Nokia 208 Dual SIM - opinie
Telefony Nokia Nokia 208 Dual SIM Opinie o Nokia 208 Dual SIM

Nokia 208 Dual SIM

w sumie: 10
  • 1

    1. ~gościu  2013-07-04 07:19:59  host: 87-207-165-165.dynamic.chello.pl

    Telefon niby prosty, ale nokia z uporem maniaka, zamiast dać 2 mpx aparat i 16 mln.kolorów, to pcha do kolejnych telefonów zupełnie zbędne normalnemu użytkownikowi twittery, badziewne aplikacje i funkcje. Z drugiej strony dobrze, że jest jeszcze firma, która robi normalne telefony z normalną klawiaturą i bez syfoida (czytaj androida).

  • 0

    2. ~Thunder  2013-07-04 12:57:50  host: 85.219.163.130

    wtf mp3 nie odtwarza ? XD

  • 0

    3. ~?/??  2013-07-05 11:53:12  host: 217.153.182.70

    telefon jest Odporność na wstrząsy, wodę i pył?

  • 0

    4. ~marcin  2013-07-06 16:36:04  host: ip-37-209-148-13.free.aero2.net.pl

    jak zwykle w przypadku noki, pewnie wyniki wytzymałości baterii sa ściemnione i....mocno zawyzone.

  • 0

    6. ~Neo2305  2013-07-12 16:04:13  host: host-101.222.foxnet.com.pl

    Najlepszy telefon jaki w życiu miałem całe mnóstwo funkcji nawet niektóre nowoczesne telefony tego nie maja telefon przez 6 lat uzytkowania nie miał ani jednej awari albsolutna rewelacja bateria 5 dni telefon naprawde wytrzymały bo zleciał z 7 piętra i nic mu się nie stało NOKIA THE BEST !

  • 0

    7. ~aaa  2013-07-21 09:19:15  host: user-164-126-102-145.play-internet.pl

    mp3 bez problemu odtwarza.

  • 0

    8. ~nbn  2013-08-02 07:11:01  host: 178-214-150-141.internetia.net.pl

    1@ 16 milionów kolorów szybciej zużywa baterię a pożytku większego i tak nie m,bo mało kto ma tak sprawny wzrok by zauważyć różnice ja np.nie widzę żadnej ,a mam fony i z 65tyś 262tyś i 16milionów kolorów....A co do aparatu w 301 jest 3,2 megapixele,a robi gorsze foty niż nokia 206 co ma właśnie 1,3megapixela(ostrość i jakość są gorsze! co zakrywa na kpinę),nie rozdziałka apartu się liczy tylko jakość matrycy,zresztą z dobrym aparatem itp.dodatkami fotograficznymi byłby sporo droższy,a tak jest szansa ze nie będzie kosztować więcej niż 350zł albo i mniej..no i ten fon jest typowo do rozmów i smsów i szybkiego przejrzenia neta jak potrzeba,a nie robienia zdjęć czy innych pierdółek do tego to sobie smarta kup jak ci specyfikacja się nie podoba np.n8 albo aparat foto są małe,ładne, zgrabne i lekkie,nagrywają filmy a i cenowo z tym telefonem zmieścisz się z koszcie nowego smarta..

  • 0

    9. ~grzesiek2422  2013-11-01 15:08:21  host: ahl134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    neo2305 nie pomyliło ci sie coś???? jak mogłes użytkować ten telefon przez 6 lat jak on dopiero jest 4 miesiące na rynku??

  • 0

    10. ~aga  2013-11-13 11:51:44  host: 194.251.119.198

    Gdzie można kupić Dual SIM? W sklepach widzę tylko wersę Single SIM

  • 0

    11. ~Kugel  2014-01-07 11:23:36  host: 94-240-40-234.lukman.pl

    Miałem ten telefon przez 2 dni. Wydaje się, ze podstawowa zalet tego modelu to niska cena. Plusy dodatkowe to niezła bateria, czytelny wyświetlacz i możliwość powiększania liter, co jest ważne np. dla osób starszych. I wydaje się, ze taki jest "target" dla tego telefonu - emeryci, rolnicy, itp. (tylko po co im dual sim?). Dla bardziej wymagających użytkowników wspomniane wyżej zalety bledną jednak przy mankamentach - prymitywna książka kontaktów (wyszukiwanie tylko po pierwszych literach wpisu), brak słownika SMS, brak nawigacji, którą Nokia kiedyś oferowała za darmo, marny aparat... Egzemplarz, który miałem w rękach, był wyprodukowany w Indiach, nie w Chinach, jeśli ma to dla kogoś znaczenie.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-119-171.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet