Nokia 2100 - opinie
Telefony Nokia Nokia 2100 Opinie o Nokia 2100

Nokia 2100

w sumie: 10
  • 0

    1. ~n€o  2005-06-12 13:54:00  host: afj178.internetdsl.tpnet.pl

    złom

  • 0

    2. ~  2006-02-05 19:28:44  host: dyp3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rewelacyjnie podświetlony i się nie wiesza.

  • 0

    3.  2006-05-10 21:28:51

    bawiłem się nim w komisie . Strasznie nieduży ekran. :( . Dobrze , że ktoś się go pozbył . - ja bym nie brał nawet w promoji :( | .

  • 0

    4. ~  2006-07-25 12:09:00  host: atz10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Złom jeżeli ktoś chcę kupować to na złomowisku same takie sprzedają

  • 0

    5. ~Regis  2007-06-11 20:58:21  host: 212.244.210.66

    A w/g mnie świetny telefon. Przeżuciłem sięna niego z SE w700i i udeża mnie jego prostota :) Polecam!!

  • 0

    6. ~Agnessss  2007-07-01 21:21:14  host: eko59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefonik od dosyć dawna.. teraz naszczęście zmieniam na motorole L6 ;) niekomu go niepolecam bateria szybko pada, guziczki z biegiem czasu sie wycierają.. lipa

  • 0

    7. ~dami  2007-08-04 12:39:24  host: acvv223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadzieja nawet irdy nie ma :-(nie kupilbym go gdyby nawet byl w promocji:-( to totalna nuda:-(:-(

  • 0

    8. ~Lukash1410  2008-05-31 10:59:22  host: ebf184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Haha zal mi was wszystkich, to jest jeden z pierwszych fonow nokia nie jestem pewien czy to ten telefon ktory po raz pierwszy mial wprowadzony gry Snake czy Nokia tune pozdrawiam.

  • 0

    9. ~jack  2012-11-29 22:18:33  host: afy85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przyjemny w użytkowaniu prosty telefon. Wciąż zaskakuje jasnością podświetlenia pomimo olbrzymiej "konkurencji" telefonów na rynku. Świetnie leży w dłoni, błyskawicznie reaguje na nacisk przycisków. Wyjątkowo intuicyjne menu. Dzwoni, pisze i nic więcej. Wada - nie zapisuje wysłanych wiadomości.

  • 0

    10. ~Kitanasi  2013-09-27 12:28:20  host: 178.125.39.225

    Na naszej stronie znajduje się więcej niż 280 automatów , w których można śledzić odpowiedzi do gry za darmo i bez rejestracji. Tygodnik aktualizacja gry, projekt ładny i interfejs strony. Zagraj za darmo i szkolić się w grze ! http://igrovieavtomati.org

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet