Nokia 2630 - opinie
Telefony Nokia Nokia 2630 Opinie o Nokia 2630

Nokia 2630

w sumie: 196
  • 0

    1. ~Mortal_Kombajn  2007-05-04 16:07:46  host: cache.btk.net.pl

    Tel taki se. Ja mam N 2610 i bardzo żałuje że właśnie tamten model dostałem na gwiazdkę, poniewaz jest on bardzo wolny oraz co mi z tego że mam mp3 jak do tego dają 2,5 mb pamięci i brak sloty ,mam nadzieje że w tym modelu poprawili tą wadę

  • 0

    2.  2007-05-04 21:48:00

    dość prosty telefon w stylowej i cienkiej obudowie, myślę, że może przyjąć się na rynku

  • 0

    3. ~I'm  2007-05-08 10:53:54  host: dla34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ładny, ale ile wkoncu ma pamieci?

  • 0

    4.  2007-05-09 19:48:52

    Telefon naprawde fajny bo: calkiem ladny, cienki (9,9mm), bluetooth, 66gr wagi, aparat i calkiem pokazna pamiec jak na Nokie (11MB). Niefajne to bateria i troche cena lekko za wysoka (85 Euro+VAT co daje ok. 400zl brutto). Chyba za ta cene walneliby baterie 1020mAh jak w modelu 1650, lub chociaz 900mAh. Nie wiem tylko jak z tymi dzwonkami. Bo Nokia cos pokretnie pisze na temat dzwonkow mp3 na swojej stronie...

  • 0

    5.  2007-05-11 11:03:56

    bardzo fajny telefonik... no i wyglada jak z 21 wieku... a nie jak 3310... elegancki i ma co trzega... juz dawno nokia nie wypuscila takiego ladnego tel... w tym przedziale cenowym...

  • 0

    6.  2007-05-11 13:07:35

    400zł za taki telefon ? Drogo ... :/ Skoro telefon jest przekazany dla użytkowników małowymagających, cena powinna być przystępna. Wiadomo przecież, że Polak woli kupić taką 6020 za niecałe 250 zł, niż nowa nokie, oferującą wprawdze to samo ?

  • 0

    7. ~  2007-05-15 15:15:22  host: djo73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś kiedy będzie w sprzedaży?

  • 0

    8.  2007-05-16 17:12:39

    Mi się podoba. Dałbym 400zł za nówkę :)

  • 0

    9.  2007-05-28 16:48:08

    Swietny telefonik! Podoba mi sie, jest plaski i bardzo lekki. No i ma wszystko czego potrzebuje. Chyba kupie go na miejsce mojej 1600, chyba ze bede mogl sobie pozwolic na cos lepszego...

  • 0

    10. ~  2007-06-22 14:06:31  host: umpoz-inet2.um.poznan.pl

    telefon fajny ale maksymalnie to bym za niego dał 250zł

  • 0

    11. ~minako  2007-08-03 13:52:09  host: eny202.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma dobre funkcje ale bez Mp3 bedzie blee.Bo dlaczego w tym lelefonie ma tej funkcji Brakować.Dodajcie tą Funkcje.

  • 0

    12. ~minako  2007-08-03 13:53:21  host: eny202.internetdsl.tpnet.pl

    W tym telefonie powinno być Mp3 i odtwarzanie Mp3.

  • 0

    13. ~nick  2007-08-10 13:14:57  host: cli229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na stronia Nokii podane jest, że fon miał wyjść w 2. kwartale 2007. A tu się zbliża już koniec 3.

  • 0

    14. ~nick  2007-08-10 13:15:46  host: cli229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeżeli cenowo byłby ok, to bym z chęcią wymienił na niego moją 2610.

  • 0

    15. ~Krystek  2007-10-12 17:49:59  host: aadu227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dostępny w Mediamarkt za 349zł

  • 0

    16. ~misia  2007-10-12 18:43:11  host: dtt78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefonik:D mp3,radio,aparat,kamera,cienki(i to jak!) ladny wyglad no i 11mb(moze troszke malo ale mi wystarczy)...wiem bo sama go wczoraj kupilam:) polecam naprawde!:)

  • 0

    17.  2007-10-13 01:58:48

    W łódzkim Media Markt ukazał sie za 349zl brutto. Bez simlocka oczywiście. Trochę taniej niż na początku Nokia zapowiadała, jednak ja wolałbym 50zł więcej i lepszą baterię.

  • 0

    18. ~Asiunia  2007-10-13 15:43:03  host: dwf50.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jest super !!! Ma mp# bardzo dobry aparat i ekstra lekki w zestawie są słuchawki . Świetny . Nie polecam Noki 5200 i 5300 bo obydwie mi się nowe rozleciały po około 3 miesiącach a nic z nimi nie robiłąm :/

  • 0

    19. ~Magdzia  2007-10-15 22:21:10  host: ip-55-2.apus-net.pl

    Hej właśnie dzisiaj kupiłam ten telefon w Media Markt i jestem z niego zadowolona. Ładnie się prezentuje i ogólnie jest ciekawy. Polecam Nokię 2630 :)

  • 0

    20. ~diret  2007-10-16 10:19:59  host: 82.145.77.201

    Lekki, zgrabny telefonik, ma wszystko co potrzebne i jeszcze trochę. Bez zbędnych bajerów. Czytelny duży wyświetlacz, czytelna klawiatura, radyjko z bardzo dobrą jakością dźwięku. Wystarczy!

  • 0

    21. ~  2007-10-19 18:07:12  host: abxy230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    11 mb pamięci uzytkownika

  • 0

    22. ~cara  2007-10-22 10:11:49  host: host-233-99.netair.pl

    Ma dyktafon !

  • 0

    23. ~stokrotka  2007-10-26 13:39:52  host: 62.233.185.142

    NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam ten telefon od 14 dni, z czego 11 leży już w serwisie. Cóż z tego ze ładnie wygląda, jak żadnego z niego pożytku. A że jest to nowy model na polskim rynku na cześci mozna czekac do usranej smierci. Nokia schodzi na psy

  • 0

    24. ~uhu  2007-10-26 17:50:03  host: 195.117.31.208

    A co Wy chcecie od baterii... Mi trzyma dzisiaj 9 dzień od ostatniego ładowania i dopiero połowa zeszła ze wskaźnika... Fakt, bardzo mało używam tel, ale leży cały czas włączony. Więc jest super.

  • 0

    25. ~stokrotka  2007-10-28 11:39:50  host: 62.233.185.142

    nie polecam, 3 dni miałam go w domu, 12 dni juz lezy w serwisie

  • 0

    26.  2007-10-29 00:46:01

    Jakby ktoś z użytkowników mógłby powiedzieć ile bateria wytrzymuje i przy ilu min i sms dziennie to byłbym wdzięczny. Bo trochę się boję, że przy moim użytkowaniu (ok. 20min i 15-20sms na dobę) to prawie codziennie musiałbym ładować... Żeby miał te 820mAh to bym nie miał wątpliwości...

  • 0

    27. ~x  2007-10-30 11:03:07  host: xdsl-9962.lubin.dialog.net.pl

    ile bateriam wam trzyma?

  • 0

    28. ~macmark  2007-11-08 14:43:47  host: 213.25.189.50

    po 3 ładowaniach bateria wytrzymuje 6-7 dni przy kilku SMSach i kilku minutach rozmowy dziennie

  • 0

    29. ~~.~  2007-11-19 13:49:24  host: gnf244.internetdsl.tpnet.pl

    podany czas rozmów jest zawyżony czy jak? na stronie nokii jest 360 minut, no ale czy te 6 h da rade?

  • 0

    30. ~wowo  2007-11-20 20:13:21  host: abjr43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No i chyba spoko jak na taki tel 6-7 dni :0 Ja mam samsunga D-800 i szlak mnie trafia co z tego że ma pm3 jak bateria szybko siada :) zastanaiwm sie nad nokią 2630 choć o wiele mniej pikseli niż w D-800 lub nokia 3500. Dziś widziałem Nokie 2630 AGD RTV za 370 zł ale muszę zobaczyć w jeszcze w Miediach :)na allegro pogłupieli chcą za nią od 370-489zł ciekawe za co tyle chcą ? tel jest słąbo wypoasażony, choc łądny i cieniutki ale to tylko tel, jeśli komuś jest potrzeby tel to można śmiało kupić jak laptop to raczej polecam kupić laptopa :D

  • 0

    31. ~Stachu S.  2007-11-29 09:43:54  host: eum201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego tego aparatu nie ma w ofertach operatorów? W Media Markeci był już w maju, a w salonach nadal nie ma? Dlaczego?

  • 0

    32. ~nokian  2007-11-29 21:19:29  host: aadu49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem jeszcze ile wytrzymuje bateria, ale poza tym telefon jest super, prosty, dosc tani, maly i ma to wszystko co potrzeba - dyktafon tez (specyfikacja podaje, ze nie), ale tylko do minuty.

  • 0

    33. ~marek  2007-12-01 14:39:49  host: squid.dnet.pl

    ludzie powedzcie mi jak jest z dzowonkami na SMS'a czy mozna ustawic sobie własny dzwonek mp3 na smsa ?? i jak ogolnie wyglada praca na tym telefonie czy nei muli

  • 0

    34. ~SIEMKA  2007-12-03 18:19:30  host: apn-77-112-35-90.gprs.plus.pl

    Oj tam sracie niektorzy!!! Fajny telefon i juz! Ma co trzeba jak na swoja cene a przy okazji porzadna marka;)

  • 0

    35. ~ean  2007-12-07 18:58:18  host: cbl138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do uzytkownikow taj noki Czy wygodnie sie uzytkuje ten telefon np piszac sms chodzi mi o uchwyt Czy to ze jest taki cienki nie powoduje ze sie niewygodnie go trzyma i uzytkuje

  • 0

    36. ~  2007-12-21 22:24:58  host: 80.50.238.34

    Czy on nie powinien byc duzo tanszy? Najnizsza cena jaka znalazlem to 350 zloty, a niektorzy chca za niego 400, a nawet 450 to juz totalna przesada. Na moj gust jest on wart 250-300 i chyba poczekam az stanieje. Druga sprawa to bateria, bo ktaza rozne opinie. Nie wiem jak z nia bedzie, ale mam nadzieje ze bedzie mozna dokupic tak z 900-1200mA. Pozdrawiam

  • 0

    37. ~Majka  2007-12-25 19:36:27  host: ews10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma tego telefonu w salonach. DLACZEGO?

  • 0

    38. ~Steel  2007-12-27 10:59:01  host: nat-mo5.aster.pl

    Telefon fajny.Mam juz od 3 tygodni.Tylko bateria trzyma 2-3 dni.

  • 0

    39. ~adam  2008-01-03 01:02:55  host: nat-mo5.aster.pl

    Bataria jest kiepska

  • 0

    40.  2008-01-06 00:26:00

    adam: Czemu uważasz, że jest kiepska? Ile ci wytrzymuje i przy jakim użytkowaniu? Podoba mi sie ten fon i chciałbym to wiedzieć. PS. Wie ktoś jak sie bateria przy słuchaniu radia sprawuje?

  • 0

    41. ~Xardas_  2008-01-06 19:10:04  host: dhcp15-245.eastwest.com.pl

    Tel fajny, ale 11mb bez slotów? mało mało:/ bardzo wrażliwa na upadki;) po 10 ładowaniach bateria spada do 2-3 dni czyli standard w nokiach. Chociaż przy wyswietlaczu 65tys mogłaby tak z 5 dni pochodzić... Trochę żal, ale jak na telefon "dla kobiet" całkiem oki;)

  • 0

    42. ~Elw  2008-01-23 20:31:37  host: 3-151.89-161.tel.tkb.net.pl

    w mediamarkt koztuje teraz 399zl. musze kupic tel, ale jestem nastawiona na nokię. :) i naprawde spodobala mi sie ta NOKIA - cienka, ladna wiadomo typowych bajerów nie ma, ale jak dla kobiety w sam raz. Tylko.. czy to nie jest zbyt wysoka cena? i przy takiej baterii. POMOCY :P bo wiem ze za taka sama cene moge kupic jakis SE czy SAMSUNG rozsuwany, ale wole NOKIE - ale jaka lepiej kupic zamiast tej? jaka polecacie?

  • 0

    43.  2008-01-25 19:43:10

    Takie moje pytanie do osób, które nabyły to cudo w Polsce np. w MM. Jaka macie baterię? BL-4B czy BL-4BA? Bo ta wersja BL-4BA to ma jeszcze mniejszą pojemność - 630mAh. Z taką baterią to już go sobie nie wyobrażam. Nokia Poland podaje obydwie baterie na stronie.

  • 0

    44. ~  2008-01-27 16:16:32  host: 3-151.89-161.tel.tkb.net.pl

    tel kosztuje 399zl w mediamarkt, na allgero z pzesylka ok 340zl. czy sie oplaca ten telefon kupic? Bo ogolem chce NOKIE, ale w tej samej cenie jest jakas lepsza?

  • 0

    45. ~xxx001  2008-01-27 16:23:28  host: 3-151.89-161.tel.tkb.net.pl

    czy za cene tej nokii-399zl w mediamarkt i ok 340zl na allego znajde jakas inna NOKIE lepsza??

  • 0

    46. ~hehehe  2008-02-02 15:44:15  host: 195.94.215.34

    ale tandetny tajwańskie szajs... to ma być telefon z 2007 roku? to mój dwu-letni SE K700i jest 1000000000 razy lepszy!!!!!!!!!!!!11

  • 0

    47. ~  2008-02-03 18:32:53  host: gtj170.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma w końcu mp3,czy nie

  • 0

    48. ~kasthor  2008-02-04 09:01:49  host: proxy.tvgawex.pl

    ładny, ale nie wymagajmy wiele od low-endów ;)

  • 0

    49.  2008-02-05 00:15:25

    No wreszcie pojawił się w ofercie polskiego operatora - na początek Ery. Mam nadzieję, że do Plusa tez niedługo zawita.

  • 0

    50. ~kpina!  2008-02-07 20:57:27  host: 195.94.215.34

    badziew..... tani plasticzek i w ogole w 2007 roku wyskakiwać z takimi funkcjami i żądać za to 400 zł? kpina

  • 0

    51. ~Madziunia  2008-02-13 14:09:04  host: ip-89.171.46.195.crowley.pl

    A co z kartami pamięci ?? Można do niego dokupic ??

  • 0

    52. ~olka  2008-02-17 14:36:58  host: 89.231.149.146

    ale kicha ten telefon ma mp3 !! mam go i normalnie sobie słucham a pozatyn ma DYKTAFON !!

  • 0

    53.  2008-02-21 12:17:57

    Za 400 zł to niewarta jest ceny. Lepiej kupić np. używana Nokie 6230i,

  • 0

    54. ~jeannette.fr  2008-02-22 16:55:42  host: dno151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam. Polecam. Ktoś wyżej dobrze napisał - telefon służy do dzwonienia (chcecie laptopa to kupcie sobie laptopa). Ma wszystko co potrzeba + Dyktafon + Bluetooth + Aparat/Kamera. Bateria - na razie jeszcze resetuję ale ok. 3-4 dni. Jak każdy telefon w dzisiejszych czasach (jak ktoś chce telefon, który trzyma 10 dni to polecam 1600). Telefon bardzo ładnie się prezentuje. A co do ceny - nie narzekajcie. Byle telefon, który ma o 1 funkcję więcej kosztuje ok. 700 PLN. :)

  • 0

    55. ~O matko  2008-02-23 11:05:24  host: dkx78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon MA MP3 i MA dyktafon...

  • 0

    56. ~jjjj  2008-02-26 22:31:35  host: chello089079149205.chello.pl

    Dzisiaj kupiłem tą nokię nową w sklepie. Po przyniesieniu jej do domu okazało się że jest zepsuta. NOWA NOKIA POPSUTA!!!!! Skandal. Oddałem i nie chce tego telefonu widzieć na oczy

  • 0

    57. ~ult1me  2008-02-27 11:19:54  host: 87-205-162-234.adsl.inetia.pl

    telefonik fajny sam go mam wygodnie się piszę nie ma odtwarzacza ale mp3 działa, radio ok

  • 0

    58. ~kwiatuszek  2008-03-07 17:06:50  host: aaxu74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najniższa cena tego telefoniku jest chyba na alegro kosztuje zaledwie 259 zł...nówka polecam...telefonik jest świetny zgrabny i łatwy w obsłudze

  • 0

    59. ~berdys  2008-03-08 15:57:29  host: ip-89-174-127-224.multimo.gtsenergis.pl

    jeszcze zeby byl 800/1900 .... dodatkowo to byl go kupil, bo co jakis czas potrzebuje wlasnie takiego tel...

  • 0

    60. ~cichy  2008-03-10 10:48:29  host: 80.48.189.163

    Telefonik zajefajny. Cena nowego na Allegro w marcu 2008 to ok. 250 zeta (nówka, 2 lata gwarancji), nabyłem i jestem zadowolony. Troszkę mało pamięci, ale powinno wystarczyć.

  • 0

    61.  2008-03-11 22:01:05

    W mediamarkt mozna znalezc za 299zl. Widze, ze w orange tez juz jest, tylko w Plusie nie ma :) Nie porownujmy nowego telefonu do uzywanych, nawet jak to jest 6230i. Kupisz takiego szmelca i na drugi dzien walnie ci wyswietlacz, glosnik czy cos tam jeszcze i mozesz sie tylko podrapac czlowieku. Na nowy masz przynajmniej gwarancje. O zajezdzonej baterii w uzywanym nie wspominam.

  • 0

    62. ~Make War Not Peace  2008-03-24 21:37:04  host: 80.50.238.34

    Podzielam opinie innych, dobry telefon bez bajerów. A co do czasu czuwania to czytając opinie na internecie o tym że trzyma tylko 2-4 dni byłem pełen obaw. Okazało się to jednak nie prawdą! Po poprawnym sformatowaniu baterii trzyma od 5-7 dni w zależności od użytkowania. Tak że bardzo przyzwoicie. Po raz kolejny okazuje się że ludzie nie umieją formatować baterii, albo nie mogą wytrzymać po zakupie żeby go od razu nie włączyć i nie sprawdzić jak działa. Nauczcie się ludzie formatować baterie i dopiero wypowiadajcie bo wprowadzacie tylko innych w błąd, a po naczytaniu się setek opinii o tym jak to bateria jest beznadziejna wielu na pewno zrezygnowało z zakupu tego telefonu...

  • 0

    63. ~blebleble  2008-03-26 15:24:15  host: 088156184044.who.vectranet.pl

    Kupiłam go sobie ok. miesiac temu i po tym jak czytalam wasze komentarze bylam zle ze go wybralam, ale musze powiedziec ze nie jest on zly. szkoda ze nie ma mijsca na dodatkowa karte pamieci i mp3. ja naszczescie mam mp4 wiec mi to nie robi. mieszcza mi sie 2 piosenki ale telfon odtwarza je super i przez sluchawki i bez. ten telefon jest dobry glownie tylko do dzwonienia.

  • 0

    64. ~swietoszek  2008-03-27 17:53:43  host: adoe95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten fonek ma wejście na karte pamięci???

  • 0

    65. ~  2008-04-10 08:49:34  host: if131086.ostdsl.pl

    nie polecam

  • 0

    66. ~plam  2008-04-12 06:35:12  host: inet20909nh-2.eranet.pl

    głąby jesli bateria pada to jest ładowarka pytania ile trzyma bateria sa idiotyczne a co telefon potrafi wystarczy wejsc na strone nokii

  • 0

    67. ~Moddis  2008-04-12 18:25:56  host: 81.219.30.2

    nie ma :/

  • 0

    68. ~tomek  2008-04-21 20:45:41  host: mtan21.alfanet24.pl

    Witam. Mam pytanie; mianowicie czy radio jest stereo i czy jest ograniczenie wielkości na wgrywanie aplikacji i gier Java. Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.

  • 0

    69. ~tomek  2008-04-22 18:17:40  host: mtan21.alfanet24.pl

    Mam 2 pytania: Radio jest stereo i czy jest ograniczenie wielkości wgrywanych aplikacji i gier JAVA? Pozdrawiam

  • 0

    70. ~  2008-04-25 17:07:39  host: aalo5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mam pytanko ...chciałabym sobie kupic tą nokie tylko nie wiem czy dochodzi na nia piosenki w których spiewają??

  • 0

    71. ~Macis 12  2008-04-26 14:54:10  host: aalo5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HEJKA mam pytanko czy może ktos mi powiedziec czy ten tel opyla sie za 400 zł bo ja sie na tym zabardzo nie znam????BARDZO PROSZE

  • 0

    72. ~antubis  2008-04-26 19:41:24  host: t1d-132.koba.pl

    Fajny telefon. nie wiem ile bateria trzyma bo formatuje jeszcze. Wcześniej miałem samsunga E250 to bateria mi trzymała tylko jeden dzień mam nadzieje że z tym będzie inaczej ogólnie mi się podoba:) POLECAM!!!!

  • 0

    73. ~eM  2008-04-29 18:03:51  host: host227.elsnet.pl

    mam telefon od półtora miesiąca, jestem z niego zadowolona, owszem jakość baterii nie powala (nawet przy poprawnym sformatowaniu), ale cóż, da radę ładować go co te 2-3 dni (ja mam tą wersje z 630mAh). Ogólnie telefon polecam. Co z tego, że nie ma slotu na microSD? Da się bez tego przeżyć ;) a że nie ma odtwarzacza mp3? ma radio, zawsze muzyki da się posłuchać:) kupiłam telefon za 250zł nówkę w medii i jestem zadowolona :) pozdrawiam

  • 0

    74. ~Max  2008-04-29 22:02:55  host: abrx154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja próbuje uprosić o nią tatę, bo mam nokie 3510 (bez i) a ona ma nawet edge'a! Telefon-Marzenie

  • 0

    75. ~Kina  2008-05-29 20:01:11  host: dur138.internetdsl.tpnet.pl

    Ejj Mam taki sam i mój ma dyktafon i mp3 ! Jest super

  • 0

    76. ~Luk  2008-06-01 10:50:14  host: barmputney.force9.co.uk

    nie wiem dlaczego ten telefon taki drogi w Polsce jest, w UK to jeden z najtanszych telefonow na karte, mozna go kupic za 25 funtow ~110 zl :/

  • 0

    77. ~kukumacziczi  2008-06-04 22:48:08  host: edu84.internetdsl.tpnet.pl

    mógłby mi ktoś napisać czy da się z tego fona przenieść fotki na kompa i w jaki sposób?:> z góry dzieki! czekam na odp :)

  • 0

    78. ~OLAk  2008-06-12 09:53:02  host: 87.48.129.34

    czy w tym telefonie da sie regulowac glosnosc rozmowy ?? standardowo w nokiach byl przycisk po lewej stronie do regulacji glosnosci...w tym nie ma :/:/:/ i jest bardzocicho :/:/

  • 0

    79. ~santaclaus21  2008-06-12 23:27:40  host: chello083144079128.chello.pl

    Formatowanie bateri.. co Wy żeście pogłupieli ludzie do reszty?? Poczytajcie instrukcję albo lepiej w encyklopedii o akumulatorach wodorkowych. Nie ma czegoś takiego jak FORMATOWANIE w nowych akumulatorkach. "Formatować" można było przestarzałe NiCd albo NiMH ale nie LiOn. Te akumulatorki nowe nie dadzą się rozładować poniżej 50% bo wtedy są odłączone od obciążenia, tych akumulatorków się NIE ROZŁADOWUJE. Poza tym mają zabezpieczenie przed niedoświadczonymi użytkownikami.. "Formatowanie" baterii wyginęło wraz z aku NiCD i MiMH, zapamiętajcie to raz na zawsze. Jeśli wskaźnik ładowania pokazuje naładowany aku - to wystarczy. Odłączcie od ładowarki i cieszcie się telefonem. pozdr

  • 0

    80. ~  2008-06-13 10:08:35  host: 212.160.172.70

    ten tel jest w orange za 219 przy25 abo.

  • 0

    81. ~brigman  2008-06-15 15:09:40  host: cdw143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokia jest popierdzielona bo niema kart pamięci :P

  • 0

    82. ~iza  2008-07-01 14:12:22  host: 212.160.172.70

    nokia taka sobie...absolutnie nic specjalnego.

  • 0

    83. ~on  2008-07-05 19:50:36  host: 194.181.129.195

    najlepsza i niedroga 6120c:)

  • 0

    84.  2008-07-06 11:03:31

    ceny z wczoraj: MediaMarkt-270zł, zestaw Orange Go z tym telefonem-350zł. Buhahaha

  • 0

    85.  2008-07-06 11:31:35

    Warto jeszcze dodać, że w angielskim zestawie prepaid "Pay As You Go" kosztuje niecałe 20 funtów, czyli jakieś 120zł. I jak teraz wygląda całe orżnąć teraz?

  • 0

    86. ~  2008-07-11 18:16:01  host: 83.1.88.2

    czy mozna dokupić kabel usb?

  • 0

    87. ~bibek  2008-07-13 10:51:03  host: 83.1.88.2

    Czy można dokupić do niego kabel USB ?

  • 0

    88. ~chicken  2008-07-14 19:51:50  host: cnt35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można dokupić dodatkową kartę pamięci do tego telefonu?

  • 0

    89. ~  2008-07-21 22:02:37  host: acod138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można dokupić do niego nocną lampkę? albo najlepiej skofigurować telefon z lampką i komputerem... telefon prosty i taki ma być! jesli chcecie mp3 to kupcie muzyczną 5310 albo przynajmniej 3110 classic. czasem się tylko zastanawiam po co te dane techniczne telefonu na górze... nikt ich nie czyta i potem pytają czy można rozbudować pamięć...

  • 0

    90. ~jam  2008-07-23 00:20:44  host: adsn166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mediamarkt 240zł

  • 0

    91. ~ja  2008-07-26 18:05:07  host: acgy15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    strasz nie wolny jak ślimak.reaguje po sekundzie a to w...urwia strasznie. można coś na to zaradzić?

  • 0

    92. ~zuzanna  2008-08-07 12:25:47  host: 77-253-151-79.adsl.inetia.pl

    telefon jest dobry dla osob niewymagajacych - ma wszystko czego trzeba, wygodnie sie pisze smsy, ma dyktafon, bluetooth, nawet ciekawe dzwonki. Obsługuje mp3, ale nie ma odtwarzacza, można wgrać 2-3 piosenki góra i używać ich jako dzwonków, nie ma złącza kart pamięci. Bateria trzyma mi ok. 2-3 dni. No i napewno dużym plusem jest wielkość - jest mały i cieniutki, tak że w kieszeni go prawie nie widać :) Mam go od jakiegoś roku i jestem zadowolona, ogólnie polecam.

  • 0

    93. ~Delissa  2008-08-10 17:12:53  host: chello089079001162.chello.pl

    Też bym chciala wiedzieć jak temu zaradzić-bo faktycznie reakcje na moje polecenia są dosyć opóźnione. A nie mam przeładowanej skrzynki czy coś takiego. Baterię też ma baaardzo słabiutką (nie znam się na tych rzeczach ale opóżnione reakcje mają chyba coś wspólnego z baterią...)-u mnie jest nowa-a wytrzymuje tylko 2 dni...bo lubię się bawić tel i przez niego rozmawiać a szczególnie esemesować. Klawiaturę do sms ma fantastyczną. Na początku bylam uprzedona-jak po takiej tafli można pisać (szczególnie długimi paznokciami)?. A tu proszę!. Cudownie. Nie muszę nic naciskać, tylko palce się same ślizgają a telefon bezproblemowo reaguje na ledwo dotknięte klawisze. Baaaardzo to lubię. Fajna kontrastowość ekranu (dobrze widać nawet w ostrym słońcu), regulacja głośności rozmowy, mocne dzwonki i wibracje. W czsie gdy nawiązuje połaczenie staram się nie trzymać telefonu przy uchu-naciskam wtedy głośnik. Ale gdy ktoś do kogo dzwonię się odezwie i chcę przejść na tryb normalnej rozmowy-telefon wykonuje to polecenie też baaardzo szybko (nacisnę lekko-tak lekko jak przy pisaniu smsa, jeden klawisz i po sprawie). Z tego jasno widać, że to jest telefon tylko do dzwonienia czy smsowania. Inne funkcje są raczej słabiutkie. Ja z tych dodatkowych funkcji korzystam sporadycznie. I w ogóle mi ich nie brakuje. Do dodatkowych funkcji-jak dobry aparat, mp3, dyktafon itp. są inne sprzęty przeznaczone do tego konkretnego celu. Telefon dla mnie ma być przede wszystkim estetyczny, z dużym ekaranem i klawiszami (nie jestem babcią ani nie mam kłopotów ze wzrokiem), fajnymi dzwonkami i wibracjami, który ma stabilny zasięg, dobrą jakość rozmowy oraz bezproblemową klawiaturę do pisania sms. A jego grubość czy raczej jej brak-poraża jak wyjmuję go z torebki. Wygląda naprawdę dobrze. Fajny do garnituru. Ale mam też zastrzeżenie do zapisywania wiadomości na karcie SIM. Mimo licznych prób nie potrafię tego zrobić, mimo że mi na tym bardzo zależy.

  • 0

    94. ~Delissa  2008-08-10 17:15:01  host: chello089079001162.chello.pl

    Potrafię zapisać wiadomość w telefonie ale nie karcie. A bardzo mi na tym zależy. Może ktoś z Was wie jak tego dokonać? Kosztował mnie 217 złotych. ;)

  • 0

    95. ~pablo1  2008-08-12 11:06:42  host: 87-205-251-125.adsl.inetia.pl

    telefon to wielkie badziewie niema karty pamieci bateria slaba glosnik slaby

  • 0

    96. ~salamander  2008-08-17 23:11:51  host: 77-253-242-185.adsl.inetia.pl

    2008-08-16 Media Markt Chorzów - 199zł

  • 0

    97. ~monika  2008-08-20 10:42:54  host: bnp230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie cierpie tego telefonu

  • 0

    98. ~monika  2008-08-21 19:18:25  host: 77-254-136-65.adsl.inetia.pl

    ten telefonik jest zajebisty mam go od niedawna ale naprawde jesr super.POLECAM!!!

  • 0

    99. ~l  2008-08-21 19:19:57  host: 77-254-136-65.adsl.inetia.pl

    bez jaj on ma mp3 i dyktafon

  • 0

    100. ~maniek987  2008-08-21 22:24:07  host: cci132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przed napisaniem komentarza trzeba sie zastanowić do czego używam telefony... jeżeli używasz telefonu do słuchania mp3 robienia zdjęć grania itp itd to kup sobie f300 iphona rokre8 w760i (nawiasem mówiąc jeżeli coś jest do wszystkiego to jest do niczego) ciekawy jestem ile te wspaniałe telefony z mp3 itp wytrzymują bez ładowania a jeżeli używasz telefonu do dzwonienia i pisania esemeów(jak ja) to ten telefon ma aż za dużo funkcji (nawiasem mówiąc też chciałem kupić super telefon a mianowicie samsunga f300 kosztował 1400 zł po zastanowieniu doszłem do wniosku że kupie aparat mptrójke i telefon i w sumie za te trzy żeczy dałem 1550 zł a o różnicy jakości zdjęć pomiedzy telefonem a aparatem nie ma nawet co rozmawiać mptrójak też ma o niebo lepszy dzwięk niż telefon)--- ale sie rozpisałem mam nadzieje że mój wywód komuś pomoże w podjęciu słusznej decyzji

  • 0

    101. ~  2008-08-29 10:26:40  host: bbservice232.mmpnet238.tnp.pl

    zastanawiam się czy nie kupić noki 6230i ale jeszcze sam niewiem a ta nokia ma mp3

  • 0

    102. ~mmm  2008-08-29 14:11:44  host: xdsl-1073.wroclaw.dialog.net.pl

    Strasznie wolny telefon. Wejscie do kalkulatora to okolo 5s., wejscie w wiadomosci po wyjeciu baterii to kilka(nascie) minut. Bateria okolo 3 dni. Idealny dla niewymagajacych uzytkownikow. Czasami zdarza mu sie zawiesic. Mam go pol roku.

  • 0

    103. ~kim  2008-08-29 16:56:42  host: aeu178.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko ,co oznacza ze telefon jest :Dual-band GSM 850/1900lub Dual-band EGSM 900/1800 - czyli ze działa w zakresach 850/900/1800???

  • 0

    104. ~mei  2008-08-31 14:14:14  host: nat1.router.finemedia.pl

    Bateria trzyma 3 dni, liczyłam co prawda na więcej, ale poza tym telefon jest raczej OK- wąski i zgrabny (może nawet zbyt cienki, trochę niewygodnie się go trzyma podczas rozmowy), aparat przyzwoity. Nie podoba mi sie, ze smsy wspisuje się w innaczej niż zwykle (wybiera się od razu odbiorcę, potem tekst), klawisze średnio wygodne do smsów (ale ujdą).

  • 0

    105. ~niunia  2008-09-03 13:55:21  host: 88.220.124.186

    Jak przypisać wybrany dzwonek do konkretnej osoby?

  • 0

    106. ~y666  2008-09-04 23:27:24  host: pc-77-46-27-54.euro-net.pl

    Kupilem ten telefon, mam juz go miesiac. Narzekacie na baterie..., u mnie tel trzyma okolo 6-8 dni. Urzywam go w ciagu dnia normalnie, nie za duzo nie za malo, czyli okolo 20 sms i dwie rozmowy dziennie. Swietny telefon dla ludzi posiadajacych oddzielny odtwarzacz mp3 :)

  • 0

    107. ~kot  2008-09-06 21:28:25  host: nat-14.autocom.pl

    czy ktoś mi powie jak podgłośnić rozmówce? gdzie tu jest regulacja głośnosci????? bede niesamowicie wdzieczna..

  • 0

    108. ~hania  2008-09-12 14:54:38  host: apn-77-115-41-110.gprs.plus.pl

    Jateż mam to samo pytanie - gdzie jest przycisk do regulacji głośności??? nie słysze rozmówcy:(

  • 0

    109. ~froost  2008-09-15 20:27:47  host: d90-141-95-195.cust.tele2.pl

    klikamy "idź do" a nastepnie wybieramy w spisie "głośność" i podglasniamy telefon jest super mam go dosłownie kilka godzin zobaczymy jak długo pociagnie bateria zamierzam ja formatowac 3 razy po 12 godzin przy wylaczonym tel jesli ktos ma jakis lepszy sposób to niech napisze pozdrawiam

  • 0

    110. ~hania  2008-09-15 21:58:20  host: apn-77-113-96-6.gprs.plus.pl

    głośność reguluje się podczas rozmowy klawiszem przewijania- strzałkami w lewo lub w prawo. Mam problem z wyjęciem karty sim, mam wrazenie, że jak wysunę uchwyt karty to się zaraz urwie i niewiem, czy wysuwam do końca...i może stąd te problemy z wyjęciem karty sim

  • 0

    111. ~marta  2008-09-17 13:20:33  host: apn-77-115-185-167.gprs.plus.pl

    hej wszystkim, mam problem i pytanko w związku z tym. Np dostaje smsa o 9.30 a jest napisane ze przyszedł o 7.30. to samo jest z raportami doręczeń- wysyłam smsa a mam raport, ze doszedł 2 godziny wcześniej. jak ustawiam gtm +2 to zmienia się ogólnie godzina na zegarze, czyli nie tędy droga. Pomózcie, please

  • 0

    112. ~franek01  2008-09-17 23:58:46  host: 81.26.0.21

    Nówka sztuka: media markt - 299zł, wg porównywarek na necie - min. 214zł+wysyłka. Allegro? 190zł+wysyłka. Obczaiłem makro w Kielcach jeszcze - 223zł. Telefonik bardzo fajny. Szczególnie wykonanie, bo software to inna deczko sprawa. Znalazłem kilka "mankamentów", ale żaden produkt nie jest idealny przecież:) To że dość wolno działa czasem.. w niczym mi nie przeszkadza. To nie zaden ipod przecież. Dokupiłem jeszcze adapter bluetooth do pc (35zł..) i szafa gra:D

  • 0

    113. ~gitara  2008-09-18 11:38:31  host: pf.epsa.pl

    froost strzel sobie barana z tym formatowaniem,formatowanie to era dinozaurów ale nie przy tych bateriach co są używane teraz,moja opinia to - telefon typowo do normalnego użytkowania bez zbędnych bajerów,lekki, cienki i bateria OK wystarcza mi bez problemów na 9-11 dni

  • 0

    114. ~s  2008-09-18 18:20:05  host: 86-68-n1.aster.pl

    O ile mi wiadomo akumulatorów litowo-jonowych się nie formatuje.Czasy i technologia się zmieniły ,to do tych ,którzy nie zauważają upływu czasu.

  • 0

    115. ~ertiwo  2008-09-18 20:37:28  host: host.net.krosoft.pl

    mam ten telefon 1 miesiac bateria trzyma mi 5 dni jestem z niego bardzo zadowolony i polecam

  • 0

    116. ~Laura11201  2008-09-19 18:23:00  host: dynamic-87-105-66-224.ssp.dialog.net.pl

    CZY ON MA SłUCHAWKI?????

  • 0

    117. ~kris  2008-09-25 20:08:14  host: 078088105134.kwi.vectranet.pl

    nie urwie sie bo na koncu są zawiasy i blokada

  • 0

    118.  2008-09-25 21:42:47

    spoko nie wypadnie

  • 0

    119. ~mmm  2008-09-27 16:25:29  host: 87-205-248-56.adsl.inetia.pl

    po pół roku padło oprogramowanie...

  • 0

    120. ~  2008-10-10 18:22:39  host: bii224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon bateria trzyma tydzień pamięc bez karty możliwa jakies 5,10 piosenek działe bez zarzutu mam go 2 lata

  • 0

    121. ~  2008-11-27 20:50:33  host: cpc2-colc5-0-0-cust532.colc.cable.ntl.com

    kolego, nie masz go dwoch lat bo telefon ten powstal w roku 2007.

  • 0

    122. ~?  2008-12-02 15:27:49  host: 89.171.180.16

    nie kupujcie badziewie psuje sie

  • 0

    123. ~mam to badziewie  2008-12-06 13:02:43  host: bgz230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zaleta:telfon dobry do rozmów . wada:)szybko się psuje i jest delkiany mało pamieci tel nie warto kupywac

  • 0

    124. ~Mizio  2008-12-07 13:47:17  host: abso120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny sprzęt! A do tego bardzo tani na allegro! Bardzo polecam, mam go od pół roku, jeszcze nigdy mnie nie zawiódł a dostarczył tyle przyjemności :) Prosty, szybki i przyjemny! Bateria przy dobrym formacie 4 dni w porywach do 5 ;)

  • 0

    125. ~Rafał  2008-12-07 21:52:29  host: dvo198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ok. 2 miesiące i sprawdza się bardzo dobrze. Jeżeli chodzi o baterię, to działa 7 dni. Nie można jej tylko formatować! W instrukcji wyraźnie napisane jest, żeby odłączyć ładowarkę, jeżeli się już nie ładuje. Tak więc jeżeli po ok. 2 godzinach ładowarka przestaje być ciepła, trzeba ją rozłączyć.

  • 0

    126. ~tykt  2008-12-11 14:45:58  host: ffm50.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Super telefonik. Bateria po poprawnym sformatowaniu ponad 4 dni. Stylowy telefon z podstawowymi funkcjami.Ogólna ocena bdb. Nie zaluje zakupu

  • 0

    127. ~shaqal89  2008-12-15 01:38:38  host: chello089076166110.chello.pl

    Orange zetafon 1zl, umowa na 36m-cy. Katowice,CH 3stawy - Real.

  • 0

    128. ~Michalina  2008-12-27 12:31:22  host: acst194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wy gadacie?! On jest exstra:) kabel można dokupić ale lepsze jest łącze bluetooth polecam telafon zarąbisty:)

  • 0

    129. ~Anika  2008-12-31 14:28:04  host: public-gprs17750.centertel.pl

    No jest ogólnie fajny ale niema karty pamięci obsługuje mp3 ale da się wgrać tylko 2/3 piosenki a odtwarzacza nie ma polecam go osobom nie wymagającym.Czy opłaca mi się zamienić go na sony ericsson T280i?

  • 0

    130. ~qben  2009-01-07 10:36:13  host: host-195-117-90-91.net.brewet.pl

    Telefon oglnie okej ladny cienki lekki jednym minusem chyba jest tylko to tez troszke zamula.. ale oglnie polecam radio dobrze odbiera bateria spoko

  • 0

    131. ~Prosty  2009-01-10 17:11:23  host: 150.254.106.77

    Bardzo przyjemna komórka dla ludzi, którzy po prostu nie potrzebują na co dzień kombajnu z kamerą, mp3 i Bóg wie jeszcze czym. Jedna IMHO wada tego telefonu to niezasłanialna szybka aparatu. Poza tym miodzio. Myślę, że trafi w gusta ludzi, którzy używają komórek przede wszystkim do dzwonienia i wysyłania smsów, a lubią cienkie, lekkie telefony z dużym czytelnym wyświelaczem.

  • 0

    132. ~Brudi  2009-01-17 16:47:25  host: 80.50.4.94

    Sosnowiec Plaza za 130 poszedł :DD

  • 0

    133. ~Izka  2009-01-19 22:53:41  host: host-217.149.255.22.karpiska.net

    Jak podłączałam kiedyś słuchawki to normalnie mogłam słuchać radia bo na ekranie pokazały mi się słuchawki... Teraz nie wiadomo dlaczego pokazuje mi się coś innego nie wiem nawet co to:) ale teraz radio mi nie działa. Co mam zrobić? Miał ktoś podobnie? Co się stało, wie ktoś/

  • 0

    134. ~  2009-01-20 12:01:13  host: adtf27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie : co zrobić by zmienic godzine w sms? np jest 11:10 a mi wyskakuje ze sms przyszedl o 10:10 czyli godzine wczesniej;//

  • 0

    135. ~pakos  2009-01-20 19:58:53  host: etg179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jak za te pieniądze O.K. W zasadzie do rozmawiania i ew. słuchania radia.Jakość połączeń średnia, tzw. "trzymanie sieci" też niezłe. Bateria wytrzymuje przy normalnym urzytkowaniu 4-5 dni (24h/d)

  • 0

    136. ~newbie  2009-01-21 19:05:03  host: him202.internetdsl.tpnet.pl

    moze ktos powie jak sie ten telefon sprawuje? jak glosno slychac dzwonki mp3? czy sie nie wiesza? mam zamiar go kupic jako drugi telefon do sms i dzwonienia

  • 0

    137. ~wq  2009-01-28 14:18:23  host: ip-89.171.148.175.static.crowley.pl

    Mam ten tel od 5 miesięcy. Jest rewelacyjny dla kogoś kto nie potrzebuje wodotrysków. Ma radyjko, smsy i co wazne bateria trzyma świetnie mi do 5 dni przy codziennych rozmowach!

  • 0

    138. ~Oluś  2009-01-30 18:35:21  host: aazh12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego fonika. z tego co piszecie jest dobry a potrzebuje aparatu do pisania smsów :) byłby to dobry zakup? i pytanko: co z tym zamulaniem?

  • 0

    139. ~:/  2009-02-05 13:58:22  host: adsl-82-141-86-32.kotinet.com

    NIE POLECAM, juz drugi raz oddalem do serwisu,bateria trzyma 3 dni!!!!

  • 0

    140. ~damian  2009-02-26 23:27:00  host: pc0-59.ziw.osi.pl

    ładny elegandzki telefon z radiem aparatem bateria trzyma 5dni

  • 0

    141. ~marcin  2009-02-26 23:27:53  host: pc0-59.ziw.osi.pl

    ładny foty dobre robi radio bateria trzyma 5dni

  • 0

    142. ~sebiq  2009-02-28 12:44:00  host: accq145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostałem go jako telefon służbowy, ponieważ prywatnie używam tylko smartphon-ów więc pierwsze wrażenie jak go zobaczyłem to "badziewie", jednak jeżeli ktoś nie potrzebuje wypaśnych telefonów to trzeba przyznać że ten nie jest najgorszy. podstawowę funkcje (nawet można dzwonić :)) i tak jak kolega wcześnie wspomniał ten telefon trzyma 5 dni a rozmawiam bardzo często. W swojej klasie telefon na 4+

  • 0

    143. ~serena  2009-02-28 17:40:20  host: dqh209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ja lubię lafiryndy dobierające telefony pod względem tego, jak się na nim pisze kostropatymi pazurami;) Serio - przyjemny, fajny telefon, dla mnie porównywalny do 2610. Oba mają u mnie duzy plus za prostotę, elegancję, trwałość, jakość wykonania. Pozdrawiam!

  • 0

    144. ~-------------------------------  2009-03-11 17:55:48  host: ayd238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest ekstra-tylko mało pamięci(ok. 12 MB)

  • 0

    145. ~kimi  2009-03-20 12:57:52  host: esg98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma np. dyktafon i podczerwien? chcialabym go kupic czy polecilibyscie go?

  • 0

    146. ~Khanu  2009-03-21 01:00:48  host: chello089074058140.chello.pl

    mam telefonik 5 dzien... bateria powoli sie rozładowuje, co jest dla mnie miłym zaskoczeniem... w koncu sporo z niej korzystalem... jakosc zdjec taka sobie, ale akurat mnie to nie robi roznicy... sa dzwonki mp3 i polifonia... jest dosc mocna bateria, ladny wyswietlacz, swietny design (najwieksze plusy to wymiary i klawiatura, ktora wrecz mnie zaskoczyla swa funckjonalnoscią)... dla osoby ktora używa telefonu głównie do dzwonienia i sms-owania, telefon jest bardzo dobrym wyborem... polecam :)

  • 0

    147. ~PhoneMaster :P  2009-03-30 16:42:55  host: iht130.internetdsl.tpnet.pl

    Tel jest ok. co do baterii to wiadomo ktoile rozmawia,pisze no raczej nie robi duzo zdjec w plenerze :):). Tel proty zgrabny ale to fakt zamula troche, jestem serwisantem tel.i baaaardzo dużą mam mozliwosc z skorzystania z wiekszości telefonów dostepnych na rynku. Ktoś pisał o 2610-porazka nic nie widac ogolnie bleee ten jest wyraźniejszy ktoś kto nie potrzebuje tel do zdjec muzyki itp.to go polecam :)

  • 0

    148. ~jarcha  2009-04-11 22:40:27  host: 182.11.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    Znakomity telefon, jezeli chcemy miec tylko telefon. Menu intuicyjne, bateria trzyma prawie tydzien - kilka rozmow dziennie. Mozna konfugurowac prawie wszystko.

  • 0

    149. ~  2009-04-28 11:28:16  host: 212.160.172.70

    mam ów telefon i jestem zadowolona. Bateria trzyma mi do ośmiu dni. Nie narzekam na brak odwarzacza mp3, gdyż w zupełności wystarczy mi radio. Zdjęć za dużo nie robię, a jeśli, to w zupełności wystarczy mi ten aparat, który mieści się w telefonie. Idealny model dla ludzi, którzy wykorzystują jego podstawowe funkcje: wykonywanie połączeń i pisanie - odbieranie smsów i mmsów. Ogromna zaleta jak dla mnie to niesamowita lekkość i duży wyświetlacz. Poza tym cienki i przyjemny wygląd. Ja jestem naprawdę zadowolona. Nie mam problemu z rozbieżnością czasową dostarczanych wiadomości jak również nie mogę narzekać na "zamulanie". Jeszcze ani razu nie zawiesil mi się,a mam go od dwoch conajmniej roku.

  • 0

    150. ~maryl  2009-05-04 16:06:09  host: 94-193-207-169.zone7.bethere.co.uk

    lubie sie ruchac z tym telefonem

  • 0

    151. ~majpau  2009-05-10 11:42:02  host: 168.156.246.94.artcom.pl

    żeby godzina nadejścia sms zgadzała się należy w ustawieniach daty i godziny ustawić strefa czasowa: GMT,a niżej czas letni:+2 godziny

  • 0

    152. ~użytkownik  2009-05-13 01:14:43  host: bbs133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JEŚLI MACIE PROBLEM Z GODZINĄ NADESŁANIA SMSÓW, MUSICIE WEJŚĆ W USTAWIENIA DATY I GODZINY I W STREFIE CZASOWEJ PRZESTAWIĆ SOBIE NP NA GTM+1 albo GTM+2, NIE PAMIĘTAM DOKŁADNIE, SPRAWDZIE SAMI JAK BĘDZIE DOBRZE. U MNIE TO POMOGŁO.

  • 0

    153. ~  2009-05-13 10:49:05  host: 88-199-162-2.tktelekom.pl

    jak ustawic poziom głośności w słuchawce??? Nie wiem. Może ktoś podpowie???

  • 0

    154. ~boczny1  2009-05-15 22:34:37  host: 77-45-37-236.sta.asta-net.com.pl

    telefon posiadam od 3 miesięcy, bateria trzyma około 3 dni. Jakość rozmów jest dobra, telefon jest strasznie wolny, wchodzenie do galerii z dźwiękami zajmuje mu kilkanaście sekund. Jak komuś potrzeba telefonu do dzwonienia i pisze mało smsów polecam.

  • 0

    155. ~mam już nie  2009-06-24 20:03:05  host: 88.220.167.194

    miałam ten telefon ale już nie ktoś mi go ukradł wiec nie wyciągajcie tego i innych fonów w pociągu bo wam zawiną

  • 0

    156. ~Anka  2009-07-07 20:27:11  host: 79-77-197-92.dynamic.dsl.as9105.com

    Ratujcie jak sie podglasnia rozmowce w telefonie nokia2630 bo nie mam zielonego pojecia a jak odbieram to slabo slysze!!!!!!!!!!! Pomozcie

  • 0

    157. ~  2009-07-09 10:58:46  host: apn-95-40-24-7.dynamic.gprs.plus.pl

    ile ten telefonik ma pixeli?:);))

  • 0

    158. ~Play  2009-07-09 12:04:41  host: ahh64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    boze... jaki plebs jak chcecie fajny telefon to kupujcie sobie Nokie począwszy od E51 w góre, ale wiekszosc naa takie nie stac i kupujecie takie gówna zreszta co sie dziwic jestescie w Orange to macie do dyspozycji w abonamencie mix 55 tylko to gówno na zeta, moze czas zmienic siec?? W Play tansze ceny za minuty, i lepsze telefonu za zeta nawet w 45. Pozdrawiam

  • 0

    159. ~Sulim  2009-07-11 19:22:42  host: 89.161.15.22

    to jest zajebisty fon POLECAM

  • 0

    160. ~sebastian  2009-07-27 09:35:01  host: ip-217-98-101-231.eltronik.net.pl

    mam pytanie czy w tym telefonie jest odtwarzacz mp3 ? bo mam ten telefon dostac jutro i jestem ciekawy :D czekam na odp

  • 0

    161. ~  2009-07-28 18:34:41  host: ip-79-175-227-21.cable.smsnet.pl

    Ten telefon jest boski mam go od dzisiaj i jestem bardzo z niego zadowolona

  • 0

    162. ~  2009-08-15 17:43:55  host: iux34.internetdsl.tpnet.pl

    czesc chce kupic nokie2630 i nie wiem co robic,gdyz nie ma mp3(da sie wgrac)?

  • 0

    163. ~Elektron  2009-08-17 15:52:15  host: 77-254-144-58.adsl.inetia.pl

    do typa z podpisem "Play": "plebs" powiadasz??? To ja ci odpisze tak: O poziomie człowieka nie decyduje to co trzyma w ręce (model telefonu), lecz to co ma w głowie! Co z tego, że będziesz posiadał super drogi i wypasiony telefon jeśli jednocześnie będziesz miał siano w głowie, a słoma będzie ci z butów wystawać?! Pozostanie ci tylko wypas krów! ;-) PS Zaopatrz się koniecznie w telefon z nawigacją GPS żebyś się nie zgubił na pastwisku! ;-P

  • 0

    164. ~E  2009-08-20 23:19:46  host: 77-254-143-227.adsl.inetia.pl

    Nokia 2630 to bardzo poręczny telefon - cienki, płaski (bez odstających elementów) i wygodny w obsłudze. Ponadto jest dość lekki, ale nie przesadnie - tak więc czuć, że ma się go w kieszeni, ale nie widać sterczącej cegły jak w przypadku "grubszych" telefonów ;-) Obudowa sprawia wrażenie solidnej. Dodatkowo klapka za którą znajduje się bateria jest wykonana z metalu co poprawia sztywność konstrukcji oraz tworzy ciekawy akcent. Klawiatura i pozostałe klawisze są dobrze spasowane oraz ergonomicznie rozmieszczone. Telefon ten ma więcej funkcji niż na co dzień używa przeciętny posiadacz telefonu komórkowego... oczywiście dla kogoś kto używa telefonu zgodnie z jego głównym przeznaczeniem, a nie jako zabawkę, która ma zagospodarować nadmiar wolnego czasu - do tego celu zdecydowanie lepszy jest komputer! ;-) Co do danych technicznych to wypada uzupełnić niektóre pozycje gdzie wpisane jest "brak danych": Nokia 2630 ma Notatnik, Stoper oraz Minutnik. Oprócz tego telefon posiada między innymi - "wbudowany" konwerter pozwalający przeliczać waluty, miary, wagi i wiele innych wielkości, zaawansowany kalkulator z "funkcjami naukowymi" oraz Expense Manager pomagający kontrolować finanse. Można w nim także zmieniać widok Menu i rozmieszczenie "ikonek" oraz zaprogramować 6 skrótów własnych (4 kursor + 2 klawisze bezpośrednio pod wyświetlaczem) Warto jeszcze wspomnieć, że telefon "na żywo" prezentuje się zdecydowanie lepiej niż na zamieszczonych tu zdjęciach.

  • 0

    165. ~E  2009-08-21 00:55:30  host: 77-254-143-227.adsl.inetia.pl

    Nokia 2630 to bardzo poręczny telefon - cienki, płaski (bez odstających elementów) i wygodny w obsłudze. Ponadto jest dość lekki, ale nie przesadnie - tak więc czuć, że ma się go w kieszeni, ale nie widać sterczącej cegły jak w przypadku "grubszych" telefonów ;-) Obudowa sprawia wrażenie solidnej. Dodatkowo klapka za którą znajduje się bateria jest wykonana z metalu co poprawia sztywność konstrukcji oraz tworzy ciekawy akcent. Klawiatura i pozostałe klawisze są dobrze spasowane oraz ergonomicznie rozmieszczone. Telefon ten ma więcej funkcji niż na co dzień używa przeciętny posiadacz telefonu komórkowego... oczywiście dla kogoś kto używa telefonu zgodnie z jego głównym przeznaczeniem, a nie jako zabawkę, która ma zagospodarować nadmiar wolnego czasu - do tego celu zdecydowanie lepszy jest komputer! ;-) Co do danych technicznych to wypada uzupełnić niektóre pozycje gdzie wpisane jest "brak danych": Nokia 2630 ma Notatnik, Stoper oraz Minutnik. Oprócz tego telefon posiada między innymi - "wbudowany" konwerter pozwalający przeliczać waluty, miary, wagi i wiele innych wielkości, zaawansowany kalkulator z "funkcjami naukowymi" oraz Expense Manager pomagający kontrolować finanse. Można w nim także zmieniać widok Menu i rozmieszczenie "ikonek" oraz zaprogramować 6 skrótów własnych (4 kursor + 2 klawisze bezpośrednio pod wyświetlaczem) Warto jeszcze wspomnieć, że telefon "na żywo" prezentuje się zdecydowanie lepiej niż na zamieszczonych tu zdjęciach.

  • 0

    166. ~LOLER_ZIOMEK  2009-09-09 03:51:29  host: 088156195032.slupsk.vectranet.pl

    powiem tak fon ultra slim 9mm i ultra lekki 66gram w wymiarach i wadze żadna naćpana cegła nie ma podjazdu. a tak wszystko spoko tylko sa 3 wady , z deka wolny i brak wejscia na karcioche pamięciochy,padaczka aparat 0.3 medzia.bateria trzyma 4-5dni normalnie użytkowanie.radio spoko sluchawki. pamiec ok 12mb :(. polecam fona jesli tylko dzwonisz ale jeśli lubisz słuchac muzy z min 2-4gb na pokladzie lub lubisz kozak aparaty w fonach to nie kupuj go

  • 0

    167.  2009-09-09 13:51:41

    Moja żona od kilku dni ma taki i zauważyłem, że podczas ładowania baterii nie wyłącza się wyświetlacz. Czy w tym modelu tak ma być, czy jest to wina niewłączenia lub niewyłączenia jakiejś opcji ???

  • 0

    168. ~E  2009-09-20 19:36:54  host: 77-254-139-88.adsl.inetia.pl

    Do "Sir_Kris": Najczęściej w nowym telefonie Nokia 2630 jest już tak ustawione, że wyświetlacz nie świeci się podczas ładowania baterii. Jeśli tak nie jest to żeby wyświetlacz nie włączał się podczas ładowania baterii należy wejść w "Menu" -> "Ustawienia" -> "Akcesoria" -> "Ładowarka" -> "Podświetlenie telefonu" i wybrać "Samoczynne".

  • 0

    169. ~ania  2009-09-26 11:50:03  host: 253.pronet-serwis.pl

    Ten telefon od początku był nie wypałem. Cały czas mi się wyłączał,nikt nie mógł się dodzwonić bo ciągle był wyłączony.Był w naprawie dwa razy a teraz dali mi nowy. który ciągle kopie, jest zwarcie na baterii. Nie radze go brać gdy się ma wilgotne ręce bo kopie. nie polecam.... totalna porażka

  • 0

    170. ~aadaa  2009-09-28 08:45:29  host: 195.164.255.178

    pomozcie prosze, . gsdzie sie w tym telefonie reguluje glosnosc podczas rozmowy. !!!!!!!!!!!!!!! .

  • 0

    171. ~V9  2009-10-26 15:55:14  host: grafi.ae.krakow.pl

    #169. - Rany, jaka ta "ania" bieda... ;) Z takim pechem pewnie jej bardzo trudno... hehe Ona nawet baterię R6 bierze do reki w rękawiczce, bo ją kopie hehe

  • 0

    172. ~The Rocker  2009-11-03 18:27:45  host: public81278.xdsl.centertel.pl

    Czy na tego tela można zainstalować gg??

  • 0

    173. ~patiii  2009-11-21 19:30:02  host: 77-253-242-220.adsl.inetia.pl

    Mam telefon rok i nie polecam!!! Cały czas się zacina.. mało pamięci. Bateria trzyma nawet 7 dni ale to tylko 1 zaleta. Słaby wyświetlacz i w ogóle... NIE POLECAM!!!

  • 0

    174. ~george1122  2009-11-29 19:43:35  host: bgw102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zarombisty telefon ale nie ma karty pamieci,jak na razie sie sprawdza ale nie wiem co bedzie w przyszlosci

  • 0

    175. ~AerO  2009-12-21 17:49:55  host: grafi.ae.krakow.pl

    "patiii" co ty pitolisz?! Mi Nokia 2630 wcale się nie zacina! Nawet jak zostało mi w niej tylko 570 kB wolnej pamięci to telefon nadal płynnie działa. Ten model można teraz kupić już za około 190 zł, więc głupie są żale, że niema karty pamięci, czy mały wyświetlacz. A który telefon za taką kasę ma te rzeczy na wyposażeniu?? Poza tym mi tej wielkości wyświetlacz w zupełności wystarcza.

  • 0

    176. ~desaxe  2010-01-10 01:34:13  host: 109.243.137.228

    - soft chodzi strasznie wolno gdy pamięć zajmuje np. duża tapeta czy temat graficzny inny niż standardowy. - połączenia i zasięg w porządku. - cieniutki i poręczny - dla mnie idealny jako drugi telefon-słuchawka do rozmów. - bateria bardzo dobrze trzyma, na włączonym radiu z głośnikiem nawet 10h bez przerwy.

  • 0

    177. ~MA  2010-01-26 07:11:08  host: 109.243.137.228

    Całkiem poręczna, zawiesiła mi się raz.

  • 0

    178. ~MA  2010-01-26 11:09:33  host: 109.243.137.228

    Całkiem poręczna, zawiesiła mi się raz.

  • 0

    179. ~Kuba  2010-02-20 09:39:17  host: static-ip-87-248-89-190.promax.media.pl

    Ten telefon to najwieksze *** jakie Nokia mogla wypuscic, klawisze reaguja po kilku sekundach a po wlaczeniu mija godzina zanim dostanie zasieg, a grafika pulpitu to zgroza normalnie nie polecam, unikac z daleka, wyrzucic

  • 0

    180. ~K  2010-02-22 20:14:38  host: abwi251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja mama go ma.wedlug niej jest super mnie tez sie podoba.doradzam go

  • 0

    181. ~exxon  2010-03-04 16:42:10  host: 078088147232.jeleniagora.vectranet.pl

    mam go 1,5 roku i dopiero teraz coś sie dzieje z nim,a tak pozatym to telefon do dzwonienia i smsowania jest ok

  • 0

    182. ~przemciox  2010-05-17 20:04:57  host: chello084010190251.chello.pl

    Na początku wydawał się fajny. Niby ładny i cieniutki. Ale po pewnym czasie zaczęły wychodzić jego wady. Głośnik trzeszczy podczas rozmowy, czasami trudno trzymać telefon przy uchu przez te dźwięki. Brak wejścia na kartę praktycznie uniemożliwia słuchanie mp3 (2-3 piosenki się mieszczą). Jednak to co mnie najbardziej zraziło do tego telefonu to powolna reakcja. Otwieranie folderów tera wieki. Mam ten telefon od 2 lat i już się nie mogę doczekać wymiany na nowy. Myślałem że telefon za tą cenę będzie dobrym wyborem ale niestety Nokia nie postarała się tworząc ten model.

  • 0

    183. ~pluskff4  2010-06-16 23:07:09  host: host-89-230-214-76.lublin.mm.pl

    mam go od ok. 2lat i musze powiedziec, ze telefon spelnil moje oczekiwania jest bardzo cieniutki, poreczny i wytrzymaly na upadki (pracuje w budowlance) kilkanascie razy wypadl mi z kieszeni z drabiny 3metrowej na beton/terakote i nic sie nie stalo ani nie odczepilo dosc odporny na kurz... ladowal 3 razy w gladzi xD jedynie na wilgoc nie jest odporny ;b po nocowaniu na dworze w czasie deszczu zdechl :/ bateria przy srednim uzytkowaniu (5-10smsow, 10min rozmow) trzymala mi 5-6dni imo jedynym minusem telefonu jest zbyt mala pamiec i brak mozliwosci wlozenia karty pamieci nooo moze i aparat moglby byc lepszy ;b

  • 0

    184. ~patipatipati  2010-08-06 09:02:04  host: 83.68.90.17.mielec90.tnp.pl

    hej...telefon widac spoko i cienki ,ale nokie są już trochę przereklamowane i coraz gorsze produkują...i ......400 zł? ja znalazłam na pewnej stronie go za 189zł....

  • 0

    185. ~kasia  2010-08-14 09:01:49  host: akz10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bardzo fajny..lekki cieniutki..bardzo latwy w obsludze..dostalam go od taty. kosztowal mniej wiecej 50 euro w niemczech

  • 0

    186. ~kiciuś556  2010-08-16 13:06:10  host: 77-253-191-218.adsl.inetia.pl

    Ja nie mam tego typu komórki . Ale nokia XD. Mianowicie to fajny telefon na początku się zastanawiałam nad jego kupnem ale są wady i zalety. Aparat jest taki lichy to minus , plus ma Bluetooth ale nie ma mp3 to minus . Jest lekki , cienki wygodny plus. Ale jeśli ktoś potrzebuje do dzwonienia i sms to nawet ale już słuchania muzyki to nie .Ja proponuje ten telefon dla osób dorosłych tak żeby dzwonić i sms pisać ale dla nastolatków nie za mało pierdół a właśnie w tych czasach lubimy mnieć te dupelere np. mp3, extra aparat, muze ful wypas (dlatego proponuje telefon muzyczny ) itp. Ja mam nokie x3 i jestem zadowolona XD

  • 0

    187. ~aga  2010-10-01 01:03:59  host: ehl29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od dwóch lat.Największą jego wadą w moim przypadku jest jago słaby zasięg (ale to nie tylko ten model nokii). Ostatnio okazało się,że sony ericsson daje radę, więc musiałam zmienić fonik. Poza tym, że nie ma bajerów i wolno chodzi, reszta jest już ok. Bardzo fajnie leży w dłoni, jest cienki, elegancki, fajna klawiatura. Nie miałam żadnych problemów z głośnikiem, o czym ktoś wcześniej pisał. Będzie mi go trochę brakowało.

  • 0

    188. ~woj  2010-12-18 12:08:32  host: bgm148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ma mp3 nie wiem sąd takie opinie że nie ma

  • 0

    189. ~grzesiek2422  2011-01-31 21:35:07  host: abcb133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma mp3 zobacz przedostatnią linijkę w danych technicznych telefonu

  • 0

    190. ~  2011-02-06 17:48:39  host: 178.183.229.119.dsl.dynamic.eranet.pl

    miałem ten tel. 2 lata. Jedynym plusem było to ze był lekki i wygodny. Oprócz tego wolno działał miał moło pamięci i był zbyt delikatny. Nie polecam

  • 0

    191. ~michał  2011-02-28 17:55:48  host: aeec43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel. bardzo cicho sychać rozmówce przez głosnik podczas rozmowy i nie moge nigdzie znalesc jak podgłosnic o ile wogóle sie da.

  • 0

    192. ~Klopsik  2011-05-23 20:24:44  host: 83.2.36.111

    Nie polecam . gg w orange nie działa . Bateria w tel trzyma bez zadnych esow i rozmow 6-7 dni a z esami i rozmowami 2-3 dni . więc źle nie jest .

  • 0

    193. ~lalunia :)  2011-12-23 02:05:29  host: atc1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem uzytkownikiem tego numeru Noki od prawie 3 lata, do dziś trzyma się świetnie :) Nie narzekam. W ustawieniu trza szukać jak pogłośnić lub pociszyć. Lekka i przyjemna oraz bezpieczna.

  • 0

    194. ~wewolka  2012-02-03 15:51:30  host: public-gprs284602.centertel.pl

    tu WEWÓLKA czemu na zdjęciu jest telefon mojej babci? :(

  • 0

    195. ~  2012-04-11 14:28:12  host: 70-190-124-188.rev.pro-internet.pl

    w podmenu brak mozliwosci podregulowania glosnosci , kto z Was wie jak sobie z tym poradzic. nadaje sie tylko do smsow a nie do rozmow

  • 0

    196.  2012-05-11 19:21:35

    Mam Nokię 2630 już trzy lata. Nie jest to szczyt techniki, ale rozmawiam dużo, a bateria trzyma 4 dni. Zgrabny, mały, poręczny. I najważniejsze nie zawodny. Polecam, bo spełnia funkcje telefonu. A to chyba jest najważniejsze. To świetny telefon.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet