Nokia 2720 fold - opinie
Telefony Nokia Nokia 2720 fold Opinie o Nokia 2720 fold

Nokia 2720 fold

w sumie: 75
  • 0

    5. ~Nokia  2009-07-13 15:50:28  host: cpv74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile kosztuje?

  • 0

    7.  2009-09-24 20:20:04

    Dzisiaj widziałem ją w Euro RTV AGD za 299zl. Na allegro są 2 dostępne w cenach ok 370 zl.

  • 0

    8.  2009-10-03 09:22:03

    W RTV €O AGD ten fonik jest juz po 249zl jak za tel z tej poleczki cena przystepna i ogolnie fajny prosty w ogsludze. Moze aparate fotograficzny nie rewelacja ale kupilem go dla zony i jest bardzo zadowolona

  • -1

    9.  2009-10-07 17:05:13

    Czy ten telefon można podłączyć do komputera przez USB? W specyfikacji powyżej taka opcja jest, na stronach Nokii już nie.

  • -1

    10.  2009-10-10 23:20:52

    Czy ta komórka ma USB, bo na stronach Nokii nie jest wymieniana?

  • -1

    11.  2009-10-14 19:22:01

    Czy ten telefon ma USB?

  • 0

    12. ~kaziu  2009-10-15 16:59:31  host: 082139040098.radom.vectranet.pl

    w RTVeuroAGD: była przez chwilę po 269 PLN w sklepie internetowym. Teraz jest już w promocyjnej cenie 299 ;) a w sklepach jest od początku po 399. Dziwny sklep, dziwne promocje.

  • 0

    13.  2009-10-20 00:46:19

    @11 Ten telefon nie ma USB.

  • -1

    15. ~boskijack  2009-11-08 10:14:32  host: 83.2.117.18.user.mdi.pl

    czy ta nokia ma slot kart pamięci???

  • 0

    16. ~Serafin  2009-11-11 00:44:18  host: dlf169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super, jedna wad jednak go DYSKWALIFIKUJE !!!! brak slotu na kartę pamięci. Pamięć wbudowana pozwala na wykonanie 2 zdjęć w jego rozdzielczości z kamerą 1,3p i po pamięci. Po co mp3 , po co kamera jak jej nie można użyć !!!!!!!!!!! LIPA.

  • -1

    17.  2009-11-11 11:52:49

    czy ta Nokia ma slot kart pamięci?

  • 0

    18. ~  2009-11-16 16:27:33  host: bze18.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon,fajna klawaiatura

  • 0

    19. ~  2009-11-23 02:07:37  host: lyk122.internetdsl.tpnet.pl

    w MM na promocji za 199 zł

  • 0

    20. ~gosc  2009-11-23 11:01:24  host: aqz249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakiego koloru jest podświetlenie klawiatury w tym telefonie?

  • 0

    21. ~Agata  2009-11-24 23:41:22  host: 77-255-43-145.adsl.inetia.pl

    Wczoraj zakupiłam sobie komóreczkę i jak na razie jestem zadowolona. Łatwa w obsłudze, ładna, lekka i malutka w sam raz żeby zgubić mi się w damskiej torbie;) jednak rzeczywiście dla osób mało wymagających - tj. nie dla 'szpanerów' czy fanów gadżetów. Potrzebuję komórki tylko by pisać smsy ostatecznie dzwonić. Radio i parę gier to miły dodatek uprzyjemniający np. jazde autobusem:) więc jeśli nie potrzebujesz wybajerzonej komórki to ta nokia jest w sam raz dla Ciebie;)

  • 0

    22. ~xxx  2009-11-27 14:52:22  host: dxe218.internetdsl.tpnet.pl

    A ja ja kupiłam za 165zł. Nową ze sklepu.

  • 0

    23. ~wojtek  2009-11-28 21:18:58  host: chello089077200114.chello.pl

    Mam pytanie do posiadaczy tego telefonu. Czy na zewnętrznym wyświetlaczu widać, że ktoś dzwonił lub przysłał esa? a jeśli tak, to w jaki sposób, czy mruga coś, czy tradycyjnie?

  • 0

    24. ~suawek  2009-11-29 13:48:19  host: ssi-r.3s.pl

    Telefon ten mam od wczoraj. Kupiłem w Saturnie za 270zł. To mój pierwszy składany telefon, ale już bodajże trzecia Nokia. Prosty w obsłudze. Bez zbędnych gadżetów. Nie rozumiem tylko, po co jest funkcja odtwarzacza muzyki, skoro nie ma możliwości włożenia karty pamięci. Jest dla ludzi, którym niepotrzebne są bajery, a komórki używają do dzwonienia czy pisania smsów. Czy ktoś wie, w jaki sposób można połączyć tę Nokię z komputerem?

  • 0

    25. ~limoon  2009-12-06 16:56:49  host: bom138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od dzisiaj prosty,ładny,tani i...tyle. Żadnych bajerów,malutka pamięć i brak opcji dołżenia karty pamięci.

  • 0

    26. ~potencjalny nabywca  2009-12-07 10:55:08  host: max.luxmat.com

    @suawek - pewnie via BT

  • 0

    27. ~otto  2009-12-26 15:20:03  host: ip-94-42-60-219.multimo.pl

    Telefon rzeczywiście dla mało wymagających, czyli dla tych którzy telefon wykorzystują do dzwonienia i sms-ów. Duże płaskie klawisze. Na wyświetlaczu zewnętrznym pokazuje kto dzwoni, natomiast w przypadku otrzymanych wiadomości lub nieodebranych połączeń, wyświetla tylko odpowiedni symbol o akcji, widoczny po naciśnięciu bocznego przycisku, który też służy do wyświetlenia godziny, regulacji głośności, wyciszenia dzwonka przy połączeniu przychodzącym, a przy dłuższym przytrzymaniu do odrzucenia połączenia, dzięki czemu nie trzeba otwierać klapki, kiedy nie można rozmawiać.

  • 0

    28. ~ewulda  2009-12-29 11:59:07  host: ewap.ula16.1000lecie.pl

    Telefonik super - przede wszystkim ma służyc do komunikowania się . Poza tym czym więcej w telefonie bajerów tym bardziej bateria słabo trzyma . Co z tego ze tel ma 16 mln kolorów jak za 2 dni bateria do ladowania ? Trza patrzeć ekonomicznie tym bardziej ze sprzęt idzie w dół ...cenowo Pozdrowienia

  • 0

    29. ~roshpunqa  2010-01-25 21:21:51  host: 4-35.89-161.tel.tkb.net.pl

    Mam pytanie, czy podczas rozmowy dobrze słychać "drugą stronę" ? :)

  • 0

    30. ~ICE  2010-01-30 12:47:13  host: public25788.xdsl.centertel.pl

    hejka. wiadomo ze pamiec jest mala ale da rade chociaz jedna piosenke wgrac na dzwonek :)??? i jakies zdjecie na tapete ? wyswietlacz jest bardzo maly ?? prosze o odpowiedz

  • 0

    36. ~  2010-03-02 22:10:43  host: v05-08.opera-mini.net

    Ten telefon nadaje się tylko do zabicia wrednej teściowej...! ha ha

  • 0

    38. ~adii  2010-03-14 19:18:01  host: 078088068201.sieradz.vectranet.pl

    kupilem to dzis 289zl mix elektromik narazie chodzi bez zastrzezen dam znac po tygodniu

  • 0

    39. ~wiem.pl  2010-03-20 15:28:00  host: duy202.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon nie ma k.pamieci ma 32MB do dyspozycji. Dla nie wymagajacych bajerów tylko o styl ten telefon jest idealny...koszt; 250 złotych. ( troche za drogo) powinna kosztowac 190 zlotych (nowa). :P

  • 0

    40. ~tak  2010-03-20 15:30:01  host: duy202.internetdsl.tpnet.pl

    na niego moze wejsc max6 dzwonkow zrobic zdjec 509 a tapet 12.

  • 0

    41. ~marti  2010-03-22 08:47:03  host: 178-36-38-229.adsl.inetia.pl

    wczoraj kupiłam ten telefon i mam pytanie do użytkowników czy po otwarciu klapki np jak ktos dzwoni tez jest u was tak ze trzeba długo czekac za nim co kolwiek wyswietli?

  • 0

    42. ~  2010-03-31 13:43:01  host: ip-91.150.176.156.csa-net.pl

    w biedronce jest za 199 bez simlocka biedaki;) kupiłbym ją gdyby miala karte pamieci. lepiej dołozyc stówke i kupic 2700 albo 5130xpm

  • 0

    43. ~beti  2010-04-02 23:17:00  host: abhi246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałam zapytac czy ten tel ma drzemkę?

  • 0

    44. ~nonsens  2010-04-05 20:49:48  host: 178-36-120-229.adsl.inetia.pl

    kupiłem na prezent dla 50-latka. łatwa obsługa, modny wygląd, bateria jeszcze nie sprawdzona. widzę już jednak pewne wady: 1. czerń "fortepianowa" - patrz widać paluchy; 2. jakość wykonania from romania - niedopasowane elementy; 3. odtwarzanie muzyki przy smiesznej pamięci wewn.

  • 0

    45. ~BIEDRONKA  2010-04-09 14:43:06  host: proxy13.pzu.pl

    Kupiłem wczoraj w BIEDRONCE za 199zł !!! Bez Simlocka + starter Tu Biedronka Gratis :-) Taki fajny telefonik, jest OK.

  • 0

    46. ~fold  2010-04-13 17:04:09  host: ps14186.dreamhost.com

    Może i ma 32MB do dyspozycji, ale mój nowy ma ich tylko 12MB, a właściwie 9 MB, bo 3MB są zajęte przez oprogramowanie. Jeśli komuś komputerowy bluetooth nie wykrywa telefonu, to pomoże program Nokia PC Suite. Radio gra tylko na słuchawkach i to tylko od Nokii, bo chińskie nie pasują.

  • 0

    47. ~ad  2010-04-17 18:52:22  host: mt.pl

    ja ją kupuje w biedronce, a ona ma wejście usb?

  • 0

    48. ~ad  2010-04-23 16:38:22  host: mt.pl

    ten telefonik ma 13 mb pamięci

  • 0

    49. ~elka 90  2010-05-02 16:26:30  host: 77-253-153-70.adsl.inetia.pl

    Jak to mozliwe ze powinien miec 32mb a ma 11 ??????????

  • 0

    51. ~esdarek  2010-05-13 13:10:59  host: chaos.tpnet.pl

    ja bym raczej napisal: badziew jak kazda nokie tak gdzies od 3 lat....

  • 0

    52. ~BAD_WOLF  2010-05-31 21:36:11  host: terminal-1-157.retsat1.com.pl

    Telefon kupiłem w Saturnie. Tam najtaniej (224,-), bo gdzie indziej to dają ceny typu 350,- albo 369,- nie dajcie się nabrać. Co do funkcji i specyfikacji. Wszędzie czytam, że się nie da nawet 6 dzwonków zmieścić, nie wiem jak to robicie - ja wgrałem ich 30. Jest aparat 1,3 mpx na sytuacje awaryjne, bo do cykania zabytków i gwiazd ekranu lepsza będzie cyfrówka. Natomiast jeśliby ktoś sobie zamarzył, żeby tą nokią nakręcić pierwszą komunię swojego syna, to od razu mówię, że to nie wyjdzie :P Mp3 da się odtworzyć, bo dlaczego nie :P? Jest bluetooth, budzik, kalendarz, i wygodna klawiatura do pisania smsów. Wyświetlacz mały, ale za to czytelny. Kolory przyjemne dla oka. Telefon porządnie wykonany, gumowe zaślepki i przyciski boczne. Te drugie znacznie ułatwiają życie (a brak ich w wielu współczesnych telefonach). Zewnętrzny wyświetlacz jest wyraźny, dobrze widać co się na nim dzieje, nawet przy dużym nasłonecznieniu. Sygnalizuje nadejście połączenia i smsa (pokazuje nazwe lub numer rozmówcy). Bateria...jeśli ktoś nie siedzi cały czas na gg i wyłącza bluetooth, kiedy jest niepotrzebny, to zapewniam że przynajmniej 4 dni pociągnie przy przeciętnym użytkowaniu. A żeby się do czegoś przyczepić i tak Finom nie słodzić powiem, że mogliby bardziej przyłożyć się do "wszechdbalstwa o środowisko" i zrobić jeszcze mniejsze pudełka z jeszcze bardziej ekologicznych materiałów. Moja opinia? Telefonem, którym posługiwałem się wcześniej był Samsung Avila. Chryste! Tutaj dopiero możnaby się wyżyć. Miałem go tydzień i się poddałem. Pierwszy raz telefon okazał się silniejszy i spowodował u mnie reakcje wymiotną. A wierzcie mi miałem w swoim zyciu sporo komórek. Dla porównania dodam, że Avila to taki "chiński bubel wielofunkcyjny z rynku" ( nóż z kompasem, śrubokrentem, otwieraczem do konserw, latarką i cholera wie czym jeszcze...) podczas gdy nokia 2720, to prosty szwajcarski scyzoryk.

  • 0

    53. ~Nokia fun  2010-06-17 13:04:35  host: user-109-243-19-137.play-internet.pl

    Bardzo dobry i solidny telefon

  • 0

    54.  2010-07-06 13:13:29

    ładnie wygląda :) to jest bliźniaczka do noki 7020

  • 0

    55. ~smolalek  2010-07-20 13:39:17  host: cfn25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam zamiar go kupić, ale dobrze że tutaj weszłam bo nie wiedziałam ze mu nie mozna karty pamieci wsadzic!!. Ja tutaj sobie planuje mp3 przerzucic a tu sie okzuje ze sie nie da! Dla mnie masakra! Badziew

  • 0

    56. ~grzehu  2010-08-29 10:08:14  host: host-81-190-159-143.olsztyn.mm.pl

    dobrze mowisz ze dla ciebie, bo ja cenie sobie prostote i brak innych dodatkow, uzywam tel tylko do rozmow, zdjecia robie aparatem, slucha muzy odtwarzaczem, i jakos zyje :)

  • 0

    57. ~Zosia  2010-09-01 18:09:25  host: bmo78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś z Was próbował uruchomić na tym telefonie ggPlus? teoretycznie powinno działać, ale zupełnie nie mogę sobie z tym poradzić :(

  • 0

    58. ~kasik  2010-09-05 13:34:06  host: 178.56.89.196

    Jak ustawić zewnętrzny wyświetlacz? Pomocy!!! nie widać kto dzwoni ani godziny. Po prostu świeci i nic... Błagam kogoś obrotnego o pomoc. Dzięki.

  • 0

    59. ~Zosia  2010-09-17 10:26:57  host: bmt56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    udało mi się uruchomić ggPlus w telefonie :) wszystko pięknie śmiga :D a co do wyświetlacza zewnętrznego, przejrzałam ten telefon od początku do końca po kilka razy i nie znalazłam żadnych ustawień wyświetlacza zewnętrznego, musisz mieć jakąś wybrakowaną sztukę, tu się nic nie ustawia, wszystko od razu powinno działać :/

  • 0

    60. ~marco  2010-10-16 11:29:30  host: 078088147105.jeleniagora.vectranet.pl

    Mam pytanie, ponieważ chcę zakupić ten telefon, ale nie wiem czy np. jak wrzucę na niego dzwonek w formacie mp3 taki krótki około 30 sekund trwa to czy będę go mógł ustawić jako sygnał na sms'a, czy jako dzwonek na połączenia przychodzące. Proszę o jakąś pomoc ;)

  • 0

    61. ~GośkaVelPerła  2010-11-13 11:30:52  host: staticline57626.toya.net.pl

    zakupiłam go wczoraj i mam pytranie, czy pisząc sms da się jakos, aby pole pisania, było na cały ekran? Bo mi wyświetla tylko jedną mała linikę, co mnie niezmiernie wkurza :( Proszę o pomoc. Ogólnie przesiadłam się na niego z samsunga x520 i jestem lekko przerażona :(

  • 0

    62. ~jasio  2010-11-18 15:55:30  host: 88-199-111-2.tktelekom.pl

    fajny fonik navi chodzi jak ta lala a przeglądarka opera szybciej śmiga niż w lapku dobra bateria 1,5 tyg. i nadal chodzi

  • 0

    63. ~Misiaczek1412  2010-11-19 15:25:08  host: ell109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefon. Idealny dla kobiety. Super wygląda, jest lekki i ma fajny aparat. Polecam go dla wszystkich, którym zależy na wyglądzie telefonu.

  • 0

    64. ~  2010-11-30 18:53:17  host: afhc250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale syffffffffff..... paskudna jest!

  • 0

    65. ~MarcinS70R  2010-12-09 19:16:41  host: aere91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile w tym telefonie trzyma bateryjka?

  • 0

    66. ~  2010-12-10 17:47:26  host: irw97.internetdsl.tpnet.pl

    kto wie czy w tym teletonie można zmienic tło na białe gdy echodzę do menu mam czarnr strasznie od tego oczy bolą? proszę i info. w cerffourze jest za 280 zł

  • 0

    67. ~  2010-12-11 14:51:33  host: irw97.internetdsl.tpnet.pl

    jak można zmienić powiększyć litery otrzymanych sms ów są bardzo małe.

  • 0

    68. ~anja  2010-12-15 14:43:26  host: nat.awf.edu.pl

    beznadziejny tel rozsypał mi się po miesiącu

  • 0

    69. ~nokia 2720 fold  2010-12-27 14:04:31  host: emt93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon nie jest głośny, mało pamięci, głupie gry itd.Jedna zaleta to duże klawisze. Żałuję, że go kupiłem. Tylko mam jedno pytanie: po co jest jest wejście z prawej strony? Na USB? I czy można dokupic ten kabel gdzieś?

  • 0

    70. ~tekdo  2011-02-02 14:07:38  host: eui39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi sie chwile podobal tzn jak wyswietla godzine a 1.3 mpx na dzisiejsze czasy to żałocha :D I to ze z taniego plastiku wykonany i ze taki lekki..co to telefon dla gejow czy co?Ja wole cegłe trzymac :D Trzeba czuc co sie kupiło a nie leciutkie ojoj byle nie czuc jak wypada ci z kieszeni xD

  • 0

    72. ~  2011-03-01 14:31:35  host: abpx143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam ten telefon od roku. Napiszę tak: PLUSY: -bateria rewelka!!! trzyma tydzień przy wysyłaniu 100 sms dziennie i godzinie rozmów dziennie -klawisze wygodne do pisania -ładny wygląd, lekki, i poręczny -nie zamula MINUSY: -wyświetlacz za mały w stosunku do miejsca w telefonie -aparat trochę kiepski -słuchawki do bani Dodam że przedtem miałem nokię 6500 slide, utopiła mi się w jeziorze, ale zdjęcia robiła super:)

  • 0

    73. ~r  2011-03-28 18:06:20  host: nat4-98.ghnet.pl

    telefon w sam raz dla kobiety i nikogo więcej ładnie wykonany, w przystępnej cenie, bateria nieźle trzyma, jest radio które zastępuje jakoś mp3 ;), bluetooth do samochodu czego więcej wymagać od prostego telefonu? polecam

  • 0

    74. ~majkel  2011-05-02 22:56:02  host: bqq167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na ile oceniacie komfort jego obsługi? jest przyjemny w uzytkowaniu? jak z pisaniem smsów? jaka jest jakosc rozmow telefonicznych? dobrze slychac rozmowce?

  • 0

    75.  2011-05-12 15:11:33

    ogólnie jestem zadowolona z telefonu. mam jeden problem w raportach doreczen pokazuje mi godzine do tylu o 2 h, np wyslalam o 14.00 sma a za 1 min pokazuje mi ze doreczono o 12.00 tak samo jak ktoś mi przysyła smsa też 2 h wcześniej. w ustawieniach zegara brak ustawień czasowych także nie wiem co mam zrobić

  • 0

    76. ~aha;aha  2011-05-24 19:56:35  host: user-46-112-237-110.play-internet.pl

    czy można ustawiać swoje dzwonki (z komp)?

  • 0

    77. ~a...  2011-06-13 17:18:39  host: affh44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam podobny problem jak lulu77,raporty i odebrane wiadomości - 2h do tyłu.

  • 0

    78. ~  2011-06-20 09:15:10  host: user-31-174-52-23.play-internet.pl

    Telefon posiadam od 4 miesięcy i jestem BARDZO zadowolona.Ładny,prosty dla kogoś kto potrzebuje telefonu do kontaktowania się.Jest głośny,bateria trzyma ok tygodnia.Jeśli ktoś ma dosyć dotykowych kombajnów to ten telefon szczerze polecam!

  • 0

    79. ~klocu  2011-06-24 16:17:54  host: etl202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ustawcie strefe czasową na GMT+1 i czas letni + jedna godzina

  • 0

    80. ~rafal  2011-07-05 12:59:04  host: pc4-88.routersys.pl

    Mam tylko jedno pytanie. Jak wygląda pisanie SMSów? Czy na ekranie widać cały teskt podczas pisania, czy tylko część, w miarę powiekszania się wiadomości, czy widać tylko jeden pasek podczas pisania SMSów? Prosiłbym o opisanie. Dziękuję.

  • 0

    81. ~Kamillo  2011-07-21 19:19:04  host: 77-253-173-114.adsl.inetia.pl

    Telefon kosztuje 140zł nowy na allegro (w promocji) 139 osób już kupiło, myślę, iż naprawdę się opłaca tym bardziej, że telefonik od przodu (nie otwarty) przypomina telefon znacznie wyższej klasy. Ładny, czarny kolor powoduje, że telefon jest stylowy i podoba się większości osób. Pozdrawiam.

  • 0

    82. ~Natalia  2011-07-26 21:29:34  host: 92-55-250-69.net.pbthawe.eu

    Ja telefon mam juz od ponad pol roku, fajniutki, zgrabny idealny dla kobiety:) no fakt nie ma tych pierdól wszystkich, ale jak dla kogos kto tylko rozmawia, czy pisze smsy to w sam raz :) Bateria nadal trzyma dłuuugoooo, nic sie z nim nie dzieje, wyswietlacz zewnetrzny nie ma ustawień, mozna dzwonki ustawiac na smsy jakie sie chce. ogólnie bardzo zadowolona jestem:) zawsze marzył mi sie telefon z klapka, a ten jest idealny :)

  • 0

    83. ~sebz  2011-08-01 12:12:10  host: 81.15.240.130

    Dlaczego na zdjęciach aparaty mają różne obudowy przednie.Jedne są z aparatem inne bez.

  • 0

    84. ~juki  2011-10-05 20:30:45  host: 89-76-78-68.dynamic.chello.pl

    czy można w tym telefonie zmniejszyć tą wielką datę na wyświetlaczu?

  • 0

    85. ~lars  2012-02-12 10:03:48  host: 89.174.106.129

    Mam tydzień, telefon. Na razie jestem zadowolony. Tylko muszę włączyć funkcję mms. Telefon jest nieduży, dobrze słychać, w porządku się piszę sms. Kosztował 200zł. Wg mnie lepiej jest mieć od nowości tańszy niż używany droższy. Oceniam tel. bardzo pozytywnie.

  • 0

    86. ~BANTI  2013-08-27 14:40:00  host: host-89-228-130-53.gorzow.mm.pl

    PROSZĘ O INFORMACJE CZY W TYM TELEFONIE MOŻNA USTAWIĆ WGRANĄ MUZYKĘ NA SMS-A I DZWONEK ? I JESZCZE JEDNO PYTANKO CZY W KALKULATORZE SĄ PROCENTY ? Z GÓRY DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZ.

  • 0

    87. ~BANTI  2013-08-27 14:47:46  host: host-89-228-130-53.gorzow.mm.pl

    MAM PYTANIE CZY W TYM TELEFONIE MOŻNA USTAWIĆ WGRANĄ MUZYKĘ JAKO DZWONEK I NA SMS-A ? I JESZCZE JEDNO PYTANIE CZY W KALKULATORZE SĄ PROCENTY ? POZDRAWIAM

  • 0

    88. ~JanosiQ  2014-05-02 11:40:43  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Tak, można ustawić wgraną muzyke jako dzwonek lub SMS jak w nokii 2330

  • 0

    89. ~  2016-08-31 19:39:14  host: alfa127.extreme-net.one.pl

    Witam - czy telefon posiada minutnik bardzo mi zależy proszę kogoś o sprawdzenie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-154-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet