Nokia 1661 - opinie
Telefony Nokia Nokia 1661 Opinie o Nokia 1661

Nokia 1661

w sumie: 84
  • 0

    1. ~lee  2008-11-04 16:27:29  host: tysiaclecia-z-bie37200223077.c200.msk.pl

    heh ja niebardzo rozumiem GSM900 ma jedynie i latarkę :D hehe może lepiej zamiast latarki wrzucić GSM1800? :P

  • 0

    2.  2008-11-05 18:07:25

    O rany nokia idzie na dół z takimi telefonami wyjeżdża myśli że zbije kasę na badziewie.

  • 0

    3. ~  2008-11-06 11:59:27  host: d56-119.icpnet.pl

    mega Kąsek

  • 0

    4. ~  2008-11-06 14:15:50  host: 199.67.203.142

    ale badziew- Nokia po prostu!

  • 0

    5. ~  2008-11-07 13:03:40  host: gateway.ch.uj.edu.pl

    Ten telefon jest dwuzakresowy (wg info ze strony Nokii). A latarka jest bardzo uzyteczna:)

  • 0

    6. ~  2008-11-13 14:25:36  host: 199.67.203.142

    Tylko Nokia jest w stanie "wymyśleć" nowy model telefony z jednym systemem! Dno!

  • 0

    7. ~Mati  2009-01-01 15:08:46  host: 77-254-1-55.adsl.inetia.pl

    Ale bateria wprost niesamowita! To jest zaleta! Wygląd też fajny.

  • 0

    8. ~  2009-02-28 14:02:45  host: acox244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomyślcie teraz że nie każdy chce mieć tel. który ma bajery takie że nie będzie się nimi umiał posługiwać (np. starsi ludzie) tylko chce mieć telefon prosty w obsłudze do dzwonienia i sms-owania. Zastanówcie sięwięc co piszecie, a dopiero potem komentujcie. pozdr;P

  • 0

    9. ~misiek  2009-05-04 19:52:24  host: chello087206081215.chello.pl

    jak mi się młotek złamie to sobie ten tel kupie:) bo innego zastosowania nie widzę... kilkoro dzieci neo robi własnie w nokii wprowadzając takie sprzęty...

  • 0

    10. ~aaa  2009-05-04 23:56:19  host: dqg86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam go od kilku dni. Pierwsze wrażenia: lekki, poręczny, przyjemny w obsłudze. Bardzo elegancki. Polecam. Po paru miesiącach napiszę szerszą opinię.

  • -1

    11. ~joasia  2009-05-08 13:33:23  host: heyah20909nc-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    do wpisu 10. nie pisz swojej opini. nikomu ona nie jest potrzebna.

  • 0

    12. ~m  2009-05-20 08:45:14  host: qms.um.poznan.pl

    Napiszcie coś o baterii, gdyby naprawdę tak długo trzymała, to był by to super tel. a i jeszcze jedno pytanko, jakie są klawisze? tzn gumowane czy plastikowe?

  • 0

    13. ~justyna  2009-06-08 21:35:52  host: ns2.km33316.keymachine.de

    do wpisu 11.pisanie brzydkich wyrazow na murach to nie to samo co pisanie na telepolis. wiec nie zabieraj sie za to.

  • 0

    14. ~karol  2009-06-23 23:16:12  host: host-212-67-153-20.net.inotel.pl

    kupiłem ojcu ten telefon i zapewniam że ma stoper i minutnik

  • 0

    15. ~Tom  2009-07-06 01:18:52  host: h82-143-185-124-static.e-wro.net.pl

    Bateria i kształ - super. Elegancki, prosty telefon z dwoma mankamentami: niewygodna klikająca i bardzo głośna klawiatura oraz głośnik, który słychać lepiej od zewnętrznej strony telefonu, niż od strony rozmówcy. To ostatnie to jakaś pomyłka. Do tego lipne dzwonki i cieniowane wskaźniki siły sygnału i baterii /nieczytelne/. Dobrze, że sam wyświetlacz jest znośny, choć do jakości tego z np. Nokii 6300 bardzo mu daleko. Jakość rozmów nie poraża, a na dodatek antena jest bardzo czuła na sposób trzymania telefonu. Właściwie nie wiem do kogo jest on kierowany. Jako prosty telefon po stokroć lepsza była choćby Nokia 1112, czy 1200. Szkoda, że obie wyszły z produkcji. Jedyny plus to gabaryty i ogólna cienkość (w sam raz do kieszeni spodni).

  • 0

    16. ~mario  2009-07-07 18:40:19  host: 194.75.236.70

    nie macie tego telefonu a wypisujecie, ze jest zly , ze dno. Oczywiscie to nieprawca ze ma tylko 900 MHz to na tej stronie tak podali bo nie chcialo im sie pisac. Sam go mam i ma GSM 1800

  • 0

    17. ~dupa  2009-07-14 02:28:06  host: 93-96-182-91.zone4.bethere.co.uk

    telefon jest zajebisty polecam

  • 0

    18. ~Slawko  2009-07-23 02:56:08  host: fhy170.internetdsl.tpnet.pl

    Pisanie esów tragedia ale bateria rewelka

  • 0

    19. ~ndr  2009-07-23 18:02:32  host: 143.171.wmc.com.pl

    dzisiaj ten telefon wszedl do zetafonu w orange. naprawde fajna rzecz dla kogos niewymagajacego, podobno bateria trzyma bardzo dlugo (zapewniali w salonie), na razie poobcowalem z nia pare godzin i... potrafi dzwonic i smsowac xD I coz wiecej potrzebne do szczescia? I nawet radio ma, a latareczka full wypas, lepsza niz taka w zapalniczkach jednodiodowa za 1,70zl xD Poreczna, lekka, wygodna.

  • 0

    20. ~BMW Marcin  2009-07-27 14:47:39  host: bxn58.internetdsl.tpnet.pl

    mam go od dzis i wierzcie ma stoper i minutnik i jest fajny i klasyczny

  • 0

    21. ~Normalny  2009-08-01 08:27:22  host: dynamic-87-105-239-201.ssp.dialog.net.pl

    Dla dzieci Neo ten telefon to dno - nie ma automatycznego podcierania tyłka, nie ma głośniczka i mp3 by puścić techno na przystanku, nie ma aparatu by robić sweetaśne fotki na NK, nie ma GG by poklikać na mieście... tylko jakieś bezużyteczne funkcje: dzwonienie, smsy, kalendarz... kto by z tego korzystał? Jednaym słowem dla takich cieci - szajs...

  • 0

    22. ~re  2009-08-01 20:26:07  host: bdh13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od kilku dni, miał być głośny a nie jest

  • 0

    23. ~krzybys  2009-08-07 18:49:29  host: unused-217017032162.atman.pl

    ten telefon jest dla ludzi którym naprawdę jest potrzebny telefon tylko do dzwonienia i do niczego więcej. Większość ludzi którzy wypowiadają niepochlebnie o tym telefonie i o Nokii zapewne używa swoich super-wypasionych telefonów do szpanowania i sprawdzania czasu i nie może zrozumieć że telefon służy głównie do dzwonienia.

  • 0

    24. ~kalim  2009-08-13 17:51:32  host: bhd93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja wam powiem tyle,że ja go kupiłem bo jest tani i jak do dzwonienia to wystarczy

  • 0

    25. ~  2009-08-14 15:09:04  host: aeor102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon dobry dla starszych osob bez bajerów, mozna dzwonic odbierac i slac sms :] bateria trzyma konkret... o to chodzi TO MA BYC PROSTY TELEFON WIDZICIE?! PROSTY!!! dzieci neo nie mają telefonów!!! mają internet!!!

  • 0

    26.  2009-08-17 12:42:00

    Siemka. Powiem krótko telefon do dzwonienia i do niczego innego.

  • 0

    27. ~arry  2009-08-22 15:54:04  host: acj43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ten telefon pare dni: + : bateria trzyma długo prosty w obsłudze ładny wygląd czytelny wyświetlacz -: zamiast latarki mogliby wstawić ride telefon pozytywny, prosty; do dzwonienia i pisania, po co wiecej:)

  • 0

    28. ~eeeeeeeee  2009-08-22 19:21:45  host: bib153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy telefon jest do szpanu, czy raczej do uzywania? ;p

  • 0

    29. ~ahr32  2009-08-26 10:45:41  host: ahr32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tez nie wiem czemu do coponiektorych nie dociera ze mozna potrzebowac taniego telefonu do pracy gdzie tel pada zazwyczaj po miesiacu a bajerow typu aparat do niczego nie potrzeba. No ale jak sie uzywa telefonu tylko zeby przed kolegami w przedszkolu zadac szyku ....

  • 0

    30.  2009-08-26 11:07:18

    W specyfikacji jest błąd. Telefon jak najbardziej obsługuje pasmo 1800 - info ze strony nokia.pl: "Częstotliwość działania * Dwuzakresowy aparat EGSM 900/1800"

  • 0

    31. ~wielebny  2009-08-28 14:08:44  host: aaue126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon dobry i nie ma się co przypieprzać o byle co. po mojej starej nokii 3110 to jest odlot!

  • 0

    32. ~moltez  2009-08-29 23:01:10  host: 80.54.82.28

    do wpisu 11: Twoja opinia jest za to bardzo użyteczna. nie wypowiadaj się w imieniu większości.

  • 0

    33. ~jarcha  2009-09-01 22:56:09  host: 182.11.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    Telefonik do dzwonienia i SMA-wania IDEALNY!

  • 0

    34. ~rysiu  2009-09-02 22:50:24  host: ip077252149001.intelink.pl

    czy a kom ma wap i gprs ?

  • 0

    35. ~tweety  2009-09-15 21:39:07  host: aaer94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja ją mam i ją uwielbiam:D

  • 0

    36. ~gusiaaa  2009-09-23 10:29:31  host: idr13.internetdsl.tpnet.pl

    do 11- nie pisz bzdur wlasnie to jest miejsce na opinie! I nie pisz ze to nikomu nie potrzebne. Nie wiem czy zauważyłeś jak pisales swoj mądry text u góry jest napisane "dodaj swoją opinię" ech

  • 0

    37. ~jam  2009-09-23 17:22:00  host: chello089075026172.chello.pl

    wpisie 17,kto cie tak ochrzcil?

  • 0

    38. ~Kuba  2009-09-25 15:02:30  host: hta154.internetdsl.tpnet.pl

    Dowiem czegoś się od Was drodzy koledzy o tym telefonie? Jak jest z tymi przyciskami? To, że piszecie, że bateria trzyma długo... dla mnie długo to tydzień przy normalnym używaniu tz. kilka rozmów dziennie i kilka smsów. Czy tak jest? Czekam na jakąś poważną odpowiedź osoby, która ten telefon posiada.

  • 0

    39. ~...  2009-09-30 12:48:21  host: 212.160.172.70

    Czy komuś padła klawiatura?

  • 0

    40. ~NOKIA 1661  2009-10-06 12:16:43  host: 80.50.55.210

    Po czesci sie zgodze z niektorymi.Telefon wizualnie jest bardzo ładny,podczas rozmowy slychac lepiej przez tylni glosnik niz przedni . Ale po za tym jest super bateria latarka super wszystko co jest potrzebne do tego telefonu.Moim zdaniem to dobry telefon.A ty leszczu nie porownuj obudowy do noki 6300 bo chyba nie zauwazyles róznicy materialu.

  • 0

    41. ~marko  2009-10-07 21:45:34  host: ip-62.89.68.197.static.crowley.pl

    Telefon jak dla mnie super. Wydzwonione 120 minut i bateria trzyma spokojnie 6 dni. Jak narazie żadnych problemów z klawiaturą. Jakość rozmów i trzymanie zasięgu na 5. Jeśli ktoś nie potrzebuje odtwarzacza i aparatu to jak najbardziej mogę polecić ten model. Pozdrawiam

  • 0

    42. ~Wiciu  2009-10-12 21:22:37  host: user-89-108-251-41.mobile.playmobile.pl

    rece opadaja gdy czytam wasze opinie... telefon super, mam od tygodnia, wygodna klawiatura, bateria wtrzymuje cały dzien pisania sms'ow... bez problemu. nokia 6300 dla porownania padała w połowie dnia. zaznaczam, ze baterie formatowalem tak jak trzeba. polecam wszystkim fanom pisania esow:) mam nadzieje, ze pomogłem.

  • 0

    43. ~oloo  2009-10-12 21:30:35  host: 84-38-26-3.metrolink.pl

    Nabyłem właśnie to cudo w MM za 159 (trochę przepłaciłem) Nic to - tel super - takiego szukałem. Ma wszelkie niezbędne w tel. bajery, tj: zegarek i budzik; brakuje tylko otwieracza do piwa. Mój drugi tel to E51-ma więcej bajerów i co z tego - pobawiłem się tydzień i tyle;) a okazało się, że nie ma do najważniejszego - funkcjonalnego budzika. Większa bateria BL-5C wchodzi bez problemu więc o czasie czuwanie i rozmów napiszę za jakiś miesiąc:) Polecam, super fon.

  • 0

    44. ~Maniiiek  2009-10-16 17:45:22  host: 77-254-45-231.adsl.inetia.pl

    jakby miał internet gprs i jave był by cudny:D niestety te dwie rzeczy są mi niezbędne (poczta e-mail i te sprawy) więc na razie zostanę przy 2610

  • 0

    45. ~Paweł  2009-10-18 22:40:15  host: elw112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Idealny telefon do dzwonienia i pisania smsów:P Kupiłem go bo chcialem miec drugi telefon na karte w innej sieci:) Jestem zadowolony, bo bateria trzyma długo Ok. 5 dni , poza tym wyglada elegancko, jest lekki i niewielki:) Polecam kazdemu kto wie do czego słuzy telefon:)

  • 0

    46. ~Pawel  2009-10-18 22:44:28  host: elw112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 43 ja dałem 139 w MM:D hehe

  • 0

    47. ~cichy  2009-10-22 14:32:46  host: diu146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od kilku dni i jestem bardzo zadowolony. Chciaż mam "tylko" 21 lat to nie potrzebuje telefonu z aparatem i MP3 bo nie do tego jest telefon. Bateria trzyma długo a sam telefon jest bardzo poręczny. Jeśli ktoś jest normalny i szuka telefonu a nie bajeru do szpanu to jest to najlepszy wybór.

  • 0

    48. ~Jarek  2009-10-24 17:04:00  host: 188.33.121.4

    Mój model 1661 - bateria 820 mh 6-7 dni przy 30 min rozmowy dzienne -bardzo lekki zgrabny Telefon do dzwonienia !!! Jest jak Mercedes z dawnych lat Toporny ale niezawodny A gnojki co sie chca dowartościować i pokazać niech kupują 8800 i E90 i inne zabaweczki Moim zdaniem jest to ubogi następca 6310i Posiada jej funkcjonalność niestety trzeszczaca obudowa dyskwalifikuje go do klasy biznes sprzedałem N95 pozbyłem sie zabawki teraz mam prawdziwy telefon do dzwonienia

  • 0

    49. ~KtosCos  2009-11-04 22:26:21  host: 188.33.37.41

    Mam ten telefon kilka dni. Ogólnie bardzo dobrze tylko dla tych co lubią szczegóły telefon może się nie podobać. Czasem tam gdzie powinien być cień (w menu) niema go, a przy informacji o nowym sms lub nieodebranym połączeniu pojawia się i znika.

  • 0

    50.  2009-11-07 22:41:29

    Czy klawiatura faktycznie tak głośno "klika"?

  • 0

    51. ~enn  2009-11-19 14:54:34  host: aclc249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest super. prosty i użyteczny. bateria trzyma długo. latarką można dawać po oczach np w kinie, jak ktoś chrapie na fotelu i zakłóca seans:) ps. jakbym chciała mieć aparat, mp3 i cholera wie, co jeszcze, to kupiłabym: aparat, mp3 i cholera wie, co jeszcze;) telefon służy do dzwonienia a nie do szpanowania!

  • 0

    52. ~Bart  2009-11-21 21:51:25  host: dml249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja pier*ole jak czytam te żałosne komenatrze dzieci smieci albo galerianek a może galerianów to mi zygac chce :=) nieudolne sprane mózgotrzepy materialne

  • 0

    53. ~nokiafans  2009-11-22 20:04:29  host: public2405.xdsl.centertel.pl

    bardzo fajny telefonik mam go od dzisiaj i bardzo polecam :>

  • 0

    54. ~e  2009-11-24 11:36:57  host: host-89-230-213-73.lublin.mm.pl

    Mam ten telefon i klawiatura wcale głośno nie klika :) (chyba że ktoś nie wyłączył jej dzwieków ;) Telefon jest prosty i funkcjonalny i o to chodzi. A bateria faktycznie świetnie trzyma!

  • 0

    55. ~lol110  2009-12-02 10:43:37  host: aagl112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ok batera trzyma okolo 5 dni

  • 0

    56. ~Asiak  2009-12-09 15:39:07  host: cdh30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie można zmieniać wielkość czcionki? Pozdrawiam

  • 0

    57. ~DEZ  2009-12-09 21:19:49  host: p57adf1ea.dip.t-dialin.net

    Telefon spoko dla ludzi potrzebujacych taniego i nowego telefonu, ja kupilem za 15zeta, ale za taka cene do uzywki swiezej baterii nawet nie kupisz :) No i ma radio w standardzie nie jak w iPhonie :D Pozdro

  • 0

    58. ~m65  2009-12-10 22:49:35  host: host-n2-73-90.telpol.net.pl

    Moj stary phon padl wiec szybko jakiegos potrzebowalem wiec wybralem 1661 bo nowka mnie wyniosla 130 i guzik mnie interesuje czego on tam niema to co powinien miec telefon ma. Jak z wytrzymaloscia nie wiem ale za taka cene to malo mnie to obchodzi

  • 0

    59. ~gege  2009-12-14 10:04:55  host: nat-164.ghnet.pl

    mnie w sumie drazni klikajaca klawiatura.. w moim poprzednim tel. wogole jej slychac nei bylo a tu sie dosc we znaki daje

  • 0

    60. ~Dragol  2009-12-14 16:00:51  host: ps1.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

    SUPER TELEFON BATEREIA TRZYMA TRZEBA JĄ TYLKO DOBRZE SFORMATOWAĆ 3X16h PO CALKOWITYM ROZŁADOWANIU BATERII każdorazowo.

  • 0

    61. ~Dragol  2009-12-14 16:07:32  host: ps1.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

    telefon jest super. Baterie radzę formatować 3X po 16h. Za każdym razem rozładowując tel.,aż się sam wyłączy. Najlepiej konfigurować przez Profil własny, nie zmieniając, żadnych profili i ust. fabrycznych

  • 0

    62. ~magik  2010-01-14 03:42:18  host: maverick.aricity.pl

    Dobre radio bo głośniejsze jak inne te tanie nokie np. w Nok.1651 to ciche było jakby komar bzyczał syfne było nie szło słuchać,a tu głośniejsze.Telefon głównie do dzwonienia

  • 0

    63. ~Mikos  2010-01-18 15:44:57  host: v01.tvgawex.pl

    Super telefon.Posiadam go od grudna i mowie ze jest oki.bateria trzyma do tygodnie lub dłużej.dobry pomysł z latarką.Czasem sie przydaje.Radio dobrze sciąga fale wiec ok.

  • 0

    64. ~magik  2010-01-19 20:03:17  host: maverick.aricity.pl

    Super fon ja go kupiłem za 100zł ma tylko jedno ale,OJ NOKIA!Zapomnieli dodać książke tel.do klawisza skrótowego(trzeba wejść w menu główne telefonu)cholernie denerwuje też że w wyszukiwarke książki trzeba wpisać całe imie a nie pierwszą litere tak dla ułatwienia(ja tak mam)reszta spoko dobry jako zapasowa komóra

  • 0

    65. ~magik  2010-01-19 20:18:45  host: maverick.aricity.pl

    Tom jak jak masz niewyrażne kolory wskaźników zmień sobie kolor tła(zmienia też kolor wskaźników)np.na czerwono pomaga troche

  • 0

    66. ~keller_dacia  2010-01-28 21:16:45  host: 188.33.171.211

    mam ten telefon od 3 dni i jest super. Bateria jak na razie pełna...a gadam i gadam przez tele.,jest latarka zajebista oraz hehe radio, które to odbiera stację 100,5FM czyli... Radio MARYJA !! jest super polecam telefonik :)

  • 0

    67. ~aQQ  2010-02-07 21:40:43  host: telsil-kopernik.za.digi.pl

    do wpisu 56 -zmiana czcionki tylko w sms-ach i kontaktach do wpisu 64 - dolny klawisz nawi -książka -wpisujesz literkę i masz! zrobilem sobie prezent na gwiazdkę 2009 za 129zl w "ełro-agd". W miarę oszczędny- trzyma ok.5 dni. Klawiatura faktycznie klika i trzeszczy, ale mnie to nie razi. Jest problem ze słuchawką!!! Polecam -prowadzącym rozmowę przyciszyć głośność do minimum i słuchać "drugą stroną", czyli szczelinki nad klapką od baterii do ucha! Słychać dużo głośniej, ale dźwięk ostry. Za to koledzy nie usłyszą co mówi nasz rozmówca. Z zasięgiem bywa różnie - np. w halach makro, z siecią orange są spore problemy! Poza halą już OK... Za te pieniądze nie ma co kręcić nosem...cienki,zgrabny... ma więcej niż potrzeba-radio, kalendarz, budzik,stoper,minutnik, gadający zegar,organizer,kalkulator,konwerter,kompozytor!!! nawet gry i latarka!O czymś zapomniałem?...

  • 0

    68. ~firm  2010-02-08 18:39:18  host: host-85-202-146-222.sta.tvknaszapraca.pl

    Witam,jak sie sprawdza wyswietlacz w słoncu? widac wszystko tak jak na mono czy sa klopoty z odczytem.

  • 0

    69. ~:)  2010-02-11 13:04:00  host: host217-41-14-214.in-addr.btopenworld.com

    dalem za niego 107 zł w UK bez simlocka i 10 funtow na starterze z orange :P

  • 0

    70. ~marek  2010-02-15 18:22:59  host: acwh168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sam telefon jest ok, ale bateria jest słaba. Muszę ładować co 2-3 dni. o wiele lepszą baterię (z tańszych modeli) ma nokia 2600

  • 0

    71. ~tom  2010-02-22 18:07:57  host: abnl99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jak jest z zasiegiem w tym tel.? dziekuje.

  • 0

    72. ~mk  2010-03-10 09:09:45  host: cop5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria u mnie juz tydzien trzyma i jeszcze nie na tym koniec, prosty,poreczny, bardzo fajny wyglad, co do glosnika to nie widze problemu chyba ze ktos rozmawia w autobusie lub kosciele,jestem zadowolony

  • 0

    73. ~WATA  2010-03-30 11:41:19  host: bef91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, uzytkuje ten telefon juz troche. Jest rewelacyjny, za tą cene nie dostaniecie nic lepszego. zasięg super, głosnik bardzo dobry, latareczka śmiga :D wszystko jest. moze nie jest to jakis tam kombajn jak np N95, ale dla mnie jest lepszy i tak. mały, poręczny, płaski. dodałbym mu tylko bluetooth i troche wiecej pamieci, ale to i tak nic straconego. polecam wszystkim gorąco. wata:)

  • -1

    74. ~Do Dzieci  2010-04-04 07:42:44  host: 80.50.55.210

    To jest telefon biznesowy nie dla was dzieci. On ma sluyzc do dzienia nieo zabawy i ten badziew wztryma wiecej ni twoj telefon ktory dostales od starego!!! Nie kazdy musi miec bajery!!!

  • 0

    75. ~raspo  2010-04-28 14:34:46  host: aqw162.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest ok, jak za tą cenę. Sprawdza się jako telefon służbowy, czyli do dzwonienia i zapisania czasem jakiejś notatki. Latarka i radio też fajne. Szkoda, że nie ma Bluetooth - nie podniosłoby to chyba aż tak ceny, a do synchronizacji kontaktów i wpisów kalendarza by się przydało. Drugą wadą jest brak obsługi MMS - zdjęcia czy dzwonka na ten telefon nie ma jak wysłać. Nie dziwi więc brak opcji ustawienia własnej tapety, a własne dzwonki można jedynie utworzyć za pomocą topornego kompozytora. Wiem, że nie każdemu to potrzebne, ale skoro telefon ma nawet "mówiący zegar" to mógłby i MMSy odbierać. Swoją nie wiem na co komu odsłuchiwanie aktualnej godziny? Na plus zaliczyłbym też wygląd i jakość wykonania. Miło też, że w zestawie są słuchawki (do rozmów i słuchania radia) Co do baterii to trzyma nawet tydzień jeśli nie gada się dużo. Ad. 74. - To nie jest telefon biznesowy! Nie połączysz się nim z internetem, nie obsługuje poczty, nie ma synchronizacji danych, brak rozbudowanej książki kontaktów - to co on ma z biznesowego telefonu?

  • 0

    77. ~  2010-05-16 00:24:11  host: 188-220-214-215.zone11.bethere.co.uk

    tylko szkoda, ze ja go kupilem za 4 funty... Myslicie ze 100 zl to malo? Ten telefon nowy w sklepie w Wielkiej Brytanii kosztuje 4 funty.

  • 0

    78. ~Gościu gość  2010-05-22 11:09:31  host: 195.117.37.2

    Właśnie byłem za granicą. Potrzebowałem telefonu na trzy dni z tamtejszą kartą(jak dużo dzwonisz to roaming ciebie zje) a nie mogłem i nie chciałem wyjmować kart polskich z mojego. Idealne rozwiązanie to telefon za 4 GBP. Tani poręczny i nie podnosi kosztów. Super mieć drogi telefon ale nie będę kupował telefonu na 3 dni za 150 GBP wolę dobrze zjeść a drogi telefon to ja mam w Polsce.

  • 0

    79. ~anlukas  2010-06-02 08:36:16  host: nat1.aster.pl

    telefon bardzo dobry bateria trzyma nawet dwa tygodnie(nie dzwonie z dużo)ale mój ma chyb jakąś wadę bo kilka razy niespodziewanie wyłączył się i dobrze jest wtedy pamiętać PIN do karty.

  • 0

    80. ~LOWRIDER  2010-06-19 14:51:59  host: public30165.cdma.centertel.pl

    zabawni jestesccie:) wydajcie polotora kafla na nowe iphone zeby w girki pograc:D ja tez mam tak zrobic?:D wole 70 zl

  • 0

    81. ~ania  2010-07-08 21:01:00  host: aawd96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobija mnie klawiatura;/ trzeszczy i jest niewygodna do pisania smsow;/ bateria trzyma 3 dni ale duzo uzywam.

  • 0

    82. ~cichy  2010-08-07 22:40:54  host: staticline18393.toya.net.pl

    zakupilem ten telefon wczoraj i jestem bardzo zadowolony po co mi te wszystkomajace szajsy a tu wszystko co jest potzrebne to jest i cena tez jest atrakyjna dalem za ten telefon w realu 129zl jak dlamnie bomba telefon maly poreczny leciutki bardzo dobrze sie pisze na nim i radio tez dobrze odbiera i wizulalnie telefon jest ladny ogulnie jak ktos nie jest wymagajacy to bardzo polecam

  • 0

    83. ~nero32  2010-08-27 17:38:15  host: vy46.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak włączyć dzwonek żeby był narastająco bo nigdzie nie widzę takiej funkcji

  • 0

    84. ~Grzyby ryby  2010-10-29 09:55:27  host: accb143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon bez bajerów, ale za to baaaaardzo wytrzymały, latarke ma, piwo nim idzie otworzyć, bateria trzyma ho ho ! ! !

  • 0

    85. ~.....tyryryry  2010-12-21 17:42:21  host: 213-17-201-42.ip.netia.com.pl

    zostawiłam telefon na grzejniku na 2 godziny i roztopił się. DOSŁOWNIE roztopił. uwielbialam go...polecam wszystkim

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet