Nokia 3250 - opinie
Telefony Nokia Nokia 3250 Opinie o Nokia 3250

Nokia 3250

w sumie: 230
  • 0

    1.  2005-09-27 07:10:40

    fajne cacko :)

  • 0

    2. ~adams  2005-09-27 10:25:29  host: w3cache.azartsat.pl

    telefon poprostu masakra!!!!

  • 0

    3. ~  2005-09-27 14:25:33  host: gl18.internetdsl.tpnet.pl

    "pro postu" zawyczepanisty nokia byla,jest i bedzie najlepsza - chociaz teraz bede kupywal najprawdobobniej se lub motorolke gdyz są tansze

  • 0

    4.  2005-09-27 14:42:34

    super. nokia idzie w strone sony ericssona ;)najpierw se wydał serię W, np w550i w 800i itd.

  • 0

    5. ~mistrz  2005-09-27 15:27:33  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    zajefajny fon. ale bedzie dostepny dopiero w 2006 r :(. jest nastepca 3230. poprawiono dzwiek z mp3 i wyswietalcz i aparat.

  • 0

    6. ~adam3330sz  2005-09-27 15:58:59  host: dsl-084-059-103-041.arcor-ip.net

    telefon ma karty MicroSD a nie MiniSD & Symbian 9,1.
    Telefon mi sie bardzo podoba i bede musial go miec :D

  • 0

    7.  2005-09-27 16:03:16

    Telefon posiada wejscie na karty MicroSD a nie MiniSD i ma symbiana 9.1 Genialny Telefon poprostu misze go miec :)

    Wiecej zdjec z czeskiej strony:
    http://mobil.idnes.cz/telefony.asp?r=telefony&c=A050926_175912_telefony_jm

  • 0

    8.  2005-09-27 18:05:32

    powiem tak Nokia wymiata... Dla mnie nr 1

  • 0

    9.  2005-09-28 15:25:28

    adam3330sz !! na tej czeskiej stronie widać że aparat jest po jednej ze stron obracanej klawiatury, na pewno mozna go obrucic w strone uzytkownikai może bedzie wideokonferencja ;)) a może nie... to tylko przypuszczenie!

  • 0

    10.  2005-10-05 18:37:26

    dzis uslyszalem cene bez umowy
    450euro :D

  • 0

    11. ~Perkoz_1  2005-10-17 15:01:11  host: pf149.rury.sdi.tpnet.pl

    Czy mógłby mi ktoś powiedzieć co to jest i po co się przekręca to na dole.A czy ma to rozkładany scyzoryk i sekatorek do paznokci?A latareczkę z diody też ma?Co fiński poeta miał na myśli?Jak na mój gust to Sp.z o.o. Nokia powinna zmienić asortyment produkowanego towaru z telefonów GSM na jednorazowe maszynki do golenia.

  • 0

    12. ~friko  2005-10-17 22:27:58  host: bzc222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten fon ma radio ??

  • 0

    13.  2005-11-06 20:22:38

    oczywiście że ma.. to taka okrojona N91 ;]

  • 0

    14. ~ja  2005-11-28 23:30:23  host: ip-83-238-130-220.netia.com.pl

    nie ma UMTS = nie ma wideorozmów

  • 0

    15.  2005-12-10 09:58:10

    zajefajny telefonik :) jeszcze mp3 ma hmmm pomazyc dobra rzecz. według mnie lepsza Nokia 3230. NOKIA THE BEST

  • 0

    16. ~Swacik  2005-12-30 00:58:52  host: proxy2.telkonet.pl

    mam pytanie czy microSD to to samo co transflash

  • 0

    17. ~cober  2006-02-08 17:34:05  host: bl218.internetdsl.tpnet.pl

    zajebisty, ale ile kosztuje?

  • 0

    18. ~~~maniak~~  2006-03-05 01:09:33  host: 80.50.254.46

    nie wiem czy on ma flesh!!??zarąbisty fonik ale czy ma tą funkcję??jak tak to już jest mój

  • 0

    19.  2006-03-17 20:40:40

    suuuuuuuper telefon najlepsza z nokii

  • 0

    20.  2006-04-10 12:43:03

    Mialem ja w reku , dysplay ma boski taki jak w N90 256/416 pixeli wiec czemu wszedzie pisza ze ma 176/208 ???

  • 0

    21. ~Pablo Black  2006-04-20 23:15:40  host: abmg241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem fanem sony ericsson'a ale sony ericsson nie umywa się nawet do tego telefonu. zdobędę go, nie wiem jak, ale go zdobędę

  • 0

    22.  2006-05-07 10:39:17

    Super telefon, razem z Nokią N91 wymiata. Najlepsze telefony do mp3. Lepsze od serii "W" SE.

  • 0

    23. ~iygfv8t  2006-05-11 20:17:34  host: 196-1-186-60.nitelnet.com

    to jest coś. musze go zdobyć

  • 0

    24. ~dsddd  2006-05-15 22:02:08  host: 196-1-186-59.nitelnet.com

    witam. zamierzam se kupić nowy kom, który lepszy : SE W800i czy NOKIA 3250??????????????
    ??????????????????????????????????????????????

  • 0

    25. ~  2006-05-17 23:28:04  host: 088156039149.ols.vectranet.pl

    fajny ale moja nokia n70 i tak lepsza:D

  • 0

    26. ~bublet  2006-05-24 23:20:53  host: bpj87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam n5510 i to dopiero wypas:D

  • 0

    27.  2006-05-30 21:01:35

    Witam! Mam 1400zł na telefon. Jaki wybrać?? Prosze pomocy.....

  • 0

    28.  2006-06-08 22:14:39

    Wizualnie niezły, ale hmm brak Irdy, radia. Niestety muszę przyznac, że W800i lepszy i to zdecydowanie. To na dole co się przekręca to aparat.pzdr

  • 0

    29. ~Ostaf  2006-06-15 08:13:02  host: 134-bob.skranetcan.pl

    brak irdy owszem ale jest blooth co moim zdaniem jest duzo lepszym rozwiazaniem , a radio oczywisce ze jest !! mam ten telefonik od wczoraj i mucha nie siada napewno dlugo go nie bede zmianial ;))

  • 0

    30. ~Grzes  2006-06-21 15:00:29  host: bwu109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik, wygralem taki w konkursie nokii "new music new places" Warto bylo wydac 2,44 na SMSka :)

  • -1

    31. ~Gelu  2006-07-11 16:39:24  host: 195.85.249.110

    Dla mnie to Klocek, jakich mało.Teraz się takich już nie produkuje.No chyba że Nokia, frajerzy kupią.

  • 0

    32. ~Loop  2006-07-12 16:17:51  host: prosie18.aster.pl

    Mnie osobiscie ten telefon bardzo sie podoba. Miałem go w ręku i jest poreczny. Ze specyfikacji wynika, ze ma równiez wszystkie potrzebne funkcje.
    Najgorzej wypada kwestia opłacalności. Kosztuje sporo ponad 1000 zł. nowy.
    Czy jest dostepny w promocjach w jakiejkolwiek polskiej sieci?

  • 0

    33. ~dave  2006-07-13 20:23:37  host: dzr179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na kozaku tel, zbierac kase i kupowac:D
    pozdro posiadacze^^

  • 0

    34. ~QBa  2006-07-14 16:04:16  host: host-62-141-221-16.kalisz.mm.pl

    i tak wole swoja 6280

  • 0

    35. ~marian2  2006-07-21 21:30:26  host: host85_14_85_118.kat.3s.pl

    odtwarzacz gorszy niż np. w w810 dobra jakość muzy alem nie taka jak w wolkmenach se bez autofocusa bez rds słaby aparat jednak sony ericson

  • 0

    36. ~elo  2006-07-27 16:10:48  host: 193.71.167.73

    spox ma symbiana 9.1

  • 0

    37. ~marcin  2006-07-28 14:41:33  host: beg201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który wybrać nokie 3250 czy se w810i? W którym lepiej grają mp3 z głośnika?który lepszy? dzięki

  • 0

    38. ~zero  2006-08-08 10:22:20  host: cfd87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefonik. marcin lepiej 3250 dziewk ma super. ja go wlasnie jutro jade kupic kosztuje 1500zl;/ ale cuz op
    laca sie !!

  • 0

    39. ~kara  2006-08-10 20:20:42  host: euu147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest super!!! Po prostu pierwsza klasa, tylko szkoda że nie ma irdy i radia, ja narazie mam nokie 6230 i jest zajefajny bo ma i irde i bluetooth, wielu moich znajomych ma irde, rzadko kto ma bluetooth :( ale cóż gdybym musiała go zmienić to chyba opłaca sie no nie??

  • 0

    40. ~Julka  2006-08-14 19:54:44  host: aber142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To po ile ten telefon w końcu jest?

  • 0

    41. ~Julka  2006-08-15 11:23:03  host: aber142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To po ile ten telefon w końcu jest?

  • 0

    42. ~eKamil  2006-08-22 19:17:16  host: rtr.kompex.pl

    mam do wyboru motorolę v3i złotą i właśnie nokię 3250, doradźcie mi którą wybrać. Proszę o szybką odp.

  • 0

    43. ~maniek880  2006-08-24 15:07:41  host: inet20907-1.eranet.pl

    n70 czy 3250??

  • 0

    44. ~host-er  2006-09-07 17:26:10  host: bfl242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ona ma radio czy nie?

  • 0

    45. ~Slim  2006-09-13 18:45:42  host: akd122.internetdsl.tpnet.pl

    oczywiscie ze ma, jest wspaniała!

  • 0

    46. ~prezes  2006-09-15 12:12:08  host: host-80-51-62-239.darlowo.mm.pl

    telefon kosztuje w granicach 1100zl i posiada radio! a ja mam pytanie czy ta klawiatura obracana po jakims czasie sie wyrabia i lata? i czy mozna obslugiwac na nim pliki z offica?

  • 0

    47. ~aga  2006-09-30 08:51:00  host: abma160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten fonik ma polskie menu??

  • 0

    48. ~paker  2006-10-02 08:15:30  host: epk238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej Gelu jesteś dziwką nokia to najlepsze telefony

  • 0

    49. ~maximus  2006-10-10 21:29:13  host: abzx133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajny telefon. ma doslownie wszystko. cena tez przystepna.

  • 0

    50. ~olcia  2006-10-14 10:01:22  host: bix98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ona jest wspaniala juz od tad zaczynam zarabiac na nia mam dopiero 300 zl ale dalej bede zbierac ona jest zaje***** nara wam

  • 0

    51. ~szczypior  2006-10-20 12:37:19  host: 217.96.23.2

    3250 czy 6288? mam dylemat bo chce zamienic se d750i na jakas dobra nokie :) poradzcie mi prosze

  • 0

    52. ~pjotrek  2006-10-20 20:30:16  host: 62.111.139.130

    telefonik mi sie bardzo podoba. chyba zaczne zbierac na niego kase. narazie mam motorole L6 na abonament i umowa mi sie konczy dopiero 21.02.2008 :/ . Mam nadzieje ze do tego czasu potanieje. Jest bardzo fajna ale strasznie szeroka.

  • 0

    53. ~KAROLA  2006-10-31 12:47:39  host: evg178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM PYTANIE: KTÓRA NOKIA JEST LEPSZA? 3250 CZY N90? MAM 3250 ALE ZASTANAWIAM SIE NAD ZMIANĄ NA NOKIE N90...

  • 0

    54. ~szczypior  2006-11-04 12:50:30  host: 217.96.23.2

    KAROLA a ile bys chciala za swoja 3250? i tak ogolnie jezeli moglabys mi przyblizyc ten model bo go uzywasz. czyli czy jakosc dzwieku i glosnosc jest zadowalajaca bo przedewszystkim o to mi chodzi,itp. , itd.? z gory dziekuje za info :)ps. n90 wg mnie lepsza -ale zalezy co kto chce od fona :)

  • 0

    55. ~8ball  2006-11-06 17:35:06  host: cyq162.internetdsl.tpnet.pl

    Chcę kupić ten fon i on kosztuje min. 1164zeta. mam 320 zł. i chcę go na raty? warto?

  • 0

    56. ~szczypior  2006-11-07 09:38:19  host: chello087206105107.chello.pl

    moim skromnym zdaniem nie za bardzo się opłaca kupować telefon na raty (ewentualnie nie więcej niż dwie) ponieważ gdy zdarzy się sytuacja że nagle spodoba się jakiś inny model to wtedy lipa bo jeszcze obecny jest nie spłacony.

  • 0

    57. ~Claudia  2006-11-22 20:46:05  host: czv202.internetdsl.tpnet.pl

    Rihanna na teledysku S.O.S ma taką, ale ona mi się nie podoba nie ma radia chhciałam samsunga D900 Seli Ultra, ale on kosztuje ok.6 tys!!Nie wiem jaką kupić , a jutro jade do ORANGE!!Może wezme SE K800??Albo SE W810i??Nie wiem jaki...Chciałam Nokie N92, ale kosztuje ok.4 tys a ja moge wybraćtelefon do 3500, Motoroli V3 nie chce bo ma ją mój tato.Zobzczy się.TYle jest tych telefonów, tylko znając mnie i moje możliwości naciągania kupie Nokie N90 jesli w ogóle będzie.Ja jestem chora na nowinki techniczne i zamiast gadac z kolezankami o new spodniach gadam z chłopakami o telefonach...

  • 0

    58. ~s  2006-11-25 12:09:51  host: 217.96.23.2

    claudia po co wydawać tyle kasy w range skoro można tę samą komórke nabyć np. na allegro czy też w koisie? Ja mam w zamairze kupić n91 lub n 73 ale zanim uzbieram na niż to jeszcze troche wody w Wiśle upłynie :) A jeżeli moge zapytać to na jaki sie zdecydowałaś telefonik? W moim gronie znajomych nie mam koleżanki z którą mógłbym porozmawiać o komórkach :( Pozdrawiam :)

  • 0

    59. ~witek  2006-12-02 12:36:19  host: nat-k2.generacja.pl

    elo mam ten telefon naprawde warto go nie kupowac....duzo osób jara sie nim ale naprawde to jest małe gówno któe sie ciagle psuje!!lepiej zainwetsowac w nokie 6280!!

  • 0

    60. ~~~  2006-12-05 12:59:56  host: geodetow-nat.intertele.pl

    siema ;) ta koma jest super.. ;d;d mam ją od 3 tyg. i jestem z niej zadowolona ;d;d ma radio .. ;d wogole swietna jakość muzy ;d;d polecam ją!! a wszyscy mowią ze jaet taka duuza... takie jest tylko zludzenie optyczne.. nokkie nseries to topiero kolosy.. bardziej przypominają laptopy niz komy :p N3250 RLZ !!!!!! pozdro~

  • 0

    61. ~Waldi  2006-12-10 15:08:11  host: abtc118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema ja mam tą noki funkcje są nawet spoko bateria słaba bo trzyma 2-3 dni no i jest troche duza ale tak to wszystko ok mam ją juz 6 mieciuacy i narazie sie tak klawiatura nie wyrobił. Zdjecia robi zajefajne tylko szkoda ze nie ma irdy

  • 0

    62. ~Claudia  2006-12-10 17:44:41  host: czv202.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka!!Tu znow Claudia...Odpowiadam na pytanie Wybrałam Nokię 6280 jest bardzo fajna...

  • 0

    63. ~adrain  2006-12-13 22:31:22  host: fgz18.internetdsl.tpnet.pl

    hejka mam to nokie i mowie ze ona jest spoko najlepszy telefonik tylko mam pytanie bo ja ja przywiozelem z angli i jak wyslylam esy to mi sie zwiesza na jakies 2 min czy wam sie tez tak robi ??

  • 0

    64. ~sew  2006-12-18 16:54:14  host: fw-polpak.serczer.pl

    dokladnie dla mnie tez sie zawiesza nic nie mozna zrobic i to strasznie denerwuje czy mozna temu zapobiec??

  • 0

    65.  2006-12-18 17:28:36

    No nie i znowu symbian bez sens!!!Ale komorka sama w sobia jest OK!!Podoba mi sie:)

  • 0

    66. ~Kondi  2007-01-08 20:43:04  host: ebj10.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon 1 klasa najlepszy na świecie !! musze go mieć

  • 0

    67. ~Gaabi  2007-01-15 10:47:33  host: ald193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od 13 maja 2006r. Telefon sam w sobie jest fajny. Glosno gra muzyka, ma duzo funkcji, duzą pamięć itp. Ale najgorsze jest to zacinanie.. czyli trzeba bardzo czesto zmieniac softa.. a to jest chyba moim zdaniem najwieksy klopot

  • 0

    68. ~plama  2007-01-17 19:23:50  host: ahu74.internetdsl.tpnet.pl

    telefon naprawde godny polecenia.

  • 0

    69. ~reis  2007-01-18 11:47:10  host: ddf238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    która jest lepsza n90 czy 3250

  • 0

    70. ~Fester78  2007-01-18 15:40:19  host: 217.96.32.63

    DO "adrain" Podobno pomaga SMS Accelerator. Możesz go pobrać z tej stronki http://europe.nokia.com/A4151103 Nie powiem Ci, że na pewno pomaga, ponieważ jej nie mam. Zastanawiam się jednak nad jej zakupem i dużo czytam. Czytałem więc o tym problemie i ten sofcik ma być rozwiązaniem. DO "Lulek03" Dlaczego narzekasz na Symbiana? Swego czasu chciałem kupić coś z Windows mobile. Czytając o takich sprzętach opinie użytkowników dowiesz się, że Winda to Winda. Wiesza się, krzaczy, wymaga restartów sprzętu. Jedynym mankamentem w tej wersji Symbiana jest to, że już nie da się wgrywać hackowanego softu. To jednak nie jest zaskoczeniem. Prędzej czy później producenci musieli coś z tym zrobić i stało się to teraz.

  • 0

    71. ~fester78  2007-01-18 15:42:38  host: 217.96.32.63

    Mam jedno strasznie mnie nurtujące pytanie odnośnie tego modelu. Jak ma się sprawa z obrotową częścią? Czy i jak szybko pojawiają się ewentualne luzy. Zaznaczam, że osobiście dbam o komy i roczny może u mnie wyglądać jak z salonu.

  • 0

    72. ~fester78  2007-01-18 16:04:58  host: 217.96.32.63

    Mam jedno strasznie mnie nurtujące pytanie odnośnie tego modelu. Jak ma się sprawa z obrotową częścią? Czy i jak szybko pojawiają się ewentualne luzy. Zaznaczam, że osobiście dbam o komy i roczny może u mnie wyglądać jak z salonu.

  • 0

    73. ~Soul  2007-02-05 13:17:57  host: cim5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czytalem, ze obrotowa czesc "wyrabia sie po okolo 3mies. i przy noszeniu w kieszeni potrafi sie sama obrocic. ja mam inne pytanie co wybrac 3250 czy n70 music edition? pozdro

  • 0

    74. ~MAcieksib  2007-02-08 14:35:26  host: dya138.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy ten fon ma wideo-rozmowy i czy da się zrobić nawigacje gps

  • 0

    75. ~ostry  2007-03-11 03:28:54  host: acjo25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon już ponad pół roku. nie ma luzów nie zawiesza sie przy sms'ach-jeżeli komuś sie zawiesza, to polecam sformatowanie telefonu w sposób następujący: wyłącz telefon, naciśnij klawisze *, 3, zielona słuchawka i trzymając te klawisze uruchom telefon, zacznie sie formatowanie. UWAGA!!! telefon musi być naładowany w 100%

  • 0

    76. ~mario  2007-03-12 23:08:07  host: net135-181.4web.pl

    Sprzedam nokie 3250 lub zamienie na e50(era), stan idealny, bez simlocka, caly komplet, gwarancja

  • 0

    77. ~Hunter.pl  2007-03-13 19:11:24  host: 213-238-90-222.adsl.inetia.pl

    A ile bys chcial za ta nokie?? tak tylko pytam ;]

  • 0

    78. ~misiek0987  2007-03-30 14:34:45  host: dbk39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc chce sobie kupic ten telefonik ale nie wiem ile ma cm wyskosc wszedzie pisza ze 10,4 cm czy to prawda?plz odpiszcie

  • 0

    79. ~misial  2007-03-30 16:12:18  host: die82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc mam do was pytanko ile ona ma cm wyskosci wszedzie pisze ze ma 104 mm czy to prawda po iel mozna kupic ja uzywana?

  • 0

    80. ~vulpix  2007-03-30 17:52:14  host: bxk236.internetdsl.tpnet.pl

    a jak jest z jakoscciąą MP3????Lepsza niz w se walkmaach np.w 810 iyp??

  • 0

    81. ~KAMIL  2007-04-01 18:36:36  host: ewm4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZAWIESZ MI SIE JAK MOTOROLLA E398 PO WłOZENIU KARTY 1GB.JEDNYM SłOWEM LIPA!!!

  • 0

    82. ~demacon@poczta.fm  2007-04-07 00:11:06  host: bnl154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze mi ktos napisac na gg 2900636 jak ustawic tapete na pelny ekran???

  • 0

    83.  2007-04-12 07:53:43

    Jakość mp3 jest bardzo dobra. niby ma tylko 1 głośnik ale gra lepiej niż 2 głośnikowa N73. Zdjęcia nie są najlepsze może na kompie wyglądają ładniej. Obrotowa klapka jest nawet spoko. Telefon tzrymany w ręku sparwia wrazenie strasznie grubego w porównaniu do mojej N73 ale jest tylko 1mm szerszy. Wyświetlacz ma za małą rozdzielczość przez co obraz wygląda jak w n70 :/. Ja miałem okazję użytkować nokie 3250 i bardzo mi się spodobała myślę ze zamienię się za moją n73 bo mi sie już znudziła a jakość mp3 jets dużo lepsza. Z tymi tapetami to jest kłopot z reguły nie da się ustawić jej jedyne wyscie to wklejenie tapety w specjalnym programie do motywów i ustawienie tego motywu. Pozdrawiam

  • 0

    84. ~piotr 23  2007-05-01 20:21:46  host: net4.wlanet.wla.pl

    Witam mam pytanie czy Nokia n 90 jeat nepsza od Noki 3250 bo mam dylemat?

  • 0

    85. ~SAn  2007-05-07 10:57:07  host: 195.117.133.2

    telefonik jest wyjeb.. mam go od roku i jestem bardzo zadowolony. Co do karty 1gb ''Kamil'' co ty pierdo.. ośle mozg ci sie zwiesza chyba anie telefon. aha i niema żadnych luzów przy obracaniu kamerki :D naprawdę gorąco polecam :D

  • 0

    86. ~Pilh  2007-05-07 21:22:56  host: adq1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakiego formatu mozna ogladac filmiki na 3250? tylko 3gp?

  • 0

    87. ~Remikito  2007-05-10 21:19:37  host: 87-205-237-89.adsl.inetia.pl

    Boże jedyny...Moglibyście przeczytać opis telefonu i większość tych pytań byłaby zbędna:| A tak tylko miejsce zajmują:]

  • 0

    88. ~blacaha 23  2007-05-12 11:22:35  host: user217-151.satfilm.net.pl

    mam problem jak ustawic tapete na caly ekran prosze pomozcie i piszcie czy w ogole mozna :P

  • 0

    89. ~@#Podlas#@  2007-05-16 23:31:14  host: bwn19.internetdsl.tpnet.pl

    siemka :) mam taki dylemat który telefon jest lepszy n70 czy nokia 3250 ???

  • 0

    90. ~XXX  2007-05-18 11:51:49  host: chello084010136002.chello.pl

    Ten telefon jest wielki, chociaz cholernie podobaja mi sie jego funkcje i nie wiem co zrobić......

  • 0

    91. ~  2007-06-04 20:42:31  host: nat-7.autocom.pl

    Ktory lepszy N70 czy 3250 prosze o podpowiedz

  • 0

    92. ~Sara  2007-06-08 15:27:27  host: bae116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy da się nim zrobić pinowe zdjęcia bo coś mi się wydaje że to nie możliwe bo jakby się to trzymało wtedy???? prosze odp..

  • 0

    93. ~Respecta  2007-06-11 10:58:47  host: caq183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam nokie 3250, a mój kumpel z klasy n70 i zdecydowanie moge powiedzieć, że mój symbian jest stabilniejszy, mp3 u mnie gra głośniej, N70 ma lepszy aparat ale na tym mi tak nie zależy :P bo nie ma wielkiej różnicy. Po przyzwyczajeniu do swoich małych ikonek jak zobaczyłem ikonki w N70 to mnie zgasiło, tam wydawały się wielkie. Więc jak najbardziej polecam 3250 a jeśli chodzi o obrotowa klawiature to czasami nawet zapominam, że ona jest :P działa płynie i nie kolebocze sie na wszystkie strony :)

  • 0

    94. ~  2007-06-18 11:52:00  host: abvd246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile trzyma bateria

  • 0

    95. ~  2007-06-23 11:25:48  host: eoo170.internetdsl.tpnet.pl

    mam petanie czy nokia 3250 robi lepsze zdjecia niz benq siemens s88

  • 0

    96. ~  2007-06-26 13:51:18  host: eoo170.internetdsl.tpnet.pl

    psuje się joystick w tym telefonie

  • 0

    97. ~PanAS  2007-06-27 21:44:13  host: host-89-229-160-22.augustow.mm.pl

    czy to prawda ze joystick sie psuje? bo mam zamiar kupic ten telefon

  • 0

    98. ~  2007-06-28 12:25:28  host: eoo170.internetdsl.tpnet.pl

    czy psuje się joystick w tym telefonie bo chce go sobie kupic prosze o odp.

  • 0

    99. ~vulpix  2007-06-29 16:20:52  host: guc10.internetdsl.tpnet.pl

    Co lepsze w810i czy ten?? Chodzi mi o jakość mp3, a nie o oprogramowanie.

  • 0

    100. ~oski  2007-06-30 09:16:42  host: bem174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie kupujcie tego telefonu jest słaby jak świat ja mam k750i ze wszystkim

  • 0

    101. ~PanAS  2007-06-30 16:52:26  host: host-89-229-160-22.augustow.mm.pl

    Ja go kupilem i twardo chodzi tzn ze szybko sie nie powinien popsuc

  • 0

    102. ~macias  2007-06-30 17:56:34  host: chello084010009247.chello.pl

    czy on ma wejscie usb?? prosze o szybka odpowiedziec.

  • 0

    103. ~brzeka  2007-07-01 01:18:12  host: 80.48.161.2

    Bardzo dobry sprzęt. Nie kupuję innych telefonów niż Symbiany, więc zastanawiam się nad zakupem właśnie 3250, lub N71 albo też N70 music edition, są mniej więcej w tym samym przedziale cenowym i posiadają podobne funkcje. Właśnie te 3 telefony poleciłbym obecnie.

  • 0

    104. ~marxxx  2007-07-08 13:59:42  host: abjl25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Kupilem sobie Nokie 3250 i jest swietna. Bardzo dobre MP3, b.dobry aparat i filmy i stabilny Symbian. Naprawde godny polecenia telefon.

  • 0

    105. ~Rafko  2007-07-13 23:00:55  host: 088156025107.ols.vectranet.pl

    Do "oski" kpisz se że k750 jest lepszy od tego telefonu.

  • 0

    106. ~kubek  2007-07-14 16:34:39  host: eck122.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie co do tego telefonu: Jak długo trzyma bateria na normalnym uzytkowaniu?Prosze o szybka odpowiedz.Pozdrawiam

  • 0

    107. ~zbyniu  2007-07-15 20:42:14  host: acpn163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie mam obecnie n70 a chce wymienic na 3250 powiedzcie mi ktory telefon jest lepszy prosze o odpowiedz

  • 0

    108. ~madziara345  2007-07-19 22:27:05  host: mnich.koba.pl

    ejj sory jaka jest mniej wiecej cena tego telefoniku?? hehe lol

  • 0

    109. ~Symbianos 3rd  2007-07-31 20:47:39  host: staticline10701.toya.net.pl

    Ludzie Sony Ericsson nigdy nie bedzie lepszy od Nokii !!! Ja ostatnio mialem K750i po miesiacu mi sie znudzil wiec go sprzedalem i postanowilem kupic cos z systemem. Zastanawialem sie nad n70 lub 3250 i wybor padl na 3250 i bardzo dobrze poniewaz ma lepszy nowszy symbian 3rd jest to telefon muzyczny a n70ME kosztuje wiecej niz ten. Co do ceny ja kupilem nowke za 599,- akurat taka aukcja mi sie trafila (allegro)komplet karta pamieci 512mb a nowki ogolnie chodza po 750-850 ,- uzywane mozna juz za 620,- znalesc w dobrym stanie te ponizej 600,- sa juz raczej styrane. SE K750i moze ma lepszy aparat ale nie ma zadnego systemu ( Symbian, Windows mobile) ma drozsze karty pamieci i szybko spada z ceny dlatego Nokia Rules !!!

  • 0

    110. ~pepe  2007-08-06 19:53:12  host: ait200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon zawesze kupuje nokie ,a K750i ma co druga osoba na ulicy az sie chce zygac

  • 0

    111. ~Bryksio  2007-08-07 23:41:40  host: l-net.pai.net.pl

    prosze o odpowiedz co lepsze pod wzgledem mp3 se w810i czy 3250 i czy w 3250 nie przeszkadza ten rozmiar i to ze wyglada jak cegła :)

  • 0

    112. ~haker  2007-08-12 04:02:05  host: dnc40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie 3250 i troszke, że tak powiem nażekam na jej niewytzymałośc wstrząsową. Spadła mi z wyskokości metra na podłoge i się popsuła (niechce się włączyc..:-( )Oddałem telefon do naprawy lecz krzykneli mi cene 700 złoty a nowy telefon kupiłem za 800. szok. Jestem załamany... miałem go raptem 2 tygodnie... Pozdrawiam serdecznie. Rafał

  • 0

    113. ~haker  2007-08-12 04:03:00  host: dnc40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie 3250 i troszke, że tak powiem nażekam na jej niewytzymałośc wstrząsową. Spadła mi z wyskokości metra na podłoge i się popsuła (niechce się włączyc..:-( )Oddałem telefon do naprawy lecz krzykneli mi cene 700 złoty a nowy telefon kupiłem za 800. szok. Jestem załamany... miałem go raptem 2 tygodnie... Pozdrawiam serdecznie. Rafał

  • 0

    114. ~siiitek  2007-08-14 19:10:37  host: host-217-172-251-47.lodz.mm.pl

    czy ten telefonik ma symbiana ??

  • 0

    115. ~Agatka  2007-08-16 10:56:37  host: host-81-190-0-109.gdynia.mm.pl

    wlasnie sprzedalam nokie 3250, dno na maksa... mialam ja w torebce, torebka upadła mi na chodnik i rozbil sie wyswietlacz :/ ponadto wysylala mi smsy jakies 10 min i w tym czasie kompletnie sie zacinala i nawet nie mozna bylo sie do mnie dodzwonic. Oprogramowanie zamulało, joystick tez zaczął zamulac po 4 miesiacach uzywania. Duza, nieporeczna, ciezka, zdecydowanie nie polecam!!

  • 0

    116. ~bzyko  2007-08-21 16:53:13  host: bik192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy nokia 3250 ma głosniki stereo? potzruje czegos ze stereo

  • 0

    117. ~w symbian!!  2007-08-26 19:51:45  host: gfk38.internetdsl.tpnet.pl

    do oski!! co ty se wyobrazasz ze niby se k750i je lepszy od nokii 3250?? jesli wierzysz ze tse k750i je lepszy od 3250 to naperwno sie wygniesz do tylu i se w dup** pogrzebiesz! do h*** z sony ericsson!!

  • 0

    118. ~KuKiKaZ_MaN  2007-08-26 21:17:21  host: acyg130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem BS S88 a teraz mam 3250, NOKIA robi dużo gorsze zdjęcia niż S88, gra też gorzej, ale ma Symbian, i dlatego S88 zmieniłem na 3250. Pzdr.

  • 0

    119. ~KuKiKaZ_MaN  2007-08-26 21:20:00  host: acyg130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    P.S Wcześniej (przed S88) miałem K750i, telefon dobry, aczkolwiek WYMIĘKA przy S88 czy też 3250

  • 0

    120. ~Stefek_PL  2007-08-30 01:46:22  host: staticline10701.toya.net.pl

    Do siiitek: Tak ten telefon ma symbiana w dodatku najnowszego na rynku czyli s60 9.1 3rd Do bzyko: Ma glosniki stereo mysle ze 3250 bedzie najlepszym wyborem jak poszukujesz telefon z glosnikami stereo

  • 0

    121. ~Maseł  2007-09-05 18:57:46  host: 88-199-64-2.serv-net.pl

    Prosze napiszcie mi za ile moge sprzedać używaną nokie 3250??? Prosze napiszcie mi!!! Pozdrawiam

  • 0

    122. ~grzeste  2007-09-06 11:41:14  host: bhw112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    głupia Agatko, jak trafiła ci się jakaś szmira, to nie mów, że każdy fon 3250 jest kiepski, bo

  • 0

    123.  2007-09-06 12:06:52

    Do Agatka:Jak masz lewe ręce, to kup sobie cegłę, a nie tel. komórkowy. Mam ten aparat i nie pieprz, że jest dno, bo jest na prawdę zaje...a jak trafiłaś jakiś wadliwy, to nie mów, że każdy taki fon jest do niczego. Jeśli ktoś umie w pełni go wykorzystać, to na prawdę wypasiona zabawka;)Polecam

  • 0

    124. ~124.siara  2007-09-19 21:14:24  host: 180.244-246-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be

    te cudenko jest zajebiste tylko mam jeden problem niemam opisu po polsku bo kupilem za granica potrzebuje pelnego opisu dzieki

  • 0

    125. ~Maciu$$  2007-09-21 20:04:56  host: ety118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy po kilku ( 3,4) miesiacach gdy pisze sie eski to obracaja sie guziki czy to ma jakas blokade odpiszcie bo zamierzam kupic ten fon bo wg mnie jest zaje**** w hu*** z gory dzieki wielkie

  • 0

    126. ~Rafcio  2007-09-27 13:04:54  host: czs10.internetdsl.tpnet.pl

    Agatka to cip... niezna sie. fon spoko. mam go. wyrombisty odtwarzacz mp3.

  • 0

    127. ~c3bula  2007-09-29 01:22:33  host: chello062179026033.chello.pl

    a ja go jutro kupuje..:) bo niemoge wytrzymac jak patrze na tego fona.... zajeb.... mi sie podoba...:D

  • 0

    128. ~Zs@kuL  2007-09-29 18:17:34  host: accv240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem w posiadaniu takiego telefoniku i chociaż był moim nieplanowanym zakupem to jestem z niego BARDZO zadowolony:D mogę go polecić każdemu!!! ma dokładnie to co mieć powinien a jak czegoś nie ma to można sobie wgrać :P NAPRAWDE POLECAM!!!

  • 0

    129. ~  2007-10-01 14:51:05  host: nat-n48-094.tsi.tychy.pl

    Wie może ktoś jak się wyłącza wygaszacz w tej Nokii? Mam ja zaledwie kilka dni. Szukałam w ustawieniach, ale nie ma tam nic :/.

  • 0

    130. ~mati z łukowa  2007-10-05 21:00:56  host: 88-199-123-1.lukman.pl

    zajefajny telefonik... mam go i jestem w 100% zadowolony ;] POLCEAM ;] i pozdrawiam kolegow i kolezanki ktorzy sa za NOKIĄ ;]

  • 0

    131. ~  2007-10-05 21:58:26  host: dwc130.internetdsl.tpnet.pl

    lepszaz jest n 70

  • 0

    132. ~don_vito  2007-10-06 09:41:55  host: host-81-190-154-202.olsztyn.mm.pl

    wie ktoś czy on jest w plusie??

  • 0

    133. ~typo  2007-10-06 11:58:12  host: gcg162.internetdsl.tpnet.pl

    Oj agatko jak nosisz w torebce telefon tuz obok jakichś cegieł albo czegos innego co jest cięzkie to sie nie dziwie ze jak torebka ci zpadnie to te cegły rozwalą ci fona. w tym momencie mialas iść do komisu naprawić albo opchnąć na allegro za połowe ceny(bo za naprawe byś 3x tyle wydała niz by to sie opłacało)

  • 0

    134. ~buuuhaha  2007-10-10 19:35:17  host: 6.180.54.80.sta.gaja.net.pl

    n70 jest lepszy i niema dwóch zdań!!!!!!!!!!!

  • 0

    135. ~  2007-10-15 15:03:18  host: static-ip-87-248-94-109.promax.media.pl

    mam pytanie co do tego tela po 1 czy opłaca mi sie wymienic nokie e65 na niego 2 czy psuje sie w nim dzojstik po 3 czy jest głosny bo e 65 jest cicha

  • 0

    136. ~zbyniu  2007-10-21 11:59:48  host: acoi92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest zajebisty muzyka gra najlepiej z nokii w 3250xm

  • 0

    137. ~ktos  2007-10-29 19:59:07  host: abjt64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SE k750i wymięka przy 3250

  • 0

    138. ~KASIULA:*  2007-11-07 19:11:07  host: public-gprs38763.centertel.pl

    3250 mam od tygodnia i nie zaluje ze ja kupilam:p odtwarzacz mp3 zajedwabisty, z aparatem gorzej bo chodziaz ma 2mpix to zdjecia robi mierne.ale w koncu to fon muzyczny.aha, i nie ma oryginalnych gier:) jesli ktos przy wyborze tel. stawia na odtwarzacz muzyczny to szczerze polecam xD pzdr

  • 0

    139. ~kemyzs  2007-11-09 17:31:15  host: adok49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja teraz chcę sobie kupić jakiś telefon nowy z głośnikami stereo i dobrym odtwarzaczem odtwarzającym dużo formatów i się zastanawiam nad tym

  • 0

    140. ~Gary  2007-11-11 14:00:54  host: bom247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema, mam pytanko: czym się różni nokia 3250 zwykła od 3250 xm i jaka jest różnica w cenie i jaka jest jakość dźwieku, a i czy nie lepiej jest kupić N70??

  • 0

    141. ~nicram89  2007-11-13 06:30:28  host: 80.50.153.66

    telefon jest bardzo dobry tylko nie mogo coś wgrać nic na symbiana np gier pomocy dzieki

  • 0

    142. ~daveandnokia  2007-11-14 10:55:31  host: dwi90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    XM - express music, to jest skrót po prostu. Nokia N70 została stworzona do robienia zdjęć głównie, ma funkcję jak XP (express print), czyli bezpośrednie połączenie z drukarką i wydruk dzięki niej zdjęcia bez uruchamiania komputera:-) A Nokia 3250 została stworzona do odtwarzania muzyki (mp3, acc, wav i innych formatów). Twój wybór do czego ma służyć telefon.

  • 0

    143. ~kszyt  2007-11-17 20:37:50  host: host-62-141-218-61.swidnica.mm.pl

    Lepszy jest ten telefon czy N73/72...bo zastanawiam się nad tymi tel.

  • 0

    144. ~zboze10  2007-11-21 23:37:08  host: poczta.clik.pl

    kurcze ja mam ten telefon pierwszy dzien(nowy) i coś mi sie dzieje z wyswietlaczem robią sie takie przezroczyste jakby wodniste rysy wiecie moze od czego?? Bo oprócz tego telofon jest zajeb....

  • 0

    145. ~Karolciaa  2007-11-27 10:47:45  host: host84-50.174.98.cable.morena.jarsat.pl

    Ja jestem w posiadaniu noki 7373. Telefonik b. fajny, ale znudził mi się i zastanawiam się, czy mam kupić se nokie 3250. Moja aktualna nokia ma mp3, aparat 2megapixeli i wgl jest fajny. Ale odrzuca mnie to, że jak niechcący spadnie to od razu coś jest pęknięte i za szybko się brudzi (mam różową). A co do noki 3250 to słyszałam, ze ten telefon się zacina itp. Potrzebuję stałego fona, a nie takiego, który będzie tak na kilka miesięcy. Pomóżcie mi wybrać. Czekam na b. szybką odpowiedź.

  • 0

    146. ~angello  2007-12-01 18:01:42  host: 80.54.171.160

    mam problem z wysyłaniem sms,aparat wysyła je przez 3 min,podobno jest jakiś kod który ja resetuje i wszystko wraca do normy .posiada ktoś ten kod,Proszę o pomoc

  • 0

    147. ~angelo  2007-12-01 18:38:02  host: 80.54.171.160

    Witam.Mam problem,telefon wysyła mi smsy przez 5 min,podobno jest jakiś kod ,który resetuje ten problem ,ktoś zna ten kod.Proszę o pomoc.

  • 0

    148. ~kuzyn  2007-12-03 10:30:28  host: aaok250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli mam byc szczery to polecam ten telefonik kazdemu komu zalezy na naprawde dobrym muzycznym telefonie Mam go ponad rok i pomimo wielu upadkow ciagle dziala jak nowy:)!!! porownujac jakos dzwieku w N70 a 3250 to ten drugi przoduje. Glosnik naprawde daje rade:) Aparat robi dobre zdj i w najwiekszej rozdzielczosci wygladaja na kompie swietnie (robione w swietle dziennym) bo tryb nocny lipa i denerwuje brak lampy.Cos za cos. Goroco polecam.

  • 0

    149. ~Lukash1410  2007-12-10 20:53:21  host: ebp17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon, lepszy od kazdego SE pod wzgledem jakosci wiec prosze nei mowiec ze K750i jest lepszy bo all SE to "shit".

  • 0

    150. ~Kamilern  2007-12-11 09:33:45  host: akm94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podoba mi się ten telefon. Jest spoko. Kolego muwił mi że dobrze sie sprawuje i opłaca sie go kupić. Tylko nie wiem z jaką szybkością chodzi symbian bo w noki N70 troche muli. Teraz mam SE W810i. Musze tylko sprzedać mojego fona. Ikupie sobie 3250. Może ktoś chce W810i??????????????

  • 0

    151. ~BezetenCRX  2007-12-19 18:10:28  host: ccj18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jezu tu niektórzy sa żalośni. Nokia lepsza od Sony Ericssona , bo ma symbiana :) lol chłopaku wiesz co to jest S60 ,a czym jest UIQ ? Dwie różne platformy jednego systemu jakim jest Symbian. Nie porównuj telefonów typu N70 do K750 , bo to dwie różne bajki. Porównaj N93 do SE P1 ,albo P990i ,albo W860. stary widac ,ze kupiles pierwszy swoj telefon z Symbianem i nawet nie wiesz jak to ugryźc. Otóż Nokia nie jest lepsza od SE.

  • 0

    152. ~ExPeRt  2007-12-19 19:13:14  host: 80.51.30.254

    do rafko !!! Jak byś się znał choć trochę na telefonach to nie pisał byś takich bzdur że ta nokia jest lepsza od se k750i !!!!!!!!!!!!

  • 0

    153. ~JARO6052  2007-12-21 08:42:46  host: apn-77-115-178-4.gprs.plus.pl

    Mam nokie 3250 jest ok ale menu nie mam po polsku czy ktos może oriętuje sie skąd ściągnąć polaka

  • 0

    154. ~;Domelo  2007-12-22 13:37:18  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    symbianos 3rd : CZLOWIEKU sony ericsson juz dawno jest lepszy od nokii a juz nie wspomne o samsungu to sa telefony a nie jakies tam nokie !

  • 0

    155. ~;Domelo  2007-12-22 13:39:10  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    kamilern jak masz w810 to nie zamieniaj na nokie sony ericsson ma duzo lepsze skuchawki i wogule sony jest lepiej dopracowanym telefonem niz najdrozsza nokia zostan przy w810i a nie pozalujesz ;D

  • 0

    156. ~;Domelo  2007-12-22 13:42:34  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    Lukash1410 nie miales w rece se to sie nie odzywaj na temat tej rewelacjnej marki nokia ist BLOD ;D wiem bo nie raz bawilem sie nokiami udane nokie skonczyly sie na 3310 i na tej z ta rewelacyjna bateria (nie pamietam, modelu tej nokii) TERAZ NOKIE TO PADLA a SE i SAMSUNGI saa extra !!!!!!!!!!

  • 0

    157. ~ADRIAN3250  2007-12-27 15:35:40  host: 195.205.230.162

    Witam!! Jako stary wyjadacz tego telefonu z czystym sumieniem mogę polecic ten telefon... Może i jego wygląd budzi obawy ale jest naprawdę dobry... Kupiłem go zaraz po premierze... gdy jeszcze kosztwał 1850zł.. Przez tak długi okres czasu jeszcze mi się nie znudził... Soft w nim jest bosi, mp3 też głośniki bombastyczne...Pare razy spadł i metalowy korpus robi swoje... nic sie z min nie stało!! Jak się jeszcze do niego powgrywa dostępnu soft na symbiana 9.1 to prawdzwy kombajn multimegialny...Na pewno jest lepszy od fali SE w sieciach...

  • 0

    158. ~a  2007-12-29 15:29:24  host: 80.54.171.160

    podobno jest kod do formatowania tel.ktory przyspiesza wysylanie smsow ktos cos o tym wie

  • 0

    159. ~krulik ... :)  2007-12-29 19:52:35  host: host-81-190-116-0.gdynia.mm.pl

    opłaca mi się go brać ?? bo mi się podoba .. :) ogólnie co tu przeczytałem to mi się wydaje , że wy kurw.a tacy znawcy jesteście ... najpierw zobaczcie potem opisujcie oki ??

  • 0

    160. ~krulik  2007-12-30 17:09:37  host: host-81-190-159-211.olsztyn.mm.pl

    Ja was nie rozumiem . Wy zawsze się do czegoś przyczepicie bo to bo tamto . Ludzie telefon jest fajny i tyle . Jeśli nie mieliście z nim styczności to się nie wypowiadajcie . Tacy z was "znawcy" ??

  • 0

    161. ~jaaa:*  2008-01-01 19:45:37  host: chello089077175027.chello.pl

    JA właśnie kupiłąm telefonik. Jest cudny aparat opceniam an 8,5 odtwarzacz na 10!!

  • 0

    162. ~krulik  2008-01-05 18:26:26  host: host-81-190-158-152.olsztyn.mm.pl

    a pro po nie miałem go w ręku dlatego mam zamiar go kupić .

  • 0

    163. ~maciek004  2008-01-06 10:54:31  host: abdy189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie 3250 i czy to normalne jest przy tej nokii ze jak sie wysyla smsa to sie na chwile zawiesz telefon czy cos jest nie tak z ta nokia??? pomocy!!!! pozdrawiam!

  • 0

    164. ~  2008-01-06 13:25:36  host: adbt233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam=) czy ktoś się orientuje ile kosztuje nokia 3250, i czy warto ją kupić? bardzo proszę o odpowiedź! pozdrawiam=]

  • 0

    165. ~maciek004  2008-01-09 16:01:49  host: abdz16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokia 3250 uzywana kosztuje w okolicy 550-650zl a nowa okolo700 lub 800zl!!

  • 0

    166. ~krulik  2008-01-11 17:31:36  host: host-81-190-158-152.olsztyn.mm.pl

    mam jush go i zaniemówłem ... jest zajefanjny !! muza zajebiś*** gra .. na serio !! sto razy lepiej niz w n70 . polecam !! a i fotki robi tesh niezłe !! POLECAM !!!!

  • 0

    167. ~...........  2008-01-12 19:17:49  host: bum250.internetdsl.tpnet.pl

    czy wam też wysyła tak długo smsy?? bo to jedyna rzecz jaka mnie wkurza w tym tel........:(

  • 0

    168. ~maciek004  2008-01-14 15:59:28  host: abee43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi tez wysyla tak dlugo!!!! i przez chwile jak wysyla smsa to sie zacina a jak wysle to wszystko dziala dobrze!! hu...jowo wysyla smsy...!!!! nie polecam!!!

  • 0

    169. ~xXx  2008-01-17 12:41:09  host: adcv73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kur* co ta a bzdury że SE i Samsung są lepze od Noki jakijkolwiek. Miałem telefonów kupe. Nokia jest nie zawdna. Ostatnio miałoem SE K750i zgubiłem go,pote SE W900i,a teraz mam Nokie 3250xm i ona jest w 100% lepsza...i nie gadajcie bzur bo żadna frma nie przebije NOKI!!!

  • 0

    170. ~marshal  2008-01-19 13:55:20  host: dynamic-78-8-73-79.ssp.dialog.net.pl

    z opisow wynika ze jest fajny ale mam watpliwosci do do pisania smsow czy sie nie obraca obrota część

  • 0

    171. ~Karol 210  2008-01-22 16:32:27  host: aaas72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W Balicach jest rynek elektroniczny jest on w wakacje w soboty i niedziele.Są tam laptopy komy używane za niską cenę ja tam kupiłem samsunga (z którego nie jestem zadowolony) E250 za 350 zł nie jest w ogóle zniszczony. A swoją starą nokię 6103 sprzedałem za 300. I w sumie wyszło że kupiłem kome za 50 zł.

  • 0

    172. ~Vanessa  2008-01-22 17:02:01  host: adbc68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej! doradźcie, lepiej kupić nokie 3250 czy sony ericsson k550i? a do użytkowników tej nokii- czy ten telefon się nie zawiesza i czy po dłuższym użytkowaniu telefonu obrotowa klawiatura nie "lata"? z góry dzięki serdeczne

  • 0

    173. ~OluSiaNH  2008-01-23 00:07:28  host: bwf248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam kilka pytań.... Ponieważ strasznie mi się podoba 3250 i w ogóle ale 5700 jest jeszcze lepsza... Jednak szkoda mi kasy aż tyle na 5700... Czy warto kupić bardziej tą nokie czy 5700...? Biorąc pod uwagę również cenę... Mi zależy na szybkim wysyłaniu esów (z tego co czytałam to przy 3250 są problemy) i na odtwarzaczu...

  • 0

    174. ~Laki03  2008-01-26 20:30:47  host: nat-01-038.rtk.net.pl

    Ja mam 5700 i jest o niebo lepsza od 3250. i ma najnowszego symbiana a muza w nim chodzi bez porownania lepiej dzieki specjelnemu chipowi myzycznemu, no i wogole sie nie tnie nawet jak 1GB jest calkowicie zajete. No i ma duzo lepszy wyswietlacz. jedyne co te dwa fony maja wspulne to to ze maja obracana obudowe ale tak to sie calkowice roznia

  • 0

    175. ~  2008-01-26 23:56:26  host: c49-80.icpnet.pl

    Ja nie mam żadnych problemów pzy wysyłaniu esek w 3250. Kumpel ma 5700 jest Ona zdziebko ładniejsza oraz ma lepszy wyświetlacz. Głośnik naprzykład lepszy ma znów 3250. Ogółem telefonik godny poleceniea chyba najlepszy jaki miałem narazie i jestem z niego zadowolony ale czas pomyśleć o 5610 ;]

  • 0

    176. ~ralas81  2008-02-01 19:57:30  host: gig170.internetdsl.tpnet.pl

    Mam nokie 3250 1rok i jest ok polecam

  • 0

    177. ~ja  2008-02-03 10:04:48  host: 74-11.komputersat.pl

    czy ten fon ma wi-fi ? ? jesli tak to kupuje :D

  • 0

    178. ~zzz  2008-02-06 08:55:06  host: 212.160.172.70

    A jak wygląda sprawa z baterią? Jak długo wytrzymuje?

  • 0

    179. ~  2008-02-07 20:49:44  host: eco211.internetdsl.tpnet.pl

    mam 3250 od pół roku,jestem z niego bardzo zadowolony,czaiłem się na niego 3 miesiące i kupiłem dokładnie taki jak chciałem,teraz wiem ,że się opłacało bo jest to telefon dopracowany i wyjatkowy,wszytsko jest w nim ok,jedyne wady to minuta nagrywania w dyktafonie,ale można sobie zainstalowac aplikacje,nie moge tez wyłączyć dźwięku aparatu ale moze i na to wpadne,naprawde polecam!

  • 0

    180. ~SPIDI  2008-02-09 03:33:14  host: apn-77-115-158-87.gprs.plus.pl

    Kto mi powie czym sie różnią te 2 wersje noki 3250?????

  • 0

    181. ~Perkoz_1  2008-02-18 13:08:26  host: h-b206-247.resetnet.pl

    Od prawie 10 lat przewaliłem przez swoje brudne łapska kilka telefonów a w tym ani razu wyrobów Nokii.Z perspektywy moich doświadczeń z telefonami wynika, że najbardziej jak dotychczas byłem zadowolony z wyrobów Motoroli ( a szczególnie z V3 która słuzyła mi przez 3 lata i jeszcze się dobrze sprzedała).Z innych "wynalazków" ostatnio miałem Szajsunga E250. Jak go ocenić? Szczerze to nie wiem. Jakiś taki on niedociupciany a szczególnie popaprane jest to jego menu.Bateryjka też słabowita.Dlatego wytrzymał u mnie w kieszeni tylko 3 m-ce i poszedł w diabły.Kilka dni temu natrafiłem w komisie na prawie nowiutką ( ktoś ja kupił w salonie bez sima w dniu 14.12.07 za 700 zł i za miesiąc oddał w komis) Nokię 3250 za 470 zeta.Najpierw przeraziła mnie ta cegła ale jak sprzedawca pokazał mi duszę i możliwości tego fonika to wyparcelowałem te prawie 5 stówek bez namysłu i od tego czasu nie mogę się nacieszyć tą Nokią.Po prostu rewelacja za niewielkie pieniążki.I od tej pory będę chwalił Nokię !!!Tym bardziej,że fonik z gwarancją jeszcze przez ponad 22 m-ce !!!

  • 0

    182. ~Diablo  2008-02-22 19:58:11  host: azm74.internetdsl.tpnet.pl

    Jezeli chodzi o wieszanie sie telefonu w trakcie wysylania sms to wystarczy wgrac jeden plik (sis)jezeli macie troche pojecia o telefonach to bedziecie wiedzieli o co chodz.:)

  • 0

    183. ~BoRsuKnr1  2008-03-03 11:04:39  host: adsn170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ja pytanko .. jakie ten fonik ma wyjscie sluchawkowe ... ?? jakiess tam specjalne czy moze jack ...??

  • 0

    184. ~bartii  2008-03-03 20:11:55  host: xdsl.137.c85.petrotel.pl

    a dla mnie wasze prawie wszystkie odpowiedzi sa denne (oprócz tych o telefonie bo chyba od tego jest te forum)ani nokia ani se nie sa leprze od siebie dla mnie obydwie marki sa dobre samsung tez jest dobry w różnych markach sa różne telefony jedne leprze 2 gorsze to jest chyba oczywiste ze nie każdy telefon jest idealny w se np beznadziejny jest t230 w nokii jakiś inny zależy jaki model wiec nie ma sie co podniecać która marka jest lepsza to jest tak jakby ktos rozmawiał o gustach the end 3250 jest fajny chyba se pozbieram na niego ;D

  • 0

    185. ~gala  2008-03-03 20:48:37  host: c163-157.icpnet.pl

    Mam zamiar kupic ten tel. ale chciałbym poznać jego wady i zalety. czy ktoś mógłby je wymienić?? z góry dziękuje :)

  • 0

    186. ~Dominiczka;]  2008-03-08 16:03:15  host: ayz99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej! mam pytanie. czy wie ktos jak mozna wgrac polskie menu do nokii 3250? Mam tel kupiony w Niemczech i nie mam ani polskiego menu ani t9;(. prosze o pomoc. i czy wie ktos moze co mam zrobic zeby wywietlal mi sie stan konta po wcisnieciu krotkiego kodu? wciskam *100# i nie pokazuje mi sie nic, pisze tylko "done" z gory dziekuje:*

  • 0

    187. ~maciek004  2008-03-16 16:09:16  host: abfl117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jezeli wam tak dlugo sms wysyla to wgrajcie sobie do telefonu 3250: SMS_ACCEL i w tedy beda wam sms smigac jak sie patrzy!! jestem z tego programiku bardzo zadowolony! polecam!!!!

  • 0

    188. ~jacek  2008-03-17 18:09:36  host: hcd66.internetdsl.tpnet.pl

    do dominiczka: idz do komisu i sie popytaj ,tam gosciu powinien ci pomóc

  • 0

    189. ~HERIS172  2008-03-18 23:33:03  host: 87-205-49-229.adsl.inetia.pl

    LUDZIE!!!! GADACIE ZE SE TO SUPER TEL A TAK NAPRAWDE TO BADZIEWIE. DZOJSTIKI TRZEBA CO MIESIAC WYMIENIAC!!! NOKIA TO JEST NOKIA A 3250 TO JEDNA Z NAJBARDZIEJ UDANYCH NOKI. JESLI MOWICIE ZE SE TO ZAJEBISTY TEL TO WYTŁUMACZCIE MI DLACZEGO TAK SPADAJA Z CENY? NOKIA TO NOKIA I NIC TEGO NIE ZMIENI!!! NAJBARDZIEJ WYTRZYMALE TEL TO NOKIA!! NIE WIEZCIE DEBILOM KTÓRZY TWIERDZA ZE SE JEST SUPER I MA FAJNE SŁUCHAWKI? POKAZAC WAM MOJE SŁUCHAWKI? GRAJA 2 RAZY GŁOSNIEJ I SZYSCIEJ OD NP SE W810i . SE TO GÓWNO NA KTÓRE NIE WARTO WKŁADAC PIENIADZE . DZISIAJ KUPISZ ZA 1000 JUTRO DOSTANIESZ 600ZŁ TO MAGIA SE BUBEL I TYLE!!!!

  • 0

    190. ~  2008-03-20 08:26:51  host: icj242.internetdsl.tpnet.pl

    nigdy nie moglem znales takiego komentarza ktory by mnie przekonal do kupna tel. i mam nadzieje ze moj taki bedzie. A więc to ze tel. jest duzy i cięzki to jak dla mnie tylko plusy tel. musi sie zucac w oczy i jeszcze jak sie ma taki model jak ten. to ty bardziej. nawet wersja czarno srebrna ktora mam moze sie wydawac przecietna wizualnie ale jest zupenie innaczej tel wyglada super lezy wygodnie w dloni i jest badrdzo prosty w obsludze no jak dla mnie jedynym mankamentem jest joystic i tyln obudowa na ktorej zostaja slady palcy. ale teraz cos o mozliwosciach tel. ma symbiana szkoda ze tego najnowszego bo ciezko znalesc na niego aplikacje ale jak juz sie trafi jakas fajna gra to nie mozna od niego odejsc klawisze sa bardzo wygodne a obrotowa obudowa nie przekreca sie podczas grania. wyswietlacz ma 262tys kolorow i naprawde na tyle wyglada obraz jest swietny.Zdiecia wychodza sredni jak na 2 mpx no ale to jwest tel. muzyczny mozna do tego dojsc nie tylko po wygladzie ale tez glosniczku stereo ktory jest niesamowity daje tak glosno ze mozna tel. uzywac zamiast wiezy. jedynym minusem jak dla nie to brak IRD no ale cuz blutu to przyszlosc.tel. mam od 3 dni wiec narazie to na tyle jak do czegos sensownego dojde to napisze.POZDRO dla wszystkich

  • 0

    191. ~karolcia@:)  2008-03-28 17:44:30  host: hcd66.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie. czy ten obrocik w tej noki sie psuje?? bo mam zamiar sobie tą nokie kupić.

  • 0

    192. ~parzy  2008-03-30 19:08:59  host: 81.210.36.154

    ej Domelo nokie to są najlepsze telefony na świecie a se i samsungi to badziewia :P

  • 0

    193. ~ba19  2008-03-30 19:13:16  host: 81.210.36.154

    znalazł sie domelo ekspert od nokii:P

  • 0

    194. ~jjoj  2008-05-02 17:23:00  host: host-81-190-151-229.olsztyn.mm.pl

    mam ten telefon 2 lata i zamierzam go opchąć w serwisie,zwykły szajs ,zaciena się i wielka z niego cegła,nie polecam

  • 0

    195. ~gemex  2008-05-04 10:41:46  host: nat-klon-207-28.globalconnect.pl

    elo jestem zainteresowany kupnem tego super fonika ale czy on naprawde nie ma usb?????? moze i nie ma ale to nic odpiszcie mi na tej stronce czy sie oplaca go kupic albo na gemex malpa tlen.pl :P

  • 0

    196. ~JASIO LAT 9  2008-05-10 21:40:53  host: ect243.internetdsl.tpnet.pl

    nokia 3250 wszystkie te inne wasze zebane telefony to gówna :)chuja sie znacie .nadajecie sie sie do tarcia chrzanu..to tyle dziekuje za uwage

  • 0

    197. ~wajcha  2008-05-11 21:52:15  host: 87-205-40-193.adsl.inetia.pl

    a ja mam go od kilku dni i przyznam sie, że nie potrafie sobie poradzić z tapetą ... a mianowice nie wiem jak ustawić ją na pełny ekran, tak żeby wszystkie informacje np jak : zegarek czy data były na jej tle ... nie widzę nigdzie takiej opcji jak np wyśrodkuj, czy rozciągnij .. nie wiem jak to zrobic, może ktos coś doradzi?? tapety daje odpowiedniej rozdzielczosci jesli o to chodzi... pozdrawiam

  • 0

    198. ~lolek  2008-05-25 15:15:59  host: ehs84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za tą cene lepiej kupić samsunga G600 a nie jakąś nokie co ma aparat 2mpx i bez flascha. Samsung is the best

  • 0

    199. ~Lukash1410  2008-06-02 18:08:32  host: ecx11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BezetenCRX: kto tutaj mówi że porownoje foniki softami? haha smieszne, ja mowie ogolnie ze SE to shit kazdy pokolei wymieniajac od K___i w gore

  • 0

    200. ~Lukash1410  2008-06-02 18:11:03  host: ecx11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Domelo: mialem juz duzo SE wszystko to scierwo pokolei sie sypia a to głosniczek szybciutko harczy a tutaj sie zetnie. Tutaj aparat niechce dzialac w Noki nie mam tego problemu. Co japonczycy sie wbili i ta firma ma byc super ?? no szkoda mi cie bardzo.

  • 0

    201. ~SIniOL  2008-06-05 13:11:17  host: abk26.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanie ile 3 ma bateria bo to mnie najbardziej interesuje i co z ta obrotowa klapka nie psuje sie?? z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam

  • 0

    202. ~siniol  2008-06-05 13:12:52  host: abk26.internetdsl.tpnet.pl

    i co z zasiegiem

  • 0

    203. ~xivin  2008-06-14 18:34:31  host: ajz148.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jak telefon , jak się o niego dba to nie ma co się martwic o ruchome jego elementy , tak samo z barerią jak się gra cały dzień to nie można porównywać jak by cały dzien leżał . A co do SE zdecydowana ilość posiadaczy SE to klienci promocjnych modeli w/w firmy . Takie tele jak k300i czy K510i sa robione na mase więc zależy na jaki model się trfi to samo tyczy się inych marek . dziękuje za uwagę .... ...nie bierzcie sobie do serca komentarzy , których autorami są ludzie którzy wcale nie maja pojęcia o telefonach tylko chcą się pochwalić że rodzice założyli im neta :) .

  • 0

    204. ~Jaki SE  2008-06-16 07:27:39  host: exb133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie Sony Ericssony to telefony niestabilne i wadliwe, jak taka duża korporacja może sobie pozwolić na błędy fabryczne od początku ich istnienia mam tu na myśli joystik, muzyke może grają łatwo ale nie są tak zaawansowanymi mobilne telefonami jakimi prezentuje np. nokia N series, jeżeli ktoś się nie znam niech nie komentuje ... jeżeli nie znacie mocy symbianu to się nie dziwie że chwalicie SE za ich prosty interfejs!

  • 0

    205. ~Blaze  2008-06-21 12:16:58  host: efc170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    H..ujowo ci wysyła smsy...to go kurde zformatuj *#7370# a nie pitolisz ludzie to jest symbian druga platforma zaraz za Windows Mobile która ma najwieksze mozliwosci rozubudowy...Tak tak chwalcie SE ktory poprawi cos w sofcie i juz wypuszcza nowy Telefon :/ Huja tam sie znacie..Nawrzucacie jakis gowien na telefon i sie Dziwicie czemu sie wam zawiesza...ahhh dzieci Neostrady

  • 0

    206. ~Fryzjer_1989  2008-06-26 20:08:17  host: abeo71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik ogólnie jest fajny ale mam juz go rok i padła tasiemka pod klawiaturą. Kumpel kupił telefon jeszcze przede mna i jemu wyskoczył ten sam problem tyle że z inna partia klawiszy. odtwarzacz mp3 - 10pkt, aparat - 6,5pkt, wyświetlacz 9pkt, obracany korpus - fajny bajer.. - 9,5pkt.

  • 0

    207. ~Walas  2008-07-29 14:20:33  host: ip5450004d.adsl-surfen.hetnet.nl

    Jak dla mnie super ;) wszystko gra i buczy :P jedyny minus to brak lampy blyskowej ;) naprawde, glosny i czysty dzwiek, filmy chodza wysmienicie. Smartmovie i filmy avi mozna ogladac. moglby byc troche wiekszy wyswietlacz ale jest spoko ;) kupilem go za 200 euro nowke w Holandii i nie zaluje :P

  • 0

    208. ~ziomek  2008-08-20 23:19:45  host: adg123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem lepiej kupić nokie n73 to dopiero jest wupas muj kumpel ma taką i nic nie muli ani razu się nie zacioł nic a głośniczki grają głośniej niż w tej noki bierzcie n73 i nie porzałujecie

  • 0

    209. ~Szyna  2008-08-28 17:30:57  host: 77-253-154-155.adsl.inetia.pl

    ktos kto mowi ze samsung g600 jest lepszy od noki 3250 to sie z hujem na łby pozamienial.3250 jest zajebista głośno gra czysto wyswietlacz spoko.

  • 0

    210. ~Dawid^^)  2008-09-11 15:52:57  host: cgw20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie 3250 i nie mogę powiedzieć na nią zlego słowa.Fakt z tymi sms to tak juz jest, ale to Symbian i one juz tak maja, mi osobiscie sie nie zawiesza, ktoś napisal ,ze padaja tam jak to On nazwal"tasiemki",prostujac nie ma tam tasiemek! jest zwoj kabli a wymienic to to zaden problem, bo jak i w obracanej czesci i w glownej kable sa na gniazdach.Obracana czesc jest wykonana bardzo przyzwoicie, niema opcji na wieksze luzy. polecam !!

  • 0

    211. ~POMOCNIK GSM  2008-09-17 17:50:53  host: abed202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAK WAM SIE ZACINAJĄ SMSY TO WGRAJCIE SOBIE DO TEGO TELEFONU: SMS_ACCEL

  • 0

    212. ~  2008-10-18 17:37:03  host: rejon42.ztpnet.pl

    Zajebisty fon szczególnie funkcje muzyczne i klawiatura obrotowa bardzo głośny głośnik jeden minus za wejście na karty pamięci

  • 0

    213. ~Michalak  2008-10-24 09:31:32  host: 241net145.net.zeork.com.pl

    czy mozna ustawic w nim wlasna mp3 jako dzwonek sms????

  • 0

    214. ~Swister  2008-10-25 11:10:35  host: inet20909nh-3.eranet.pl

    Miałem tą nokie i bylem z niej bardzo zadowolony! Zamieniłem sie za niego na se k800i... Jedyne co mi sie podobalo w se to aparat. Poza tym Nokia Nokia i jeszcze raz Nokia. Teraz tez szukam noki n80, badz n95 jak mi finanse pozwola:P

  • 0

    215. ~abc  2008-11-23 01:21:38  host: aatb37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 lat, więc coś mogę powiedzieć. Wyświetlacz jest naprawdę dobry i duży, muzyka z głośnika - rewelacja. Dużo ciekawych opcji, szczególnie szpanerskie obracanie jej przy robieniu zdjęć :D bateria naprawdę długo trzyma przy normalnym użytkowaniu. wady : po kilku upadkach widać, że jest poobijany, klapka od baterii prawie się rozleciała i teraz mi 'lata', fakt, smsy strasznie długo się wysyła. Jest dość duży, poprostu go czuć, że sie go ma, dla jednych moze to i zaleta :) nie wiem czy to wina operato czy komórki, ale nie moge sprawdzic stanu konta w ogole, nie ma stopera. Ocena od 1 do 10 -> 7,5

  • 0

    216. ~abc  2008-11-23 01:23:46  host: aatb37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 lat, więc coś mogę powiedzieć. Wyświetlacz jest naprawdę dobry i duży, muzyka z głośnika - rewelacja. Dużo ciekawych opcji, szczególnie szpanerskie obracanie jej przy robieniu zdjęć :D bateria naprawdę długo trzyma przy normalnym użytkowaniu, nic nie zdziera się na klawiaturze, jedynie jak długo grałem w węża to przycinał sie głowny klawisz nawigacyjny wady : po kilku upadkach widać, że jest poobijany, klapka od baterii prawie się rozleciała i teraz mi 'lata', fakt, smsy strasznie długo się wysyła. Jest dość duży, poprostu go czuć, że sie go ma, dla jednych moze to i zaleta :) nie wiem czy to wina operato czy komórki, ale nie moge sprawdzic stanu konta w ogole, nie ma stopera, drucik od słuchawek mi się troche wykrzywił i teraz muzyke słysze w 1 słuchawce Ocena od 1 do 10 -> 7,5

  • 0

    217. ~zkrulikx  2008-12-06 21:22:27  host: 088156056169.osd.vectranet.pl

    nie znacie sie i tyle . miałem ten model nokii i powiem że był spoko ( obecnie mam 6120c) . najfajniejsza część to jak wiadomo klawiatura . jak na ulicy foto robiłem tym telem to ludzie szli i się na mnie patrzyli . symbian 9.1 ... może być ( obecnie są 9.2 , 9.3 i 9.5 w nokii 5800 xpress music ) . szczegolnie dobry system jesli codzi o app. ( wgrać mozna wszystko ) a na 9.2 niezabardzo wyskakuje komunikat że ważność certyfikatu wygasła lub ustawienia są nieprawidlowe . ogólnie 9,5/10 . Polecam :)

  • 0

    218. ~mw  2009-02-24 13:36:03  host: static-78-8-78-60.ssp.dialog.net.pl

    chce kupić taki telefon. doradźcie prosze za ile.

  • 0

    219. ~bum  2009-03-04 11:46:38  host: amx97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez mialem problem z wysylaniem sms denerwujace troche ;p ale wystarczy zainstalowac "accelerator sms" i wszystko jest ok

  • 0

    220. ~  2009-03-19 14:54:33  host: 89.108.201.112

    niewiem czemu ale klawisze 123 prawie że nie chodzą ale tak to spoko telefon

  • 0

    221. ~perech  2009-03-24 11:10:51  host: cxg22.internetdsl.tpnet.pl

    zajmuję się naprawianiem telefonów, osobiście używam 3250 i szczerze największa jego wada to wyświetlacz, który może uszkodzić sie przy lżejszym upadku niż w innych telefonach.Tasiemek nie ma? Więc jak nazwiesz ten element, który łączy joya, górne klawisze i czujnik obrotu klapki z płytą gł? Telefon ma ogromne możliwości i część obrotowa jest wykonana profesjonalnie, nie lata,a jak wam pęka wiązka od obrotu to baw się swoją gruchą dzieciaku a nie siedzisz jak palant i kręcisz telefonem. Ode mnie to tyle. Pzdr

  • 0

    222. ~Proto  2009-03-29 13:16:22  host: 234.net.krosoft.pl

    Mam ten telefon już 2 lata i jestem z niego bardzo zadowolony. Teraz go zmieniam na nokie E61 bo 3250 jest już trochę nie reprezentatywna bo spadła mi wiele razy i sie poobijała. Symbian mi sie bardzo rzadko zacinał, bateria trzyma długo a muzyka głośna i donośna :) A obracany mechanizm fajny bajer i faktycznie przyciąga wzrok gapiów podczas robienia zdjęć :) Polecam. Moja ocena 9,5/10

  • 0

    223. ~Sylwu 000  2009-05-18 20:00:20  host: public-gprs113427.centertel.pl

    Ta nokia jest super głosnik jest zajebisty bardzo głośny i basowy:)

  • 0

    224. ~  2009-06-21 20:19:42  host: 82.160.240.248

    miałam ten telefon i ogólnie powiem , że jest zajebisty ; D . Jest dość duży , ale nie ma co się dziwić .. Posiada bardzo dużo funkcji ;x Aparat jak na 2 mega pixele rewelacyjny ; D Głośnik rewelacyjny , bardzo głośny ; ]

  • 0

    225. ~  2009-08-21 04:29:23  host: public11148.cdma.centertel.pl

    co???? nokia n73 ?? zjebany szajs sprzedalem ja po miesiacu uzytkowania kupilem ja nowke prosto w sklepie zlapala takiego zamula ze brak stow litosci trwoga ludzie !!!! shit a nie tel nokia 3250 zupelnie inna sprawa polecam mam ja rok czasu i jest git acha coscie sie tak czepili SE jak ktos lubi jezdzic rowerem to na chulajnoge sie go nie na mowi i odwrotnie ktos woli nokie to pisze ze nokia jest spoko jak ktos woli SE to pisze ze jest spoko taka wojna na bzdury nic nieda i jakiego tel byscie nie mieli to itak kupicie kiedy drugi a stary wyladuje w smietniku to tylko tel rzecz i tyle

  • 0

    226. ~dru  2009-08-29 20:02:28  host: public-gprs129379.centertel.pl

    co do n73 to sie zgodzę ja nie miałem jej 3 tyg .,, miałem wersje me i sie zamulała jak nie wiem i musiałem co 2dni tylną klapkę czyścić bo aparat nie chciał się włączyć ;/ tą 3250 mam od niedawna bo od 2tyg . nie miałem żadnych problemów z tym fonem.jedyne co mnie drażni to ciężko chodzący dzoj . pozdro

  • 0

    227. ~maggixy  2009-09-27 12:08:38  host: few250.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłam ten telefon 2 miesiące temu na aukcji Allegro. Był używany 2 lata, wylicytowałam go za 200 zł, a to o 100 zł taniej, niż zwykle używane Nokie 3250 na Allegro

  • 0

    228. ~maggixy  2009-09-27 12:27:31  host: few250.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłam ten telefon na Allegro za 200 zł (był używany 2 lata). Zdjęcia robi przyzwoite, nie zawiesza się, sms-y wysyłane są bez problemu. Nie zawiodłam się na odtwarzaczu MP3, dla mnie jest idealny, szczególnie wygodny jest obrót - i już mogę słuchac muzyki. Znajomi twierdzą, że to cegła, ale ucichli, kiedy zalał go deszcz, wyświetlacz był podlany do połowy, a po wysuszeniu działa nadal ^^. Moja koleżanka, szczęśliwa posiadaczka Sony Ericssona 350i również zmieniła zdanie co do mojej "cegły", gdy jednym nieuważnym gestem odłamała w swoim delikatnym telefonie klapkę. Polecam Nokię każdemu, kto nie ma zwyczaju chuchac i dmuchac na telefon, jest bardzo wytrzymała :). Jeden minus - na obudowie łatwo o ryski i zadrapania.

  • 0

    229. ~Danio  2009-12-09 18:18:26  host: chello089078137057.chello.pl

    Ja ten telefon od 6 lat, prawdą jest że joysticki są słabe. Jednak jest to bardzo dobry telefon. Obrotowy panel działa bardzo dobrze, nie zacina się. Polecam!

  • 0

    230. ~  2010-01-08 16:11:37  host: host-89-228-231-236.kalisz.mm.pl

    5700 ładniejsza i lepsza

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet