Nokia 2680 slide - opinie
Telefony Nokia Nokia 2680 slide Opinie o Nokia 2680 slide

Nokia 2680 slide

w sumie: 96
  • 0

    1.  2008-04-03 20:10:48

    W końcu slider low-end od Nokii. Wiele pań się ucieszy.

  • 0

    2. ~BUA  2008-04-04 15:07:02  host: static-ip-77-89-69-211.promax.media.pl

    widac ze chcia konkurowac z Samsungiem (M600 itp.) ale i tak na nic sie to zda, poprostu Nokia jest nudna, przydka i przereklamowana... ;p

  • 0

    4. ~mroku  2008-04-04 18:48:45  host: 83.1.69.204

    za jakie grzecy nokia wypuściła taki badziew ala szajsung

  • 0

    5. ~seb@  2008-04-05 17:04:37  host: ip-84-201-213-70.it-net.pl

    Tani telefon dla ludu

  • 0

    6. ~  2008-04-06 12:06:36  host: p09-14.opera-mini.net

    Moja szwagierka już od dłuższego czasu czekała na taniego slidera Nokii. Na pewno się ucieszy,że wreszcie jest.

  • 0

    7. ~denis  2008-04-09 21:50:09  host: nat.mtk-tv.pl

    co żle ? u nas lud to 95% spoleczenstwa.

  • 0

    8. ~nie powiim  2008-04-15 17:01:45  host: eoe165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmm? Nokia ma konkurować z Samsungiem? o lol xD

  • 0

    9. ~CICHY  2008-04-18 11:23:16  host: pc4.internetdsl.tpnet.pl

    SAM SUNG RZADZI

  • 0

    10. ~m  2008-04-18 12:41:34  host: axr133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś ma?Niech powie ile bateria trzyma?

  • 0

    11. ~KornFanHead  2008-04-27 00:31:01  host: rb-4.esnet.pl

    Mydełko Fa i aparat VGA. Nokia to telefon który jak ma jedną funkcje to nic po za tym. Slider ma być tym co ma cieszyć abonenta przez 2 lata abonamentu. To co że VGA, w końcu trzeba sie cieszyć że ma sie slidert. Nokia musi przestać myśleć, że jest dyktatorem wśród prosucentów. Ogólnie kolejny baedziew za 1zł wciskany wszystkim w abonament!

  • 0

    12. ~Logan  2008-05-01 19:56:29  host: ang60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO 10. 860(mAh), 65 tys. kolorów. Jakieś 7/5 dni zależy od usera.

  • 0

    13. ~  2008-06-20 21:49:33  host: np-16-152.prenet.pl

    czyzby powrot do XX wieku dzwonki mono i te sprawy a moze to jest samsung e250 w nowej obudowie ... Nokia juz nie ma co wypuszczac na rynek ... porazka;/

  • 1

    14. ~VeryFynny  2008-10-27 22:42:06  host: nat.acx.pl

    Hello! Kupiłem tą nokę i muszę powiedzieć ze jest genialna! Pierwsza i najważniejsza sprawa to to że jest bardzo solidnie wykonana! Nie to co 5200 że ten slider to takie badziewie, w 2680 ten slider jest bardzo stabilny, nie odchyla się nawet na milimetr, jest po porstu super, naprawdę dobrze się prezentuje. Ma 32MB i ciekawą funkcję nagrywania muzyki z radia! Mogę go polecić każdemu kto lubi ładne a zarazem proste telefony. Polecam! P.S. Aparacik VGA robi bardzo przyzwojite zdjęcia, na komputerze wyglądają bardzo elegancko;)

  • 0

    15. ~2680  2008-12-06 08:06:59  host: piek-host-58-96.microchip.net.pl

    Telefon naprawdę w porządku! Ma dobry kalkulator (z funkcją naukowy i kredytowy), dobrze się prezentuje, wygląda na solidny. Minusem jest dla mnie rozstaw klawiszy, ale może dlatego że nie jestem przyzwyczajona do tel typu slider. Telefon posiada funkcję odtwarzacza mp3 (wyżej napisane że nie), ile się zmieści to inna sprawa. Jak nagrywać z radia - czy ktoś wie? Telefon jest naprawdę fajny i wart swojej ceny! Nie kapuję czemu na tym forum zawsze wszyscy tak narzekają?

  • 0

    16. ~  2008-12-06 08:13:38  host: piek-host-58-96.microchip.net.pl

    A samsungi może i ładnie się prezentują ale mają zrąbane menu i pisanie smsów. I ta bateria!Mimo że zawsze mnie kusi żeby się przesiąść na samsunga to ostatecznie wybieram nokie - menu intuicyjne, prostota, możliwość dostosowania telefonu do swoich potrzeb. Nie muszę studiować do nich instrukcji żeby coś znaleźć! Telefony idealne do codziennego użytku a nie zabawy. Tylko te polskie litery mnie wkurzają. Nie można ich wyłączyć?

  • 0

    17. ~  2008-12-06 09:38:33  host: piek-host-58-96.microchip.net.pl

    A samsungi może i ładnie się prezentują ale mają zrąbane menu i pisanie smsów. I ta bateria!Mimo że zawsze mnie kusi żeby się przesiąść na samsunga to ostatecznie wybieram nokie - menu intuicyjne, prostota, możliwość dostosowania telefonu do swoich potrzeb. Nie muszę studiować do nich instrukcji żeby coś znaleźć! Telefony idealne do codziennego użytku a nie zabawy. Tylko te polskie litery mnie wkurzają. Nie można ich wyłączyć?

  • 0

    18. ~  2008-12-06 12:04:56  host: piek-host-58-96.microchip.net.pl

    A samsungi może i ładnie się prezentują ale mają zrąbane menu i pisanie smsów. I ta bateria!Mimo że zawsze mnie kusi żeby się przesiąść na samsunga to ostatecznie wybieram nokie - menu intuicyjne, prostota, możliwość dostosowania telefonu do swoich potrzeb. Nie muszę studiować do nich instrukcji żeby coś znaleźć! Telefony idealne do codziennego użytku a nie zabawy. Tylko te polskie litery mnie wkurzają. Nie można ich wyłączyć?

  • 0

    19. ~ktoś  2008-12-21 18:13:09  host: aeaq217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanie czy można w tym telefonie zainstalować gadu gadu??

  • 0

    20. ~kicia  2009-01-07 14:21:01  host: hav22.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten fonik od 2 tygodni! Jest superrrrrrr! POlecam :*

  • 0

    21. ~ewa z kanarow  2009-01-07 20:29:28  host: 77.208.103.132

    ten telefon jet do dupy, niesymetryczny i czuć go plastikiem, made in china to nie moja liga, nie polecam

  • 0

    22. ~  2009-01-17 22:59:09  host: public1775.xdsl.centertel.pl

    Tylko te polskie litery mnie wkurzają. Nie można ich wyłączyć?

  • 0

    23.  2009-01-18 02:29:58

    jezeli ma jave to mozna zainstalowac bez problemu.

  • 0

    24. ~Daru  2009-01-23 06:04:28  host: host-87-99-50-195.lanet.net.pl

    Tylko potraficie krytykowac a Nokia jest bardzo fajnym telefonem i prostym!!!!!

  • 0

    25. ~Melcio  2009-01-23 13:10:59  host: zeus.tvtom.pl

    Telefon spoko niewiem czemu wszyscy nażekają. Ma tylko 1 wade brak slotu na karte pamięci :(

  • 0

    26. ~Kama  2009-01-30 22:47:38  host: zabierzow.net

    Telefon kupiłam dzisiaj i jest na prawdę świetny:)klawiatura bardzo dobra, super się pisze, ekran przejrzysty:)Ten telefon jest dla ludzi,którzy cenią prostotę, ładny wygląd telefony no i brak bajerów, bo w końcu telefon ma służyć od pisania i dzwonienia;] Radio w porządku, Aparat mimo,ze VGA robi całkiem całkiem zdjęcia;)Slider chodzi świetnie;) nie ma się do czego przyczepić:) Gorąco polecam!:) za taką cenę na prawdę warto!:)

  • 0

    27. ~ZuZ  2009-02-04 21:03:42  host: 86-dzi-16.acn.waw.pl

    bardzo fajny telefonik! polecam. :D

  • 0

    28. ~gffgff  2009-02-08 14:42:36  host: host892522136.ornet.3s.pl

    Moja ciocia ma ten telefon i jest on niezbyt fajnyt kosztuje 370zł i nie ma karty pamięci a aparat mógł być przynajmniej 1,3 MPX. ja mam nokie 6230i i to jest fajny telefon:)

  • 0

    29. ~biedota ;))  2009-02-09 20:39:32  host: public-gprs124553.centertel.pl

    Ha! Ha! Ha! Widzę (czytam), że "elycie" (czyt. "dorobkiewiczom") sie w głowach poprzewracało. Do SEBA-a: nie wiem - mój drogi - z jakich "wyższych sfer" ;)) się wywodzisz. Ja jestem "z ludu" ;)) i zapewne nie stac mnie na takie gadżeciki dla "elyty", jak Ciebie... Dlatego też cieszę się, że są gadżeciki "dla ludu" takie jak np. ten telefonik.

  • 0

    30. ~mark61  2009-03-03 10:03:18  host: 088156250200.koscierzyna.vectranet.pl

    czy klawisze są podswietlane w tym telefonie?

  • 0

    31. ~-dominik44-  2009-03-06 16:53:57  host: eqg115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zjebany bo niema karty pamięci

  • 0

    32. ~grzesiek  2009-03-09 21:24:29  host: acvr81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest spox jedyna wada to brak karty pamięci.

  • 0

    33. ~Babette  2009-03-15 22:41:44  host: user38-026.satfilm.net.pl

    Nie umiem wygenerować przyzwoitego zegara. Ten czas pokazywany mikroskopijnymi literkami w górnym prawym rogu diabelnie mnie irytuje, bo mam problemy ze wzrokiem i odczytaniem godziny. Kto mi podpowie jak wygenerować duży zegar - obojętne czy wskazówkowy czy cyfrowy?

  • 0

    34. ~  2009-03-17 09:44:17  host: adfa159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam i jest bardzo funkcjonalny :)

  • 0

    35. ~do tych co mają  2009-03-20 14:31:00  host: public40180.xdsl.centertel.pl

    czy on naprawdę nie ma nigdzie tej karty pamięci??? bo skoro ma mp3 a pisze ze nie to może jest gdześ wejście do karty...

  • 0

    36. ~  2009-04-11 12:55:52  host: wimax3-96.telbeskid.com.pl

    spoxik telefon

  • 0

    37. ~Komana  2009-04-24 10:06:09  host: ifb198.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest świetny, tylko mm mały problem... Dostając smsy np o godz. 8 wyświetla mi sie że odebrano je o godz 6, zagar mam dobrze ustawiony, dopiero kupialm ten teleon i prosze o pomoc... w wiadomościach wysłanych i połaczenieach czas jest dobry.

  • 0

    38. ~  2009-04-28 15:40:44  host: amh69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zdjac obudowe zeby wyjac baterie

  • 0

    39.  2009-05-05 09:16:51

    Nokia to telefon dla wszystkich, ktorzy lubia rozmawiac i sms'owac a do gier jest komputer pozdrawiam uzytkownikow tej nokii

  • 0

    40. ~  2009-05-09 13:52:01  host: adsz83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie! Ile się mieści smsów w skrzynce odbiorczej?

  • 0

    42. ~nia  2009-05-31 13:13:01  host: 088156100232.stk.vectranet.pl

    witam mam problem z tym telefonem,mianowicie na orange.pl jest podane ze ma 32mb pamięci ja po kupnie mam niecał 9mb i nic nie jest poinstalowane

  • 0

    43. ~eryk  2009-06-12 15:05:43  host: 80.50.54.34

    dziś zakupiłem to cudo :) polecam

  • 0

    44. ~john doe  2009-06-14 20:26:03  host: admx141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widziałem ten tel i ma bardzo kiepski wyświetlacz

  • 0

    45. ~A  2009-07-03 23:49:16  host: s177pc38.mmj.pl

    Telefon jest świetny, tylko mm mały problem... Dostając smsy np o godz. 8 wyświetla mi sie że odebrano je o godz 6, zagar mam dobrze ustawiony, dopiero kupialm ten teleon i prosze o pomoc... w wiadomościach wysłanych i połaczenieach czas jest dobry. Mam to samo, co z tym zrobić?? czy ktoś wie?

  • 0

    47. ~marbasan  2009-07-07 22:34:54  host: chello089077129217.chello.pl

    to ile ma pamieci 9 czy 32mb

  • 0

    48. ~  2009-07-08 10:38:29  host: cbd186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest Mp3

  • 0

    49. ~  2009-07-08 10:41:04  host: cbd186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fon ten jest super! łatwy w obsłudze i ma MP3!!!!!!!!!!

  • 0

    50. ~Antiba  2009-07-09 19:22:44  host: acur145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałam tani telefon (bo ja wszystkie psuje, pare razy spadną, tu przypadkiem nadepnę i zonk xD) i wybrałam ten, kosztował 300 zł, tyle że w plusie go mam. Prosty w obsłudze, mi tam niepotrzebne są bajery dla poszpanowania jak 13nastolatkom. Jest aparat, mp3 i gitara gra. Tylko sierota jestem, bo nie wiem jak foty na komp przełożyć ;]

  • 0

    51. ~ktosik  2009-07-13 14:55:06  host: admi110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobry jest, nawet bardzo tylko ostatnio mi się rozlał wyświetlacz ;/ I naprawa trochę droga :| .. Ale ogólnie to jest super i świetnie się sprawuje! :D Nie zamieniłabym go na jakąś "nokię n95' żeby się chwalić bajerami :|

  • 0

    52. ~orange  2009-07-13 18:58:50  host: public59325.cdma.centertel.pl

    powiem tyle nokia to najbardziej wytrzymały telefon żaden samsung czy inny telefon nie wytrzyma co nokia

  • 0

    53. ~Olus  2009-07-14 11:32:23  host: chello087207249143.chello.pl

    Witam... To jest jakis dziwny telefon. Ma kiepski wyswietlacz. Jest bez karty. Wczoraj go oglądalam.

  • 0

    54. ~~Anka~  2009-07-14 16:33:55  host: 77-253-20-53.adsl.inetia.pl

    mam kilka pytań! planuje kupić ten telefon, ale chcę szczerą odpowiedź od kogoś kto już go posiada. Podobno jednak jest w nim MP3 - jakiej jakości są słuchawki (bo zapewne są dołączone do telefonu)? Ile dni trzyma bateria po sformatowaniu? Mam też obawy - obudowa jest plastikowa - czy mechanizm sienie wyrobi? Tzn. czy po pewnym czasie obudowa nie będzie "latać"?

  • 0

    55. ~wojt  2009-07-16 23:35:52  host: nat.netcity.pl

    Kupilem go wnuczce, ale jestem zaskoczony - wgralem jej zaraz z kompa mp3, fotki przyzwoite, dyktafon, radio, kamera i inne pierdolki dla dzieci. Dzwiek super. Dla ojszczyplotow dodam, ze klawiatura cicho chodzi, wentylator cichy, spala na 100 jakies 6l po miescie...

  • 0

    56. ~Mati  2009-07-18 17:56:23  host: brs123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słucahja mnie wiara niezależnie od statusu społecznego telefon ma słurzyc do dzwonienia i esemesowania i w tym ma być niezawodny!!!Areszta tych bajerów(kamery,karty,itp) co teraz w standardzaie są naprawde zbyteczne przez to telefony sie szybciej psują i blokują!!!Najbardziej niezawodne są stare komórki jak np nokia 3310

  • 0

    57. ~kis  2009-07-19 19:29:40  host: gpm66.internetdsl.tpnet.pl

    kupilam ten telefon ale mam problem z ustawieniem zegarka

  • 0

    58. ~leoniasty  2009-07-31 14:01:22  host: 87-205-187-12.adsl.inetia.pl

    telefon naprawde fajny. wie moze ktos jak ustawic zeby byl jakis wygaszacz albo sama godzina jak telefon jest w spoczynku? bo u mnie po 20 sek calkiem sie wylacza... prosze o pomoc

  • 0

    59. ~Monisia16153  2009-08-05 12:55:05  host: fhost-1.mtm-info.pl

    Extra telefon. Polecam ;)

  • 0

    60. ~madzia  2009-08-12 08:58:55  host: n228.zicom.pl

    wie ktoś jak to zrobic zeby godzina w przychodzacych smsach była prawidlowa? godzine mam dobrze ustawiona a w przychodzacych smsach jest o 2 godziny wczesniejsza.ktos tu juz o to pytal ale nikt mu na to nie odpowiedzial.jak ktos wie to nich mi pomoze :)

  • 0

    61. ~Schiza  2009-08-18 12:43:53  host: 207-tor-1.acn.waw.pl

    Telefon mam od wczoraj . Widzę dwa minusy . Te 2h w tył w wiadomościach (Przy ustawianiu godziny, ustawiasz strefę czy coś w tym stylu - po wpisaniu godziny - i dajesz +2 wtedy godzina sie nie zmienia a smski dochodzą z normalną godziną) i brak karty pamięci. Osobiście mi karta pamięci nie jest potrzebna , bo nie muszę szpanować jak jakiś mały bachorek dużą ilością tapet czy gier.

  • 0

    63. ~nickk  2009-08-30 08:27:57  host: crowley-nat.greenlan.pl

    Nie czytałam wszystkich komentarzy ale prosze mi powiedzieć jak z zasięgiem w tym telefonie?? Bo ja mam Samsunga i jest masakra z zasięgiem a mąż posiada "najprostszą" i najzwyklejszą Nokię i zasięg ma git.

  • 0

    64. ~paw909  2009-09-09 07:46:35  host: emm162.internetdsl.tpnet.pl

    Nie mogę nigdzie znaleźć informacji czy ten telefon posiada filtr połączeń przychodzących? Kto wie?

  • 0

    65. ~martyna  2009-09-22 18:45:21  host: 095160216150.bialapodlaska.vectranet.pl

    czy ten telefon ma mp3? nie zależy mi na wielu bajerach, ale nie mogę już słuchać standardowych dzwonków i dlatego potrzebuję mp3 :)

  • 0

    66. ~kuba  2009-09-30 12:06:16  host: aajw53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy da sie zwiekszyc rozmiar czcionki w tym telefonie?? prosze o odpowiedz pilnee

  • 0

    67. ~  2009-09-30 17:35:43  host: aaul142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przy ustawianiu godziny, ustawiasz strefę czy coś w tym stylu - po wpisaniu godziny - i dajesz +2 wtedy godzina sie nie zmienia a smski dochodzą z normalną godziną)

  • 0

    68. ~emu  2009-10-13 20:38:40  host: host-89-230-217-19.lublin.mm.pl

    mam pytanie. czy da się w tym telefonie ustawić żeby odbierać przez otwarcie slaidu?? bo ja otwieram a dalej dzwoni dopoki nie nacisne zielonej sluchawki:

  • 0

    69. ~Magda:P  2009-10-23 10:50:00  host: pcechrzanow.edu.pl

    mam problem z włączeniem radia pisze " podłącz zestaw słuchawkowy" podłączam a tu lipa... jak to włączyć?????

  • 0

    70. ~kasiaa  2009-10-23 19:22:14  host: chello089079176145.chello.pl

    Mam pytanie jak zmienić czas otrzymania esa? Różni się on od normalnego o 2 godziny.

  • 0

    71. ~ja:)  2009-11-07 15:38:50  host: 212.244.27.124

    a ja se również kupiłam i jestem zadowolona :) mam nadzieję że przy odpowiednim użytkowaniu będe go miała długo:)

  • 0

    72. ~podurytowany  2009-11-14 16:56:26  host: cpi187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon nie ma wibratora!!?!!!

  • 0

    73. ~margal  2009-11-17 22:04:16  host: gap2.internetdsl.tpnet.pl

    Do: ~emu: Można odebrać połączenie poprzez rozsunięcie obudowy. Musisz poszukać w ustawieniach telefonu.

  • 0

    74. ~  2009-11-26 17:36:11  host: c172-98.icpnet.pl

    ILE SMSÓW JEST W STANIE POMIEŚCIĆ?

  • 0

    75. ~patryk  2009-11-27 15:11:50  host: 77-45-33-28.sta.asta-net.com.pl

    jak sie zdejmuje klapke z tego telefonu?

  • 0

    76. ~Ewelina_E_  2009-11-29 17:38:25  host: bgb79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie potrzebuje telefonu dla taty który ma duży wyświetlacz i duże cyfry. Zastanawiałam się nad nokiami dlatego, że w rodzinie mają już wyrobiona markę. Czy ten telefon ma duże cyfry i nadaje się dla starszej osoby??? Proszę o pomoc

  • 0

    78. ~nana  2009-12-10 18:03:23  host: public-gprs78934.centertel.pl

    Wydaje mi się, że jednak dla starszej osoby jest trochę niewygodny - ma małe klawisze, co może być utrudnieniem, ale jeśli chodzi o czcionkę, można ustawić większą, ale tylko w smsach a poza tym jest raczej mała. Ostatnio wyszły jakieś specjalne modele dla starszych osób, ale nie wiem, z jakiej firmy.

  • 0

    79. ~Anni  2009-12-22 21:16:39  host: ecy120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Co to jest ta szara płytka pod baterią bo niechcący ją troszke pokiereszowałam a teraz nie mam zasięgu...Prosze o szybką rade

  • 0

    80. ~patka  2010-01-08 15:23:06  host: 94.75.121.69

    moja nokia się zacina.. z opoźnieniem działają przyciski "wróc" i czerwono słuchawka a wraz z nimi rozusuwnaie klapki dopiero po dłuzszym czasie pokazuje sie obraz godzaina,itp..pomocy!!!!!

  • 0

    81. ~nanka  2010-01-10 11:07:19  host: edk22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JA MA TEN TELEFON OD OK. 2 MIES. I MUSZĘ POWIEDZIEĆ ŻE JEST W MIARE CZASAMI MI SIE JAKIES KLAWISZE BLOKUJA ALBO WYSWIETLACZ SIE OPOZNI ALE TO MI NIE PRZESZKADZA MAM NA NIM PRAWIE 120 WIADOMOŚCI I JEST GIT NO RACJA TROCHE MALA PAMIEC ALE TELEFON NIE JEST OD SLUCHANIA MUZYKI TYLKO DO DZWONIENIA I PISANIA SMS-ÓW

  • 0

    82. ~  2010-01-30 10:14:54  host: apn-95-41-86-83.dynamic.gprs.plus.pl

    Jest spoko . Szkoda ,że nie ma k.pamięci ;(

  • 0

    83. ~popii  2010-02-01 14:33:48  host: 109.243.110.174

    czy ten telefon nadawal by sie dla 60 letniego mężczyzny ? XD bo chce zakupić xd

  • 0

    84. ~  2010-02-01 21:14:10  host: iwo203.internetdsl.tpnet.pl

    LUDZIE TU JEST MIEJSCE NA KARTE PAMIECI !! wystarczy zdjąc klapke i po prawej str , niewidoczne wejscie

  • 0

    85. ~Boniekd12  2010-02-10 21:30:18  host: 78-159-91-98.net.pbthawe.eu

    Ludzie jednym słowem. Telefon dla kobiet bo w końcu to one lubia proste w obsludze telefony. a on wlasnie taki jest, dla mnie zawsze bedzie SE;]

  • 0

    86. ~haaha  2010-02-13 16:59:00  host: adlc116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 84. zgłupiałeś?! masz opis, że nie ma wejścia, poza tym to ukryte to jest na kartę SIM, gashh...! xD

  • 0

    87. ~sisi  2010-02-13 17:03:50  host: adlc116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 72. oczywiście, że ma wibracje. Wystarczy umieć sobie ustawić. do 74. Ja miałam nawet 900 odebranych i 800 wysłanych:) dużo pomieści, ale potem się wolno usuwa... do 75. trzeba od góry (jak jest aparat) przesuwać w dół, tylko od dołu nie zatykać palcem ;) Dziwi mnie to, że niektórzy nie umieją sobie poradzić z niektórymi rzeczami, bo ja mam menu po angielsku, średnio umiem, a wszystko się domyśliłam..

  • 0

    88. ~jasiek  2010-03-28 09:15:22  host: nat-mia-1.aster.pl

    A moze ktos wie jak wydluzyc sygnal polaczenia przychodzacego? U mnie dzwoni 2 razy i wylacza sie.W profilu nie ma opcji "ustawienie czasu dzwonienia"?

  • 0

    89. ~andzia  2010-04-29 16:21:52  host: acwt51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam zamiar kupić tą komórkę i powiem że się opłaca.co do samsungów ja miałam samsunga C300i i obudowe mial identyczna ale nie mial aparatu i nic takiego ciekawego. byl tylko do sms-ow i dzwonienia bez fotek bez muzy

  • 0

    90. ~Pytanie  2010-06-20 16:33:50  host: 62.233.222.2

    VeryFunny napisał: "Ma 32MB i ciekawą funkcję nagrywania muzyki z radia!". Nie rozumiem bo u mnie jest zaledwie 10 MB pamięci i nie moge nagrywać muzyki z radia. :(

  • 0

    91. ~michasia  2010-07-14 21:35:28  host: apn-77-114-11-7.dynamic.gprs.plus.pl

    ja mam ten tel. od ponad miesiąca i jestem z niego zadowolaona bo jest pożyteczny i tani.! niewiem jak można nagrywać piosenki z radia.;( ale ogółem jest fajny.:D a czy można dodawać z niego zdjęcia na nk poprzez kabel usb.?:p pozdrawiam użytkowników tego telefonu:D

  • 0

    92.  2010-08-21 20:23:14

    Troszkę za wolny i mało pamięci (po co dawać mp3 jak nic i tak nie wejdzie tam)jak by było choć na mini karty pamięci to ok. Farba z przodu szybko sie zdziera a tak z phona jestem zadowolony

  • 0

    93. ~  2010-09-11 18:42:38  host: 87-205-227-180.adsl.inetia.pl

    okropny!!!!!! górne klawisze prawie nie działają, za mała pamięć, zaledwie 11 mb, wreszcie będe miała nowy bo mam zepsuty ekran!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    94. ~Agataaa;-)  2010-11-20 15:25:34  host: v15-07.opera-mini.net

    Elo:) ja mam ten tel od prawie pół roku i nie narzekam, dla mnie jest ok:) tylko chciałabym wiedzieć czy jest tu filtr połączeń albo jak zablokować połączenia przychodzące. Proszę o szybką odp.

  • 0

    95. ~kret  2010-12-27 01:39:48  host: 79-139-120-14.chelm.hypnet.pl

    Jak wszyscy pisza - brakuje tylko slotu na karty pamieci. Dzisiaj sie dowiedzialem ze jest tez niezniszczalny... Zgubilem go 3 tygodnie temu pod domem kumpla... dzisiaj kumpel go wygrzebal ze sniegu, 3 godziny suszyl sie na grzejniku, potem godzine u mnie na piecu, podlaczylem i DZIALA cud normalnie...

  • 0

    96. ~tom  2011-01-02 16:45:22  host: bmz67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój się uprał i szlak go trafił :))

  • 0

    97. ~gość  2011-03-21 01:47:28  host: host-92-7-67-164.as43234.net

    32 MB to cała pamięć. Oprogramowanie trochę zajmuje i faktycznie zostaje jakieś 10-11 MB. Pokasujcie dzwonki i aplikacje, których na pewno nie będziecie używać i tyle.

  • 0

    98. ~kola  2012-08-15 14:42:54  host: host-89-231-191-65.dynamic.mm.pl

    a ja jestem nie zadowolona! Przez rok ciągle był w naprawie ( na gwarancji!), ściemniali, ściemniali, aż gwarancja minęła i nie naprawili. A odwołania, to sobie można wsadzić! Choroba - rozładowywał baterię w czasie rozmowy. ODRADZAM

  • 0

    99. ~gadu  2013-06-03 22:30:58  host: ksm.net.pl

    gadu dziala, mam z orange :D

  • 0

    100. ~kacper04  2015-10-25 18:21:11  host: ip-5-172-238-186.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    co zrobic gdy na tym telefonie pokazuje się hasło ''Test mode

  • 0

    101. ~  2015-10-25 18:24:36  host: ip-5-172-238-186.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    co zrobić gdy na tym telefonie pokazuje się''Test mode''

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet