Nokia 2300 - opinie
Telefony Nokia Nokia 2300 Opinie o Nokia 2300

Nokia 2300

w sumie: 15
  • 0

    1. ~pysk  2004-09-25 14:17:00  host: xdsl-776.zgora.dialog.net.pl

    spox telefonik mam go od miecha i jest spox luuz

  • 0

    2. ~mbkamil  2005-02-01 18:08:00  host: host-81-190-136-179.olsztyn.mm.pl

    Chyba wdały się chochliki w opisie , ponieważ telefon ma minutnik natomiast nie ma listy zadań :)

  • 0

    3. ~WitekT  2005-02-02 01:09:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    mbkamil: dzięki, już poprawione! :)

  • 0

    4.  2006-03-01 13:18:31

    telefon ma wiadomości obrazkowe (EMS), takie jak w nokii 3410 !!

  • 0

    5. ~As  2006-07-17 20:39:52  host: xdsl-4230.walbrzych.dialog.net.pl

    Ale badziewie matko boska !

  • 0

    6. ~  2006-07-25 12:11:39  host: atz10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde straszne chińska obsługa

  • 0

    7. ~  2006-08-01 15:20:58  host: avb75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za pół 1 grosza tego trupa bym nie wzioł

  • 0

    8. ~Alan.M  2006-08-18 17:54:47  host: auq111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon nie jest zły brakuje mu kolorowego wyświetlacz a rozdzielczości takiej w nokii 3220 i aparatu jak w nokii 3200

  • 0

    9. ~  2007-10-07 11:51:05  host: 82.160.39.31.tczew.net.pl

    bardzo polecam ten telefon , mam go od blisko 2 lat i wszystko smiga jak nowka. nic nie trzeszczy, nie ma jakichkolwiek opoznien w dzialaniu softu , do tego wytrzymaly i z dobra bateria . ogolnie ma wszystko czego potrzeba , bez zbednych badziewi + ciekawy uklad klawiszy ktory odroznia go nieco od innych telefonow . polecam .

  • 0

    10.  2008-02-11 14:37:40

    miałem ten telefon rok temu jest bardzo dobry fonik dla mało wymagającego użytkownika, bateria trzyma do 5 dni, wibra jest budzik jest aktualnie ma go moja mama i jest very happy :D :)

  • 0

    11. ~  2008-09-23 12:33:43  host: unused-077079210222.atman.pl

    penego dnia wlaczylam i oniemialam-wyswietlacz byl siwy!nie dzialal...musze go oddac bo to byl pożyczony zastepczak,da sie naprawic czy trzeba odkupic?

  • 0

    12. ~czarna.  2008-10-01 12:44:14  host: aehn225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik 3 lata, nie dzieje się z nim nic, jest chyba nieśmiertelny:) jasny wyświetlacz doskonale widoczny w słońcu nawet, bdb. bateria, w sumie dla mnie nie ma wad, no i w zasadzie nikt nie ma takiego telefonu, jest niepowtarzalny- to unikat:)

  • 0

    13. ~grrrrr  2009-05-08 17:24:50  host: ate122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kocham go swietny aparat 16g pawi ęci cudo

  • 0

    15. ~czarna  2010-04-11 12:08:03  host: mail.foczka.eu

    telefonik w moich rękach od 2004 r. czyli 6 lat, i działa jak nowy - bez zarzutu, gdzie dziś znajdziecie takie telefony??

  • 0

    16. ~rozowy  2014-12-25 20:42:00  host: gandalf.zagorz.net

    Telefon uruchomiony po 2 latach przerwy, wszystkie funkcje działały przez 2 dni, aż tu ups- przestały grac dzwonki, pozostały za to wibracje. Jako ciekawostkę podam fakt, że głośnik nadal działa, więc powoli pada soft :-/

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet