Nokia 2600 - opinie
Telefony Nokia Nokia 2600 Opinie o Nokia 2600

Nokia 2600

w sumie: 162
  • 0

    1. ~hej  2005-01-19 16:16:00  host: hq162.internetdsl.tpnet.pl

    Co ta nokia wyprawia? Nowy model a taka lipa.... NIC w nim nie ma!!!

  • 0

    2. ~Pablo Romero  2005-01-19 21:06:00  host: auh175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Naprawde nic w nim nie ma... To model dla niedoswiatczonych, ktory wyglada na elegancki i exkluzywny. Taki szpan...

  • 0

    3. ~mic  2005-01-24 12:36:00  host: ppp182.ostnet.pl

    oni są śmieszni ta noki wyglada nawet nawet lecz oprocz radai i kolorowego wyswietlacza nic tam niema nawet glupiej pdczerwieni w którą są wyposażone starsze telefony tk jak mój SIEMENS SL45i tylko fajny wyglad i nic pozatym

  • 0

    4. ~sergeant  2005-01-26 10:51:00  host: hq78.internetdsl.tpnet.pl

    ale badziewie!!!! jak można takiego złoma w dzisiejszych czasach na rynek wprowadzać?? to już n3510i która powoli na emeryture odchodzi jest o niebo lepsza:)

  • 0

    5. ~Dj Martha®  2005-01-26 19:37:00  host: ip-81-210-33-196.netia.com.pl

    boze co to jest??!! moja ciocia ma...jest do bani! to nie ma ems-ów aparatu JAVY!! no bez przesady duzo starsze maja....!! to straszne nokia mnie zawiodla BARDZO!

  • 0

    6. ~sędzia  2005-01-30 20:06:00  host: 81.186.239.6

    ej chłopaki,, jak małe dzieci :)
    ta nokia jest ok, dla kogoś kto nie miął jeszcze tel,(dlatego nie ma bajerów bo chodziło o niską cene aparatu)ciekawe jakie były wasze pierwsze tel ;)twardziele
    napewno nie wypasione jak 2600.



  • 0

    7. ~Michał  2005-01-31 14:30:00  host: host-81-190-35-172.szczecin.mm.pl

    jedyne co mi się podoba to ciekawy układ klawiatury - to wszystko

  • 0

    8. ~opus  2005-01-31 22:12:00  host: duw68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie wspaniały! Po cholerę mi dodatkowo aparat, java, EMS, MMS, Bluetooth czy IrDA! Nigdy nie pobierałem dzwonków, tapet, wygaszaczy i nie zamierzam.

  • 0

    9. ~dzosza  2005-02-01 22:56:00  host: host-81-190-233-147.chelm.mm.pl

    Co za bzdury piszecie telefon git.A jak sie komus nie podoba to niech nie kupuje.Telefon swietny szczegolnie dla kogos kto nie ma czasu ani potrzeby na rozne bajery.

  • 0

    10. ~  2005-02-10 05:36:00  host: h-218-233.globsat.com.pl

    Miałem w ręku i pobawiłem się troszkę tym czymś - Ale kicha ! - Klawiatura plastikowa, strach wziąć do ręki. Pomijam fakt, że strasznie ubogi. Jak ktoś chce tela bez bajerów to polecam luknąć na coś inszego. To coś powyżej to pomyłka Nokii - NOKIA PRZEPRASZA ZA TEN MODEL.

  • 0

    11. ~mol666  2005-02-12 23:07:00  host: awd109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest dobry dla ludzi, którzy nie chcą wydać dużo pieniędzy i nie potrzebują bajerów. W stosunku tel-cena wypada świetnie. NARA!!!

  • 0

    12. ~mar  2005-02-14 07:51:00  host: akt26.internetdsl.tpnet.pl

    telefon zdaje się być robiony pode mnie (użytkujący telefony w sposób tradycyjny), możnaby się pokusić jeszcze o obcięcie paru funkcji jak gry czy arkusz kalkulacyjny. rewelacyjny telefon dla ludzi, którzy DZWONIA!!!

  • 0

    13. ~abert  2005-02-14 14:37:00  host: aqy2.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik faktycznie bez bajerów, ten "arkusz kalkulacyjny" to gruba przesada, ot zwykła tabelka + -. Właściwie nie wiadomo w jakim celu dali kolorowy wyświetlacz, bo mmsów nie odbierzesz ani nie wyślesz. Ale do tradycyjnego wykorzystywania ( dzwonienie + sms ) napewno jest ok. Dla wielu osób zaletą będą też duże klawisze. Generalnie polecam ale do pracy. Do zabawy itp. zdecydowanie odradzam, napewno nie wzbudzi podziwu kolegów.

  • 0

    14. ~miloki  2005-02-25 13:38:00  host: dod14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy chcecie od noego jak was stac na telefon za 1000 zlotych to sobie kupcie.jest fajny szczególnie dla dziewczyn

  • 0

    15. ~super_electricc  2005-03-08 12:48:00  host: rtr.ilabs.pl

    Ten kto kupuje Nokie badziewie nie znajdzie sie...nie poczuje sie nigdy jak w siodmym niebie. :-))). Co do tel : tandeta dla ludzi co byliNIEZADOWOLENI z Samsunga c100 lub c110...

  • 0

    16. ~piotrek  2005-03-09 23:01:00  host: dmx155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sprzedalem nokie 6100 i kupilem 2600 w abonamenciei mi tam pasuje.pozatym ze ma bardzo ladny wyglad to jest pozbawiona bajerow ktore sa potrzebne ale dzieciom.chcecie aparat??kupcie cyfrówke:)zdjecia z nokii sa beznadziejne wiec po co ?? pozdrawiam.2600 jest cool

  • 0

    17. ~ostry  2005-03-24 19:02:00  host: dsp147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce uświadomic niektórych co tu pisza do czego słuzy telefon. telefon słuzy do rozmów i pisania sms-ów a nie do zabawy. Nokia 2600 jest do tego idealna.

  • 0

    18. ~Alod  2005-03-30 15:27:00  host: 213.77.73.130

    Czekalem na telefon nieskażony tymi dzieciecymi bajerami. I w koncu sie doczekalem. Mam ten telefon. Ale brakuje mi w nim notatnika. Moj poprzedni telefon - SE t68i - dosc wypasiony jak na swoje czasy. I uzywalem w nim "telefonu", smsow, notatnika, wybierania glosowego. Tyle. Reszty nie tknalem. A bo i po co. Ale tego notatnika w 2600 mi bardzo brakuje. Szkoda.

  • 0

    19. ~:P  2005-04-03 18:57:00  host: dial-3705.wroclaw.dialog.net.pl

    uwazam, że kolorowy ekran uprzyjemnia kożystanie z telefonu, ale bez przesady... brak MMS, GPRS i WAP!!! to lekka przesada, tymbardziej, że jest to "dzieło" śwaitowego lidera(?)wśród produkcji telefonów komórkowch... Zawiodłem się... nakoa 3510i z wyświetlaczem 96x65 pix rzeczywiście jest o niebo lepsza, chociaż też beznadziejna... Ciekawe czy cena szybko padnie:P

    A juz 4-ro głosową polifonie u większości Nokii pozostawiam bez komentatza

  • 0

    20. ~kasia  2005-04-08 12:41:00  host: pa139.antoniuk.sdi.tpnet.pl

    mam zamiar kupić tą komórkę,jest malutka i fajniutka, niczego wiecej mi nie trzeba jak fajny mogel:) pisanie smsów i dzwonienie:)

  • 0

    21. ~damian  2005-04-09 13:17:00  host: host-ip118-198.crowley.pl

    telefon jest po to zeby dzwonic i wysylac smsy i ta nokia jest wystarczajaca

  • 0

    22. ~baca  2005-04-22 16:46:00  host: eaj100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon!!!
    bateria trzyma ponad tydzień

  • 0

    23. ~  2005-05-03 18:53:00  host: 47.e-nterart.pl

    super fonik dla ludzi nie wymagajacych od telefnów: foto, mp3, latania w kosmos i chodzenia na rzesach..Jednym słaowem telefon dla ludzi ktorym telefon jest potrzebny do dzwonienia a nie bujania w chmurach czy bajerowania lasek:-/...Nawet cena nie jest zbyt wygorowana!!!poleam

  • 0

    24. ~Mati  2005-05-08 10:09:00  host: doc147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Idealny telefon miałem nokie 3220 i ją sprzedałem poniewarz stwierdziłem ze nawet 75% funkcji tego telefonu jest mi nie potrzebne i ich nie wykorzystuje a ten ma wszystko co potrzeba . Polecam wszystkim tylko nie dzidecią którzy się zachwycają głupią kamerą która i tak do niczego się nie nadaje .

  • 0

    25. ~mobii  2005-06-09 19:37:00  host: ddt93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od wczoraj mam ten telefon, w koncu telefon, bez zbednych gadzetow... telefon ma dzwonic i odbierac smsy. zdjecia zrobie cyfrowka... duzo lepsze. jedyny mankament jaki do tej pory zauwazylem to umiejscowienie przycisku nawigacyjnego zaraz nad "strzalkami", czesto przy operacji "strzalkami" przypadkiem sie naciska przycisk nad nimi... ale wiecej munisow nie zauwazono :) super telefon!

  • 0

    26. ~tadzikb  2005-06-11 15:15:00  host: 83.68.68.52.kutno68.tnp.pl

    szkoda,ze polifonia jest tak kiepska i ze w sieci jest tak malo gadgetow do tego modelu

  • 0

    27. ~Even  2005-06-12 10:48:00  host: h123.softpro2.pl

    To jest poprostu model niskobudżetowy, dla kazdego kto nie ma funduszy na super telefon, a ma polifonie i kolorowy(docyc dobry wyswietlacz, jest tez drbry dla osób starszych które potrzebują tylko dzwonic i wysyłas sms a nie łaczyc sie z wa[pem itp. Uważam że tel. jest dobry dla kazdego kto nie potrzebuje tych wszystkich bajerów! Ale sam bym go nie kupił bo za tą cene mam wiele lepszą Nokie 3100 lub Siemensa M55 :-) Pozdro

  • 0

    28. ~osiu  2005-06-20 22:16:00  host: fn174.internetdsl.tpnet.pl

    jest super prostacki jeszce takiego szjsu od nokii nie wiedziałem. MIałem go i nie che juz o nim słyszeć. Wszyscy sie na niego najpierw łasili a teraz juz powoli na komisie nie chcą

  • 0

    29. ~osiu  2005-06-20 22:19:00  host: fn174.internetdsl.tpnet.pl

    takiego szajcu jeszce nigdy nie wiedziałem ktory wyprodukowała nokia. Tym razem sie nie postarali. wyszscy sie na niego łasili a teraz nie mozna go juz powoli w komisie sprzedac. Mało funkcji. Mój tata ma inna nokia tam mozna zrobic 500 znaków w smsie na na tej tylko 200. Co za porazka nie polecam tego telefonu. TOTALNY SZAJS :(((

  • 0

    30. ~isooncia  2005-06-29 23:16:00  host: vh166.internetdsl.tpnet.pl

    wescie co wiem nie pasi nokia jest elegancka dobrze czyma bateria nie tnie sie i wogle po co komu drogi telefon w ktorym smsy pisze sie po 20min pomyslcie downu !! PoLeCaM noKiE 2600

  • 0

    31. ~zibi29  2005-08-07 08:34:54  host: zv78.internetdsl.tpnet.pl

    I o to właśnie chodzi, bez pseudo aparatów, bez bajerów i pierdół które się psują. Poprostu telefon do dzwonienia. Polecam normalnym ludziom.

  • 0

    32. ~damian  2005-08-07 20:53:11  host: sniezka.bmj.net.pl

    dobry prosty telefon

  • 0

    33. ~misiek19  2005-08-12 17:33:11  host: qe23.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl

    telefon dla mnie jest poprostu swietny, jestem uzytkownikiem tego tel i jestem bardzo zadowolony. Nie potrzebuje zadnych bajerow, jezeli ktos potrzebuje telefon do kontaktowania sie z ludzmi i smsow to polecam ten telefon. Dla normlanych ludzi i uzytkownikow, nie dla dzieciakow. Pozdrawiam

  • 0

    34. ~magda  2005-08-16 13:18:29  host: 213-238-73-4.adsl.inetia.pl

    Bajery,bajery,a zastanawialiście się ,że skoro ten model nie ma tylu zbędnych bajerów to powinienmiec przynajmniej dobra baterię.Mam go od 2 miesięcy.LIPA.Jeżeli nokia już wypuszcza prosty telefon do dzwonienia to przynajmniej niech bateria będzie z dlugim czasem dzialania.Zenada

  • 0

    35. ~Kuba  2005-08-25 15:24:49  host: deg181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od kilkunastu dni i żadnych problemów. Fakt - nie jest rozbudowany, ale dla mnie spokojnie wystarcza. Po co mi radio w komórce itp? Dla mnie telefon jest do dzownienia i SMSownia. Stabilny, dobrze wygląda.

  • 0

    36. ~ania  2005-08-26 14:33:52  host: agd30.internetdsl.tpnet.pl

    Słuchajcie po co komu pełno funkcji z których i tak nikt nie korzysta?!Dla mnie ten tel służy tylko do dzwonienia i wyayłania sms-ów.Dla mnie jest ok:)

  • 0

    37. ~iwon  2005-08-26 22:38:31  host: axj42.internetdsl.tpnet.pl

    a ja sobie dziś kupiłam nokie 2600 i jestem baaaaaaaardzo zadowolona! Bez bajerów itp. prawdziwe niebo dla tych co nie szpanują tylko naprawde potrzebuja tel do tego aby sie komunikowac.

  • 0

    38. ~xxx  2005-08-27 10:29:57  host: aik250.internetdsl.tpnet.pl

    to jest nawet gorsze niz 3310:) przecierz to nawet nie ma wapa, a tak poza tym mialem ja w rece i bardzo podoba mi sie polifonia i wibra i nic poza tym:)

  • 0

    39. ~kaska  2005-09-09 17:18:51  host: dt-vhf-1f4de.adsl.wanadoo.nl

    Mam ten model i jestem bardzo zadowolona. Po co mi aparat i inne bajery???? Telefon jest do dzwonienia, a nie do zabawy. Wiec ci ktorzy potrzebuja zabawy niech wybiora sie do sklepu z zabawkami...tam macie duzy wybor.

  • 0

    40. ~PIESIO CZESIO  2005-09-12 12:05:33  host: cgn194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WITAM! TRZEBA BYŁO WZIAŚC 3100 CENA PODOBNA NO ALE WYGLĄD JUŻ NIETAKI ELAGANCKI . . .

  • 0

    41. ~Michał007  2005-09-16 18:01:32  host: agg37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon podoba mi się Mało głupich bajerów itd. Klasyczny wygląd Jeśli chceczie aparat to kupcie sobie cyfrówkę

  • 0

    42. ~Natii  2005-09-17 22:33:09  host: dar151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie zastanawiam się nad kupnem Noki 2600 i muszę przyznać że mi się podoba :). Jest mała zgrabna i do tego leciutka. Nic dodać nic ująć Jest OK :)

  • 0

    43. ~spr  2005-09-24 14:45:40  host: cjo25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon nie jest ani dla poczatkujacych, ani dla wymagajacych. telefon sluzy do dzwonienia (jak sama nazwa wskazuje). mi nie jest potrzeba ani java, ani aparat, ani mp3. jak bede chcial ponagrywac filmy, porobic foty albo posluchac mp3 to uzyje do tego odpowiedniego sprzetu. dla ludzi z pusta kieszenia tez nie jest, bo taki taniutki to on wcale nie jest, hcociaz w mixplusie 36 kosztule obecnie 29 PLN. pozdrawiam

  • 0

    44. ~Ralf  2005-10-03 21:23:48  host: hotkey.bunkier.tbg.net.pl

    Ahh piekne czasy gdy jeszcze telefon byl telefonem! POLECAM, ale uwaga dzieciaki to telefon dla dorosłych!

  • 0

    45. ~crowgsm  2005-10-05 09:54:51  host: not-exist.net

    dial-3705.wroclaw.dialog.net.pl
    jak chcesz telefon z takimi funkcjami to czemu nie kupisz 6230i bo ciebie nie stac ten telefon jest taki bo ma byc prosty i tak naprawde ludzie którzy pisza ze zawiedli sie na tym telefonie bo wyszedł spod dłuta potetata w dziedzinie telefonii komórkowej jestescie smieszni przeciez nokia wydaje rewelacyjne telefony chcesz kup sobie n90, n94 czy chociaz n80
    telefon ten jest robiony na podobe 3310 prosty słóżacy do dzwonienia ja jak chcesz grac kup sobie playstacion chcesz aparat kup sobie cyfrówke a nie nażekasz na ten telefon
    2600 jest przeznaczony dla ludzi którzy nie chca lub nie maja tyle kasy by móc wydac 1000zł czy wiecej albo lubia prostote w dobrym wykonaniu

  • 0

    46. ~nokia fan club  2005-10-12 18:36:27  host: 80.51.249.26

    ja was nie rozumię po co wy kupujecie telefon do zabawy ?? chcecie zdjęcia kupcie sobie cyfrówke , zbędne pierdoły rozwalają tylko baterie !!a poza tym fonik jest ok !!
    pytanie ( czy za pomocą kabla można wgrać jakieś dzwonki , tapetki ??)

  • 0

    47. ~  2005-10-20 23:18:51  host: host-ip130-131.crowley.pl

    ten telefon w ogole jest do bani,mam go od 2 miesiecy a bateria trzyma zaledwie 2 dni ale bez zadnych zabaw,krotkie rozmowymoze 5 min i oklo 10 sms,Ile wam wytrzymuje bateria? jestem w sieci idea znaczy teraz orange

  • 0

    48. ~erka  2005-11-02 18:26:33  host: 83.16.144.198

    pełen syf z tejo tela,nawet bateria trzyma tylko 3 dni!PADAKA

  • 0

    49. ~Mateusz  2005-11-15 08:40:44  host: proxy.interecho.com

    Nie mam tego telefonu,ale uwazam ze telefon nigdy nie bedzie aparatem foto,konsolą do gier i odwrotnie.Ma sluzyc do komunikacji a te funkcje na pewno spełnia świetnie,mam zamiar go kupic mamie i tak sie stanie:-) Szczęść Bo!

  • 0

    50. ~Łuki  2005-12-11 20:39:14  host: 83.9.228.79

    Mam go od czwartku i jest kozacki :)

  • 0

    51. ~zxc  2005-12-13 14:00:12  host: 217-153-221-45.such.nat.hnet.pl

    ten tel jest dla ludzi ktorych nie obchodza zadne bajery.

  • 0

    52. ~wiking  2005-12-22 12:09:10  host: bdd62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałem sie dowiedziec czy ten telefon ma chociaz podstawowy kalkulator (+,-,*,/)?
    Jak ktos ma wieze na ten temat to niech pisze...

  • 0

    53. ~damian  2005-12-27 20:47:04  host: sniezka.bmj.net.pl

    super telefon bateria dlugo trzyma

  • 0

    54. ~Champion  2005-12-28 13:23:47  host: r4.ists.pl

    Dzisiaj ją kupiłem.Boże wybacz mi bo zgrzeszyłem.Miałem sam c100 ale go uprałem był o niebo lepszy.Zawsze walczyłem z monopolem noki a teraz kupiłem to...

  • 0

    55. ~Champion  2005-12-28 14:07:39  host: r4.ists.pl

    Brak bajerów mi nie przeszkadza miałem już wypasione telefony ale brak polifoni to troche przegięcie biorąc pod uwage jego cene(wcale nie mała jak na taki zabytek.

  • 0

    56. ~Champion  2005-12-28 14:13:44  host: r4.ists.pl

    Płacimy za logo Noki a ta daje nam badziewia za cene przyzwoitych tel. konkurencji.Mit noki-niezawodność.Nokie są jak ruskie czołgi-toporne,proste więc co może się w nich zepsuć.Nie mówie o tych wypasach za 2000 dostępnych dla nielicznych

  • 0

    57.  2005-12-29 13:34:59

    miałem ten telefon 2 miesiące i ... sprzedałem go ponieważ jest do niczego bardzo sztywny nie ma Irdy , nawet nie ma wapu więc po co te 4 mb pamięci ??!! Jeśli ktoś chce go kupić to odradzam !!!!!!!!!!!!!

  • 0

    58. ~Shaadar  2006-01-11 16:56:33  host: bialapodlaska2-Exatel.bpl.vectranet.pl

    mam ten telefon i jest ... taki sobie, do rozmow i pisania smsow nic wiecej, nie ma zadnych bajerow, nic nie mozna sciagac na niego, dobry dla ludzi ktorzy nie chca wydawac kaski na sciaganie dzwonkow, gier itp. Jak dla mnie ten telefon to gówno. Jedny plus to ze bateria dlugo trzyma, u mnie 14 dni :)

  • 0

    59. ~kinia  2006-01-11 17:50:12  host: dpn214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to najładniejszy i najfajnieszy telefon jaki kiedykolwiek widziałam..prosty bez żadnych bajerów typu radio, aparat czy internet..boże jacy wy jesteście nowocześni!!bez przesady...nokia 2600 the best;-))

  • 0

    60. ~Michaello_OS  2006-01-26 22:32:23  host: akp59.internetdsl.tpnet.pl

    wy nic nie rozumiecie. Nokia wprowadzila ten telefon dla ludzi, ktorzy cenia sobie prostosc i praktycznosc. Telefon nie ma praktycznie zadnych opcji bo jest przeznaczony dla ludzi, ktorzy telefon wykorzystuja do dzwonienia, a nie do grania, ogladania tapet i sluchania dzwonkow. Prosty telefon, do prostych, podstawowych czynnosci. Pozdrawiam o_O

  • 0

    61. ~cwaniak  2006-01-30 15:49:26  host: klient-236-213.petrus.com.pl

    ma fajny wygląd nic pozatym

  • 0

    62. ~grzyba  2006-02-04 23:08:59  host: 80.51.255.142

    Dostaliśmy go jako służbowe. Dramat. Muli straszliwie. Wyświetlacz kaszana ale najbardziej niedopracowana jest klawiatura. Dla Zimbwabwe chyba. Omijac z daleka.

  • 0

    63. ~Roksana  2006-02-12 20:33:01  host: pc202-152.kopnet.pl

    Ta komura jest super fajna ale mo by sie przydala lepsza

  • 0

    64. ~Kaśka>15  2006-02-16 16:18:55  host: 82.177.36.119

    Mam nokie 3510i a chce sobie zmienic i nie wiem co wybrac czy nokie 2600 czy lepiej siemensa a65 plis piszcie musze wiedziec a ludzie mi roznie doradzaja plisek piszcie z gory dzieki papa

  • 0

    65.  2006-02-20 20:35:31

    TO jest najnormalniejszy telefon!
    NOKIA nie myśli tylko o tworzeniu najlepszych telefonów! NIE wszyscy maja tyle kasy aby kupować telefon komórkowy za 500,1000,1500,2000,...3000zł ! ! ! ! ! !
    Nokia pokazuje ze nie zapomina tez o innych klijentach ktorzy racjonalnie mysla bo jezeli mam miec aparat cyfrowy to kupuje go w sklepie z duzo lepszym zoom'em i za mniejsze pieniadze bo powiedzcie mi szczerze na co mi taki fonik ze wszystkim ?
    Zeby mnie napadli za rogiem i dzgnęli nożem w brzuch? Nie dziekuje ale mi zycie jeszcze mile...żądzi NOKIA 6100 ! ! !
    A ta tez mi odpowiada...jak na probe a jezeli telefony NOKII mi sie spodobaja gdyz jeszcze siee NOKIA nie bawilem to sobie kupie NOKIE 6100 a nastepnie 6230i az do SONEGO ERICSSONA S700i lub nowszych od W800i

  • 0

    66. ~pietka  2006-02-21 00:15:41  host: acgm195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja właśnie kupiłem sobie i nie narzekam:)

  • 0

    67. ~mały  2006-02-27 20:59:41  host: 80.51.206.106

    Jest OK ma fajne panele ma mało bajerów ale jest fajna a ten frajer gada że ona jest do bani ciekawe jaką on mniał pierwszą pewnie NOKIĘ 3210

  • 0

    68. ~Kasia=D  2006-03-03 21:03:46  host: ees239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bdziewie... ale spoko dla np. osoby starszej, lub jako telefon służbowy gdzie nie sa potrzebne bajery. Lol ale jak dla mnie najlepsza w tej Nokiusi jest gra "Bounce" serio wciągająca i zajefajna:) A ja jestem właścicielką Nokii 6100 i jestem zadowolona:D Pozdro pa=*

  • 0

    69. ~kusak  2006-03-04 23:33:16  host: xdsl-3368.lodz.dialog.net.pl

    sedzia nie bądz taki hop do przodu bo ci tyłu zabraknie ;] juz mialem 3100 ale dostalem to i niestety zaluje wyboru. na pierwszy rzut oka: o ja ale fajna komóra i wypas i wogole. ale jak sie ma ją rok to zaczyna być syfna. juz po ok 2 miesiacach jest do bani. zaleta to duze i wyraźne klawisze. jezeli kogoś satysfakcjonuje jedynie sms i gadanie a nie jakieśtam zdjęcia filmy mms-y gry itd to ten telefonik jest dla niego. zaletą też jest sporawa bateria. w prawdzie tylko 850 mah ale starcza na ok tydzien normalnego uzytkowania :] pozdrawiam

  • 0

    70. ~  2006-03-04 23:37:34  host: xdsl-3368.lodz.dialog.net.pl

    jeszcze dodam co do opinni "painkillera" ze np ta nokia na allegro chodzi po 150-200 zł a siemens cx65 ktory ejst full wypas (tylko ma słabą baterie ale mozna dokupić) kosztuje od 200 do 350. więc? co sie bardziej opłaca? bateria 2400 mah koszt ok 25 zl :] pozdrawiam :)

  • 0

    71. ~nikt  2006-03-08 22:30:41  host: bbg123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wy jestescie walnieci kazdy wibierze to co zechce ja mam k750i moge srac na was bo wy nie macie tego co ja mam wiec nie skakac ze wy macie a ten tel nie ma czegos

  • 0

    72. ~tommy  2006-03-13 14:04:32  host: btl196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fakt maly ,zgrabny ale nic pozatym. mamy wkoncu XXI wiek trzeba isc do przodu a nie cofac sie w rozwoju

  • 0

    73. ~endrzi  2006-03-13 18:17:27  host: acpv172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy za pomocą kabelka mozna zmieniac w nim grafike ;/ dzwonki, motywy itp. ??

  • 0

    74. ~  2006-03-14 22:14:28  host: gaja.tpnet.pl

    Swietny telefon w koncu cos bez idiotycznych i zbednych bajerow. Dla osoby, ktora obejdzie sie bez aparatu, mmsow, gprsu i ciaglego zmieniania tapet i dzwonkow, telefon jak najbardziej pozytywny. Na pewno nie jest to telefon dla *buraczkow* ktorzy lubia pochwalic sie nowym dzwonkiem czy tapeta.
    Minusem na pewno jest slabo widoczny wyswietlacz podczas slonecznych dni, kasowanie ustawien po wyjeciu baterii i b.krotkie notatki w terminatrzu. Plusy to z pewnoscia ciekawy wyglad, wytrzymalosc, podswietlenie wyswietlacza bez odblokowywania telefonu poprzez "czerwony przycisk", pojemnosc ok. 100 SMSow, wysylanie SMSow "zdalnie" o zadanej dacie i godzinie - w koncu nie zapomnisz wyslac SMSa w urodziny dziewczyny ;) i swietna sprawa, blokowanie rozmow i SMSow z numerow wpisanych na "czarna liste". Szczerze mowiac dwie ostatnie opcje z automatycznym wysylaniem i blokada sa praktycznie nie spotykane w tej klasie telefonach - pomijam telefony z symbianem bo tam mozna wszystko ;)
    Pozdrawiam

    P.S. Zdjecia robie Canonem, a gram na PC, telefonem *tylko* dzwonie...

  • 0

    75. ~DEPRES  2006-03-23 13:35:01  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    Wspominam go bardzo bardz miło, mialem go praktycznie równo rok temu przez kilka tygodni, ale mowie wam ten telefon ma poprostu dusze, jeszcze dzis mam przed oczyma ten wspanialy wygląd menu. Mimo że mam teraz o wiele leprzy sprzęt E398 to zawsze będe go wspominał miło.
    Po prostu WSPANIAŁY TELEFON !!!

  • 0

    76. ~gosiek  2006-03-23 15:33:57  host: ajt186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja uważam,że ten telefonik jestok:) Własnie sobie go kupuje:) Miałam wypasionego simensa,miał wszystko co wy tu wymieniacie,miał tego tak duzo ze nie pamietam dokąłdnie co to było i do czego słuzyło:/ Wszystko to było nieuzywane przeze mnie,tylko wysyłałam sms,dzwoniłam,i czasami grałam jak mi sie nudziło.Teraz kupuje sobie własnie ta nokie,bo jest wytrzymała,jak kazda nokia,ładna i spełniajaca moje wymagania:)

  • 0

    77. ~~bartosz  2006-03-30 05:34:10  host: ebn202.internetdsl.tpnet.pl

    O tym telefonie mozna powiedziec ze jest ulepszeniem N3210. Dodano kolorowy wyswietlacz, wibre i nibyPolifonie.

  • 0

    78. ~michal_81  2006-04-03 18:32:20  host: 213-238-76-177.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od trzech tygodni i jestem z niego bardzo zadowolony,bo sluzy do tego do czego ma sluzyc czyli do rozmow i sms.Poza tym elegancko wyglada i sie nie wiesza jak sonyericson czy siemensy.Jak ktos chce sciagac nowe tapety czy dzwonki to moze sobie kupic za 10-30 zl kabel usb na allegro
    i robic to przez kompa.Najlepszy fon w swoim przedziale cenowym.Polecam;)

  • 0

    79. ~Tomek  2006-04-18 14:28:31  host: 83.238.192.1

    kurde w tej nokii mam zapisane kontakty w ksiazce telefonicznej a jak przychodzi mi esemes lub ktos dzwoni z tej listy i tak niewyswietla nazwy tylko numer co moze byc grane?pomocy poiszcie

  • 0

    80. ~Sika  2006-04-18 16:25:37  host: blf178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajn tel. Szczególnie chodzi o wygląd. Obsługa bez wiekszej komplikacji, bardzo elegancki. Duża zaletą jest cena. za niewielkie pieniądze można miec super tel. Na pewno nie jest przeznaczony dla szpanerów z przerostem mieśni nad mózgiem.

  • 0

    81. ~  2006-04-22 18:52:01  host: host-ip97-225.crowley.pl

    ale szajs!!! nawet siemens c35i ma CSD!!! zawiodlem sie na nokii ale wole siemensa:P

  • 0

    82. ~Shandy  2006-04-24 21:52:37  host: 217.153.80.46

    mam go od roku i nie narzekam, to co ma w zupelnosci mi wystarcza

  • 0

    83. ~Mati  2006-07-15 15:01:25  host: 82.160.42.166

    Moim zdaniem ten kom jest bardzo wytrzymały i wygodny. Mam go już troche i nie narzekam. Po za tym ze nie moze nic ściagnąć ma koplorowy wyswietlacz co najważniejsze. Ten telefonik nie sprawia mi żadnych problemów dlatego polecam go tym którym wystarczy kom bez bajerów a jak ktos chce sobie ściagnac tapety i dzwonki to sa na allegro kable PC i nie ma problemu kupić i podłączyć. GOROCO POLECAM

  • 0

    84. ~  2006-07-30 04:11:31  host: duq187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest OK, a jak ktoś chce jeszcze mniej bajerów, to polecam N1600, która jest jeszcze mniejsza i lżesza a bateria trzyma 14 dni jak nie dłużej!
    @79: Skonfiguruj sobie tela :P

  • 0

    85. ~@ni@  2006-08-01 15:59:55  host: due138.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie go dostałam w prezencie jest ok!! Tylko szkoda ze nie ma wapa i GPRS :(((

  • 0

    86. ~  2006-08-18 18:01:52  host: auq111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do d***z gprs ale wap to ciężki cios

  • 0

    87. ~??  2006-08-25 15:06:29  host: esk80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak można nim robić coś takiego jak: """wysylanie SMSow "zdalnie" o zadanej dacie i godzinie - w koncu nie zapomnisz wyslac SMSa w urodziny dziewczyny ;) i swietna sprawa, blokowanie rozmow i SMSow z numerow wpisanych na "czarna liste"."""

  • 0

    88. ~JAck  2006-09-01 16:42:06  host: 213-238-80-40.adsl.inetia.pl

    Kolejny telefon który trzyma dystans do tego całego szajsu (telefonów z 65 000000000 kolorów 1mld gb pamięci, irda, bluetootch, łącze satelitarno kanalizacyjne ^). Bardzo dobry tel. Po porstu z klasą. Zaniedługo telefony będą miały wbudowaną dyskretną toalete i kombajn do śniegu. Pozdro dla buraków którzy se puszczają "mega wypasione" dzwonki w autobusach komunikacji publ.na cały głos. Myślą że są szpanerami, tymczasem ja pukam sie w czoło z politowaniem. Pozdrawiam ludzi z klasą którzy zauważyli że telefon służy do dzwonienia.

  • 0

    89. ~Krystian  2006-09-08 21:14:31  host: host-217.149.246.27.zdnet.com.pl

    jak uruchomic system głośno mówiący ??

  • 0

    90.  2006-09-10 18:12:02

    powaznie on ma ta czarna liste polaczen?? na sms tez dziala?? no to wypas:) ale i tak go nie chcialbym,bo mi nie lezy jego wyglad, 1600 jest zgrabniejsza i mniejsza:P

  • 0

    91.  2006-09-12 00:14:42

    tak sie tym zainteresowalem, ze sobie instrukcje obslugi tego fona ze strony nokii sciagnalem:) owszem jest taka funkcja(ale dziala na zasadzie grup:/)ale to zadne tam blokowanie polaczen, poprostu tele nie bedzie ich sygnalizowal dzwiekiem!!!! i to jest fajne?? to juz mozna bylo sobie w 3310 zrobic, zrobic grupe, wladowac tam nielubiane numery i wylaczyc dzwieki dla grupy:// tu jest to TYLKO ulatwione:/ macie ten bajer:P

  • 0

    92. ~dud  2006-10-29 15:24:43  host: dwb55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem szczerze ze ten tel.moze i jest dobry ale rozwala mnie w nim to ze nie ma mms ani gprs ani wap!jak mam sciagac dzwonki i tpetki no własnie nokie sa drogie a gowno maja!!nie ma to jak SE albo benQ siemens!!

  • 0

    93.  2006-11-02 22:27:10

    Witam - od paru godzin jestem posiadaczem tego tego modelu (potrzebowałe czegoś prostego i taniego do numeru służbowego) i muszę stwierdzić, że pozytywnie mnie zaskoczył:) Obudowa solidna, klawisze wygodne, ekran jak na swoje 4096 kolorów bardzo wyraźny i przyjemny dla oka (mam porównanie - posiadam też o klasę lepszę 6020 i o dwie klasy "mocniejszą" 6230i). Telefonik dobrze leży w dłoni, menu banalnie proste choć powiem szczerze, że wydaje mi się, że ma nawet więcej "bonusów" (np. arkusz zadań) niż wspomniana 6020. Stylistyka klasyczna, całkiem elegancka. A do tego przyzwoita cena nówki - w granicach 250 pln. Jedyny mankament to oczywiście brak MMS, Java wydaje mi się zbędna w tak prostym modelu. Ocena jak na tę klasę 9/10.

  • 0

    94. ~Klaudia  2006-11-03 19:39:56  host: prosie21.aster.pl

    nokia 2600 jest fajna i dobra kupiłam ją sobie za 310 zł tydzien temu

  • 0

    95. ~;]  2006-11-13 23:41:57  host: vlan.efekt.net.pl

    za ile chodz ten telefon?? chodzi mi o uzywany ;]

  • 0

    96. ~Olek  2006-11-22 18:55:08  host: chello084010162204.chello.pl

    Ja mam ten telefon od pół roku i po 3 miesiacach użytkowania musze go codziennie ładowac - coprawda rozmawiam duzo ale bez przesady!!! Mogłem kupić 1600:(

  • 0

    97. ~**Wiki**  2006-11-25 20:25:28  host: abxx121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon nadaje się tylko do rzutu w dal,do niczego więcej!!!mam go 2 lata,teraz nie dałabym za niego nawet 1 grosza!!!!

  • 0

    98. ~rysia  2006-12-09 11:33:10  host: eas226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem ktura lepsza 1600 czy 2600 pomuszcie.normalnie dochodzą sms i połączenia wyśfietla kto to

  • 0

    99. ~  2006-12-09 19:31:32  host: dpl198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mocny tel bez bajerów

  • 0

    100. ~kopytko  2006-12-16 09:52:08  host: aju178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jak inne tylko troche za drogi jak na te funkcje które posiada.. osobiscie wole sony ericssona j220i lub sagema myx2-2m te telefony są sto razy lepsze od tej nokii i o wiele tańsze...

  • 0

    101. ~kaktus_1987  2006-12-27 09:30:20  host: 217.97.207.2

    dla mnie to jest z?om poniewaz ma funkcje podobne do nokii 3310 wiem bo mia?em oba te telefony

  • 0

    102. ~golas  2006-12-27 10:56:05  host: cia162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale naprawdze mms niema ale kicha ja chce mojemu btaru fać go na gwiazdkę dobry pomysł?

  • 0

    103. ~szczur  2007-01-02 17:32:06  host: aaor231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wlasnie mialem propoycje kupienia 2600 za 140zl i dodatkowo obudowa i sie wlsnie zastanawiam dlatego ze koledzy jednia mowia ze nie kupujmdrudzu ze kupuj i nie wiem;p

  • 0

    104. ~drwlodson  2007-01-24 22:58:16  host: cmt16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bawiłem się nim... wyświetlacz trochę niewyraźny ale idzie się przyzwyczaić... nie można zmienić tapety na swoją tylko na jeden z góry ustalonych tematów... ale obudowa stabilniejsza i lepiej wykonana niż w 6030... polecam dla młodszej siostry itp...

  • 0

    105. ~Andrzej1111  2007-01-26 19:24:08  host: bto221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już 4 miesiące używałem go tylko tydzień i kupiłem nowy a tamtem włożyłem do szafki... co to jest przypomina mi pustaka... Wyświetlacz jest mały i mało kolorów ma...dzwonki to piszczą a nie grają Drogi jest bo Nokia zawsze kosztuje swoje...Niektórzy to sie dziwią ze za 400zł kupi takiego wypasionego SE a nokia za 400zł to prawie nic nie ma dziadoski aparat itp... i dzwonki które mają 4 tony... Nokia to Nokia nie ma co porównywac do innych telefonów...

  • 0

    106. ~ero  2007-03-07 22:40:17  host: host-550b7aa6.sileman.net.pl

    wy dalny mylicie ze nokia jest droga a dlaczego powiem wam debile bo jak dzoistikiem ruszysz w se to odpadnie rzucie np.se k300i i nokiom 1600 se sie rozleci a nokia sie podracha . kupcie se nokie n93 lub innom z n series i poruwnajcie ze se k710i albo czemu se jest plastikowy i do dupy a nokie jest z lepszego i trwalszego tworzywa bo nokia jest drosza ale lepsz i bardziej wytrzymala

  • 0

    107. ~elctriC  2007-03-28 19:39:35  host: 87-205-139-228.adsl.inetia.pl

    nie jest prawdą, że płaci się "za logo nokia". Nokia ma nie tylko lepsze materiały z zewnątrz, ale i wewnątrz. Np. bateria w noki trzyma tak długo, gdyż w środku tela znajdują się przewodniki wysokiej klasy z niskimi stratami energi. Diabeł tkwi w szczegółach. Tak było, jest i będzie... Te telefony będą działać po 10 lat bezawaryjnie, podczas gdy posiadacze SE będą zwiedzać serwisy...

  • 0

    108. ~NOWYBOSS  2007-04-04 18:44:26  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    JAK NA SWOJĄ CENE MA DOBRE WYPOSAŻENIE!!! MÓJ KOLEGA MA SENDO KTÓRE JEST O WIELE DROŻSZE A MA PRAWIE TAKIE SAME FUNKCJE!!! WIĘC POLECAM TĄ NOKIE!!!

  • 0

    109. ~renata  2007-04-07 19:24:52  host: acdl16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialam tego telefonika krótko i jesli ktos nie wymaga bajerkow to moze byc ale cena to troche za duzo powinna kosztowac max do 200 złotych.jesli ktos potzebuje stabilny telefon i chcesz kupic to wez go mialam tez nokie 6020 totalne gowno aparat do dupy irda zamiast blutotcha to juz wole ta nokie mialam kupe telefonow nokie sa najlepsze samsungi tez a reszata to szajs .sony eriscony sa najgorsze mialam 3 i beznadziejne chyba ze dla dzieci kupilam corce .

  • 0

    110. ~pawel  2007-04-14 20:21:43  host: giewont-user.top.net.pl

    czegos tu nie rozumiem... telefon ma dzwonic. Po co mi tysiac bajerkow ktorych nie uzywa sie juz po tygodniu?? Dzieki tym kretynizmom macie niewygodna, bo mala klawiature, i baterie trzymajaca 2 dni. Tas nokia ma wszystko co trzeba do komfortowego UZYWANIA telefonu. Podkreslam - UZYWANIA, a nie chwalenia sie przed kolezkami.

  • 0

    111. ~mar  2007-04-16 16:44:58  host: c118-136.icpnet.pl

    a ja sobie kupilem nowa za 130 zl z allegro i jestem zadowolony:;]

  • 0

    112. ~no name  2007-04-16 20:30:24  host: proxy.tvoksywie.com.pl

    wlasnie jak pisze pawel,chcesz grac czy ogladac filmy kup ipoda a nie telefon,to jest tel ktory ma dzwonic odbierac smsy a nie do zabawy.Komentarze sa zbedne bo przez takich naiwniakow co placa za gry, tapety to juz nie jeden chate zbudowal przy czym cene telefonu wygorowal.Wiec po co pisac komentarz zjebany bo.. nie ma czegos tam w funkcji,napiszcie czy jest wytrzymaly itp

  • 0

    113. ~Żaneta  2007-04-21 17:28:08  host: w3cache.abp.pl

    Zgadzam się z opinią pawła popieram go :)

  • 0

    114. ~Marty$  2007-05-06 18:41:46  host: dkg211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tam lubię jak tel. ma trochę bajerów. Nie od razu całego windowsa, ale np. aparat, irdę, mp3 (chociaż jako dzwonki ;P) Co do tego fona to raczej nie mam zastrzeżeń. W sumie go nie mam, ale mój tata go miał i nie miał z nim problemów. Bardzo solidny tel. jednak polecam nokię 6070 (posiadam ją)ma mp3, aparat, kamerę, irdę, jest tania (509 zł), ładna i też solidna ;) W sumie: polecam obydwie komy :* Pozdro ;*

  • 0

    115. ~hania  2007-05-24 21:48:43  host: chello089079195130.chello.pl

    A ja go dziaijs kupiłam Co prawda w komisie, ale sie zobaczy ...

  • 0

    116. ~craxa  2007-06-03 20:55:17  host: rev-191-39.ramtel.pl

    badziewie ja mam nokię 3100 i jestem zadowolona a nokia 3600 jest dla frajerów

  • 0

    118. ~Yanek  2007-07-05 09:45:14  host: host-109.mokrus.kalety.net

    mam tego tela i niejest najgorszy ,ale mogl by byc lepszy moim zdaniem tlefon jest do dzwonienia i wysylania sms ,a nie do zabawy bo szybko pada bateria ....

  • 0

    119. ~Niuniek  2007-07-12 14:21:16  host: ebj10.internetdsl.tpnet.pl

    Miałam ten telefon przez 3 lata i bateria działa w nim nadal ok 7 dni:)) co do tego nie mam zarzutów, obudowa tez jest wytrzymała. Niezadowala mnie wyświetlacz i to że nie można na niego dawać własnych tapetek. Żadnych bajerów, ale juest wytrzymały. Tyle..

  • 0

    120. ~Yuroo  2007-07-28 01:47:58  host: 088156013246.ols.vectranet.pl

    Czy ktoś może mi poradzić jak można w tym telefonie podkręcic głośność w słuchawce, do tej pory uzyskiwałem to wciskając klawisz C na 2-3 sek.w momencie gdy ktoś do mnie dzwonił. Jednak teraz po całkowitym rozładowaniu baterii nie udaje mi się tego zrobić i cieniutko słychać.

  • 0

    121.  2007-08-05 15:16:27

    ta nokia to zlom!!!!!! po co kupywac 2600 lepiej kupic 3310 i mamy wszystko to samo!!!! i mozna na 3310 zciagnac dzwonek na to gówno nic!!!!!!!!!!! 1000000000000000razy lepiej kupic 6610 albo 61000!!!!!! nie polecam!!!!!!

  • 0

    122. ~SylusKka  2007-08-15 00:15:44  host: 80.48.33.161

    hmm mam ten telefon rok. jest wyrzymaly, naprawde. raz go mialam w serwisie bo mi glosnik padl, ale to sprawa 10 zl:) wiec spoczko. telefon jak na moje uzytkowanie jest bardzo wytrzymaly. dziennie pisze ok 100 smsow i bateria trzyma mi 3 dni :) elegancko. tyle razy co juz latal po scianach i w ogole.. dalej jest sprawny, obudowa sie tylko porysowala, ale zmienilam i jest cacy. polecam go dla tych ktorzy mowiac " telefon " maja na mysli dzwonienie i pisanie smsow. na nic wiecej w tym telefonie nie mozna liczyc. :) jest prosty i dobry ! POLECAM !

  • 0

    123. ~kenejen  2007-08-17 10:21:42  host: blg48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    malo go uzywalem jednak taki tel to dla takich co nie lubia za duzo techninki

  • 0

    124. ~A  2007-08-22 18:25:26  host: aclc32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po 2 latach wymianiam ten tel na smasunga.. na poczatku przeszadzał mi brak MMSów, WAPu i w ogole takich niby oczywistych rzeczy. Ale przywykłam. na początku ta jego 'łysość' jest rażąca, ale potem nie robi róznicy telefon łatwy w obsłudze, funkcjonalny, estetyczny.. polecam, ale nie dla tych, którzy oczekuja telefonu z wodotryskami :P

  • 0

    125. ~malynka  2007-10-20 22:29:49  host: bgf43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hm powiem tak... miałam ten telefon dwa lata... nie obsługuje on mms, dzwonki i tapety (ok 30) są z góry narzucone... Można odbierać jedynie 10 grafik, które można wykorzystać jako logo. Posiada autoblok klawiatury, kod blokady klawiatury, wyświetlacz ma dosyć mało kolorów ale skoro nie odbiera ten tele mms ani nie ma aparatu to grafika własciwie nie gra żadnej roli. Odporny na wstrzasy hehe spadal mi raz dziennie spokojnie, kompał sie moze z 20 razy... i nic mu nie było :) bateria poczatkowo (1 rok) trzymała bardzo długo 6-7 dniprzy bardzooo intensywnym urzyciu (600 eskow dziennie to norma), ale w drugim roku juz tylko 3 dni... klawiatura sie bardzo dobrze czysci, obudowa mocna i twarda... 0 bajerow... dobrze sie sms pisało... no ogolnie to nawet nie ma tzw grup kontaktow... mozna tylko nr i nazwe zapisac to wszystko...no jeszcze raz podkresle telefon bardzo wytrzymaly... czcionka jest dosyc mala, ale da sie ustawic na DUZA heeh :)) dla osob mlodych starych... dla wszystkich... tylko ze mlodemu po pol roku sie znudzi =/ mozna na kazdym profilu (milczy, ogolny itd) ustawic inna tapete inny dzwonek itd. dwa rodzaje manu tabela i lista ... jest budzik kalkulator, stoper, minutnik, przelicznik (wszystko przeliczy)mozna zablokowac zeby od danego nr nie przychodzily smski ... no i to chyba wszystko :) wiem na temat tego teefonu duzo i jeszcze wiecej wiec jak cos to PYTAJCIE :) za wytrzymałosc 8 :)

  • 0

    126. ~pisior  2007-10-21 20:03:15  host: 83.238.116.6

    To bardzo dobry telefon, wytrzymaly i PROSTY.Dlugo szukalem prostego telefonu, bez obrazkow i menu rozgalezionego jak 100 letni dąb, po prostu telefonu do dzwonienia. Trafilem na N2600. Jest bliski moim oczekiwaniom. Prosty, przejrzysty, bez bajerow, wytrzymaly, maly ze stosunkowo dobra bateria. Do minusow zaliczam: klawiature (w poroznaniu z niezniszczalna 3310 jest troche kiepska), brak WAP(nie mozna sprawdzac maila) i brak zakresu 1900 (podrozuje i potrzebuje tego). Z tych wzgledow kiedys go wymienie, ale poki co, z zadowoleniem z niego korzystam. Dodam jeszcze ze z powodzeniem uzywam takze N6610, od 4 lat.

  • 0

    127. ~  2007-10-28 12:54:25  host: hardstyle.netburg.pl

    Jeśli ktoś potrzebuje telefonu tylko do dzwonienia i wysyłania SMS-ów, to nokia 2600 świetnie się sprawdza. Bateria trzyma prawie tydzień, telefon jest trwały i mogę zaryzykować stwierdzenie "niezniszczalny". Mam go 2 lata, ile razy upadł? nie pamiętam, jedynymi skutkami są porysowania i lekkie jak na ilość i wysokość upadków poluzowanie obudowy. Żadnych problemów w obsłudze, prost i przyjazne menu. Prymitywny, ale ok.

  • 0

    128. ~evilsphinx  2007-12-01 10:45:26  host: bfl5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go dwa lata, bateria trzyma 5-6 dni, nie raz lądował na podłodze, żadnych pęknięć, zasięg łapie wszędzie gdzie jest, prosta łatwa w odsłudze, ale znudziła mi sie ;D

  • 0

    129. ~ada  2007-12-12 17:19:33  host: ppp-01.timplus.net

    telefon mam już dwa lata,,jest super .!ciągle gram w gry i bateria trzma mi 6 dni.wogóle ma super wygląd i jest prosty.

  • 0

    130. ~marian  2008-01-02 23:47:19  host: drt219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    weźcie ludzie nie narzekajcie telefon to prawie czołg może mi teraz nie uwieżycie ale pies wyciągnął go z domu wziął do ogrógka gdzie go dosłownie zmieszał z błotem pogryzł całkowicie panel został noc w mokrej trawie wieczorem szukając telefo nu natknałem sie na coś swiecącego w trawie to była ta nokia po oczyszczeniu z błota chodziła nadal takze jezeli chcesz pancerny telefon nie musisz kupowac drogich telefonów ta nokia w zupełności wystarcza

  • 0

    131. ~ada  2008-01-25 14:30:02  host: ppp-02.timplus.net

    JACHU: na ten telefon można sciągnąc muzyke tylko wysłać SMS tak jak byś chciał ściągnąć dżwięki mono.A i tak przyjdzie ci dżwięk polifoniczny.!

  • 0

    132. ~ada  2008-01-25 14:34:34  host: ppp-02.timplus.net

    niektórzy piszą że jest taki jak 3310.mylicie się i to bardzo.!nokia 3310 jest zupełnie inna:nie ma kol.wyświetlacza,dżwięków poli.,minutnika,i wielu innych rzeczy które ma nokia 2600,a nokia 3310 ich nie ma

  • 0

    133. ~posiadacz  2008-01-29 11:23:41  host: aczr203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten kom zniesie wszystko rzucałem ni o ściane i sie nie rozpadł jak dla mnie jest zaje***

  • 0

    134. ~Greg244  2008-02-03 23:00:18  host: pc0-247.zwm.osi.pl

    świetny telefonik mam go już ponad rok i nic sie z nim nie dzieje (tylko obudowa była wymieniana) może nie ma on bajerów ale jeśli ktoś potrzebuje fona tylko do dzwonienia i sms-ów to jest idealny bałem sie o baterie ze będzie słaba ale nokia mile mnie zaskoczyła. Bez problemu trzyma do 5 dni przy dzwonieniu o sms-ach 50-50%. Jedyny minus to ze nie ma nawet wapa - szkoda przynajmniej to mogli dać do niego, ale ogólnie na + :)

  • 0

    135. ~ziolak  2008-02-06 11:24:23  host: host-89-229-28-85.torun.mm.pl

    Telefon dla ludzi którzy dzwonią i piszą sms-y. Ogólnie jest spoko. Jeżeli chce ktoś kupić ten telefonik proszę o kontakt g-g: 681034

  • 0

    136. ~lol  2008-02-10 15:32:44  host: akv52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie no telefon wypas !!! SUPER i ile ma funkcji!!! lepszego nie znajdziecie nigdzie !!I super aparat

  • 0

    137. ~Tomi:)  2008-03-11 15:53:51  host: 87-205-64-198.adsl.inetia.pl

    Dzisiaj go kupiłem na allegro za 50zł w stanie perfekcyjnym żadnej najmniejszej rysy +2obudowy i zestaw słuchawkowy. POLECAM gorąco

  • 0

    138. ~TakaJa  2008-05-14 16:41:28  host: host-89-229-195-62.gizycko.mm.pl

    Tą nokie mam ok. 6 mies. i jest naprawdę świetna ! Ludzie po co wam telefony z aparatami czy mp3. Jeżeli cos jest do wszystkiego to tak naprawde jest do niczego ( jak mawiało stare przysłowie ). Jak chcecie zrobić zdjęcie to łapcie za cyfrówke. Jak chcecie słuchać muzy to idzcie po mp3 czy mp4 albo nawet na komp. Po co wam to wszystki w telefonie ?! A pozatym porównajcie jakość zdjęc w tel. i aparacie... no ? i co bardziej sie opłaca ? Osobiscie polecam tą nokie. Jest super, pare razy mi spadała... była też targana przez pieska... Bardzo wytrzymała ! Polecam !

  • 0

    139. ~pitex  2008-05-18 20:04:02  host: efg219.internetdsl.tpnet.pl

    to jest typowy telefon do dzwonienia tyle że ma jeszcze wyświetlacz 4096 kolorów.

  • 0

    140. ~  2008-07-05 21:07:48  host: dynamic-87-105-236-205.ssp.dialog.net.pl

    mam taki telefon ale mam ploblem z blokadą klawiatury bo mam kod zabiespieczajocy iwszystko było dobrz ale kod sie zmienił i teral niewiem jaki może ktoś wie jak to odkrencić

  • 0

    141. ~jkl  2008-08-15 18:39:18  host: evb167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    slaba bateria

  • 0

    142. ~sorens  2008-08-16 01:24:33  host: nat-15.autocom.pl

    mam ten tel już 3 lata... przez ten czas miałem siemensa ax72, nokie 5200, motorole v3 i sony ericssona w380i... wszystkie padły baterie po miechu trzymały góra 2 dni.... a w noki 2600 bateria trzyma conajmniej tydzień... nie wiesza sie i można nim żucać po ścianach, betonie, itd... nie wymienił bym sie nim nawet za nokie n96

  • 0

    143. ~creative  2008-08-25 10:59:36  host: public15187.xdsl.centertel.pl

    Nagorszy złom pod słońcem. Ale troche upadków przezył szmaciarz

  • 0

    144. ~kaceper12  2008-10-06 19:28:21  host: public-gprs26580.centertel.pl

    mam ten telefon od 2-uch. dni dlamnie bomba tylko że trzeba ładować codziennie. Najlepszy jest odtwarzacz MP3 i MP4 ,i inne bajery któryh nrriema

  • 0

    145. ~kaceper12  2008-10-06 19:29:09  host: public-gprs26580.centertel.pl

    mam ten telefon od 2-uch. dni dlamnie bomba tylko że trzeba ładować codziennie. Najlepszy jest odtwarzacz MP3 i MP4 ,i inne bajery któryh niema.

  • 0

    146. ~kaceper12  2008-10-07 16:26:43  host: public-gprs76524.centertel.pl

    mam ten tel od 2-uch dni najgorsze jest to że trzeba go ładować do dzień i odtwarzacz MP3 i MP4 kturego nie ma

  • 0

    147. ~czarna.ak  2008-11-17 10:22:09  host: aaml175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używam jako 2 telefonu, mam jeszcze 6230i. telefon świetnie wykonany-solidny, trwały, do dzwonienia i smsowania-doskonały! duże klawisze ułatwiają pisanie smsów:) mam egzemplarz w idealnym stanie- sądzę że lata całe jeszcze mi posłuży, nie psują się!! pozdrawiam!

  • 0

    148.  2008-11-23 19:31:04

    mam ten telefon i leży mi w szufladzie. teraz używam noki 6003 i motoroli w230 ale mam zamiar wrócić do tego telefonu

  • 0

    149. ~dreamcast  2008-12-01 13:17:18  host: public7107.xdsl.centertel.pl

    Nom potwierdzam to mocny telefon bo spadł mi kiedyś z pierwszego piętra a ja razem z nim bo pracuję na budowię ale jemu i mi nic się nie stało więc jest tak twardy przynajmniej jak ja:p

  • 0

    150. ~natalia  2008-12-06 12:54:43  host: ppp133072.ostnet.pl

    mam ten telefon dos dlugo bo jakies 3 lata jest bardzo mocny ani razu mi sie nie zepsul a prawie codziennie laduje na podlodze :P fakt nie ma zadnych bejerow ale jezeli ktos chce telefon do dzwonienia i pisania esow to szczerze polecam !!

  • 0

    151. ~LOL  2009-04-18 10:27:00  host: ehw83.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego tela 4 lata i nigdy nic się z nim nie działo spadł mi wiele razy i nic jest naprawdę mocny jedyne co się w nim zmieniło przez te lata to to że bateria działa 1 dzień :p

  • 0

    152. ~aguś  2009-05-05 11:59:43  host: 093105136017.rzeszow.vectranet.pl

    ja miałam już kilka noki 6288 i nokię n95 obie kupione w salonie w szwajcarii i obie musiałam oddac tam do salonu po pół roku teraz czekam na ich odbió i w [polsce kupiłam narazie nokię 2600 classic. Stare nokie z pewnością były bardzo dobre ale w nowych siada soft i bateria trzyma przez pół roku gdy się często kożysta z tel. jednak plusem jest 2 lata gwarancji samsunga też miałam i też dwukrotnie po ok. 7 mies. od zakupu zmieniałam softa w ramach gwarancji teraz ma już 3 lata i działa ok ale zasięg jest owiele słabszy niż w nokiach.

  • 0

    153. ~  2009-05-28 13:46:57  host: chello089076211188.chello.pl

    Dobry telefon - zatopiony, zasypany piaskiem na plaży, spadł na podłogę z 50 razy, trzymany w kieszeni razem z kluczami i zero problemów z czymkolwiek. Po 2.5 roku bateria trzyma mi 5 dni (mało dzwonię).

  • 0

    154. ~olka  2009-12-06 22:07:47  host: host-136-231.hstl4.put.poznan.pl

    Bardzo dobry telefon. Mam go już 4 lata i żal mi go wymienić na inny ale pora na zmiany. Nie zliczę ile razy upadł a po takim czasie bateria trzyma 6 dni

  • 0

    155. ~piotr 12  2010-02-18 11:22:28  host: few138.internetdsl.tpnet.pl

    mam nokie 2600 i bateria trzyma tylko jedem dzień dostałem go od swojego stryjka a on miaół go pięć lat. funkcje nawet ma niezłe.

  • 0

    156. ~11  2010-03-20 11:57:09  host: eda110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nieprawda moim zdaniem to nawet fajny ten telefon nie znacie sie

  • 0

    157. ~czarna  2010-06-11 19:02:07  host: host-91-123-220-68.ssh.gliwice.pl

    bardzo często gubi zasięg, miałam kilka- i w każdym był ten sam problem, dlatego odradzam

  • 0

    158. ~Marcin  2010-11-05 13:02:47  host: user-46-112-170-240.play-internet.pl

    Ja popieram osoby które wypowiadają pozytywnie na temat tego telefon.Ja wogóloe nie mam zadnego problemu z zanikaniem zasięgu i spisuje się badzo dobrze mimo ze mieszkam w takim miejscu gdzie jest problem z nim.Jeśli chodzi o gubienie zasięgu częste to odradzam SonyEricssona typu K300i.A ta Nokia wiele razy padała na glebe :) dla mnie i wogóle wysyłam mnustwo SMS-ów z niej i nadal działa bez zarzutu.Dla mnie ten telefon jest jak stary Mercedes wśród samochodów i wiem co pisze bo juz duzo miałem różnych telefonów a ten tez mam nawet długo.Także jak komuś wystarzy zwykły telefon bez bajerów to ja go polecam

  • 0

    159. ~dddd  2011-02-05 15:17:58  host: staticline18691.toya.net.pl

    Ten telefon jest ok :)Moja Nokia 2600 jest wytrzymała i bardzo dobra.Jak komuś nie pasuje bo ma mało bajerów to niech nie kupuje

  • 0

    160. ~Michał  2011-07-13 17:59:04  host: biv4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest dla osób którym nie potyrzebne sa bajery takie jak mp3 aparat czy internet!!!

  • 0

    161. ~blink 182  2011-08-17 11:33:39  host: afm148.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest fajny bo można nim rzucać i sie nim nie przejmujesz

  • 0

    162. ~iksde  2011-12-27 17:01:01  host: 94-240-40-98.lukman.pl

    Niezniszczalny telefon. Uprał się w pralce rok temu i dalej działa. Upadki, klucze czy deszcz mu nie straszny.

  • 0

    163. ~iron-man  2013-04-03 17:57:08  host: 77-92-38-176.cable-modem.tkk.net.pl

    Potwierdzam niezniszczalność ! Przeżył niezliczone ilości upadków, w mojej rodzinie od 6 lat, wymieniana tylko bateria. 2 razy wpadł do wody - fuc*s given: 0. Zdecydowanie polecam :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet