20:52:28  host: 213-92-196-168.pio-net.pl

    Nokia 3310 to najlepszy telefon na świecie nigdy mnie nie zawiódł

  • 0

    153. ~  2012-02-01 22:56:41  host: abtc70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w pilke kiedys gralismy nim na przerwie i co potem normalnie dzwonil plywa tez xdd

  • 0

    154. ~boruc  2012-05-22 21:59:36  host: dynamic-78-8-21-118.ssp.dialog.net.pl

    telefon pancerny leprzy od ruskiego czołga.jest kuloodporny jak sie go zrzuca z 100 metrów to co dziwne nie telefon sie rozwala o beton tylko beton o telefon.pływa lepiej niż tytanik bo jak zatonie to nadał żyje.jest bardziej hardcorowy od koksa i chucka norrisa razem wziętych

  • 0

    155. ~  2012-08-09 01:48:53  host: z52-01.opera-mini.net

    Legendarny telefon.pierwsza moja komórka zakupiona w 2001 na abonament w plusie...Ach stare dobre czasy...Chętnie kupił bym nową gdyby była w sprzedaży bo telefon przyniósł mi wiele radości.

  • 0

    156. ~Yenk  2012-10-03 18:53:14  host: ip-78-30-120-112.free.aero2.net.pl

    Mam ten telefon już 12 lat i NADAL GO UŻYWAM

  • 0

    157. ~Damian  2012-10-07 15:16:26  host: public31474.xdsl.centertel.pl

    Fajnie tak przypomnieć sobie stare czasy. :D Tel nie do zniszczenia.

  • 0

    158. ~knc  2012-10-12 14:15:42  host: 85.219.163.130

    przydałaby sie reedycja tego telefonu z gorilla glass i może aluminium zamiast plastiku, wyświetlacz mógłby zostać, jakby dorzucli kilka funkcji (pozostajając przy starym sofcie)to prawdopodobnie bym go sobie sprawił

  • 0

    159. ~aliant  2012-10-14 18:06:35  host: hC35A6AB6.cli.nitronet.pl

    kiedys sie robilo telefony zeby miec telefon a nie po to zeby z nim po serwisach latac tak samo ma sie sprawa z samochodami pozdrawiam :)

  • 0

    160. ~skorpion  2012-10-18 21:39:15  host: apn-77-114-135-201.dynamic.gprs.plus.pl

    Ja dzisiaj wracam do nokii 3310 po wieloletnim rozstaniu w 2002 roku. Udało mi się zdobyć model w idealnym wręcz stanie bez zdejmowanego simloca i jestem z tego powodu bardzo zadowolony. Nie potrzebuję zabawki z motywami, mp3, aparatem, nawigacją i innymi zbędnymi bajerami tylko niezawodnego telefonu komórkowego dlatego zdecydowałem się na powrót do tej kultowej już 3310. Polecam ten model nokii każdemu kto nie szuka zbytecznych bajerów w telefonie i chce mieć możliwość w prosty i szybki sposób mieć możliwość zadzwonić lub wysłać sms.

  • 0

    161. ~max  2012-12-01 00:16:25  host: 078088075220.polkowice.vectranet.pl

    ej mój ma 10 lat i działa na pierwszej baterii która czyma 2 tygodnie be zarzutów

  • 0

    162. ~dax  2012-12-13 10:44:03  host: 46.204.82.164.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    to był moj pierwszy tel. dostałem go od siostry. wytrzymał utopienie i upadki z różnych wysokości. tak było ok. pól roku aż wreszcie w tajemniczych okolicznościach rozwalił mi się ekran. od zawsze w mojej rodzinie była nokia. 9/10 daję

  • 0

    163. ~paweu  2013-01-15 20:15:41  host: 212.160.111.62

    "Czas czuwania w 2G (h) 260" chyba pod ładowarka

  • 0

    164.  2013-01-22 16:33:41

    mój pierwszy telefon:)) bateria ładowała sie 12 godzin i trzymała tydzień:) przy pisanie 3krotnego smsa nie nadążała za moimi kciukiem;D ale i tak ją miło wspominam:)

  • 0

    165. ~  2013-01-24 14:51:58  host: host-217-97-254-54.jrbnet.com

    ten telefon to legenda. Tego poprostu nie dało sie zniszczyć ao działął mimo wszystko zresztą nadal działa moja mama go ma . Pokarzcie mi jakis nowy telefon który tak jak ona wytrzyma wszystko. Nokia 3310 zostałą stworzona by trwać wiecznie

  • 0

    166.  2013-01-24 15:38:27

    tamtych nokii nie lubiłem, tych starszych, chociaz dobre faktycznie były ;) Te nowe korcą bardziej ;)

  • 0

    167. ~KAROL KM  2013-03-13 18:12:12  host: 141.pinczow2.bajtbusko.com.pl

    Ta nokia jest niezniszczalna muwię wam!!!!!!!!!!! Upadła mi ma schody i zjehała na schodach z 5 piętra aż na 3 i działała! Jedynie tylna obudowa się porysowała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BARDZO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    168. ~telewizor  2013-07-23 20:55:49  host: user-109-243-228-35.play-internet.pl

    ten telefon to klasyk, te gierki (bantumi, snake) i dzwonki.

  • 0

    169. ~alfabezomegi  2013-09-17 14:17:12  host: gw.casus.com.pl

    W dzieciństwie jak nie mieliśmy co robić to ciskaliśmy telefonami z ostatniego pietra budynku żeby sprawdzić kiedy się rozwali :D wytrzymał nasze bloki 5-6 piętrowe, dopiero puściło jak poleciał z 12 piętra a to tylko dlatego, że połamała się obudowa, bebechy wszystkie hulały w najlepsze. Wnętrze chyba zostały wykute przez Krasnoludy z Mori albo z jakiego innego Mithrilu :P

  • 0

    170. ~Bunsen  2013-10-06 19:01:40  host: apn-5-60-54-58.dynamic.gprs.plus.pl

    Wg Nonsensopedii ten model można zniszczyć tylko w Mordorze ;-) Coś w tym jest...

  • 0

    171. ~Yez  2014-02-02 13:39:07  host: 213-17-201-42.ip.netia.com.pl

    Telefon nie do zajechania. Działa mi już 14. rok !!!!!!!!!!!11

  • 0

    172. ~JanosiQ  2014-03-31 16:58:07  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    lepszy niż mój obecny galaxy ace któremu pękł digitizer, ale niedlugo wymieniam. z chęcią bym ta nokie kupił :D

  • 0

    173. ~misz  2014-04-17 01:06:12  host: ecv170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zawsze chciałem taką mieć, ale niestety w czasach, gdy 3310 święciła tryumfy, nie ja decydowałem, z jakiego telefonu korzystałem. Do dziś używam telefonu tylko do dzwonienia i sms-ów, więc chyba sobie ją kupię. Może obecnie taki telefon jest obciachowy, ale dla mnie jest to niezrealizowana młodzieńcza tęsknota.

  • 0

    174. ~Adam  2014-08-27 22:58:04  host: 088156015068.olsztyn.vectranet.pl

    Mam ten telefon Kupiłem go na Allegro i jestem BARDZO ZADOWOLONY NOKIA 3310 JEST SUPER POLECAM :)

  • 0

    175. ~pati  2014-09-24 14:19:29  host: enn149.internetdsl.tpnet.pl

    Mam do dzisiaj i ciągle jest używana. Małe, poręczne, wytrzymałe.

  • 0

    176. ~Szymon Róg  2015-12-30 17:39:03  host: aapn180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Barzo dobre telefon. Polecam w 10)%. Baterja czyma 10 lat podczos rozmuw. Nie wieszo sie, nie pierdyli z guwnem mojego psa.

  • 0

    177. ~.  2016-02-03 21:33:30  host: host-77-46-0-181.jmdi.pl

    Czemu w "odporności" jest napisane że nie jes odporny na pyły itp.... ON JEST Na WSZYSTKO ODPORNY

  • 0

    178.  2016-08-18 00:44:48

    Telefon bardzo dobry - trwała bateria (u mnie już jest zamiennik, ale i tak długo działa), wytrzymały, prosty w obsłudze i poręczny. Całkiem niedawno widziałem jak ktoś z niego normalnie korzystał.
    Jeżeli ktoś szuka telefonu tylko do dzwonienia i SMS-ów, warto się zainteresować klasyką gatunku, jaką jest N3310.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet