Nokia 3300 - opinie
Telefony Nokia Nokia 3300 Opinie o Nokia 3300

Nokia 3300

w sumie: 45
  • 0

    1. ~fotograf  2005-01-11 00:16:00  host: w3cache2.zwm.punkt.pl

    Testowalem ten telefonik i mialem kilka zastrzezen zajmuje troche miejsca w kieszeni :/ Wyswietlacz z 6610 (czy pochodnych ;)) Troche za maly - moglby byc taki jak w 7600 (telefon rownierz o muzycznych zdolnosciach). Jakosc dzwieku dosc dobra, radio mogli by w koncu zrobic by dalo sie go sluchac bez sluchawek przez glosnik. Ogolnie za ta cene lepszy niz jakies zwykle bez "bajerow"!

  • 0

    2. ~lotus79  2005-01-30 12:54:00  host: cbg10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i posiada wybieranie głosowe!!!

  • 0

    3. ~lotus79  2005-01-31 12:17:00  host: cat216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon nie posiada aparatu cyfrowego, no i słusznie bo wyświetlacz i zastosowanie muzyczne go do tego nie predefiniuje. Ale na litość Boską czy nie można było o tym pomyśleć!! Kiedy zrzucam fotki z kompa na kartę MMC to nie mam możliwości wysłać ich mms-em. Trudno! Zdjęcia tą drogą mogę wysyłać tylko z galerii, natomiast nie mogę przerzucić uprzednio zapisanych na karcie mmc do galerii !!! Więc muszę najpierw wysłać mms-em zdjęcie do siebie, a następnie zapisać je w galerii. Pytanie do Noki: Czy nie można było prościej ?? Dlaczego nie mogę wysłać zdjęcia bezpośrednio z karty MMC ?? I dlaczego nie mogę przesłać zdjęć z karty mmc do galerii !!! Wiem że jest to telefon muzyczny, ale odrobina inteligencji nie zaszkodzi

  • 0

    4. ~nikita  2005-02-17 10:16:00  host: apx58.internetdsl.tpnet.pl

    zastanawam się czy kupic ten tel.mam neca i chcialabym go zamienić tylko nie wiem czy mi się to opaca?potrzebny mi tel.do słuchania muzyki ale fajnego bo mam już tel 3 generacji.Doradźcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    5. ~Pablo Romero  2005-04-07 10:34:00  host: ip154.zsp-olesnica.pl

    Czy w tym tel. mozna ustawic dzwonki mp3? bo polifonia 4 tonowa mnie nie zachwyca...

  • 0

    6. ~lotus 79  2005-04-13 13:17:00  host: cam223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można ustawić dzwonki mp3! Dodatkowo obsługuje format dzwonków true tone i real (poza tym ma polifonię 24 tonową!!!)

  • 0

    7. ~  2005-04-15 10:35:00  host: bzx37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Warto pokombinować z trybami (bateria pochodzi dłużej)
    *3370# - włączenie
    #3370# - wyłączenie tryb EFR - polepsza jakość dźwięku kosztem skrócenia czasu czuwania o 5%
    *4720# - włączenie
    #4720# - wyłączenie tryb HR - przedłóżenie czasu czuwania baterii o 30% poprzez nieco niższą jakość dzwięku

  • 0

    8. ~lotus79  2005-04-20 18:14:00  host: bzw155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam w Noki 3300 kartę pamięci IMRO MMC 512 MB i chodzi bez zarzutu jak ktoś chce więcej informacji to niech wskoczy na http://www.infonokia.pl/ (nie chce mi się pisać drugi raz to samo)

  • 0

    9. ~becks  2005-05-24 20:44:00  host: bqj161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko:
    - jako dzwonek mozna ustawić mp3??

  • 0

    10. ~lotus79  2005-05-25 16:38:00  host: cbf42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No pewnie!!! Możesz sobie ustawić MP3 jako dzwonek

  • 0

    11. ~n-posiadacz  2005-06-01 17:44:00  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    Nokia N-gage QD rządzi!!

  • 0

    12. lotus79  2005-06-01 22:28:39  host: bzw206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ***n-posiadacz N-gage QD nie jest zła' ale nie można na niej słuchać mp3, a w 3300 głównie o to chodzi

  • 0

    13. ~n-posaidacz  2005-06-07 20:04:00  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    Jak nie można. Nokia n-gage QD posiada system operacyjny "symbian". Na niego można wgrać programy jakie sie chce:D. Ja osobiście wgrałem odtwarzacz mp3 i slucham muzyki z dużym powiodzeniem.(a w ogole ten fon nie ma symbiana, a dla mnie jest to dyskwalifikacja).pozdr.

  • 0

    14. ~lotus79  2005-06-08 17:08:00  host: cab70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ***n-posaidacz oczywiście że możesz zainstalować odtwarzacz MP3, ale nie masz słuchawek do odsłuchu tej muzyki!!! Pamiętaj że standartowy monofoniczny zestaw sluchawkowy HS7-N nigdy nie dorówna dźwiękowi stereofonicznemu, a takie słuchawki ma 3300!!! :P :P :P

  • 0

    15. ~n-posaidacz  2005-06-08 19:51:00  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    zaskocze cie mam stereofoniczne sluchawki dodane do zestawu(były w pudełku;))

  • 0

    16. ~n-posaidacz  2005-06-08 19:52:00  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    aha i jeżeli się nie znasz to nic nie pisz bo tylko się kompromitujesz:)

  • 0

    17. ~lotus79  2005-06-09 11:37:00  host: cal117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ***n-posiadacz Zestaw sluchawkowy HS7-N jest monofoniczny!!! To nic że słyszysz dżwięk w obu słuchawkach, Jest on monofoniczny!!! Poczytaj sobie książki na temat różnicy dźwięku monofonicznego a stereofonicznego!!!

  • 0

    18. ~lotus79  2005-06-09 11:44:00  host: cal117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na stronie http://www.n-gage.com/pl-PL/gamedeck/ngage_qd/techspex/ Pisze co zawiera standardowy pakiet telefonu n-gage QD:
    Telefon
    Ladowarka ACP-12
    Monofoniczny zestaw sluchawkowy HS7-N
    Bateria litowo-jonowa BL-6C
    Broszura (zawiera instrukcje obslugi i karte gwarancyjna)
    Dysk CD-ROM
    Broszura na temat gier

  • 0

    19. ~WitekT  2005-06-09 12:01:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Ja mam N-Gage QD od ponad pół roku - do testów od Nokia Polska. Zestaw słuchawkowy jest stereofoniczny.

  • 0

    20. ~n-posaidacz  2005-06-09 20:03:00  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    ***lotus79........... nara:D

  • 0

    21. ~lotus79  2005-06-09 20:19:00  host: cbk6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja się powołuję na oficjalną stronę n-gage na której pisze że w standardzie jest monofoniczny zestaw sluchawkowy HS7-N, jeśli jest inaczej to jest to wina serwisu n-gage że wprowadza ludzi w błąd

  • 0

    22. ~WitekT  2005-06-09 21:36:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Zestawy w zależności od krajów i operatorów mogą się różnić...

  • 0

    23. ~  2005-06-12 20:34:00  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    n-posiadacz nie podniecaj sie że masz nokie n-gage bo nie moge na to patrzeć!!! Ja mam Samsunga D500 i sie wcale tak nie podniecam...

  • 0

    24. ~lotus79  2005-06-12 22:30:00  host: cbh218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ***n-posiadacz N-gage zawiera
    Stereofoniczny zestaw słuchawkowy HDD-2, natomiast N-gage QD zawiera Monofoniczny zestaw sluchawkowy HS7-N. Nokia zrezygnowała w modelu QD z dżwięku stereo. MP3 można słuchać sterofonicznie tylko w N-gage 1, ale jest to duża krowa, dlatego skłaniam się do Noki 3300 :)

  • 0

    25. ~lisek  2005-06-13 11:01:00  host: cbl16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie to że zestaw słuchawkowy ma 2 głośniczki to nie znaczy że automatycznie jest on stereofoniczny!!! Nokia N-gage clasik ma stereofoniczne słuchawki, nokia 3300 również. N-gage QD ma niestety monofoniczne i nie pomoże tu wgranie softu!!! bo dżwięk będzie i tak monofoniczny (w 2 głośniczkach będziemy słyszeć to samo!!! i nie będzie dźwięku 2-kanałowego!!!)

  • 0

    26. ~mp4/13  2005-06-14 11:56:00  host: cag88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ***n-posaidacz co ty mówisz ????? W stereo możesz słuchać mp3 tylko w n-gage clasiku!!! W n-gage QD możesz zainstalować odtwarzacz ale będziesz mógł słuchać tylko w mono!!! Poczytaj sobie na ten temat, QD obsługuje tylko słuchawki w mono!!!

  • 0

    27. ~n-man  2005-06-19 13:51:00  host: apsk.man.busko.pl

    W sumie to racja, pomyłka rzecz ludzka. W grach jest dźwięk stereofoniczny na bank, a mp3 wudocznie nie.

  • 0

    28. ~ZiBi  2005-07-01 14:07:00  host: cab145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ***n-posaidacz ale zauwaz ze N-GAGE ma duzo wiekszy ekran, ma symbiana i przez to szybciej siadaja baterie, a w 3300 glownie chodzi o muzyke...

  • 0

    29. ~n-man  2005-08-11 18:08:20  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    Byłem w centrum NOKII w Gdańsku i powiedzieli mi tam ze moj zestaw sluchawkowy HS-7( a nie HS7-N) jest jak najbardzie stereofoniczny. A poza tym na słuchawkach pisze mi L a na drugiej P oznacza to chyba wiecie co...

  • 0

    30. ~Poles  2005-12-24 23:08:46  host: aqg35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takiego fona i nie narzekam. Ma naprawde zajebiste mp3 i radio, jedyna wada to to iż nie można wrzucać na karte galerii a potem na kome z karty, ale tak to fon jest super

  • 0

    31. ~kam  2006-01-10 23:58:02  host: 158-13.82-139.bia.tkb.net.pl

    Tel jest ok

  • 0

    32. ~Chcąca kupić ;D  2006-01-22 17:58:02  host: as194.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktoś gdzie mogę znaleźć w Polsce ten tel. ? jest on może w Plusie albo w innej sieci ?? czy muszę go kupić przez allegro.. ?

  • 0

    33. ~N-GAGE QD  2006-01-29 18:40:24  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Siema.Fajny Phon.Mam N-GAGE QD i jest 100razy lepszy.Nie mam w nim radia ale jest MP3.Wgrałem ! Mam słuchawki stereo.A chciałem tego phona 3300.Ale jak się dowiedziałem że on ma wyświetlacz taki jak w 6610 to dałem sobie z nim spokój ! Oprócz tego jest to fejny telefon ! Pozdro !

  • 0

    34. ~Z@W@$ ((L))  2006-04-07 22:16:15  host: proxy.gd.marton.net.pl

    nIc nie przebije tego fona! mam go 3 miechy i lata jak marzenie! :P

  • 0

    35. ~Doda!  2006-04-14 18:54:42  host: axv34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem miec sagema myx6-2, ale przypomnialem sobie o tej nokii. to jest super telefon. duzo gierek, fajnie sie w nie gra przez uklad klawiszy, fluoerscencyjna obudowa, super sluchawki, duzo na nia tapet itp., krotko mowiac fantastyczna! ciesze sie z niej bardziej, niz cieszylbym sie z sagema, mimo ze nie ma tylu i tak zaawansowanych funkcji. NOKIA 3300 roxXx!! to sie nazywa telefon z mp3

  • 0

    36. ~moze przyszly posiadacz??  2006-06-26 22:21:34  host: asb206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie czy da sie pod tego fona podczepić sluchawki z aparatem??

  • 0

    37. ~nelf@o2.pl  2006-08-25 04:00:09  host: 62.29.168.130

    n-gage CLS rox - a to jest tylko coś co jest w takiej samej cenie, a moze tyko naśladować gadzika

  • 0

    38. ~Kyle  2006-11-03 20:45:05  host: eli10.internetdsl.tpnet.pl

    A ta pamięć to są MB czy giga

  • 0

    39. ~d233333  2007-03-11 08:51:33  host: dst163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kylie nieumiesz czytac w MB

  • 0

    40. ~D  2007-03-12 15:54:39  host: ayp129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wole od tego fonu nokie 3660

  • 0

    41. ~klaudia  2008-02-03 17:51:31  host: dxo4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jaka karte pamieci moze miec ten telefon (chodzi o najwieksza pojemnosc)

  • 0

    42.  2009-05-05 10:40:34

    nie moge zrozumiec telefon z slotem na karte mmc nie posiadajacy bt czy chocby IrDe

  • 0

    43.  2009-05-05 10:41:23

    obsluguje karty do 512MB

  • 0

    44.  2009-10-31 22:04:05

    ludzie nie grzybcie ta koma to marzenie milionów, kiedy ją robili to każdy taką chcieł mieć, sam mam taką, jest fajna całkiem nieźle gra, i do tego świeci w ciemnościach jak zabawki z kinder niespodzianki ogólnie to bardzo polecam ten telefon, jednak fakty są jedne nie ma bluetootha co jest sporym minusem, ma mały ekran ale generalnie to odtwarzacz mp3 który ma dzwonić nić poza tym, i tak nie żałuje że kupiłem

  • 0

    45. ~marshall  2010-01-20 08:26:28  host: public31171.xdsl.centertel.pl

    mam ten telefon od wczoraj i troche sie gubie jak wejsc w katre pamieci??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet