Nokia 1680 classic - opinie
Telefony Nokia Nokia 1680 classic Opinie o Nokia 1680 classic

Nokia 1680 classic

w sumie: 46
  • 0

    1. ~  2008-04-07 17:34:02  host: host-81-190-200-121.gorzow.mm.pl

    po co nokia robi taka tandete?? przecierz mamy XXI wiek!

  • 0

    2. ~robson  2008-04-07 17:34:37  host: host-81-190-200-121.gorzow.mm.pl

    po co nokia robi taka tandete?? przecierz mamy XXI wiek! pozdro

  • 0

    3. ~  2008-04-21 21:31:11  host: chello083144122008.chello.pl

    po to, że nie każdy np. dziadek czy babcia nie potrzebuje telefonu za 2tysie tylko prosty i wygodny w obsłudze bez żadnych wodotrysków.

  • 0

    4. ~Mariusz  2008-04-22 23:33:02  host: 088156022066.ols.vectranet.pl

    Telefon zapowiada się całkiem sympatycznie, choć wydaje mi się, że zamiast aparatu mógłby mieć jednak javę. Do pstrykania fotek kupuje się aparat cyfrowy, a nie komórkę, a java z całą pewnością jest sporą zaletą. Pozdrawiam

  • 0

    5. ~  2008-04-25 18:13:22  host: 77-253-118-53.adsl.inetia.pl

    Jak będzie do kupienia to biorę od razu... 7,5h rozmów robi wrażenie. Fajnie, że firmy robią TELEFONY a nie multigówniane gadżety.

  • 0

    6. ~JP2  2008-04-29 00:34:12  host: ip-89-234-100-92.dub-3rk2.metro.digiweb.ie

    Właśnie robson, zapytaj swoich rodziców po co cię zrobili.

  • 0

    7. ~monia  2008-07-11 13:14:16  host: gjf138.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel. i jestem bardzo zadowolona. pozdrawiam

  • 0

    8. ~  2008-07-21 21:49:51  host: acod138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta własnie robson kup tacie tego fona - ma ładny różowy kolor

  • 0

    9. ~  2008-07-23 13:51:30  host: eol162.internetdsl.tpnet.pl

    Dla tych, co telefon używają do rozmów i sms to jest świetne rozwiązanie. Bateria bardzo długo trzyma.

  • 0

    10. ~Tasiorro  2008-07-26 19:55:35  host: 212.244.110.20

    Telefon super do dzwonienia i sms mały zgrabny czego chciec wiecej jak za cene 199zł

  • 0

    11.  2008-07-28 19:41:54

    Mam pytanie: ile trzyma dni bateria w tym telefonie? z gory dzieki za odp

  • 0

    12. ~Maadziaa  2008-08-07 10:47:32  host: dxe194.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon, i on jest super po co mu jakieś tam bajery, ważne że można dzwonić i pisać sms jestem z tego telefonu zadowolona, a i jak by ktoś pytał ile on ma pamięci to ma on 32mb

  • 0

    13. ~gocha  2008-08-11 08:50:09  host: ccx80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam ten telefon mojej mamie i jest z niego bardzo zadowolona. Bateria długo trzyma ok 7 dni, a ponadto jest prosty w obsłudze. 100% pozytyw:)

  • 0

    14. ~  2008-08-20 13:48:36  host: iw4.internetdsl.tpnet.pl

    ten tel jest tak hu...y ze masakra nie polecam nikomu.Kupiłem nowy z media i szczerze mówie tandeta!!!!!

  • 0

    15. ~mandrine  2008-08-26 11:59:29  host: 80.54.0.150

    hej! w jakich kolorach obudowy można dostać tą komoreczkę? :):):):P

  • 0

    16. ~misieq  2008-09-04 08:56:05  host: 213.134.172.48

    jak ma taką obudowe jak 1208 to ja wolę chińskie

  • 0

    17. ~veida  2008-09-08 15:16:38  host: gpg26.internetdsl.tpnet.pl

    Plus dla klawiatury i walorów estetycznych. Minusy: słaba jakość dźwięku (podczas rozmów), wolna reakcja, zawieszanie. Tani, ładny, kuszący ale dla osób z nienagannym słuchem. W tramwaju się nie dogadasz.

  • 0

    18. ~fionuś  2008-09-17 10:54:20  host: 87-205-200-111.adsl.inetia.pl

    kupiłam tego fonusia dla mojej mamy i wydaje mi się, że dla osób w takim wieku jest świetny:)nie ma niepotrzebnych bajerów, które dla osób które używają telefonu tylko do wysyłania wiadomości i dzwonienia są zbędne:)A telefonik jest ładny i zgrabny:) ale mam mały PROBLEM, nie wiem jak go skonfigurować na moją sieć, aby móc wysyłać mms. Mógłby mi ktoś pomóc??

  • 0

    19. ~fionuś  2008-09-17 10:58:09  host: 87-205-200-111.adsl.inetia.pl

    A ja mam ten fonik w obudowie całej czarnej:)

  • 0

    20. ~af  2008-10-07 14:31:41  host: apn-77-114-157-52.gprs.plus.pl

    Ten telefon ma jave!

  • 0

    21. ~hhim  2008-10-19 17:41:59  host: public-gprs80192.centertel.pl

    Slaby mam 6280 jest dobra

  • 0

    22. ~Janusz  2008-12-30 18:52:16  host: dynamic-78-8-75-28.ssp.dialog.net.pl

    a niby na wapstarze piszą, że można gry na niego ściągać? Więc jak to jest? Jeszcze nie próbowałem.

  • 0

    23. ~  2008-12-30 19:12:06  host: dynamic-78-8-75-28.ssp.dialog.net.pl

    Co Wy tak narzekacie i piszecie, że dla dziadków i rodziców? Przecież ten tel ma chyba : Gra Java Tapeta Full Track Real Music Dzwonek polifoniczny Film True Tone Animacja kolorowa MMS Logo Sygnał SMS Graficzny SMS Logo Kolorowe Moja tapeta Dane z jednej popularnej stronki.

  • 0

    24. ~Cycykcyk bum  2009-01-04 14:36:51  host: dynamic-81-168-169-98.ssp.dialog.net.pl

    Zajrzyjcie sobię np. na Wapstera co potrafi ten telefonik i przestańcie wypisywać głupoty, że ten fonik dla starych babć, dziadków i rodziców! Ma ten tel parę wad, kilku rzeczy nie ma, ale moim zdaniem kto nie ma za dużo floty powinnień być zadowolony.

  • 0

    25. ~Mariusz  2009-01-20 20:52:59  host: metroeth-nat27.217.146.194.generacja.pl

    Uwaga: Kupiłem ten telefon skuszony ceną, ale bardzo się zawiodłem. Obudowa rzeczywiście wydaje się mało odporna. Sam telefon był fajny - w zasadzie spełniał moje oczekiwania. Wielkie "ale" pojawiło się przy rozmowie: raczej niska jakość rozmów jest spowodowana chyba kiepskim mikrofonem i głośnikiem. Zarówno ja i rozmówca odczuwaliśmy dyskomfort. Zamieniłem na nokię 2600 C (wolałem dopłacić niż się męczyć). Nie polecam osobom które zamierzają dużo rozmawiać. Jeżeli korzystasz z telefonu raczej do telefonowania czy z organizjera: to przystępny produkt.

  • 0

    26. ~ziommal  2009-01-22 21:29:59  host: h239212.net.pulawy.pl

    mam zamiar kupic ten telefon długo trzyma bateria?? ma mp3?? prosze o odp dziex

  • 0

    27. ~FAB  2009-01-29 21:25:50  host: 77-254-231-232.adsl.inetia.pl

    Telefon użytkuję od pewnego czasu. Bateria trzyma około 1 tygodnia. Jakość wykonania nie jest najlepsza, ale nie jest z kolei bardzo źle. Dużą wadą telefonu jest słabej jakości dźwięk w czasie rozmów oraz słaby procesor - tel. jest po prostu wolno przełącza między kategoriami menu czy kontaktami. Generalnie nie ma się co czepiać, gdyż telefon jest z niskiej półki, ale jednak pozostaje pewien niedosyt.

  • 0

    28. ~Andrzej  2009-02-03 17:57:54  host: karwiny2.limes.com.pl

    Kupiłem ten telefon głównie z powodu baterii. Oczywiście sformatowałem ją chociaż teraz to nie obowiązkowa rzecz. Pierwszy raz ładowałem 4 godziny i 2 następne razy po 12. Bateria ta trzyma realnie ponad 2 razy mniej. Będę reklamował. Mam Nokia 1112 i wiem z czym porównać. Więc proszę przy zakupie tego telefonu nie sugerować się baterią - informacja przekłamana. Pozdrawiam.

  • 0

    29. ~problemik  2009-03-31 19:54:34  host: 80.50.232.202

    Witam. Mam pewien problem. Po zakupie telefonu czas przyjścia sms-a wskazywał godzinę wcześniejszą niż była żeczywiście. Np. sms przychodził o 15.00 a wyświetlało się że przyszedł o 14.00. Teraz po zmianie czasu różnica wynosi ... 2 godziny. Zapewne to brak umiejętności konfiguracji, dlatego proszę o pomoc za którą z góry dziekuje.

  • 0

    30. ~  2009-04-19 20:52:16  host: 213-92-181-99.serv-net.pl

    czy ktoś wreszcie wytłumaczy tym dzieciakom, że baterii litowo-jonowych nie formatuje się, że przeładowanie jest dla nich wręcz szkodliwe, podobnie jak zupełne rozładowanie?! Ładuje się je 2 godziny i koniec.

  • 0

    31. ~włodek  2009-05-06 22:12:02  host: cmpc67-007.astral.lodz.pl

    Mam ten telefon niecałe 4 miesiące. Jego największą wadą jest (była) niska jakość dźwięku podczas rozmów-dużo niskich tonów, mało wysokich, dźwięk jak z beczki. Po trzykrotnej wymianie oprogramowania na coraz nowsze jakość dźwięku jest dużo lepsza. Do problemika: w ustawieniu godziny ustaw GMT+1, czas letni: +1godzina Bateria trzyma ok. 4 dni. Niezły wyświetlacz, telefon lekki, przyjemny w dotyku.Aparat kiepski.

  • 0

    32. ~?  2009-06-04 12:48:42  host: rea.ipt.com.pl

    czy do tego telefonu mozna przyczepic zawieszke?zeby mozna bylo zawiesic sobie tel na szyi?

  • 0

    33. ~  2009-06-04 15:51:19  host: chello089078009162.chello.pl

    dla osob bez wiekszych wymagan bylby dobry,gdyby nie fakt braku mozliwosci porzadniejszej personalizacji,np dzwonek,tapeta.wszystko trzeba MMSm

  • 0

    34. ~gość  2009-06-29 10:24:27  host: 212.87.244.66

    ja mam ten telefon i moge powiedzieć że trzyma (i z długimi rozmowami smsami i mmsami i robieniem zdjęć) to ok 8 dni wygodny prosty w obsłudze jak na 0.3 Mpix to robi bardzo dobre zdjęcia wychądzą jakby było conajmniej 1.3 mpix tylko szkoda że nie ma bluetooth czy irdy czy mp3 no i jak na swoją cenę to ma dużo bajerów szybki internet i wogóle jak dla mnie jest ok tylko ma jedną wadę dość słaby głośnik lepiej nie dawać na glośnomówiący bo niezwykle szumi pozdro dla wszystkich

  • 0

    35. ~kamil  2009-08-11 18:45:52  host: chello089076106238.chello.pl

    misie telefon podoba polecam go wszystkim.

  • 0

    36. ~fima  2009-10-07 13:20:33  host: ip-104-165.mofnet.gov.pl

    Telefon ma służyc tylko do przekazywania informacji glosowych ewnetualnie SMS. Inne funkcje są po prostu nieprzydatne zwyczajne badziewie

  • 0

    37. ~kamil  2009-10-11 19:20:48  host: chello089076106238.chello.pl

    ten telefon jest super

  • 0

    39. ~Arecki71  2009-10-29 09:02:59  host: 87-204-210-226.ip.netia.com.pl

    Przynajmniej jest tani i jak komuś telefon jest potrzebny do tego żeby rozmawiać przez niego (podstawowa funkcja telefonu o której chyba zapomina się) to jest idealny i więcej nie trzeba (np. starszym ludziom)!

  • 0

    40. ~pina  2009-11-28 15:33:56  host: dvk34.internetdsl.tpnet.pl

    mam to samo pytanie co zainteresowany. kupiłam kabel ale dołączony do niego program nie pasuje do tel... zna ktoś może odpowiedni program??

  • 0

    42. ~mmm  2010-04-20 22:00:33  host: 83-168-106-37.pr1-nat.espol.com.pl

    bardzo kiepski telefon nie polecam go!

  • 0

    43. ~wiarygodny  2010-09-06 10:02:50  host: htu202.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon bo chciałem nowy z gwarancją za niską cene do dzwonienia i z długo trzymającą baterią. Dzwoni owszem, bateria trzyma długo ale nic poza tym. Po 2 dniach już skrzypi obudowa, pisanie smsów to katorga na tych klawiszach. Ogólnie nie polecam, lepiej dołozyć i mieć jednak trochę lepszy telefon. A dla starszych ludzi to Emporia Elegance. Ta nokia to szajs

  • 0

    44. ~ghd  2010-10-11 21:24:38  host: host-178.215.197.186-internet.zabrze.debacom.pl

    a ile ma on mega pixeli

  • 0

    45. ~Misiaczek1412  2010-11-18 16:10:24  host: acbu49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rewelacja. Wspaniała bateria. Prosta obsługa, mały wyświetlacz, Bardzo fajny telefonik, lekki, zgrabny, prosty, łatwy w obsłudze, ma co potrzeba, wydaje sie niezawodny, aparacik mógłby być troszeczke lepszy ale wsumie to same "+":) Mam go i polecam w 100%.

  • 0

    46. ~  2011-06-15 15:03:46  host: 188.147.39.201.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    to nie jest lipa ma mp3 tylko trzeba włorzyc

  • 0

    47. ~tolek  2011-06-16 17:14:18  host: 195.205.60.25

    No przecież ma VGA = 0,3 mpx. Dostałem go niedawno ale ma zbity wyświetlacz, przenoszę się z Samsunga C3050, myślę że będę zadowolony :)

  • 0

    48.  2014-05-14 16:13:20

    Żałuj tolek że zmieniłeś tego samsunga na ten badziew! Samsung bije na głowe to nokiowe coś. To jest prawie to samo co 2600 classic ,2630 tylko te ten badziew 1680c nie ma irdy ani bluta. Ten samsung mial wiecej niz ta nokia 1680! Żałuj że zmieniłeś!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet