Nokia 2600 classic - opinie
Telefony Nokia Nokia 2600 classic Opinie o Nokia 2600 classic

Nokia 2600 classic

w sumie: 117
  • 0

    1. ~  2008-01-22 18:27:33  host: 83.2.170.162

    kiedy telefon bedzie w sprzedarzy i za ile ? podoba mi sie :)

  • 0

    2. ~Agagat  2008-01-22 18:44:25  host: apn-77-112-75-61.gprs.plus.pl

    Właśnie taki telefon mi by odpowiadał. Wszystko ma to co trzeba, bez dodatkowych wodotrysków, wygląda na wygodny do trzymania i rozmawiania no i ten niesamowity czas czuwania. Ponad 24 dni. Wiadomo że w praktyce będzie mniej ze względu na dzwonienie itp. ale i tak jest to bardzo długi czas. Dodatkowo Bluetooth podnosi atrakcyjność, gdyż nie będzie problemu aby go podłączyć do komputera. Nie mogę się go doczekać aby go mieć.

  • 0

    3. ~k  2008-01-22 20:14:07  host: aai58.internetdsl.tpnet.pl

    dobra bateria :)

  • 0

    4. ~?  2008-01-22 20:40:24  host: public-gprs110434.centertel.pl

    toż to jak siemens wygląda...:O ehhhh co to za wygląd? :/

  • 0

    5. ~EaDo  2008-01-23 12:29:22  host: egl227.internetdsl.tpnet.pl

    Nareszcie coś co służy do rozmów a nie do szpanowania. Zaraz sobie zakupię jak się tylko pokaże na rynku.

  • 0

    6. ~  2008-01-24 11:23:32  host: 16-mon.skranetcan.pl

    Boze telefon z zestawem sluchawkowym a nie posiada karty pamieci...kolejna nokiowa pomyłka;/

  • 0

    7. ~szefik  2008-01-24 13:51:28  host: 77.252.169.169

    zgadzam sie z moim przedmowca wyglada jak siemens c65 tylko ze bez joya

  • 0

    8. ~  2008-01-24 17:44:44  host: alo46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cena to 125 zł

  • 0

    9. ~lol  2008-01-25 20:37:20  host: adqu11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam 2600 tylko bez classic :D

  • 0

    10. ~WD.40  2008-01-28 16:08:06  host: ehx26.internetdsl.tpnet.pl

    fakt, podobny do siemens C65:-)

  • 0

    11. ~  2008-01-29 06:10:43  host: 213-238-74-224.adsl.inetia.pl

    super, a cena ok. 65 euro, czyli ok. 230 zł. chyba warto kupić za taką cenę ma być w sprzedaży w I kwartale

  • 0

    12. ~sdf  2008-01-29 16:57:33  host: aue10.internetdsl.tpnet.pl

    tam jest błąd... ten tel na 100% nie wytrzyma 24dni :| nawet w trybie energooszczędnym... 870mAh nie utrzywało by tyle na 10000%... jakby była bateria BL-5C 1200mAh i tak bym nie uwierzył...

  • 0

    13. ~pablo  2008-01-30 19:01:28  host: adnh156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciekawe kiedy pojawi sie w sprzedazy??Tel ma sluzyc do dzwonienia i smsowania,nie do szpanu!!Jesli bateria trzyma 580h to mhm...ok 24 dni!!To niech przy uzytkowaniu pociagnie 14 dni to suuuper...ladowanie fona 2 razy w msc!!??? Super!!!

  • 0

    14. ~kamil  2008-02-05 20:29:49  host: hgj115.internetdsl.tpnet.pl

    Faktycznie... zajeżdża simensem :)

  • 0

    15. ~Patrycja  2008-03-18 18:17:25  host: abfk215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest syper....

  • 0

    16. ~yogi  2008-03-30 23:02:27  host: afu79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to ze ktos uwaza jakis telefon do szpanowania, moze oznaczac kilka rzeczy: -nie stac go wiec biadoli ze to dla szpanu ktos taki ma -nie potrafiłby wykorzystac funkcji zawartych w telefonie dla szpanu -zazdrośc itp telefon do dzwonienia i smsowania - kup nokie 3310 i sie juz nie udzielaj dzieckoten telefon ma aparat,wiec nie jest dla ciebie bo to juz namiastka szpanu, ogranijcie sie dzieci :(

  • 0

    17. ~malikldz  2008-04-01 18:15:27  host: achk204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik w miarę fajny.Jak na nokię jest bardzo barwny.Podoba mi się.

  • 0

    18.  2008-04-13 19:47:11

    Może ktoś napisać ile w praktyce trzyma bateria???

  • 0

    19. ~Kaja  2008-04-14 07:48:12  host: dgs64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czuje sie troszkę oszukana. Mam ten telefon. Bateria wcale nie trzyma tak długo jak miała..max 4 - 5 dni przy wysyłaniu 15 smsów dziennie. Dodatkowo ma bardzo małe, niewygodne nawet dla kobiety klawisze..

  • 0

    20. ~manta  2008-04-18 22:26:50  host: 089-101-071245.ntlworld.ie

    mam ten telefon bateria jest tragiczna trzyma(tylko przy dzwonieniu zadnego uzywania bajerow) tylko dwa dni.

  • 0

    21. ~  2008-04-23 15:37:50  host: p05-08.opera-mini.net

    Ile ten telefon ma pamięci? Czy ktoś wie?

  • 0

    22. ~ddd  2008-04-25 11:50:59  host: adsp34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    249zł w mediamarkcie...

  • 0

    23. ~dagna  2008-04-26 23:19:23  host: azl114.internetdsl.tpnet.pl

    turkusowy jest sweeet :) mam fonik 2 mies. i jest ok, długo trzyma bateria. Polecam!

  • 0

    24. ~martii  2008-05-13 18:29:36  host: 193.19.165.21.osk.enformatic.pl

    prosze o podpowiedz mam ten super telefon juz tydzien ale dalej nie wiem jak w nim ustawic slownik T9 prosze o pomoc . zgory dziekuje

  • 0

    25. ~posiadacz  2008-05-15 23:09:47  host: epo118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ogólnie dobry, ale bateria SŁABA!!! 3 doby przy średnim użytkowaniu; nie wiem czy gdyby telefon leżał w ogóle nie używany wytzymałby choć połowę czasu jaki podaje producent...jednak za tą cenę i z tymi funkcami ocena ogólna telefonu jak anjbardzije pozytywna :)

  • 0

    26. ~aniaj1986  2008-05-20 12:49:01  host: chello089079167057.chello.pl

    mam ten telofon moim zdaniem jest super!dla mnie telefon sluzy do dzwonienia i wysylania smsow a reszta moze nie istniec. Mam tylko z nim maly problem gdy dostaje smsa to zamiast np. godziny 13 na wyswietlaczu pojawia sie 11 wiecie moze dlaczego tak sie dzieje?zegar w telefonie chodi dobrze a jedynie godzina otrzymania smsa jest o 2 godziny do tylu CZEMU TAK SIE DZIEJE?

  • 0

    27. ~szkrabek  2008-05-28 18:11:51  host: brx56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon hmm bateria slabo 3ma . klawisze nie wygodne to pisania smsow;/ funcje moze fajne ale malo pamieci oko 12 MB to nie szczyt i brak rozszerzenia karta pamieci.

  • 0

    28.  2008-05-31 16:45:00

    #26: powinnaś pogmerać w ustawieniach strefy czasowej, czas letni bądż zimowy

  • 0

    29. ~swider  2008-06-04 08:42:52  host: dha77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o właśnie, mam podobny problem jak Ty. Też nie wiem dlaczego tak sie dzieje.

  • 0

    30. ~aga  2008-06-10 22:47:54  host: gw.artronik.net

    kupiłam dziś ten telefon i okazało się że podobnie jak Aniaj1986 i swider mam problem z godziną w otrzymywanych sms . Zmiany w ustawieniach strefy czasowej nic nie pomagają . Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł jak temu zaradzić ?

  • 0

    31.  2008-06-11 19:19:10

    należy zmienić strefę czasową z GMT na GMT +2 w ustawieniach daty i godziny, następnie zrestartować telefon - wtedy godzina otrzymania sms jest zgodna z faktycznym czasem.

  • 0

    32. ~michal_chemik  2008-06-15 00:26:38  host: 79-68-94-205.dynamic.dsl.as9105.com

    Hmmm... Google nie gryzą wystarczy poszukać a temat z godzinami na esemesie był poruszany kilkasetkrotnie

  • 0

    33. ~DYMITR00  2008-07-08 10:20:01  host: aqu234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie ten telefon ma służyć do dzwonienia, po co te komentarze na temat pamięci zewnętrznej czy mp3? moim zdaniem bardzo przyzwoity telefon tak jak nokia 2630 - dla nie wymagających użytkowników... chyba zakupię matce

  • 0

    34. ~nataka  2008-07-10 22:08:44  host: acrm6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez mam ten telefon fakt bateria słabo wytrzymuje i tez mam problem z godzia która sie pokazuje w sms i własnie nie wiem jak to zmienic :P

  • 0

    35. ~mimi  2008-07-12 13:44:50  host: axb228.internetdsl.tpnet.pl

    super fonik ma mp3??

  • 0

    36. ~korpirkor  2008-07-19 03:48:28  host: pc11-96.chomiczowka.waw.pl

    Użytkuje ten telefon od dwóch tygodni i jestem mile zaskoczony czasem pracy na baterii - telefon raz naładowany jeszcze się nie rozładował. Niestety jest to jedyny zdecydowany pozytyw. Teraz czas na negatywy: Po wyjęciu baterii trzeba ustawiawiać czas i datę od nowa, klawisza "*" czasem nie da się wcisnąć, brak złącza kart pamięci. W gruncie rzeczy jest to dobry telefon dla ludzi, którzy potrzebują tylko minimum funkcji.

  • 0

    37. ~Artur  2008-08-06 14:33:06  host: abmw53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem telefon jest świetny...zmieniłem go z samsunga J700 i jestem zadowolony...przynajmniej mi nic nie nawala...brak zbędnych bajerów...polecam!

  • 0

    38. ~ellllooo!  2008-08-07 18:28:49  host: 88.220.64.66

    to jak to w końcu jest z tą baterią? bo opinie są skrajnie różne jedni piszą, że super inni, że katastrofa może ktoś źle ją sformatował i dlatego słabo trzyma? napiszcie jak to faktycznie jest bo zastanawiam się nad jej zakupem ale zależy mi na czuwaniu.

  • 0

    39. ~ola  2008-08-14 13:33:02  host: pi85.dhcp.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od ok. maja i jest świetny bateria trzyma dwa tygodnie a ja ciągle smsuje Polecam

  • 0

    40. ~asphalt  2008-08-14 19:43:14  host: adej134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile ten telefon ma pamięci wewnętrznej?? Odp. please.....

  • 0

    41. ~ellllllllllleo!!  2008-08-23 08:40:23  host: 88.220.64.66

    moi drodzy co do godziny w smsach to ja mam nokie 2610 i miałam taki problem że w smsach miałam o 2h wcześniej i poradziłam sobie z tym w następujący sposób menu ->ustawienia->data i godz->zegar->strefa czasowa z GTM zmieniłam na GTM+2 i wtedy godz w telu mi podskoczyła o 2h to ją cofnęłam i teraz mam tą samą godz w smsach co w w telefonie i wszystko się zgadza pozdrawiam

  • 0

    42. ~grzegorz  2008-08-31 01:24:50  host: 88-199-89-130.tktelekom.pl

    czy mozna w niej ustawic na dzwonek sygnal w formacie MP3???

  • 0

    43. ~grzes  2008-08-31 11:13:17  host: gno238.internetdsl.tpnet.pl

    Kochani doradzcie mi co zrobic ze by mms szły szybciej.Fotki ida kilka minut .Moze wiecie co trzeba zrobic ze by dac im dopalacz?? pozdrawiam

  • 0

    44. ~1kaka2  2008-09-05 20:41:45  host: 43.grybow.net.pl

    Mam zamiar kupić ten telefonik ale zależy mi na czasie czówania ile ta bateria tak naprawde trzyma bo jedni piszą że sms-uja już 2 tydzień i jest ok a inni że po 3 dniach bateria padła zalezy mi na szczerej opinii

  • 0

    45. ~kwiatek````  2008-09-10 15:45:45  host: caq68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak połączyc sie poprzez Bluetooth z kompem? prosze odpiszcie................

  • 0

    46. ~nic  2008-09-12 11:07:02  host: 83.16.17.74

    własnie wygrałem go w kzyzowce :D

  • 0

    47. ~Daniek  2008-09-13 21:46:16  host: debica-nat.mtnet.com.pl

    Bardzo polecam ten telefonik! Dostałem go jako firmowy i ciągle jestem w kontakcie z bliskimi i z pracownikami z firmy! Dzwonie dziennie po 2-3 godziny a bateria trzyma 7 dni!!!!!! Serdecznie polecam. Cena na allegro 200 zł!!!

  • 0

    48. ~grubasek :)  2008-09-15 15:35:19  host: dnq66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupuję sobie nokie 2600 classic supeer

  • 0

    49. ~ja6  2008-09-21 19:25:31  host: apn-77-113-127-213.gprs.plus.pl

    pamięć ---- ok. 9 MB kwiatku kup sobie kabel Bluetooth

  • 0

    50. ~goya  2008-10-05 13:20:51  host: azk202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kabel BT - poturlało mną po podłodze;]

  • 0

    51. ~pawel26110  2008-10-08 22:33:51  host: 240net90.net.zeork.com.pl

    mam ta nokie drugi tydzień i jeśli ktos szuka wygodnego telefonu ze średniej klasy to polecam nie ma za duzo bajerów ale jest naprawde funkcjonalny. mnie przypad do gustu. polecam gorąco

  • 0

    52. ~gienek  2008-10-10 15:44:25  host: public19794.xdsl.centertel.pl

    polecam .wlasnie zakupilem sobie ten wlasnie prezentowany telefonik. bardzo ladny i w ogole mi sie podoba xD

  • 0

    53. ~ellllo  2008-10-16 21:02:37  host: 86-63-86-121.sta.asta-net.com.pl

    mam pytanko odnośnie wyświetlacza,mianowicie, czy w miarę widać na dworze przy naturalnym świetle słonecznym bo nokia 2610 i 2626 i lg shine mają lustrzane wyświetlacze i nic tam nie widać a jak jest w tej nokii ?? proszę o odpowiedz

  • 0

    54. ~agyt  2008-10-21 12:02:37  host: ps009.multi-play.net.pl

    ile ten telefon ma pamieci ?????? :)

  • 0

    55. ~Bert  2008-10-23 11:59:36  host: 195.150.233.34

    Nokia podaje 580 godz czuwania ale liczone bez włożenia karty SIM !! (cwane):)) Po włożeniu karty komórka wytrzymuje ok 6 dni co i tak jest sporym sukcesem dla firmy która "olewa" sprawy baterii w bardzo dobrych wyrobach nie rozwijając tej dziedziny. Telefon godny polecenia po odpowiednim pierwszym ładowaniu baterii.Prosty,w miarę wytrzymały z paroma dodatkowymi funkcjami (łączność,aparat,radio,10MB pamięci).Do zwykłego dzwonienia i sporadycznej zabawy wystarczy.Polecam dla osób starszych --możliwość ustawienia bardzo dużej czcionki cena ok 250zł +/- pozdrawiam

  • 0

    56. ~aneta  2008-10-25 16:23:52  host: acyu221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zmienic zeby smsy byly dluzsze bo napisze jedno zdanie i juz wyskakue ze jest pisany drugi smsa :(

  • 0

    57. ~Angelek  2008-10-25 20:29:35  host: 86-52-n1.aster.pl

    słuchajcie, mam taki problem: po ustawieniu budzik nie dzwoni, jedynie migając podświetla się wyślwietlacz pokazując godzinę alarmu... Tryb ogólny, wszytskie ustawienia wygladają ok. Znajoma twierdzi żeby sprawdzic czy telefon nie pracuje w trybie "słuchawkowym", ale jak? Co może być przyczyną nie dzwonienia budzika???:)

  • 0

    58. ~ricardo  2008-10-26 08:52:30  host: chello084010077242.chello.pl

    Mam pytanie jak zwiększyć głośność rozmowy w tym telefonie ???

  • 0

    59. ~k.  2008-10-29 20:03:16  host: aecz148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widać wszystko, problemów większych nie zaobserwowałem. Sam tel trzyma od 2 do 5 dni - gdzie i java i bluetooth są używane. Po drugim naładowaniu chodził mi chyba dobę;]

  • 0

    60. ~Artman  2008-11-15 11:05:52  host: 90-156-66-211.magma-net.pl

    Witam a ja ustawic Tel aby godz i data były stale widoczne tak jak miałem w starym telefonie gdzie bez podświetlenia ekranu widziałem i godzine i date bo mi Tel sluzy jako zegarek

  • 0

    61. ~madzia  2008-12-03 18:22:55  host: 89.108.200.7

    jeśli mam komputer z bluetooh'em to czy mogę przesyłać np. pliki mp3 na ta komórke (która też na bluetooha)?

  • 0

    62. ~wojtekk  2008-12-04 13:44:03  host: 82.139.180.105

    jesli chodzi o połaczenie telefonu z kompem to najwygodniej jest kupić bluetooth-koszt 15zl i sciagnac Nokia PC Suite 7.6 badz podobna wersje po zainstalowaniu pakietu PC Suite i wykryciu telefonu przez PC mozemy na telefon wrzucać mp3 dzwonki, filmiki i laczyc sie za pomoca komorki z netem:) ja dzieki tej noki lacze sie z internetem i mam predkosc 180kb/s:)

  • 0

    63. ~Gościówa  2008-12-07 19:01:26  host: pi85.dhcp.adsl.tpnet.pl

    Telefon super i bateria trzyma 2 tygodnie u mnie a wysyłam ok.20 smsów dziennie i min. 2 razy dziennie dzwonie

  • 0

    64. ~artur  2008-12-13 18:39:38  host: apn-77-114-152-91.gprs.plus.pl

    teleon dla starszych osób, bez bajerów mało pamnięci

  • 0

    65. ~N  2008-12-28 21:24:08  host: public30269.xdsl.centertel.pl

    Masz mózg dla starszych osób. Myślisz, że każdy młody człowiek potrzebuje "bajerów"?

  • 0

    66. ~  2009-01-21 19:07:54  host: him202.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie jak sie sprawuje? czy sie nie wiesza? jak glosne sa dzwonki mp3 i czy czuc sygnaly wibracyjne? dlugo trzyma bateria przy czestym pisaniu sms? planuje go kupic jako 2 telefon tylko do sms i polaczen

  • 0

    67.  2009-01-26 01:33:37

    Witam. Szukam telefonu dla mamy na prezent. Ma być prosty w obsłudze, mieć czytelny wyświetlacz i żywotną baterię. Jak to wygląda w tym aparacie? Proszę o konkretne opinie użytkowników :)

  • 0

    68. ~magda.  2009-02-05 20:16:43  host: 77-253-45-64.adsl.inetia.pl

    Telefon wygodny i łatwy w obsłudze.

  • 0

    69. ~Arek  2009-02-09 18:43:35  host: ehy154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i musze powiedzieć że jego wadą jest klawiatura,a konkretnie małe przyciski. Oprócz tej wady to nie moge sie do niczego przyczepić Telefon bez bajerów ale nie goły :) Polecam

  • 0

    70. ~mardow  2009-02-15 20:54:07  host: 88.220.62.1

    Jeśli chodzi o baterię to podam przykład. Siódmy dzień ,wykonane 25min. połączeń ,wysłane 30sms-ów ,stan baterii 3/4 :)

  • 0

    71. ~1kaka2  2009-02-25 20:27:20  host: 43.grybow.net.pl

    Mam ten telefonik juz cztery i pół miesiąca i moge cos o nim powiedzieć. Wysylam dziennie nawet 200 esemesów i rozmawiam ok10 min. Do tego słucham muzyki, gram i korzystam z bluetooth. Bateria trzyma nawet 16 dni. Jest naprawde tani... mozna zmienić wilekość i kolor ćcionki co jest bardzo przydatne dla starszych osób.Aparacik naprawde dobry. W dodatku SUPER GŁOŚNIK !!! Naprawde wierzcie mi... głosnik jest rewelka. Wibracje jest delikatna, ale jak dla mnie w sam raz. Telefon sie nie wiesza. I to co mnie zaskoczyło ..... mozna serfować po necie bez najmniejszych przeszkód z naprawde dobra jakością !! Gorąco polecam. To teraz przyszedł czas na wady ; po pierwsze mało pamieci ok 12mb po 2 dosć małe klawisze, ale można się przyzwyczaić. To tyle wad..... Telefonik jest COOL !

  • 0

    72. ~ncik  2009-03-10 14:01:35  host: eal234.internetdsl.tpnet.pl

    telefon poprostu gitt:) to co powinien miec telefonik czyli sredniej klasy aparacik no i mp3,fakt malo pamieci ale mozna to szybko zmienic:)a bateria to igielka:) a kolory exstra:)

  • 0

    73. ~beacia  2009-03-14 07:03:42  host: public54808.xdsl.centertel.pl

    hej a wy mozecie odbierać MMS bo mi jak przychodziMMS towystkakuję 3 ikonki (net,i jeszcze jakieś 2) a netu nie da sie odbierać..a u was tez tak jest?

  • 0

    74. ~ffoczka  2009-03-14 12:00:22  host: freya.dsv.agh.edu.pl

    mam ten telefon od dwóch tygodnii, jest ok, tylko z jedną rzeczą nie mogę sobie poradzić, nie wiem jak mam włączyć opcję aby treść smsów wysyłanych zapisywała sie w telefonie tak jak to jest z przychodzącymi. Jeśli ktoś wie jak to zrobić to proszę o pomoc :)

  • 0

    75. ~guru  2009-03-22 13:24:30  host: aebh180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!!! Mam pytanko do osob posiadajacych ten fon: Zdarza się wam, że nagle telefon prosi o podanie kodu pin. Telefon jest wlaczony gdy podswietle wyswietlacz jest napisane: prosze podac kod pin. Wyglada jak by sie sam wylaczyl i wlaczyl

  • 0

    76. ~ambroz1  2009-03-28 18:43:28  host: 093105070106.legnica.vectranet.pl

    witam.rodzice sobie sprawili ten telefon i jak narazie jest ok.mam tylko jeden problem.otuz jak wysylam sms na ten telefon to zamiast ś,ć,ź,ż pojawiaja sie zamienniki.czy i co nalezy ustawic aby telefon prawidlowo wyswietlal ś,ć.... w sms przychodzacym?pozdrawiam.szerzej o telefonie pozniej gdyz narazie jest u rodzicow 3 dzien.

  • 0

    77. ~~eluś  2009-04-08 13:55:07  host: baw86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~ffoczka jeśli jeszcze nie rozwiązałaś tego problemu to podaję ci rozwiązanie : wejdź w wiadomości potem ustawiania wiadomości, potem ustawienia ogólne i zapisuj wysyłane wiadomości i daj tak. Już będzie zapisywało. Pozdrawiam :-)

  • 0

    78.  2009-04-08 14:57:18

    @ffoczka menu -> 1. wiadomości -> 14. ustawienia wiadomości -> 1. ustawienia ogólne -> 1. zapisuj wysyłane wiadomości

  • 0

    79. ~dominika12  2009-04-30 15:23:23  host: abfc166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny szkoda że bez karty pamięci

  • 0

    80. ~pik_ny  2009-05-07 19:18:41  host: abi119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zmienić czas letni

  • 0

    81. ~hwo  2009-05-30 16:19:24  host: aazi26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile waszym zdaniem wchodzi piosenek na ten tel ? ktoś wyrzej napiasal ze łatwo można zmienic tą pamięć? tylko jak, bo karty nie mozn włozyc ...

  • 0

    82. ~justeQ  2009-06-08 10:17:13  host: bwg34.internetdsl.tpnet.pl

    hm...fajny fon. ale nie potrafie zmienić w nim przedniej obudowy hahaha

  • 0

    83. ~  2009-06-14 11:25:25  host: cust-112-192-108-94.dyn.versateladsl.be

    Mam Problem z Bluetoothem w Nokii 2600 Classic :( Nie Moge Wysyłać z Laptopa Na Komórkę Plików Powyżej 60 kb Co Robic ??

  • 0

    84. ~klaudia  2009-06-22 15:12:41  host: aeql92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy da sie w tym telefonie zmienic kolor czcionki zegara? bo jak jest ciemna tapeta to nie widac ktora godzina

  • 0

    85. ~blazej_b  2009-06-25 22:51:36  host: dynamic-78-8-117-145.ssp.dialog.net.pl

    żeby pisać dłuższe smsy trzeba w ustawieniach smsow ustawic uprosszczona obsluge znaków, a czas GMT+1 i czas letni

  • 0

    86. ~Ewa  2009-07-22 11:11:02  host: 94.254.139.135

    Bardzo fajny fonik, tylko, niestety, po miesiącu zaczęły się wycierać literki - nietrwały materiał obudowy

  • 0

    87. ~Zaba  2009-07-27 14:45:55  host: system8589175114.mtvk.pl

    Muszę przyznać, że telefon mnie rozczarował po tygodniu użytkowania musiałam oddać do serwisu, bo się wieszał nonstop

  • 0

    88. ~reed  2009-07-27 22:13:28  host: ip-85-202-39-140.eltronik.net.pl

    czy ktoś będący w posiadaniu tego telefonu, rozmawia co najmniej 60 min dziennie i w związku z tym jak wygląda czas czuwania tego telefonu, bo nie wydaje mi się, że on może czuwać przez ok 14 dni na 1 ładowaniu, no chyba że jest nieużywany :P

  • 0

    89. ~kamilo93  2009-08-14 18:01:33  host: aclr236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefonik!!!

  • 0

    90. ~Dominisia  2009-08-28 17:44:44  host: 89.231.209.186

    Ja ten telefon mam już prawie miesiąc. Ogólnie jestem nawet bardzo zadowolona tylko jedna wada jaka mi przeszkadza to zbyt mało pamięci mam zaledwie dwie piosenki i już więcej się nie zmieści ;c Oprócz tego u mnie bateria nie trzyma po dwa tygodnie lecz od 2-4 dni tylko że ja bardzo dużo piszę sms dzwonię około 30 min dziennie słucham muzyki i gram. Ogólnie telefon jest CooL bardzo łatwy w użyciu ma T9 a dla mnie to duży plus... Aparat też nie jest najgorszy wychodzą ładne widzoczne zdjęcia ... Polecam ten telefon ! Pe.Es nie żałuje mojego wyboru PozdrawiaM

  • 0

    91. ~Piters  2009-08-31 11:46:13  host: host-81-190-41-44.szczecin.mm.pl

    Szkoda że nie mozna dokupic karty pamięci

  • 0

    92. ~chakers14  2009-09-01 17:52:13  host: afi249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie 2600 classic telefon fajny no ale mam jeden proglem wgrywam gry java na ten telefon i prawie zawsze wyskakuje mi błąd aplikacji na wet jak sciągam z neta na fonie. pomocy co mam robić.

  • 0

    93. ~VanSzton  2009-09-03 18:21:12  host: 093105125066.goleniow.vectranet.pl

    telefon ten kupilem dzisiaj,jestem zadowolony bardzo. milym dodatkiem jest radio. oraz to ze sa dostepne wymienne obudowy. jesli szukacie telefonu w dobrej cenie do smsow i dzwonienia goraco polecam 2600classic. ps.zeby smy dzialaly poprawnie trzeba ustawic w ustawieniach uproszczona obsluge znakow.

  • 0

    94. ~VanSzton  2009-09-03 21:24:33  host: 093105125066.goleniow.vectranet.pl

    telefon ten kupilem dzisiaj,jestem zadowolony bardzo. milym dodatkiem jest radio. oraz to ze sa dostepne wymienne obudowy. jesli szukacie telefonu w dobrej cenie do smsow i dzwonienia goraco polecam 2600classic. ps.zeby smy dzialaly poprawnie trzeba ustawic w ustawieniach uproszczona obsluge znakow.

  • 0

    95. ~ZyBeX86  2009-09-13 11:55:36  host: 35.15.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    piszcie bez polskich znaków to będą dłuższe SMSY - to we wszystkich komórkach tak jest...

  • 0

    96. ~dziadek  2009-09-21 21:31:20  host: gad154.internetdsl.tpnet.pl

    chodzi o te sms-y powiedzcie dokładnie jak wejść w te ustawienia sms-ów i jak włączyć tą uproszczoną obsłuę znaków

  • 0

    97. ~dziadek  2009-09-21 22:44:58  host: gad154.internetdsl.tpnet.pl

    fajna ta Nokia 2600classic jednak bateria trzyma góra 5 dni Pytanie do znawców jak wejść w ustawienia SMS-ów i ustawić uproszczoną obsługę znaków aby pisać dłuższe SMS-y pozdrawiam

  • 0

    98. ~  2009-09-22 11:18:18  host: gno238.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Mam problem z fonikiem.Tak się stało że wyświetlacz w tel troche mi sie popsuł(kompletnie popekany)Doradzcie mi jak odzyskac dane z niego .Zależy mi na kontaktach i zdjeciach.Dodam ze tel jest zabezpieczony kodem dostepu.Moze jest jakis program który pozwoli na wyswietlenie na monitorze nenu tel. Proszę o kontakt na maila.BARDZO PILNE

  • 0

    99. ~Piotrek  2009-09-29 09:25:56  host: cye178.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ok roku jest łatwy w obsłudze i wygodny, wyświetlacz widzć y w dzień i w nocy, :D Pamięci ma ok 13 MB

  • 0

    100. ~Majsza  2009-10-24 11:56:02  host: acnq136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Żeby mieć dłuższe smsy można ustawić w ustawieniach sms jezyk wpisywania: angielski, oczywiście wyłączając t9. wtedy 1000 znaków pójdzie jak nic :)

  • 0

    101. ~dziadek  2009-11-04 12:29:20  host: gad154.internetdsl.tpnet.pl

    Żeby pisać dłuższe sms-y w noki2600classic należy: -Wiadomości wybierz -Ustawienia wiadomosci wybierz -Wiadomosci SMS wybierz -obsługa znaków wybierz -zaznacz uproszczona NASTĘPNIE -Wiadomości wybierz -Utwórz wiadomość wybierz -Wiadomośc wybierz Tekst wybierz, Opcje wybierz ,język tekstu wybierz - English i możemy pisać :)

  • 0

    102. ~Maślana  2009-11-18 20:03:08  host: buk154.internetdsl.tpnet.pl

    Zawiodłem się trochę na tym telefonie: słabo rozbudowane menu, tragiczna obudowa (skrzypi strasznie!). Przełączanie profilu z pozycji menu! Kto to wymyślił!?! Niewygodna klawiatura. Klawisze zbyt małe do pisania SMS. Na plus można zaliczyć baterię (4-6dni), cena i prostota. Tel dla mało wymagających. Dużo lepszym wyborem będzie N3110C

  • 0

    103. ~Usmiech  2009-11-25 20:55:16  host: 77-254-0-65.adsl.inetia.pl

    elo ma problem mam ten telefon juz od 5 miesiecy zrobilem sobie blokade klawiatury na haslo i mi sie tak jakby zawiesil wpisuje poprawne haslo i pisze ze nie takie ma byc prosze o pomoc

  • 0

    104. ~Robert1111111  2010-01-29 19:05:07  host: static-87-105-88-117.ssp.dialog.net.pl

    czy dzialaja w tym telefonie mp3??

  • 0

    105. ~pathy93  2010-02-23 19:10:14  host: 83.1.183.2

    mam ten telefon od roku i go nie polecam,gdyż bateria trzyma ok 1-2 dni przy pisaniu 100 smsów i 20 min rozmowy.. brak odtwarzacza mp3.. pamięć jeśli się nie mylę to 12MB ;/ pisanie smsów na tej klawiaturze niezbyt wygodne..

  • 0

    106. ~asiak  2010-05-21 16:50:37  host: 188.33.119.10

    potwierdzam ..tel jest niezbyt dobry mam go d paru miesiecy i juz sie zacina i psuje;/

  • 0

    108. ~sklj  2010-05-25 14:09:53  host: ta163.internetdsl.tpnet.pl

    pathy93 do ciebie kieruje tą opinnię mi bateria w tym telefonie trzyma 3-4 dni a tak poza tym to ten telefon ma odtwarzacz mp!! tylko trzeba umieć to zrobic

  • 0

    109. ~Płastuga  2010-07-30 09:53:21  host: ip-77-222-237-224.spray.net.pl

    Parę piosenek to może i odtworzy ;)

  • 0

    110. ~domel26  2010-08-29 23:07:58  host: public-gprs71245.centertel.pl

    dzis kupiłem ten tel. za 110 i sie cieszę z mojego wyboru bo jest ładna :)ale najgorsze ze jest w angielskim menu ach ja tam angielski perfect to oki:_)

  • 0

    111. ~magda  2010-10-19 20:05:20  host: user-188-33-18-78.play-internet.pl

    mam pytanie, czy w tym telefonie można ustawić kawałek mp3 jako dzwonek? (czy w ogóle da się go wgrać)

  • 0

    112. ~ves  2010-11-23 14:28:26  host: 95.155.123.10

    ~magda da się ;) Mi bateria trzyma rewelacyjnie, a codziennie rozmawiam przez tel. minimum pół godziny

  • 0

    113. ~Juulia  2010-12-07 12:05:07  host: 178235034205.elblag.vectranet.pl

    mam ten telefon od roku Bateria wporządku wszystko inne też .Polecam

  • 0

    114. ~asia  2011-08-08 22:39:09  host: eel194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a może mi ktoś powiedzieć co to za symbol obok baterii w kształcie litery E?

  • 0

    115. ~Marcin  2012-09-21 12:59:20  host: bam18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dlaczego jak otrzymuje sms to nie pojawia się data jego otrzymanie da rady to zmienić

  • 0

    116.  2013-01-22 16:08:30

    ten model to największa porazka wśród nokii jaką użytkowałam. trzeszcząca obdowa,niezabezpieczone okienko głośnika przez które dostaje sie kurz po obudowę,dżwieki brzęczace,aparat do bani, kolory fałszywe(twarze w pokojowym świetle mają zielonkawy odcien) NIE POLECAM!!!

  • 0

    117. ~JanosiQ  2014-02-07 14:59:32  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Ten telefon posiada odtwarzacz bo odtwarza mp3 ;D ogółem ten telefon jest dobry uzywalem go kiedyś

  • 0

    118.  2014-06-09 21:41:00

    Można powiedzieć że to jest Siemens C65 z dzwonkami mp3 i lepszą kamerą ale bez USB :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet