Nokia 2626 - opinie
Telefony Nokia Nokia 2626 Opinie o Nokia 2626

Nokia 2626

w sumie: 49
  • 0

    1.  2006-11-29 15:54:42

    Tani telefon,z ładnym wyświetlaczem,2MB pamięci,MMS-ami,dyktafonem i RADIEM ! Telefon wzkazany dla osób,któym wystarczy tylko kolorowy wyś. i niezawodnośc sprzętu.Moim zdaniem cena nie powinna przekraczać 199zł,a raczej przekroczy,bo to wkońcu NOKIA CONNETING PEOPLE :P

  • 0

    2. ~bonifacy  2006-12-04 10:44:56  host: cfd140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cena producenta to 75 euro

  • 0

    3. ~macieX  2006-12-08 22:19:37  host: router.tvgawex.pl

    Jak na moje to nastepca 6020 (plus radio) nie wiem czy godny

  • 0

    4. ~Mozzi  2006-12-14 20:19:02  host: 213.134.172.48

    wydaje mi sie ze to nastepca tyh nokii od dolu 1600/2600 itd ... moge sie mylic ... 249 to moim zdaniem rozsadna cena szkoda ze pamieci tak mało :(

  • 0

    5. ~Boss  2007-01-26 17:42:31  host: clm97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    maciex wieśniaku 6020 ma 4mb i foto, a to jest szajs

  • 0

    6. ~CO ZA GłUPI I SZAJSOWATY TELEFO  2007-02-01 13:37:53  host: bhv227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czym to coś się różni od 2600?

  • 0

    7.  2007-02-12 22:30:18

    CO ZA GłUPI I SZAJSOWATY TELEFO : tak trudno porównać sobie oba modele ? macieX : według mnie ten telefon nie jest i nie będzie nastepcą 6020 ;)

  • 0

    8. ~koki  2007-02-24 16:31:15  host: os-niepodleglosci.bochnia.pl

    telefon jest nastepca modelu 2610, rozni sie od niego tym, ze posiada radio... poza tym jest on prawie taki sam.

  • 0

    9. ~Janek  2007-04-06 17:49:09  host: bfv27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jak dla mnie ful wypas. Szkoda tylko że nie ma jakiś normalnych kolorów w stylu grafit i czerń. Jestem facetem a nie landrynką. Wyobraźcie sobie mnie każdego kto by mnie zobaczył w gajerku jak wyciągam z kieszenie jakieś różowe coś!?!? hehe -obciach! :)

  • 0

    10. ~seba1002  2007-05-05 22:31:10  host: 89.234.106.36

    Rozsądna cena za ten telefon to 59 euro, a do tego "€80 free call credit" czyli 20€ od razu i po 10 przez kolejne 6 miesięcy w ramach doładowania twojej karty pre-pay.

  • 0

    11. ~  2007-05-11 21:37:40  host: 089-101-185155.ntlworld.ie

    czyzbys seba1002 sugerowal cene z o2 Ireland?

  • 0

    12. ~  2007-06-29 20:19:32  host: sm3.sml.pl

    Wszystko byłoby dobrze, tylko wyświetlacz nie nadaje się do użytku przy słonecznej pogodzie. Totalna porażka...

  • 0

    13. ~xxl  2007-07-06 19:24:03  host: ami102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    maciex : mialem 6020 i jest napewno lepsza . moj kumpel a i niema poronania

  • 0

    14. ~piekna  2007-09-26 17:21:19  host: public-gprs7132.centertel.pl

    kolego napewno super bys wygladal z takim telefonem haha

  • 0

    15.  2007-10-02 15:00:05

    Jeśłi te paramerty są prawdzie i jeśli już porównywać, to jest to mocno zubożona 6021 ;-) I nawet nie ma co porównywać do 6020 czy 6021 właśnie. Teefon fajny, ale do podstawowych zastosowań.

  • 0

    16. ~monis  2007-10-07 12:11:29  host: host-86-111-105-197.tvk.torun.pl

    e mam 6020 i nie ma 4mb pamieci.! ma 2,2mb więc nie wiem skad wam się to wzięło?! No cóż Janek dobrze mówi,że obciach.. no ale nie wszyscy muszą mieć ten telefon co nie ? :)

  • 0

    17. ~*)  2007-10-29 14:31:48  host: 195.205.141.5

    ja mam taki tel. i jest super oprucz wyświetlacza nie mam mu nic do zarzucenia

  • 0

    18. ~oskul  2007-12-02 15:50:15  host: oskul3.rene.com.pl

    w mixie za ponad 200 zł. Taki rupieć za ponad 200 zł w mixie...

  • 0

    19. ~artmix  2007-12-12 19:04:05  host: host-89-230-145-231.inowroclaw.mm.pl

    szajs, fakt , tani ale melodyjki gowniane, trudno cos wgrac... na codzien mam swoja inna, a ten szajs w pracy nam dali....

  • 0

    20. ~lol  2007-12-15 21:55:22  host: chello089077212242.chello.pl

    ~*) taa tylko taki drobny szczegół poza wyświetlaczem nie on nie ma nic:P wiec skoro jest z nim problem to tak do chrzanu:PP

  • 0

    21. ~Don Corleone  2007-12-21 14:01:16  host: 80.50.246.254

    to jest telfon dla ludzi, ktorym potrzebne jest dzwonienie i sms-y, a nie bajery :)

  • 0

    22. ~hej  2007-12-22 22:06:18  host: cpc3-leed1-0-0-cust816.leed.cable.ntl.com

    za te pieniądze można kupić o wiele lepszy telefon. Ludzie nie wierzcie. W magazynie maja dużo tych telefonów jeszcze i dlatego tyle reklam.

  • 0

    23. ~hej  2007-12-22 22:07:37  host: cpc3-leed1-0-0-cust816.leed.cable.ntl.com

    telefon warty najwyzej 20 złotych. Nigdy bym nie dał za niego grosza więcej

  • 0

    24. ~  2007-12-23 12:23:53  host: chello089078180027.chello.pl

    a dlamnie to jest naSTEPCA 6030 to samo tylko inny wyglad

  • 0

    25.  2008-01-05 10:45:43

    Mam ten telefon...rozowo bialy...jest fajny i mi sie podoba :)

  • 0

    26. ~yes  2008-01-07 16:12:52  host: bxl167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie ten telefon jest super,myślcie sobie co o nim chcecie ale ja go polecam po przynajmniej nie psuje się tak szybko jak sonny ericsson z aparatem i nokia z aparatem

  • 0

    27. ~$$$  2008-01-09 22:21:14  host: adlh102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam sie z~yes wsadzcie karte 2mb do soniaka i niech sie wiesza....

  • 0

    28. ~york  2008-01-18 19:33:13  host: 87-205-255-155.adsl.inetia.pl

    telefon stworzony do tego do czego ma służyć telefon. bardzo ładny i gustowny , prosty w obsłudze, bez zbędnych bajerów. przyzwoita cena. tylko jeden mankament - w słońcu trzeba się dobrze wpatrywać w wyświetlacz.

  • 0

    29. ~jzl  2008-01-19 16:00:32  host: host-81-190-108-208.gdynia.mm.pl

    Pytanie do posiadaczy: jak włącza się głośne mówienie?

  • 0

    30. ~sydbeat  2008-01-29 20:16:53  host: 78.133.195.65.krakowskiinternet.pl

    podczas rozmowy naciskasz prawy niebieski klawisz, ten powyzej czerwonej sluchawki.

  • 0

    31. ~Kika  2008-02-14 18:46:51  host: 80.51.168.67

    Ja też mam ten telefon i jest super, a wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach

  • 0

    32. ~puma  2008-02-20 12:08:51  host: 212.2.101.49

    lekki prosty w obsludze ladny wyswietlacz plus radio ktorego mozna sluchac ladne dzwonki .jest okej.

  • 0

    33. ~ja  2008-02-27 19:02:50  host: bri60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma ktos ten relefon w plusie. Jak tak to niech mi powie jak ustawić mms-y? Za chiny nie moge - ustawienia wysłałem z strony plusa

  • 0

    34. ~pyza  2008-03-11 20:32:15  host: dyq218.internetdsl.tpnet.pl

    do "ja" musisz wejśc na numery usług i wybrać krótkim kodem włącz/włącz mms/gprs. są dwa kody. musisz je sobie znaeźdź w telefonie lub na internecie. wtedy też możesz przeglądać strony nternetowe. polecam pakiety internetowe. ten tel. to fajna sprawa.

  • 0

    35. ~ja99  2008-03-15 18:00:24  host: host-81-190-67-147.gdynia.mm.pl

    ile on moze kosztować co pomóżcie plis?

  • 0

    36. ~ŁUKEN  2008-04-02 15:11:18  host: aayh90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W Electro world 16 marca zapłaciłem 259zł.

  • 0

    37. ~damian  2008-04-03 22:06:38  host: sniezka.bmj.net.pl

    ładny telefon z radiem mms dyktafonem dobrą baterią trzyma ponad 7dni

  • 0

    38. ~hmm..  2008-04-05 17:11:58  host: host-87-99-13-20.lanet.net.pl

    Czy ten telefon ma dzwonki MP3??

  • 0

    39. ~lolo  2008-04-11 17:42:01  host: abso173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to mój telefon służbowy i jest do kitu

  • 0

    40. ~ja12  2008-04-14 22:52:42  host: acpc83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    G***o mnie obchodzi czy to jest nastepca 2600 czy czegos tam i jak kto bedzie z nin wygladal. Czy tak trudno komus napisac ile bateria trzyma

  • 0

    41. ~joanna  2008-05-04 14:41:46  host: adts36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria trzyma na prawdę długo, a ładowałam ją dopiero pierwszy raz i jak na razie trzyma prawie 3 dni i nic nie ubyło na wskaźniku(podobnie jak w noki 2600, którą ma moja mama, która ładuje telefon raz na tyfdzien a nawet rzadziej w zależnosci od ilosci rozmów), co do dzwonków mp3, to są takowe w telefonie. Telefon dla kogoś kto ceni niezawodność, i na prawdę posiada prawie identyczne cechy jak 2610. Do jzl: głośne mówienie włacza sie prawdopodobnie tak samo jak w nokii 2610, czyli podczas rozmowy przycisnac trzeba prawy przycisk(nad nim na wyświetlaczu podczas rozmowy pisze głośnik).

  • 0

    42.  2008-06-07 00:09:22

    ja12 wystarczy spojrzeć dwa posty wyżej i już masz odpowiedz. tak trudno?! Ludzie czasem naprawdę mnie załamują...

  • 0

    43. ~beata34a  2008-07-02 17:32:25  host: ra05.net.fucio.pl

    Jak w tym telefonie skonfigurować, żeby pokazywało się miasto w jakim się aktualnie znajdujemy

  • 0

    44. ~xxxelloxxx  2008-09-16 12:52:27  host: 88.220.64.66

    witam mam pytanko posiadam nokie 2610 bardzo podobny model do tego tylko że bez radia a chciałam zakupić nokie 2626 tylko nie wiem czy dzwonki są dość głośne i czy nie jest tak jak w 2610 że mimo, iż mam dźwięk dzwonka stały to i tak w rzeczywistości jest on rosnący co sprawia, że nie słyszę smsów czasami :) proszę o odpowiedź

  • 0

    45. ~whir  2008-10-03 09:44:56  host: 147.185.160.242

    Do ~xxxelloxxx. Kupilem ten zlom 2626 i nie slychac smsow!!! Reklamuje to juz dwa miechy, w serwisie byl 3 razy i albo twierdza ze wszystko jest ok, albo daja jakies durne wyjasnienia. Bardzo mocno nie polecam! Zlom i tyle, dziadowski wyswietlacz, plastik, tandeta, lepiej dolozyc stowke i kupic cos lepszego. NIGDY WIECEJ NOKIA!!!

  • 0

    46.  2009-05-13 16:56:23

    ja mam mieszane uczucia po tej nokii. z plusow to bateria [11-14 dni], nieduze rozmiary. ale bardzo trzeszczala klawiatura i obudowa :///, a ten wyswietlacz to masakra! na zewnatrz nic nie widac. no i to menu ktore tak drazni - ze wzgledu na maly wyswietlacz, bylo to menu typu 'zakladki'. zero ikon. solidny, do dzwonienia, ale mimo wszystko starszym osobom nie polecam, bo kiepsko widac.

  • 0

    47. ~kiki  2009-06-09 16:53:01  host: piastowska4.miedzyrzecz.com.pl

    Ogolnie mam ten telefon 2 lata, nic sie zepsulo, pare razy spadl mi na beton i kompletnie nic sie nie uszkodzilo. Jedynym suzym minusem to beznadziejny wyswietlacz, w sloneczna pogode nic kompletnie na nim nie widac.

  • 0

    48. ~Tadek  2011-04-27 21:37:28  host: 178-37-127-42.adsl.inetia.pl

    Prosty telefon i wszystko byłoby OK gdyby nie wyświetlacz.W słoneczny dzień nic na nim nie widać .Z tego powodu dla mnie bubel.

  • 0

    49. ~anka  2016-06-06 09:16:04  host: ofs58.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie jak skopiować z tego tel wiadomości na sim?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet