Nokia 206 - opinie
Telefony Nokia Nokia 206 Opinie o Nokia 206

Nokia 206

w sumie: 74
  • 2

    1. ~Marcin  2012-11-27 22:36:10  host: ip-84-39-169-110.free.aero2.net.pl

    Co wiecej chcieć :) ja napewno kupie ten telefon ( jako drugi,np. na dzialke)Ludzie chca miec telefony z dobra bateria,a nie biegac i szukac kontaktu po 12 h

  • 0

    2. ~  2012-11-28 09:20:25  host: chaos.tpnet.pl

    Fajny. Mam nadzieję, że słuchawka nie jest "głośnomówiąca", jak w telefonach 12xx i 16xx.

  • -1

    3. ~sebek  2012-11-28 16:24:21  host: v21-13.opera-mini.net

    dziwne te kolory, wstyd to wyciągnąć przed ludźmi.

  • 1

    4. ~kubaaa  2012-11-28 19:38:16  host: 81-219-69-88.adsl.inetia.pl

    ale zajebisty ! :D

  • -1

    5. ~krs  2012-11-29 08:50:26  host: 217.153.234.81

    ładny, gdyby jeszcze kosztował do 100 zł...

  • 2

    6. ~Andrzej  2012-11-29 12:00:01  host: ip-37-209-138-128.free.aero2.net.pl

    Super telefon ,prosty i ...TELEFON w samej rzeczy.Ludzie sa juz tak otumanieni tymi smartofnami,że jadac autobusem winda lub wyjezdzajac gdzies za miasto nie potrafia ze soba rozmawiac.Swiat smartfonow niestety zabija osobowość.Mam 28 lat i jestem zmęczony tymi nowosciami technologicznymi.Ludzie przez to sa coraz gluspi i nie poglebiaja swojej wiedzy.Brawo nokia za fajny i funkcjonalny telefon duzy + za baterie.

  • 0

    7. ~OLO  2012-12-01 12:05:43  host: 87-207-87-33.dynamic.chello.pl

    NIE MOGĘ DOSTAĆ SIĘ DO ARCHIWUMN - GDZIE ZAPISAŁO ZDJĘCIE - ALE TO FATAMORGANA TEGO TELEFONU NOKIA 206

  • 0

    8. ~daniel  2012-12-04 10:28:01  host: a2.static.kutno68.tnp.pl

    ładna wizualizacja.

  • -1

    9. ~gosc  2012-12-07 07:06:33  host: c11-129.icpnet.pl

    Niemozliwe! Normalnie Benq s68 w kolorach.

  • 0

    10. ~jack  2012-12-07 09:50:07  host: actt111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobry bo użyteczny. Potrzebny w tej kategorii telefonów.

  • 0

    11.  2012-12-08 20:19:15

    Po 2 latach prób i błędów doszłam do wniosku że najlepszy układ to zwykły tel do rozmów i pracy oraz smartfon lub mniejszy tablet z 3G do neta i zabawy. Jeśli ten tel będzie fajnie wyglądał na żywo i będzie kosztował jakieś 150 zł to przemyślę jego zakup. Mam nadzieję, że pełna kolorystyka trafi do Polski a nie znów tylko czarny i od biedy biały, a o żółciach, różach i błękitach zapomnij. Ludzie telefon to nie trumna.

  • 0

    12. ~domin13  2012-12-10 17:22:39  host: avf205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O świetny telefon ma wszystko co potrzebuje. Jak będzie do 150zł to biorę od razu :)

  • 0

    13. ~daniel  2012-12-11 10:23:55  host: a2.static.kutno68.tnp.pl

    ciekawe kiedy premiera i jaka cena.

  • 0

    14. ~seba  2012-12-22 18:29:36  host: aggm210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    designem przypomina troche stare sony ericsony typu k310

  • 0

    15. ~chipo  2012-12-23 00:52:01  host: 178235102162.jeleniagora.vectranet.pl

    fajny telefonik, no cóż cena 74€ w Niemczech nie powala na kolana...

  • 0

    16. ~Wbl  2012-12-29 02:20:46  host: user-188-33-23-41.play-internet.pl

    Czy ktoś wie, kiedy będzie jakakolwiek premeiera w Polsce tego telefonu - od miesiąca codziennie wchodzę na strony nokii i tam cały czas wiadomość - dostępny wkrótce ?

  • 0

    17. ~asterix  2013-01-04 20:13:18  host: 95.158.78.196

    Jestem zwolennikiem klasycznych telefonow ale ludzie bez przesady .Pamięc cieniutka ,zdięcia w miare aby jakos wygladały to tez nie za bardzo ,wogole niech aparat zlikwiduja bo po co jest jako atrapa a kolory to juz wogole porażka .....Nokia całkowicie spadła nisko.Czekam na Tel w stylu Nokia C5 5MP ( pare drobnych poprawek )

  • 0

    18.  2013-01-06 20:06:19

    do:17 Jak kolory to porażka? Jest czarny i biały, jak te jaskrawe kolory Ci się nie podobają.

  • 0

    19. ~shadowman  2013-01-15 12:38:45  host: eqo239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie liczcie na cenę do 150zł. Najniższa półka Nokii to niewiele poniżej 100zł. Trochę "lepsze" telefony to wydatek 150+zł, więc podejrzewam, że cena będzie się wahała w okolicach 250-300zł. Ciekawe, czy rzeczywiście praca na baterii jest taka długa.

  • 0

    20. ~rav  2013-01-30 15:11:31  host: 91.229.22.30

    Już jest dostępna - 284 zł - patrz strona Nokii, Allegro mniej

  • 0

    21. ~ruda  2013-01-30 23:57:43  host: host-89-230-68-206.rzeszow.mm.pl

    telefony sa juz dostepne na allegro . model 205 i 206 poki co w niewielu kolorach,ofert kupna tez jest troche,widac ze ciesza sie powodzeniem mimo krociutkiego stazu :) czekam na recenzje jak sie faktycznie sparwuje

  • 0

    22. ~kris  2013-02-07 12:33:22  host: do-atman-nsti.19.nsti.pl

    Biała i niebieska będzie dostępna w plusie za kilka dni :)

  • 0

    23. ~wanek  2013-02-11 07:49:45  host: frantic4.um.krakow.pl

    Czy moze ktos sie orientuje dlaczego tego telefonu nie ma w sprzedaży w żadnym sklepie? Jest tylko kilka ofert na allegro.

  • 0

    24. ~DarkPeter  2013-02-13 23:28:06  host: afcr134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak nie ma jak już jest http://nokiaskleponline.pl/product-pol-6864-Nokia-206-White.html

  • 0

    25.  2013-02-26 13:09:46

    Czy ktoś ma ten telefon i może podać jak to jest rzeczywiście z czasem trzymania baterii?

  • 0

    26. ~Martin  2013-03-03 11:02:14  host: public101026.xdsl.centertel.pl

    Posiadam ten telefon i dane producenta są złudne odnośnie pracy na baterii. Na najniższej jasności wyświetlacza i czasie jego podświetlenia trzyma 3-5 dni w zależności od użytkowania.

  • 0

    27. ~cala prawda  2013-03-04 00:06:28  host: 77-253-110-188.adsl.inetia.pl

    Także posiadam ten telefon, dokładnie 2 tygodnie. Miałem okazję go ładować tylko raz.. Do rzeczy. Bateria trzymała mi dokładnie 8 pełnych dni (przy aktywości: 4h rozmów w sieci i 50 smsów). Uważam to za świetny wynik! Jestem bardzo zadowolony z tego telefonu. PS. Biała wygląda bardzo elegancko :-)

  • 0

    28. ~marti  2013-03-06 22:33:40  host: 178.217.192.23

    czy ten tel pokazuje tresc przypomnien i notatek na wyswietlaczu? jak nokia e51 i e52

  • 0

    29. ~kiki  2013-03-07 08:50:25  host: acap161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria trzyma max do 6dni, notatki/przypomnienia wyświetla ale "błysku ekranu" włączyć się nie da.....

  • 0

    30. ~awi  2013-03-07 21:17:40  host: 77-45-27-213.sta.asta-net.com.pl

    bateria trzyma 4 dni

  • 0

    31.  2013-03-08 11:28:25

    Fajny telefon. Brakuje mi jednak możliwości wklejania szczegółów kontaktów do treści wiadomości sms. W mojej poprzedniej Nokii 3120 classic ta przydatna możliwość była i brak jej uważam za ewidentne niedopatrzenie w oprogramowaniu. Zastanawiam się czy ten błąd Nokia naprawi i będzie możliwość zaktualizowania softu.

  • 0

    32. ~paula  2013-03-09 22:18:12  host: ip-37-209-151-164.free.aero2.net.pl

    jak to mozliwe ze zywotnosc baterii wedlug producenta az tak sie rozni w stosunku do tego co piszecie. Czy to znaczy ze bateria jest gorsza niz w nokii E52? napiszcie dokladnie przy jakim urzytkowaniu ile wytrzymuje....

  • 0

    33. ~irena  2013-03-26 19:22:31  host: host-197.99.elzappero.net

    Czy ktos moze mi powiedziec jaka moc ma antena tego telefonu ? mieszkam na peryferiach gdzie jest slaby zasieg

  • 0

    34. ~  2013-04-03 11:05:11  host: 178.182.169.106.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    mam ten telefonik kupiłem go w niemczech i jest zajebisty

  • 0

    35. ~konsultant  2013-04-09 15:16:50  host: 91-231-53-130.holicon.pl

    jutro chyba będzie w t-mobilu dosepny :P

  • 0

    36. ~polako  2013-04-09 20:36:44  host: host20.majdankrolewski.pl

    Czy jest jakaś możliwość komunikacji tego telefonu z komputerem jeśli nie ma USB z tego co wyczytałem?

  • 0

    37. ~konsultant  2013-04-10 13:18:09  host: 91-231-53-130.holicon.pl

    od dzisiaj w t-mobile jest dostepny :P

  • 0

    38. ~mnm  2013-04-14 01:54:04  host: 178-214-150-141.internetia.net.pl

    ~polako@ Jest bt,i działa całkiem sprawnie i szybko na połączeniu z kompem za pomocą tej funkcji, jak na jedyną wersję połączenia w ofercie.Połączenie następuje przez konfigurację kompa i fona całość trwa maks kilka minut i potem można swobodnie przesyłać plik.Dodam od siebie 4,5 gb w 8 godzin z fona na fon przenosiłam, pełna automatyka nic nie trzeba robić tylko pamiętać żeby pliki przesyłać wg.rodzajów tj osobno muzę a osobno zdjęcia i wideo całość z automatu na kartę pamięci instaluje bo ta wbudowana to tylko 10-11mb byle notatki i smsy weszły..niestety nie zauważyłam by smsy mogły korzystać z pamięci karty tylko wbudowana co jest wg.wadą podobnie jak zapis na stałę gier demo itp."dodatków .bez możliwości usunięcia a szkoda bo tylko pamięć niepotrzebnie na fonie zajmuje....

  • -1

    39.  2013-05-12 16:01:24

    Przecież jest wymienna karta micro sd, którą przez adapter można szybko podpiąć do kompa. Po co sobie zawracać głowę innymi sposobami, skoro ten jest najprostszy?

  • 0

    40.  2013-05-15 12:30:40

    Testuje ten telefonik od wczoraj. Na początek mogę pochwalić baterię, która pomimo wielu godzin konfiguracji, ustawień telefonu, zabawy akcesoriami, siedzenia w internecie, kilku sms-ach/mms-ach i kilku minutach rozmów, zeszła z połowy do zera prawie w dobę. To dobry wynik jak na nową baterię prosto z kartonika bez wcześniejszego ładowania. Internet na Edge może nie jest najszybszy, ale jeśli ktoś potrzebuje tylko przeglądać kilka stron mobilnych i pocztę to w zupełności wystarczy i nie zje nam w pół dnia całej baterii jak na 3G. Przeglądarka Nokii daje radę, jest w miarę prosta i intuicyjna. Ładnie kompresuje dane. Przez kilka godzin używania stron mobilnych zjadło mi tylko coś około 5 MB. Podświetlanie całości jest na ledach - trochę brzydko to wygląda, taka różowa poświata. Ale to kwestia gustu. Dzięki temu telefon pewnie nie jest taki łakomy na energię. Odtwarzacz muzyczny nie ma korektora, ale gra całkiem przyzwoicie jak na takiego budżetowca. Zdjęcia jak na taki aparacik bez AF, też są w miarę. Wystarczy użyć odpowiedniego programu "portret", "krajobraz" i da się z niego spokojnie korzystać przy ładnej pogodzie. Choć trzeba pamiętać, że to tylko 1,3 Mpix. Z minusów, to brak możliwości edycji paska skrótów na pulpicie - jesteśmy skazani na te same nudne ikony, albo na całkowita likwidację paska. Radio nie znalazło mi żadnej stacji, pomimo, ze starsze modele Nokii radzą sobie z tym przynajmniej dobrze. Resztę dopiero testuje.

  • 0

    41. ~tomski  2013-05-21 21:53:25  host: host86-177-197-224.range86-177.btcentralplus.com

    Kupiłem nokię 206 bo pisali , że bateria super dobra a tym czasem trzyma mi 2 dni , ok 6-7 h rozmów ,porażka ,

  • 0

    42. ~mnm  2013-05-28 05:36:20  host: 178-214-150-141.internetia.net.pl

    41.tomski@Wg.specyfikacji czas rozmów to maks 20 h a jak gadasz 6-7h dziennie to nic dziwnego że pada zwłaszcza że to świeża bateria i jeszcze nie nabrała pełnej wydajności. Z czasem poprawi się.ale zwróć uwagę że w specyfikacjach pisze albo czuwanie albo czas rozmów w minutach lub godzinach obu na raz mieć nie będziesz w żadnym telefonie...

  • 0

    43. ~jerry  2013-05-30 22:07:24  host: 90-156-32-139.internetia.net.pl

    Od kilku dni posiadam N-206 i niepokoi mnie fakt, że w trakcie ładowania baterii cały czas świeci się ekran. Czy tak ma być? Przedłuża sie zdecydowanie czas ładowania.... Czy ktoś może mi powiedzieć co z tym fantem zrobić?

  • 0

    44. ~Aga  2013-06-03 16:21:36  host: proxy.sgh.waw.pl

    Specyfikacja producenta (czyt. godziny pracy baterii ) to fikcja . Wcale nie wytrzymuje tyle ile jest napisane. Stara nokia 6310 wytrzymuje mi dłużej niż ten telefon. W specyfikacji tamta ma 400h na czuwaniu. Rozmawiałam 15-25 minut dziennie i 4 smsy,bez internetu i wytrzymuje 4-5 dni tyle co nokia 6303. Producentów powinno sie pociągać za tego typu kłamstwa w opisie do odpowiedzialności.

  • 0

    45. ~jan  2013-06-05 19:13:54  host: 31.42.3.205.alfanet24.pl

    mam ten telefon od dziś-właśnie go przetestowałem-jest ok-

  • -1

    46. ~AGATA  2013-06-17 14:40:53  host: static-62-233-216-82.devs.futuro.pl

    HMM... DLA LUDZI PO 70 -ĄTCE SPOCZKO.

  • 0

    47. ~zyga  2013-06-26 08:12:38  host: 178.219.98.49

    nie wiem jak zciągnąć zdjęcia na komputer

  • 0

    48. ~LooLa  2013-07-02 12:00:30  host: 119-033-148.adsl.szeptel.net.pl

    Wydaje się b. fajny ten tel. - chyba go kupię. ;)

  • 0

    49. ~combo  2013-07-14 10:26:34  host: static-46-238-247-35.awacom.net

    fajny ten telefon juz go mam i polecam

  • 0

    50. ~siudym  2013-08-03 13:27:50  host: public-gprs379690.centertel.pl

    Kupiłem Nokie 206. Na początku bateria też była słaba, postanowiłem naładować inną ładowarką. Użyłem ładowarki od Nokii 100, teraz bateria trzyma bdb, spokojnie tydzień.

  • 0

    51. ~Buntaro  2013-08-14 21:59:10  host: 79.97.199.25

    Mam telefon od miesiąca. Bateria sformatowana i trzyma tydzień, a gadam b. długo. Wreszcie normalna klawiatura bez myziania palcem po ekranie. Ma to wszystko co winien mieć normalny telefon. Polecam

  • 0

    52. ~pomocny  2013-08-17 10:11:35  host: user-31-175-129-12.play-internet.pl

    Wziąłem ten telefon w jednej sieci , na załączonych fabrycznie dwóch aplikacjach w telefonie do przeglądania internetu działał on znacznie wolniej , niż w starym wypasionym telefonie ( 4 letnim ) , wobec tego wszedłem do sklepu Noki z komórki , wpisałem : opera do wyszukiwarki i ściągnąłem Opere Mini web , szybkość wgrywania stron internetu wzrosła 2-3 razy .

  • 0

    53. ~latarek  2013-08-24 10:16:43  host: user-188-33-22-1.play-internet.pl

    czy ten telefon ma latarkę (ewentualnie funkcję latarki w aparacie) ?

  • 0

    54. ~ja  2013-08-31 01:07:52  host: public95549.xdsl.centertel.pl

    Nie ma opcji latarki.

  • 0

    55. ~blondyna  2013-09-04 21:12:59  host: 91.232.175.222

    zgubiłam nokię 206 zależy mi na numerach i notatkach czy policja może go namierzyć

  • 0

    56. ~ulga  2013-09-26 17:17:54  host: 159-205-190-157.adsl.inetia.pl

    sprzedalem to gow...o badziew jakich malo. klapke bardzo ciezko otworzyc, glosnik jak w zabawkach dla dzieci za 3 zl. dlugie i szerokie badziewie. kupilem stara nokie 3110 za 30 zl i bedzie dzialac bo aparat ma tez 1,3 a filmiki lepsze kreci.

  • 0

    57. ~Kuba  2013-10-16 20:45:06  host: 89-72-16-214.dynamic.chello.pl

    odp. mi prosze jak ten tel połączyć z komputerem? nie widze to wzmianki o polaczeniu USB. chyba ze jestem slepy

  • 0

    58. ~socrateee  2013-10-20 00:45:13  host: eed94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rozważam zakup, ale nie mogę znaleźć info o tym, czy sms są w postaci czatu czy każdy jest osobno na liście. pomocy!!

  • 0

    59. ~Zwolennik dual-simów.  2013-10-31 18:08:44  host: ip-93-154-210-177.free.aero2.net.pl

    Niestety. Jak dla mnie trochę za słaby. Jednak co kilka dni przydaje się aparat' a ze dwa razy w miesiącu przydaje się przyzwoity aparat', a za minimum przyzwoitości uważam 5 mpix z autofocusem i mocną diiodą LED. Duży plus za dual-sim.

  • 0

    60. ~Zwolennik dual-simów.  2013-10-31 18:11:23  host: ip-93-154-210-177.free.aero2.net.pl

    Słaby aparat, dla mnie minimum przyzwoitości to 5 mpix z autofocusem i mocną diodą LED. Duży plus za dual-sim.

  • 0

    61. ~  2013-11-01 12:30:28  host: static-ip-77-89-110-71.promax.media.pl

    telefon fajny ale aparat to badziewie wyjdziesz z opcji zdjecia a za chwile

  • 0

    62. ~Magda  2013-11-24 15:48:06  host: public-gprs516858.centertel.pl

    Szczerze powiem, ze w ostatnich miesiacach przetestowalam niemalze dziesiatki telefonow... od zwyklych klasycznych po androidowe i windowsowe smartfony i wiecie co? Kupilam sobie tableta na androidzie wiec aplikacjami i grami moge na nim nacieszyc oko i jako telefon wybralam 206 z dual i nie moge sie z nim rozstac. Dla mnie rewelka, zwykly prosty telefon z dobra jakoscia rozmow i przyjemnym pisaniem sms ( bo chyba po to telefon jest) upadki zalicza codziennie heheh wytrzymaloscia dorownuje staruszkowi 3310 ktory byl niezniszczalny. Aparat slaby ale dla mnie sluzy on tylko po to zeby na szybko pstryknac foto i pokazac komus jakas ciekawostke, bateria przy moim dzwonieniu 10-15 min i ok 50-70sms dziennie trzyma 4dni. Fajny wyglad ladna matowa pokrrywa baterii... Mi wiecej nie potrzeba, polecam dla osob chcacych posiadac TELEFON KOMORKOWY a nie niezbednik jeszcze najlepiej ze scyzprykiem heheh.

  • 0

    63. ~Mirek  2013-12-07 17:56:51  host: 89-71-37-238.dynamic.chello.pl

    Świetny telefon do rozmów. Ma bardzo dobry głośnik rozmiaru 1 groszówki, więc tryb głośnomówiący jest świetny. Rozbudowana książka adresowa, wygodna klawiatura, prostota i estetyka. Funkcjonalne menu. Połączenie z komputerem przez bluetooth działa - współpracuje z nokia ovi. Aparat jest tu chyba tylko po to by dołączyć zdjęcie do kontaktu. Do innego celu się słabo nadaje. Przydałaby się regulacja głośności dedykowanym przyciskiem. Brakuje mocowania smyczy. Radio - OK, z RDS, gra czysto. gierki raczej słabe. 150 - 200 zł to dobra cena - trudno o coś lepszego w tym przedziale. Jedyna realna konkurencja w tanich i funkcjonalnych telefonach klasycznych to samsung. Reszta wypadła, lub właśnie wypada z rynku, albo nie budzi zaufania.

  • 0

    64. ~posiadacz dane tech.  2013-12-24 09:38:46  host: 119-048-198.adsl.szeptel.net.pl

    Wymiary Długość: 116.0 mm Szerokość: 49.4 mm Grubość: 12.4 mm Waga: 91 g Wyświetlacz i menu użytkownika Rozmiar wyświetlacza: 2,4 '' Rozdzielczość wyświetlacza: QVGA (320 x 240) Kolory wyświetlacza: HighColor (paleta 16-bitowa/64 tys.) Technologia wyświetlacza: LCD przepuszczający światło Wysokość wyświetlacza: 49.0 mm Szerokość wyświetlacza: 37.0 mm Klawisze i sposób wprowadzania tekstu Wprowadzanie danych przez użytkownika: Klawiatura Specjalny klawisz sprzętowy: Klawisz połączenia, 4-kierunkowa tarcza Navi z funkcją wyboru, Klawiatura alfanumeryczna, Klawisz wyłącznika/zakończenia Kształt Kształt: Monoblok Sprzęt Połączenia Dwie karty SIM: Nie Złącza ładowania: Złącze ładowarki 2.0 mm Złącza AV: Złącze Nokia AV 3.5 mm Bluetooth: Bluetooth 2.1 + EDR Wi-Fi: Bez Wi-Fi NFC: Brak NFC Transmisja danych Sieć GSM: 900 MHz, 1800 MHz Maksymalna szybkość przesyłu danych GSM DL: EGPRS 236,8 Kb/s Maksymalna szybkość przesyłu danych GSM UL: GPRS 85,6 Kb/s Zasilanie2 Bateria: BL-4U Wydajność baterii: 1110 mAh Napięcie baterii: 3.7 V Wyjmowana bateria: Tak Maksymalny czas gotowości: 47 dni Maksymalny czas rozmów w sieci 2G: 20.0 godz. Maksymalny czas odtwarzania muzyki: 41 godz. Maksymalny czas odtwarzania wideo: 6.0 godz. Bezprzewodowe ładowanie: Nie Pamięć RAM: 32 MB Karta pamięci zwiększająca pojemność pamięci: MicroSD Maksymalna pojemność karty pamięci: 32 GB Oprogramowanie i aplikacje Funkcje produktywności Funkcje (zarządzanie informacjami osobistymi): Słownik, Zegar cyfrowy, Dyktafon, Kalkulator, Zegar, Kalendarz, Spis telefonów, Konwerter, Wybieranie ustalonych numerów, Notatki, Budzik, Przypomnienia, Zadania, Budzik z dzwonkami Synchronizacja: Zdalna synchronizacja SyncML, Lokalna synchronizacja SyncML Synchronizacja zawartości: Kalendarz, Kontakty Inne aplikacje Funkcje gier: Gry Java Format grafiki: JPEG, EXIF Platforma

  • 0

    65. ~miro  2013-12-29 10:38:18  host: n07-03-06.opera-mini.net

    Nokia 100 jest duzo lepsza

  • 0

    66. ~Darek  2014-01-01 16:26:07  host: eib85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam jedno pytanie. Jak długo powinno si ładować baterię tego telefonu? U mnie ładuje się już 2 h i ciągle kreski zaczynają się od zera.

  • 0

    67. ~ula  2014-04-16 18:25:51  host: p54B1228D.dip0.t-ipconnect.de

    mam pytanie,dlaczego nie działa funkcja MMS chociaż jest podana jako jeden z walorów nokii 206 ?

  • 0

    68. ~misia  2014-05-05 13:43:12  host: ec2-54-236-253-21.compute-1.amazonaws.com

    Hej jak założyć hasło na tym tel tak żeby nikt go nie odblokował ? :-)

  • 0

    69. ~iwo  2014-06-13 19:13:13  host: adno206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam może ktoś pomoże bo panowie z serisu nie daja rady?! mam nokie od roku i cągle mnie rozłącza w trakcje rozmowy a serwis( juz 9 razy oddawałam do naptrawy) wgrywa tylko nowe oprogramowanie co nic nie pomaga.

  • 0

    70. ~tom333  2014-08-06 21:38:57  host: 078088035169.starachowice.vectranet.pl

    A ja mam pytanie do użytkowników tej Nokii 206? Jak z widzialnością wyświetlacza w pełnym słońcu? Z góry dziękuje :)

  • 0

    71. ~Krzysztof M  2014-08-08 15:17:04  host: ip-89-161-8-159.tel.tkb.net.pl

    W Nokii 101 miałem możliwość przeglądania listy przypomnień zapisywanych w kalendarzu. Tu takiej możliwości nie ma. Ta funkcja jest mi potrzebna, w starym telefonie używałem jej bardzo często.

  • 0

    72. ~Dusia  2014-08-24 11:01:27  host: 91.222.147.10

    witam może ktoś wie jak włączyć internet w nokii 206 próbowałam już wszystkiego i ciągle mi wyskakuje komunikat że złe ustawienia już nie mam pojęcia co i jak ustawić żeby działalo pomocy

  • 0

    73. ~karina  2014-11-18 09:45:23  host: ip-78-30-106-45.free.aero2.net.pl

    Witam mam nokię 206 już od ponad roku,do tej pory działał mi net bez zarzutów,nagle się sam zatrzymał i nic nie chce wejść,Dodam że nie zmieniałam ani ustawień ani nic w nim nie grzebałam, weszłam na jedną stronę po czym zatrzymał się i już nie wchodzi mi nic z neta. Mam pakiet na neta wykupiony, więc net powinien działać,Nie wyskakuje żaden błąd pliku ani że mam za mało pamięci .Co mam zrobić by net działął od nowa

  • 0

    74. ~art  2015-01-23 21:17:01  host: 213.158.218.4.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    telefon dobrze wyglada,ekran na +,dzwięk na -slaby i slabszy niz w starszych nokiach, w czasie dluzszej rozmowy zanika dzwięk i czasami nawet sie rozlacza,trzeba oddzwaniac ponownie lub nawet resetowac telefon,wiecej wad niz zalet jak na taki prosty telefon to nokia jest tylko slynna nazwa ,bo telefon juz marny z tej marki,,nie dodparacowany z wadami i slabiutki w porownaniu z konkurencja np,samsung.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet