Nokia 2610 - opinie
Telefony Nokia Nokia 2610 Opinie o Nokia 2610

Nokia 2610

w sumie: 338
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~tvn1  2006-05-21 13:08:07  host: eoe156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O mój Boże! Telefon bez Irdy i Blutootha, a w dodatku bez aparatu!!!

  • 0

    2. ~teret  2006-05-23 08:30:02  host: cache.telia.piekary.net

    wstrzasajce :P Szkoda, ze dzwoni i smsuje :P

  • 0

    3. ~Alan  2006-08-15 15:22:49  host: auf137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to badziewie ma dyktafon chyba bóg go zbawił TYM DYKTAFONEM

  • 0

    4. ~kostek  2006-08-19 13:52:50  host: adp26.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik dla tych ktorzy lubia telefon bez zbednych bajerow-telefon do tego do czego wymyslono telefon

  • 0

    5. ~ptaq  2006-08-19 22:12:03  host: cache-100.netpark.pl

    bawilem sie tym fonem wyswietlacz do bani!!!o funkcjach nie wspomne typowa prosta nokia cena wygorowana a nie ma nic wzamian no moze tylko to ze fajnie wyglada ;/;/

  • 0

    6. ~hehe  2006-09-01 09:10:34  host: pc9.lublin.sdi.tpnet.pl

    ta bez aparatu straszne ale jak nie stac na cyfrowke to zawsze jest wyjscie telefon jest do dzwonienia a nie do robienia zdjec

  • 0

    7. ~torture  2006-09-01 09:58:25  host: eee9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To się zgadzam, cena wysoka - jak to Nokia - i za nic. Bajerów nie musi mieć, póki jest po niskiej cenie :)

  • 0

    8. ~bart  2006-09-02 19:25:37  host: abuy12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niby tani, niby low end.. ale brak javy? za nisko chyba nokia ustawiła poprzeczkę dolnego lowendu... takie jest moje zdanie.. bo dzwonki mp3 są a brak javy.. gdzie tu logika?

  • 0

    9. ~  2006-09-04 22:14:59  host: abxw239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jave ten telefon ma napewno,przeciez zyjemy w 21 wieku.

  • 0

    10. ~mgg  2006-09-13 16:11:58  host: host53.luk-a.promax-ck.pl

    mam ten telefon i wcale nie ma takiego zlego wyswietlacza. mam z nim za to inny problem (dlugo by mowic) ale bateria trzyma dlugo i to stanowi duzy plus. Ogólnie oceniam go pozytywnie.

  • 0

    11. ~m  2006-10-20 18:40:41  host: rev-86-64.systemx.com.pl

    tandeta pod marką noki

  • 0

    12. ~Joe  2006-10-23 20:40:50  host: abip118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzis gość mi powiedział w sklepie że radio ma. To ma czy nie ma???

  • 0

    13. ~waldi  2006-10-25 18:58:43  host: 212.2.99.33

    Wy wszyscy jestescie do bani. Telefon słuzy do dzwonienia a nie do zabawy. Jak chcecie robić zdjęcia to kupcie sobie aparaty.

  • 0

    14. ~kama  2006-10-27 20:48:24  host: acpf68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny tel-polecam wszystkim. bateria trzyma 8 dni. szkoda tylko,ze nie ma podczerwieni

  • 0

    15. ~janek  2006-11-24 17:40:44  host: cel196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się czy kupić ten telefon, czy Nokie 6030. Nie zależy mi na bajerach tylko na tym żeby wytrzymał kilka lat.Proszę o pomoc w wyborze....

  • 0

    16.  2006-11-27 17:36:58

    6030

  • 0

    17. ~givares  2006-11-28 13:35:32  host: out.doplaty.gov.pl

    Jak dla mnie NOKIA 2610 to rewelacja. Bardzo tani jak na nokie. Wygląd bardzo dobry. Np. zbajerowany Siemens ME75, ktorego mialem przez kilka miechow to cegla w porownaniu z tym fonem. Wykonanie rowniez bardzo dobre. Wyswietlacz troche maly, ale za to bardzo wyrazny (nie ma denerwojacej pixelozy jak siemensach lub motoroli) Mikrofon pieknie zbiera a i sluchawka dobra (bardzo wyraznie slychac rozmowce). Bateria to juz rewelacja! Juz nie musze przed kazdym wyjazdem pamietac o ladowarce. Po sformatowaniu przetestowalem i faktycznie czas czuwania niewiele odbiega od podanego przez producenta i wytrzymuje 11 dni (pomimo ze go uzylem kilka razy). Inni producenci maja jeszcae wieeele do nadrobiebia pod tym wgledem (czasy dzialania baterii podane przez siemensa w specyfikacji to przeciez smiech i kpina z uzytkonikow!!!). Mozna dane wgrywac kabelkiem mini USB lub kabelkiem pod baterie (pasi od nokii 6030). Oprogramowanie sie nie zawiesza i smiga. (Siemens potrafil sie wylaczyc nawet w czasie rozmowy?!?!?!?!?!) Nie ma zbednych bajerow dlatego przypuszczalnie bedzie niezawodnym fonem. Pod wzgledem wytrzymalosci jest na pewno lepsza od 6030.Jednym slowem bardzo dobry fonik dla normalnych ludzi.

  • 0

    18. ~doti  2006-11-30 08:39:49  host: abji229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik suuperr!właśnie niedawno taki kupiłam,jestem strrasznie zadowolona bo przez ostatnie 3lata nie miałam szczęścia do komórek.Jedyny mój problem to taki,że nie mogę ustawić wap i mms'ów,nie wiem dlaczego,telefon mam w sieci Heyah i ściągałam z ich strony konfigurację ale to i tak nic nie dało,zawsze gdy ściągam jakąś polifonie to wyskakuje mi ten sam komunikat:"Połączenie danych pakietowych niedostępne":(czy ktoś mi może powiedzieć jak to ustawić??!!pliss!

  • 0

    19. ~givares  2006-12-02 16:06:34  host: 80.51.255.30

    I jeszcze jedno. Zeby bateria wytrzymala w czuwaniu 11 dni to pierwsze 3 ladowania robilem ladowarka trnsformatorowa a nie impulsowa. Daje ona mniejszy prad ladowania, laduje dluzej ale lepiej uformuje baterie przez co dluzej trzyma. Pozdr for all users 2610.

  • 0

    20. ~aga  2006-12-05 19:11:19  host: ip-193-239-80-32.merinet.pl

    no ok, nie ma wielu funkcji, ale dzieki temu jest tani i dostępny dla ludzi, ktorzy z takich funkcji w ogole nie korzystają. telefon idealny.. dla mojego taty! :) Może więc nie krytykujcie tak od razu "ale baaadziewie!! uu!! nie ma aparatu, bluetootha ani irdy!!" tylko zanim skomentujecie ten model rozważcie, to co chcecie napisać.. Pozdrownienia xD

  • 0

    21. ~mazz  2006-12-11 12:41:33  host: bys69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    doti musisz miec aktywowana usluge,sama konfiguracja nic nieda

  • 0

    22. ~Antos  2006-12-17 11:47:17  host: bye160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam kupiłem ten telefon niedawnoa le wydaje mi sie ze podjołem dobra decyzje. i co z tego ze nie ma aparatu czy kamery? (jak mam dopłacić do telefonu 100 złotych za zparat który mi zrobi smiesznie małke i w złej jakosci zdjecia to ja dziękuje) od tego sa aparaty cyfrowe które sa coraz tańsze i napaewno duzo lepsze niz aparat w telefonie. Dalej rzecz ciagnąc to bark IRDY (tu racja przydałaby się) czy BlueTouch, ale z drugiej strony całkiem fajnie brzmiące dzwonki mp3 (niewszystkie tel które maja aparat i te inne bajery mają własnei dzwonki mp3 np dobrze znany Siemens C65) Ty kolejnazaleta bateria trzymie naprawde długo,a le to mniejsza o to. podsumuwując tą moja dłurzsza wypowiedz napisze tak: skromny tel ktory cię nie zawiedzie.

  • 0

    23. ~ziom  2006-12-18 20:18:59  host: host-62-141-242-182.tomaszow.mm.pl

    Czy ten telefon można nosić na smyczy? Gdyby ktoś wiedział proszę o odpowiedź.

  • 0

    24. ~majus  2006-12-18 23:01:12  host: bze27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no właśnie, czemu na jednych stronach pisze, że ten fon obsługuje GPRS a na innych nie? sam posiadam ten telefon i podczas wysyłania mms'a widze ikone G w lewym górnym rogu, czyli wynika, że GPRS jest. To jest jedna z nielicznych stron gdzie piszą, że ten tel posiada GPRS, na oficjalnej stronie noki pisze,że GPRSu ten telefon nie posiada, wiec jak to jest w końcu? Być moze są odmiany tego modelu? Wczesne nie miały GPRSu, a późniejsze mają?

  • 0

    25. ~Piotru$  2006-12-19 15:12:02  host: host161.eaton.com

    mam 1 pytanie -czy ma on pamiec na SMSy?!

  • 0

    26. ~byasiak  2006-12-19 20:04:29  host: pc-82.160.237.183.olsznet.ec.pl

    nie ma radia !!!!!!!! kupiłam ten telefon dzić i wiem ;p ma mp3 dzwonki bloota nie ma nic więcej powiedzieć nie mogę ,bo dopiero formatuję baterię ;] RADIA BRAK ! ! !

  • 0

    27. ~bambinko  2006-12-22 14:57:05  host: ejj212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel.może być ma mp3 i jest good.

  • 0

    28. ~kto$  2006-12-22 20:52:41  host: bloki2.nasze.pl

    siemka chce wlasnie ten kom kupic i po przeczytanych wypowiedziach to chyba go kupie ale nie wiem na pewno??pozdro:))

  • 0

    29. ~ziomek  2006-12-24 15:16:30  host: chello087206106074.chello.pl

    tentelefon ma mp3 i gprs prosze o odpowiedz

  • 0

    30. ~olqa  2006-12-24 23:52:27  host: 83.238.53.2

    ehh ...dzisiaj dostałam ten telefon i jestem bardzo zadowolona .. fakt nie ma irdy i bluetootha ale np. dzwonki mp3 mozna przesyłać MMS ... pozdrawiam wszystkich posiadaczy nokii 2610 :)

  • 0

    31. ~Deikola  2006-12-25 00:45:59  host: mainframe.rene.com.pl

    wejdzcie na strone heyah.. i zobaczycie, ze nie mozna uruchomic uslugi GPRS/CDS , wiec jej nie posiada

  • 0

    32. ~ziomek cz 2  2006-12-25 13:25:50  host: chello087206106074.chello.pl

    czy na tym telefonie można odtwarzać filmy itp

  • 0

    33. ~Madzialenka  2006-12-25 18:23:29  host: 212.244.85.1

    a może wie ktoś jak złamać smilocka do tego cacka?

  • 0

    34. ~piotrek  2006-12-27 11:55:01  host: api134.internetdsl.tpnet.pl

    jak mial bym wybierac pomiedzy tą nokią a 2600 wybrał bym 2600. 2600 jest tansza i wogóle sie nie rozni od tej

  • 0

    35. ~Ani  2006-12-27 12:17:27  host: chello089078017193.chello.pl

    czy na tym telefonie dobrze pisze sie smesy i czy ma pamiec duzna na smesy????

  • 0

    36. ~Małgośka  2006-12-27 14:03:57  host: abon248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam nokie 2610 od dwóch tygodni i powiem wam, że rewelacja. To jest to czego szukałam, mały, lekki, bez niepotrzebnych bajerów. I faktycznie bateria trzyma bardzo długo. A najlepsza jest cena...w internecie czytam, że nokie 2610 chodzą od 279zł do 370zł,a ja go kupiłam w komisie (ale nowego) za 250zł!!! i dostałam gwarancje na 6 miesięcy. Polecam

  • 0

    37. ~Marek  2006-12-28 20:26:24  host: 088156096067.stk.vectranet.pl

    JAK MI KTOS POWIE JAK SCIAGNAC SIMLOCKA TO BEDE WDZIECZNY !!! W ZADNYM SERWISIE ALBO NIE POTRAFIA ALBO 80 Zł CHCA. CO ROBIC . KATOWICE

  • 0

    38. ~marian3a  2006-12-29 15:35:31  host: ayd108.internetdsl.tpnet.pl

    mam mały problem ... w tej noki 2610 gdy dostaje SMS'a to nie pisze mi kiedy został wysłany kiedy go otrzymałem !! i rano wstaje mam sms a nie wiem kiedy go otrzymałem ...:( PROSZE o POMOC !!

  • 0

    39. ~szczypior  2006-12-29 17:57:03  host: 217.96.23.2

    moja Babcia chce kupic telefon czy ten bedzie odpowiedni? chodzi mi o wielkosc klawiszy oraz wyswietlacza czy beda odpowiednie dla starszej osoby. moze polecacie jednak inny telefon to prosze o porade ale za bardzo male pieniadze (ten w era fun jest za 1zl) :) dziekuje

  • 0

    40. ~twardek  2006-12-31 20:13:49  host: hb181.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik okolo 3 miesięcy, no i musze przyznać, że mnie nie zawiódł, bateria bardzo dobra, trzyma ponad 10 dni. fajny wygląd, ma te funkcje które w telefonie sa najbardziej potrzebne, jest to tefonik prosty łatwy i przyjemny, dzwonki mp.3 fajnie brzmią, ma gprs można wysyłać mms-y, nawet można podłączyć go do komputera poprzez kabel mini USB a niektórzy twierdzą że nie ma takiej możliwości. nokie 2610 polecam tym wszystkim którzy chcą mieć telefon bez zbędnych rzeczy mam namyśli te beznadziejne aparaty cyfrowe czy mp.3

  • 0

    41. ~damian  2007-01-06 12:29:23  host: sniezka.bmj.net.pl

    wole 2310 ma radio wyglad taki sam

  • 0

    42. ~  2007-01-06 16:33:06  host: 213-238-104-65.adsl.inetia.pl

    Jak ustawic wap do telefonu 2610 z góry dzięki

  • 0

    45. ~adamo  2007-01-17 07:54:36  host: atq70.internetdsl.tpnet.pl

    Witam!Ten tel jest najlepszy jaki dotąd miałem.Prosty,bez zbędnych bajerów dla ludzi ceniących komfort telefonowania.Ma bardzo długo trzymającą baterię (do 2 tygodni) i super zasięg.Elegancki,lekki,niezawodny.Po prostu NOKIA. Żadna inna firma jej się nie równa. Mają zawsze olidne aparaty (nie jakies wieszające się bezprzerwy sony ericssony - badziewia).Bardzo,bardzo polecam!!!

  • 0

    46. ~adamo  2007-01-17 10:52:04  host: atq70.internetdsl.tpnet.pl

    Witam!Ten tel jest najlepszy jaki dotąd miałem.Prosty,bez zbędnych bajerów dla ludzi ceniących komfort telefonowania.Ma bardzo długo trzymającą baterię (do 2 tygodni) i super zasięg.Elegancki,lekki,niezawodny.Po prostu NOKIA. Żadna inna firma jej się nie równa. Mają zawsze olidne aparaty (nie jakies wieszające się bezprzerwy sony ericssony - badziewia).Bardzo,bardzo polecam!!!

  • 0

    47. ~tiger2121  2007-01-17 17:08:17  host: 193.151.48.141

    jaką ma dostepną pamięć?

  • 0

    48. ~~madzia~  2007-01-17 19:22:55  host: chello084010091029.chello.pl

    dostałam ten telefon pod choinkę ...jeszcze mnie nie zawiódł bateria bardzo długo trzyma nie mam żadnych zastrzeżeń jak sie wnerwie i rzuce nia o sciane to sie nie rozwala:D

  • 0

    49. ~wiste  2007-01-21 10:09:39  host: azn58.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo fajna nokia przydatna i prosta w opsłudzeA CZY MOŻE WIE KTOŚ JAK ZŁAMAĆ W NIEJ SIMLOKA

  • 0

    50. ~ttttt  2007-01-23 19:16:00  host: fha170.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon to zolom! nie kupujcie go! ja juz mam taki i nie jestem zadowolona!!!

  • 0

    51. ~jur4  2007-01-23 23:56:50  host: 175.182.54.80.sta.gaja.net.pl

    Telefon jest taki sobie nie podniecajcie tak bardzo ,praktycznie nie ma nic.simlock bardzo drogi narazie więc nie opłaca się ściągać.Jeśli ktoś potrzebuje do dzwonienia i to mu wystarcza to jest ok.A reszta musi kupić coś innego ale to już inna bajka.

  • 0

    52. ~Justyś  2007-01-24 13:58:58  host: bod182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest idealny co wy do niego macie:) najlepszy :Dpolecam go wszystkim heh

  • 0

    53. ~  2007-01-26 21:46:59  host: acig92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki programik do komunikacji z kompem?

  • 0

    54. ~gucio  2007-01-29 19:27:29  host: gprs12.orange.pl

    kurde dobry telefonik,w porównaniu do n70 czy v3 zajebisty -działa,tamte to wieczne zródło problemów,czasami to szlag mnie trafiał,a ten spokój pyka.

  • 0

    55. ~  2007-01-29 19:44:55  host: bvl234.internetdsl.tpnet.pl

    mam mozliwosc kupic to nokie ale szit i tak go nie kupie.telefon dla ubogich

  • 0

    56. ~nieubogi  2007-01-31 19:20:54  host: emz210.internetdsl.tpnet.pl

    dla ubogich... nie kazdy moze sobie pozwolić na to na co sie ma ochote

  • 0

    57. ~Szabela  2007-02-03 17:33:28  host: trzemeszno2x2.serv-net.pl

    Mam ten telefon od gwiazdki.Jest dobry.Chce zkupic Kabel USB do kompa.Szukalem darmowe gry na ten telefon,by wgrac sobie na telefon.Ma ktos adres WWW gdzie są takie gry do sciągniecia?? ???

  • 0

    59. ~Ewela  2007-02-04 13:28:09  host: cgg84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego nie mogę wstawić w wiadomości MMS żadnego obrazka ponieważ telefon sie odrazu wyłącza a GPRS jest włączone

  • 0

    60.  2007-02-04 13:36:54

    Mam Nokie 2610 dlaczego nie mogę wstawić w wiadomości MMS żadnego zdjęcia ani grafiki ponieważ telefon się wyłącza mam włączone GPRS

  • 0

    61. ~q100  2007-02-10 18:08:17  host: awf228.internetdsl.tpnet.pl

    ~Szabela pisz na maila dam adresik do gierek sgp98@gmail.com, co do pamieci na smsy: mozna ich zapisac tyle ile zmiesci sie w pamieci telefonu czyli spokojnie 2000 wejdzie:)wyswietlacz dobry ale niewyrazny w swietle dziennym, dzwonki mp3, dobrze sie go trzyma w rece (pokryty gumoplastikiem) wykonanie świetne, polecam kazdej osobie lubiącej telefony bez zbednych bajerow

  • 0

    62. ~q100  2007-02-10 18:09:09  host: awf228.internetdsl.tpnet.pl

    ~Szabela pisz na maila dam adresik do gierek sgp98@gmail.com, co do pamieci na smsy: mozna ich zapisac tyle ile zmiesci sie w pamieci telefonu czyli spokojnie 2000 wejdzie:)wyswietlacz dobry ale niewyrazny w swietle dziennym, dzwonki mp3, dobrze sie go trzyma w rece (pokryty gumoplastikiem) wykonanie świetne, polecam kazdej osobie lubiącej telefony bez zbednych bajerow

  • 0

    63. ~  2007-02-11 20:20:49  host: apn-99-43.gprspla.plusgsm.pl

    Kupiłem ten telefon i niestety nie można z niego dzwonić bo każde połączenie trwa około 2s(

  • 0

    64.  2007-02-13 10:33:06

    Witam Nokia 2610- jak uaktywnic do przekazu danych ?

  • 0

    65. ~kiosk  2007-02-13 19:26:01  host: cnl205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 2610 jest to najlepszy dla mnie telefon, nie wiem jak dla innych. Mi się bardzo podoba a mam go zaledwie od niedzieli. Chciałem zaznaczyć że mp3 obsługuje. Po zastonowieniu pomyślałem że nie zmienie jak na razie na inną padakę.! Pozdrawiam wszystkich którzy mają "NOKIA 2610"

  • 0

    66. ~edi1137  2007-02-15 03:42:21  host: pc-114-82.strong-pc.com

    Własnie dostałem ten telefon bardzo fajny w obsłydze polecam

  • 0

    67. ~seba  2007-02-15 20:19:52  host: dbv113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko wie ktoś może jak sciagnac tą gumową klapkę z tyłu próbuje i próbuje i lipa. Normalnie zaraz szlag mnie trafi. Miałem kilka noki ale sciagniecie klapki w tym to koszmar . Pomóżcie

  • 0

    68. ~zuza=)=)=)  2007-02-16 16:50:24  host: dwi164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no fonik z wyglądu calkiem całkiem szkoda,że nie ma dzwonków mp4,kamery,... teraz w fonie to jest najważniejsze..

  • 0

    69. ~wlsn  2007-02-17 15:07:50  host: ip-89.171.41.164.crowley.pl

    telefon dla ubogich... żałosne... telefon z aparatem jest dla ubogich... bo jak jest jakość tych zdjęć... dla niewidomych! NOKIA 2610 działa bez zarzutu.

  • 0

    70. ~Mati  2007-02-17 17:16:14  host: acaj75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik bardzo fajny...Bez zbędnych bajerów i to jest ok. Klapkę ściąga się koszmarnie ale to wykonalne :) Trzeba złapać tel tyłem tak, aby widzieć odwrócony napis Nokia (trzymać telefon w prawej dłoni) położyć na klapce lewy nadgarstek podeprzeć się palcami, nacisnąć i przesunąć na dół...To tylko tak strasznie wygląda...:) A wiecie może jak skumać tą Nokie z kompem??? Pozdro

  • 0

    71. ~poli  2007-02-18 09:51:44  host: dwl113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ogólnie bardzo słaby, żeczywiście dla mało wymagających.

  • 0

    72. ~robert  2007-02-19 08:34:40  host: cgm192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. mam pytanie: czy w tej Nokii jak włączy się wygaszacz ekranu to czy widać tak jak w innych nokiach godzine i czy widać że przyszedł sms bądź nieodebrane połączenie?

  • 0

    73. ~mic.  2007-02-21 20:35:15  host: net12.mlyniec.gda.pl

    prośba o wypowiedzi kogoś obeznanego - chcę kupić aparat bez zbędnych bajerów i funkcji, z których nie będę korzystał. myślę o 2 aparatach: nokii 2610 i samsungu x210. ceny są zbliżone, wygląd inny. na korzyść nokii przemawia bateria, a na korzyść samsunga wyświetlacz [on ma TFT, nokia CSTN] może miał ktoś styczność z obydwoma telefonami i pomógłby mi w wyborze. liczę na uzasadniose wypowiedzi. pozdrawiam

  • 0

    74. ~Małgo  2007-02-22 10:25:44  host: afb114.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do użytkowników Nokii 2610. Czy klawisze sa w miare ergonomiczne i wygodne w korzystaniu??

  • 0

    75. ~Andrew  2007-02-24 12:05:55  host: btg252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik jakiś miesiąc... Bezawaryjny i wogóle...dużo lepszy np. od takiej 6610 wiecej kolorów dzwonki real mms music... Spoko tele...najlepsza jest w nim obudowa która jak na złość nie chce sie zrysować hehe... Tele mi trzyma ok.tydzień a mam go cały czas w rece (pisze smsy). Ten tele ma wszystko czego potrzebuje... Po co piszecie ze jest głupi ze nie ma aparatu ani podczerwieni!!! jak chcecie bajery to kupcie sobie inny a nie ten i jeszcze go komentujecie negatywnie... Jest za przyzwoitą cene :) Pozdrawiam...

  • 0

    76. ~megi  2007-02-25 08:41:39  host: awj26.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon jakieś czas, jest spoko z wygladu, ciekawy kształt, bije prostota obsługi-jak to w nikiach-ale brakuje aparatu ..poza tym bez zarzutu- kocham ten tel

  • 0

    77. ~mic.  2007-02-25 12:51:16  host: net12.mlyniec.gda.pl

    a jak wypada ten telefon w porównaniu z nokią 6030? ceny są podobne, krótko oba aparaty miałem w dłoni i 2610 wydawał się bardziej 'zamulony' - mniej płynnie się korzystało z opcji [takie wrażenie odniosłem]. może ktoś miał więcej styczności z tymi modelami i mógłby polecić: 2610 czy 6030?

  • 0

    78.  2007-02-25 14:38:06

    Witam. Mam ten telefon od gwiazdki wszystko byłoby ok. gdyby nie problem z wysyłaniem MMS dźwiękowych w ogóle nie można ich wstawić do MMS wyświetla się komunikat "nie można wysłać tego pliku" na razie go reklamowałam ale jestem ciekawa czy ktoś ma też takie problemy. Poza tym telefon jest ok.bateria trzyma 11 dni(średnio) można ściągać dzwonki MP3 ale faktycznie klapke ściąga się koszmarnie

  • 0

    79. ~froniu  2007-02-27 12:37:40  host: apn-100-186.gprsbal.plusgsm.pl

    Jezeli ktos ma telefon z plusa lub mixa albo simplusa i przy dzwonieniu zrywa mu połączenie np po 2s, to trzeba uruchomic usługę limit krótkim kodem.Niektóre telefony nie obsłógują wyświetlania stanu kąta na wyświetlaczu i to jest ten problem.

  • 0

    80. ~froniu  2007-02-27 13:02:34  host: apn-100-186.gprsbal.plusgsm.pl

    Do kiosk! "niezamienie na inną padakę". A to dobre :)!!! Według mnie ta nokia jak i inne do 600zł to padaki! W ogóle to nokie mi sie nie podobają. Nic w nich nie ma, mało pamięci i wogóle. Co z tego że mp3 obsługuje jak nie zmiescisz na nią nawet jednej pożądnej mp3-ujki! To nokia 3410 z kolorowym wyświetlaczem. Beznadzieja.

  • 0

    81. ~hela  2007-02-28 20:29:05  host: ip-84-201-212-106.it-net.pl

    czy u kogos wystepuje taki oto problem jak u mnie? : na karcie sim mam zapisane kilka smsów które są widoczne np w nokii 6020, natomiast po włozeniu karty do 2610 - nie ma żadnych smsów. Czy u |Was jest podobnie? prosze o info. dzieki.

  • 0

    82. ~wailer  2007-03-01 22:54:21  host: xn202.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten sam problem co HELA, próbowałem coś z tym zrobić ale nie bardzo przyniosło to efekt. Poza tym drobnym szczegółem 2610 to kapitalny prosty telefon taki jakie lubie

  • 0

    83. ~jamac  2007-03-02 15:01:40  host: nat-7.autocom.pl

    Mam prośbe mógłby ktoś napisać jak się blokuje klawiature w tym telefonie ???

  • 0

    84. ~piter  2007-03-02 21:09:48  host: bxz138.internetdsl.tpnet.pl

    jak dla mnie telefon jest wypas no moze tylko troche smiesznej wielkosci jest ten wyswietlacz ale poza tym naprawde bomba bardzo fajna obudowa i ekstra bateria. mam wersje z T-Mobila i wszytko konfiguruje sie bez problemu ;-)

  • 0

    85. ~morganaa  2007-03-03 16:36:08  host: ip-89-200-166-174.system-net.pl

    hej,a moze ktos tak mial ze pomimo ze mial ustawione dzwonki ciągłe, one caly czs byly rosnace??jak sobie z tym poradziliscie??bo ja juz reklamowalam,ale aktualizacja oprogramowania nic nie dala:(dzieki

  • 0

    86. ~marco  2007-03-04 04:29:47  host: host-81-190-52-68.lublin.mm.pl

    Hej. Telefon spoko, bateria nice, raz nawet 12 dni mi trzymała, Tylko moze ktos wie jak wyłączyc polskie znaki w sms-ch?

  • 0

    87. ~Kaś.  2007-03-04 15:23:09  host: squid.dnet.pl

    ten środkowy czarny i gwiazdka :P

  • 0

    88. ~Krystian  2007-03-07 09:49:41  host: afw242.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Ludzie po co wam tyle bajerów?!?!?!?!? To dzieci z podstawówki uzywaja tyle bajerów jak: irda, Blutooth i tym podobne! Ja mam Nokie 2610 i bardzo mi sie podoba. Ma zajefajna obudowe, wykonczenie i wogóle! I telefon nie jest do szpanu, ale do dzwonienia i smsowania. Pozdrawiam wszystkich uzytkowników "Nokii 2610"!!!!!

  • 0

    89. ~  2007-03-08 20:40:46  host: cable19315176-200.astral.lodz.pl

    Froniu masz 100% racji tylko to nokia 3310 z kolorowym wyswietlaczem... cena telefonu jest za wysoka jak za takie mozliwosci. se j 210i kosztuje 200 i jest juz duzo lepszy. a co do mp3. nagracie tam 3 dzwonki mp3 i wasza skrzynka skurczy sie do 7 wiadomosci. klawiature sie blokuje jak w innych nokiach czyli głowny przycisk gwiazdka. jezeli ktos chce prosty tel to niech kupi sobie kupi jakis starszy model za 50 zł w komisie np 3310 a nie wyda 260 zł za tego grata!!! jest to badziew nad badziewy... i jak bierzecie abonamenty to nie bierzcie tego na pewno. LUDZIE MYŚLCIE... a co do hela: zobacz gdzie zaspisują sie Ci wiadomosci jak na phonie to w drugim phonie na pewno ich nie znajdziesz... (LUDZIE MÓZG JEST DO MYSLENIA) dołozycie 200 i macie telefon ktorego nie bedziecie musieli zmienic przez 2 lata. a nie ten shit

  • 0

    90. ~sosna  2007-03-08 21:20:32  host: 87-205-42-95.adsl.inetia.pl

    naciskasz menu i gwiazde

  • 0

    91. ~sosna  2007-03-08 21:24:11  host: 87-205-42-95.adsl.inetia.pl

    mam jeszcze jedno pyatnie prosze napiszcie jak sie zmienia obudowy z tyłem sobie juz poradziałem ale przó sie twardo trzyma:)

  • 0

    92. ~Agusia  2007-03-08 22:14:12  host: w3cache.trzebinia.msk.pl

    Witam serdecznie :) Mam problem ;/ Otoz jestem posiadaczka nokii 2610 i kilka dni temu postanowilam sobie zarzucic gadu na tel ;/ ale problem jest mianowity ; gdy cche wejsc na neta aby pobrac ten plik z gadu to wyskakuje " polaczenie danych pakietowych niedostepne :(" Oczywiscie konfigurowalam telefon na stronie heyah . Nie wiem co robic?? Moze wiecie ?? prosze o pomoc :)

  • 0

    93. ~Miecz2  2007-03-10 20:21:38  host: abrs11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, Mam problem.Jak wysłać MMS z nokii 2610. Gdy klikam wyślij ,a póżniej MMS telefon wyłącza mi się na 20sek co zrobić żebym mógł wysyłać MMS? Odpowiedzi prosiłbym na gg 3263258 Z góry dziękuje bardzo!

  • 0

    94. ~slash  2007-03-10 22:48:57  host: chello089078089207.chello.pl

    miałem wczesniej 7250 i moze to kwestja przyzwyczajenia ale duzo łatwiej sie smsy pisało itp. w tym klawisze sie inne wciskają przy np pisaniu smsow. :-/ ale tak jest ok.

  • 0

    95. ~Bartek  2007-03-10 22:51:26  host: aamk135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sosna bez młota nie robota (ŻART) :D My sie chyba znamy z pewnego forum.

  • 0

    96. ~kubulek  2007-03-11 08:52:21  host: acbq213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko fonik :):):):):D:D:D:D:D:D

  • 0

    97. ~użytkownik  2007-03-11 10:48:38  host: exe149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ok. Bez zbednych aplikacji, których i tak się nie używa. Uważam, że urządzenie, które służy do jednego celu tj. telefon do wykonywania rozmów spełnia najlepiej swoją funkcję. Jak chcę posłuchać muzyki jest do tego MP3 Player a do robienia zdjęć aparat. Pozdrowiam.

  • 0

    98. ~ania  2007-03-11 11:58:35  host: aon130.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś mial problem z otwarciem obudowy z tylu telefonu? nie chce sie otworzyc mimo ze ciagne i naciskam na cala sile, nie wiem czy to nie jest przypadkiem wada telefonu

  • 0

    99. ~maron_x  2007-03-11 12:00:05  host: dap23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam wielka prosbe czy ktos mi mogl by podac date produckji pierwszych modeli nokii 2610 z gory dziekuje moje gg:752878 m@il: maron_x@o2.pl

  • 0

    100. ~froosh  2007-03-11 13:34:14  host: 088156205250.slp.vectranet.pl

    to oczywiście znaczy ze ta nokia to stare próchno w lepszym gatunku;/mam to od niedawna i wcale niejestem zadowolona;/ nawet aparatu niema a co dopiero mówić o blootofie i irdzie:/

  • 0

    101. ~  2007-03-11 19:58:53  host: h82-143-129-134-static.e-wro.net.pl

    może i aparat jest zbędny... ale co do podczerwieni i bluetooth bym się zastanowiła. a dzwonek w formacie mp3 sprawia lepsze wrażenie, niż nawet najlepsza polifonia.

  • 0

    102. ~Buczek  2007-03-14 09:14:55  host: ip150-c4.za.digi.pl

    wszystko jest ok, tylko dlaczego nie mozna wysyłac mms'ow dzwiekowych? u mnie pisze, ze format taki jest nieobslugiwany :/ to po co wogóle ta funkcja????

  • 0

    103. ~bartekkk  2007-03-16 17:08:06  host: gee186.internetdsl.tpnet.pl

    ~ania: spoko, to nie jest wada! Trzeba tylko miec suche rece xD pozdoo!!!

  • 0

    104. ~szprota;]  2007-03-18 13:25:34  host: acii67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupić czy nie kupic???:P

  • 0

    105. ~xxx  2007-03-21 14:23:14  host: skynet-gw.koronowo.com.pl

    Ten telefon ma radio ????????????????

  • 0

    106. ~Arkadius  2007-03-23 09:51:19  host: bxp226.internetdsl.tpnet.pl

    Mam problem a mianowicie gubi mi ten telefon zasieg...może wada fabryczna miałem juz go 2razy w servisie i przysyłają ze wszystko ok...może jakieś ustawiania są???na sieć???Pozdrawiam

  • 0

    107. ~Kama  2007-03-25 15:03:41  host: h-236-14.city-net.pl

    Ten fonik jest super.Bardzo mi sie podoba:)Tylko dlaczego nie ma aparatu???

  • 0

    108. ~grzesznik25  2007-03-26 13:15:39  host: inet20908na-0.eranet.pl

    fonik jest oki :) dla tych ktorym ma sluzyc do wykonywania rozmow:)a to co zasluguje na najwieksza pochwale to bateria, bo w ktorym telefonie przy 5 godz. rozmow dziennie bateria wytrzymuje 5 dni.Ale to zasluga tego ze faktycznie ten telefon jest przyslowiowo goly.a tym ktorzy uzywaja telefonu jako zabawka dla umilenia sobie zycia polecam np.jakiegos SE albo nokie N-series.tylko ze za takie cudo trzeba dac sporo.pozdr:)

  • 0

    109. ~SEWERYN  2007-03-31 20:11:21  host: 72.168.wmc.com.pl

    ma ten telefon dzwonki mp3??

  • 0

    110. ~x  2007-04-01 21:50:09  host: 67-dz3-3.acn.waw.pl

    A umiesz ty czytac? :P

  • 0

    111. ~grzesiek92ster  2007-04-05 11:51:32  host: biu120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam te nokie od wczoraj i musze powiedziec ze jestem z niej bardzo zadowolony. To jest telefon dla mnie perfekcyjny czyli do dzwonienia i smsowania. Kto chce z telefonu zrobic zabawke to niech sobie kupi Sony Ericcson ale nokia to porzadna firma i ma naprawde dobre telefony. POlecam goraco ten telefon !!!

  • 0

    112. ~paweł  2007-04-09 15:59:37  host: abdf32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy do tego telefonu mogę podłaczyć USB?

  • 0

    113. ~marta  2007-04-09 18:08:51  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    czy nokia 2610 ma dżojstik

  • 0

    114. ~Mike80  2007-04-12 16:52:38  host: host-89-228-154-216.gorzow.mm.pl

    Kupiłem wczoraj ten telefonik jako zastępczy do pracy żeby krzywdy nie było jak na ziemię poleci itp. wypadki losowe-powiem szczerze że nie jest taki zły-dałem za niego 180 pln nówka sztuka z roczną gwarancją sprzedawcy (allegro).Przychylam się częściowo do opinii o słabo widocznym wyświetlaczu w ostrym słońcu ale nie róbmy z tego takiej tragedii bo naprawdę trzeba być ślepym aby nie dostrzec kto dzwoni-co mi się podoba to zwarta i mocna obudowa,taka lekko gumowana,jak dla mnie przemawia to na plus,druga sprawa to ładnie brzmiąca polifonia i dzwonki real music (sic!).Oczywiście cały czas mówimy o telefonie do kwoty 200 pln. więc nie ma co wymagać.Bateria po poprawnym formacie trzyma naprawdę bardzo długo no i jeszcze 2610 obsługuje heyah gg :) Gorąco polecam osobom które nie mają zbyt wygórowanych wymagań.

  • 0

    115. ~Bajlando  2007-04-12 18:59:49  host: qy189.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Mam pytanie do kogos kto korzysta z eraGG na tym tel.: Czy na tym dosc malym wyswietlaczu nie jest to uciazliwe?/czy nie bylo problemow z konfiguracja tel.? Z góry dzieki!

  • 0

    116. ~mario  2007-04-12 22:01:33  host: cgw19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Wlasnie kupilem sobie ta nokie 2610 ale odrazu mam wielki problem , prosze pomocy! A minanowicie z PROFILEM a mianowicie z glosnoscia dzwonkow mimo ustawienia na glosny profil niby zapamietuje a nadal glos jest cichy jak i sygnal ROSNACY pomimo ze mam ustawiony na CIAGLY :( PROSZE POMOCY!!! :(:(:(:(

  • 0

    117. ~Mike80  2007-04-13 18:42:14  host: host-89-228-154-216.gorzow.mm.pl

    Ten typ tak ma.Ustawiasz w profilu na ciągły ale jest rosnący tylko że do maksymalnej wartości dzwięku narasta w ciągu 2 sekund więc nie jest to żadnym problemem-chyba że liczą się dla Ciebie "strzałki" od znajomych.Co do dzwięku sms-a warto ustawić sobie nieco dłuższy lub ściągnąć z zakładki nokia.com darmowe dzwonki.Dzwonki same w sobie bardzo głośne (jeśli dojdą do maksimum).Podejrzewam że w nowszej wersji softu już nie będzie tego błędu związanego z profilami dzwięków.Jak dla mnie żaden to problem.

  • 0

    118. ~  2007-04-13 21:17:30  host: nat-a.bsk.vectranet.pl

    nic k........... nie widać w dzień na wyświetlaczu a jak jest słońce to juz kompletnie niiiiiiic szlag mnie dziś trafiał zeby znalezc w kontaktach osobe do ktorej chce sie zadzwonic to trzeba sie chyba w bunkrze schowac !!!

  • 0

    119. ~misiek  2007-04-16 12:54:05  host: bwx213.internetdsl.tpnet.pl

    no wyświetlacz to porażka w dzień... a przy słońcu to lepiej znaleźć budke niż kontakt w telefonie...

  • 0

    120. ~misiek  2007-04-16 13:21:46  host: bwx213.internetdsl.tpnet.pl

    no wyświetlacz to porażka w dzień... a przy słońcu to lepiej znaleźć budke niż kontakt w telefonie...

  • 0

    121. ~  2007-04-17 16:55:06  host: vlan.efekt.net.pl

    siemka mam ten telefon od 2 tyg jak dla mnie jest zaje... ma wszystko czego mi potrzeba. z tym ze nic nie widac w dzien to mozna sobie zmieniajac kontrast wyswietlacza i bedzie lepiej przynajmniej u mnie to dziala.

  • 0

    122. ~noname  2007-04-19 09:17:11  host: cmk221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tego fona mam kilka dni. Ma to czego potrzebuję od komórki do kontaktu z innymi osobami- rozmowy, (s/m)ms`y, e-mail, komunikatory internetowe, przeglądanie www. Gdy wyjdzie następca 2610(liczę tu tylko na większy wyświetlacz) to biorę.

  • 0

    123. ~wisniagw15  2007-04-20 23:02:02  host: acqs169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wie kto może bo ja mam taki problem ze jak dzwonie do kogos albo ktos do mnie to rozmowa trwa 3 sekundy i sie samo rozłącza Moze mi ktos pomóc (nokia 2610)

  • 0

    124. ~Mike80  2007-04-21 13:18:51  host: host-89-228-154-216.gorzow.mm.pl

    Odnośnie rozłączania po 3 sekundach to chyba masz numer w Simplusie??Zadzwoń na Biuro Obsługi Klienta Plusa

  • 0

    125. ~vermi  2007-04-22 10:23:27  host: bwx220.internetdsl.tpnet.pl

    błagam o pomoc - jestem cienki w te klocki, a za cholere nie umiem jakos ustawic zeby mi dzialaly mms itp, niby wlaczylem wap/gprs ale ciagle mi wyskakuje polaczenie danych pakietowych niedostepne czy cos takiego, namieszalem w ustawieniach i juz nic nie wiem , moj mail vermi@o2.pl jestem uzytkownikiem era tak tak, litosci - pomocy !! nawet glupiego dzwonka z sieci nie moge pobrac;

  • 0

    126. ~typ  2007-04-23 00:52:25  host: 91.150.165.5

    Odnosnie telefonu - zawiodłem się nieco. Poszukiwałem bardzo prostego telefonu, który tylko dzwoni i smsuje. 2610 miała być taka. Ale po kilku dniach dostrzegłem wady i sprzedałem telefon. A te wady to: -baaaardzo nieczytelny wyświetlacz gdy używamy go w słoneczny dzień (ponoć wszystkie kolorowe takie są, może....) -przesadzanie w funkcjach oszczędzających baterię. Pomimo wyłączenia wszystkich funkcji nadal w trybie czuwania widać tylko czarny wygaszony ekran. Nie widać zegara. Trzeba odblokować żeby sprawdzić godzine (!) -bateria nie jest taka rewelacyjna jaka być miała. -skomplikowane sprawdzanie daty otrzymania sms-a (opcje-detale wiadomosci, a nie tak jak w starszych nokiach na dole wiadomości) -przyciski nie grzeszą ergonomią (zdarza się naciskać 2 na raz, czasem nie reagują przy pierwszym naciśnięciu) Zalety: -"brak bajerów" -ciekawy wygląd, bez wodotrysków -niska cena Powracam do monochromatycznej 6310i..... A jeśli ktoś szuka czegoś mniejszego to 1110... Zdecydowanie lepsza od 2610....

  • 0

    127. ~zbigniew  2007-04-24 18:55:45  host: abts89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh no to tak telefon mi się podoba ale chciałbym kupić sobie lepszy... PS: kto by chciał ode mnie kupić ten telefon (nokia2610) pisać na gg 8873371

  • 0

    128. ~vermi  2007-04-25 11:33:58  host: bwx221.internetdsl.tpnet.pl

    nadal błagam o pomoc ;(

  • 0

    129. ~pawcio  2007-04-26 15:58:09  host: bmi5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    vermi oprócz konfiguracji telefonu musisz uaktywnić te usługi u operatora/w samoobsłudze... Rozumiesz?

  • 0

    130. ~wiechu  2007-04-27 14:02:24  host: glw58.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon, ma zachwycająco prostą i piękną obudowę, duży ekran (trzeba wybrać dobry kontrast, dajcie tapetę inną niż niebieska i już będzie oki;, wszystko świetnie poukładane, działa jak na wazelinie, nie rozumiem tych, co kwękają nt.problemów;

  • 0

    131. ~  2007-04-28 21:13:54  host: bwx220.internetdsl.tpnet.pl

    Hej - Pawcio - już sobie poradziłem - najnormalniej odwiedziłem salon Era i tam taki miły pan mi wszystko ustawił, wcześniej robilem to u operatora itp ale nici z tego wyszly hehecos bylo namieszane. No nic, pozdrawiam wszystkich Jestem bardzo zadowolony z tego telefonu. Nie mam zadnych 'gadzetowych' wymagan

  • 0

    132. ~majani  2007-05-01 11:28:58  host: eey138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    re 116. ~mario też tak mialem - prawdopodobnie zapisujesz ustawienia w jakimś profilu (np. "na zewnątrz", a telefon nadal działa w innym profilu (np. "ogólny") i dlatego używa domyślnych ustawień komórki. Trzeba przyporządkować ustawienia do profilu i jeszcze ustawić ten profil jako domyślny(używany). Jakoś to zrobilem i teraz mam narastający i dosyć gośny dzwonek

  • 0

    133. ~grzesiek92ster  2007-05-01 20:11:19  host: bhn84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jejku a macie taki telefon z kolorowym wyswietlaczem ktorego nie widac gdy jest slonce ? Ludzie nie badzcie smieszni !!! przeciez wiadomo ze kazdy telefon z kolorowym tak ma. Dla mnie jest naprawde spoko, mi nie jest potrzebna irda ani bluetooth. Polecam

  • 0

    134. ~senia  2007-05-02 12:54:08  host: aceg245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobry dzien:) Ja mam ten tel. od okolo 2 tyg i coraz mniej mi sie podoba....to jak jest z tym kabelkiem ,mozna kupic czy nie? nie mam czasu nawet podejsc do sklepu:/ co racja to racja nic kompletnie nie mozna zobaczyc jak swieci slonce,porazka totalna i mam jeszcze pyt.........chcialam pobrac tapete. niby mam skonfigurowane wap/gprs a tu lipa...gdzie to mozna recznie ustwic w tel.????????????????????????????????????? pozdrawiam :)

  • 0

    135. ~arturek  2007-05-02 15:47:13  host: bdt1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeju no chcialem sobie kupic ten telefonik ale jak mowicie ze nic w dzien nie widac to jednak juz nie chce :P bo mam samsung c300 i narzekam na baterie ale przynajmiej na duzym slocu wyswietlacz widac normalnie :)

  • 0

    136. ~Mike80  2007-05-03 00:45:53  host: host-89-228-154-216.gorzow.mm.pl

    Ale coniektórzy marudzą i narzekają w temacie telefonu za 180 pln....wrzućcie na luz.Cudów oczekujecie za taką kasę??

  • 0

    137. ~~mlody777  2007-05-04 14:50:24  host: m191.class145.petrotel.pl

    ludzie ale to szajs mam go jako drugi telefon i do bani! A wyswietlacz to ja mam juz w L6 o 500% lepszy w dzien(w słonce) niz w tej nokii! Opycham go jak sie da najpredziej. Nie polecam!!!

  • 0

    138. ~joe  2007-05-05 08:41:50  host: host-89-228-154-216.gorzow.mm.pl

    Taaaa ale najpierw przyznaj się ile bateria trzyma w gównianej L6??Bo inaczej L6 nazwać się nie da.Pomimo tej wady Nokia miażdży takie wynalazki jak Twój.

  • 0

    139. ~boodek  2007-05-05 19:33:59  host: eue33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z tego co widze i slysze to telefonik superrr!! Planuje sobie go sprawic ale to po maturce ;) Nie rozumiem ludzi ktorzy wchodza na takie strony jak ta i szczyca sie tym ze posiadaja "wypasne" i wszystkomajace telefony za nie wiadomo jak sume. Ja osobiscie nie wydalbym na telefon wiecej niz 200-300zl. Przeciez to tylko zabawka, ma sluzyc do kontaktowania sie i czy to bedzie SE za 800zl czy NOKIA za 200 to bede glosniej slyszal w sluchawce? A moze sms'y beda przychodzily szybciej? No ale to tylko moje zdanie. A NOKIA 2610 podoba mi sie dlatego ze nie ma kamerki ktora tylko szpeci telefony (to przede wszystkim) ale i innych zbednych bajerow. I tak pewnie nie wykorzystam czesci jej funkcji (nie rozumiem powiedzenia ze jest 'gola' tylko dlatego ze nie ma kamery i BT). No i rzecz jasna bateria... mam N3100 i laduje co 4-5 dni przy ok 70 sms'ach dziennie wiec mysle ze teraz bedzie jeszcze lepiej. No to by bylo na tyle (teraz pewnie zostane zlinczowany przez dzieciarnie, drechow i innych takich)

  • 0

    140. ~bzzz  2007-05-06 13:50:21  host: epl106.internetdsl.tpnet.pl

    siemanko!!1 mam takie małe pytanie!1 Aby wejsc w zakladki i pobrac z tamtąd tapetke czy dzwonek ktory został sciagniety z jakiejs gazety-trzeba uaktywnic dane pakietowe -robie to: "zawsze on-line" i nie mogę wejść aby pobrać .Przypomina mi nadal abym uaktywnił dane pakietowe .Prosze pomóżcie!!!(Nokia 2610)

  • 0

    141. ~adam  2007-05-07 16:58:35  host: afe228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od kilku dni mam ten telefon i jestem z niego bardo zadowolony. kiedys bylem wielkim pasjonatem bajeranckich telefonow komórkowych. teraz sie troche ustatkowalem. ten telefon w pelni mnie zadowala. zalety tego telefonu przycmiewaja to ze srednio widac na slkoncu. jest to telefon prosty ale ma wszystko co potrzeba. ale mam jeden problem. dlaczego jak wrzucam mp3 na telefon to odtwarza tylko 6s??(jest jeszcze 1mb wolnej pamieci. dzieje sie tak z kazda mp3 na niego wrzucona...

  • 0

    142. ~artur  2007-05-12 23:02:41  host: bfb103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam samsung c300 :0 spoko telefonik :P i wyswietlacz jest widoczny w duzym sloncu nawet :P ja nie mam zadnych zastrzezen...

  • 0

    143. ~brylant  2007-05-12 23:13:52  host: apq194.internetdsl.tpnet.pl

    witam :) mam pytanie :) jak ustawić dzwonki w telefonie zeby nie były rosnace ?? niby wszystko jest dobrze zrobione, ale jak ktoś dzwoni to dzwonek słychac coraz głośniej a nie od razu gra najmocniej :/ prosze pomóżcie mi i powiedzcie gdzie to sie ustawia :) pozdrawiam

  • 0

    144. ~WildWolf  2007-05-12 23:27:14  host: acgh119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jedyny plus tego telefonu to bateria. Reszta przeciętna, a wyświetlacz go dyskwalifikuje !!! Porażka "zacnej" firmy. I nie łykam argumentów typu "co Wy chcecie za 180 pln", bo np. SE J220i biję tę padakęna głowę. Nie kupujcie tego gówna. PZDR

  • 0

    145. ~Elena  2007-05-13 14:01:21  host: bgu205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma naprawdę dzwonki mp3??

  • 0

    146. ~dziura  2007-05-17 14:05:07  host: 213-238-90-58.adsl.inetia.pl

    a powiedzcie mi na ktorym wyświetlaczu widac gdy jest mocne słońce;];]

  • 0

    147. ~gg  2007-05-18 18:20:14  host: host-89-228-139-92.gorzow.mm.pl

    tak ma dzwonki mp3 i to całkiem niezłej jakości.

  • 0

    148. ~rasta  2007-05-21 20:19:44  host: nat-9.ghnet.pl

    ile ma pamięci nokia 2610?

  • 0

    149. ~?-?  2007-05-22 02:44:41  host: bay141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialem ten telefon przez pewien okres czasu. Moja opinia niestety nie bedzie zbytnio pozytywna. Na plus napewno zaliczyc mozna baterie poniewaz dla mnie liczy sie długi czas rozmow. JEdnak co do głosnika zamontowanego w tym telefonie to poprostu padaczka. Nic kompletnie nie słychac. Osobiscie odradzam ten telefon. LEpiej dołozyc i kupic np. Samsunga X680, Albo nawet i nokie 6610i. Pozdro.

  • 0

    150. ~mloda  2007-05-22 09:32:14  host: router-in.core.comel-it.com

    Już dziś bede miała ten telefonik w kieszeni. Cieszę się, że taki wybrałam. Wygląda na solidny, jet prostu bez żadnych bajerów. MA w miarę dużą pamięc. No zobaczymy, jak bedzie później, ale mam nadzieje że ok :)

  • 0

    151. ~Justa  2007-05-23 18:33:51  host: public-gprs72717.centertel.pl

    Mam ten telefonik i mi sie on podoba...tylko szkoda, że nie ma podczerwieni :( a ogólnie jest fajny :)

  • 0

    152. ~paulinka  2007-05-23 21:39:28  host: cih146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanie czy w tym telefonie jets jak np w noki 3100 ze menu jest takie fajnie tzn mozna ustawiac tylko kolorystyke a nie jak w innych nowszych nokiach jets n te glupie motywy? bo ogolnie ejstem baaardzo zadowolona ze swojej noki 3100 mio ze nie ma zadnych bajerow to jets git gdobra bateria i w golle a ta nokia 2610 jest tez spoko tylko zastanawiaja mnie te glupowate motywy.. z gory wielkie dzieki za odp

  • 0

    153. ~-ab-  2007-05-24 14:19:51  host: atropos.tpi.pl

    czy ten tel ma możliwość powiększenia czcionki?

  • 0

    154. ~BEATKA  2007-05-27 23:34:20  host: baf76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY TEN TELEFON MA MP3 BO COŚ WYDAJE MI SIE ZE NIE,ALE BYĆ MOŻE SIĘ MYLE! POMÓŻCIE ;-) DZIEKI POZDRO

  • 0

    155. ~m  2007-05-28 09:40:21  host: host-89-228-139-92.gorzow.mm.pl

    Ma mp3-oczywiście dzwonki mp3 a nie odtwarzacz!!

  • 0

    156. ~tenk  2007-05-28 21:01:35  host: dau146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon super. Nie potrzebna bajery zlikwidowano i tutaj duży plus dla NOKII. Przy wysyłaniu około 100 sms-ów dziennie ładowałem telefon średnio co 5 dni. Wziąłem go na wakacje i lezał sobie w szafie (czasami jakieś sms-y przychodziły) i bateria wytrzymała prawie 2 tygodnie. Jak dla mnie telefon jest jak najbardziej godny polecenia (jeśli ktoś chce rozmawiać, a nie się nim bawić).

  • 0

    157. ~Celina Kapiuzini  2007-05-29 16:10:04  host: host-100-141.gprsbal.plusgsm.pl

    ile to ma pamięci???

  • 0

    158. ~helena 1456  2007-05-29 16:12:09  host: host-100-141.gprsbal.plusgsm.pl

    a przepraszam czy w zestawie z tel. jest kabel usb?

  • 0

    159. ~m  2007-06-01 10:04:47  host: host-89-228-139-92.gorzow.mm.pl

    Tak w zestawie jest kabel,słuchawka bluetooth,crystal case i 500 pln na rozmowy....człowieku to telefon za 180 pln czego Ty oczekujesz??

  • 0

    160. ~jm  2007-06-04 21:06:48  host: sub226-139.elpos.net

    dobra rada...pierwsze ładowania powinny trwać po 12h przy wyłączonym tel, mimo, że nie widać, że się ładuje...ja się pokierowałam instrukcją :/

  • 0

    161. ~  2007-06-04 21:11:45  host: sub226-139.elpos.net

    beznadziejny wyświetlacz jak się jest na podwórku, kompletnie nic nie widać! tylko 3mb! bez podczerwieni! i za dużo nalicza mi tych smsów ... ;) a tak to bardzo zadowolona jestem

  • 0

    162. ~ciekawy  2007-06-10 12:51:53  host: akm226.internetdsl.tpnet.pl

    jak ustawic sms-y zeby wysylac normalnie jako 160 znakow?? bo jak daje utworz wiadomosc sms to zaczyna mi sie odliczanie od 1000 znakow a po 70 czy 80 znakach przeskakuje ze to juz 2gi sms:( ?????

  • 0

    163. ~kulek  2007-06-12 18:59:36  host: evj242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i sciągnełem softa w którym jest taka opcja ze mozna skompresowac pamięc nawet do 30mb telefon zajebisty

  • 0

    164. ~szmelc  2007-06-14 16:14:43  host: wifi041.wifi.agh.edu.pl

    będzie normalnie liczył jak się włączy uproszczoną obsługę znaków, polskie literki przy tym nie znikną :)

  • 0

    165. ~luk@sz  2007-06-14 22:45:29  host: eck158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jak najbardziej godny polecenia dla osoby ktora chce miec telefon bez zadnych bajerów ale bezawaryjny i solidnie zrobione (wiadomo NOKIA) polecam!!!

  • 0

    166. ~miniek  2007-06-17 21:32:25  host: bfb241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ciekawy. Musisz wejść w ustawienia wiadomości-> ustawienia sms -> a później obsługa znaków ustaw na UPROSZCZONĄ. Działa, sam sprawdziłem, super fon :)

  • 0

    167. ~007  2007-06-19 15:52:46  host: dbu161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pracuje w pewnym salonie i ta nokia schodzi mi bardziej niż świeże bułeczki ludzie ja biorą bo jest super prawdziwy telefon a nie telefon w aparacie łatwa w obsłudze polecam nikt się nie zawiedzie a przedewszystkim tania

  • 0

    168. ~olcia  2007-06-20 20:26:26  host: 088156086048.wro.vectranet.pl

    mam pewien problem z tym telefonem. Na słońcu nic nie widac na wyświetlaczu :( Jest tak jakby lustro Bardzo utrudnia to zycie :( Wiece moze co mozna z tym zrobic? :)

  • 0

    169. ~marjolcia  2007-06-23 13:03:44  host: host-87-99-36-53.lanet.net.pl

    O mój Boże, bez irdy ... bla bla bla. Własnie przedstawiłaś nam jak bardzo jesteś dziecinna. Aparat to tylko szpan:/ ten telefon jest dla ludzi, którzy wiedzą po co tak naprawde jest telefon komórkowy. DO DZWONIENIA I PISANIA SMS. Jak dla mnie czadowy :D

  • 0

    170. ~Aniaa_xD  2007-06-29 09:28:56  host: 208-125.compnet.com.pl

    Ja ten telefon mam juz 3 tygodnie bo wygrałam go na CiderFest ;) On jest super. Bateria długop trzyma i jest super !!

  • 0

    171. ~dogi  2007-07-01 00:14:32  host: 87-205-54-50.adsl.inetia.pl

    mam ten telefonik jest zajebisty mi wystarcza telko troche malo pamieci;( tani,maly,poreczny i jeszcze jedna rzecz co mi nie pasuje to ten wyswietlacz (ala lustro)to najgorsza rzecz

  • 0

    172. ~tomek  2007-07-08 10:16:06  host: debica-nat.mtnet.com.pl

    mam ten telefon on kilku dni i chce was zapytac o jedną rzecz.Czy ten telefon też wam "muli"(po menu chodzi sie bardzo wolno-przeskakuje dopiero po chwili od nacisniecia klawisza, to samo jest z smsami-chodza podobnie jak w sony-ericksonie - bardzo wolno.żeby właczyc lub wyłączyc telefon trzeba przytrzymać klawisz jakies 2-3 sekundy) Czy w waszych telefonach jest podobnie?czy udac sie do salonu zgłosic reklamacje?

  • 0

    173. ~Dawid  2007-07-08 23:07:10  host: acgd93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik... wyswietlacz... fakt troche słabo widac na dworze ale da sie z tym żyć:)... fajnie ze ma mp3 chociaz przy mp3 pamięć powinna być troszke większa... ale ogólnie telefon super;)

  • 0

    174. ~fnek  2007-07-10 12:59:15  host: 116.1.rev.vline.pl

    powiedzcie mi dlaczego tak dziwnie czyta sie MMS'y na tym telefonie nie ma jak w innych telefonach ze wciskasz stop i czytasz ile chcesz tylko przewija a jak zatrzymasz to jak przez mgłe widac text to jest z lekka wkur..ce

  • 0

    175. ~erwin  2007-07-10 16:18:08  host: 80.51.166.203

    co zrobic by otrzymywac mms-y ?????

  • 0

    176. ~darek  2007-07-11 08:02:31  host: 195.117.68.145

    kulek skąd ściągnąć tego softa żeby było 30 mb? z Góry dzięki

  • 0

    177. ~lukasz  2007-07-12 14:36:34  host: 212.2.99.7

    witam. Jaki program sluzy do przenoszenia danych z komputera na ten wlasnie tel przy uzyciu kabla???

  • 0

    178. ~luk  2007-07-12 14:48:09  host: 212.2.99.7

    Witam.Przez jaki programik mozna przenosic dane z komputera na ten fonik??

  • 0

    179. ~darek  2007-07-13 14:02:06  host: 195.117.68.145

    kulek a gdzie jest ten soft zeby zrobic 30 mb??

  • 0

    180. ~oleńka  2007-07-13 15:15:45  host: 088156086048.wro.vectranet.pl

    Mam pytanie Czy są problemy ze ściągnięciem simlocka z tego telefonu?

  • 0

    181. ~PM  2007-07-17 23:12:06  host: w3cache.enformatic.pl

    Mam pytanko do uzytkownikow. Czy ta Nokia ma cos na ksztalt organizera czy przypominacza ze moze mi przypomniec o urodzinach np 16 lipca o 18stej?

  • 0

    182. ~gabu  2007-07-19 12:58:23  host: evelina.siec.idealan.pl

    wlasnie ? ja tez chce tego softa. bo sciagnelam dzwonek i on 4mb wazy. nie doczytalam ;/

  • 0

    183.  2007-07-19 19:48:17

    Nokia 2610 to nieporozumienie-dyktafon prawie nie działa,słabo słychać rozmówcę,oprogramowanie się wiesza a w słońcu nic nie widać na ekranie - szkoda pieniędzy!!!

  • 0

    184.  2007-07-19 19:50:09

    dyktafon prawie nie działa,słabo słychać rozmówcę,oprogramowanie siada,i nic nie widać na ekranie

  • 0

    185.  2007-07-19 19:53:11

    napisałem tutaj opinię o telefonie - i jej nie widzę - wiecie dla czego!!

  • 0

    186. ~doctor  2007-07-20 23:09:44  host: bxo67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zrobic głośniejsze dzwonki sms???

  • 0

    187. ~spudnik  2007-07-25 19:50:22  host: gts164-1.luksus.net.pl

    w plus mix jest ten telefon za złotówke. opłaca się go kupować?

  • 0

    188. ~mp3  2007-07-27 20:16:15  host: router-in.core.comel-it.com

    ten telefon ma mp3 albo radio

  • 0

    189. ~ewelina  2007-07-29 11:53:30  host: w3cache.zetosa.krakow.pl

    co jest lepsze:nokia2610 czy samsung c300?

  • 0

    190. ~spudnik  2007-07-29 12:33:01  host: gts164-1.luksus.net.pl

    właśnie zamierzam tę nokie kupić. czy z tym wyświetlaczem przy dziennym świetle jest baardzo fatalna widoczność?

  • 0

    191. ~Stasiu  2007-07-31 23:28:23  host: 2-208-149-91.cpe.marton.net.pl

    Witam Chce kupic ten telefon i mam pytanie, czy ten wyswietlacz ma 65 tys kolorow ? Bo ostatnio w sklepie pisalo ze 4 tys kolorow.A w szedzie na stronach pisze ze 65.Jak jest naprawde?:)

  • 0

    192. ~Vorph  2007-08-02 23:52:48  host: nat1.ksknet.pl

    Telefonik fajny, ja przeszedlem na niego ze starej Nokii 3110 i mam pytanie czy da sie jakos odczytac smsy zapisane na karcie SIM? Bo skrzynke odbiorcza mam pusta :(

  • 0

    193. ~seju  2007-08-03 13:11:31  host: dvp22.internetdsl.tpnet.pl

    potwierdzam, że wyświetlacz w świetle dziennym nieczytelny. Samsung c300 duuużo lepszy (można regulować poziom jasności, a w nokii - nie).

  • 0

    194. ~trq  2007-08-06 21:10:03  host: ip-89-200-167-159.system-net.pl

    moj dziadek takiego uzywa :) telefon dla ludzi ktorzy dzwonia i pisza smsy tylko

  • 0

    195. ~masta  2007-08-09 14:51:54  host: 193.27.5.4

    do Vorph - da sie wchodzisz w gl menu pozniej w zakladke sms, nastepnie wybierz skrzynke odbiorcza (podswietl ja ale nie wchodz do srodka) i daj tym klawiszem funkcyjnym po lewej gdzie wybiera sie opcje dodatkowe i tam sa wiadomosci z sim :D

  • 0

    196. ~czesio :P  2007-08-11 11:35:21  host: alo120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Czy ten telefon odtwarza dzwonki mp3? jesli nie to jakim programem trzeba przerabiac na inny format zeby dzialaly? Dzieki :)

  • 0

    197. ~czesio :P  2007-08-11 14:29:26  host: akb175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Czy ten telefon odtwarza dzwonki mp3? jesli nie to jakim programem trzeba przerabiac na inny format zeby dzialaly? Dzieki :)

  • 0

    198. ~givares  2007-08-13 11:15:51  host: out.doplaty.gov.pl

    Odtwarza dzwonki MP3 bez problemowo...

  • 0

    199. ~Sarenka  2007-08-13 17:12:08  host: kal9-kal13-r1.bater.net.pl

    jak zablokowac recznie klawiature w Noki2610?

  • 0

    200. ~nokia 2610  2007-08-14 11:43:11  host: gw-lan.mcon.pl

    Czytajcie do ciemnej cholery opisy!!!!Tam umieszczone są wszystkie dane.Po wpisach widać, że gromada smarkatych nieuków.Od września pilnie do nauki!!!

  • 0

    201. ~lech  2007-08-14 21:38:40  host: static-ip-87-248-92-223.promax.media.pl

    nokie2610 mam 2 dni to jestnajgorsze badziewie jakie kiedykolwiek miałem nie polecam tego telefonu nikomu!!!!!!!

  • 0

    202. ~  2007-08-17 10:23:09  host: blg48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    robta co chceta chusteczkowa jak 2600

  • 0

    203. ~mc  2007-08-17 18:28:42  host: h91192165121.nm.e-zet.pl

    Sarenka: menu -> gwiazdka

  • 0

    204. ~utah  2007-08-19 11:06:21  host: acgj4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~PM: tak ten kom ma taki organizer. nie licząc wyświetlacza na którym na słońcu nic nie widać to jest ok. z kabelkiem usb działa, zainstalowałem sobie minioperę i śmiga na większości stron, chociaż czasem "out of memory" :/

  • 0

    205. ~Greg  2007-08-20 17:38:01  host: chello089077011012.chello.pl

    bardzo solidny telefon

  • 0

    206. ~kaśka  2007-08-22 12:07:39  host: bhz214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie... podobno w nokii 2610 jest czat.. Mam ten telefon.. szukam i nie moge znaleść.. A w opcjach dzwieku jest cos takiego jak "dzwięk wiadomości czat " czy jakos tak...

  • 0

    207. ~Natusia  2007-08-23 19:41:56  host: 81.210.10.190

    Ewelina! Napewno jesteś w Orange, no nie? Ja też musiałam się zdecydować i wybrałam SAMSUNGA c300. Telefonik jest super! Zgrabny, wysuwana klapka, ładne dzwięki, i co najważniejsze, za darmaka w naszym wypadku. Gorąco polecam

  • 0

    208. ~mlenaa91  2007-08-24 16:28:35  host: 87.116.208.24.brzesko208.tnp.pl

    hehe zgadzam sie z Nokia2610,telefonik zajebistyy i nie ma gadki :D!!!

  • 0

    209. ~RAFAŁ  2007-08-28 20:52:25  host: aagb155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja kuzynka co ma 2 lata posiada taki telefon tylko ze rozowy xD ale dzwonic juz umi :)

  • 0

    210. ~pasy89  2007-08-28 22:22:59  host: abie129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dlaczego wiadomosci sms w tym telefonie maja pojemnosc tylko 70 znakow??

  • 0

    211. ~ewik  2007-08-30 00:03:31  host: ato234.internetdsl.tpnet.pl

    mam ta nokie juz dłuszy czas i nie wiem jak ustawic gprs ciagle nie moge go właczyc.a tak wogule to on ma te mp3 tak jak pisza w necie?? nic nie moge poradzic prosze o pomoc plissss...

  • 0

    212. ~Michał :)  2007-08-31 16:35:07  host: c148-107.icpnet.pl

    Do Stasiu: Oczywiście wyświetlacz ma 65 536 kolorów! Pozdrawiam! x)

  • 0

    213. ~luki  2007-09-04 13:51:54  host: byw70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam już jakieś pół roku i sprawuje się naprawdę bardzo dobrze.tylko przy ostrym słońcu są kłopoty z zobaczeniem jaka jest godzina na wyświetlaczu ale to nie problem szczególnie jak się ma zegarek. bateria trzyma dosyć długo bo ok.1,5 do 2 tygodni.telefon się nie zawiesza. polecam go osobom nie wymagającym dużo od swojego telefonu

  • 0

    214. ~romek  2007-09-08 10:02:02  host: bwp235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon to wielkie nieporozumienie. Zacina się i jest bardzo cichy!:/ w porównaniu z innymi znakami. jeden sms jest bardzo krotki i zawsze min2-3 trzeba napisac. Szmelc!!

  • 0

    215. ~piotrek =]  2007-09-09 14:56:44  host: apn-99-7.gprspla.plusgsm.pl

    Chce sobie kupic ten telefon bo spelnia wszystkie moje zyczenia [ nie ma aparatu , dlugo trzyma na baterii , kalendarz , odtwarza mp3 , dyktafon itd ]. Jedna rzecz mnie dreczy - na kazdej stronce o tym telefonie w danych technicznych pisze ze nie ma podlonczenia usb a w opiniach pisze ze ma . Chcialbym zeby mial to podlaczenie bo troche glupio zeby mial mp3 ,a nie dalo sie go podlonczyc do kompa... wogule z tego co slysze to bardzo mi sie podoba ten telefon , ciekawe co bedzie jak kupie xD

  • 0

    216. ~mika-44  2007-09-16 13:22:01  host: 87-205-56-51.adsl.inetia.pl

    telefonik spoko mam tylko jeden problem nie moge znalezc ile mam kasy na koncie !!!jak tu dzwonic w ciemno?? sprawdzałam wszedzie i nie moge znalezc stanu konta.prosze o rade

  • 0

    217. ~sobi  2007-09-27 11:17:14  host: gnd106.internetdsl.tpnet.pl

    siema da sie sciagnac przez kabel usb dzwonki mp3

  • 0

    218. ~pl  2007-09-28 11:03:47  host: rv194.internetdsl.tpnet.pl

    telefon dobry i prosty

  • 0

    220. ~seiko.36  2007-10-03 19:13:35  host: tf218.internetdsl.tpnet.pl

    kupilem ten telefon i co moge powiedziec ... dzwonki mp3 odtwarza dobrze. Jak sa przeslane przez mms , to trzeba je zapisac w telefonie i wtedy odtworzy . Nie jest to cudo techniki, ale jest dosc funkcjonalny , jak za taka cene. Nawet ma e-maile :). Tylko w duzym sloncu to do kitu , bardzo slabo widac co na ekranie jest. To najwieksza wada . Zalety : odtwarzanie mp3 i dlugi czas czuwania.

  • 0

    221. ~nokia 2610 vs se k300i  2007-10-03 23:02:39  host: vlan.efekt.net.pl

    Siemka mam problem a mianowicie mam mozliwosc zamienic ten telefon(nokia 2610) na se300i i nie wiem czy sie zamieniac... w sumie to ten telefon mi sie podoba ale se ma lepsze funkcje i tu mam dylemat zamieniac sie czy nie... pomozcie mi prosze..

  • 0

    222. ~yeah  2007-10-06 10:07:40  host: chello087206190192.chello.pl

    JEZELI KTOS UWAZA, ZE TELEFON JEST MIARA NP. MESKOSCI, TO TEN GO MOZE NIEDOWARTOSCIOWAC. MOIM ZDANIEM JEST ON BARDZO DOBRY. WYGLADA ESTETYCZNIE, JEST ZGRABNY.. NIENAGANNY WYSWIETLACZ.. TAKI JAK W NOKIACH WYZSZEGO RZEDU.. POSIADA POLACZENIE Z INTERNETEM, DZWONKI MP3.. ODBIERA MMSY, WIEC JEZELI KTOS CHE MIEC NA TAPECIE ZDJECIE UKOCHANEGO, TO NIE MA PROBLEMU - MOZE JE SOBIE PRZESLAC Z INNEGO TELEFONU Z APARATEM :)JEDYNA WADA TO BRAK IRDY CZY BLOOTA.. NO I APARATU.. ALE WTEDY BYL BY 3 RAZY DROZSZY, POZA TYM NIE TO JEST W TELEFONIE NAJWAZNIEJSZE.. OBUDOWA SCIAGA SIE Z DWOCH STRON, ZATEM ZAWSZE MOZNA JA WYMIENIC JAK SIE PORYSUJE.. OWSZEM - Z POCZATKU ZDEJMUJE SIE NIECO OPORNIE, ALE Z CZASEM SIE WYROBI. NIC NIE JEST IDEALNE, TAK I TEN TELEFON ROWNIEZ POSIADA WADY.. MIANOWICIE W SLONECZNY DZIEN NAPISY NA WYSWIETLACZU SA NIEWIDOCZNE.. ABY NP. ODCZYTAC GODZINE TRZEBA RZUCIC TROCHE CIENIA ;)REKA. W MOIM PRZYPADKU POJAWILY SIE ROWNIEZ NIEZNACZNE PRBLEMY Z GLOSNIKIEM. SA MOMENTY, W KTORYCH KOMPLETNIE NIC NIE SLYCHAC.. CISZA JAK MAKIEM ZASAL I TO W CZASIE ROZMOWY Z INNA OSOBA OCZYWISCIE... NIE ZDAZA SIE TO CZESTO.. BO DO TEJ PORY TRZY RAZY W PRZECIAGU 6 MIESIECY, ALE NIE DA SIE UKRYC ZE TAKIE ZDAZENIE MIALO MIEJSCIE. PO WYLACZENIU I PONOWNYM WLACZENIU TELEFONU WSZYTSKO WRACA DO NORMY I MOZNA DALEJ ROMAWIAC :) BATERIA TRZYMA DLUGO.. BARDZO CZESTO KOZYSTAM Z TELEFONU.. DUZO DZWONIE I SMSUJE, A LADUJE TELEFON RAZ NA TYDZIEN. JESTEM ZADOWOLONA Z NOKII 2610. W POROWNANIU Z INNYMI TELEFONAMI TEJ KLASY I W SKALI PUNKTOWEJ OD 1 DO 10 DAJE JEJ 9.

  • 0

    223. ~grzesiek92ster  2007-10-06 14:23:09  host: bha155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do mika-44 : zalezy w jakiej sieci masz :) Jesli chodzi o telefon to mam go od 7 miechów i jak dotad dziala bezproblemowo, nokia to pozadna firma, a ten telefon jest specjalnie wykonany dla malo wymagajacych uzytkownikow.. Łatwy w obsludze i fajnie sie na nim pisze smsy :D BArdzo wytrzymały !!! Obudowa starannie wykonana. w skali 1-5 daje jednak 4 ze wzgledu na to ze niektore aplikacje wolno sie otwieraja...

  • 0

    224. ~wr  2007-10-09 20:38:36  host: acqd123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od czerwca 2007. Prawdą jest, że w dni słoneczne prawie nic nie widać. Kupiłem na Allegro i nie mam problemów, o których czytałem powyżej. Nie zawiesił się ani raz. Nigdy nie miał zaniku słyszalności.Trzyma zasięg. Bateria trzyma przeszło tydzień (nie słucham muzyki). Miałem zamiar kupić inny, ale gdy przeczytałem o nich opinie - postanowiłem pozostać przy moim N.2610 !!! Pozdrawiam.

  • 0

    225. ~mONIA  2007-10-11 15:40:58  host: 87-205-33-235.adsl.inetia.pl

    Czy ktos wie dlaczego smsy czasami znikaja? i dlaczego w raportach jest inna godzina? I czy jak wychodzicie z szablonow to macie takie dziwne cofniecie? i czy dzwiek w tym telefonie jest taki cichy?

  • 0

    226. ~majusia : ]  2007-10-12 16:17:26  host: dns.pojan.net

    super koma ..... morze wygląda na normalną ,ale jest WYSTRZAłOWY a apropos konta .... *100# i dzwonimy , zgodze się z `yeah . mam ten telefonik i jestem zadowolona .... a jeśli chodzi o obudowy są 3 kolory złota,czarna i srebrna ..... ja mam czarną i nie mam zastrzeżeń , mam ją 1 rok i niedługo zmienię obudowę i koma będzie wyglądała jak nowa new a w śrotku łatwa w użyciu piękne tapety i dzwonki , duża pamięć : ) miodzio

  • 0

    227.  2007-10-17 14:32:36

    majusia, (lub ktoś kto ma ten telefon dłużej niż 3 miesiące)skoro masz go rok, to napisz ile trzyma bateria przy normalnym uzytkowaniu - ok. pół godziny rozmowy dziennie i kilka smsów, jak długo się ten cud ładuje, ile mozna nagrać dyktafonem? pomóżcie, proszę...

  • 0

    228. ~Nacia  2007-10-22 13:41:26  host: 80.51.234.230

    Ogólnie jestem zadowolona, ale brak mu kilku funkcjii. Ale można się w nim przeglądać!!!

  • 0

    229. ~czesio  2007-10-26 12:36:37  host: home3.wsb-nlu.edu.pl

    kupilem mamie ten telefon ale nie moge znalezc opcji zwiekszenia glosnosci smsa... gdyz jest dosc cichy i na zewnatrz nie slychac jak ktos pisze, to jakis bug czy co?

  • 0

    230. ~  2007-10-27 12:43:58  host: adlg152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    coś wam nie wychodzi bo ja mam 1000 znaków wysylania

  • 0

    231. ~mgg  2007-10-27 16:35:21  host: alm186.internetdsl.tpnet.pl

    do pasy89: smsy w tym telefonie maja zwykla pojemnosc 160 znakow. zaczyna sie od 999 konczy na 840 znakach w jednym smsie. pojemnosc ta skraca sie gdy uzywasz polskich znakow.

  • 0

    232. ~  2007-10-27 23:21:01  host: egf210.internetdsl.tpnet.pl

    mam te telefon w zastępstwie... jest strasznie słaby..:( strasznie wolno działa kiepski wyświetlacz, przy mocnym słońcu nic nie widać...:( po co go do kompa podpinać?? żeby zgrać mp3? telefon ma około 4MB pamięci co tam się zmieści 1 mp3??

  • 0

    233. ~tomi  2007-10-30 20:22:45  host: fhu130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tą nokie i mam z nią jeden problem nie mogę ściągnąć tylnej klapki od baterii. pomóżcie plisss

  • 0

    234. ~Kelut  2007-10-31 10:16:14  host: abxi170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W jednym z postów ktoś napisał że sms w tym tel ma 70 znaków? To prawda? Chce kupic sobie ten tel w sumie nie duzo kosztuje a tel jest do pisania i dzwonienia i nic innego...prosze o odp

  • 0

    235. ~max  2007-10-31 19:09:08  host: aoi161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ewik ten tel ma mp3 ale jako dzwonki ! nie ma odtwarzacza mp3 ;) poza tym muzy nie wrzucisz bo ma za mało pamięci ...

  • 0

    236. ~erika  2007-11-02 20:16:17  host: em21313622459.teleton.pl

    telefon kupilam dzisiaj bardzo mi sie podoba ma GPRS I APA io co mi chodzila ma MP3 jest bradzo dobty ma MMs naprawde telefon wedlug mnie jest piekny jest troszke duzy ale nie az tak sciagnelam juz sobie tapetki itp. muzczki ten telefdon sluzy do dzwonienia ale jest w nikm tez duzo rozrywki wlasnie np grrs i naprawde 6 za ten telefon: zalety:gprs,ap,mp3,bateria, wady. brak narazie zadnych wad jie znalazlam bateria (niby) wytrzymuje okolo 2.tyg. iu nie prawda ze jest do bani alebo sie psuje moja przyjaciolak ma go kilka miesiecy 6-7 i ani razy jej nie spadl mi tez nie:) trzyma jej bardzo dobrze pozdrawiam i polecam:)

  • 0

    237. ~SDFGSGSG  2007-11-03 10:56:19  host: em213136224188.teleton.pl

    dzwonisz do operatora i moiwsz zeby ci wlacyl GPRS!!

  • 0

    238. ~chensey  2007-11-03 23:04:41  host: mail.zar.vectranet.pl

    polecam dla dzieci tel a mp3 to raczej pzdura

  • 0

    239. ~kasia  2007-11-06 20:31:58  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    jak sie w tym telku włacza gprs ....;/;/;/

  • 0

    240. ~wasacz93  2007-11-08 12:13:37  host: gs-3.netmax.net.pl

    Kto ma kłopoty z ustawieniem GPRS, niech zajrzy tu: http://www.wapster.pl/autokonf.aspx?menu=1&pos=7 Mają autokonfigurator. Proste i skuteczne ;).

  • 0

    241. ~grzesiek92ster  2007-11-10 14:58:53  host: bhq11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanie do posiadaczy tego telefonu :Przesylam przez mms plik real music ale plik jest uszkodzony i nie mozna wyswietlic obiektu... Czy da sie rozwiazac ten problem ? Czy wtedy gdy przesle plik przez kabel USB to bedzie tak samo ? BArdzo mi zalezy na posiadaniu kilku dzwonkow Real Music a nie wiem czy kupowac kabel USB bo jesli bedzie tak samo to nie ma po co kupowac... Prosze o szybka odpowiedz i z góry dziekuje ;)

  • 0

    242. ~zorro  2007-11-19 20:15:56  host: chello089079009006.chello.pl

    jak-sie-wgrywa-fotki-do-niego?

  • 0

    243. ~AgaW_27  2007-11-20 10:26:36  host: host-217-172-245-73.lodz.mm.pl

    Mam ten telefon chyba z pol roku,ale wymieniam go na cos lepszego jednak brak irdy bloota i aparatu jest wkurzajace!!no i ta pamieć,wgralam dwie mp3 ale musialam je sciac przez program do skracania musy bo cala mp3 nie wejdzie:/kabel pod usb tez zadzialal moze ze 3 razy a teraz nic komp nie widzi mojego fona i dupa! zostalam z wgranymi dwoma dzwonkami i tyle:/no i bardzo maly wyswiatlacz!!kolory tez takie sobie....ogolnie bardzo bardzo prosty telefon! dla osob ktore tylko dzwonia czy pisza moze byc ale ja jednak potrzebuje czegos wiecej tak tez zamieniam go na E50:)

  • 0

    244. ~Paha  2007-11-23 13:38:49  host: 83-238-53-2.ip.netia.com.pl

    Mam ten telefon od kilku dni jest dobry bateria jest naprawde super wygląd ma też nie naganny a wyswietlacz cóż każdy telefon ma jakąś wade ale ogólnie jest spoko!

  • 0

    245. ~dani  2007-11-25 15:57:11  host: dvm162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    extra mam ten telefon 3 miesiące i jest spox .

  • 0

    246. ~stq  2007-12-11 23:11:19  host: aax115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam od ponad 2 lat...ani razu nie miałem powodów do narzekania ...niewiesza sie ,mp3 da wpakować na dzwonek ,dobrze się sms pisze oraz jakos rozmów ok ...tani telefonik ,mozna polecić wszystkim :) bez bajerów ale solidnie ...i chyba o to chodzi :)

  • 0

    247. ~yara  2007-12-14 13:25:05  host: 213.25.15.7

    Telefonik fajny, tylko nie ma obcinacza do paznokci

  • 0

    248. ~Oliwka  2007-12-16 17:52:46  host: 6.ver.airbites.pl

    Ja mam tą Nokie jest bardzo fajna dla mnie nawet leprza o sony erikso k510i bo ja mam dwa telefony bo jestem bardzo bogada mam super domek w górach i wogóle mam zaje..ste życie :) ;)

  • 0

    249. ~masca  2007-12-17 10:00:10  host: ebo234.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon można dać małolatowi na gwiazdkę lub komunię...bez żalu jak ja zgubi....

  • 0

    250. ~KAROLA!!!!!!!  2007-12-18 17:45:08  host: bnd232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM pytanko!!!!!!Czy w waszym telefonie nokia 2610 godzina na wyswietlaczu nie zgadza sie z godzina raportów i wiadomosci odebranych>???????/U mnie jest 1 godzinna roznica :(

  • 0

    251. ~mrtomek  2007-12-18 20:01:41  host: 119-034-003.adsl.szeptel.net.pl

    hej mam ten telefon i mam pytanie czy mozna przesyłac dzwonki kablem i tapety ?????a jak wysyłac dzwonki polifoniczne w mmssie

  • 0

    252.  2007-12-24 17:52:53

    ej to opłaca się kupić ten telefon????A ma on mp3 bo widzę że niektórzy piszą że ma proszę o szybką odpowiedz na forum

  • 0

    253. ~Anka  2007-12-25 00:04:27  host: aun146.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy przycisk ,,menu,, też u was tak ciężko chodzi? Może z czasem się polepszy, jak myślicie?!

  • 0

    254. ~Hi Hi  2007-12-28 11:53:59  host: cbb231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do oliwka Rzeczywiście jesteś "bogada" i "leprza" i "wogóle" ale umysłowo to biedna

  • 0

    255. ~gasior  2007-12-30 13:18:08  host: xdsl.069.c66.petrotel.pl

    czy mozna ustawic dzwonek zeby grał odrazu głośno

  • 0

    256. ~Przem  2007-12-31 17:26:17  host: nat-35.ghnet.pl

    Telefon ok, da się podłączyć przez USB ale pamięci w nim niewiele :(

  • 0

    257. ~posiadacz  2008-01-04 23:27:32  host: bhf48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich posiadaczy tego telefonu. NA poczatku chcialbym podkreslic ze mam go prawie rok wiec moge duzo o nim powiedziec. Gdy go kupilem bylem po prostu zachwycony(nie jestem wymagajacym uzytkownikiem, cenie sobie wygode i funkcjonalnosc w telefonach) nie dosc ze telefon ma bardzo fajny wyglad to jeszcze jest bardzo wygodny w obsludze, naprawde wygodnie i szybko pisze sie na nim smsy i szpera w menu. Wyswietlacz rowniez jest dobry, bardzo czytelny, lecz przy duzym sloncu nie widac niestety, no ale przeciez caly czas na sloncu sie stoje:) Jest bardzo wytrzymaly(kilka razy spadal na asfalt, beton itp z roznych wysokosci i nic mu nie bylo oprocz malutkich zarysowan ktorych praktycznie nie widac) bateria trzyma mi naprawde dlugo, przy srednim uzytkowaniu nawet tydzien:) wiadomo ze nie wytrzyma tyle jesli ktos bedzie caly dzien sie bawil i pisal smsy.... No to teraz nieliczne wady: pierwsza z nich jest to ze telefon czasami lekko przymula w menu kiedy np chcemy otworzyc jakas gre lub aplikacje, ale wierzcie mi ze nie ma co sie tym przejmowac:) Kolejna wada jest wlasnie wyswietlacz na sloncu, o czym juz powiedzialem. Przy odebranych wiadomosciach nie ma informacji o ktorej zostala nadana co jest bardzo niewygodne(trzeba otworzyc opcje i detale wiadomosci zeby sie dowiedziec). Ogolnie mowiac telefon jest naprawde swietny. Odradzam go osobom, ktore sa wybredne i chca naprawde wiecej od telefonu, ja mam 15 lat i ten telefon mi wystarczy:) Stworzono go dla ludzi ktorzy cenia sobie wygode i funkcjonalnosc tak jak ja dlatego przed zakupem telefonu najpierw zastanowcie sie czego tak naprawde od niego wymagacie, bo potem niektorzy marudza w komentarzach ze jest on taki i taki....chcecie multimedia? kupcie sobie jakis SE i bedziecie mieli, po roku wam padnie a nokia choc nie slynie z telefonow multimedialnych to moge zapewnic ze nigdy nie zawiedzie. Pozdrawiam

  • 0

    258. ~LinQa  2008-01-06 09:25:24  host: cej245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam tego fona prawie poł roku i chce zmienić. Po pierwsze: nie ma aparatu Po 2: ani Bluetootha ani nawet Podczerwieni... Po 3: pamięć denna... 2-3 MGB Odtwarzacza mp3 brakuje, i nie wszystko da się odczytać jak ktoś ci wyśle. Jednym plusem jest bateria: tzryma ponad 2 tygodnie!

  • 0

    259. ~dj  2008-01-09 18:58:07  host: 119-034-003.adsl.szeptel.net.pl

    telefon ma mp3 na moej noki mam 11 mp3 i jestem z nej zadowoony !!!!!!!! tylko mam pytanie czy ona ma USB czy nie?????

  • 0

    260. ~edi  2008-01-14 10:35:05  host: host-111-159-remedium.igloonet.pl

    proszę, niech sie ktoś ustosunkuje do wypowiedzi, że ta nokia ma mało znaków przy pisaniu esemesów. Czy ktoś konkretnie może napisać jak to naprawdę jest? czy Ta nokia ma 160 znaków, czy mniej?

  • 0

    261. ~mala  2008-01-18 18:30:43  host: pi152.dhcp.adsl.tpnet.pl

    kupilam telefon nokia 2610 przelozylam karte i nie rozumiem czemu nie mam starych wiadomosci,zawsze uzywam pamieci sim.co zrobic?

  • 0

    262. ~made in garwolin  2008-01-20 21:26:13  host: 80.50.246.86

    chcialbym sie dowiedziec ile sie miesci smsów w skrzynce odbiorczej

  • 0

    263. ~Madarona  2008-01-29 22:16:56  host: franek.sti.net.pl

    Hello dzis kupilam tel Nokia 2610... ale jest pewien problem ze ktos do mnie puszcza sygnala to nie wyswietla na ekranie kto do mnie dzwoni (tylko wyswietla "polaczenie" a na koncu pokazuje "brak numeru") polki mam wszystko zapisane na liscie kontaktow... prosze o pomoc...

  • 0

    264. ~iwka  2008-01-31 15:46:50  host: 193.201.167.200

    ja tez bym chciala sie dowiedziec ile wiadomosci sie miesci??? bo jesli tylko 30 to nie biore tego fona...

  • 0

    265. ~natka44  2008-02-03 10:27:04  host: 80.244.153.16.debica153.tnp.pl

    Mam ten telefonik juz pare miesiecy i nie narzekam...Jest prosty w obsludze i ladnie wyglada.. nawet bateria trzyma dosc dlugo..Tylko ze jest strasznie powolny i na sloncu nic nie widac na wyswietlaczu..w sumie jest ok..

  • 0

    266. ~karoll6  2008-02-07 12:10:28  host: air26.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon prosty i funkcjonalny. Bateria trzyma bardzo dobrze, swietny komfort rozmowy, elegancki wyglad i przystepna cena. POLECAM!mialem wczesniej inne telefony z kartami pamieci, mp3 i aparatami, ale szukalem wlasnie czegos tak prostego i niezawodnego jak Nokia 2610

  • 0

    267. ~DmN  2008-02-13 20:31:14  host: adph243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie mam zamiar go kupić tylko chce wiedziec czy ten kabel jest do tego telefonu czy nie?

  • 0

    268. ~nek  2008-02-13 21:16:49  host: host-89-228-245-253.kalisz.mm.pl

    Jest to najgorszy telefon jaki mam w swoim życiu.Telefon jest mi potrzebny tylko i wyłacznie do łączności.A ten się do tego nie nadaje.Owszem mozna to robić ale w pomieszczeniu lub wieczorem w dzień na zewnątrz budynku nic nie widać.Reszta mnie nie interesuje.Odradzam

  • 0

    269. ~mikos  2008-02-23 00:38:19  host: ip-157-25-234-74.multimo.gtsenergis.pl

    mam go od pół roku. Niestety sms tylko 70 znaków, "miękkie" szkło na wyświetlaczu, po 6 miesiącach wygląda gorzej niż poprzedni mój siemens po 3 latach. Większość Mp3 nie chce się odtwarzać, na zewnątrz prawie nic nie widać (chyba że jest ciemno ;D). Z drugiej strony bateria cały czas trzyma 6-8 dni, przyjemne menu, dobry dzwonek.

  • 0

    270.  2008-02-25 11:51:42

    269. ~mikos wejdź w menu, wiadomości, ustawienia wiadomości, wiadomości SMS, obsługa znaków i zmień z pełnej na uproszczoną. i będzie można w 1 wiad wpisać 160 znaków. jak się nie zna na obsłudze telefonu to nie pisać że to jest wada bo wszystko da się ustawić. wystarczy być inteligętnym i próbować w ustawieniach ;) ja mam telefon od ponad roku (od 17 lut. 2007) i powiem szczerze, że jest najlepszym telefonem na świecie z tych z niższej półki. po prostu ideał. a wiem co mówię bo w soim życiu miałem i mam tyle telefonów jak mało kto. Pozdrawiam ;)

  • 0

    271. ~emylka  2008-03-01 19:37:37  host: adlb179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam nastepujacy problem: otoz wlaczam sobie telefon podaje sobie kod pin i jest dobrze i mi wyskakuje zeby wpisac jakis kod zabezpieczajacy!! czy ktos wie jaki to kod?? prosze pomocy!!

  • 0

    272. ~domin  2008-03-08 22:42:58  host: 213-238-78-31.adsl.inetia.pl

    ~emylka musisz zdiac sim-locka

  • 0

    273. ~klawisz20  2008-03-12 11:51:46  host: 80.51.10.154

    czesc wam.od czerwca posiadam N2610.chce go sprzedac bo juz mam go dosc.mowicie ze tez wam wolno chodza.ja myslalem ze jest to usterka i chodzilem z tym do serwisu.tam mi napisali ze to jest normalne i ze takie byly zalozenia producenta.to jest denerwujace.nieraz jak pisalem ze slownikiem to na koncu wyrazu zamiast litery pojawialy sie cyfry.ta usterke udalo im sie usunac i na to narazie nie narzekam.mam rowniez problem z glosnikiem.po prostu nieraz zamiast dzwonka slychac klikanie a zamiast rozmowy jest cisza.oczywiscie w profilu jest tak ustawione jak nalezy.na szczescie bateria w miare normalnie trzyma.ale nigdy nie daruje sobie tego ze zmienilem N1600 na N2610.tamten trzymal 2 tygodnie.

  • 0

    274.  2008-03-12 12:04:22

    cześć wam.od czerwca 2007 jestem posiadaczem N2610.chcę ją sprzedać bo mam jej dość.chodzi wolno, głośnik się nieraz gdzieś chyba rozłącza bo zamiast dzwonienia słychać klikanie, zamiast rozmowy jest cisza.mam nadzieje że ktoś go kupi.wolałem swój stary N1600.na początku trzymał 2 tygodnie.tylko tyle że ma mniej funkcji.ale mam zamiar do niego wrócić.

  • 0

    275. ~sadsa  2008-03-27 15:39:07  host: w3cache.cn.net.pl

    pytanie czy wy tez macie w tym telefonie baterie 1100mha jak ja czy mniej co do telefonu to wyswietlacz jest troche slabo widoczny a regulowalem wszystko kontrast i kolory zero porawy jak ma sie juz troche zepsuty wzrok to ciezko zobaczyc ile pozostalo bateri

  • 0

    276. ~emylka  2008-03-27 17:25:55  host: adlw91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do domin: ale ja wkładam karte z tej samej sieci co byl kupiony ten telefon

  • 0

    277.  2008-03-31 17:39:25

    daremny telefon mam go już 1 rok i miałem go raz w naprawie ale 1 dobra rzecz bateria trzyma 5 dni a mp3 jest tylko po co jak to ma 2,6mb pamięci jak się wszystko usunie

  • 0

    278. ~sawol  2008-04-08 17:38:57  host: dynamic-78-8-19-21.ssp.dialog.net.pl

    do emylka prawdopodobnie aktywowany został "kod zabezpieczający" telefonu ,domyślnie w noki jest to 12345 spróbuj.Jeśli chodzi o empetrójki to ładnie chodzą (32kbps o częstotliwości 44100 używam starego,darmowego CDex-a )oczywiście nie ma sensu wgrywać całych mp3-jek, ja porobiłem 30-40 sekundówki do dzwonków i grają.

  • 0

    279. ~sawol  2008-04-13 11:43:18  host: dynamic-78-8-19-179.ssp.dialog.net.pl

    do emylka masz włączony kod telefonu a w noki jest domyślnie 12345,działają mp3-jki (32kbps na 44100)mam zrobione 30-40 sekundówki jako dzwonki działają wyśmienicie,telefon ma mój ojciec i nie narzeka.

  • 0

    280. ~sivyns  2008-04-13 21:22:55  host: nat-01-033.rtk.net.pl

    LUDZIE!!! Kiedy Wy wreszcie zrozumiecie kiedy 160 a kiedy 70 znaków!!! Już czytam po raz n-ty... Przy wysyłaniu polskich znaków zmienia się kodowanie smsa stąd więcej danych przypada na jeden znak - a mniej znaków na smsa (chyba logiczne?). Należy podkreślić, że dotyczy to wysyłania znaków a nie samego ich pisania na telefonie - bo przecież można mieć je wyświetlone na ekraniku a tel ich nie wysyła, bo tak jest ustawiony (w nokiach należy poszukać w ustawieniach wiad. opcji obsługi znaków).

  • 0

    281. ~sawol  2008-04-14 20:47:51  host: dynamic-78-8-19-179.ssp.dialog.net.pl

    emylka masz włączony kod zabezpieczający telefonu a domyślny dla noki to 12345,mp3-jki działają(32kbps na 44100)zrobione starym,darmowym CDex-em jako 30-40 sekundowe dzwonki.

  • 0

    282. ~Nikola XD  2008-04-20 15:41:36  host: 6.ver.airbites.pl

    hmmmmmmmmm... Telefon dyść fajny jestem z niego zadowolona.Aha niektóży piszą że mają telefon i sie pytają czy mam USB co za matoły !!! Wy chyba nie wiecie co to USB to jest kabel co sie podłancza do kompa i se można ściągać z nieko na fona.NOKIE 2610 NIE MAJĄ USB

  • 0

    283. ~anonimowa  2008-04-22 12:06:51  host: 62.233.233.30

    telefon jest badziewny zawiesza sie a mam nowy malo pamieci co prawda jest mp3 ktore sie nawet nie zmiesci i trzeba je ucinac i przyspieszac nie razdze bardzo ciche dzwieki

  • 0

    284. ~gosiak  2008-04-26 02:43:06  host: d90-129-121-4.cust.tele2.pl

    ma skopany software...nie dochodza z niego wcale albo tylko w kawalku smsy ktore skladaja sie z wiecej niz 1 czesci... w innych nokiach tak nie mialam... z wyswietlaczem jak juz ktos napisal, wielka porazka na sloncu, zobaczyc cos to niezla sztuka...poza tym telefon jak telefon...jesli wyzej wymienione nie przeszkadzaja to jest OK

  • 0

    285. ~  2008-05-03 16:02:34  host: adla103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do sawol juz próbowałam ten kod 12345 i nie działa nadal

  • 0

    286. ~andrzejek kozłiołek  2008-05-07 17:35:29  host: staticline18450.toya.net.pl

    jest to naprawde dobry telefon jestem z niego bardz0 zadowolony

  • 0

    287. ~blue...  2008-05-08 12:29:53  host: y132.net141.okay.pl

    pewnie, że nie mają USB, gdyż mają mini-USB... indolencja, to straszna rzecz...

  • 0

    288. ~lolant  2008-05-08 18:52:46  host: host-86-111-101-232.tvk.torun.pl

    Mam ten telefon już od ponad półtora roku. Jestem dosyć zadowolony, ale ma kilka wad. Po intensywnym użytkowaniu bateria starczy mi max. na tydzień, a była dobrze sformatowana, telefo łatwo się rysuje... i dziwna sprawa, gdy wciskam szybko środkowy klawisz wyboru, gwiazdkę i jeszcze raz środkowy klawisz, włącza się menu, a klawiatura jest zablokowana... mam do niego kabel usb, jest niezły...

  • 0

    289. ~dominator  2008-05-17 14:55:24  host: public64275.xdsl.centertel.pl

    mam problem chodzi o to że mam za dużo esów i nie mogę nic zrobić z esami ani wysłać ani nic co teraz robić????

  • 0

    290. ~ufo  2008-05-21 14:53:14  host: 77-253-249-194.adsl.inetia.pl

    OK fonik polecam

  • 0

    291. ~sawol  2008-06-15 20:14:06  host: dynamic-87-105-99-101.ssp.dialog.net.pl

    do 285 może ktoś ci wpisał przypadkowo kod zabezpieczający,jeśli tak spróbuj w jakimś serwisie może odblokują,ja rozkładam ręce.

  • 0

    292. ~DmN  2008-06-28 20:55:09  host: adoe220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja w SMS mam 1000 znaków ;) telefon dobry chodź boli to że ma 3mb;/ mało mp3 wchodzi ... na moim 2610 nie słychac różnicy miedzy mp3 o bitrate 48kb/s mono a 128kb/s stereo;] mms troche zwalone mp3 ktora waży 170kb nie chciał fon przyjać;/ na słońcu gówno widać ;] czasem sms-y ucinają sie w połowie ;] ale i tak ten telefon jest dobry i polecam:) sms y sie bardzo szybko pisze;)

  • 0

    293. ~DmN  2008-06-28 20:59:56  host: adoe220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja miałem baterie w komplecie 1100 mha i mi trzyma 3 tygodnie;) dodam że pisze sms non stop

  • 0

    294. ~Olka  2008-06-29 13:11:00  host: 90-156-10-93.as.kn.pl

    Czy wiecie może, czy da sie zwiekszyc glosnosc w czasie rozmowy - ledwo co slysze tych, co do mnie dzwonia :(

  • 0

    295. ~Lenka  2008-07-03 00:26:28  host: host-89-228-81-167.olsztyn.mm.pl

    ja sie zastanawiam nad kupnem tego telefony ale po tym co tu widze to sięę troche waham :)

  • 0

    296. ~...  2008-07-10 16:57:33  host: 208-168.compnet.com.pl

    taki sobie jest

  • 0

    297. ~do oliwka  2008-07-17 18:15:21  host: abzz91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oliwka hehe taka jestes bogata a takie slabe telefony masz?:)

  • 0

    298. ~12345  2008-07-17 18:25:51  host: abzz91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    emylka standardowy kod zabezp.12345

  • 0

    299. ~:)  2008-07-17 18:32:43  host: abzz91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lenka nie wahaj sie! ja kupilamdzis za 120 zl nowiutenki oplaca sie jest fajny

  • 0

    300. ~roguc  2008-07-21 21:03:39  host: acod138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie ten telefon nie ma usb, wyswietlacz niewyraźny ale ogólnie tel jest ok - dla nie wymagających użytkowników, bardzo wytrzymały. warto zwrócic uwage na 2600 classic i 2630 - mają bluetooth i aparat vga. aha ja tylko potrzebuje informacje - jakie są tytuły gier w tej nokii a są w aplikacjach 3 pozycje. proszę o pomoc:)

  • 0

    301. ~ellllllo  2008-08-08 19:30:59  host: 88.220.64.66

    witam mam pytanie do użytkowników tego telefonu odnośnie baterii, większość pisze tu, że długo trzyma ale producent podaje, że do 3h rozmów czy faktycznie tak jest pytam bo telefon fajny bez zbędnych bajerów ale jeżeli tylko 3h to nie dla mnie proszę o odp.

  • 0

    302. ~Grabos  2008-08-18 12:52:27  host: chello089078187084.chello.pl

    a czy ktoś z was próbował pisać SMS w tym telefonie za pomocą T9? Masakra! Telefon ma słaby procesor i nie nadąża z uzupełnianiem wyrazów. Ten sam problem dotyczy przegladania SMS-ów. W momencie kiedy próbuje się je szybko przewinąć w górę lub w dół, telefon staje. Jezeli da mu sie 2 sekundy przerwy to dochodzi do siebie. Strasznie irytujące. W autoryzowanym serwisie nokii powiedzieli, że "te telefony tak działają". Dla mnie jest to dobrych 8 lat z techniką wstecz. Miałem juz kilka nokii z których byłem bardzo zadowolony, z tej juz na początku użytkowania jestem zawiedziony. Ponieważ są to podstawowe funkcjonalności telefonu komórkowego odradzam jego kupno. Pozdrawiam

  • 0

    303. ~natalcia  2008-08-31 19:07:28  host: 89.231.193.183

    mam tn telefonik juz prawie rok i jest ok.......nie ma zadnych bajerów ale w koncu telefon jest od tego zeby dzwonic i wysylac sms-y...

  • 0

    304. ~marecki  2008-09-08 16:37:34  host: chello087207072215.chello.pl

    mam pytanie. nie wiecie moze ile kosztuje wymiana wyswietlacza w tej nokii?? bo mi sie wylał ;/ i czy w ogole sie opłaca wymieniac?? nie mam gwarancji do niego

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet