Nokia 2323 classic - opinie
Telefony Nokia Nokia 2323 classic Opinie o Nokia 2323 classic

Nokia 2323 classic

w sumie: 12
  • 0

    1.  2008-12-29 21:17:03

    fajna,podoba mi się

  • 0

    2.  2008-12-29 21:18:27

    fajna nawet

  • 0

    3. ~Qlima1  2009-07-16 21:48:05  host: ang63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam wrażenie, że ten obraz na wyświetlaczu, to montaż z wyświetlaczy symbianowych... W Series 40 wyglada (i dla tej rozdzielczości) inaczej ikona baterii i sygnału.

  • 0

    4. ~peron  2009-07-22 00:48:31  host: aab100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyglad jak stare siemensy (s55 chociazby)...znajac ostatnie wynalazki nokii jakosc wiele lepsza od s55 nie bedzie...

  • 0

    5. ~gaultier  2009-07-22 16:23:17  host: 94.254.240.65

    Prosta konstrukcja, latwa w obsludze bez zbednych bajerow, duze klawisze duze cyfry, idealna dla starszej osoby.

  • 0

    6. ~Szpaq  2009-07-25 11:32:31  host: ckm147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon 2 tygodnie, jest pare błedów w tym opisie na stronie, bateria przy niezbyt intensywnym użytkowaniu trzyma 6 dni, dostępne 12MB pamięci, obudowa troche trzeszczy przy wciskaniu klawiatury, telefon posiada EDGE, Bluetooth, minutnik i stoper, odtwarza mp3 ale... przy tej ilosci dostepnej pamieci... zasieg ma dobry rozmawia tez sie przyzwoicie, do kupienia za około 200zł

  • 0

    7. ~E  2009-09-07 16:25:01  host: 77-254-134-226.adsl.inetia.pl

    Nokia 2323 classic jest wyposażona w Bluetooth. Ten model ma również stoper i minutnik. Telefon standardowo zaopatrzono w baterię BL-5C o pojemności 1020 mAh.

  • 0

    8. ~nicky  2009-09-21 18:51:07  host: 88.220.68.254

    ta nokia MA! bluetooth !!!! Ktoś tu źle w specyfikacji napisal :-o

  • 0

    9. ~  2010-02-06 13:40:07  host: apn156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta komorka nie ma nawet mp3 i stopera i minutnika lol

  • 0

    10. ~berdys  2010-05-03 01:46:54  host: ip-89-174-118-218.multimo.pl

    ma bluetooth 3.0 wg opisu na www Nokii.

  • 0

    11. ~Plastik  2011-04-08 07:04:22  host: host-81-190-109-78.gdynia.mm.pl

    Fajny prosty telefon do pracy, ma wszystko to co potrzeba i żadnych zbędnych bajerów. Posiada bluetooth, minutnik i stoper. Odtwarza mp3, ale raczej jako dzwonki z racji małej pamięci. Obudowa lekko trzeszczy, ale to wina konstrukcji tylnej klapki. Tel naprawdę solidny i tani, polecam.

  • 0

    12. ~  2011-04-25 12:45:43  host: system85891759.mtvk.pl

    Czy ten telefon ma klawisze dotykowe u góry ?? Czy klasyczne przyciskane ??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet