Nokia 2690 - opinie
Telefony Nokia Nokia 2690 Opinie o Nokia 2690

Nokia 2690

w sumie: 8
  • 0

    1.  2010-06-16 20:25:21

    Bida z nędzą, mam nadzieję że nie więcej będzie kosztować niż 200zł

  • 0

    2. ~janek z janek  2010-06-18 10:47:20  host: 212.2.99.201

    prosty i powinien być tani. takie telefony sa potrezebne. nie ma za duazo prądożernych bajerów wiec bateria też bedzie trzymac długo

  • 0

    5. ~5ciastek  2010-06-24 08:02:58  host: 212.160.172.70

    A już myślałem że zrobili telefon dla niewidomych który pozwoli odczytywać smsy i nie tylko zapisane brailem na tylnej obudowie...

  • 0

    7. ~Johny  2010-06-25 22:13:33  host: static-ip-87-248-91-120.promax.media.pl

    Taka rozsądna alternatywa dla taniej mp3 zapewne... ciekawe jak z jakoscia dzwieku, jesli jest niezla to moze i warto

  • 0

    8. ~  2010-08-09 11:41:23  host: public57367.cdma.centertel.pl

    Takie prawie jak Nokia 6230 TYLKO ULEPSZONA O NAWIGACJE I WIEKSZA OBSUGA KARTA PAMIECI

  • 0

    9. ~piecia14  2010-11-23 16:57:40  host: afsh190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam taki telefon od paru m-cy i jestem z jego bardzo zadowolony, aparat mógłby być większy bo 0.3 to mało ale nie ma rzeczy idealnych. polecam

  • 0

    10. ~???  2011-05-18 14:33:42  host: 89.204.173.121

    ta Nokia nie ma kalendarza???

  • 0

    11. ~gosc  2014-05-13 14:14:56  host: host-89-228-5-234.biznes.mm.pl

    Super jest ten telefon !

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-196-37.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet