Nokia 2660 - opinie
Telefony Nokia Nokia 2660 Opinie o Nokia 2660

Nokia 2660

w sumie: 10
  • 0

    1. ~piti110  2007-05-04 16:40:01  host: 83.238.70.51

    to jest telefon????? moze tak...dla mnie to zabawka

  • 0

    2. ~piti110  2007-05-04 16:41:14  host: 83.238.70.51

    to jest telefon????? moze tak...dla mnie to zabawka

  • 0

    3. ~lolek  2007-05-04 21:29:49  host: axp137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda ze nie zachowali nic z charakterystycznego wygladu 2650/2652... ona jest oryginalna. a ta tutaj? jak kazda inna:/ i jeszcze te klawisze funkcyjne sa takie wstretne... wygladaja jak te z sagema my600/800x, z tym ze tamte sa calkiem ladne z czyms takim, bo sa ogolnie w takim stylu... a tu sa tak doje*ane jak ch*j w kota

  • 0

    4. ~BtX  2007-05-05 12:16:20  host: staticline11601.toya.net.pl

    Bardzo podobna jest do 6131. I dobrze. Cena tez jest w miare do przyjecia. Nie wszyscy musza miec od razu N95. Nieraz sam telefon w telefonie wsystarczy, a wodotryski bywaja meczace.

  • 0

    5. ~ehe  2007-05-05 23:45:29  host: acyt244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mp3 i 2mb wbudowane . wypas jednak w noki pracuja debile

  • 0

    6. ~ramios  2007-05-07 11:51:36  host: ramios.t17.ds.pwr.wroc.pl

    Prezencja przyjemna, trochę ubogo z funkcjonalnością, ale to w końcu low-end, a w tej klasie myślę, że telefon bardziej niż przyzwoity :)

  • 0

    7.  2007-05-28 16:28:48

    Telefon wart uwagi, jesli nie bedzie za drogi. Ma w zasadzie wszystko co niezbedne i wyglada dobrze.

  • 0

    8. ~kaktus  2007-10-07 11:33:48  host: 116.19.rev.vline.pl

    Telefon bardzo praktyczny dla osób, które nie szukają bajerów. Dobry też dla starszych osób - duży wyświetlacz, duże przyciski z wyraźnymi cyframi i literami. Na pewno będzie łatwa w obsłudze, bo to Nokia w końcu. Właśnie takiego telefonu brakowało Nokii dotychczas. Tylko kiedy pojawi się na rynku?

  • 0

    9. ~aaa  2007-12-04 15:49:00  host: bzr133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie kiedy ten fon ma sie pojawic na rynku i czy jest przeznaczony również na rynek polski bo na stronie nokii poland nie ma go nawet a np 2630 i 1650 nawet przed premniera byly z napisem dostepny wkrotce chcialem kupic 2760 ale wolalbym troche tanszy telefon a na aparacie mi nie zalezy w telefonie (no moze troche zal ze nie ma 11 mb pamieci jak 2760 ale coz)

  • 0

    10. ~Anulkaaa  2009-09-05 17:40:03  host: host-89-231-245-196.mielec.mm.pl

    czy ten telefon jest na polskim rynku??? bo nie moge go znalezc..prosze o odp

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet