Nokia 3120 - opinie
Telefony Nokia Nokia 3120 Opinie o Nokia 3120

Nokia 3120

w sumie: 134
  • 0

    1. ~MM  2005-02-06 16:00:00  host: lukasz10.net.autocom.pl

    Posiadam ten telefon, od środka jest prawie taki sam jak Nokia 3100 ale obudowa jest ładniejsza. Jestem w 100% zadowolony z tego telefony, posiadam go około miesiąca, sprowadziłem go do Polski, bo wtedy go jeszcze nie było w Erze. Telefon wart polecenia :-)

  • 0

    2. ~RobertW  2005-02-24 13:33:00  host: 194.116.131.230

    OSTROŻNIE z tym telefonem ! ERA ostrzega kupujących przed nim bo ma wadę fabryczną w postaci niedbałego dopracowania klawiszy...poprostu odpadają ! SMSowcy niech uważają !

  • 0

    3. ~Tommyp11  2005-03-15 19:46:00  host: ana36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Solidny telefon dla niewymagającego odbiorcy, a przy tym elegancki.

  • 0

    4. ~Pawel  2005-04-23 20:22:00  host: as1-103.leczna.dialup.inetia.pl


    telefon jest naprawdę super!

  • 0

    5. ~MŁ  2005-05-07 15:25:00  host: host-81-190-35-172.szczecin.mm.pl

    Paweł: jestem ciekaw czy nadal bedziesz uwazal ze ten telefon jest super jak ci spowszednieje?

  • 0

    6. ~piotrek  2005-05-18 17:33:00  host: 80.51.224.9

    co to znaczy "spowszednieje" czy dotyczy to np. nokii 6310i ?

  • 0

    7. ~  2005-06-03 14:03:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    wedlug mni 3100 jest duuzo ladniejszy

  • 0

    8. ~Even  2005-06-19 19:18:00  host: h123.softpro2.pl

    Czy można wziąść obudowę od noki 3120 do noki 3100

  • 0

    9. ~konieczne  2005-08-12 13:03:47  host: eh202.internetdsl.tpnet.pl

    mam takie male pytanko ! czy obodowa do nokii 3120 wejdzie na nokie 3100 ? prosze o pomoc . z gory dzieki...

  • 0

    10. ~pawel  2005-08-13 11:02:47  host: bmm116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest fajny ale ma mala wade bateria szybko sie rozladowuje

  • 0

    11. ~Michał  2005-08-18 11:55:56  host: 80.244.128.8

    Mam mały problem-może ktoś poradzi.Chciałbym powgrywać do telefonu nowe dzwonki i tapety z komputera.Ale dziwnym trafem wykrywa telefon,ale nic nie da sie później z tym zrobic.Kabel jest od Noki 6610 ponoć pasuje.Jeśli ktoś miał styczność z tym problemem-pomoc mile widziana. Pozdrawiam

  • 0

    12. ~ukasher  2005-08-29 18:40:31  host: chello083144087208.chello.pl

    Telefon jest bardzo dobry bateria bardzo długo trzyma a poza tym ładnie wyglada .Polecam wszystkim

  • 0

    13. ~do Michał'a  2005-09-14 16:14:37  host: proxy11.toya.net.pl

    myślę że jest to kwestia zainstalowania Servive Pack'a 1 albo 2 do Windowsa, w 6230i jest to wymagane do komunikacji teleonu z kompem przez usb

  • 0

    14. ~marta  2005-09-17 14:27:47  host: cybermirror.one.pl

    czy ten telefon posiada dzownki real miusic? czy polifoniczne są dobrej jakości? prosze o pilną odpowiedz.

  • 0

    15.  2005-09-20 21:51:08

    do marty
    real miusic :-)))))))
    niestety nie :-((((((
    polifonia jak w nokiach ;-)))))))))))
    super.

  • 0

    16. ~kurokial  2005-09-21 16:17:10  host: c20-235.icpnet.pl

    jaki program do podłaczenia tej nokii z kompem ?

  • 0

    17. ~nsx  2005-09-22 14:28:54  host: 83.26.42.61

    dlaczam sie do pytania

    jaki program do polaczenia noki z kompem oraz jaki jest rozmiar pojemnosci, 1 MB czy 2 MB?

  • 0

    18. ~  2005-09-30 10:42:17  host: cfq65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka, telefon spoko. Sam mam nokie 3100 ale kupuje sobie obudowe i klawiature z nokii 3120, bo jest ładniejsza i pasuje na 1000% do 3100,wiem , bo sprawdzałem ....

  • 0

    19. ~Crisis  2005-10-02 12:14:05  host: rv3.internetdsl.tpnet.pl

    kurokial, nsx: Oxygen Phone Manager lub Nokia PCSuite - te 2 bez wątpienia powinny Wam wystarczyć.

  • 0

    20. ~marien  2005-10-08 22:10:50  host: dial-1002.elblag.dialog.net.pl

    mam pytanie. ten tel ma wg mnie powazna wade lub po prostu tylko moj egzemplarz. otoz zat cicho slysze rozmowcow podczas ropzmowy. jak dzwonie w domu to luz, ale jak ide na ulicy to musze prosic ludzi by sie powtarzali.jesli wiecie jak mi pomoc to bede wdzieczna!! napiszcie jak podglosnic rozmowy tel jesli sie w ogole da. nie moge poczytac w instrukcji,bo tel byl kupiony w szwecji i nie rozumuem tego jezyka. hehe.. prosze o wskazowki

  • 0

    21. ~sayer1  2005-10-10 20:12:27  host: 80.51.255.13

    mam problem z wgrywaniem do telefonu tapet itp. Mobil dla mnie jest wporzo i jestem z niego zadowolony. POlecam

  • 0

    22. ~...  2005-10-12 21:45:57  host: rev-99-128.ramtel.pl

    ma irde ?






    ?

  • 0

    23. ~zgredzik  2005-10-20 23:08:29  host: nat4.mnc.pl

    mam ten telefon 3 miechy i jest beznadziejny !!! co ztego ze ladnie wyglada jak nic niema !!! tu raczej placi sie za obudowe !!! za taka cene 4096 kolorow slaba polifonia irda bluetouth nic niema poprostu badziew !!!

  • 0

    24. ~digital  2005-10-28 21:13:45  host: byf135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zgredzik, może dla ciebie to badziew, ale nie wszyscy wymagają od telefonu tyle co ty, niektórzy potrzebują telefonu tylko np. do dzwonienia, wysyłania smsów, sprawdzenia jakiejś daty w kalendarzu, zapisania ważnych dat czy użycia od czasu do czasu wapu. Po prostu niektórzy potrzebują telefonu funkcjonalnego a nie przepełnionego bajerami. Dla takich osób ten telefon napewno wystarczy, jest wygodny i bardzo funkcjonalny wg mnie.

  • 0

    25. ~maris  2005-11-06 11:59:07  host: 194-63-131-48.akk.net.pl

    Może zgłośnij se rozmowe... Jak rozmawisz wcisnij wskazówke w prawo i se zgłośnij. Możde dletego :)

  • 0

    26. ~karolcia  2005-11-27 22:10:02  host: host-81-190-129-103.olsztyn.mm.pl

    telefon nawet spox, tylko mi się już znudził, na święta dokupuje se do niego aparat i kabel usb, bo telefonik nie ma lepszych bajerów. jak ktoś ma doczepiany aparat do niego, to jakie wychodzą zdjęcia??

  • 0

    27. ~raven  2005-12-04 11:35:24  host: host-81-190-38-30.szczecin.mm.pl

    Jesli chodzi o wgrywanie dzwonkow, to u mnie jest wszytsko w porzadku. Mam Oxygene Phone 2.4 i kabelek od Nokia 6610 zakupiony na allegro. Wykrywa telefon i wgrywa wszystko jak nalezy.

  • 0

    28. ~Snile  2005-12-14 01:28:55  host: babilon.nat.student.pw.edu.pl

    Czy można podłaczyc do niego zestaw słuchawkowy, taki jak do N6610?

  • 0

    29. ~fgf  2005-12-15 20:51:15  host: adf114.internetdsl.tpnet.pl

    do mariana:
    podczas rozmowy wciskasz strzalki w prawo i w lewo w celu regulowania glosnosci

  • 0

    30. ~do marien  2005-12-17 21:15:46  host: Turbo.NAT.WRO.Korbank.PL

    podgłaśnianie słuchawki jest tylko w czasie połączenia (ale ustawienie zostaje) kursorem w prawo (centralny klawisz).

  • 0

    31. ~Zibik  2005-12-17 21:20:52  host: Turbo.NAT.WRO.Korbank.PL

    Po zakupienowej okazało się, że ma wadę fabryczna: w trakcie rozmowy nagle gwałtownie wyciszała się słuchawka - do takiego stopnia, że trudno było zrozumieć rozmówcę. Czasem działo się to po kilku sekundach, czasem po kilku minutach rozmowy. Serwis nie znalazł usterki(???), ale zaktualizował oprogramowanie i to chyba pomogło.

  • 0

    32. ~ja  2005-12-20 21:42:04  host: arc27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podczas rozmowy naciśnij strzałki a ukarze ci się regulacja głośności!!

  • 0

    33. ~kuba92  2005-12-26 22:42:01  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    To rozwiniencie tandetnej Nokii3100.Niczym sie nie różni oprócz obudowy.Nawet nie ma IrDy.Nie polecam ani 3100 ani 3120!!!!!!!!!

  • 0

    34. ~;)))  2005-12-28 19:39:24  host: 213-238-103-68.adsl.inetia.pl

    jest dobry osobiscie dysponuje nim od kilku miesiecu...
    szkoda tylko ze niie ma takich detali jak dyktafon czy aparat ale golnie jest super...
    mozna do niego wlozyc obudowe 3100?

  • 0

    35. ~Jurek  2006-01-05 18:43:07  host: cix249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh,.. a ja właśnie kupiłem nową "tandetną" 3120 na 2-letniej gwarancji za 265zł i odstawiam na półkę "super-wypasionego" SE K700i, który przy -1 st. C. pada i nie chce działać. Nie mówiąc, że bateria trzyma 2 dni... :)
    Pozdrawiam dresiarzy, szpanerów, dzieciaków, blondynki, gogusiów i lovelasów biegających z kolorowymi komórami :DDD

  • 0

    36. ~Aga  2006-01-06 11:38:49  host: aaxr178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    3120 jest super, no i mieści się w kieszeni od jeansów!

  • 0

    37. ~krisolas  2006-01-06 17:10:17  host: acsj211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~kurokial :żeby podłączyć sie do komputera potrzebujesz programu NOKIA PC SUIT znajdziesz go w internecie

  • 0

    38. ~Alvaro  2006-01-10 10:26:20  host: dpm97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli nie masz problemy ze zrozumieniem rozmówcy na ulicy, to koniecznie idź do laryngologa, na płukanie uszu albo w drugie ucho wszadź sobie watę. Wtedy dźwięk z ulicy nie będzie Ci przeszkadzać w odsłuchu. Istotną rolę też odgrywa wiek (im więcej się ma lat tym gorzej się słyszy i we łbie zaczyna trzeszczeć)
    Może zestaw słuchawkowy do tego phona będzie w stanie pomóc. Buchajcie zdrowiem Wasz Alvaro.

  • 0

    39. ~D_o_r_a  2006-01-17 18:02:39  host: 83.238.56.14

    Dlaczego nie mogę nawiązać połączenia GPRS?? GPRS/MMS włączone. MMSy przychodzą, to dlaczego nie mogę nic z neta sciągnąć?? ;((((( Pomocy!!

  • 0

    40. ~asia  2006-01-23 16:22:06  host: aef122.internetdsl.tpnet.pl

    hmm a ja własnie jutro po niego cioram do punktu Ery .. :)

  • 0

    41. ~Misia  2006-01-26 16:36:41  host: abwe225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wlasnie mam zamiar kupic ta komoreczke w erze :) jak ja bede miala to napsze jak sie sprawuje a tym czasem pozdro :))

  • 0

    42. ~Soldrur  2006-01-28 20:05:30  host: 82-160-151-98.ols.vectranet.pl

    Siemka
    mam pytanie: za ile moge kupic tą NOKIE 3120??

  • 0

    43. ~mati  2006-01-31 13:03:47  host: dialup.213-249-213-104.karoo.KCOM.COM

    mi sie bardzo podoba ten telefon tylko szkoda ze niemozna scogac real muzic:( ale jest super

  • 0

    44. ~angol  2006-01-31 13:05:49  host: dialup.213-249-213-104.karoo.KCOM.COM

    siema mi bardzo sie ten telefon podoba scongam sobie z kompa muzyczke dobry on jest:):):)

  • 0

    45. ~Jural  2006-02-02 17:30:22  host: 82.160.20.5

    Aktualna cena - 399zł ;)

  • 0

    46. ~Jurek  2006-02-02 20:06:15  host: chl185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro, od 260 zl brutto... :) dwuletnia gwarancja of coz ;)

  • 0

    47. ~botkiller  2006-02-26 20:07:58  host: bpq213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia PCSuite wymaga z tego co wiem orginalnego kabla.OPM jest wersji trial nieużyteczny, a jego pełna wersja kosztuje.
    Polecam MOBILEedit ,super program.

  • 0

    48. ~matis  2006-03-02 19:18:00  host: host-81-190-20-234.torun.mm.pl

    szkoda że nie ma aparatu

  • 0

    49. ~Jurek  2006-03-05 22:09:23  host: cmw48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    matis: to idź kup w sklepie sam aparat ;) widziałem ostatnio zdjęcia z Nokii 6630 - tej co teraz za 1zł w Oranżu jest... Padaka! Filmiki to wogóle beznadziejne są... naprawdę :(

  • 0

    50. ~agness  2006-03-09 19:38:19  host: router.omeganet.net.pl

    jest git szkoda że niema MP3noi aparatu

  • 0

    51. ~f62  2006-04-01 07:30:16  host: xdsl-1992.walbrzych.dialog.net.pl

    Witam.
    Czy ktoś wie jak zmienić zapomniany kod telefonu.

  • 0

    52. ~  2006-04-18 17:17:25  host: bzl242.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel. i ..........zepsuł mi sie -nie da sie go wlonczyc _ NIE POLECAM GO WAM

  • 0

    53. ~leon  2006-04-27 16:07:13  host: aes138.internetdsl.tpnet.pl

    Zgadzam się z RobertW słabiutkie wykonanie, cienki wyświetlacz (w słaoneczny dzień nie widać prawie nic) brak irda

  • 0

    54. ~swiety  2006-04-29 17:31:55  host: dcs28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam te same problemy z tel co MARIENnic w nim nieslychac a tel byl kupiony w POLSCE prosze o pomoc////////

  • 0

    55. ~srrre  2006-05-13 11:18:26  host: yp18.internetdsl.tpnet.pl

    elo! kupiłem telefon na allegro i w lewym mam menu a w prawym dolnym rogu wyswietlacza mam t-zones i chciałbym to zmienic np. na kontakty! da sie! wie ktos jak!?

  • 0

    56. ~---  2006-05-31 17:27:34  host: dlb131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    55:
    Ustawienia -> Skróty -> Prawy klawisz
    Settings -> Personal shortcuts -> Right selection key
    Einstellungen -> Schnellzugriffe -> Rechte Auswahltaste

    cheers

  • 0

    57. ~---  2006-05-31 17:48:11  host: dlb131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    55:
    Ustawienia -> Skróty -> Prawy klawisz
    Settings -> Personal shortcuts -> Right selection key
    Einstellungen -> Schnellzugriffe -> Rechte Auswahltaste

    cheers

  • 0

    58. ~HIP HOP  2006-06-22 08:28:24  host: bic189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SRRRE WLAZISZ W MENU USTAWIENIA SKROTY WLASNE I MASZ PRAWY KLAWISZ WYBORU WLAZISZ I MASZ TE OPCJE

  • 0

    59. ~dgsl;ewsdgassaaadfdgfhhgfdsfdhg  2006-07-23 11:10:06  host: rtr-25.core.lanet.net.pl

    mam ten telefon od roku jest baaaaaaaaaaaardzo wytrzymały posiada słąby wyświetalacz , polifonie braaakuuujeeeeeee mu irdy idealny dla o soby ktura oczekuje od telefonu łatwości obsułgi i wygody użytkowania [przezył kąpiel na głebokosci 0,5 metra],[wytrzymał 8b godzin pod śniegiem zimą] super bateria trzyma6-8 dni

  • 0

    60. ~dobry ludź  2006-07-26 12:07:31  host: bin48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon i wam powiem że jest bardzo dobry
    tylko jak wlaczam cos wolno mi sie wgrywa:(

  • 0

    61. ~***  2006-08-01 13:23:56  host: efl218.internetdsl.tpnet.pl

    ten kom ma podczerwień??

  • 0

    62. ~  2006-08-01 15:16:42  host: avb75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Stego co piszą w opiniach to nie

  • 0

    63. ~tianka  2006-08-06 18:51:42  host: 82.177.118.162

    fonik fajny dla osób, które nie potrzebuja bajerów.Jest ładny z wygladu,ma najpotrzebniejsze funkcje, porzadna bateria i ogólnie jest oki. Szkoda wlasnie, że nie ma podczerwieni ale da sie przezyć (w koncu zawsze można od kogos wyzebrac zeby przesłac mu coś mmsem:)) a no i ten wyświetlacz słaby troche jak słonce zabardzo przygrzewa bo nic nie widac. Ale i tak go kupujcie.....pozdrawiam:)

  • 0

    64. ~k$@verek  2006-08-12 18:57:38  host: bie16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telll i jest dobry wpadl mi w kraty i wytrzymal 1 dzien na deszczu

  • 0

    65. ~Alan.M  2006-08-20 17:17:33  host: avl113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie jest głupi ale lepsza 3100 3200 3220 i 6230 polecam 3100 sam takiej używam i nie narzekam. Pozdro:-]

  • 0

    66. ~Marlena  2006-08-21 10:45:46  host: ebz251.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 lat. Zepsuła mi się funkcja "Idź do" jakiś rok temu. Zgubiłam gwarancję i nie chcę za kasę naprawiać. Ale tak poza tym ten telefon jest w porządku. Bardzo ładny kształt. No ale teraz planuję go sprzedać i kupić Nokie 6103=)

  • 0

    67. ~Monia  2006-08-22 12:41:51  host: arr66.internetdsl.tpnet.pl

    Ile kosztuje mniej wiecej taka komóra??

  • 0

    68. ~Matthew  2006-09-01 23:11:28  host: alu106.internetdsl.tpnet.pl

    Za około 200 zł można spokojnie dostać :)

  • 0

    69. ~anka  2006-09-03 15:08:52  host: biv53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam tego telefonu. fajny jest,ale syzbko sie psuje. moj w ciagu 11 miesiecy 4 razy ladowal w serwisie. dwa razy padl wyswietlacz tak,ze nie dalo sie w ogole wlaczyc telefonu.. i to przyszedl w czwartek z naprawy a w poniedzialek byl rozwalony ;/ a w sumie to nic mu sie nie dzialo,ani nie spadl ani nic. w ogole pierwszego dnia musial isc do zwrotu,bo baterie dali jakas slaba czy cos,ze tez w ogole sie nie wlaczyl dziad.
    wkurza mnie juz ta nokia,chyba ja zmienie.

  • 0

    70. ~ewcia  2006-10-07 16:00:38  host: chello087206116139.chello.pl

    beznadzieja zmieniam go nie polecam !!

  • 0

    71. ~mlio  2006-10-15 15:08:48  host: aaws82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja siostra ma ten telefon i jest z niego zadowalona. Ma go chyba już z rok a ani razu jej się nie popsół ;) Chociaż jak dla mnie ma za mało bajerów ale ona wymagająca nie jest, także jak komuś potrzebny jest telefon gółównie do dzwonienia i sms-owania to ten mu bedzie odpowiadał :)

  • 0

    72. ~hh  2006-11-08 17:13:47  host: bho134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Karolcia!!! zdjęcia są okropne! wychodzą tylko przy słonecznym świetle

  • 0

    73. ~Ada  2006-11-09 12:37:07  host: host-217-172-239-71.gdynia.mm.pl

    Telefon bez rewelacji, tydzien po skonczeniu sie gwarancji zepsul mi sie niestety i placilam za naprawe 80zl :( poza tym ze ladnie wyglada to nic w nim nie ma, jak ktos nie potrzebuje bajerow to moze i mu podpasuje. Bateria dobrze trzyma. Za ta cene to chyba mozna jednak nabyc cos lepszego.

  • 0

    74. ~Do Alan.M  2006-12-04 10:02:27  host: bhx127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    3100i3120 to to samo prócz obudowy

  • 0

    75. ~celka  2006-12-27 20:40:43  host: acxt254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest po to zeby dzwonic i sms;owac! Jak chcecie robic zdjecia to kupcie aparat a jak chcecie słuchać muzy to od tego jest mp3 np :) Moim zdaniem telefon superrr :) Nie psuje sie i nie sprawia wiekszych problemow :) pOlEcAm POZDRO ;*

  • 0

    76. ~szulce  2006-12-28 08:08:27  host: avp188.internetdsl.tpnet.pl

    3120 mam półtora roku i świetnie działa, mimo braku dbałosci o niego. Mam natomiast problem z podłączeniem do komputera. na kablu(oryg.) CA-53 i zainst. PC Suite wyskakuje komunikat "nie rozpoznano urządzenia usb" Może ktoś zna przyczynę?

  • 0

    77. ~barney209  2006-12-28 22:02:25  host: ip83-230-21-177.debacom.pl

    fajny fonik mam go jeden dzien jest super chociarz mialem siemensa c65 ale sie popsul i musialem cos na szybko kupic i natrafilem na niego spoko fon

  • 0

    78. ~M 52  2007-01-02 18:10:12  host: cuh58.internetdsl.tpnet.pl

    Ma ten telefon system głośnomówiący ?? Bo raz czytam że ma, a czasami znajduję info że nie ma.

  • 0

    79. ~do TUKA  2007-01-19 19:53:38  host: aaoq101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma funkcje glosnomowiaca wysstarczy dobtrze poczytac instrukjce obslugi:P jak dzwoniosz to po prawej stronie pisze GLOSNIK wystarczy nacisnac i gotowe ..

  • 0

    80. ~Fokus  2007-02-06 20:02:10  host: aaut26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    osobiescie posiadam te urzadzenie mobilne i w pelni mnie on satytsfakcjouje . Tyle ze moj jest ladniejszy bo ma znaczek vodafone . Do tego pewnego razu wypadl mi z reki i bylo ok . Spoko fonnik polecam

  • 0

    81. ~  2007-02-15 17:43:55  host: cwp219.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny telefonik, wygodne klawisze, dobra bateria (mam już ponad 2 lata i zachowuje się praktycznie jak nowa). Poza tym jest bardzo wytrzymały. Chyba nie było dnia w którym nie wyladowałby na ziemi ;) Ogólnie polecam. Aha i pisze nim codziennie około 100 smsów i klawiaturka spokojnie to wytrzymuje :) Za tą cene z pewnością nic lepszego nie znajdziecie... POLECAM! :]

  • 0

    82. ~ewa  2007-02-28 14:40:02  host: dxt231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super jesli ktos nie potrzebuje bajerów. spadł mi z tysiąc razy i sie rozleciał na częsci. raz nim nawet rzuciłam o ściane i dalej działa bez problemu. zero zawieszania itp.

  • 0

    83. ~darek  2007-03-04 22:57:20  host: 86-63-80-34.asta-net.com.pl

    szybki butoth ma.........elegancki telefonik zwłaszcza radio ładnie odbiera.no i mp3 ma też eleganckie...szajsssss zajebisty tel .biegiem do sklepu bo zostały ostatnie..za darmo dają a one nawet po wodą odbierają

  • 0

    84. ~krzysiu:)  2007-03-17 15:37:03  host: esw100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik super mam go ponad rok i nienarzekam.Wogóle sie niepsuje...dostalem go od rodzinki a moj dawny sonyericsson w810i dalem dxziewczynie:)poprostu jest superrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!:)

  • 0

    85. ~krzysiu159  2007-03-31 11:58:19  host: chello089079083005.chello.pl

    ten telefon mam juz ponad 2lata a spadl z drugiego pietra upadl z chyba 900 razy, telefon jest the best ani razu nie bylem w serwisie z nim nawet mozna dokopic aparat do niego tak jak ja dokupilem POLECAM GO !!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    86. ~kamilka  2007-04-27 11:53:52  host: host2a.hades.net.pl

    Który lepszy: 2610 czy 3120? Bo właśnie nie wiem który wybrać...

  • 0

    87. ~asia  2007-04-27 19:34:22  host: ekh202.internetdsl.tpnet.pl

    telefon ogólnie dobry lecz brakuje mu troche bajerów.Nie ma bluetootha, aparatu ani np.radia.Nie wiem czy polecam bo ostatnio głośnik mi nawala.Jeśli ktoś szuka telefonu tylko po to by dzwonic to polecam lecz jak ktos chce sie nim pochwalic kumplom lub pobawic sie bajerami to nie jest to najlepszy telefon.

  • 0

    88. ~asiulka  2007-05-06 14:06:08  host: efi2.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ponad rok i nie narzekam zawsze mam zasieg bateria długo trzyma niby nie ma zbyt wielu bajerów.. posiada 3 gry fajne dzwonki.. w skrzynce miesci sie około 140 smsow.. spadł mi wiele razy i nic sie z nim nie stało raz wpadł do wody i tez działa... jezeli nie zalezy wam na szpanie to polecam ten telefonik :*

  • 0

    89. ~a  2007-05-06 14:07:28  host: efi2.internetdsl.tpnet.pl

    z tego co wiem to ten telefon nie ma aparatu wiec czemu narzekacie na zła jakosc zdjec??

  • 0

    90. ~  2007-05-26 23:53:19  host: byd122.internetdsl.tpnet.pl

    a moim zdaniem to tylko przeróbka noki 3100

  • 0

    91. ~madzia.:D  2007-07-10 21:12:55  host: chello087207158065.chello.pl

    ja kupiłam go dzisiaj bo jakiś musiałam. 1.-mi ukradli 2.-zepsułam 3.-wpadł mi do kibla 4.zepsułam 5-zalałam sokiem. to telefony które miałam w przeciagu 3 lat.. nie licząc takich nie tegeS. dzisiaj kupiłam ą nokie za 45 zł. i jestem bardzozadowlonola. chociaż jak dla mnie ma za mało bajerów. ale może innym podpasuje.:) hm. polecam jeśli ktoś nie potrzebuje bajerów. xd

  • 0

    92. ~:-)t  2007-08-01 22:56:40  host: bfo14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ten spadał mi wiele razy...i działa dalej, bateria też jest niezła nawet tydzień wytrzyma;no nawet mi moja nokia 3120 pranie przeżyła, chociaż trochę trzeszczy głośniczek,WYDAJę DZWIęKI JAK RADIO GDY KOMóRKA INNA DZWONI ale da się wytrzymać.Nokie są chyba niezniszczalne...POLECAM GORąCO

  • 0

    93. ~paula;)  2007-08-03 10:11:56  host: ciu7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest bardzoz dobry. mam go prawie dwa lata i jeszce nie mialam z nim roblemow, chociaz urzywam go bardzo duzo;) polecam!!!

  • 0

    94. ~olusia  2007-08-14 21:19:43  host: bha179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon około dwa i poł roku,a wcale nie wyglada na tyle,w ogole sie nie psuje,jest poreczny i ladnie sie prezentuje,jesli mam czegos zalowac to tylko tego ze nie ma irdy,a tak ogolnie jest bardzo dobry i funkcjonalny,nie ma sensu wydawac kasy na droższe,ten jest w sam raz na przeciętne potrzeby;];];]

  • 0

    95. ~Justynka_Janikowo  2007-08-17 14:12:32  host: 82.177.36.10

    Mam go ponad tydzień.Potrafię wysłać ponad 200 sms-ów dziennie i bateria jest supperowska;-) Trzyma mi 3 dni. Polecam!!! Telefonik wporzo.Nic się nie psuję.Spadła mi ostatnio z 4 piętra i nawet się nie wyłączyła.Jest poprostu fantastyczna.I chyba niezniszczalna;-) Polecam jeszcze raz . Pozdrawiam całe Janikowo przy okazji;-)

  • 0

    96. ~Pryncy  2007-09-07 19:10:04  host: dim154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam problem z fonem. Podczas dzwonienia nic nie slysze i inni tez mnie nie lsysza. Dzwieki normalnie slychac jak ktos domnie dzwoni albo dostaje esa. POMOCY!!!

  • 0

    97. ~hose-  2007-09-15 11:03:04  host: blizniak.pcz.pl

    telefon bez bajerow i co najwazniejsze korzystanie z niego rowniez bez klopotow :)polecam !!! a co do jednej opini ! nokia 3120 to jest to samo co 3100 tylko rozni je obudowa :)

  • 0

    98. ~Roman  2007-10-13 00:03:25  host: 212-106-26-40.adsl.inetia.pl

    Ten telefon jest wspaniały. Kunsztownie wykonany, jego połyskująca gdzieniegdzie obudowa przywodzi na myśl drogocenny klejnot. A jakaż nieprawdopodobna jest jego wytrzymałość! Spadł mi 86 razy z 8 piętra prosto na ruchliwą ulicę, którą przejeżdża dziennie 675 tirów. Przejechało po nim dokładnie 106 tirów załadowanych po brzegi betonowymi płytami. I nic mu się nie stało! Potrafię wysłać dziennie około 1260 smsów i nawet nie ładuję baterii, bo i po co, skoro trzyma tak długo, że nawet sprzedałem ładowarkę do niego bo okazała się zbędna. Po prostu naładowałem telefon zaraz po zakupie (kosztował 46.99 zł), czyli 4 miesiące temu a beteria trzyma do dziś. Mój znajomy już kilkakrotnie prosił mnie, żebym mu sprzedał ten telefon lub przynajmniej dał mu gdzieś z niego zadzwonić. Boję się korzystać z niego w miejscach publicznych, bo mogę paść ofiarą napadu rabunkowego. Gdy tylko wyjmuję telefon z kieszeni tłum zamiera, przestają liczyć się zwykłe sprawy i jest tylko ona... moja Nokia. Nie polecam tego telefonu osobom o nieukształtowanej i słabej osobowości. Musisz mieć w sobie to "coś" co pozwoli ci okiełznać tego mustanga wśród komórek. Nie kupujcie również tego telefonu gdy chcecie się pokazać. Jego doskonałość i budzący wręcz esktatyczny podziw i respekt przyćmią waszą osobowość. To telefon dla wybranych!

  • 0

    99. ~ja  2007-11-08 19:23:46  host: 213-238-107-84.adsl.inetia.pl

    jestes debil roman to spoko telefon.ty chyba zony na komore szukasz!!!

  • 0

    100. ~grzesiek  2007-11-10 15:51:50  host: geh138.internetdsl.tpnet.pl

    czy da sie zrobic interent??

  • 0

    101. ~fhfnicasklmcjkas  2007-11-25 11:46:12  host: fio74.internetdsl.tpnet.pl

    a ja jestemn bardzo zadowolona, przeżył bardzo dużo, między innymi- kąpiel przez 7 sekund, 4 walnięcia nim o ścianę, kilkanaście upadków na terakotę z wysokości 1m oraz upadek na asfalt z wysokości 1,5 m. i żyje nadal;) nie ma nic, ale to szczegół, mam już go 2 lata, nauczyłam się go na pamięć. rodzice dziwią się, ze dzwonie, pisze i ustawiam w nim różne rzeczy bez patrzenia na ekran, co świadczy o jego prostej obsłudze.;) bateria trzyma mi 8 dni, z tym że moja 6-letnia siostra ciągle gra w węźyka xd irdy nie ma.;) ale to nic;) kupiłam go do dzwonienia a nie do bawienia się nim. ;p polecam osobom które nie dbają o telefony xd czyli takim jak ja. xd miałam jakąś tam motke i powiem szczerze, ze po 2 tyg. obcowania ze mną sama sie resetuje dzwoni i w ogole xd a ta- wręcz przeciwnie xd. polecam na prawdę;)

  • 0

    102. ~69madi69  2007-12-26 17:06:58  host: boh20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od około dwóch lat. Nie jest najgorszy chociaż teraz bardzo mi się psuje. Musze kupić obudowę nową, bo ta mi sie zrysowała. Klapka z tyłu jest spoko gdyby nie to, że nie chce mi się zamykać:( Zawiesza mi się od około trzech miesięcy raz na tydzień, albo coś w tym stylu. Bardzo dobrze pisze mi się eski :) Jest po prostu rewelacyjna pod tym względem :* Na początku denerwowały mnie te przyciski jak miałam długie paznokcie, ale juz się przyzwyczaiłam :)Bardzo dużo razy spadała na ziemię, na płytki, panele, do wanny (tylko raz) :P Tak poza tym to nie wiem dlaczego mi znikła sieć. Eski dochodzą ale nie ma sieci. Sprwdziłam i nie idzie to ustawieniami. Szkoda, że psuje mi się wlot na ładowanie... :( Najgorsze jest to, że włącznik mi się zepsuł i ten mały kawałeczek megnesu mi odpadł ;( teraz staram się ładować telefon przed wyłączeniem telefonu :(

  • 0

    103. ~adambart84  2008-01-12 15:53:17  host: pc-212-51-216-65.p.lodz.pl

    Właśnie wszedłem w posiadanie tego telefonu i zauważyłem w nim jedną niedogodność. Mianowicie kiedy zapalony jest w nim wyświetlacz to słychać szum w głośniku. Dzieje się tak niezależnie od tego czy prowadzona jest rozmowa czy nie. Kiedy wyświetlacz gaśnie szum ustaje. Czy u kogoś też występuje ten problem??

  • 0

    104. ~kacha  2008-02-01 11:07:04  host: eci178.internetdsl.tpnet.pl

    u mnie tez jest tak tym wyswietlaczem ;) u motoroli tez tak jest :) juz tak w tym telefonie jest. a tak to telefon spoko, mam miesiac, bateria b.dlugo trzyma, upadl pare ray i nic; klawisze sie nie zdrapuja polecam dla tych ktorym nie potrzebmne bajery :) pa

  • 0

    105. ~kuś  2008-02-01 16:56:37  host: buj26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z tym telefonem bo co chwile sie psuje

  • 0

    106. ~???  2008-03-10 20:44:04  host: host130.stimo.net

    ja nie wiem jak sie ten tel sprawuje ale wiem że sie nie psuje ja miałam nokie 6060 Matko jak ona sie psuła teraz mam sony ericsonna z530i i jest gitara. Muj kolega ma taki tel i chyba jest z niego zadowolony.

  • 0

    107. ~  2008-03-21 13:26:46  host: ip-84-201-213-70.it-net.pl

    Mialem go 8 miechow ale nie przezyl godzinnej kompieli w pralce. A tak to spoko telefonik

  • 0

    108. ~yyy  2008-04-03 15:22:18  host: 83.1.81.242

    ja znalazłem swój na polu. dwa lata tam leżał i jeszcze działa

  • 0

    109. ~lukaszm1  2008-04-15 13:13:09  host: awn228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak w tej Noikii 3120 włączyć WAP

  • 0

    110. ~ANETKAA  2008-04-19 20:16:57  host: axy233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MIAłAM TEN TELEFON,PRZEZYł MOICH 4 CHłOPAKOW I SIE NIE ROZSYPAł CZYLI JEST WYTRZYMAłY.WYTRZYMAł RZUT O ZIEMIE I O GRZEJNIK ...PRZEZYł.MAłO BAJEROW ALE DAJE RADY!

  • 0

    111. ~Patry$  2008-04-28 21:02:21  host: chello089077178178.chello.pl

    Mam ten fonik od ok.2 lat, bardzo wytrzymały (gdy upuściłam z ok 1,5 m na beton, lekko się tylko porysował), nie ma zbyt wielu bajerów, niestety, ale jest łatwy w obsłudze (tak jak i inne NOKIE) nie ma irdy, bluetooth, MP3, aparatu i innych dodatków, ale bardzo fajny:) Polecam:)

  • 0

    112. ~ojciec +  2008-07-16 10:03:44  host: dkt89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @66 Gwarancję Nokii możesz wyrobić ponownie - musisz tylko iść tam, gdzie ci ją sprzedali. A 6103 to tak między nami mówiąc jeden z najgorszych telefonów Nokii. Wiem coś o tym, muszę je serwisować :) Pzdr

  • 0

    113. ~justa  2008-08-27 12:47:38  host: abn160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super ten tel mam taki

  • 0

    114. ~Wr.  2008-09-19 19:51:38  host: bug226.internetdsl.tpnet.pl

    .. telefon niezniszczalny.

  • 0

    115. ~kriss  2008-09-21 08:44:39  host: 195.136.53.32

    ja natomiast mam ten fon od 2 lat i dziala jak nowy bateria trzyma ok 4 dni i nie narzekam

  • 0

    116. ~k.r.  2008-12-01 10:53:47  host: ablc46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tą nokię od 5-ciu dni. Bardzo mi się podoba, jest mała, zgrabna i lekka. Jedynie co mnie zaniepokoiło to to, że czasami wiesza mi się karta sim. Czym to jest spowodowane?

  • 0

    117. ~tplek  2008-12-12 20:07:10  host: witosa-k-ce20919522377.c195.msk.pl

    biorąc pod uwagę stosunek jakości do ceny to wypada naprawdę super

  • 0

    118. ~  2008-12-13 22:09:09  host: ip-85.128.85.165.static.crowley.pl

    heh miłe wspomnienia najpierw miał go wujo potem ciocia potem mama potem ja potem moja siostra potem tata, a teraz ma go babcia i ciągle jak nowy

  • 0

    119. ~  2008-12-31 09:50:08  host: 82.177.199.8

    Hejka ta anka czyjak hanka niewiem ja mam tn telefon już 100 lat i sie nie zepsuł w tym roku mij jego 101 bycie i ci oczy padają Jakuny

  • 0

    120. ~sentymentalne  2009-03-14 23:37:11  host: aaxj139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon pierwsza klasa- dla osób, których nie określa ilość Mpx i Mb. Jest bardzo miły w w obsłudze, dzwoni się komfortowo, sms ok...cóż...po prostu nie mogę się z nim rozstać;)

  • 0

    121. ~alexandra  2009-03-15 12:43:42  host: awr209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefoon ale tylko wtedy keidy słuzy do smsowania i dzwonienia.. nic sie nie zacina nie zawiesza max wytrzymały :))

  • 0

    122. ~ChRiS  2009-06-01 14:09:35  host: 217.153.162.42

    Miałem ten telefon przez 4 lata. Jedyna usterką był zepsuty głośniczek (koszt naprawy 5zł)polecam kazdemu kto uważa, że do robienia zdjęc jest cyfrówka, a do słuchania muzyki mp;)telefon jest od SMS-ów i DZWONIENIA :D

  • 0

    123. ~  2009-07-05 20:24:20  host: 089-100-148091.ntlworld.ie

    czy ten telefon posiada zaczepke na smycz??

  • 0

    124. ~sonique  2009-07-07 15:21:36  host: inet20908nb-2.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    To bardzo dobry telefon, 100 razy bardziej trwały od dzisiejszych kombajnów, po prostu im coś prostsze tym jest trwalsze, i mniej się psuje. No i mały wyświetlacz z małą ilością kolorów- i bateria trzyma wspaniale, żadne telefony współczesne się do tego nie umywaja, w kółko na ładowarce- dlatego preferuję stare Nokie z nową baterią:) pozdrawiam użytkowników!

  • 0

    125. ~andrzej224  2009-07-09 12:46:16  host: public53973.xdsl.centertel.pl

    Super telefon, mam go prawie 3 lata i działa jak nowy. Polecam.

  • 0

    126. ~Tweety  2009-09-07 14:08:30  host: 217.153.235.18

    Do wszystkich, ktorym bateria trzyma dwa dni: wylacznie obsluge dwuzakresowa, zostawcie tylko GSM (chyba, ze uzywacie wideo rozmow i netu intensywnie). Od reki bateria trzyma kilak dni dluzej:)

  • 0

    127. ~Gestfeind  2009-09-23 18:40:10  host: azp129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używałem przez blisko rok, i nie narzekałem. Mocna wibracja, intuicyjność i niezawodność to najważniejsze zalety tego telefonu. W sam raz do dzwonienia i sms-owania. Wady? Obudowa dość szybko się zdarła (jednak ja tej Nokii nie oszczędzałem, nosząc ją luźno z kluczami i pieniędzmi w kieszenii :)) Bateria mimo 4 lat trzyma 5-6 dni (!) przy normalnym użytkowaniu.

  • 0

    128. ~:)  2009-09-25 16:49:13  host: 212.160.153.115

    Ja mam ten telefon już ponad 4 lata. Bateria trzyma do tygodnia czasu, co po takim czasie jest niespotykane. Nie ma bajerów, ale do dzwonienia i wysyłania smsów jest ok. Ogólnie mówiąc, polecam :)

  • -1

    129. ~itelefon  2009-10-09 10:21:31  host: 87-205-207-99.adsl.inetia.pl

    Ogólnie to jedna wielka porażka. Od wyświetlacza aż bolą oczy, klawisze są bardzo nie wygodne i brakuje sporo funkcji między innymi dyktafonu, radia czy klienta e-mail. Jak miałem ten telefon to wolałem używać Nokii 3310, która wydaje mi się sporo lepsza mimo, że jest starsza.

  • 0

    130. ~krzysiek  2009-11-08 21:06:52  host: h-195-22-126-175.euronet.net.pl

    mam go 4 lata byl 2 minuty pod woda jest super.

  • 0

    131. ~  2010-04-02 23:04:42  host: host-89-229-139-76.chelm.mm.pl

    super telefon do dzwonienia i smsowania, bateria trzyma ponad tydzień, polecam

  • 0

    132. ~elmo  2012-03-25 21:56:04  host: user-109-243-75-169.play-internet.pl

    We wrześniu będzie już 8 lat jak mam tego fona. Przez sześć miesięcy leżał w szufladzie, bo pomyślałem, że pójdę z duchem czasu i pomacam jakiś wynalazek. Eksperyment się nie udał i znowu korzystam z tej nokii. Przez cały okres użytkowania był raz w naprawie. Po upadku i zdeptaniu puściły styki głośnika. Trochę lutu i działa jak nowy. Bateria przy 30 minutach rozmowy dziennie i kilku smsach pozwala na 5-6 dni działania. Polecam

  • 0

    133. ~pucik  2012-05-05 11:11:26  host: dxq9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon miał mój tata przez 2 lata moja babcia przez rok i ja przez reszte czasu leżał jakieś 2 lata ale co tydzień wyciagałem moje wszystkie telefony i bawilem sie nimi pare minut jedyne co zrobiłem to podmieniłem baterie z mojego c2-01 bo tamta była już na 2 dni tylko i chodzi super nic sie z nim nie dzieje

  • 0

    134.  2013-04-13 08:14:53

    to był mój pierwszy telefon. Jak wypada na starą nokię jest "niezniszczalny":) gdy się puści przykładowe piosenki(nie ma mp3) i postawi w pionie komórka zaczyna tańczyć;) polecam!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet