Nokia 2652 - opinie
Telefony Nokia Nokia 2652 Opinie o Nokia 2652

Nokia 2652

w sumie: 27
  • 0

    1. ~  2005-09-27 14:27:07  host: gl18.internetdsl.tpnet.pl

    czym to sie rozni od 2650??

  • 0

    2. ~  2005-09-27 14:59:59  host: 82.139.26.169

    Wooo zmienili obudowe nawet:D

  • 0

    3. ~:O:O  2005-09-27 17:12:52  host: doe108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyglada jak podpaska buehehehhehe

  • 0

    4. ~sl4yer  2005-09-30 10:54:31  host: eah130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pewnie dodali wysuwane skrzydelka :D

  • 0

    5.  2005-10-01 19:05:18

    Ciągle przy 4k kolorów siedzą... żenada...:/

  • 0

    6. ~bartee90  2005-10-04 15:55:01  host: cbx38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy nikt nie zauważył, że 4096 kolorów w aparatach NOKII (3100, 6100, 6610) wygląda jak 65000 kolorów np jak w SAGEM'ACH!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    7. ~  2005-10-17 11:46:13  host: 82.139.26.248

    Nie.to tak nie wygląda...

  • 0

    8.  2005-11-26 00:32:46

    Do czego to służy??

  • 0

    9.  2006-02-24 18:17:00

    To cos sie wogole sklada? Bo gdybym to kupil a raczej nie kupie to balbym sie to cos zlozyc,jeszcze bym zlamal...a tak przy okazji to JAK w NOKI to gustuje w seriach:
    6100,6610i.7250,6800,6600 :D:D:D

  • 0

    10. ~kbz  2006-03-06 22:58:25  host: aaye246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wbrew pozorom...mailem ten telefon a naleze do ludzi ktorzy katuja telefony maxymalnie i nie dbaja o wyglad...ten telefon nie jest taki latwy do zlamania....kupilbym sobie ta wersje...ale bateria 203 dni jest poprostu do dupy...

  • 0

    11. ~asia  2006-06-24 11:42:04  host: abqo83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma aparatu...????????????????????????

  • 0

    12.  2006-07-26 10:25:24

    To zastępuje pieluszki Pampers:):)

  • 0

    13. ~  2006-08-26 20:18:53  host: ehy202.internetdsl.tpnet.pl

    jak dla mie ten telefon jest the best. Wszystko łatwe proste i eleganckie.

  • 0

    14. ~olszaq  2006-09-23 16:17:47  host: xdsl-3087.lubin.dialog.net.pl

    Martwi jedynie fakt że zasięg co chwila się zmienia i to dość draastycznie. Jeśli tak dalej będzie to rzeczywiscie bateria moze szybko dostac po tyłku :-( Ale jak na razie drugi dzień trzyma maxa..

  • 0

    15. ~olszaq  2006-09-23 16:17:51  host: xdsl-3087.lubin.dialog.net.pl

    Mam ten telefon. Sam system zamykania i otwierania nie taki najgorszy. Na pierwszy rzut oka nawet solidne :-) Boję się że miejsce na zgięciu się od ciągłego składania się zniszczy i straci swój urok. Jeśli chodzi o wyświetlacz to przyzwyczajony do 65000 kolorów w innej nokii byłem nieco rozczarowany. Menu wygląda jak zestaw klipartów z worda ;-/ ale już po paru dniach przywykłem i nie narzekam w sumie. Z tapety raczej trzeba zrezygnowac bo to lekka żenada jak już ktoś wspomniał. Aparatu nie ma i całe szczęście :P telefon to telefon! Dzwonki też raczej dla mało wymagających :P chociaż znalazłem takie, które nie piszczą i są całkiem znośne :P Boli brak możliwości podłączenia do kompa. Przynajmniej na razie, ale tel malo popularny wiec pewnie tak szybko sie to nie zmieni. A i tak zapewne będą kombinacje z wkładaniem kabla pod baterię i pier...enie się z tym aż do utraty nerwów. Podsumowując - tel dla tych którzy chcą telefonu do dzwonienia i pisania (wg mnie nokia ma pod tym względem bardzo wygodny i solidny soft). Raczej dla pań ze względu na swoją grubość (bardziej do torebki niż do kieszeni).

  • 0

    16. ~P.  2006-11-26 22:16:01  host: staticline10742.toya.net.pl

    Ja znalazłem w szkole ta nokie w rekalmówce razem z drugim panelem :D pewnie ktoś sie chciał jej pozbyć, prawdzałem. nie jest kradziona ni nikt nie zgłosił zagubienia jej :) wyświetlacz jest padnięty bo sie nic nie swieci tylko sie podświetla ale to 30zł na tasiemke :d no i wymiana panelu z 5zł :D ja mam aktualnie SE k310i i sie rozczarowałem a mogłem mieć Motorole L6 która jest o niebo lepsza no ale nic :) a nokia mi sie przyda bo mam drugi numer :) tylko klawisze troche dupne ale mi to nie przeszkadza :)

  • 0

    17. ~Damian  2006-11-28 19:15:33  host: cr3-gts.espol.com.pl

    do barte90: W sagemach jest 100 razy lepszy wyświetlacz niż w nokiach o tych samych parametrach cioooooole

  • 0

    18. ~  2007-04-18 16:57:11  host: aapg81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja po przeczytaniu opinii raczej zdecyduje sie na samsunga x160.. Pomimo lepszej baterii i mozliwosci uzupelniania t9 w nokii, samsungo bedzie raczej poprostu przyjemniejszy.

  • 0

    19. ~nati35  2007-11-30 18:21:01  host: client-82-20-13-224.brhm.adsl.virgin.net

    Ja posiadam ten telefon, ale jestem zadowolona. Wcale nie wygląda jak podpaska, bo ja mam czarny:D Telefon elegancki, baaaaardzo łatwy w obsłudze(dla mnie to minus, bo ja wolę "rozgryzać" menu telefonów;D)a poza tym... Przyjemny, ale wymieniam go sobie, uwiera mnie brak aparatu, mp3 i Javy...:D

  • 0

    20.  2007-12-08 00:52:34

    Według Was też ten telefon wygląda jak fotel? Nie mam absolutnie nic do Nokii kocham tą firme :)

  • 0

    21. ~; o  2008-01-02 14:39:11  host: adrh50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o.O Podpaska ; o

  • 0

    22. ~buczek  2008-01-28 17:09:41  host: host-89-228-73-183.olsztyn.mm.pl

    jaka dziwna obudowa...co ona z jakiejś gumy jest? hyhy

  • 0

    23.  2008-06-14 21:14:43

    Bella/Always 2652 :)

  • 0

    24. ~kasai  2008-06-26 15:08:56  host: bhj125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poduszkofon i tyle:))

  • 0

    25. ~MIKU  2009-03-21 20:05:47  host: duw187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon wyglada jak lezak

  • 0

    26. ~AxL  2011-08-07 21:58:43  host: host86-144-167-254.range86-144.btcentralplus.com

    Miałem ten telefon... Naprawde goraco NIE polecam. Nie minął okres gwarancji a telefon był 3 razy w serwisie. Stracilem na to z 4 miesiace. A telefon jak byl zepsuty tak zostal. Poza oryginalnym wygladem nie ma w sobie nic...

  • 0

    27. ~krak  2014-04-24 22:30:34  host: user-5-173-52-240.play-internet.pl

    mialem ten telefon i cos sie zjebalo ze nie czytal karty sim ale to podobno nie tylko mi sie przytrafilo. znalazlem funkiel nuwke za 60 funtuw plus koszt przesylki i chyba go dzis zamowie bo jest zajebisty

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet