Nokia 2220 slide - opinie
Telefony Nokia Nokia 2220 slide Opinie o Nokia 2220 slide

Nokia 2220 slide

w sumie: 22
  • 0

    1. ~qlima1  2010-05-02 21:52:57  host: afrw232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Według Nokii ten telefon ma taki czas czuwania - 496 h - przy takim wyświetlaczu. To jakim cudem Nokia X2 prz prawie 4x większym wyświetlaczu ma jeszcze dłuższy okres czuwania (bądź telefonowania)?! W tym przypadku te 496h jakby zeszło w realu do 240h, to sukces!

  • 0

    2. ~MacIek  2010-05-03 20:43:09  host: apn-77-114-187-235.dynamic.gprs.plus.pl

    Ciekawe czy bedzie droższa jak 100,-

  • 0

    4. ~kameleon  2010-05-28 13:06:06  host: 195-226-149-157.dsl.guernsey.net

    fajny telefonik ale typowo do pracy ... tylko do pracy.:)

  • 0

    5. ~Maciek  2010-05-31 09:43:18  host: chello089072045186.chello.pl

    Ładny telefonik, sliderek do wzięcia za zlotówke w TTFonie. Moja mama go wzieła bo przyzwyczajona jest do Nokii i przypadł jej do gostu.Do zalet należy ładny wyglad, wyraźny ekran z duzymi literami, łatwosc obsługi. Wady - brak buetootha, brak karty pamięci powoduja że jedyna możliwośc dodania tapet czy dzwonków to internet. Podsumowując, jak ktoś chce tania Nokie niech bierze 2200, jak ktos chce sliderka za złotowke to niech lepiej weźmie Samsunga 3050, duzo lepszy ekran (większy i 256tys) , bluetooth, karta pamięci, mmsy.

  • 0

    7. ~marcin  2010-06-27 16:09:07  host: aerx22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tleofn nie ma 32 mb pamieci tylko 10 !!!

  • 0

    8. ~Kekri  2010-07-12 07:40:03  host: 91-145-146-155.internetia.net.pl

    miałem ten telefon. w orange tak zachecali aby go kupic. kupilismy zachodze do domu a tu nic nie ma z nim blutoth i inne takie karty pamieci tez nie ma oddałem go dla babci dla ktorej telefon słuzy tylko do smsowania o gadania nie polecam

  • 0

    9. ~Crazy Green  2010-08-10 11:40:38  host: dynamic-78-8-229-90.ssp.dialog.net.pl

    Maciek: Jeżeli miałbym wybierać między nokią 2220S która nic nie ma a Samsungiem C3050, to wierz mi że wolałbym tą nokię a nie drętwego C3050- przecież to szrot...

  • 0

    10. ~martusia  2010-08-20 19:28:19  host: 83.68.90.17.mielec90.tnp.pl

    moim zdaniem fon wyglądem ładny i przyciągający ale brak bluetootha,brak mp3,i brak w zestawie kabla do kompa;/ moim zdaniem dla młodzieży to badziewie;/ a dla starszych może być

  • 0

    11. ~Misiaczek1412  2010-11-18 18:52:27  host: acbu49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik świetny. Lekki, świetnie wygląda, bateria długo trzyma. Jest rozsuwany (co bardzo mi się podoba), ma duży wyświetlacz no i oczywiście ma aparat i co mi się podoba - wbudowaną latarkę :) Mam go od niedawna ale nie żałuję zakupu :)

  • 0

    12. ~Tadeusz  2010-11-28 20:00:04  host: 77-254-39-113.adsl.inetia.pl

    Proszę o doradzenie jak ja mogę zdjęcia robione przez NOKIA 2220 slide , przenosić je na laptop. Pytałem się nawet w Media Markt i powiedziano mi , że nie można . To do jakich celów jest ten telefon , jedynie do rozmów.

  • 0

    13. ~Ola  2011-02-03 10:49:16  host: acum192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tadeusz, teoretycznie można by przesłać fotkę mms'em na inny telefon, który ma USB lub chociaż Bluetooth. Nokia 2220 to telefon tylko do dzwonienia i smsowania, zresztą wątpię, by przy takim aparacie fotki miały jakąkolwiek wartość. A po co w takim razie aparat? Sprawdza sie on gdy np. nie masz nic do pisania, a chcesz zapamiętać godziny przyjęć lekarza czy telefon ;)

  • 0

    14. ~Ola  2011-02-03 10:51:39  host: acum192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ups... mmsów też nie ma :

  • 0

    15. ~Nicniemający GSM  2011-04-15 09:57:32  host: afp60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem do jakiej grupy jest ten telefon skierowany? Dla pierwszoklasistów, którzy dopiero uczą się pisać?? : Chociaż wejście na kabel usb lub bluetootha mogli temu modelowi. Teraz już chyba tylko starsi ludzie korzystają z komórki wyłącznie do dzwonienia i smsowania, a dla nich lepsze są telefony typu Senior ze względu na wyraźny wyświetlacz i łatwość obsługi.

  • 0

    16. ~mycha21  2011-05-13 15:03:06  host: aakk65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny, tylko szkoda że nie ma bluetooth'a ;>

  • 0

    17. ~otut  2011-06-22 14:46:19  host: 94-40-120-254.tktelekom.pl

    Na co komu taki telefon. Kusi tylko wyglądem. Do nikogo się nie nadaje. Dla starej babci? nie!!! bo babcie wolą gdy telefony mają duże klawisze. ten ich niestety nie ma, a po za tym jest wysuwany, a babcia to juz stara więc może urwac choc niekoniecznie. Dla ludzi od 18-40? no też nie!!! Oni lubią sobie czasami poememesować lub porobić ZDJECIA.. Do biura? nie!!! bo często w biurze przydaje się internet. Do pracy? nie!!! bo łatwo może się urwać wyswana klapka.dla młodzieży? nie bo po co komu telefon bez MP3 i z tak kiepskim aparatem??? do niczego się nie nadaje!!! nawet do pisania esemesów bo karty pamieci nie ma i ile ich tam wejdzie??? 40? komu sie chce tak czesto skrzynke opróżniec? komu? telefon do dupy!!! daje 0,5/10. To pół ze względu na aparet. jest ale kiepski!!!

  • 0

    18. ~akinoM  2011-08-05 10:12:08  host: user-188-33-3-64.play-internet.pl

    Hehe, ale ludzie narzekacie na ten telefon. Komu nie jest potrzebny odtwarzacz mp3, "blutu" to kupi sobie ten telefon,a jak ktoś woli inne bajery to zapraszam na stronę z innym modelem, posiadającym to wszystko,a nie marudzenie i narzekanie i wymyślanie przeróżnych wad dla tego telefonu. Wczoraj go kupiłam. Potrzebny mi właśnie do dzwonienia i smsowania. Mam 20 lat i pozdrawiam wszystkich! :D

  • 0

    19. ~fuks  2011-08-23 13:42:34  host: adk53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi w zupełności wystarcza. Dzwonie i smsuję a więcej funkcjo nie jest mi potrzebnych. Praktyczny telefonik dla mniej wymagających.

  • 0

    20. ~Ola  2011-09-17 16:56:39  host: public-gprs216039.centertel.pl

    Dla mnie talefon ma byc telefonem, a nie aparatem, odtwarzaczem mp3 i jeszcze nie wiadomo czym. Dlatego ta nokia bardzo mi się podoba, bez zbędnych bajerów, prosty w obsłudze, zgrabny wygląd. Dla kogoś kogo interesują "normalne" funkcje telefonu typu smsowanie i dzwonienie idealny.

  • 0

    21. ~enetr  2011-12-05 05:41:37  host: 178.73.49.203

    Mama go sobie kupiła, bo ładny. Niestety niezbyt łatwo przypisać dzwonki do kontaktów. Właśnie zamówiliśmy kabel USB do kompa, rzekomo da radę, lecz ponoć nie ma USB jak potem przeczytałem. Chyba jedyny sposób by wgrać własne dzwonki to internet. Może będzie więcej funkcji jak się zaktualizuje firmware(oprogramowanie), bo ten akurat ma bardzo przestarzałe. Niestety jeśli kabel USB będzie bezużyteczny(wyrzucone wtedy w błoto 20 zł) to jedynie w serwisie mogą zaktualizować. Mama używa telefonu tylko do dzwonienia, lecz chciałaby wiedzieć po sygnale kto dzwoni i by dzwonki to były jej ulubione utwory(niestety 10 MB a właściwie 9 MB wolnego może mocno ograniczyć ich ilość). Aby przypisać dzwonki jest niezbyt prosto, może pomoże aktualizacja. Oczywiście ja pojadę do serwisu, gdyż mama ma sporo spraw i prace itp., itd.. Tak czy siak trzeba się nieco nalatać i być może wydać kasę by być w miarę zadowolonym z tego aparatu. Teraz zauważyłem, że w podobnej cenie można mieć telefon z bluetoothem - przynajmniej za wgranie dzwonków by się dodatkowo nie płaciło. Tak więc mimo, że dana osoba używa go jedynie do dzwonienia to jednak by było przyjemniej go używać trzeba mieć nieco kasy i cierpliwości. Niemniej może będę się rozglądał za czymś innym, gdyż jednak nieco pikseli na zegarze widać. Więc nawet z ekranem nie ma szału. Za 115 zł widziałem telefon komórkowy z bluetoothem i karta pamięci. Dlatego mnie zastanawia czemu skurczybyk jak na tak okrojoną wersje jest dwa razy droższy w sumie. Dla mnie to zdzierstwo. Powinien kosztować 80-50 zł. Tak czy siak zrobię wszystko by mamie się go dobrze użytkowało. Może nie będzie tragedii. Jak ktoś chce być w pełni zadowolony to niech decyzję przemyśli a nie potem narzeka. Jak mi wciskano telefon to zerknąłem chociaż na opakowanie jakie ma funkcje i jestem w sumie zadowolony.

  • 0

    22. ~sciga  2012-01-29 11:09:52  host: public129624.xdsl.centertel.pl

    jak by takiego badziewia nie produkowali to bym go nie dostał jako tel. służbowy : porazka ,zrobisz zdjecie i na kompa nie wrzucisz dzwonka typu "Uwaga szef dzwoni" nie załadujesz,czyli totalne dno poprzedni był Samsung Solid tego w wodzie można było moczyć latarka i dobry aparat + bluetoth.

  • 0

    23. ~luki  2012-02-02 18:11:20  host: host-81-190-130-91.olsztyn.mm.pl

    jest mozliwosc korzystania z kabla usb? czytalem gdzies ze jest wejscie zablokowane tylko

  • 0

    24. ~  2014-01-22 20:13:33  host: 88-199-164-87.tktelekom.pl

    jak wgrać z żródła zewnętrznego

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-173-184.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet