Nokia 3100 - opinie
Telefony Nokia Nokia 3100 Opinie o Nokia 3100

Nokia 3100

w sumie: 225
  • 0

    2. ~cartman  2005-01-03 18:52:00  host: ip-213-17-153-77.netia.com.pl

    fajny telefonik. mam go od roku i ani razu mnie nie zawiodl.

  • 0

    4. ~arek  2005-01-11 12:05:00  host: ame9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo sympatyczny telefon ,któremu możnaby przypisać ksywkę "latarka"

  • 0

    5. ~Dziakmak  2005-01-30 23:18:00  host: aep59.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik OK.Prosty, niezawodny, bateria spokojnie trzyma tydzień, no ale irdy brak...

  • 0

    6. ~tom  2005-01-31 19:11:00  host: awp149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie to telefon może być tylko ja mam z nim jeden problem mianowicie coś bateria mi słabo trzyma jakieś 5 dni przy średnim urzytkowaniu. Może ktoś wie co zrobić aby trzymała dłużej???Prosze o odp!!!

  • 0

    7. ~falcon  2005-02-17 20:08:00  host: sa210.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon, ładne podswietlenie tylko szkoda ze nie ma radyjka i bluetootha

  • 0

    8. ~KAma  2005-02-17 23:09:00  host: bvi40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fonik jest bardzo fajny i bardzo prosty.Najbardziej w nim podoba mi się świecąca obudowa w ciemności!!!No i gierki ma całkiem wypaśne!!!

  • 0

    9. ~wojtek  2005-03-01 15:21:00  host: dial-3808.zgora.dialog.net.pl

    Zayebisty fon.Ciekawy pomysł ze strony noki.Ale nie stety musze go spylic:( nie wiecie ile jest warty ??

  • 0

    10. ~regi  2005-03-24 09:28:00  host: bo146.internetdsl.tpnet.pl

    nowa nokia 3100 kosztuje ok 370 zł :] jesli masz używaną to myśle że za 300-320 mozesz sprzedać :]

  • 0

    11. ~CLK  2005-04-11 20:54:00  host: host-81-190-35-172.szczecin.mm.pl

    PADŁO - moja była taki miała...

  • 0

    12. ~helgusia  2005-04-15 18:16:00  host: tc130.internetdsl.tpnet.pl

    hmm mam pytanie czy w nokii 3100 mozna ustawic przypominanie i jezeli tak to jak? bo nie mam do tego fonu polskiego menu:((( prosze o pomoc i pozdrawiam

  • 0

    13. ~WoNs-PlL  2005-04-26 12:58:00  host: eef147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY NAPRAWDE TEN TELEFON JEST TAKI FAJNY?????

  • 0

    14. ~bulzi  2005-05-02 14:17:00  host: djy237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super mam go już tydzień i nie moge na niego narzekać :)

  • 0

    15. ~  2005-05-05 16:45:00  host: systemy241.toya.net.pl

    jest super

  • 0

    16. ~grucha  2005-05-07 09:11:00  host: cmq231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przypomnienie masz w kalendarzy...jak klikas zpotem na zapisz,to ci sie wyswietla -przypomnienie,alarm,telefon...i zaznaczasz zadane :D proste

  • 0

    17. ~mechanik  2005-05-11 19:02:00  host: xl37.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie mam małe pytanko...Ile tzryma bateria w tym phoniku?????Dzieki

  • 0

    18. ~kudlatymis  2005-05-12 00:30:00  host: 80.50.253.58

    telefonik spoko... fajnie swieci w ciemnosci.. bateria trzyma od 5 do 7 dni przy srednim uzytku... fajne gierki... wytrzymaly na upadek ;) bynajmniej moj :) Minusem jest to ze nie ma Ird-y lub blut-a

  • 0

    19. ~EdzioWEB  2005-05-18 10:06:00  host: cv166.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefonik!

    PS:Przez przypadek zablokowałem PIN2 :P

  • 0

    20. ~  2005-05-26 18:30:00  host: dtv204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest spox mam już go prawie rok,ani mi sie nie zepsul.Tylko szkoda ze nie aparatu :(

  • 0

    21. ~olusiaa77  2005-05-31 22:39:00  host: host227.net81.citysat.com.pl

    chce kupic sobie Nokie 3100 tylko nie jestem pewna czy to jest dobry telefon...moze jednak kupic inny aparat? prosze o jakies odpowiedzi!

  • 0

    22. ~Mlynek  2005-06-09 18:59:00  host: host80-48-112-69.cable.wsm.wielun.pl

    TELEFON JEST WYPAS !!!
    * Jest wart swojej ceny...
    * Ma wszystko co powinien mieć prawdziwy telefon...
    * Bateria trzyma tydzień...
    * Ma wytrzymałą obudowe...

    Mam go od roku i nie sprzedam go. Ponad to dokladnie dzisiaj mój brat kupił sobie taki sam model !!!

  • 0

    23. ~mates_skate  2005-06-12 20:31:00  host: abk26.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefo ma doczepiany aparat ktory robie extra foty tylko ze jest maly problem JEST DROGI

  • 0

    24. ~rysio  2005-06-14 09:05:00  host: bzv12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to super telefonik nie mam do niego zadnych zastrzezen tylko lekko mnie wkurwia klawiatura ale idzie sie przyzwyczaic

  • 0

    25. ~madziarrra  2005-06-19 13:57:00  host: apv202.internetdsl.tpnet.pl

    właściwie to aparat PT-3 można dokupić :D
    tylko później musisz mieć jeszcze kabel do komp.,żeby przenieść fotki. Koszt to ok.55-85 zł. na allegro.
    Pozdr.

  • 0

    26. ~sztefa  2005-06-25 15:07:00  host: host250.quarknet.pl

    hej mam pytanko... czy mozna zrobić tak, zeby ktos z danego numeru do Ciebie nie mogl zadzwonic - tzn czy mozna go jakos zablokowac? trzeba miec pin2? Tylko skad go wziac?

  • 0

    27. ~kolas  2005-07-03 21:36:00  host: proxy.satfilm.pl

    Mam ten telefonik jush od 6 grudnia i nie mogę narzekać, ale miałem lepszy tylko na mnie napadli i ukradli. Nie ma ona dużo możliwości. papa

  • 0

    28. ~Adik  2005-07-04 11:37:00  host: 195.116.40.2

    Aparat można ostatecznie dokupić:-)

  • 0

    29. ~BULINEK  2005-07-06 19:48:00  host: dlv169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest spox:-) jest malutki i leciutki jedyną wadą jest brak aparatu ale można dokupić POLECAM TEN TEL WSZYSTKIM

  • 0

    30. ~Agnieszka  2005-07-19 22:54:00  host: f142.osiedle.net.pl

    aparat mozna dokupic ;D a tel jest świetny

  • 0

    31. ~lorie  2005-07-22 14:52:00  host: wejherowo-TelEnergo-2.who.vectranet.pl

    A ile aparat do tej nokii kosztuje w salonie? ;)

  • 0

    32. ~pomoc  2005-08-12 13:03:46  host: eh202.internetdsl.tpnet.pl

    mam takie male pytanko ! czy obodowa do nokii 3120 wejdzie na nokie 3100 ? prosze o pomoc . z gory dzieki...

  • 0

    33. ~Kicia  2005-08-14 10:20:17  host: aaa75.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od kilku dni, jest świetny jak dla dziewczyny. Tylko nie wiem, jak ustawić, żeby przychodziły do mnie MMS-y, pomoże mi ktoś? Telefon mam w simplusie.

  • 0

    34. ~DaNiEk  2005-08-19 22:11:37  host: systemy45.toya.net.pl

    A co ztym pfonem jest. Glosnik dziala na glosnym mowieniu a normalnie nie chce dzialac nic poprostu nier slychac trzeba przy odbieraniu i wywolywaniu polaczen glosne mowie uaktywniac. Please o pomoc. POZDRO

  • 0

    35. ~*PaCuSkA  2005-08-22 19:43:38  host: ahe234.internetdsl.tpnet.pl

    fonik jest zarabiasty mam go tydzien i jest spoko tylko jedyna wada w moim foniku jest to ze krotko trzyma bateria a pozatym jest zarabisty!!

  • 0

    36. ~n-man  2005-08-23 21:39:28  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    Miałem tego fona. Był zarąbisty, miał dużo pamięci świetny interface i w ogóle. Wymieniłem go na Nokie N-GAGE QD, bo potzrebowałem więcej funkcji i bardzo lubię grać...:P pzdr.

  • 0

    37.  2005-09-11 17:45:09

    Telefon może być

  • 0

    38. ~sakievka  2005-09-12 09:41:08  host: bqr246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi bateria trzyma (jak nie uzywam) nawet 2,5 tygodnia. To nie wime na co wy narzekacie. Mam go od roku. Jestem bardzo zadowolony. Bardzo polecam ludziom, ktorzy nie potrzebuja miec fona z aparatem. Jets bardzo fajny i poreczny.
    Jest zaje****y!

  • 0

    39. ~pkuzi  2005-09-14 23:34:38  host: cdd21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i jestem zadowolony. Bateria trzyma tydzien. mozna wgrywa przy pomocy kabla gry, dzwonki , tapety. ogolnie fajna komora

  • 0

    40. ~ALS  2005-09-18 09:49:12  host: alb74.internetdsl.tpnet.pl

    Lepszy jest 1600

  • 0

    41. ~NEO  2005-10-23 15:59:28  host: xk250.internetdsl.tpnet.pl

    aparat mozna doupic i po problemie chyba kosztuje 100zł tak mi sie zdaje :D

  • 0

    42. ~szymuś  2005-10-26 18:12:32  host: bxe70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eeej ludziska pomocy!!! przy mojej 3100 nie działaj dzwięki raz ida ciszej przerywaja i ida głosniej...Co sie mogło stac??pomocy!!

  • 0

    43. ~Jola  2005-11-11 20:58:37  host: 213.25.144.2

    no fajny ten telefon tylko taki neizbyt wypasiony ani aparatu ani nic innego (irdy) za taka cene mozna kupic o 100% lepszego siemensa ct65 NIE opyla sie za 370 za mało wsyztkiego :/

  • 0

    44. ~Kamil  2005-11-18 21:32:43  host: cig239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fon jest dobry i ma wypas

  • 0

    45. ~JAcQ  2005-12-01 04:59:57  host: cew69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak jest ktos na sieci teraz doradzie mi i powiedzie ile to ma pamieci3100 0,6mb to zamalo nawet z aparatem wychodzi okolo 15 zdieca na gry? juz nie ma kupuje dzi6030 ale mam dylemacik bo nie wiem czy sie skusic na3100 please! dajcie znac siedze do 8rano

  • 0

    46. ~Krystian  2005-12-05 16:11:40  host: 80.51.206.110

    Kiepska polifonia 4 nuty :(

  • 0

    47. ~rademenezz  2005-12-10 19:08:03  host: oswiecenia.compower.pl

    ten telefon to kupa gówna , wiem bo miałem i nie radze nikomu kupowac nie chce mi sie pisac i tłumaczyc dlaczego gdyz zajęłoby to bardzo duuzo czasu i miejsca, niepolecam w kazdym razie

  • 0

    48. ~fffju  2005-12-20 15:17:12  host: 82.160.33.3

    do bani

  • 0

    49. ~kuba92  2005-12-26 22:38:35  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest do bani,nie ma aparatu!!!!!!!!!ale to nic.Miałem ten telefon i sprzedalem po 2tygodniach.Nie ma wyglądu.To wygląda raczej jak tendetna zabawka dla dzieci do lat5.

  • 0

    50. ~KKK  2005-12-29 14:55:51  host: ajv98.internetdsl.tpnet.pl

    telefon suuuuper, nawet mi sie podoba jest prosty w obsłudze.SPOXXX

  • 0

    51. ~AGA  2006-01-03 17:05:47  host: aaxx144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest lux. Tylko czy można na nim odbierać zdjęcia?

  • 0

    52. ~daria  2006-01-05 20:32:06  host: dial-3404.lubin.dialog.net.pl

    mam mały problem bo ine wiem który telefon wybrać sony ericssona J210i czy Nokie 3100 nie chce telefony z bajerami tylko zeby był praktyczny!! Help me!!!!

  • 0

    53. ~czarna  2006-01-20 14:19:22  host: agp66.internetdsl.tpnet.pl

    hmmm... ten fon jest spoczko mam go prawie 2 lata i chce go sprzedac i kupic fajniejszy przede wszystkim z aparatem i dyktafonem-nie wiecie za ile go moge sprzedac??plis napiszcie!!!pozdro

  • 0

    54. ~młody  2006-01-20 19:45:08  host: abk26.internetdsl.tpnet.pl

    zajebisty telefonik mam go od roku i mnie jeszcze nie zawiudł!!!!

  • 0

    55. ~  2006-01-22 12:31:42  host: ps66.pyrzyce.sdi.tpnet.pl

    Tandetna obudowa, malo pamieci, kolorow, cienka polifonia, ciezki, swieci sie jak odpustowa zabaweczka. Nieergonomiczny budzik, bez mozliwosci powtorzen. Ogolnie tel. dla malego dziecka lub dziewczyny. Zalety - nazwa.

  • 0

    56. ~Asiucha  2006-01-23 17:47:13  host: abwv97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żajebiszty telefonik I love my phone :* :)

  • 0

    57. ~sl@wek  2006-02-05 22:08:25  host: 82.160.42.61

    telefon fajny, nawet... ma jedna wade: taki miala moja psychiczna plastyczka, a teraz ma nawiedzona katechetka...:D

  • 0

    58. ~jacek...  2006-02-14 17:27:47  host: host-217-172-239-188.gdynia.mm.pl

    ja mam pytanie...bo jak sciagam cos i locze sie przez gprs to pisze ze najpierw zaabonuj gprs...jak ktos moze to niech pomoze

  • 0

    59. ~ziom  2006-02-18 18:03:07  host: aalx124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tu jest błąd! ja mam ten telefon i on obsługuje EMS-y!

  • 0

    60.  2006-02-18 18:05:22

    ziom: ŻADNA Nokia nie obsługuje EMS-ów. :)

  • 0

    61.  2006-02-25 22:47:39

    NIe no ja vym na waszym miejscu inwestował w ten sposób:
    1.Jezeli nie masz za duzo kasy zainwestuj w NOKIE 6100.
    2.Jezeli masz dosc kasy a lubisz miec duzoo bajerów w tanim telefonie kup SAGEM'a myX6-2.
    3.Jezeli chcialbys miec dosc dobry phonik za dobra cene to uwazam ze PHILIPS 362 sie do tego nadaje...
    Ja sam mam zamiar KUPIć NOKIE6100 i ja stuningować,gdyz ona juz nie bedzie na gwarancji ;]
    No chyba ze bym mial gdzies tak 600zł to bym kupił Sagema z 2 pkt.
    PS. SAGEM ma 256tys kolorów 1.3 Mpix aparat z x8 zoom'em a NOKIA 6100 ma bardzo dobre oprogramovanie wiec NOKIA 6100vs3100
    1-0 dla 6100 =]

  • 0

    62. ~botkiller  2006-02-26 20:11:46  host: bpq213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Możesz aparat dokupić.

  • 0

    63. ~EEE  2006-02-28 09:25:29  host: pc179.osiek.sdi.tpnet.pl

    Jest jaki taki prawda , że nmiema irdy ani aparatu ale jest spoko mi sie podoba!!!

  • 0

    64. ~Krzaku  2006-03-07 21:49:26  host: 62.141.225.65

    Fajny telefonik wytrzymały na upadki i na kałuże kiedyś lyleciał mi z ręki wpadł na zjeżdzalnie i zjechał prosto do kałuży (nie dawno jakieś 2tygodnie temu)nawet sie nie wyłączył szkoda że ma mało pamięci i że nie ma aparatu i IrDY;p (wymaganie przeokrutne) jest spoko polecam go

  • 0

    65. ~  2006-03-11 22:23:52  host: acqy100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon mam go od pewnego czasu i sie jeszcze ani razu nie odzwał hehe..:)

  • 0

    66. ~maja0211  2006-03-12 17:53:15  host: aaom88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POLECAM KAZDEMU TEN TELEFON MIALA GO MOJ SIOSTRA MOJ TATA I TERAZ MAM GO JA I NIE MOGE POWIEDZIEC O NIM NIC ZLEGO BO JEST PO PROSTU SUPER!!

    P.S.ANI RAZU SIE NIE SCIĄL

  • 0

    67. ~karolla  2006-03-13 18:53:04  host: djd26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Można do niego włożyć obudowę od nokii 3120???

  • 0

    68. ~ziom  2006-03-22 17:04:56  host: klient-212-150.petrus.com.pl

    złom. mam ten telefon i jest FATALNY

  • 0

    69. ~oski  2006-03-31 14:45:43  host: 87.207.26.81

    fajnie się świeci ;>

  • 0

    70. ~  2006-04-03 22:16:41  host: hawk.uz.zgora.pl

    kurcze ale dlaczego bateria tak slabo działa? Moj chłopak kupił nową i trzyma 2 dni,przy srednim użytkowaniu...:/

  • 0

    71. ~Martula  2006-04-03 22:18:24  host: hawk.uz.zgora.pl

    kurcze ale dlaczego bateria tak slabo działa? Moj chłopak kupił nową i trzyma 2 dni,przy srednim użytkowaniu...:/

  • 0

    72. ~Lukas289  2006-04-05 20:44:43  host: aanu5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Totalne dziadostwo!!!Jaka polifonia 4 głosy HA HA HA!!!Pamięć 625kb HA HA HA!!!Nie kupujcie tego!!!Totalne dziadostwo!!!

  • 0

    73. ~milka  2006-04-07 23:19:32  host: xdsl-6185.lubin.dialog.net.pl

    Telefon jest nie zawodny fajny i wogóle niegdy mnie nie zawiódł Tylko sprzedaje go bo nie ma ani aparatu ani nic tylko kolorowy wyświetlacz i polifonie
    :((((( possdro

  • 0

    74. ~xxx  2006-04-14 12:58:13  host: rt10.internetdsl.tpnet.pl

    nie wziąłbym tego trupa za 2,50

  • 0

    75. ~leon  2006-04-27 16:05:12  host: aes138.internetdsl.tpnet.pl

    Bateria do 6 dni. słabiutkie wyświetlacz, brak irda. cienki telefonik

  • 0

    76. ~winiux  2006-05-05 13:12:07  host: egd62.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik jest OK.Prosty niewielki. Nie ma zbytnio co mu zarzucić.

  • 0

    77. ~ja syla  2006-05-09 14:41:04  host: abj10.internetdsl.tpnet.pl

    daremny nie odporny na wstrzasy lekkie wstrzasy :P:P:

  • 0

    78. ~Paulina  2006-05-26 14:58:12  host: 213-238-70-113.adsl.inetia.pl

    ja mam ta nokie jest super wpadla mi do wanny , spadł z parapetu z 1 pietra i cały czas działa :) ładnie wyglada i w ogole jest OK

  • 0

    79. ~Polusia  2006-06-15 13:17:05  host: nat-dzi3.aster.pl

    Polecam tym, którzy nie wymagają od telefonu wielu bajerów, lubią prostotę. Ja obecnie oddaję go mojemu tacie a sobie biorę samsunga D500 (ma aparat i wogule), ale ten fonik bardzo dobrze mi służył przez 2 lata. Super odporny na warunki ekstremalne!!!

  • 0

    80. ~efcia  2006-06-22 13:04:49  host: pkin135.ippt.gov.pl

    Straszna tandeta, popsul sie tydzien po uplywie gwarancji. Zreperowalam. Po 4 miesiacach znowu nie
    łapie zasiegu. Jak sie nie jest w duzym miescie to po prostu przerywa. Rowniez jesli ktos dzwoni z daleka (np. z zagranicy) to mozesz gora rozmawiac 2 min. To jest telefon tylko do obslugi sms-ow.

  • 0

    81. ~wojteek wójcik  2006-06-30 20:08:08  host: comp83.tvkpieszyce.pl

    morze być jest fajny ma jave

  • 0

    82. ~sergiej16  2006-07-05 12:18:45  host: 80.240.189.233

    mam ten telefon juz od pewnego czasu i niemoge mu nic zarzucic. Aparat mam doczepiany, a zamiast irdy mam kabel DKU-5 i jest git xD

  • 0

    83. ~  2006-07-10 22:42:37  host: bky29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogolnie to fajne gowno...Ale nie ma bloototh'a i w ogole to nie jestem za bardzo zadowolna;/

  • 0

    84. ~  2006-07-16 20:58:43  host: avb234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    als ty kretynie 1600 jest tak stary jjak niewiem

  • 0

    85. ~  2006-07-16 21:03:39  host: avb234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja siora miała i nienarzekała na nic nawet na klawiature

  • 0

    86. ~Alan  2006-07-19 22:29:07  host: atw115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przepraszam mproszę o pomoc nie wiem czy do tej nokii można doczepić aparat powie mi ktoś proszę pozdro

  • 0

    87. ~kucza  2006-07-20 15:29:55  host: aum142.internetdsl.tpnet.pl

    sprzedałem tego złoma ale wyjołem suszarke;d

  • 0

    88. ~  2006-07-21 22:42:53  host: auz98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to nie złom ty palancie jak śmiesz obrażać mój telefon

  • 0

    89. ~123456789  2006-07-23 18:13:01  host: dxo125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super talefon irde ma, a aparat mam dokupiony super fon.

  • 0

    90. ~  2006-07-24 13:20:48  host: auu19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchaj 123456789 tu piszą że niema irdy

  • 0

    91. ~posiadzacz nokii 3100 Alan.M  2006-08-02 13:32:40  host: aux48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    proszę o pomoc ja się do niej doczepia aparat błagam o pomoc

  • 0

    92. ~kociak  2006-08-03 12:24:47  host: f68.osiedle.net.pl

    A ja wlaśnie będe kupowałą ten tel :) wydaje sie spoko i większość osób w komentarzach też tk uważa :) Pozdrówka:):)

  • 0

    93. ~  2006-08-11 12:34:50  host: 212.160.172.70

    mam ten tel od roku jest spoko mimo iz niem irdy i bloototh

  • 0

    94. ~niśka  2006-08-16 10:22:23  host: blt155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko - ile zmieści się na tym telefonie wiadomości?

  • 0

    95. ~to_ja  2006-08-24 23:19:52  host: masterline.remcom.it.pl

    mam świetny telefon,a Ci co tylko czytają nic nie wiedzą.

  • 0

    96. ~fafik  2006-08-25 20:42:30  host: cbr39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten tel. TO istny Wypas

  • 0

    97. ~mysia_m  2006-08-26 23:09:02  host: host245-249.smgr.pl

    mam ten telefon od ponad 2 lat!jestem z niego bardzo zadowolona- NISKA na tym tel miesci sie 160smso odebranych + wiadomosci wyslane wiec pewnie ogolem dojdzie do ok 200!!! polecam go pomimo ze nie ma aparatu, ani mp3 ale to przeciez telefon :)

  • 0

    98. ~~akin  2006-09-07 22:21:07  host: eoc97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od ponad roku i nigdy mnie nie zawiódł. Niema w nin bajerów w stylu aparatu czy mp3 ale za tą cenę trudno wymagać cudów. Polecam.

  • 0

    99.  2006-09-10 18:04:13

    na tamte czasy kiedy wchodzil, to byl nawet nawet... niezawodny to jest,trzeba przyznac, a i bateria trzyma dlugo bo telefon niczym nie zacheca do zabawy:P

  • 0

    100. ~AMIKUŚ  2006-09-11 20:40:52  host: chello062179036037.chello.pl

    mam ten telefon już drugi rok,nie szwankował mi ani raz.Jestem z niego zadowolona i nawet nie myślę o zmianie telefonu.

  • 0

    101. ~plichutek1  2006-09-19 20:17:42  host: bzn82.internetdsl.tpnet.pl

    Jaki telefon kupić nokia 3100 czy siemens c60 ??

  • 0

    102. ~marcin  2006-09-22 18:04:09  host: eds139.internetdsl.tpnet.pl

    *101 Proste ze Nokie, Siemensy sie zawieszaja i mulowate sa Mialem s55 i mimo funkcji to byl bardzo uciezliwy w obsludze (zawieszanie itd...)

  • 0

    103. ~RaM666_01  2006-09-24 21:53:40  host: c176-186.icpnet.pl

    moim zdaniem ten fonik jest spoko, dla mojej matki był to najlepszy telefon, jaki miala, wymieniła go na siemensa c75 i mowi w kolko, ze jest z niego nie za bardzo zadowolona, jak z tej nokii... wkurza mnie tylko fakt, ze ma tak mala pamiec, nie ma irdy, mp3 czy wbudowanego aparatu... mam zamiar go sprzedac i kupic sobie sony ericsson k300i, ale i tak po tej nokii zostana pewno milutkie wspomnienia :) pozdro dla zwolennikow i przeciwnikow tego fona ;)

  • 0

    104. ~Hyperman  2006-10-03 17:17:01  host: bhx54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale kiło!!!! 5110 jest lepsza!Nawet IRdy w tym kile NIE WSADZILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    105. ~Hyperman  2006-10-03 17:19:54  host: bhx54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aha! i jeszcze jedno dziwie sie tym co kupuja do gówno bo inaczej nie powiem

  • 0

    106. ~tttttttttttt  2006-10-06 20:54:50  host: bit118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ALAN!!! WCZEPIASZ DO TEGO SAMEGO KNIAZDA CO MIKROZESTAW!!!! JEST PRZY GNIEZDZIE LADOWARKI

  • 0

    107. ~rommia  2006-11-05 21:54:42  host: bxi114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aparat spoko telefon mam 2 lat i na razie nie myślę zmieniać bo to służy do rozmowy tylko gdzie te baterie trzymające 410h bo na pewno nie w "orange-owych" modelach w plusie była inna bateria i rzeczywiście trzyma dużo dłużej

  • 0

    108. ~just me  2006-11-11 09:21:42  host: cnet-u-249-180.petrus.pl

    Śmiać mi się chce jak piszecie, że Nokie i Siemensy się wiechają... A co robią Sony Ericssony?!?! To dopiero są padła... :/

  • 0

    109. ~kama  2006-11-13 15:38:00  host: cuh58.internetdsl.tpnet.pl

    mam go juz 2 lata. Jest to normlany telefon chociaz czasmi nie lapie zasiegu ;D i trzeba nim uderzyc o stol ;)

  • 0

    110. ~O  2006-11-28 18:16:58  host: 212.160.172.70

    Bardzo fajny telefon , gdyby mial jeszcze aparat 2x mpix, kamrę i mp3 i pamięć no conajmniej 8MB to z pewnością by WYMIATAŁ i rzaden sony ericsson ani inna marka by się z nim nie równał.Ale to tylko i aż 3100 w końcu aparat można dołaczyć ,pamięć zwiększyc i dzonki klkasy mp3 wgrywając nowy soft .Ale i tak i tak jest milusi

  • 0

    111. ~CzuBoooK  2006-12-04 19:10:58  host: 195.205.124.17

    ja mam ten telefon ponad 2 lata dziala jak nowyy no i Ma WĘŻa w ktorego uwielbiam grac i myslke ze nokia bez weza to nie nokia hahaha

  • 0

    112. ~hajime  2006-12-06 15:36:42  host: bzl5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    normalnie wkurzają mnie opinie o tym, że nie ma IRDY, APARATU, MP3, i innych bajerów....ale czego wy wymagacie od fona ?? miałam go 1 rok, zamieniłam na 6610i, potem na Sagema....i mówiąc szczerze najlepsza była ta NOKIA !! a jak chcecie MP3 te se kupcie iPODA, a jak aparat to cyfrówke :D pozdro

  • 0

    113. ~magik  2006-12-20 21:16:04  host: bfm151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam jestem testerem telefonów z zamiłowania :D miałem jzu 148 modeli i powiem wam ze wasza nokia ma tak ułożoną klawiaturke ze jest jednym z telefonów który jest taki malutki a smsy mozna pisac w zabójczo szybkim tempie :D odoby które narzekają na co kolwiek w tym telefonie są niepoważne:D Jeżeli ktoś chce maszyne multimedialną to polecam testowanego właśnie przezemnie Panasonica Sv7 :D 16 milionów 700 tysięcy kolorów robi swoje a reszta to juz poprostu poezja:D jak za cene 700zł:D podrawiam

  • 0

    114. ~kasia...^^  2006-12-26 14:21:56  host: 088156096072.stk.vectranet.pl

    mam ten telefon już 2 lata :) i jest świetny ;p mam go juz troche dosc ale nie zacina sie , nie psuje i w ogole nie mam z nim tak czesto problemów ... tylko czasem jak sie zatnie trzeba nim o cos uderzyc ;p ale z nim i tak sie nic nie dzieje :) jest super wytrzymaly :)

  • 0

    115. ~Damian posiadacz nokii 3100  2006-12-26 19:29:04  host: w3cache.bajtnet.lca.pl

    Mam telefon dosyc długo i jest on fajny lecz szkoda ze nie ma irdy a aparat i mp3 to zbedne rzeczy dlatego jest on idealny jako sam telefon do dzwonienia

  • 0

    116. ~Wojtti  2007-01-01 14:53:09  host: ago226.internetdsl.tpnet.pl

    To jest poprostu telefon :) a do tego dobry. Oczywiscie nie znajdzie sie w nim nic ciekawego, mam go już jakiś czas, żadnych zawieszeń, wyłączania sie, gubienia zasiegu czy cos w tym stylu. Poprostu dobry tani telefon. Bateria trzyma mi 5 dni bez problemu a jestem osobą dużo rozmawiającą i piszącą :) Miałęm już wiele telefonów tych drogich i tych tańszych. Ostatecznie zostaje przy 3100, bo już wyrosłem z "bajerów" w telefonie, ponieważ teraz tylko potrzebuje telefonu niezawodnego. Mogę wam również polecić Sagema myx-6, telefon równie tani, już posiada troche bajerów, jedyny mankament to to, że bardzo rzadko potrafił się zawiesić, ale takto równie dobry :) oraz Siemens C75, rozbudowane menu, duża możliwość konfiguracji ustawień wg własnych potrzeb, bateria około 4 dni. To chyba byłoby na tyle :) Pozdrawiam

  • 0

    117. ~Wojtti  2007-01-01 15:02:56  host: ago226.internetdsl.tpnet.pl

    To jest poprostu telefon :) a do tego dobry. Oczywiscie nie znajdzie sie w nim nic ciekawego, mam go już jakiś czas, żadnych zawieszeń, wyłączania sie, gubienia zasiegu czy cos w tym stylu. Poprostu dobry tani telefon. Bateria trzyma mi 5 dni bez problemu a jestem osobą dużo rozmawiającą i piszącą :) Miałęm już wiele telefonów tych drogich i tych tańszych. Ostatecznie zostaje przy 3100, bo już wyrosłem z "bajerów" w telefonie, ponieważ teraz tylko potrzebuje telefonu niezawodnego. Mogę wam również polecić Sagema myx-6, telefon równie tani, już posiada troche bajerów, jedyny mankament to to, że bardzo rzadko potrafił się zawiesić, ale takto równie dobry :) oraz Siemens C75, rozbudowane menu, duża możliwość konfiguracji ustawień wg własnych potrzeb, bateria około 4 dni. To chyba byłoby na tyle :) Pozdrawiam

  • 0

    118. ~Erni  2007-02-03 23:32:48  host: vlan.efekt.net.pl

    Siemka mam do was prosbe mogli byscie mi doradzic jaki telefon kupic tak do 150zl dzieki za szybka odpowiedz.

  • 0

    119. ~ilo  2007-02-04 13:34:44  host: acym190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam ten telefon, mam go już 1,5 roku i w ogóle nie ma żadnych usterek. Nie zawiesza sie, jest zawsze zasięg, nic mu nie odpada... Tylko szkoda ze nie ma aparatu.

  • 0

    120. ~  2007-02-08 22:59:12  host: gdn114.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ale niestety zdarza mu sie czasami zawiesic podczas rozmowy albo wybierania numeru :(

  • 0

    121. ~mariusz  2007-02-28 16:28:22  host: gez10.internetdsl.tpnet.pl

    jak chcesz kupić telefon to tylko nokie 3100. Chodź nie ma aparatu i innych nowoczesnych teraz funkcji ten model noki sprawuje się na 5+. Mam ją już dwa lata i złego słowa powiedzieć na nią nie mogę. Naprawdę polecam!!! Jeden z najlepszych modeli noki ponieważ te nowoczesne po prostu się psują!!!

  • 0

    122. ~mariusz  2007-02-28 16:32:03  host: gez10.internetdsl.tpnet.pl

    ten kto tutaj źle pisze o noki to chyba jeszcze nigdy nie miał sony ericssona to są dopiero padła!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    123. ~stx  2007-03-23 19:59:50  host: 82.139.32.36

    brawo dla tych ktorzy twierdza ze ten telefon to fajna sprawa dla pzreciwnikow pogarda!!!

  • 0

    124. ~magic  2007-04-03 21:00:35  host: acqw68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam ten telefon jako pierszy teraz mam nokie 6020 ale chyba koncze z nokiami i kupie cos innego choc te telefony nie sa takie złe. Ta jest niezlą nie wiem czemu sie czepiaja nie ktorzy...!

  • 0

    125. ~deeroza  2007-04-07 00:33:15  host: nat-pr2.aster.pl

    posiadam ogólnie dwa telefony, jednym z nich jest właśnie ta nokia:) ten telefon mnie cały czas zadziwia:)najpierw korzystała z niego dwa lata moja ciotka i ja tez go mam już dwa lata:) a bateria nadal trzyma 3 do 4 dni (ani razu nie była wymieniana) :) wiele razy lądował na ziemi i nadal działa:) jedyne co musiałem wymienić to klawiature, bo się trochę wytarła:P

  • 0

    126. ~kacper17_13  2007-04-12 16:55:54  host: bpx170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jast ogólnie zajebisty... mi wypadł on z 4 pietra na beton i tylko pękła obudowa ale reszta działa... pozdro

  • 0

    127. ~martussia  2007-04-22 14:45:27  host: dzd10.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest super....tylko zastanawiam sie czy nie kupic se do niego aparatu foto (słyszałam ze takie sa):)

  • 0

    128. ~  2007-04-26 15:00:55  host: zt26.internetdsl.tpnet.pl

    ja już ją mam 1 i dobrze sie trzyma jak narazie.Przy długim puszczaniu muzyczek :D dosyć szybko sie nie rozładowuje.Za rok będe ją sprzedawał i brał nową ale oczywiście Nokie ponieważ moim zdaniem nokie śa najwytrzymalsze na upadki nie wieszają się często i bateria długo trzyma.

  • 0

    129. ~3100 super  2007-05-04 10:09:55  host: bfr212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    yawaliste dostalem ja od cioci i nie moge sie o dodnsiv

  • 0

    130. ~Marty$  2007-05-06 18:02:51  host: dkg211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefonik :) Ja go nie posiadam (mam nokię 6070, którą polecam bo jest fajna i ma aparacik i mp3 jako dzwonek, kamerę i 16 mb) No, ale ten tel. miał mój wujek i jest bardzo fajny, niestety po dwóch latach czy trzech użytkowania strasznie tracił zasięg. Ale ogólnie miałam okazję się nim pobawić i jest spoko. Polecam ;*

  • 0

    131. ~Kamil099  2007-05-23 19:07:46  host: 88-199-111-2.tktelekom.pl

    mam ten fonik od ponad 2 lat , niema tem różnych bajerów ale osobiście bardzo ten fonik polecam jest wytrzynały bateria w nim mi nadal trzyma 1 tydzień . za 4 dni ją wymieniam na nokię 5200 .mam nadzieję że się nie zawiodę.

  • 0

    132. ~Kamil099  2007-05-24 15:39:06  host: 88-199-111-2.tktelekom.pl

    mam ten fojn od ponad 2 lat i mogę coś już o nim powiedzieć: bateria mi trzyma 1 tyd. ten fon jest niezniszczalny a tak wogóle niedługo sę go zmieniam na też nokię ale na 5200

  • 0

    133. ~Mama  2007-06-01 17:15:03  host: abhp10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wajny telefon, u mnie w we wsi nie ma cham a co by mial atki telfon zarąbisty :D:D:D:D:

  • 0

    134. ~Kinga  2007-06-02 12:38:57  host: chello087206211068.chello.pl

    ja jestem uczulona na nokie...znienawidziłam je...po 1 nie podobają mi sie nokie...a po 2 dostac tania i fajoska nokie to rzadkosc... wole SE...pozdrawiam...a i jesczze jedno kiedys rozwazalam kupno tego telofonu bo wyglada na fajny i chyba taki jest ale wole swoj se j220i

  • 0

    135. ~teti  2007-06-03 22:08:34  host: 87-205-208-20.adsl.inetia.pl

    ja mam do sprzedani akonie 3100 super telefonik ale chce tel na abonamet wziaś a szkda zeby lezal w szufladzi ejak ktoś zainteresowan y zapraszam na gg 886825 okolice katwoic

  • 0

    136. ~Karolcia  2007-06-06 11:10:17  host: ede109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak jak dla mnie NOKIA 3100 jest najlepsza... miałam ją rok i zero kłopotów... ale niestety ukradli mi ją ... ;-( Kupiłam Samsunga ale nie jestem zadowolona... Dlatego TETI zostawiłam Ci wiadomość na gg... odezwij się PROSZE :-)

  • 0

    137. ~Karol  2007-07-10 09:13:59  host: 87-205-168-205.adsl.inetia.pl

    Mam jusz ten telefon 2 lata. Jestem bardzo z niego zadowolony. Polecam szczerze ten telefon.

  • 0

    138. ~  2007-07-18 08:04:34  host: public-gprs68274.centertel.pl

    powiedzcie mi gdzie ją można naby i w jakiej sieci? Bo ja chciałem sony ericssona k750i w sieci era! Lub ten telefon zcyli nokię! Ale k750i to zabawka a ten telefon jest bo jest i fajny kiedyś nokię miałem od brata i miałem ją 6 miesięcy i ona była twarda spadła i cic i oczywiście trochę tylna klapka PPPPOOOOOOOOMMMMMMMMÓÓÓÓÓÓÓŻŻŻŻŻŻŻCCCCCCCIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEE EEE

  • 0

    139. ~monia  2007-07-26 10:51:08  host: 212.160.172.70

    jesten uzytkownikiem tego fonu od x czasu, jestem baaardzo z niedo zadowolona, upadal mi juz tyle razy a uszczerbil mi sie tylkorog zewnetrznego panelu:) polecam!!!

  • 0

    140. ~kamcio  2007-07-30 11:40:17  host: 80.51.196.6

    ten tel jest zarabisty i chce go kupic ale nikt go nie chce sprzedac;-((

  • 0

    141. ~marta  2007-08-01 17:44:33  host: 83.238.70.51

    mam ten telefon 2 lata, bateria trzyma tydzień... spadał kilka razy a trzyma się jakby był nowy. Oby wiecej takich modeli! polecam każdemu, kto nie podąża za nowinkami!

  • 0

    142. ~bodal  2007-08-02 17:53:33  host: zo86.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, chcialbym kupic ten telefon ale tylko nowy. Wiecie moze czy gdzies jeszcze je sprzedają?? Czy w ogole je produkują?? Mieszkam w okolicach Warszawy.

  • 0

    143. ~kenejen  2007-08-17 10:25:49  host: blg48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepsza wg mnie od 6610 aparat nie robi roznicy jednak jak kto chce to niech kupi

  • 0

    144. ~Czarna  2007-08-23 16:22:22  host: 212.160.172.70

    Najlepszy telefon jaki kiedykolwiek miałam. Chętnie kupiłabym go jeszcze raz.

  • 0

    145. ~Kropka  2007-08-25 12:09:12  host: chello089078004109.chello.pl

    Mam ten telefonik od dwóch i pół roku i jestem z niego zadowolona:) Bateria mi trzyma ok. 3/4 dni. Mimo wielu upadków jakie przeżył ani razu nie był w naprawie. Raz tylko zaczął szwankować: nie miałam wibracji, nie chciał się blokować i połączenia i esy się nie zapisywały ale zostawiłam go wyłączonego na noc i sam się naprawił;p Obudowy nie miałam wymienianej ale klawiaturę tak bo się pościerała. Dość dużo tapet i dzwonków się mieści na nim. Bardzo go lubię, choć trochę mi się znudził ale niedługo będę miała inny bo przedłużam umowę w Orange. Ale gdyby nie to to pewnie służyłby mi jeszcze jakiś czas:) Polecam tym co nie oczekują od telefonu różnych bajerów chociaż teraz mało jest takich osób;)

  • 0

    146. ~konior966  2007-08-27 09:41:31  host: 173.85-237-174.tkchopin.pl

    Mam ten telefon prawie 5.5 roku wszystko dziala. Dokupilem se aparat, ale moim zdaniem mogliby do tego fona dodac port podczerwieni i aparat. Z wad ma jedną ale to moze byc wina mojego kabelka do kompa. TEN TELEFON JEST SUPER!!!!!!!!!!!! POLECAM!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    147. ~ags  2007-08-30 20:31:33  host: 80.54.88.18

    Telefon bardzo fajny, mam go juz 3 lata i nadal nie chce go zamienic na zaden inny. Przyjazny w uzytkowaniu, ladny i TRWALY :)

  • 0

    148. ~  2007-09-07 15:28:57  host: abet211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem tego fona i był ok 3310.Ale teraz mam fona Nokie N73 ME i jestem bardzo zadowolny z tego co miałem fona i tego co mam jest super.

  • 0

    149. ~Mariola  2007-09-16 15:29:47  host: public-gprs8594.centertel.pl

    Tem tel jest niby fajny ale miałam go niecałe 2 lata i stracił zasięg i dzwonki nie działały...może dlatego że często o ściane nim żucałam albo że lądował kilka razy z balkonu na ogrósek;/ ale teraz mam simensa;]

  • 0

    150. ~asia  2007-09-24 08:27:34  host: chello089076210234.chello.pl

    Mam go od 8 lat i działa bez zarzutu, ale chyba go wymienie na nokie 5200.

  • 0

    151. ~Agusia:)  2007-09-29 19:04:48  host: dve108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefonik już prawie 3 lata. Może i nie ma aparatu, radia i tych wszystkich bajerów, ale go uwielbiam. Jest poręczny, malutki i przede wszystkim strasznie wytrzymały. Przeżył już naprawdę wiele...był zalany, walnięty w ścianę, podeptany przez psa i wiele innych - mimo to, nic się z nim nigdy nie stało. Polecam go wszystkim, bo naprawdę warto. Aaaa i ma fajową świecącą w ciemnościach obudowę. Przynajmniej wiem, gdzie jest, gdy ktoś do mnie dzwoni bardzo późno ;) jeszcze raz - BARDZO polecam :)

  • 0

    152. ~nokiasz  2007-10-02 18:53:57  host: a17.net133.okay.pl

    mam ten fonik to nokia wiec co tu duzo gadac wysyla smsy dzwoni i jest niezniszczalna jak wszystkie nokie xD

  • 0

    153. ~  2007-10-05 16:23:51  host: dje37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kocham tego fona. Jest super. Bateria trzyma mi nawet do tygodnia (a w moim przypadku to można nazwać cudem xD)!! Jest kochany, nie ma bajerów ale warto go mieć. bardzo się przywiązałam> Świetnie się pisze sms,głośno słychać w słuchawce głos osoby, z którą się gada a to u mnie ważne. Wytrzymały spadł mi kilka razy (mimo, z eo niego dbałam :D) i nic się ue stałoa po tym co mówią miji znajomi (własciciele innych modeli) ich telefony już by nie dizałały!!Ma co prawda kilka rysek, ale to chyba normalne po tylu upadkach!!Mam go ponad 2 lata... Polecam gorąco, ah trudno mi się będzie rozstać z tym fonem, ale czas najwyższy...:( Pozdro;* Super jesteś komóreczko!!;):D xP

  • 0

    154. ~Wro  2007-10-06 11:06:13  host: gny218.internetdsl.tpnet.pl

    Super Fonik miałem go długooooooo:) naprawdę niezniszczalny.

  • 0

    155. ~niki  2007-10-12 20:36:58  host: 80.50.9.118

    Ja też mam ten telefon.Jest super.Mam go dwa i pół roku bateria trzyma mi nawet do 9 dni. Szkoda tylko, ze nie ma jeszcze radia. A tak ogólnie to jest ok, mimo, ze jest po kilku upadkach działa super.

  • 0

    156. ~sky  2007-10-18 22:35:40  host: host-89-228-223-241.kalisz.mm.pl

    mam ten telefon 2 lata i kilka rys (przeżył kąpiel w pralce program szybki w bałtyku i upadek z 3 piętra)ten telefon jest wytrzymalszy od tych kulo i wodoodpornych pendivuw (sorry za ortografie:))

  • 0

    157. ~sylwia  2007-10-20 09:47:26  host: ns.inet-siec.pl

    Mam go 2 lata. Bateria trzyma ponad tydzień, dięki b/z, obudowa nadal super, tylko szkoda, ze już ich nie ma w sprzedaży, bo chętnie bym go kupiła w prezencie.

  • 0

    158. ~magda  2007-10-29 15:55:34  host: buq3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze mi ktos powiedziec ile ona tak mniej wiecej kosztuje? tylko nowa a nie uzywana..

  • 0

    159. ~karola  2007-10-30 23:07:06  host: w3cache.dialog.net.pl

    mialam ten telefon 3 lata, jest naprawde godny polecenia, nigdy mnie nie zawiodl nie ma problemow z dzwiekami i z glosnikiem jak w niektorych innych telefonak po takim czasie przy intensywnym uzywaniu go bateia trzyma ok 5 6 dni, jezeli ktos nie szuka ogromnej gamy kolorow nowiuskich mp3 bardzo gorąco go polecam poza tym jest prosty w obsludze

  • 0

    160. ~  2007-11-02 15:09:41  host: act23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna sciągnąć do niego jakieś gry ? jeśli tak to z kąd ? lepiej wybrać 3100 czy 6610i ?

  • 0

    161. ~ble  2007-11-02 16:07:11  host: afe239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co jest lesze 3100 czy 6610i ?

  • 0

    162. ~fanka nokii 3100  2007-11-13 22:45:10  host: ckw153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeśli ktoś zastanawia się nad kupnem telefonu który ma służyć do pisania i dzwonienia to niegdzie nie znajdzie lepszego telefonu!!! nic się w nim nie niszczy (pomijając klawiaturę ale to nic dziwnego w moim przypadku bo mam go ponad 2 lata i codziennie pisze ok. 80 smsów i bardzo dużo rozmawiam...) bateria trzyma mi 2 dni więc jak na takie używianie uważam że to jest dużo. mam spoto tapet i dzwonków... Jedyną wadą tego tel jest to że juz mi sie znudził ale szkoda mi go wymienic na inny...miałam jakies inne telefony z aparatami ale ciągle wracałam do mojej starej nokii...

  • 0

    163. ~loler  2007-11-19 16:19:47  host: gw-lan.mcon.pl

    Telefonik jest super.Nie wiem dlaczego ale mi się podoba chociaż nie ma tych wszystkich bajerów.Jest ładny i wygląda na nowy telefon.jakby miał jeszcze aparat i mp3 to by był najlepszy telefon na świecie!!!!!:D

  • 0

    164. ~MACIEK  2007-11-22 21:15:26  host: host-81-190-232-141.wroclaw.mm.pl

    w lutym minie mi 4 lata jak posiadam ten telefon.. i powiem wam, że nigdy nie żałowałem, że go mam.. nigdy żadnych problemów.. teraz po tak długim czasie bateria mi trzyma ok 3 dni.. raz tylko soft wyminiłem na nowszy.. po prostu komórka solidna.. a to przywiązuje do marki NOKIA..

  • 0

    165. ~minio  2007-11-26 15:18:24  host: bxa99.internetdsl.tpnet.pl

    do ble Mam ten telefon gdzieś 3 lata i spadał z 3 metrów z kolegą graliśmy nim w noge.Kiedyś w szkole chciałem go włączyć i padł wyświetlacz,a na drugi dzień poszedł czip.Obudowa jest do niczego łamią się jej zaczepy odkleja się pasek swiecący w ciemnosci,a tapety ma do niczego tak samo jak gry.Teraz bateria sama z siebie zrobiła sie wypukła.Lepszy jest 6610i.

  • 0

    166. ~lol 162,  2007-12-02 11:19:02  host: ebe205.internetdsl.tpnet.pl

    fajna jest ta nokia czemu ja ja mam i polecam tyljo rdze z aparate i cały wybas

  • 0

    167. ~BaRTuŚ  2008-01-02 13:57:36  host: 88-199-154-80.tktelekom.pl

    Gdyby ten telefonik miał jeszcze aparacik jakis dobry to byłby na prawdę full wypas. Sprzedałałby się jak ciepłe bułeczki. Ja mam ten telefonik i mi siębardzo, bardzo bardzo podoba. No jest świetny, ale często jeżdżę rowerkiem w trasy no i aparacik by sie przydał, dlatego poszukuję jakieś fajnej noki z aparatem (małej, zgrabnej która się nie psuje i ma aparat xD)

  • 0

    168. ~olecha  2008-01-02 21:33:48  host: actg170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam taki problem z tym fonem jak ktos do mnie dzwoni lub przychodza esy to n ie ma dzwieku ale po za tym to jest dzwiek klawiatury itd. moze sie cos popsulo ?? ;/ help

  • 0

    169. ~MissRe  2008-01-03 17:58:33  host: ip106.reda.net.pl

    hmmmmm, ja sama mialam ten telefon ponad 3 lata,teraz pożyczyłam go kuzynowi (stwierdziłam,że nigdy go nie sprzedam ;))Nie mogę powiedzieć na ta nokię złego słowa... Fakt,nie ma żadnych bajerów,ale jest naprawdę świetnym telefonem do rozmów i smsów. Bateria trzyma mi około 6-7 dni, od początku posiadania nic się w niej nie zepsuło,wszystkie dzwięki działają, wyświetlacz jak na tak małą rozdzielczość całkiem całkiem, snakeII nieraz przydał się w czasie wykładów ;)Ten fonik jeszcze lepiej prezentuje się z obudową do gier, która fajnie się świeci (ale u opów była chyba niedostępna w zestawie, ja 3100 kupiłam w media markt ;)) Telefonik godny polecenia, szczególnie jako pierwszy... Ja zaczynałam od jakiegoś smiesznego samsunga ;) Pozdrawiam :D

  • 0

    170. ~tola  2008-01-03 20:03:16  host: chello089076021039.chello.pl

    Mam ten telefon tak gdzieś jusz 3 4 lata i nic mi sie nie popsuło bardzo fajny

  • 0

    171. ~M5  2008-01-07 20:10:26  host: il253.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś może mi pomóc? Chciałabym tylko wiedzieć jaką pojemność smsów ma ten telefon?

  • 0

    172. ~mała  2008-01-10 18:15:39  host: cvk219.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam taki tel. i mieści mi się ze 100 sms-ków :)

  • 0

    173. ~NOKIA  2008-01-18 19:55:26  host: 82.177.166.187

    ZA*****Y TELEFON MAM GO MOZE NIE DOSC SLUGO ALE MOCNO POLECAM ......... OBECNIE MAM TEZ NOKIE 6610I I TEZ SUPER SIE SPRAWUJE POLECAM OBY DWA TELEFONY . OBA KOSZTUJA MALO .

  • 0

    174. ~linn  2008-01-19 22:11:16  host: budy.atid.pl

    mam ten telefon już 4 lata i jest poprostu suuperr minusem jest to że nie ma bajerów chociażby aparat ale poza tym jest wspaniały nie popsół mi sie ani razu (mimo wielu upadków) jest świetny ale wymienie go chyba na inną nowszą nokie

  • 0

    175. ~K.L.  2008-01-24 14:11:54  host: 87.119.12.233

    OD PEWNEG CZASU ZASTANAWIAM SIE NAD KUPNEM TEGO TELEFONU I MAM DYLEMAT CZY JEDNAK SIE NA NIEGO ZDECYDOWAĆ ZALEŻY MI BY POSZŁO NA NIEJ GG JEŻELI KTOŚ MÓGŁ BY MI ODPOWIEDZIEĆ Z GÓRY DZIĘKUJE

  • 0

    176. ~ziom  2008-02-01 17:41:11  host: abuu246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest po prostu okropny.Nie ma irdy ani bluetooth,karty pamięci,mp3,aparatu,i tylko 900kb pamięci.Naprawdę nie polecam.

  • 0

    177. ~krzys_888  2008-02-03 21:56:51  host: 83.68.30.206

    Używałem tej nokii jako drugiego telefonu i polecam.Miałem ją 7m-cy i zero problemów.Bardzo zgrabny i poręczny telefon.Prosty w obsłudze a zarazem w bardzo przystepnej cenie.Teraz zmienilem ja na motorole v3.

  • 0

    178. ~modliszka  2008-02-05 22:27:37  host: chello089079084043.chello.pl

    Jeśli chodzi o wytrzymałość to telefon jest niesamowity!! Mam go od czterech lat. Nie wymieniałam baterii (nadal bez większych problemów wystarcza na 4 dni). Kilkadziesiąt razy spadł na podłogę (za którymś razem pękła delikatnie obudowa, ale nie wpłynęło to na jego funkcjonalność). Był całkowicie zalany słodkim likierem (wystarczyło wyczyścić). I nawet został częściowo najechany przez fiata 126P :) Naprawdę!! Teraz niestety chwilami nie działa dzwonek. Oddam do serwisu, a jeśli to nie pomoże, to nie wiem co zrobię. Nie potrafię się z nim rozstać :)

  • 0

    179. ~AreQ  2008-02-07 11:27:00  host: 88-199-30-70.tktelekom.pl

    moj ma juz 5 lat i gubi zasieg ale ogolnie jest fajny

  • 0

    180. ~,miki  2008-02-16 20:01:07  host: dtd61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aparat morzna kópić za 120zł do tego telefonu. mnie terz cena pszerarza

  • 0

    181. ~xxxxxxxx  2008-02-16 20:03:04  host: dtd61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna aparata kupic za 120zł :( mowie prawde

  • 0

    182. ~miki987  2008-02-16 20:04:10  host: dtd61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uwielbiam go mam go 5 lat i się nie zepsuł i nie zawiesił

  • 0

    183. ~Natalia  2008-02-22 16:28:30  host: bxt98.internetdsl.tpnet.pl

    ziom wiadomo ze nie ma ani mp3 ani innych bajerow bo to bardzo stary telefon!!!! ale miałam go dlugo i bylam zadowolona, ani razu mi sie nie popsuł i jego wyglad jest idealny...klawisze sie nie zcieraja, zero rys...

  • 0

    184. ~Angel  2008-02-23 18:46:49  host: aoz136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ee ty ziom, ten telefon jest STANDARDOWY, i wystarczy dla ludzi ktorzy potrzebuja tylko dzwonic i pisac smsy. Nie czepiaj sie. Ja mam go juz 3 lata, i jest po prostu BOSKI! Bateria trzyma ok 6 dni, nigdy nic sie z nim nie stalo podczas tylu upadkow jakie przezyl :P Jest mega wytrzymaly. A zal go wymieniac...

  • 0

    185. ~rurka  2008-02-23 23:15:07  host: kayla.airnet.opole.pl

    Do M5 miałam ten telefon a mieści sie na nim ponad 100 sms-ów. Był naprawdę sp0k00 ale wymieniłam go na Samsunga E250 chociaż naprawdę trudno sie z nim rozstać...

  • 0

    186. ~Natasha  2008-02-25 20:45:40  host: 77-45-27-209.sta.asta-net.com.pl

    Mam ten telefon łohoho i jeszcze dłużej i jestem bardzo zadowolona! Jeżeli jesteś osobą szukającą telefon bez różnych pierdół to właśnie nokia 3100 jest najodpowiedniejsza. Bateria mi trzyma długo, ok. tygodnia. Kilka dni po zakupie grałam w koszykówkę i gdy zrucałam piłkę do kosza, wyrzuciłam również moją cudowną nokię ;D ale nic się nie stało tylko kawałeczek obudowy się wykruszył. ;D Przeżyła wieeele różnych, przedziwnych i mocnych upadków i działa bez zarzutu. Pojemność smsów, moim zdaniem ma bardzo dużą (w odebranych jakieś 140,w wysłanych koło 100 + w innych folderach-archiwum itp. może więcej się zmieści, ale ja nie próbowałam). Klawiatura się nie ściera. Bardzo wygodnie się pisze smsy. Cóż jeszcze mogę powiedzieć? Bardzo prostu w obsłudze. Teraz kosztuje 99 zł albo mniej. Zarąbisty telefonik. Polecam gorąco.

  • 0

    187. ~paulina  2008-03-03 19:58:34  host: chello089076018041.chello.pl

    mam ten telefon 3 4 lata spatł mi chyba z 6 razy nic mu sie niestało tylko musze wymienic obudowe bo miałam naklejki pszyklejone i taki jest troche od kleju ale to nic nieszkodzi polecam ten telfon na allegro można go kupic już od 75 zł pozdrawiam.

  • 0

    188. ~paulina  2008-03-03 20:02:10  host: chello089076018041.chello.pl

    do minio no bo jak nieumiesz szanowac telefonu to takie są skutk.

  • 0

    189. ~ania  2008-03-06 14:16:07  host: fek226.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak uaktywnić MMSy w tym telefonie? mam numer z plusa i niby GPRs jest uaktywniony a nie mogę wysyłać MMsów. jak miałam numer z heyah to nie miałam tego problemu.. pomóżcie

  • 0

    190. ~Asia922  2008-03-12 14:42:50  host: acrc234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super jest ten telefon mam go już 3 lata i jestem bardzo do niego przywiązana ale chcę sobie teraz inny kupić:)

  • 0

    191.  2008-03-30 13:37:19

    najbardziej niezawodny telefon jaki w życiu miałem. Polecam każdemu kto nie wymaga wiele od telefonu.

  • 0

    192. ~macislaw  2008-04-22 23:45:12  host: d90-129-113-48.cust.tele2.pl

    czy moze mi ktos powiedziec w jakim formacie maja byc dzwonki zeby choedzily??

  • 0

    193. ~Magda  2008-05-04 12:09:50  host: apn-77-113-169-144.gprs.plus.pl

    Telefon bardzo solidny, dostałam go w spadku od siostry, która kupiła go jako używany i sama miała go dosyć sporo czasu. Ja obecnie nie narzekam na telefon. Bardzo funkcjonalny, szkoda tylko, że nie ma bluetootha lub IRDY. Jestem z niego jak na razie zadowolona.

  • 0

    194. ~ragazzi  2008-05-14 09:20:09  host: arz50.internetdsl.tpnet.pl

    telefon mam już 4 lata. Dużo smsów i rozmów. bateria trzyma kilka dni. Planuje, ze pochodzi jeszcze ze dwa lata;)

  • 0

    195. ~sedes  2008-06-11 14:59:25  host: cvr22.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tego fołna juz 5 lat. Jeśli zdarza ci sie że twój tel. ląduje na betonie, leży w kałuży lub jest rzucany o ściane to polecam gorąco. Zaręczam że jest niezniszczalny :)

  • 0

    196. ~Gosia  2008-06-22 14:19:00  host: adv114.internetdsl.tpnet.pl

    Miałam tego fona...Ach co to był za telefon! Prościutki w obsłudze, nie zacinał się nic! Polecam!!! Podważył tylko moją wiarę w Nokię (że jest niezniszczalna) ponieważ zalał mi się i nie odzyskał przytomności...(nawet po wysuszeniu)

  • 0

    197. ~syzmek  2008-06-30 15:28:28  host: eag248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój pierwszy telefon. od razy go upatrzyłem. durzo gier można ściągnąć(pójdzie prawie każda) zasięg zawsze i wszędzie bateria trzymała długo 7 dni a ubyły tylko 2 kreski. cud techniki. szkoda że teraz takich nie robią:-(. jak by w nim był aparat 8,1mpix bluetooth, irda usb słuchawki mp3 karty pamięci SDHC i większy ekran to byłby moim pierwszym i jedynym telefonem. nie zmieniłbym go na nic innego. ale tak w ogóle przyszedł pewien dzień i go opuściłem dla SE k500i ale mnie nieco irytował po 3 miesiącach zmieniłem go na n73.lecz 3100 miałem 2 lata z hakiem prawie trzy.dla mnie ocena dla niego:1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 000000 na 10. ja go kocham nie chce rozwodu. nadal go mam w szafce. i miał fajne gry :SNAKE EX2, BOWLING i jakieś wyścigi. polecam osobom pracującym chcącym prosty telefon. sprawdza sie dobrze jako budzik. Cud techniki. Cud nad wisłą. I można było robić kolorowe podświetlenie: kładło sie kolorowe części koładki na zeszyt na diodach i miałeś kolorowe podświetlenie. Nie żartuje jak ktoś chce w nim coś tanio zmienić to polecam. ALE tylok kwadratowe kawałki i tylko na diody najlepiej na włączonym telefonie. Jest też funkcja latarki: wystarczy zdjąć przedniom obudowe i latarka jak sie patrzy.

  • 0

    198. ~Miki  2008-07-31 21:43:04  host: boq23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosty, tradycyjny i bardzo, bardzo solidny telefon.

  • 0

    199. ~olo_95stg  2008-08-23 13:44:12  host: ack57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    skąd wziąć softa??

  • 0

    200. ~Boy  2008-09-15 16:33:18  host: chello087207143170.chello.pl

    Mam ten telefonik od dobrych 5 lat i jeszcze nie zdarzyło mi się go naprawiać ani oddawać do serwisu.Mimo że nie ma bajerów typu radio,mp3 itp to i tak jest fajny.A jak ktoś się uprze to może do niego dokupić aparat.Uważam że jest to prosty telefonik dla osób którym telefon służy do dzwonienia a nie do zabawy.Naprawdę fajny telefonik.Polecam ;)

  • 0

    201. ~Lukash1410  2008-09-27 21:46:25  host: ecf187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mamy 2008 rok, fonik ma jakies 5-4 kosztuje od 100zł do 150zł :D

  • 0

    202. ~azd  2008-10-18 11:37:31  host: adas28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeden z najlepszych, miałem go rok i nigdy nie zawiódł, bateria ponad tydzień trzymała, prosty i bardzo wygodny

  • 0

    203. ~slodka1996  2008-10-20 20:59:02  host: 225.236.spine.pl

    Ah! Ten mój telefonik...Mam go mniej wiecej 3 lata, ale wciaz jest zajebiaszczy. Teoretycznie niezniszczalny (szyba ze dasz młodszej siostrze :D), bateria trzyma dlugo (nawet baaardzo), mały, poręczny,wygodny. Czego tu wiecej chciec?

  • 0

    204. ~  2008-11-08 21:03:11  host: ema202.internetdsl.tpnet.pl

    mały teraz tani zajebisty

  • 0

    205. ~jasiu  2008-11-18 14:26:11  host: user120.netlog.pl

    mam nokie3100 działają mi dzwięki klawiatury ale za to nie dziłają mi dzwonki.. wiecie jaka jest może tego przyczyna?

  • 0

    206. ~CiotkaHisteria  2008-11-24 22:52:11  host: dtf199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 4 lata. Bateria trzyma około 4 dni. On jest praktycznie niezniszczalny. Robiliśmy kiedyś zawody rzucania i nawet się nie wyłączył. O ile się nie mylę zrobiony w Niemczech, ten telefon to stara szkoła noki jeszcze wtedy były bardzo dobre a teraz co poniektóre to szkoda gadać. Wszystko Made in China.

  • 0

    207. ~:D  2008-11-29 16:10:46  host: 213-238-70-23.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon 5 rok i polecam go gorąco przerzył lot z 2 piętra, trzy prania i multum upadków z wysokości około metra!!!!polecam go dla dzieci które lubiom sie bawić telefonem i nie mają mocnego chwytu!!!!bateria trzyma około 1.5 tygodnia przy dośc normalnym użytkowaniu!!szkoda ze niema go w sprzedaży bo kupił bym go jako prezent mojemu bratankowi!!!

  • 0

    208. ~  2009-01-05 20:32:04  host: adsg185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefonik goraco polecam :> mialem go 4 lata bateria trzyma do tygodnia ;] lecz znudzil mi sie.. brakuje mi tych wszystkich bajerow jest za prosty jak na takie czasy wymieniłem go na LG KU 250 ;]

  • 0

    209. ~Marek  2009-05-06 15:09:53  host: dwd83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam od roku tą Nokię - żadnych problemów. Bateria trzyma długo, prosty w obsłudze.

  • 0

    210. ~K.  2009-05-11 16:12:19  host: 87-205-56-82.adsl.inetia.pl

    Jak się kopie telefonem to nie dziw sie że może sie zepsuć. Mam ten telefon już 4 lata (!) i on dalej działa. Wogóle sie nie psuje. Jest ŚWIETNY !!!

  • 0

    211. ~  2009-07-21 13:04:11  host: inet20909na-1.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    kupuję ją za cała 70 zł, w idealnym stanie,wiem co oczekuję od telefonu i mam nadzieję że będę zadowolona:)

  • 0

    212. ~  2009-07-21 13:04:22  host: inet20909na-1.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    kupuję ją za całe 70 zł, w idealnym stanie,wiem co oczekuję od telefonu i mam nadzieję że będę zadowolona:)

  • 0

    213. ~  2009-08-14 11:50:37  host: 77-254-40-29.adsl.inetia.pl

    super telefon miałem go jakieś 3 latamu ale wymieniłem na nowszy i leżał w szawce. niedawno wkurzyłem się na moje ku990 i wyjełem z szawki 3100. teraz go używam i jestem BARDZO zadowolony z mojego wyboru . jest to idealny telefon.

  • 0

    214. ~  2009-08-27 22:39:29  host: eof114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 4 lata, nigdy nie bylo z nim wiekszych problemow, raz tylko upadl i przestala dzialac wibracja, za pare dni upadl znowu i wszytsko juz bylo ok, sam sie naprawil.

  • 0

    215. ~cośktoś  2009-08-28 11:53:57  host: apn-77-113-135-83.dynamic.gprs.plus.pl

    mam ten tel od 4lat.Naprawde bardzo fajny aparacik dla ludzi ktorzy rozmawiaja i pisza smsy a nie potrzebuja szpanowac bajerami.Jedyna poważna awaria to wykruszył sie przycisk do włączania/wyłączania, tel od roku jest praktycznie niewyłaczany no i bateri nie sformatowałem i trzyma tylko 2-3dni ale to moja wina.Teraz aż żal sie z nim rozstawać ale wkońcu trzeba

  • 0

    216.  2009-09-15 18:49:45

    mały zgrabny trwały bateria dobra do dzwonienia i pisania esow idalny polecam ;)

  • 0

    217. ~gosc  2010-02-23 09:24:46  host: 77-254-114-185.adsl.inetia.pl

    mam go 6 lat i nigdy mnie niezawiódł!!! jednak moja praca wymaga bardzo wiele od telefonu i kupiłem nokię E66.

  • 0

    218. ~  2010-05-31 22:59:42  host: 77-255-176-46.adsl.inetia.pl

    Ha używałam go ponad dwa lata, klawisz wyłączania też się wykruszył z klawiatury zaszły literki(piszę dużo smsów) i obudowa mi się troszkę uszkodziła ;p ale w chwilach kryzysu z moim obecnym telefonem dalej go używam i jest super ;D o pierwszej miłości się nie zapomina ;p nawet do telefonu

  • 0

    219. ~gad_z_rakowa_1921  2010-08-29 19:40:31  host: aaju152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik znakomity. Użytkuje go 5 długich lat. Nigdy nie był w naprawie w serwisie. bateria oryginalna trzyma 5 dni. Gdyby nie zużycie z powodowane upływem czasu nie rozglądałbym się za nowym aparatem. Chciałbym trafić kolejny raz na tak dobry telefon

  • 0

    220. ~Daniel89  2010-10-29 01:11:05  host: aapd84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od chyba listopada 2003 (produkcja wrzesień 2003) od tego czasu był używany przez kilka osób u mnie w rodzinie, do dziś jest w idealnym stanie, jedynie klawiatura wydarta, a poza tym nigdy nie zawiódł, bateria od nowości teraz trzyma 2-6 dni zależny do użytkowania.

  • 0

    221. ~karolina 46 lat  2011-09-19 16:49:06  host: apn-77-112-255-177.dynamic.gprs.plus.pl

    bateria zdechlak tak określam jej stan po 12 następnego dnia po naładowaniu .

  • 0

    222. ~Marysia  2012-03-23 19:28:15  host: gate21.robnet.pl

    Bardzo doby telefon ja chce kupić taki nowy nie wiecie gdzie pozdrawim

  • 0

    223. ~luki1234  2012-03-30 12:01:18  host: ipi51.internetdsl.tpnet.pl

    solidnie wykonany golas. bardzo dobra jakość rozmów. bateria trzyma 7 dni po kilku latach w szufladzie.

  • 0

    224.  2012-04-01 09:59:55

    Do 222. Tego telefonu Marysiu to raczej już nie kupisz. Ostatnie egzemplarze wyprodukowano ok. 2007 roku.

  • 0

    225. ~kinia666  2012-05-04 15:15:08  host: 88-199-33-76.tktelekom.pl

    patrz na allegro Marysiu, tam dostaniesz prawie wszystko ;)

  • 0

    226.  2013-01-22 16:29:02

    bardzo udany solidny telefonik,tylko czasem zaswirował"brak karty sim" "karta sim nieaktywna" najlepsza była świecaca w ciemności obudowa:)

  • 0

    227. ~  2013-06-22 00:12:56  host: acwo17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem kiedyś ten telefon. Jak na tamte czasy to był wypas. Nie ma to jak stare telefony Nokii.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-112-64.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet