Nokia 3110 - opinie
Telefony Nokia Nokia 3110 Opinie o Nokia 3110

Nokia 3110

w sumie: 37
  • 0

    1. ~Michał  2005-01-29 13:54:00  host: ey82.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest lepszy o 100 razy od Sony Ericssona P910 ;-) hehehe

  • 0

    2. ~Daniel  2005-04-07 20:44:00  host: w3cache-te.pai.net.pl

    Michal racja sony ericsson to telefony wychodzace z fabryki z wadliwym softem:]

  • 0

    3. ~Szymon  2005-05-01 13:20:00  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Ten fonik jest zajefajny ale brakuje mu gier,zegarka i budzika :(.

  • 0

    4. ~mates_skate  2005-06-12 15:18:00  host: abk26.internetdsl.tpnet.pl

    ten tel. jest najlpeszy pod sloncem. jezeli mi nie wiezycie to sie przekonacie pozniej poniewaz te najnowsze generacje noki maja duzo bayerow i sie szybciej tel. psuje.

  • 0

    5. ~Grzesiek_17  2005-07-22 18:23:00  host: poczta.jrbnet.com

    to jest gówno nie telefon....jak sie nim tak zachwycacie to moge go sprzedac za 20 zł.....:)

  • 0

    6. ~Wojtex  2005-08-23 00:18:11  host: zimowa.kablowka.net

    Ten telefon nie ma zadnych bajerow i jest toporny jak czolg ale to pewnie dlatego ze jest stary jak swiat. Jak wchodzil na rynek to pewnnie jeszcze nawet nikt nie myslal o takich "luksusach" w telefonie jak polifonia czy gierki. Ale ten telefon jest po prostu niezniszczalny. Mam go juz chyba z 6 lat i ani razu nie sie nie zepsul! Co wiecej orginalna bateria wytrzymuje jeszcze 3 dni sredniej intensywnosci użytkowanie!!! -mistrzostwo! Szkoda ze te "wspolczesne" telefony tak nie potrafia...

  • 0

    7. ~djszczekus  2006-07-20 12:55:56  host: bof114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon niezniszczalny.Wytrzymuje przejechanie samochodem:)

  • 0

    8. ~Petey Pablo  2006-07-23 20:40:22  host: bhz69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehehe stera, dobra cegiełka;D Mialem okazje nim żucić z 10 piętra i tylnia klapa spadla i się wylaczyl szkoda ze jeszcze na rynku nieme takich fonow POLECAM:DDDDD

  • 0

    9. ~Damian  2006-07-29 19:07:14  host: 83.238.144.40

    Oj pamiętam jaki był szał na niego :D Miałem go 2 miesiące i jak szedłem ulicą to wszystcy się patrzyli i podziwiali... ale byliśmy wtedy zacofani, a to tylko 7 lat temu było :(

  • 0

    10. ~Szymon Dudzik  2006-08-20 17:10:52  host: avl113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajebisty ponad wszystkie telefony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kupujcie go mam plan go dziś kupić!!!!!!!!!!!!!!!!!.naj goręcej na świecie polecam.

  • 0

    11. ~crazy655  2006-09-14 21:29:40  host: dxq74.internetdsl.tpnet.pl

    W danych podają ze ma zegarek.. Gówno prawda. a cegła jak cholera!

  • 0

    12. ~kl@udi@  2006-11-14 13:45:34  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie co wy piszecie jak można się zachwycać takim czymś klocek i tyle .... szkoda gadać w dzisiejszych czasach wstyd wyjść z takim telefonem na dwór ale jest jeden plus nikt ci go nie ukradnie..hehe

  • 0

    13. ~jjho  2007-02-01 13:43:12  host: bhv227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Da się tu zmienić sygnał SMS?

  • 0

    14. ~piwosz  2007-02-14 18:17:27  host: apn-99-32.gprspla.plusgsm.pl

    ja cie krece zegarek i budzik w standardzie:P no full wypas jak maluch de luks dmuchawa i ogrzewanie tylnej szyby:D:D:D

  • 0

    15. ~bobek  2007-03-26 19:43:57  host: asp9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    naprawde swietny ha ha ;-(

  • 0

    16. ~  2007-03-29 15:46:57  host: 82.139.11.4

    Telefon dla fanów matrixa :D

  • 0

    17. ~daniello  2007-04-21 18:45:52  host: rjarzabkowski.ath0.raptor-ap-gliniana29.lubman.net.pl

    mam taka cegielke do sprzedania jka ktos chce to sprzedam:D musze saie go pozbyc bo wczoraj nim zabilem jakiegos kolesia na miescie i dowody by se przydalo ukryc...

  • 0

    18. ~fhvh  2007-06-07 11:54:49  host: eic106.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam ten telefon bo mój stary się popsuł a do końca umowy został mi miesiąc i nie opłacało się kupić nowego więc wymieniłem się z kolegą za rakietkę do ping-ponga jest fajny tylko troche duży

  • 0

    19. ~berdys  2007-07-21 22:39:52  host: 32.grybow.net.pl

    zegarek ma, bo go uzywalem kiedys. Matriks to 8110, banan ;) Nie ma 1610, 1611, 2110...moim zdaniem wazne telefony ;) dla historykow ;) w1610 smsow nie bylo ;) ;) ;) z tego co pamietam :)

  • 0

    20. ~idhgslhd  2007-08-14 21:11:43  host: eic106.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i niema zegarka ani budzika. we wrześniu skonczy 9 lat i cały czas chodzi

  • 0

    21. ~fan  2007-09-12 02:13:52  host: chello087206093227.chello.pl

    ~idhgslhd "i cały czas chodzi" I pewnie nigdy nie przestanie :) To był mój pierwszy telefon, kupiony w Erze w promocji za jakieś 400zł, tak dawno że nie pamietam kiedy. Minuta rozmowy kosztowała wtedy ponad 2zł, a to były te czasy co były darmowe 10-cio sekundówki. Pamietacie?

  • 0

    22. ~olka  2007-10-14 15:56:48  host: 195.205.23.1

    ful wypas ;p hehe

  • 0

    23. ~aga  2007-11-05 16:56:11  host: nat-mi3.aster.pl

    ten telefon jest ZAJEBISTY! dostalam go na gwiazdke w tym roku, robi siwetne zdejcia! 2 mpx to jest to. i złącze kart pamięci FUL WYPAS! juz nie mowie o filmikach, ktore sa b.porzdanej jakosci. ale najbrdziej cenie sobie jego nowoczesny design.

  • 0

    24. ~kill  2007-11-19 16:49:12  host: gw-lan.mcon.pl

    Ej nie obrażajmy nokii.Przecież ten tel jest super .Nadaje sie do zawodów w rzucaniu telefonem na odległość. jest ciężki-daleko leci (próbowałem)

  • 0

    25. ~krzysiek książek  2008-01-11 16:09:42  host: aarq155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak was nie stać na lepszy telefon to tego złomu nie chwalcie,większość z was nie wie co jest Bluetooth.zalety noki 3110 to:cegła,pustak,marmur a i to też nie bo szkoda obrażać tych telefonów,a ty ~mates_skate jeżeli uważasz że ten syf jest najlepszym telefonem pod słońcem to powinieneś sie leczyć!!!!!!!!!!

  • 0

    26. ~  2008-03-06 18:04:33  host: ekz163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ech, dzieciaki... ;) Co wy tam wiecie o telefonach. Pewnie siusialiście jeszcze w pieluchy, gdy ten model wchodził na rynek. W swoim czasie to był bardzo przyzwoity model. Fakt, nie ma bajerów typu gierki itp... Nie ma nawet zegarka (późniejsze wersje softu miały), ale w tamtych czasach (1997) atrakcję stanowiła już sama możliwość rozmowy z telefonu GSM. Piszę, bo to był mój pierwszy fonik i mam do niego sentyment. :) Nabyłem go w promocji w Erze wraz zestawem samochodowym.

  • 0

    27. ~Ciastek  2008-04-15 19:30:12  host: 212.87.241.76

    O tak! To jest dopiero legenda telefonii GSM;) Pamiętam, jak w 1998 roku mój tato kupił go w abonamencie Ery:D Ale jaki to był szał, jak nam już numer aktywowali i można sie było przed znajomymi pochwalić. To był szpan. Pewnie, ze nie miał żadnych udogodnień, ale kto o tym wtedy myślał- wtedy telefony komórkowe stawały się dostępne dla ogółu i to było właśnie coś;] stare, dobre czasy.

  • 0

    28. ~  2008-06-12 11:54:27  host: fhy202.internetdsl.tpnet.pl

    ale to jeszcze ma mp4 wbudowane??

  • 0

    29. ~  2008-08-06 18:32:15  host: acnp216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to ma funkcję sms?

  • 0

    30. ~Wysek  2008-09-01 21:23:09  host: 76-63.89-161.tel.tkb.net.pl

    Pamiętam jeszcze jak na początku drugiej połowy lat 90ych ojciec przyniósł do domu to cacko. Chyba ze dwa tygodnie czekaliśmy aż Era nam uaktywni numer. Rozmowy za 3zł za minutę, z naliczaniem minutowym ;D. Sam telefon był zajebisty, wręcz nie do zniszczenia. Mam do niego sentyment :)

  • 0

    31. ~Thobby  2008-12-19 23:03:33  host: chello083144110088.chello.pl

    Nokia powinna zrobic pare remake'ów starych telefonów. Ten na pewno by sie zaliczał (oczywiście w wersji miniaturowej :P), oprócz niego 3310 i inne hity xD

  • 0

    32. ~berdys  2009-02-27 19:48:40  host: aaia119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem do po motce c160. To byl rewelacyjny tel w swoich czasach ;D szpanowalo sie nim w szkole ...lol :D

  • 0

    33. ~Tomek  2009-02-28 14:20:02  host: internet.krosoft.pl

    W opisie telefonu jest chyba błąd. Miałem go dość długo i nie przypomina mi się, aby miał zegarek czy budzik...był to jeszcze bardzo prymitywny model nokii, jednak dzięki temu - niezniszczalny. Miał tylko rozmowy i (jak na tamte czasy nowość) SMSY!!!

  • 0

    34. ~glosnik  2009-07-19 15:29:04  host: apn-95-40-17-12.dynamic.gprs.plus.pl

    ten telefon ma w sobie magie! Miał go mój ojciec jako pierwszy telefon w firmie i był swego czasu po prostu kosmiczny!!!

  • 0

    35. ~jacek  2010-01-17 20:37:41  host: gw.symetra.pl

    zajebisty polecam !!!

  • 1

    36. ~Archie  2012-10-17 13:24:17  host: 178.167.254.123.threembb.ie

    Nokia 3110 Był to mój pierwszy telefon, gdy go zobaczyłem, to już wiedziałem, że musi być mój! Kupiłem go w 1998r. za całą wypłatę i potrafiłem bawić się nim i wpatrywać w niego godzinami. Solidny, masywny i piękny. Nie gubił zasięgu, nie zawodził i robił ogromne wrażenie. Rozumiem negatywne opinie młodszych użytkowników nowoczesnych komórek z tak zwanymi wodotryskami, że 3110 to cegła, klamot itd. To tak jakby ktoś chciał mnie przekonać do Trabanta albo Syreny. Jednak chcę zaznaczyć, że w owym czasie był to jednak hit który spełniał swoje zadania doskonale, tak jak i tamte samochody. Posiadałem również telefony takie jak Nokia E50, E51, E66, N900. W każdym z nich było coś magicznego, ale i również rażącego, dlatego się ich wyzbywałem. Obecnie posiadam Nokię 7110, 8110(banan) oraz 8850. Wszystkie z czarno białymi wyświetlaczami, bez polifonii, systemów, ale za to są nie zawodne i bardzo trwałe. Moim faworytem jest 8110 na którą brak mi słów by opisać jej piękno i jakie nadal robi wrażenie. Na wszelki wypadek posiadam również E52, używałem jej jeden raz, trzymam ją bo również mi się podoba, a jej ogromną zaletą jest bardzo długi czas czuwania. To by było na tyle mojej opinii. Pozdrawiam wszystkich fanów telefonii komórkowej, oraz kolekcjonerów starych telefonów.

  • 0

    37.  2015-01-03 13:59:48

    Witam, mam taką cegłę. Chciałem zobaczyć czy w ogóle działa, i tu jest problem - mianowicie jaka do niego ładowarka pasuje? Bo niestety, ale ACP-7E i ACP-12E mają za grube końcówki. Za pomoc dzięki.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet