Nokia 2650 - opinie
Telefony Nokia Nokia 2650 Opinie o Nokia 2650

Nokia 2650

w sumie: 30
  • 0

    1. ~RAV4  2004-11-25 13:23:00  host: armasan.c.wavenet.pl

    ale szajs!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szkoda gadac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!™

  • 0

    2. ~usper_electric  2004-12-03 12:06:00  host: cache.ilabs.pl

    To idealny telefon dla kobiet i graczy !!! Alke nie dla mnie... :-(..

  • 0

    3. ~Jaro  2004-12-12 18:01:00  host: akz200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Odradzam szkoda marnować kasy na ten telefon za cene tego mozna o wiele lepszy telefon kupić

  • 0

    4. ~bodek  2004-12-28 16:48:00  host: aqu2.internetdsl.tpnet.pl

    Już sam fakt że w Erze będzie "to coś" w promocji świadczy o miernej klasie tego aparatu

  • 0

    5. ~Neo  2004-12-31 19:05:00  host: dvk52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh pierwszy fon ze steropianu :P

  • 0

    6. ~Bartez  2005-01-24 17:29:00  host: bec36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale szajs

  • 0

    7. ~Maciek  2005-01-30 23:36:00  host: pradnikc.gemini.net.pl

    Wyglada jak podpaska

  • 0

    8. ~v-manaik  2005-03-01 11:32:00  host: host-81-15-136-20.kalisz.mm.pl

    nokia sie za wysoko ceni!!!!!!!!!!!!!! i to nie tylko przy tym modelu
    wole se motorole albo siemensa

  • 0

    9. ~agata  2005-04-26 10:49:00  host: ip-81-210-115-45.netia.com.pl

    Szkoda,ze nie ma aparatu.

  • 0

    10. ~MATiASS  2005-05-27 16:10:00  host: bes34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm... Steropian ?? Czy ty sie dobrze czujesz ?? Bo chyba jestes popier**** !!!

  • 0

    11. ~gibasek  2005-06-02 20:01:00  host: bmy222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta nokia jest do bani

  • 0

    12. ~mates_skate  2005-06-14 09:40:00  host: hz218.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do bani . moja kolezanka ma i jak ogladalem to sie wydaje wielka. byla by ona fajna jak by miala wiecej glosow polifoni i wieksza pamiec

  • 0

    13. ~jimmi  2005-06-14 12:45:00  host: cml146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznajdziejniejszego telefonu nie widzilem

  • 0

    14. ~david  2005-09-08 10:30:05  host: abw58.internetdsl.tpnet.pl

    telefon raczej dla kobiet, szkoda ze nie ma w nim aparatu,

  • 0

    15.  2005-12-11 12:05:27

    Jak dla mnie to za duży dla kobiet, wydaje sie bardziej "młodzieżowy". Dla młodzieży o skromnych finansach :)

  • 0

    16. ~Kapcer  2006-01-26 21:25:14  host: aul218.internetdsl.tpnet.pl

    Przez kilka dni miałem ten telefon można powiedzieć przelotem bo był na allegro, ale ja czywiście musiałem go przetestować. Miła w dotyku 'skórka" bo tak to zwykłem nazywać jest chyba główną zaletą tego telefonu. Mam bardzo sympatyczny wygląd, ale jak w każdej nokii menu jest niezmienne ( takie jak 3210 tyle tylko, ze w kolorze )
    Całkiem fajnutki.

  • 0

    17.  2006-02-19 18:12:59

    PODPASKA - A PO ZŁOŻENIU KOLOROWY TAMPON :D:D:D:D:D

  • 0

    18. ~Olcia  2006-03-09 18:55:47  host: b5b8.krak.tke.pl

    moja siorka ma ten telefonik i miala go pol roku i juz go zmienia.nie radze go kupowac.;)ale wybor nalezy do was

  • 0

    19. ~lolo  2006-04-05 16:52:22  host: aawn62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile taki fon moze kosztowac??

  • 0

    20. ~spreddo  2006-06-01 10:51:46  host: user23.152.udn.pl

    Miałem ten telefon ponad rok i po tym czasie moge stwierdzić że telefonik jest spoko. wygodne jest zmienianie karty sim bez wyciągania baterii. Ogólem nie ma wypasionych funkcji i brakuje lączności z komputerem przez irde albo bluetooth ale ogółem przecież liczy się jakość połączeń która jest bez zarzutów.
    Troszke niewygodna klawiatura do smsów a ekranik kaszani niektóre zdjęcia które mają więcej kolorów. Dla niewymagającej osoby Jest jednak OK i prosty w obsłudze. Więc Częściowo polecam.

  • 0

    21. ~B-stok  2006-07-28 23:57:42  host: 67-72-98-45.propel.com

    mialam ten telefon jest fajny trzeba sie tylko do niego przyzwyczajic i jak sie dostaje sms-a albo ktos dzwoni to swieci na bialo lub na niebiesko, spoko to wyglada :) to telefon dla dziewczyn jest jak cos ... :) bateria trzyma nawet sporo do 5 dni :)

  • 0

    22. ~asiulek  2006-08-09 13:38:22  host: ip-85-198-225-54.broker.com.pl

    ma za mały wyswietlacz

  • 0

    23. ~daniel  2006-08-25 20:02:14  host: eff34.internetdsl.tpnet.pl

    czyli co mówicie że jest beznadziejny??:):) a można go podłaczyc za pomoca kabla do kompa??:):)czy lepiej kupic samsunga x480

  • 0

    24. ~kl@udi@  2006-11-14 13:34:26  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    ma tylko 4096 tys kolorów wiem z doświadczenia ze takie kolory to porażka....

  • 0

    25. ~BłEEEEEEEEEEE  2007-02-01 13:40:39  host: bhv227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taki duży telefon a taki mały wyświetlacz.

  • 0

    26. ~piesiec  2007-02-07 12:17:09  host: bxl28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jasne telefon jest zajebisty ma troszkę braków ale cóż wszystkie nokie sa takie nie narzekam na niego jest maly i spoko

  • 0

    27. ~12  2007-10-20 21:31:01  host: ath194.internetdsl.tpnet.pl

    takie coś to ja moge w majtkach trzymać w majtach

  • 0

    28. ~darek  2008-04-03 14:48:21  host: host198-11.kaskada.net

    cześć wszystkim mam pytanie czy telefon ma uchwyt na smycz

  • 0

    29. ~enter  2008-05-27 08:31:44  host: user39.77.udn.pl

    kto to pisał przecież to ma slot kart pamięci na karty MMC sam osobiści wyciągnołem w media takie coś jak szufladke na kartę pamieci (nie zabrałem jej włożyłem spowrotem polukałem troche innych fonów i udałem sie do wyjścia)

  • 0

    30. ~messi2501  2010-06-24 14:34:00  host: serwer27-218.zbaszynek.net

    to wyglada jak podpaska xD

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet