Nokia 3220 - opinie
Telefony Nokia Nokia 3220 Opinie o Nokia 3220

Nokia 3220

w sumie: 197
  • 0

    1. ~bigi0  2004-11-14 16:50:00  host: l-009.pai.net.pl

    Niezła komórka chciałbym sobie ją kupić tylko nie czytałem uważnie i nie wiem czy jest na karte czy na abonament! moze sobie ją kupie ale jeżeli jest na karte !

  • 0

    3. ~super_electric  2004-11-29 12:53:00  host: cache.ilabs.pl

    kolas:sprawdź w salonie Ery .Pozdrawiam...

  • 0

    4. ~cycek  2004-11-30 12:43:00  host: bct172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon tylko niewiem czy na karte. Muszę sobie ją kupić

  • 0

    5. ~Blackall  2004-12-04 11:45:00  host: bqo198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W erze na swieta chyba jest za 49zl

  • 0

    6. ~Nuria  2004-12-05 11:00:00  host: cha185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Heh, mam nokię 3220 od wczoraj (wybierałam między nią a sony ericsonem T630). Ogólnie nie jest źle, brakuje mi podczerwieni, ale są za to świetne gierki ;)
    Nie wiem czy jest na kartę, ja kupiłam ją w promocji "jedyna" ery, za 49 zł + vat.

  • 0

    7. ~czaja  2004-12-18 08:31:00  host: 80.51.95.150

    czy ta nokia ma zoom??

  • 0

    8. ~mokry  2004-12-22 19:18:00  host: az30.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma zoomu

  • 0

    9. ~wazzi  2004-12-30 00:28:00  host: c9-146.icpnet.pl

    no to chyba moim zdaniem SE T 630 jest sporo lepszy od tego telefonu

  • 0

    10. ~kiszka  2005-01-11 19:49:00  host: host-62-141-198-219.swidnica.mm.pl

    jest spoko musze go miec

  • 0

    11. ~bartek syców  2005-01-18 18:14:00  host: 81.210.124.6

    mam ten telefon od miesiąca i jest zarombista tylko ze kosztuje duzo pozatym ma fajne funkcje i gry!!!!!

  • 0

    12. ~michal  2005-01-24 14:06:00  host: host-81-190-35-172.szczecin.mm.pl

    fajny telefon tylko bateria bardzo słaba i wogule jest bardzo delikatny, ale bardzo polecam!!!!

  • 0

    13. ~HWDP  2005-01-27 12:20:00  host: bg156.internetdsl.tpnet.pl

    LUDZIE PRZECIEŻ TO CEGŁA NIE WARTO WAM KUPOWAĆ KUPCIE SIEMENSA C65 JEST SUPEER

  • 0

    14. ~bartek syców  2005-01-30 12:26:00  host: 81.210.124.22

    do człowieka HWDP; POPIERSZ SIMENSY SĄ DO DUPY A NOKIE SĄ NAJLEPSZE MIAŁEM SIEMENSA C65 I JEST WYRUCENIA BEZ SPRZEDARZY!!!!!

  • 0

    15. ~kamil  2005-01-30 13:36:00  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    Fajna komórka!!!Nawet irdy nie ma

  • 0

    16. ~bartek syców  2005-01-30 17:31:00  host: 81.210.124.6

    no to co rze irdy nie ma ale jest zarombista cały czas się nią bawie

  • 0

    17. ~TaKi NiKt  2005-02-07 15:34:00  host: auo69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A moze mi ktos powiedziec jak w niej jest z dzwonkami? Jak tam jest polifonia? Tez tylko 4 glosy?:/

  • 0

    18. ~master  2005-02-08 22:42:00  host: azg251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktoś tu kłamie : ten telefon ma ok.4mb pamięci

  • 0

    19. ~hassel  2005-02-09 17:25:00  host: host-81-190-35-172.szczecin.mm.pl

    NOKIA 3220 nie ma wcale 1,2mb pamięci jak napisaliście... ale aż 4.5 - tylko jest podzielona na gry,aplilacje, galerie i takie tam...

  • 0

    20. ~WitekT  2005-02-09 22:44:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Nikt nie kłamie... Wkradł się błąd i tyle. Już poprawione. :)

  • 0

    21. ~bartek syców  2005-02-11 15:38:00  host: 81.210.124.22

    ten tel jest zarombisty!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    22. ~swanno  2005-02-24 16:30:00  host: btv82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aż sie prosi o playera mp3 lub chociaż radio! wtedy bylby to telefon kompletny! ;/

  • 0

    23. ~t630 rulez  2005-03-08 18:19:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    czy jet brzydszy telefon?

  • 0

    24. ~AgUś  2005-03-11 19:10:00  host: 80.51.249.126

    Zgadzam się z częscią was telefon jest masowy i wogóle super! Tylko jednej rzeczy można się przyczepić: że nie ma go w Idei! Ale i tak sobie kupie:P

  • 0

    25. ~rae  2005-03-13 13:58:00  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    Dno

  • 0

    26. ~mario  2005-03-25 00:05:00  host: dkc80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ta nokie jest zarombista tylko szkoda ze mam malo pamieci na zdjecia i filmy

  • 0

    27. ~bakus1024  2005-03-25 08:25:00  host: eew245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Elo wszystkim!Obecnie mam Sony Ericssona T610 ale zamierzam zmienić go na innego fona!Zastanawiam się właśnie czy może nie na Nokie 3220!!Tylko nie wiem czy to będzie dobra zmiana!!Jeżeli ktos by mógł to proszę o pomoc!!

  • 0

    28. ~jdk  2005-03-28 21:39:00  host: bei35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos tam napisal ze bateria krotko trzyma , no tak jesli sie gra codziennie to krotko. Mi najdluzej trzymala 12 dni ale wtedy tylko pingowalem i smsowalem zeby sprawdzic jak najdluzej wytrzyma. Srednio po 4 dniach laduje.

  • 0

    29. ~Adams  2005-03-31 19:01:00  host: dial-774.zgora.dialog.net.pl

    ON napewno nie ma bluetooth??

  • 0

    30. ~kris  2005-04-01 09:19:00  host: host-81-190-252-192.elk.mm.pl

    fajny telefonik, mialem go przez tydzien. swietny bajer to migajace w rytm dzwonka diody po bokach. troche nieprecyzyjny jest krzyzak.

  • 0

    31. ~linal  2005-04-22 08:11:00  host: aig92.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie jest taką cegłą jak 3510i a poza tym zobaczcie jakie robi zdjęcia naprawde ok a efekty świetlne są najlepsze nie do pobicia przez inne telefony polecam od serca

  • 0

    32. ~gaged  2005-04-27 21:58:00  host: aeg3.internetdsl.tpnet.pl

    ile ta nokia ma kontaktów w telefonie????
    lepiej kupić nokie 6610i czy nokie 3220 ?? czekam na odpowiedź.

  • 0

    33. ~wenzdior  2005-04-30 17:46:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    kto wie ile mniej wiecej kosztuje w komisach?? bo wedlug mnie to najlepsza nokia bez mp3 i zbednych i drogich bajerów

  • 0

    34. ~Moravan  2005-05-07 18:22:00  host: 213-238-121-100.adsl.inetia.pl

    a ile on wogóle kosztuje?????????

  • 0

    35. ~edddy  2005-05-11 09:42:00  host: mazowsze.info

    zajebisty telefon bede go mial za 2 miechy:) na karte

  • 0

    36. ~  2005-05-18 15:11:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    ma wszystkie super fajne opcje i ma super wyglad i super aparat i 65 kolorowy wyswietlacz i to nokia wiec sie nie zepsuje

  • 0

    37. ~et fan  2005-05-19 14:17:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    chyba bede go mial

  • 0

    38. '  2005-05-30 10:46:43  host: h-153-232.globsat.com.pl

    cEGŁA JAK ONA WYGLĄDA WEEE nawet irydy nie ma a o sofcie nie wspomnie paskudny !! polecam sagem my x5-2

  • 0

    39. ~4:HWDP  2005-05-30 12:49:00  host: ajl132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    4:HWDP czlowieku ja mam siemensa cx65 moj kompel nokie 3220 a jeszcze inny c65 i moge powiedziec ze ta nokia jest najlepsza z tych 3 modelow chociaz brakuje jej IrDY i ma troszke malo pamieci ale reszta jest zajebista

  • 0

    40. ~Aśka  2005-05-30 16:24:00  host: bols.rato.pl

    NOKIE to najlepsze telefony. A co do HWDP to Simensy to gówna!! A NOKIA 3220 jest super!!!! SZkoda że nie ma podczerwieni ale obejdzie się.

  • 0

    41. ~epy  2005-06-03 01:14:00  host: 213-238-114-159.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon i zadnego innego bym nie wziol za zamiane papaski
    poprostu wypasiony jest

  • 0

    42. ~Wrotek  2005-06-06 20:51:00  host: 11.143.111.62.revers.nsm.pl

    A wgd. mnie jest to do dupy telefon, bo co mi da 4.5mb!!!! Hassel napisal "aż", 4.5mb to se mozesz w dupe wsadzic, lepiej juz kupic telefon aby mial obsluge kart pamieci, i wtedy to se nawet mozna ogadac filmy 4 godzinne, t.j. moj kumpel na telefonie se shreka oglada :]

  • 0

    43. ~  2005-06-07 13:22:00  host: globofire.net2u.pl

    Ona jest po poprostu zajebista ale gorsza od 6610i

  • 0

    44. ~wiola  2005-06-08 12:59:00  host: abi50.internetdsl.tpnet.pl

    moim zdaniem jest zajebista

  • 0

    45. ~Siwy  2005-06-10 22:31:00  host: eu90.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie co wy porównujecie se t630 i c65 do 3220? Widze nawet ze nie wiecie o jakich telefonach mowicie, a tylko promujecie swoje zlomiki! Takie opinie to lepiej zachowajcie dla siebie! Napiszcie cos obiektywnego! A teraz cos odemnie o tych tele:
    -se t630: telefon ogolnie mocny i bateria daje rade, jednak pamiec strasznie mala i zdiecia w rzeczywistosci sa naciagane do 640-480, nie maja polotu do noki 3220
    -siemens c65: szkoda głowy zawracac sobie tym czyms, bateria 2 dni, wyswietlacz obskurny, zdiecia lipa, jedyna zaleta tego tele to dosc ladna polifonia
    -no i nasza kochana nokia 3220: osobiecie uważam ze to najlepszy z tych tzrech tele, zdiecia kosmiczne w porownaniu do tych dwoch wyzej wymienionych, fajne bajery, obudowa idealnie trzyma sie reki, przyciski wygodne i nie skrzypia tak jak w siemensie! Jedyna wada jaka zauwazylem w tym tele jest to fakt iz bateria nie utrzymuje tego tele zbyt dlugo: 2-4 dni!
    To by bylo na tyle mojego przemowienia! pozdro all!

  • 0

    46. ~  2005-06-16 20:00:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    ile zmiesci sie minutsekund filmu na raz??

  • 0

    47. ~  2005-07-13 00:52:00  host: staticline22995.toya.net.pl

    Zobaczylem jeszcze jedno mam jakis kabelek i pisze na nim DKU-2 czy on dobry jest ?

  • 0

    48. ~korek_1_8  2005-07-20 08:49:00  host: hu44.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem z polaczeniem noki 3220 z komputerem w programie oxygen phone manager wyczytuje mi bledne ustawienia wap i mms oraz nie widzi mojej galeri czym moze byc to spowodowane ??

  • 0

    49. ~BN  2005-07-24 23:26:00  host: host-81-190-33-163.szczecin.mm.pl

    WitekT: może coś wpiszesz w puste miejsce przy rubryce " polifonia(param.)? ile brzmień konkretnie??? k

  • 0

    50. ~kukasz  2005-07-28 11:37:00  host: 80.51.252.46

    ten telefon był by zajebisty gdyby miał podczerwień! Ale plus dla efektów świetnych aż sie chce posłuchać dzwonki na tej komórce kiedy tak ładnie świeci!!!

  • 0

    51. ~msg  2005-08-01 07:18:00  host: bun143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie można kupić obudowę do tego telefonu

  • 0

    52. ~r  2005-08-03 16:22:00  host: bqc105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema czy ktoś może mi powiedzieć ile bateria trzyma
    ??

  • 0

    53. ~GoSia  2005-08-05 10:30:17  host: brv58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do tej noki to powiem tyle: fajna jest ale na 5 minut... wadą jest przycisk nawigacyjny, który (ten pośrodku strzałek) trudno się naciska i dopiero za którymś razem włącza się opcja, którą wybieramy w danej chwili. Osobiście polecam siemensa CX65 albo CXV65, które są o nieo lepsze ;-) i wcale ich baterie nie trzymają krótko, wystarczy umieć się dobrze posługiwać ;-)

  • 0

    54.  2005-08-07 08:41:25

    do GoSIa: to prwda, bateria trzyma 4-5 dni przy intensywnym używaniu (lae przy wyłączonych diodach). Miałem ten tel przez pół roku. Joystisk chodził bezbłędnie i sprawnie, ani razu nie zdarzyło mi się wejść nie tam gdzie chciałem.

  • 0

    55. ~Viper005  2005-09-04 13:49:41  host: bialapodlaska2-Exatel.bpl.vectranet.pl

    a ja mam pytanko :> czy zmieniając soft w tym telefonie jest możliwe odtwarzanie dźwięków true tone bądź real music? i czy polifonia jest taka jak w SE t630? ma tyle samo tonów co SE ale nie wiem czy będzie brzmiała równie pięknie jak w SE. Pozdro i czekam na odp

  • 0

    56. ~lolek  2005-09-10 14:27:11  host: lesna1-1-0-127.euro-net.pl

    nie wiem ale wydaje mi sie ze real music napewno nie bedzie bo do tego trzeba chyba oddzielny glosniczek:)

  • 0

    57. ~martinez  2005-09-15 15:58:29  host: amu153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik super, goraco polecam!

  • 0

    58. ~MSG  2005-09-16 21:45:01  host: buk161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    muszę go mieć

  • 0

    59. ~marcin-goldap  2005-09-18 14:48:07  host: amv89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik naprawde super,ma fajne bajery,zdjecia naprawde robi ladne tylko troche zamolo ma pamieci 4,5 mb ale pozatym naprawde polecam jak za telefon noki w cenie okolo 520 zl

  • 0

    60. ~kaja  2005-09-27 13:59:31  host: pd103.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl

    fajny tel ale dlaczego taki drogi
    ]

  • 0

    61. ~kris  2005-09-30 08:45:27  host: 82.160.135.2

    fajny ale bez IrDY

  • 0

    62. ~Msg  2005-10-07 20:48:23  host: bul131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no właśnie to jest do bani ze niema irdy

  • 0

    63. ~MSG  2005-10-09 18:43:21  host: bug40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bawiłem się tą komurką i jest spoko fajna zabawka
    Ta obudowa fun shell !!!cudo!!! warto sobie taką sprawić
    Pozdro

  • 0

    64. ~edit  2005-10-18 22:37:57  host: abu56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem który kolor ładniejszy: biała czy czarna? Te nokie jak pisze się smsy z polskimi znakami- wpisujesz 160 znaków a on Ci dzieli go na 2 smsy po 70 znaków.Czy ktos wie jak to zmienic??

  • 0

    65. ~MSG  2005-10-25 18:40:36  host: bup238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon ma pamięć bardzo ubogą :-(((

  • 0

    66. ~groszek  2005-10-27 15:21:46  host: bii236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile czasu się ją ładuje na pierwszym ładowaniu ? bo nie wiem kiedy ją odłączyć :(

  • 0

    67. ~Kamil  2005-10-31 12:44:52  host: wlan0-4.srem.net

    naprawde mowie wam - najwiekszy badziew od nokii (zreszta jak kazy nowy telefon od tej firmy poza n 3210 i 3310) juz lepiej kupic siemensa cx65, se k500 itp. ludzie niepopelniajcie tego bledu co ja!! telefon szajs. brak irdy, malo pamieci i badziewiate zdjecia porownujac np z cx65 a w dodatku bateria ad nowosci maks 2 dni i lipna polifonia i te odpustowe lampki z boku oraz wadliwe oprogramowanie. odradzam kupna. BYLY NIEZADOWOLONY WLASCICIEL

  • 0

    68. ~JAJO  2005-11-02 15:25:32  host: router.tvgawex.pl

    POMOCY !!! Niewiem czy kupic nokie 3220 czy nokie 6030 doradzcie mi PROSZE !!!

  • 0

    69. ~ewwa  2005-11-03 16:15:54  host: aeh21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma mp3,wiocha!!!

  • 0

    70. ~3220  2005-11-07 17:44:19  host: bob166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest świetna, w cale n ie delikatan, nie cegła, co ztego że IrDA-y nie ma. Są wbudowane super żeczy

  • 0

    71. ~bubu  2005-11-08 22:21:25  host: w3cache.dolsat.pl

    ej chciałem sie dowiedzieć czy ta nokia czesto się psuje.I czy te jej diody po bokach moga się wypalić??

  • 0

    72. ~ifar  2005-11-09 16:53:26  host: bdz151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefon wizualnie też!! Bardzo dobrze ze mozna zmieniac obudowy !!!! Super sa te neony tyylko szkoooda, że nie ma chociaz IRDY!!!! nie mowiac juz o bluetoothie!!!!! No szkoda, że jest uziemiony, mogl by miec jeszcze troche wiekszy ekranik!

  • 0

    73. ~szermiera  2005-11-15 20:30:27  host: afk74.internetdsl.tpnet.pl

    Zarąbisty ten telefon.. fajne gumki efekty świetlne.. kupiłam go(choź był drogi) ale jest boski:) najlepszy telefon jaki miałam...

  • 0

    74. ~marcin do kamila  2005-11-21 18:25:54  host: alx152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak sie nie znasz na telefonach to lepiej siedz cicho, i nie gadaj głupot że bateria trzyma 2 dni bo trzyma4,5 , zdjęcia wychodzą nawet ładnie a simensy to tak jak byś miał malucha a ja beemke która się nigdy nie psuje i ciągle jedzie do przodu!!! pozdrowionka dla urzytkowników noki 3220.

  • 0

    75. ~hortas  2005-12-09 09:38:47  host: yd2.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i jest zajebisty i te światełka zajebisty po prostu

  • 0

    76. ~do marcian - kamil  2005-12-09 23:06:17  host: wlan0-4.srem.net

    mailem ten tel 2mies i bateria za nic nie chciala 3dni wytrzymac przy sporym oszczedzaniu, choc wyswietlacz jest bardzo maly w porownaniu z wielkim siemensa...to i tak siemens mi 4 dni tzryma. to wlasnie siemens jest jaguarem lub mercedesem a ta badziewiata nokia syrena w paskudnej obudowie ktora trzeszczy i peka, gumki tez sie szybko scieraja, ah i te odpustowe lampki... straszne... a do tego dzialeja tylko z dzwonkami za 9zl!!! i wogole taka pustakowa. a siemens jest najlepszy.. aha ta nokia najwazniejszej rzeczy nie ma nawet IRDy aby moc cos przeslac - totalny badziew... jedyne udane okie to 3210 3310 i 6310 i te ze symbianem a tak to siemens i se gora wysoko nad nokia!!!

  • 0

    77. ~  2005-12-09 23:08:41  host: wlan0-4.srem.net

    aha i bardzo delikatna i pustak... wwyswietlacz maly zdjecia w porownaniu ze siemensem - do kitu [na kompie] i ten klawisz funkcyjny.. nie stac ich na dzojstik??? i slabe filmy

  • 0

    78. ~do marcina  2005-12-09 23:11:09  host: wlan0-4.srem.net

    znam sie na telefonach i to dobrze to jest sorry to znaczy byla moja ostatnia nokia w zyciu [a telofonow mailem juz 14. badziew = niepolecam

  • 0

    79. ~asika  2005-12-11 13:08:43  host: xdsl-3099.lubin.dialog.net.pl

    witam--prosze o pomoc podczas nawiazanego polaczenia rozlacza mnie po 2 sec tak samo jest jak ktos dzwoni do mnie.Instrukcje mam w jezyku ang.Jak to zmienic??

  • 0

    80. ~Asiunia89  2005-12-12 12:26:33  host: bim225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak kupcie sobie ja jest bollllldzio fajniutka polecam ja bardzooooo a wszczególności dziewczynam. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

  • 0

    81. ~do kamila -Marcin  2005-12-19 18:47:43  host: abxi132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ty i te twoje simensy to jedna wielka pomyłka!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    82. ~alan  2005-12-22 17:54:49  host: proxy2.tkdami.net

    telefon jest spoko tylko mam problemy z wgrywaniem przez kabel ogolnie polecam fajny fonik

  • 0

    83. ~kamil  2005-12-23 20:41:49  host: wlan0-4.srem.net

    od nokii to nawet sagemy sa lepsze... a siemensy sa najlepsze!!!! ta nokia nawet 300zl nie jest warta!!! ten wyswietlacz... malo co na nim widac i bateria do du** ogolnie nieudany telefon.. nokie byly dobre ale 3lata temu.. a teraz to maja 50 telefonow ktore prawie nieczym sie nieroznia... laczy je jedno mikro wyswietlacz... przykre ale prawdziwe...

  • 0

    84. ~osk  2005-12-24 23:14:40  host: nott-cache-4.server.ntli.net

    muszé go miec.zajebisty telefon,idealny do wyrónienia sié w tumie.te extra diody po bokach wiecáce podczas grania dzwonków,elegancki wyglád i w ogóle, w ogóle...

  • 0

    85.  2005-12-29 00:00:13

    Kamil ty chyba nie wiesz co mówisz. Byłem posiadaczem tej noki(wymieniłem na SE d 750i) i nie nazekałem na nią była wspaniałym telefonem bateria trzymała 4-5 dni zdjęcia wychodziły lepsze niz w Siemensie cx 65 nawet na wyświetlaczu telefonu a tak pozatym to miałem siemensa cx 65 i sądze ze on jest do niczego bateria góra 2 dni zadnych elefancji w tym telefonie poprostu tandeta pozdrawiam wszystkich którzy mają nokie 3220

  • 0

    86. ~kuba92  2005-12-31 15:25:59  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Narazie posiadam SAGEMA MYX7 i nie narzekam...ale myśle o kupnie tej NOKII!!!!!!!!!Oglądałem ją w heyah i jest super...I tam na karte kosztuje tylko 466zł...Więc jak uzbieram to będe ją mieć!!!!!!!!!

  • 0

    87. ~vi  2006-01-05 17:31:36  host: wd66.internetdsl.tpnet.pl

    aktualnie mam siemensa c65 totalny badziew ... zawsze mialam nokie i zaluje zmiany ... ale juz niedlugo ... :))) polecam NOKIE

  • 0

    88. ~vi  2006-01-05 17:33:16  host: wd66.internetdsl.tpnet.pl

    Aktualnie mam c65 totalny badziew ... NIKOMU NIE POLECAM ...zawsze mialam NOKIE i zaluje zmiany na siemensa ...ale juz niedlugo :)))

  • 0

    89. ~ksalin  2006-01-06 21:06:56  host: w3cache.dolsat.pl

    mam ten telefonik jest zajebisty.Mam go od tygodnia i jestem z niego bardzo zadowolony.podobają mi się bardzo światełka które nieco przypominają dyskotekę.Gierki też są extra.kupiłem go w Anglii za 50funtów,całkiem sporo ale to itak niewiele bo u nas kosztuje więcej.muszę jeszcze przerobić go na polski menu,zdjąc simloka i oczywiście kupić starter do polskiej sieci.pocdrowionka dla internautów

  • 0

    90. ~arw  2006-01-07 12:55:29  host: host-ip178-148.crowley.pl

    do bartka sycow i hwdp, co jak co to i siemensy są do kitu i nokie i se i sagemy ...tylko lg t5100 jest ok:)
    "są gusta i guściki":)
    co do tej nokii (używałem jej)...jest bardzo fajna, solidnie zrobiona, do tego niespotykany efekt "disco":)..światełka plus wyświetlacz miga w rytm dzwonków komórka bajerancka, nawet mi sie podoba chociaż za nokiami nie przepadam., aha...aparat cyfrowy jak to w nokiach kiepski (brak zoomu, nieładny preview)..poza tym 7/10

  • 0

    91. ~Omenik  2006-01-21 12:43:29  host: abzf115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kto wie po ile jest w abonamencie za 35 zł lub za 25!!! Lub w taryfie era fun!!! Proszę o szybką odp.!!!

  • 0

    92. ~madi_17  2006-01-23 16:48:34  host: duo34.internetdsl.tpnet.pl

    spoko telefonik

  • 0

    93. ~barteek  2006-01-24 13:38:53  host: 213-238-73-124.adsl.inetia.pl

    polifornia ma 16 glosow - mowie wam spoko, fon tez bardzo fajny, polecam szczegolnie mlodziezy ;]

  • 0

    94. ~REJ  2006-02-01 22:13:00  host: boh83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZAJE_ TELEFONIK MYSLE GO WŁASNIE KUPIĆ POPROSTU EXTRA

  • 0

    95.  2006-02-03 17:10:52

    mam ten telefon i jestem zadowolony

  • 0

    96. ~Tigerness  2006-02-11 17:52:55  host: cqv16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Użytkuję Nokię 3220 od połowy stycznia i jestem zachwycona-najlepszy telefon,jaki miałam!

  • 0

    97. ~max  2006-02-19 12:05:44  host: abzc15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik okolo roku i napaczatku mi sie nawet podobal, a teraz gumki boczne to taki badziew juz mi sie scieraja i odrywaja, wiem ze mozna je dokupic ale niedlugo kupie cos lepszego to bede go sprzedawal. Ale tak pozatym to telefonik naprawde bez awaryjny igodny polecenia, batrai trzyma okolo 4 dni.

  • 0

    98. ~oskr  2006-02-23 20:11:53  host: h-82-177-157-234.dolsat.pl

    fajny telefon mam go na kartę.na początku miałem z nim trochę kłopotów czyli koszty z nim związane.otóż zepsuł mi se 2 razy raz z powodu sciagnięcia na niego dzwonków z niesprawdzonej strony.jej tytuł to wap.mobila.pl.a drugi raz wskutek przeładowania pamięci{a ma jej niezbyt wiele na dzwonki,zdjecia,nagrania i video.a poza tym musialem zrobić polskie menu i zdjąć simlockatakże...telefon bardzo niestabilny.a w ogóle kupiłem go w anglii stąd te dodatkowe koszty.

  • 0

    99. ~Baka  2006-03-01 16:48:29  host: 82.177.27.85

    szkoda ze nie mozna wymienic katy pamieci:-((

  • 0

    100. ~Tomash  2006-03-05 19:12:54  host: ip-84-201-215-5.it-net.pl

    Bardzo fajna komórka :) Czekam właśnie na "dostawę" :) Szkoda tylko, że trochę malutko pamięci, choć....... MOŻE BYĆ

  • 0

    101. ~:-]  2006-03-24 12:52:53  host: axh130.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefonik,chciałabym taki mieć ale ile kosztuje??

  • 0

    102. ~lolo  2006-03-30 17:48:32  host: aaww179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny fonik tylko ile on mozę kosztować a tak wogóle to mozna go dostać np w orange???

  • 0

    103. ~Kama  2006-04-05 16:56:44  host: aawn62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ten fon moze aktualnie kosztowac???

  • 0

    104. ~iglo  2006-04-07 23:24:28  host: jelonki.robbo.pl

    Mam pytanie.
    Pojawiło mi sie "G" w lewym górnym rogu wyświetlacza i nie wiem jak to usunąc...prosze o jakieś wskazówki. Dziękuje z góry!

  • 0

    105. ~adam  2006-04-10 09:22:47  host: bwq203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon tylko mp3 nie ma

  • 0

    106. ~adi39  2006-04-11 21:23:19  host: abqv48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie czy mozna do niej wgrywac mp3??

  • 0

    107. ~beta  2006-04-13 00:05:53  host: gprs9.orange.pl

    super telefonik, mialam go ponad rok. Jedyna rzecz, która mnie wkurzala to, to,że te klipsy boczne się strasznie niszczyly. Nokia górą, reszta to szajstwo!!!!!!!!!

  • 0

    108. ~BlackTeam  2006-04-14 22:35:35  host: dtb127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Są telefony i NOKIE, a jak ktos mowi ze nokia jest do bani to chyba zadnej nokii w reku nie mial.A te wszystkie siemensy i SE to se możecie w d..e wsadzic. ja tego szrotu to nawet za darmo nie chce...telefon musi byc praktyczny, a nokie takie są. pozdro dla posiadaczy nokii.

  • 0

    109. ~griim  2006-04-16 17:01:03  host: w3cache.tcz.vectranet.pl

    mam telefon ten od wczoraj i jest zajebisty brakuje mi podczerwieni ale poza tym to bajer a powiedz mi ktos czy istnieje w niej cos oprócz podczerwieni ale podobnie dzialajacego??

  • 0

    110. ~oskar  2006-04-18 19:44:15  host: w3cache.dolsat.pl

    to super telefon.filmy troche krótkie i zdjeca niespecjalne ale to niewazne.nie mam zbyt duzej sposobnosci do korzystania,zresztą po co za dużo prądu pobiera.fajne te efekty swietlne szkoda ze tak duzo energii ciągną ale co tam.

  • 0

    111. ~Aaa :)  2006-04-19 17:56:24  host: dzf191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh... mam nokie 3220 od paru dni i jak narazie mi siem bardziuchno podoba tylko sofcik troszQ jest kijowy ale wkoncu da siem to zmienic ;> ale tak pozatym jest elegancka :):)

  • 0

    112.  2006-04-19 20:26:54

    Mój kolega ma ten telefon super tylko gdyby miał irde albo blutusa

  • 0

    113. ~noemka  2006-04-22 14:49:41  host: d51522F53.access.telenet.be

    mam ten telefon jest beznadziejny!!!! nigdy go nie kupujcie to taki zlom :/

  • 0

    114. ~oskr  2006-04-23 20:28:49  host: h-82-177-157-234.dolsat.pl

    do noemka:zlom?o zesz ty...

  • 0

    115. ~nemo  2006-05-04 17:18:20  host: 83.68.79.233.mielec79.tnp.pl

    czy ta nokia obsluguje dzwojki real,true tone???

  • 0

    116. ~Aaa :)  2006-05-07 12:48:37  host: dxy117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nio także po dłuższych obserwacjach:P ten fon jest nawet nawet... tylko własnie jest ten mały knif ze nie ma irdy:( ale jesli siem ma kabelek to wszystko jest wtedy giteSs :D

  • 0

    117. ~natala  2006-05-17 08:40:51  host: nat-krl.karolin.pl

    ja mam go od roku i jestem z niego zadowolona chociaz gumki boczne sie scieraja ale obecnie to mały wydatek ok 3 zł jedna sztuka na allegro wiec mozna kupic nowe;) tel jest zajebisty poza tym ze ma malo pamieci ale ja nie narzekam :)

  • 0

    118. ~Dymek  2006-05-21 09:05:38  host: pc216-91.cable.satra.pl

    szkoda że nie ma podczerwieni :/

  • 0

    119. ~claptonatari  2006-05-26 23:37:32  host: xdsl-5173.lubin.dialog.net.pl

    Zajeisty ale: nie ma podczerwieni, nie ma bluetooth, mało pamięci, słabe zdjęcia, krótkie filmy, nie ma MP3, ścierają się elementy obudowy, kiepski soft, ale przeciez to NOKIA, więc mimo tego co pozbierałem z Waszych opinii musi być zajebisty.

  • 0

    120. ~  2006-06-24 23:24:00  host: host-ip58-25.korbank.pl

    Zajebisty fon nokie są najlepsze,ta spadła mi z 9 piętra i uszkodziła się tylko obudowa.nie kupujcie SE ani siemens to jest taki badziewny złom że za friko bym nie chciał.

  • 0

    121. ~Oskar  2006-07-01 09:04:16  host: dcm174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM GO 3 MIECHY ZEST ZAJEFAJNY TYLKO GUMKI SZYBKO SIĘ ZJEŻDZAJĄ ALE PO ZA TYM CHCE KUPPI OBUDOWE Z PODŚWIETLENIEM Z TYŁU DO NAPISÓW.POZDRO

  • 0

    122. ~betty  2006-07-01 22:34:58  host: host-81-190-245-188.grudziadz.mm.pl

    mialam go pół roku i zamienilam na siemensa c75.Strasznie zaluje!Nokia to nokia i nikt mi nie przegada ze np.SE czy Siemens jest lepszy!Telefonik jest super i wcale nie robi złych zdjec!

  • 0

    123. ~benek1267  2006-07-09 16:36:06  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    jest OK tylko szkoda ze nie ma podczerwieni.

  • 0

    124. ~  2006-07-14 15:49:05  host: nat-202-39.globalconnect.pl

    no tAk Wszystcy majom racje Ale Sie Z Jednym Nie Zgadza Jakbyscie pokobinowali to mozecie zalatwic w necie konwenter i macie mp3 czyli cos takjiego ze zamienia formac mp3 na amr i mozna normalnie pszeslac na telefon mp3-trujke oceniam ten telefon na 9

  • 0

    125. ~posiadzacz nokii 3100  2006-07-24 13:00:24  host: auu19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    istnieje blutetoth

  • 0

    126. ~gun-d  2006-07-25 15:03:46  host: em213136232218.teleton.pl

    jesescie bandą dzieciaków nie mającą pojęcia o telefonach. nokia to jedna z najczęściej psujących się marek. prowadzę niewielki punkt jednego z operatorów i przyjmuję miesięcznie kilkadziesiąt nokii do serwisu, podobnie sony ericssonów. judyna marka, która wogóle się ni epsuje to... :P

  • 0

    127. ~Tigerness  2006-07-27 16:40:33  host: stegny-gts.stegny.2a.pl

    Przecież nokia 3220 nie ma bluetootha-tego jestem pewna-od 7 miesięcy ją mam i go nigdzie nie wypatrzyłam ;)

  • 0

    128. ~siemens C75  2006-07-27 16:50:55  host: host-89-228-34-166.elk.mm.pl

    nie kupujcie tego kurestwa !!
    to wielkie gówno !!
    ładniej bym narysował niż ten aparat robi zdjęcia !!
    pozdro dla użytkowników siemensa a zwłaszcza C75

  • 0

    129. ~nokia3220  2006-07-29 14:27:38  host: bwd158.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefo od kilku miesięcy,jest super ale szkoda ze niema irdy ,bąbastyczny telefonik glosujcie na niego , ja postawiłem 9

  • 0

    130. ~Justysia:)...Nokia 3220...  2006-07-30 19:02:28  host: czy226.internetdsl.tpnet.pl

    Ja ten telefon posiadam.Jest lajtowy ale ma jedną wade której nie moge ścierpieć ten skurwysyn nie ma podczerwieni.Mam go od niedawna i juz sie zastanawiam nad jego sprzedaniem i kupieniem sobie nowego koma.Tylko jakiego???Mam do was prozbe doraćcie mi jaki mogła bym sobie kupicylko najlepiej zeby cena nie byla....zbyd duza :P )

  • 0

    131. ~Alan.M  2006-08-20 17:26:15  host: avl113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja oceniam na 7 bo niema odtwarzacza mp3 irdy i radja a to poważne braki kupcie 3200 a oceńcie na 9 3200 bo ma irde i radjo.pozdro.:-)

  • 0

    132. ~Alan.M  2006-08-20 17:26:57  host: avl113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szkoda że niema radyjka i irdy.:-( pozdro.

  • 0

    133. ~Jacolak  2006-08-24 10:30:37  host: szostka-nat.os1.kn.pl

    Nokia 3220 ma radio!!!

  • 0

    134. ~  2006-08-24 10:32:46  host: szostka-nat.os1.kn.pl

    Tu piszą że niema ale zobaczcie se na oficjalnej stronie nokii... telefonik jest GIIIIIIT

  • 0

    135. ~myca_2000  2006-08-30 11:52:18  host: abuw63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak to ma radio?
    Gdzie ono jest?

  • 0

    136. ~Tomaszek  2006-09-01 20:57:35  host: 83.68.91.8.mielec91.tnp.pl

    Bardzo fajny telefon nokia to nokia. polecam!!!!

  • 0

    137. ~se  2006-09-19 14:27:15  host: 212.160.172.70

    ludzie o czym wy mówicie...?! nokia to firma która jest długo na rynku i dlatego ludzie kupują te telefony!! bo uważają, że ma doświadczenie! gówno prawda! porównajcie sobie telefony nokia i np sony ericssona! to jest przepaść! nokia nie dorówna se

  • 0

    138. ~  2006-09-29 12:28:42  host: system8589174234.ptvk.pl

    Nokia 3220 mam ja od roku ani razu mie sie nie spieprzyła ani razu nie zrobiła tego co robia siemensy tzw zawieszania robi fajne zdjecia , filmy tez dobrej w miare jakosci , odtwarza amr i mp3 !! na sofcie takij jak ja mam czyli (v 5.10 07-09-05 rh-37) aby sprawdzis soft wpiscie kod *#0000#. No a co do wad to moze ta irda ale irda to tez o dupe rozbic najlepszy jest blutut :P a jescze jedno mi wystarczy ten fonik jeste zajebisty naprawde a nie jak te dzieciaki wsztski pisza ze ta nokia jest zjebana bo nie ma tego tamtego a co to ..... jest kombajn bo wy własnie obsmarkulce majace lepsze komórki zakrywacie swoje puste ego tym ze tatus biznesmen kupi wam SE w 800 i macie czym zbierac publike w klasie ale mniejsza o to tu chodzi o nokie 3220 jeste fajna i nokie sa i beda na topie i na 1 miejscu jak cos to pytanie prosze kierowac na gg 621 58 23 postaram sie odpowiedziec na pytanie zwiazane z nokia 3220

  • 0

    139. ~@@@@  2006-10-14 22:05:45  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    ta nokia to dobry aparat dla młodzieży/dzieci poniewaz ma dużo "BAJERÓW" :szablony wkładane pod obudowe różne kolory telefonu..Ma mały wyświetlacz nie ma IrDy ani Bluetooth bardzo słaby aparat fot. brak również odtwarzacza mp3 i słaba polifonia... Ja bym jej na pewno nie kupiła.Ja mam K700i i nie wimieniła bym go na żaden inny telefon. pozdrawiam

  • 0

    140. ~gross  2006-11-01 19:47:47  host: bgp152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupie ten tel w piatek cena jest przystepna a ze brak tego i tamtego nie przeszkadza-i tak sie nie uzywa telefon do dzwonienia i sms a nie mp3 i aparat mpx 8.0 nokia na sms jest 160 znakow a na jebanego c75 tylko 65-juz nie kupie siemensa NIE MA TO JAK NOKIA!!!!!!!!!!!

  • 0

    141. ~szenia  2006-11-17 21:26:09  host: gate-witnet.volta.net.pl

    Nokia 3220 to świetny telefon! mam go juz od 8 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. na brak Irdy az tak bardzo nie narzekam, kabel usb mi wystarczy. ani razu mi sie nie zawiesil, nie wylaczyl po upadku itp. tylko kot mi wygryzl dziure w gumowej klawiaturze:)

  • 0

    142. ~nokia  2006-11-18 02:33:34  host: vlan.efekt.net.pl

    niema to jak N93i i co wy nato?????

  • 0

    143.  2006-11-24 15:32:47

    nokia - nie mądre jest porównywanie tej nokii z nokią n93...

  • 0

    144. ~MAXXX  2006-11-25 11:33:35  host: host-80-54-137-198.przasnysz.mm.pl

    ~gun-d coś cię powaliło chyba na łeb ! nokia to najbardziej wytrzymalsza marka telefonu i nie wciskaj ludziom kitu, że nokia bardzo często się psuje ! To nie prawda ! mam nokie 3220 nie całe 2 lata i nic jej sie nie dzieje a wcześniej mialem 3310 2 lata i też nic nie wciskaj ludziom kitu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    145. ~mała  2006-12-13 19:57:04  host: 62.233.230.186

    Też posiadam ten telefonik i uważam, że jest super!! najbardziej w nim sobie cenie: *bardzo przyjemnie sie na nim pisze smsy!! (bo jak mam na niektórych telach pisać esy to mnie trafia jakie klawiatury są niewygodne) dla tej 6+ *efekty świetlne *obudowa FunShell też jest dojechana. a jeśli lubi się gry zręcznościowe, można się wykazać w 2 grach sterowanych obracając telefonem pod specjalnym kontem. można się nieźle wmontować!! *zdjęcia nienajgorsze. *wewnętrzna pamięć na smsy. Niestety posiada też minusy: *mała pamięć ;( *brak możliwości założenia karty zewnętrznej ;( *i brak dzwonków mp3 ;( Ale ogólnie naprawde bardzo polecam!!!!

  • 0

    146. ~UluSia-  2006-12-18 15:59:47  host: akp214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gówno, Gówno i jecze raz GÓWNO! moja siostra go ma. Pamięci tyle co kot napłakał, może 20 zdjęci się zmieści. Ani podczerwieni ani bluetootha nie posiada. na dodatek się zacina przy otwieraniu folderów, wiadomości itp. jednym słowem-shit! nie polecam!

  • 0

    147. ~karcio  2007-02-10 10:32:12  host: aapq240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najgorsze jest to że nie ma PODCZERWIENI!

  • 0

    148. ~Dawidek  2007-02-17 06:34:20  host: akg126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja bym na twoim miejscu kupil nokie 6230i wszystko ma oprucz latarki sam taka mialem kiedys ;p

  • 0

    149. ~aSienka  2007-02-23 11:12:14  host: abyb24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam ten tel. przez niecałe półtora roku. Jest ok. Jak każdy telefon ma wady i zalety. Kiedyś pływał w wodzie a nadal działa, a bateria działa świetnie!:P Denerwujące jest ciągłe ścieranie bocznych gumek, mała pamięć i tak jak wszyscy piszą - brak irdy :(

  • 0

    150. ~POLECAM  2007-02-24 22:15:09  host: fec162.internetdsl.tpnet.pl

    MIESIAC TEMU GO DOSTAŁEM I NADAL SIE NIM BAWIE .. TAK CIESZY CZŁOWIEKIEM :) ZAJEBISTE TE SWIATELKA, ZERO ZACINANIA, BATERIA W CHUJ DŁUGO TRZYMA, ZDJECIA I FILMIKI W B. DOBREJ JAKOŚCI, FAJNE MENU, OGÓLNIE BAJER KOM! POLECAM

  • 0

    151. ~A.G  2007-03-06 20:58:50  host: aya122.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefon radio i mp3 można softem wgrać

  • 0

    152. ~Kimi  2007-04-01 18:38:09  host: ti511220a080-7365.bb.online.no

    Mam tą komórkę i moim zdaniem ma za mało pamięci żeby robic zdjęcia i SMS i dla mnie jago ocena to 8,6/10

  • 0

    153. ~:P  2007-04-04 16:44:12  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    mam nokie 3220 od 2 lat...jest OK nie narzekam, ale te światełka sa wkurzajace czasami..ogółem jest dobra nie ma co:D ale jak dla mnie to troche za mało pamięci..No ale nokia jak to nokia-prosta w obsłudze i funkcjonalna:) POLECAM! POZDRO!!!

  • 0

    154. ~;p  2007-04-04 16:56:47  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    nokia 3220 ma zajefajna grafike! mi tam sie podoba, jeju no i co ze nie ma niekotrcyh funkcji;/ jak kazda komorka ma wady i zalety...bosz;/ POLECAM!

  • 0

    155. ~maba  2007-06-17 20:56:28  host: abak2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do dupy!!!!!!!Ma słaby aparat, i mao kontaktów i gdzie to radio??????????????????????????????????????nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • 0

    156. ~Alan.M  2007-06-28 21:50:00  host: atw189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój kolega kupił to to w arenie i szpanuje tym tym ale ja mam motorolkę V500 z kodami na Video 100 maksymalnie wiadomości w skrzynce raportami dostarczenia i jest git POZDROOO dla posiadaczy nokii motorol samsungów i sony ericssonów 8-)

  • 0

    157. ~Dzdrooller  2007-07-12 13:17:36  host: 212.160.209.146

    TA nokia jest super jestem pewny ze większosc z was którzy mówią ze jest do du.... nigdy nie trzymali tego fona w ręku poprostu brawa dla noki!!!!!!!1

  • 0

    158. ~Lena  2007-07-14 09:19:26  host: 213-238-98-18.adsl.inetia.pl

    Do Alan.M , szpanujesz że możesz pomieścić 100 wiadomości!? Ale szajs! Ja mogę 200 Bo mam SMASUNGA SGH-E330 .... Zobacz sobie na ten telefon!!!

  • 0

    159. ~mateuszmafii  2007-07-20 16:11:23  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    ta nokia to super telefonik mam ją dwa lata ale niedawno padł mi w niej soft a poza tym jest niezawodna jedyną małą wadą jest to za ma bardzo mało pamięci ( wystarczałoby 10mb ) i scierające sie boczne gumy

  • 0

    160. ~Edmund  2007-08-14 22:22:48  host: abpf106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja miałam ten fonik ponad rok i w sumei nie był atki zły, ale ta przenośna dyskoteka:)mnie wkurzała.Poza tym mało miejsca na zdjątka i bateria szybko mi sie rozładowywała.Po roku mogę powiedzieć, że drugi raz bym go nie kupiła:)

  • 0

    161. ~Malynka  2007-09-13 21:48:39  host: bgm146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gumki te z boku po pewnym czasie sie scieraja i odpadają... ale to nie wielki munus koszt takich gumek to ok 2 zł :) nir polecilabym osoba starszym no jakby to powiedziec bo amja wieksze palce a przycisk OK wciska sie dosyc ciezko :D ale jak sie juz przyzwyczai to... to telefonik jest cool ;)

  • 0

    162. ~Ada  2007-09-28 19:12:39  host: ip-89-174-124-121.multimo.gtsenergis.pl

    Telefonik co wynika z waszych opini spoko właśnie dostałam go nowego :) myśle ze bedzie ok

  • 0

    163. ~Nokiaok  2007-10-05 21:10:08  host: 195.205.60.116

    Mam nokie 6070 i bardzo mi sie podoba.ale tanokia jest fajna bo ma te gumki ale nie ma irdy(podczerwieni)i to minus ale pamiec duza

  • 0

    164. ~lolek  2007-10-15 00:04:57  host: host250.quarknet.pl

    Mam ten telefon jako zastępczy, i powiem że całkiem ok, a jak wam sie ścierają gumki to wystarczy sobie kupić plastikowe i po problemie, a diody świecą tak samo (wiem bo mam plastiki) koszt około 5zł. Telefon prosty w obsłudze i funkcjonalny.

  • 0

    165.  2007-11-11 14:43:16

    jednym słowem shit... mam tego fona 3 lata i zamierzam se kupic nowy... w sumie dzieki temu ze to nokia to bardzo wytrzymały tel i polecam go jedynie początkującym... ani razu nie musiałem byc z nim w serwisie... 0 zacinania i innego shitu... ale jesli chodzi o wyposażenie tego telefonu to żal dupe mi sciska... apart wielki niewypał... słaba rozdzielczość, mało pamięci brak irdy i bluetootha... a te efekty świetlne czyli diody po bokach telefonu to totalna wieś... całe szczęscie ze można ustawić zeby tego nie było... no i oczywiście swietna klawiatura, super sie pisze smsy... jesli to ma byc twój pierwszy fon polecam a jesli nie to kup lepiej sony ericssona... pozdr

  • 0

    166. ~HooliganS  2007-11-19 13:36:24  host: emj162.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka mam ten tel od roku i nawet jestem zadowolony XD mialem przednim Philipsa 362 i wlasnie z niego sie wymienila na te nokie i jestem zadowolony! zdjęcia i Video moze nie są najlepszę jakosci ale jest Ok!dla mnie tel jest dobry! a diody hmm SUPER XD pozdro dla posiadaczy tego tel ...

  • 0

    167. ~nokiaman  2007-12-02 17:13:41  host: ip9232.t16.ds.pwr.wroc.pl

    pozdro dla siemens c75 Masz racje to takie gówno jak żadne inne ale ekonomiczne jak spadnie to niewarto sie po niego schylać SIEMENS C70-GÓWNO

  • 0

    168. ~HaruPL  2007-12-11 21:15:36  host: nat-14.mikolow.net

    mam tego fona od czerwca 2007 jako kolejny właściciel telefonik jest super znakiem rozpoznawalnym są boczne diody które fajnie mrugają ;)klawiatura wytrzymała ok 7500(przy moim posiadaniu) i prawie sie nie starła....Fakt trochę mało pamięci i brak IrDY ale i tak telefon jest godny polecenia:D Pozdr.

  • 0

    169. ~Kubik  2007-12-23 10:48:57  host: acfp158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon,aczkolwiek trochę mu brakuje.Przede wszystkim mało pamięci.Z brakiem mp3 sobie poradziłem konwertując je na AMR w programie Total Video Converter jakośc całkiem całkiem.Wybrałem ten telefon głównie z racji obudowy Fun shell super bajer polecam.A fon nokia jak to nokia,,w środku praktycznie jak Nokia 6020" Pozdrawiam

  • 0

    170.  2008-01-01 13:34:01

    "możliwość pisania wiadomości poprzez machanie w powietrzu specjalną obudową Fun Shell" Nie bardzo rozumiem. To jaka ta obudowa jest?? Prosze o odpowiedź.

  • 0

    171. ~doktor  2008-01-07 16:02:42  host: chello083144098206.chello.pl

    jest to specjalna obudowa fun shell którą trzeba dokupić osobno

  • 0

    172.  2008-01-10 21:53:18

    No ale jak to możliwe że przez machanie telefonem w powietrzu piszemy wiadomość??

  • 0

    173. ~Gołąb  2008-02-08 17:49:14  host: elt185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest zarabisty telefon. sony erikson to gówno. a siemens c75 smierdzi wogole simensy,sagemy,lg,sony eriksony,plusfon,alkatele to gowna. nokia jest najwytrzymalszym telefonem.Owszem ma swoje wady ale i tak jest zaj***. Pozdro dla wlascicieli NOKI.Szacuneczek yoyo

  • 0

    174. ~dupamaryna  2008-03-21 22:32:12  host: 87-205-191-254.adsl.inetia.pl

    ale wy pierdolicie smuty. Gdzie w niej bluetooth?? Gdzie mp3?? Przeciez to tylko odtwarza amr i nic wiecej

  • 0

    175.  2008-05-18 19:54:17

    o to jest nawet spoko telefon jak go miałem to mi spadł przez wibracje z 2-metrowej drabiny i nic jesli ktos pracuje na wysokosci to sie przyda ale ma słaby aparat i sobie gnije z was jak niektórzy pisza ze ona ma radio czy MP3 lub blotooth czy irde zal

  • 0

    176. ~Gaara  2008-05-25 16:44:41  host: ip-83-2-92-44.static.xcore.pl

    Siemano... Ten telefon dostałem od wujaszka... jest super zdjęcia i video może mają kiepską jakość ale dodatki typu naklejka z tyłu czy te dioody... supperrr

  • 0

    177. ~nxf  2008-06-12 16:54:59  host: w3cache.sistbg.net

    fajny fonik....

  • 0

    178. ~Olka ;)  2008-06-23 10:24:51  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    Ja mam ten telefon juz troche wiecej niz 2lata. I powiem wam ze spadł mi juz NIE RAZ wiele wiele razy i działa tak samo jak działał, przez te lata mam tylko zniszczona obudowe Ale mam zamiar kupic sobie nowa. Racja nie ma w nim mp3, Irdy, bluetooth ale to juz nee taka wielka Tragedia i załamka zeby go nie polecac. A zdjec wcale nie robi takich złych Jak na mooj gust i moje zdanie to jestem z niego całkowiecie zadowolona xD ;)

  • 0

    179. ~Skorpion  2008-06-27 23:33:44  host: cve122.internetdsl.tpnet.pl

    Też mam go ponad 2 lata i jest niezawodny.

  • 0

    180. ~  2008-09-08 17:45:24  host: ekz131.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tego tela już jakiś czas i kilka razy spadł i nadal działa tylko jeden minus niema chociaż tej irdy tylko trzeba wszystko do niego wgrywać przez kabel. Ogólnie spoko tel

  • 0

    181. ~patrik222  2008-10-13 19:33:15  host: accs99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie3220 od ponad 2 lat. jest niezawodna. nie zamieniłbym się na żaden inny. może nie ma bajerow typu mp3, super foto czy takie tam ale od tego są inne osobne urządzenia.tel to ma być tel i taka wlasnie jest ta NOKIA. POLECAM

  • 0

    182. ~...  2008-11-01 12:17:01  host: nat1.1.telkab.pl

    Bardzo fajny telefon, ale nie ma co ukrywać, że powoli nokia zostaje w tyle w porównaniu z innymi producentami takimi jak Sony Ericsson czy Samsung. Mimo wszystko mam ten telefon już 2 lata a wszystko w nim działa doskonale, także - polecam

  • 0

    183. ~n3  2008-12-29 11:10:53  host: bec35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona od początku 2004 roku . 4 obudowa 5 klawiatura i jest nie zniszczalna .

  • 0

    184. ~asiunia282  2009-01-17 18:36:23  host: dxy34.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do d*** wogole nie trzyma baterii i sie ciagle rozwala nie ma bluetooth ani irdy guwno i tyle!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    185. ~fit  2009-02-07 18:55:08  host: ffc44.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tą nokie już od 4 lat. Klawiature musze wymienic i moze baterie - ale to pierwszy raz! Może nie ma tyle bajerów, ale na razie nie zamieniłbym ją na żadną inną! Jeżeli ktoś potrzebuje telefonu, a nie jakiegoś kombajna to jak najbardziej polecam!

  • 0

    186. ~3220  2009-04-05 14:42:18  host: eky210.internetdsl.tpnet.pl

    Spadł na beton, płytki itp "x" razy, zalany raz, utopiony raz, dodatkowo kilka innych wypadków - wciąż działa, bateria nadal trzyma co najmniej 3-4 dni, nieużywana tydzień. Pytanie za 100punktów, który nowoczesny telefon to potrafi:)?

  • 0

    187. ~grygson  2009-05-20 17:32:42  host: gcl226.internetdsl.tpnet.pl

    zajefajny telefonik mam w naprawie n82 (wyswietlacz) no i kupilem se 3220 na czas naprawy i tak na zapas za 130 zlociszy zeczywiscie nic wsumie niema ale jest wypasiony telefonik muwie wam polecam

  • 0

    188. ~n3220  2009-06-19 20:45:45  host: bxi66.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik 3 lata i jestem z niego bardzo zadowolony.

  • 0

    189. ~frugo  2009-08-09 16:03:48  host: 88.220.69.79

    mam ten telefon już równe 4 lata. Nie zepsuł się ani razu. Bateria trzyma 3-4 dni. Tylko obudowa się rozpada. No ale telefon spadł mi tyle razy, a obudowy nie wymieniłem ani razu. Zresztą obudowę można zawsze wymienić. Jedyna jego wada to brak Irdy. Ten telefon to był mój strzał w dziesiątkę. Zero awaryjności! Dzisiaj już się takich telefonów nie robi :/

  • 0

    190. ~3x  2009-11-19 23:51:57  host: acpf13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam ponad 3 lata i nigdy się nie zepsuł, jak komuś nie są potrzebne w telefonie niewiadomo jakie bajera to bardzo polecam, bateria trzyma ok 5 dni, pisze się na nim szybko i wygodnie, jak komuś nie podoba się, że się świeci to zawse może to wyłączyć

  • 0

    191. ~mikiiiiiiiii  2009-11-27 22:47:51  host: 83.1.145.117

    aa ja chce go kupić gdzie go można dosac i czy w ogóle to możliwe???

  • 0

    192. ~InesKa  2010-03-21 19:46:49  host: apn-77-114-183-105.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefonik ten mam do dnia dzisiejszego, od kiedy weszły na rynek. Na to co on przeżył to naprawdę jest niezniszczalny. A korzystam z niego bardzo dużo.

  • 0

    193. ~Kuba  2010-05-24 20:35:55  host: chello089079009123.chello.pl

    Właśnie kupiłem nowa... :) Nie mogę się doczekać. Hehe. Stary ale jary :D

  • 0

    194. ~Stofff  2010-09-23 21:12:15  host: host-n1-65-33.telpol.net.pl

    A kto mi powie ile on ma diod jakie kolory??

  • 0

    195. ~Celebration  2011-05-16 18:37:09  host: apn-95-40-80-35.dynamic.gprs.plus.pl

    hehe tak sobie czytam te komentarze z 2004 i nie mogę uwierzyć, ze to tyle czasu minęło ;-) dostałam go dzisiaj jako tel. zapasowy, bo moja x3 jest u naprawy, naprawdę ciężko jest się teraz przestawić na taki telefon, a pamiętam, że kiedyś każDy był takowym zachwycony ;D ;-)

  • 0

    196.  2013-01-22 16:27:16

    mój pierwszy tel z kolorowym wyświetlaczem:)) te kolorowe swiatełka były super;)) ale "kursor" był niedopracowany. klawisz wyboru w środku.

  • 0

    197.  2013-03-24 15:31:19

    Mam nówkę sztukę i drugi który używam od czasu do czasu :) Super ;p

  • 0

    198. ~koko  2014-04-03 15:03:29  host: ip-109-196-242-75.static.system77.pl

    w moich rękach znalazł sie przypadkiem i to w 2014roku :):)ten telefon jest wyje,,,,, w kosmos :) :) zlałem ciepłym moczem smart fona i przesiadłem się na tą nokię, może kursor jest niedopracowany ale bateria trzyma prawie 2 tygodnie no i te lampki ze o czadowych dzwonkach nie wspomne hehe oldschool, na pewno nie wrócę do dotykowego badziewia gdzie ładowarkę trzeba nosic przy sobie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-5-239.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet