Nokia 225 dual SIM - opinie
Telefony Nokia Nokia 225 dual SIM Opinie o Nokia 225 dual SIM

Nokia 225 dual SIM

w sumie: 20
  • 0

    1. ~tata  2014-04-16 15:05:26  host: 89-74-89-29.dynamic.chello.pl

    Podobne w komisach na tony i o wiele tansze.

  • 0

    2. ~gosc  2014-04-16 20:27:19  host: user-31-175-241-251.play-internet.pl

    Fajny pomysł. Jeszcze żeby aparat miał te 3mpx i bateria trochę większa to byłby jak dla mnie bardzo dobry telefon. Choć i tak nie wykluczam jego kupna.

  • 0

    4. ~darek  2014-05-28 18:14:44  host: aeki223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie, czy można do tego aparatu podłączyć słuchawki przez blutooth. pytam, ponieważ nie jest to takie oczywiste, że jeśli aparat posiada łącze blutooth to można do niego podłączyć słuchawki. przykładem jest nokia 108

  • 0

    5. ~tytan  2014-06-16 16:02:10  host: public-gprs694219.centertel.pl

    niestety nie działa z zestawem głośnonomówiącym przez blutoth, a ze słuchawką nie miałem jak sprawdzić, ale wygląda na to że też nie działa.

  • 0

    6. ~tytan  2014-06-16 16:06:29  host: public-gprs694219.centertel.pl

    powiem wam, że nokia się skończyła, tel ma menu, działanie gorsze niż poprzednie tel tej marki. ostatnim dobrym telefonem to Nokia 206 dual sim , która czyta sim 500 kontaktów, a Nokia 220 już nie obsługuje pow. 250 kont., nie obsługuje dłuższych nazw (max 16znaków). Nie warto kupować n220 !!!!

  • 0

    8. ~ddd  2014-06-16 16:24:31  host: addi169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest szansa zwiększyć ilość kontaktów do zapisaniua poprzez karte SD i korzystanie z nich? Pomijam mozliwość zapisania na sim

  • 0

    9.  2014-06-17 19:28:51

    z zestawem głośnomówiącym bluthoth nie działa, sprawdzone, poza tym menu poprawione na gorsze niż w nokii 206 dual

  • 0

    10. ~luki  2014-06-18 14:17:27  host: public-gprs514668.centertel.pl

    nie działa ze słuchawkami blutoth

  • 0

    11. ~Redi  2014-06-25 10:48:52  host: rob-net.pl

    Właśnie NIE można:-(

  • 0

    12.  2014-08-16 20:57:52

    Czy osoby, które mają ten telefonn też nie mają emotikonek podczas wysyłania smsów??

  • 0

    13. ~anka  2014-12-01 20:34:03  host: aapd161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy karta pamięci z firmy Sandisk napewno zadziała w noki 225?

  • 0

    14. ~Nick  2014-12-16 08:04:00  host: host-176-115-244-225.netsystem.net.pl

    Czy można ustawić w noki 225 dowolny klawisz odbioru i podświetlenie klawiatury już od początku przychodzącego połączenia. Może ktoś pomoże lub zna problem. Krzysiek

  • 0

    15. ~Mike  2015-01-28 10:09:07  host: 176.111.230.30

    Mam pytanie. Mam w tym telefonie 2 kraty. Jedna Polska z Plusa druga Norweska. Ktoś kto próbuje dzwonić do mnie na Plusa (przebywam w Szwecji) nie może się dodzwonić na Plusa. Środki na koncie mam, ponieważ sam dzwonie. Już kiedyś miałem taką sytuację lecz po restarcie telefonu wszystko działało. Co może być przyczyną?

  • 0

    16. ~adam  2015-05-21 18:34:55  host: pc200a144.interpc.pl

    Jaka jest pojemność skrzynki sms? Są jakieś limity? Pracuje na telefonie i w ciągu miesiąca potrafie odebrać do 5000 smsów. Do tego są dwie karty. Czy smsy zapisują sie tak długo jak jest pamięć w telefonie? Czy są limity, np. 100 smsów w skrzynce i koniec?

  • 0

    17. ~  2015-07-16 18:19:24  host: ip-5-172-237-8.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Jak wyłączyć internet w tej noki?

  • 0

    18. ~efamon  2015-12-16 14:50:42  host: 91.195.56.146

    Czy telefon obsługuje profile tymczasowe?

  • 0

    19. ~  2016-01-07 17:03:56  host: aaey51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam nokię 225 nie mogę się przez blotouth połączyć z zestawem głośnomówiącym w smochodzie. Proszę o poradę. AT

  • 0

    20. ~Do Pana wyżej  2016-02-09 10:20:23  host: ip-220-122.gorlice.ap-media.pl

    Poczytaj wcześniejsze komentarze

  • 0

    21. ~Jarek  2016-02-14 20:20:38  host: 188.146.136.146.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Telefon mimo ze ma bluetooth nie laczy sie z sluchawka ani z zestawem glosnomowiacym,laczy sie tylko z innymi telefonami w celu przesylania plikow.Telefon obsluguje profile tymczasowe.Karte pamieci kazda obsluguje max do 32gb,marka karty nie ma znaczenia(sandisk jest bd firma).Mam ten telefon i wiecie co drugi raz bym go chyba nie kupil.Plusy:wielkosc wyswietlacza,bateria,klawiatura,micro usb,reszta to same minusy.Gdzie ta stara dobra nokia,microsoft wszystko ***.

  • 0

    22.  2017-06-10 20:27:11

    Miałem ten telefon 2 lata i o 2 lata za długo. Przemęczyłem się z tym dziadem jak mało kto. Jedyna zaleta tego telefonu to w miarę wytrzymała bateria i niewielki skok zużycia mocy podczas eksploatacji. Cała reszta to porażka.
    Skrzynka SMS - nie dało się wyłączyć polskich znaków. Skrzynka zapełniała się po kilku wiadomościach i trzeba było je usuwać. Internet - przestał działać z uwagi na konieczność aktualizacji przeglądarki. Problem polegał na tym, że telefon miał zbyt mało pamięci na aktualizację (szach mat). Pamięć RAM nie została podana przez producenta - nie dziwię się. Myślę, że RAM wynosi 4 albo 8 MB. Więcej na pewno nie. Telefon zamula, spowalnia, nie chce pisać SMSów, zawiesza się. Czasem napisanie jednego SMSa (160 znaków) trwało tak długo, że zasypiałem w trakcie. Pamięć fizyczna telefonu umożliwiała zapisanie 6 zdjęć z aparatu... i koniec. Klawiatura niewygodna, zbyt płaska i niewyczuwalna pod palcami. Czasami ciężko było wybrać kartę SIM z jakiej chciałem zadzwonić.... W mojej ocenie ogólnie telefon powinien być sprzedawany za cenę max 60 zł za nowy! Tandeta i bubel. To już stara nokia 3210 działała sprawniej... Aktualnie posiadam allview m9 connect - telefon o 300% lepszy, chociaż producent mocno niedoceniany.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-198-221-13.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Najlepszy smartfon w cenie do 600 zł to:

10 najlepszych smartfonów do 600 zł (listopad 2017)

 

Zobacz wynik | Opinie (14)

Archiwum Ankiet