Nokia 225 - opinie
Telefony Nokia Nokia 225 Opinie o Nokia 225

Nokia 225

w sumie: 35
  • 0

    1. ~PEREM  2014-04-10 15:01:55  host: 85.219.163.130

    biorę telefon i wsiadam w wehikuł czasu i cofam się do 2004 i mój telefon robi furorę :)

  • 0

    2. ~PZ  2014-04-15 17:42:45  host: ip-93-154-234-149.free.aero2.net.pl

    Kolejny fatalny telefon od Nokii.

  • 0

    3. ~Partyzant  2014-04-18 12:02:06  host: abki100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nom,widać że Nokia myśli i dba o robotników budowlanych,bo tylko dla nich tworzy nowe aparaty...

  • 0

    4. ~***  2014-04-21 20:38:53  host: user-164-127-24-210.play-internet.pl

    Nie widziałem go jeszcze ale uważam, że jeśli posiada się aktualnie Nokię 6303 classic, 6700 classic, 515, N8 lub E52 to nie warto się interesować tym modelem - starsze modele są o wiele lepiej wykonane i mają więcej funkcji. 515 jest nowa ale też świetnie wykonana. Jeśli jednak ktoś chce NOWY telefon z klawiaturą i przyzwoitymi funkcjami to możliwe, że będzie to dobry wybór.

  • 0

    5. ~arek  2014-04-24 22:31:42  host: ip-215-250.ap-media.pl

    kiedy będzie dostępna w Polsce?

  • 0

    6.  2014-05-02 18:00:46

    Jezu, znów padaka. Mobli dać te 2.8" 640x480 z dobrym anty refleksem, czujnikiem światła

  • 0

    7. ~Mech  2014-05-22 13:18:29  host: ip-78-30-109-159.free.aero2.net.pl

    Nie bardzo rozumiem jaki był sens tworzenia Nokii 225, która poza troszkę większym wyświetlaczem od 220 praktycznie się nie różni? Pochwalić się, że wydali nowy telefon, mimo tego, że jest jak stary? Jak już tworzyć inny numer, mogli postarać się o większe różnice, np. aparat z autofocusem, czy Wi-Fi, o które jest proszone przez wielu.

  • 0

    8. ~bart  2014-05-22 21:12:12  host: pradnik1a.gemini.net.pl

    Aparat 2 megapiksele to kpina, nawet chinskie telefony maja lepsze aparaty

  • 0

    9. ~m  2014-05-29 19:01:51  host: 178-214-150-141.internetia.net.pl

    Pragmatyk@ To telefon z sofetm s30+ ,nie ma nawet Notatek(nokia 220 nie ma, a oba modele różnią się tylko wielkością wyświetlacza)wiec nie oczekuj jakiegoś super ekranu antyrefleksu czy czujniku światła...nie z tym softem.To tani fon do gadania, posłuchania muzyki i strzelenia fotki beż Żadnych ustawień dodatkowych...nawet plastik jest tani...

  • 0

    10. ~blablabla  2014-06-11 14:45:29  host: 178.217.192.27

    Jak się nie różni od 220? Ta jest SPORO smuklejsza. 220 to niezły grubas, 225 jest jeszcze cieńsza od 206stki.

  • 0

    11. ~Ja  2014-06-26 22:33:06  host: n11-07-08.opera-mini.net

    Zeby chodzil mms po karcie plus. Nalezy pobrac konfigure plus dla nokii 3100 mms. I zapisać. Kolega kupił ten telefon, nawet w punkcie plusa nie potrafili ustawić. Mi się to udało i opisuje. Podobnie będzie z innymi operatorami.

  • 0

    12. ~Ja  2014-06-27 22:08:27  host: n05-08-06.opera-mini.net

    Telefon ma oprogramowanie s30. A ustawienia mms bedą pasowaly od kazdej noki z oprogramowaniem s40 in 1. Tak jak wyzej do nokii 225 pasuje konfigura od nokii 3100. Telefon ma bardzo mało pamieci wewnetrznej. Zrobienie 3 zdjec i pamiec pelna. Nie obejdzie sie od 2 lub 4gb. Co do wysylania mms trzeba przypisac jeszcze w ustawieniach karte sim do mms. Z tego co zauwazylem to tylko net chodzi na 1sim . Czyli druga sim tylko sms rozmowa. Aparat zdjecia robi nawet ładne.

  • 0

    13. ~tedi  2014-07-04 09:54:32  host: user-94-254-199-56.play-internet.pl

    mam ten telefon od miesiąca,nie mam większych zastrzeżeń poza tym że audio jest jakby gorsze w radiu,bateria trzyma długo,duży wyświetlacz i to mi wystarczy jak za tą cenę

  • 0

    14. ~Ruda  2014-08-08 23:09:02  host: 176-97-81-1.tvkslupsk.pl

    Ja go kupiłam i jestem zadowolona. Dosyć mam telefonów dotykowych które trzeba codziennie ładować.. Wygodnie się na nim sms-uje i dobrze rozmawia. Ma budzik i odtwarzacz muzyki,czego chcieć więcej ?! :D

  • 0

    15. ~TK  2014-08-28 09:50:41  host: if185.internetdsl.tpnet.pl

    Bluetooth w tym telefonie nie obsługuje zestawu słuchawkowego http://tlp.is/3le .

    Tak, byłem zaskoczony.

  • 0

    16. ~Polecam  2014-08-29 21:49:01  host: 178.183.236.234.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Mam ten telefon od paru dni i niemam się do niczego przyczepić optyczne braku WiFi szkoda

  • 0

    17. ~paolo  2014-09-06 12:49:21  host: host-89-228-187-109.debica.mm.pl

    jak telefon Nokia 225 zsynchronizować z Win XP? Nokia PC Suit nie działa, nie da się skomunikować ani przez kabel USB ani przez bluetooth :(

  • 0

    18. ~MiSiek  2014-09-21 12:50:14  host: user-94-254-144-172.play-internet.pl

    Wiadomo moze jakie gry mozna pobrac czy aplikacje na nia i motywy? Czy cos dziala? Bo szukam i nie moge znalesc.

  • 0

    19. ~gość  2014-10-12 19:05:53  host: aib10.internetdsl.tpnet.pl

    Nokia 225 niby nowa a jakby stara. Ma wiele wad: Słuchawka przewodowa dołączona do aparatu jest raczej do słuchania muzyki. Jako słuchawka do prowadzenia rozmów nędza. Brak w niej klawisza "odbiór połączenia" który był w starszych modelach. Fonia słuchawki jak i głośniczka fatalna - brak wyższych tonów istotnych w rozmowach. Soft fatalny, stąd możliwość ustawienia telefonu znacznie ograniczony. Bateria słaba. Niestety Finowie produkowali lepsze i trwalsze telefony. Amerykanie produkują chłam.

  • 0

    20. ~qwer  2014-10-20 16:25:11  host: 84-10-66-181.static.chello.pl

    Warto nadmienić, że to najtańsza nokia z ładowaniem przez micro usb (wystarczy jedna ładowarka w domu/samochodzie, jak ktoś ma więcej telefonów). Bateria wytrzymała 5 dni, 1h 40min rozmów, 17 sms, bluetooth on.

  • 0

    21. ~WIEKOWY  2014-12-17 16:36:29  host: dod245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak bardzo dobry telefonik .

  • 0

    22. ~  2014-12-21 12:59:08  host: 185-12-21-5.sigma.jaslo.pl

    Jaki jest limit pamięci SMS w tym telefonie ?

  • 0

    23. ~zielona  2014-12-29 17:40:29  host: public-gprs517531.centertel.pl

    jak na tym telefonie zainstalowac operę?? Pobralam plik mini5wm na kartę pamięci i nie wiem co dalej, telefon nie otwiera zadnego z plikow, nigdzie nie moge znalezc instrukcji w necie...chodzi mi o operę na windowsa mobilnego, bo rozumiem ze taki system jest na 255? Domyslna przegladarka jest do bani. Help! :((

  • 0

    24. ~Pi  2015-01-11 17:51:15  host: z52-02.opera-mini.net

    Bardzo prosty i dobry telefon. Duzy i czytelny wyswietlacz,swietna bateria i bezproblemowa obsluga. Przypominam ze to tylko zwykly telefon!

  • 0

    25. ~LS  2015-01-17 00:59:43  host: host-2-103-225-13.as13285.net

    Mam ten telefon od 2 dni. Włączyłem dla sprawdzenia przekierowanie z jednego SIM na drugi i nijak nie mogę tego wyłączyć. Maci jakieś pomysły??

  • 0

    26. ~  2015-02-02 17:36:52  host: acqy198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejny syfilis w którym jedyne dobro to wielkość ekranu.

  • 0

    27. ~Plecak666  2015-03-14 08:56:07  host: 31.42.26.164

    Moim zdaniem świetny telefon. Też nie znoszę "dotyków" . Ten telefon ma być prosty i wygodny. Dla mnie bomba.

  • 0

    28. ~Kalendarz  2015-04-03 16:55:00  host: host-89-231-136-139.biznes.mm.pl

    Witam, dla osób które planują zakup tego telefonu, proszę zwrócić uwagę na funkcje przypomnień/kalendarza. Można w nim zamieścić maksymalnie 25 pozycji.... trochę słabo. Z tego co brakuje to grup kontaktów, możliwości personalizacji dzwonków do kontaktów.. Starsza nokia c1-01 miała bardziej zaawansowane funkcje...

  • 0

    29. ~klaudia  2015-05-14 11:33:08  host: 178-37-135-6.adsl.inetia.pl

    chcialam kupic nokie 225 powiedzcie mi czy warto ? tylko do dzwonienia i sms ?

  • 0

    30. ~klaudia  2015-05-21 18:26:52  host: 77-255-67-173.adsl.inetia.pl

    witam czy w noki 225 da sie ustawic tapete ze zdjec z karty sd ? czy trzeba robic aparatem ?

  • 0

    31. ~Jaga  2015-05-30 20:09:56  host: agux193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Porażka. Jeśli chodzi o pisanie czegokolwiek sms czy nawet na forum społecznościowym - tragedia, tak wolnego badziewia chyba jeszcze ta firma nie wydała na świat . Telefon dla ludzi, którzy chcą jedynie dzwonić i robić zdjęcia, bo akurat zdjęcia robi ok

  • 0

    32. ~telefonik  2015-07-04 09:17:36  host: user-94-254-209-62.play-internet.pl

    Aparat mnie bardzo rozczarowal Zupelnie niezrozumialy dla mnie brak podstawowych funkcji, ktore byly nawet w najstarszych modelach. Aparatem fotograficznym mozna wykonac zaledwie 9 zdjec! Dziwne

  • 0

    33. ~Bartko28  2016-01-06 19:18:23  host: 89-64-57-154.dynamic.chello.pl

    Kupiłem ten telefon niejako "na szybko" - po miesiącu męczenia się z nim wróciłem do "starej dobrej" E52. To "coś" to kompletna porażka: pisanie sms dłuższych niż kilkadziesiąt znaków to droga przez mękę; próba podłączenia słuchawki bluethoot (z poprzednimi modelami Nokii działa bez zarzutu) jest skazana na niepowodzenie; próba podłączenia do PC - ten sam efekt; brak aplikacji transferującej dane/ustawienia między jednym telefonem Nokia a drugim. W skrócie - nie wart zainteresowania/zakupu. Odradzam każdemu!

  • 0

    34. ~kris  2016-02-17 21:50:03  host: 89-68-135-108.dynamic.chello.pl

    Nie polecam. Nawet jako zwykłego telefonu do dzwonienia. Klawiatura nieenorgomiczna, w jednej płaszczyźnie, nie wyszczególnione przyciski, przycisk kierunkowy fatalny. Na plus podświetlenie. Dziwny i uciążliwy sposób odblokowywania. Aparat pod przyciskiem "wróć' to pomyłka. Ciągle go sobie włączałem niepotrzebnie. W menu pełno śmieci typu facebook. Tylko po co skoro brak wifi i szybkiej transmisji danych. Kto na takim fonie chce internet przeglądać? Chyba masochiści. Za to brak notatnika. Aparat potrzebny jak kwiatek u kożucha. Wyświetlacz duży, rozdzielczość w miare ale kąty fatalne. Telefon ogólnie jest nawet ładny. I chyba tylko na to ludzie się łapią. Mogli zrobić zwykłego fona, dopracowanego, bez bajerów tak jak tyle ich zacnych poprzednich telefonów. A tak wyszło im nie wiadomo co. No cóż, tak jak napisałem na początku >> nie polecam

  • 0

    35. ~Jola  2016-03-30 14:34:31  host: n13-02-06.opera-mini.net

    Ten telefon to masakra. Wzięłam go jedynie aby służył do rozmów i sms-ów. Pomyliłam sie co do wyboru. Strasznie długo ładuja sie wiadomości

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-140-252.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet