Nokia 3210 - opinie
Telefony Nokia Nokia 3210 Opinie o Nokia 3210

Nokia 3210

w sumie: 53
  • 0

    2. ~MATiASS  2005-05-14 11:46:00  host: bef31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja pierwsza komorka naprawde super jedna z pierwszych nokii polecam jak ktos nuie lubi bajerow to to jest super nokiaa !!a poza tym mozna ja tuningowac np:wlozyc pod ekran jakas tapetke i bedzie imitacja kolorowego wyswietlacza !!mozna zrobic neony !!

  • 0

    3. ~sada  2005-10-11 21:49:44  host: ebc229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mozna tez komus zryć miche

  • 0

    4. ~yogi 2  2005-10-31 22:06:38  host: nat2.telkonet.pl

    Tylko gdzie go można kupić za 99 zl funkiel nówkę

  • 0

    5. ~Shebo  2005-11-09 12:31:36  host: aex170.internetdsl.tpnet.pl

    Najlepsza nokia do tuningu! zmieniłem diody, softa, bude na imitacje 7210, wsadziłem vibre, aktywowałem net monitora i kupiłem kabel do grafik i dzwonków i tel wygląda zaje*iście:)

  • 0

    6. ~SmS-eXprESs  2005-12-16 15:53:13  host: bj178.internetdsl.tpnet.pl

    miałem ta komórke, niezawodna, trzyma 5 dni bateria, ale jak na dzisiajsze czasy to tyroche przestarzały juz model, używka nie powinna kosztowac wiecej niz 30 zł :)

  • 0

    7. ~byczek  2006-01-16 19:58:39  host: dsi251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    komorka fajna, troche bajerow, ale duza i duzo wazy... :/

  • 0

    8. ~sl@wek  2006-02-02 23:20:50  host: 82.160.42.61

    moja pierwsza komora, jak ja ja dawno mialem...:D

  • 0

    9. ~Mateusz  2006-03-23 15:55:36  host: abnx92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może nie jest to komórka na wypasie, ale jako pierwszy telefon całkiem dobrze sie sprawdza, świetnie wprowadza w świat telefonii komórkowej i nie ziemsko wytrzymały, wbijałem nią pineski i grałem w "kręgle", a ona dalej działała:)

  • 0

    10.  2006-05-30 16:29:22

    Nie do zajechania. Jeszcze na chodzie.

  • 0

    11.  2006-05-30 16:31:51

    Nie do zajechania. Jeszcze na chodzie.

  • 0

    12. ~  2006-07-24 12:49:49  host: auu19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    idiota jak można nawet najgłupszą komórka wbijać pineski i grać w gręgle

  • 0

    13.  2006-09-09 09:26:23

    ehhh wspomnienia....:P telefon obronny jak cos:P

  • 0

    14. ~robo  2006-09-30 15:03:03  host: NAT-A.bsk.vectranet.pl

    nawet fajna mam na niej dzwonki i grafe je

  • 0

    15. ~zibimark  2006-10-26 09:50:05  host: proxy1.tkdami.net

    choc ten telefon to inna epoka wspominam go bardzo dobrze solidnośc to chyba określenie pasujące idealnie na określenie jego charakteru,

  • 0

    16. ~homeosch  2006-11-05 13:23:25  host: 213.25.189.50

    ja kozystam z tego fonu juz 6 lat i jest ok mimo to ze kilka razy sie kompał

  • 0

    17. ~  2007-02-08 19:48:15  host: ablh33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna kogos zabic tym:)

  • 0

    18. ~guciu  2007-02-15 11:52:11  host: acqw200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nieźle trzyma rzucałem ją o ściany i o podłoge a ona dalej działa

  • 0

    19. ~Aga  2007-03-25 20:30:30  host: 213.199.253.194

    ten fonek to najlepsza nokia jaka wyszła .miałam go to mój pierwszy telefon miał taką słodką niebieściutką obudowę .gdybym mogła na pewno nie zamieniła bym jej na inny telefon .teraz mam 6103 i nie jestem z niej zadowolona :(

  • 0

    20. ~Jasio  2007-04-26 01:09:02  host: wlnet-host-251.wlnet.com.pl

    Telefon na miare wojenna. Kiedys po pijaku mi wypad i przejechalem go dwa razay polonezem, jak znalazlem nawet sie nie wylaczyl. Idealnie nadaje sie do gry w kosza gdy po przekatnej sali gimnastycznej w rogu stoi kubel. I dalej z niego dzwonie, mam go od 99 roku. Nawet plywalem z nim w kieszeni na mazurach. Nigdy nie naprawialem go. Tylko bateria zmieniana. Polecam

  • 0

    21. ~  2007-04-30 14:59:16  host: 80.51.74.15

    opłaca go się zakupić za 45zł po tuningu???? odpiszcie plis

  • 0

    22. ~  2007-05-02 10:02:05  host: ip-88-199-178-116.tczew.net.pl

    no jasne.bierz odrazu,nie wachaj sie.powaga.

  • 0

    23. ~miki  2007-05-12 09:53:04  host: xdsl-7440.elblag.dialog.net.pl

    Do Jasio: Sry ale jak bys go jakims zgracialym polonezem przejechal 2 razy to raczej by nie przetrwal. Ogolnie fajny wpadl do kibla i dziala ;)

  • 0

    24. ~Majkel  2007-08-04 22:54:38  host: aarm100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po prostu klasyk, kawał historii telefoni GSM...

  • 0

    25. ~alicja  2007-12-06 21:19:56  host: aasr182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to była moja pierwsza komórka...:P

  • 0

    26. ~ja14  2008-01-06 14:55:52  host: aama186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to był mój pierwszy telefon a dlatego że jest prosty w obsłudze to dałem go dziadkowi, ale mu się popsuł :(

  • 0

    27. ~oko  2008-01-09 13:05:13  host: accr233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znalazlem taki telefon i nawet dzialal xD to taki ,,dzwoniący kastet" ;D

  • 0

    28. ~Power  2008-02-21 20:21:22  host: bnj172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takich cegłofonów dwie sztuki obie z 2000roku i chodzą jak na ten rocznik to wręcz idealnie. Polecam ten dzwoniący kastet!!

  • 0

    29. ~maja  2008-03-11 14:42:34  host: dyf109.internetdsl.tpnet.pl

    Miałam ten fon jesienią 1999roku. Poza Nokia 6110 w tamtym czasie to był jeden z lepszych telefonów!!! Niesety po dość intensywnym użytkowaniu fon umarł śmiercią naturalną:-)

  • 0

    30.  2008-05-22 18:48:29

    To był mój pierwszy fon. Super sprawa. Miałem go prawie dwa lata dopóki nie ukradli mi go w wojsku chamy jedne:)

  • 0

    31. ~elvi  2008-05-27 20:47:17  host: 088156001161.ols.vectranet.pl

    Mam taką nokię, jestem trzecim lub czwartym właścicielem i korzystam z niej prawie 3 lata. W zasadzie jako telefon rezerwowy sprawuje się całkiem dobrze. Do połowy ubiegłego roku działała wręcz idealnie. Pierwszy raz zmieniłem baterię, ale chłam z allegro z zasady nie jest dobry, wiec obecnie muszę ładować 3210 częściej niż co 24 godziny. Nikogo nią nie zabiłem, ale upadła na ziemię kilkadziesiąt (kilkaset?) razy i przetrwała w postaci dosyć zwartej. Odpadającą obudowę i antenę skleiłem super-glue w związku z czym "cegiełka" nadal działa. Dopiero od pół roku traci zasięg głębi budynku. Obijała się, tłukła, była deptana, działała w temperaturze -25*. Nokia 3210 jest wspaniałą komórką. Jeśli zdecyduję się na inny telefon, ten oprawię w ramkę albo zniszczę pięciokilowym młotkiem. (Chociaż pewnie wykonam obie te czynności ;)) Pozdrawiam posiadaczy i użytkowników.

  • 0

    32. ~Żal  2008-06-07 12:44:46  host: cae7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Najlepsza nokia do tuningu! zmieniłem diody, softa, bude na imitacje 7210, wsadziłem vibre, aktywowałem net monitora i kupiłem kabel do grafik i dzwonków i tel wygląda zaje*iście:)" Mam nadzieje, że to ostatnia nokia którą "stuningowałeś. Nie niszcz następnej! To co robisz to WieśTuning, szkoda takiego klasyka

  • 0

    33.  2008-06-25 21:18:26

    Racja , i potem idze taki w dresie i szpanuje ,że ma "niby" nowszy(lepszy) telefon ...

  • 0

    34. ~Gal  2008-09-17 18:05:43  host: 77-253-3-16.adsl.inetia.pl

    Najlepszy telefon Nokii.

  • 0

    35. ~czarna  2008-10-15 17:16:14  host: bqg170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja pierwsza nokia, była cały czas w użyciu w mojej rodzinie-8 lat, ostatnio maiała ją babcia.I właśnie babci ukradziono ja miesiąc temu niestety:( A telefon działał bezawaryjnie przez 8 lat, pokażcie mi nowe aparaty które tyle będą działać??:) jest nie do pokonania:):)

  • 0

    36. ~kogut  2008-12-23 00:23:21  host: aedt222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia jest jak mół odporna na wszystko i trudna do zajechania :-)

  • 0

    37. ~Bartek~Henry~  2009-01-05 20:40:52  host: adsg185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eh mój ojciec kopił ten telefon w 1998 roku... miał go przez 2 lata potem oddal mojej matuli :) Matula miała go przez kolejne 2 lata i oddala go mnie xD Moja pierwsza komórka miałem ja przez rok i następnie dostała ja moja młodsza siostrzyczka która korzystała przez 3 lata ;]od 2 lat telefon leży w gracirni xD bardzo miły i mam do niego duży sentyment jeden z pierwszych małych telefonów na rynku ;]Trzymam go bo możliwe ze kiedyś mój sony K550 i sie zepsuje to zawsze będę miał telefon zastępczy ^^

  • 0

    38. ~Zen  2009-04-07 08:41:43  host: acnx173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja też ma 11 lat - na 1 baterii (które były jej słabą stroną. Do wczoraj wisiała na kablu - jako "domowy". Wczoraj dostała nową baterię (zainwestowałem 19 PLN - a co !!!) i hula aż buczy. U mnie Era ma słaby zasięg ale Nokia lepiej sprawuje się w tym zakresie od tych nowoczesnych.

  • 0

    39. ~paciorek  2009-04-13 22:04:13  host: gaja.tpnet.pl

    Od tego telefonu praktycznie Nokia stała się bardzo popularna i przesyłanie grafik i dzwonków no i oczywiście cooltowy SNAKE I ;-D

  • 0

    40. ~;paolo;  2009-11-03 18:43:38  host: ip-79-175-215-11.cable.smsnet.pl

    dostałem go od wdowy mojego serdecznego kumpla.Ma już 10 lat.Ale nie zamienie go nigdy na inny model.Jest po prostu super.Pryszczatym to nie pasi.Ale telefon jest do?.......a

  • 0

    41. ~D  2009-12-01 12:26:19  host: 83.220.123.236.dsl.dynamic.eranet.pl

    Telefon ten jest najlepszy ze wszystkich modeli Noki jakie wypuściła i ma to coś w sobie czego nie mają inne modele noki

  • 0

    42. ~miki  2009-12-16 00:01:02  host: public5180.xdsl.centertel.pl

    nie wiem skąd te opinie że pancerna. U mnie po zaliczeniu kilku upadków ze stołu zaczęła gubić zasięg, po roku bateria była tak słaba że częściej leżała przypięta do ładowarki niż była w kieszeni. Pełne rozczarowanie produktem nokii

  • 1

    43. ~z łezką w oku  2010-01-28 20:00:46  host: public-gprs75803.centertel.pl

    kurcze aż łezka sie oku kręci jak przypomnę sobie co z tą KOMÓRĄ przeżyłem :) hej czubku z kętrzyna oddawaj mi moje cudo... rzuciłem tym telefonem w boczną szybę jadącego audi... możecie nie uwierzyć ale te cudo dało radę :) nie odzyskałem już jej ale się opłacało :)

  • 1

    44.  2010-02-04 13:53:14

    Mój pierwszy tel:) zawsze będę go dobrze wspominał

  • 1

    45. ~  2010-03-03 20:58:35  host: b14.idd.net.pl

    moja pierwsza nokia.. :) zainwestowałe w drobny tuning(inny soft i wibra) itel słuzyl mi przez dobre 3 lata az padł smiercia naturalna... :( tel fenomenalny jednym słowem... :D

  • 1

    46. ~kasia  2011-01-27 16:30:38  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    to moj pierwszy telefonik był, kupiony za ciężko zarobione 100zł na roznoszeniu ulotek :D popieram opinie, był niezniszczalny, pamiętam jak kiedyś w czasie burzy biegłam, wypadł mi na beton w wielką kałużę i rozpadł się na części, myślałam, że już po nim, a tymczasem nawet nie trzeba go było specjalnie .... xD działał dalej bez zarzutu :)

  • 1

    47. ~adrian  2011-03-21 22:48:15  host: ip-62-69-236-190.globalconnect.pl

    znalazłem ostatnio swoją nokie 3210 z wibra ;D uzywałem ja ok 4-5 lat temu :D własnie zamówiłem baterie na allegro i zamierzam jej teraz używać taki oldschool ;D

  • 0

    48. ~Zapisz  2011-11-26 08:57:05  host: user-109-243-154-141.play-internet.pl

    @35. ~czarna "A telefon działał bezawaryjnie przez 8 lat, pokażcie mi nowe aparaty które tyle będą działać??:) jest nie do pokonania:):)" Nokia 1600 dziala mi juz 6 lat ;) W dzisiejszych czasach mozna kupic telefony, ktore tez sa nie do zabicia, ale tylko te najprostsze egzemplarze (tanie to nie znaczy ze slabe). Odnoszac sie do tematu kiedys snilo mi sie, ze w sklepie kupilem nieuzywane, nowe nokie 3210 i 3310 - chyba musialy to byc na prawde sympatyczne czasy ;) i te bajeranckie telefony nie daja tego klimatu co kiedys.

  • 0

    49. ~samoobrona  2011-12-25 11:20:29  host: 195.116.64.194

    Idealny telefon do samoobrony napastnik cię zaczepia lub kładzie na ziemie wyjmujesz komórkę i napie..alasz po ryju aż się zaleje i ucieknie.

  • 0

    50. ~slawex1983  2012-04-08 13:10:11  host: abti9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Klasa komórka. Wygodna w obsłudze, nie wygodna do noszenia w kieszeni. Prosta i trwała.

  • 0

    51. ~meydey  2012-12-13 05:34:20  host: user-5-173-55-20.play-internet.pl

    2 miesiące temu kupiłem cały komplet jaki fabrycznie wychodził za 1zl tylko bateria była padnięta. stan bardzo dobry. ktoś zainteresowany? pisać ceny jak coś.

  • 0

    52. ~  2013-06-22 00:24:20  host: acwo17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój pierwszy telefon. Nie miał aparatu, kolorowego wyświetlacza, dzwonków MP3. I człowiek był zadowolony.

  • 0

    53. ~mirekb  2013-11-10 00:51:19  host: apn-31-1-180-180.dynamic.gprs.plus.pl

    jakie kolo trzeba nieraz zatoczyc..2 fon po ga 318 w 2001.to bylo niebo a ziemia..nawet teraz bateria 1250 mAh robi wrazenie..zamowilem sobie 2 w stanie bdb

  • 1

    54. ~funfel  2015-07-12 12:41:44  host: 783212946.hosts.lcs.net.pl

    Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Noki 3210. Używał go od 1999 roku starszy człowiek, który odszedł już na łono Abrachama. Zdjąłem simlocka, kupiłem nową baterię (choć ta oryginalna trzymała jeszcze 1 dzień), włożyłem kartę i telefon ożył. Ciekawy jestem ile jeszcze lat wytrzyma. Przetestuję też baterie za 20 zeta firmy ATX 1600 mAh.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet