Nokia 1650 - opinie
Telefony Nokia Nokia 1650 Opinie o Nokia 1650

Nokia 1650

w sumie: 166
  • 0

    1.  2007-05-04 14:06:06

    Przynajmniej ładny

  • 0

    2.  2007-05-05 09:46:24

    chyba znalazłem następcę 2300 ^^

  • 0

    3. ~koper  2007-05-06 13:40:59  host: static-81-219-148-8.devs.futuro.pl

    ładny telefon, ale nie rozumiem po co kolorowy wyświetlacz skoro nie ma mmsów.

  • 0

    4. ~  2007-05-07 23:20:42  host: vlan.efekt.net.pl

    po co mu 8 mb pamieci????

  • 0

    5.  2007-05-09 19:54:10

    Ten model tez ciekawy. Ale tylko ze wzgledu na baterie o pojemnosci 1020mAh i radio FM. Dodatkowo mozna powiedziec ze w miare przyjemny dla oka wyglad i w miare niska cena - ok 55 euro jak podaje Nokia. Daloby to 255zl z VAT. Najwieksza wada to brak mms. Mogliby odjac troszke pamieci juz chyba nawet, ale zeby te mms'y byly.

  • 0

    6.  2007-05-11 13:02:25

    chyba znalazłem następcę N73 Me ^^ ( joke ) Na co mu 8 MB pamięci ? Chociażby na dzwonki jakośći MP3.

  • 0

    7. ~robert  2007-05-11 22:49:03  host: nat-a.bsk.vectranet.pl

    słuchajcie te 8 mb jest na nagrywanie ( dyktafon) da sie na to nagrac około 2 godzin a zresztą mp3 pewnie da się jakos zgrać ma się sposoby ;]a cana znakomita jak na teleofn z kolorowym dyktafonem z niby mp3

  • -1

    8. ~adam  2007-05-12 12:52:17  host: acaa57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale wypuszczanie nowego telefonu nie obslugujacego mmsów to moim zdaniem duży krok w tył, skoro teraz chociażby w play smsy mozna kompletnie zastapic mmsami bo kosztuja tyle samo, ale nie, bo niektorzy beda mieli nowe telefony, a bez mmsów... bez sensu kompletnie

  • 0

    9. ~Chubert :D  2007-05-12 16:27:02  host: 87-205-52-135.adsl.inetia.pl

    7. ~Robert - To nie jest telefon z kolorowym dyktafonem :D :D :D :D :D :D

  • 0

    10. ~KAMIL  2007-05-14 16:37:07  host: 212.160.172.70

    fajny FONIK Z KOLOROWYM DYKTAFONEM ale jazda nowa funkcja telefonów NOKII musze to zobaczyc....:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

  • 0

    11. ~Klaudia  2007-05-17 20:20:13  host: czv202.internetdsl.tpnet.pl

    Matko!Co oni teraz produkują!?Na początku produkowali już chyba lepsze ;/ ani Javy , ani Wieokonfernecji ;/ ehh...Najlepsza jest Nokia 6280 ;*

  • 0

    12.  2007-05-28 16:25:55

    Wyglada na bardziej elegancka wersje 2310 :) Jesli da sie go kupic za 200zl to uwazam ze bedzie to swietna oferta. Szkoda tylko ze nie ma mms'ow.

  • 0

    13.  2007-05-30 13:50:24

    ~Klaudia szkoda też, że nie ma GPSu i kart pamięci NIE? To jest najniższa seria... jedyny moim zdaniem znaczący minus to faktycznie brak mmsów.

  • 0

    14. ~Do Procudenta Nokii  2007-06-01 14:25:06  host: avi162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokio opanuj się poco robisz gówna zamiast nowych

  • 0

    15. ~Elisabete  2007-07-09 18:43:48  host: bew120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po to chociażby żeby nie były nafaszerowane bajerami które się za chwile popsują i telefon nie będzie działać! Ja się bardzo ciesze, mam teraz samsunga x640 ale jak ten model wejdzie na rynek to sobie zmienie ;)

  • 0

    16.  2007-07-12 01:20:22

    Jakie gówna, nie widze tutaj nic takiego ;) Telefon jest nowy, więc wogle nie wiem o co Ci człowieku chodzi ;D Telefon mi się podoba, jedyne co mógłby mieć więcej to WAP żeby można było ściągnąć dzwonki i tapety. Oczywiście jak standardowe są fajne to też nie potrzebne. A mi to już wogle dzwonki nie są potrzebne, bo ja najczęściej mam wyciszony ;) pozdro

  • 0

    17. ~munia  2007-07-28 00:07:57  host: e1-207-k5a.elartnet.pl

    jest jednym słowem fajny

  • 0

    18. ~k  2007-08-24 19:36:28  host: host-81-190-115-162.gdynia.mm.pl

    idioto z 14 ponieważ na rynku są nie tylko tacy debile jak ty którzy oczekują od telefonu nie wiadomo czego

  • 0

    19. ~tein  2007-08-26 19:07:07  host: hv4.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik wyglada ciekawie....wiecie moze kiedy wchodzi na rynek?

  • 0

    20. ~jack  2007-08-30 10:31:36  host: inet20908nb-1.eranet.pl

    z całą pewnością ten telefon znajdzie spore grono wielbicieli. Tysiące osób w średnim wieku, które cenią sobie prostą obsługę klasyczny i estetyczny wygląd oraz od czasu do czasu włączą sobie radio na działce przy kawie z pewnością odpuszczą sobie slick, sultra slim, 3G, 16 mln colours, memory card, only 2000pln w promocji. Nie ma złych telefonów są tylko złe opinie.

  • 0

    21. ~weg  2007-10-01 22:51:44  host: bzm44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon z wyglądu fajniutki ale mógłby miec przynajmniej możliwość wysyłania mms-ów

  • 0

    22. ~zdenek  2007-10-10 11:32:20  host: xdsl-19459.wroclaw.dialog.net.pl

    ja chce ten telefonik! kiedy go wreszcie wypuszczą?

  • 0

    23. ~sowa  2007-10-13 07:48:53  host: abam50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale wy macie wymagania... a może ktoś potrzebuje prostego telefonu z dużym wyświetlaczem? co mu doradzicie?

  • 0

    24. ~nju_admin  2007-11-04 12:17:53  host: brz47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosty i ładny zarazem, czysta klasyka, ale nia moge go dostac ?

  • 0

    25. ~Pitras_007  2007-11-12 20:03:18  host: abhx223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja Was nie rozumiem... przecież to telefon do rozmów, jemu nie potrzebne mmsy , aparaty, odtwarzacz muzyki i inne pierdoły. Bateria 1020mAh dzięki której długo będzie trzymał wystarczy.

  • 0

    26. ~lala  2007-11-15 22:10:48  host: cal81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie możesz go dostac bo jeszcze go nie ma w sprzedazy ja tez na niego czekam tylko mam nadzieje ze bedzie sie go dalo podlaczyc do kompa za pomoca kabla usb bo jak nie to raczej go nie kupie bo nie bedzie sie dalo wgrywac zadnych dzwonkow ani tapet

  • 0

    27. ~januszek  2007-12-21 18:11:25  host: cnet-u-250-231.petrus.pl

    telefon jest extra, niczego mi więcej nie trzeba, jest superrrrrrrrrr!!!!!!!, cena o.k.

  • 0

    28.  2007-12-26 01:14:27

    Ten telefon posiadam od 3 tygodni.Jakość rozmowy bardzo dobra.Wyświetlacz TFT wyraźnie smuży,jednak jest to kosztem lepszego odwzorowania palety kolorów.Jest on czytelny całkiem dobrze pod słońcem.Głównym atutem tego telefonu jest rewelacyjna bateria.Mi wytrzymała aż 12 dni przy kilkunastu minutach rozmowy dziennie.Polecam go wszystkim tym,co potrzebują rzadko ładować telefon.

  • 0

    29. ~qwerty  2008-01-02 18:42:52  host: xdsl-409.wroclaw.dialog.net.pl

    Ciekawe gdzie jest ten dyktafon :P W moim nie ma...

  • 0

    30. ~damian  2008-01-03 17:20:48  host: sniezka.bmj.net.pl

    ładny telefon duży czytelny wyświetlacz latarka radio słuchawki dobrze grają bateria trzyma 12dni

  • 0

    31. ~juri68  2008-01-09 17:43:17  host: w3cache.tsi.tychy.pl

    Własnie zamówiłem sobie ten telefon :-) Do tej pory miałem Nokie N73Me ale sprzedałem za dużo funkcji których nie używam a ta Nokia 1650 jest jak dla mnie w sam raz:-)

  • 0

    32. ~ewa  2008-01-23 11:16:46  host: xdsl-195-238-168-69.wist.com.pl

    Tylko, że on nie ma dyktafonu, więc czemu jest napisane że ma ? To po co ma 8 Mb pamięci, myślałam że żeby sobie coś nagrać. To taki szczegół, w sumie telefon Ok, dopiero go testuję.

  • 0

    33. ~Kuba  2008-02-04 14:36:25  host: host-89-228-222-82.kalisz.mm.pl

    Telefon można kupić na stronie Nokii... Koszt takiego tela, to 225 zł, plus przysyłka 20zł ( przy odbiorze się płaci) , 15 zł wpłata na konto czy przelew... Ja też zamówiłem, pokierowałem sie tym , że ma mi służyc do rozmowy i esków, a nie jakieś tam Mp3, czy aparta... Miałem Nokię 3110c, szajs szajs, apart do ****, mp3 z glosniczka nie za bardzo dobre, przecietne bym powiedział... W budowie coś mi strzelało jak w jednym punkcie złapałem... nie polecam...

  • 0

    34. ~Michał P.  2008-02-15 08:21:13  host: gge66.internetdsl.tpnet.pl

    To najgorszy telefon jaki kiedykolwiek trzymałem w ręku!!! Poprostu nie ma zalet!! Nie kupujcie go!!! 1.Przyciski chodzą ciężko jak w starych motorolach co jeszcze kolorowych wyświetlaczów nie było. 2.Wyświetlacz pokazuje podspodem to co było na poprzednim monicie - koszmar!! Poprostu grafa sie sypie. 3.Napisałem z niego 5 zmsów i boli mnie kciuk, przyciski a raczej jeden duży przycisk, mają to do siebie ze naciskając jeden naciskasz też i dwa inne obok mimowolnie. 4.Wiele wiele innych wad!

  • 0

    35. ~rafal  2008-02-17 15:58:30  host: aeft39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon przeznaczony dla osob ktore postrzegaja go jako urzadzenie slozace do wykonywania polaczen i pisania sms . nokia uzupelnia rynek o modele ktore sa przyjazne odbiorcy . zwykly tel. a cieszy + wydajna bateria

  • 0

    36.  2008-02-23 14:17:25

    8 mega prawdopodobnie do wiadomości.. tak mam w 2610 ;) jedna wiad ma 0,5 kb ;)

  • 0

    37. ~wz  2008-02-24 23:02:59  host: zuzia.zax.pl

    Kupiłem sobie dziś ten telefonik w Media Markt za 179 zł. Pierwsze wrażenia sa bardzo przyjemne. Dobrej jakości wyświetlacz. Zdecydowałem się na niego bo nic w nim nie ma oprócz radia i możliwości rozmowy oraz wysyłania smsów. Właśnie coś takiego jest mi potrzebne. Miałem już telefony z wyższej półki, łącznie z firmowymi palmtopami. To wszystko nadaje się głównie do szpanowania. Takie urządzenia nadają się do pracy doskonale, ale do codziennego "normalnego" użytkowania, jak to koledzy określili - za duże na telefony, za małe na komputery i życie lub zdrowie można za to stracić na osiedlowych uliczkach. Generalnie rzecz ujmując, mam teraz telefon, którego mi nie szkoda...

  • 0

    38. ~panbek  2008-02-29 13:21:17  host: euz212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon bateria naprawdę jest mocna mi trzymała spokojnie 10-11 dni, według mnie telefon służyć powinien do dzwonienia inne bajery typu mp3 i inne ustrojstwa są zbędne przedewszystkim dla dzieciaków których rajcują tego typu zabawki. Przedtem miałem SE k300 i ten model nie nadaję się do dzwonienia gdyż głośnik trzeszczy i wogóle jest jakiś taki delikatny tu widać różnice w noki 1650 jest on naprawdę masywny kilka razy upadł mi na asfalt i nic się nie stało żadnej najmniejszej ryski.Z czystym sumieniem daję 10 i szczerze polecam.

  • 0

    39. ~snolbi  2008-03-03 22:34:14  host: host57.abaks.pl

    mam ten telefon kupilem go w hipermarkecie AUCHAN mi sie podoba taki standart .mnie nie kreca telefony z mp 3 radio mi starczy ale nokia to nokia 1! polecam go kupilem go za 189 zł

  • 0

    40. ~Tadziu  2008-03-04 13:07:53  host: 108-158.1-85.cust.bluewin.ch

    Prosty aparat z mocną baterią dla ludzi którzy otrzebują aparatu do dzwonienia,ukłony dla nokii

  • 0

    41. ~Olka  2008-03-07 17:00:51  host: 82.160.83.2

    mam ten telefon tydzień i jestem z niego bardzo zadowolona. szkoda, że nie ma mms,ale w sumie to ma mi służyć do dzwonienia i pisania, radio jest dobre, tylko niech mi ktoś powie gdzie jest dyktafon.... dziś spadł mi z dużej wysokości i nie ma nawet zadrapania.Ogólnie polecam

  • 0

    42. ~krzyhoo  2008-03-13 17:04:26  host: 88.220.124.238

    nokia robi dobre telefony. mnie nie potrzebne są bajery w telefonie i dlatego kupiłem ten model. wcześniej miałem SE K510i i go sprzedałem. i ja polecam tą 1650.

  • 0

    43. ~Agata  2008-03-30 20:08:59  host: acnh249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To NIE JEST telefon dla nastoletnich ceniących lans. Bateria wytrzymała, trzyma nawet 2 tygodnie. Telefon praktyczny, wygodny w obsłudze. Idealny dla osób ceniących wygodę i dla tych, którzy telefonu używają zgodnie z jego przeznaczeniem, czyli dzwonienie i odbieranie sms'ów, a nie jako kilkanaście urządzeń w jednym. Zdecydowanie polecam!

  • 0

    44. ~M  2008-03-30 21:09:23  host: nat-dzi3.aster.pl

    DOBRY TELZA MALA CENE!MA NOTATNIK KALZENDARZ PROFILE,W OPISIE NIE PODALI, PONADTO KOMPOZYTOR,LATARKE.TROCHE CIEKAWSZE DZWONKI MOGLBY MIEC ALE JEST MALY LEKKI DLUGO BATERIE TRZYMA,MA RADIO, SOLIDNY TELEFON

  • 0

    45. ~muszyna2  2008-04-02 15:15:42  host: chello083144067196.chello.pl

    Kurcze a ja zastanawiam sie miedzy 1650 a motorolką w230 zależy mi zdecydowanie na czuwaniu. Co myślicie?

  • 0

    46. ~pan zniszczenia  2008-04-09 13:49:06  host: exd56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    weź nokie spokojnie trzyma od 10-12 dni

  • 0

    47. ~kamilj95  2008-04-11 10:13:17  host: chello087207231072.chello.pl

    Czy da się na niego jakoś wgrać dzwonki lub tapety ile dokładnie trzyma baterja.?

  • 0

    48. ~H  2008-04-11 10:14:44  host: chello087207231072.chello.pl

    da sie jakoś na niego wgrać tapetki....?

  • 0

    49. ~ekamina  2008-04-12 21:47:42  host: 78.133.162.33

    hej, mam pytanie czy ktoś mi może powiedzieć czy w tym telefonie jest stoper i gdzie on jest ??? będę bardzo wdzięczna, bo mam ten telefonik od niedawna i nie mogę nigdzie znaleźć....

  • 0

    50. ~~Elem  2008-04-16 15:39:01  host: sigma.isb.com.pl

    od czwartku to cudo bedzie sprzedawane w biedronkach

  • 0

    51. ~Asssiulka  2008-04-16 20:56:38  host: chello089078091234.chello.pl

    Na opakowaniu od Nokii 1650 pisalo ze jest MP3 ale nie wiem gdzie pomozcie !!!!!

  • 0

    52. ~Widz  2008-04-16 23:21:46  host: cjm225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od jutra w każdej biedronce za 149zł

  • 0

    53. ~34  2008-04-17 16:26:36  host: 088156096010.stk.vectranet.pl

    Dziś w Biedronce można go kupić za 149zł.

  • 0

    54. ~DAroooo  2008-04-18 10:26:32  host: bfs71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam k 550i i to jest szajsen, oddaem go siostrze. teraz mam 3100 ale zmieniam go na 1650 w biedronce w lubartowie nówki sa po 149 złotych dzis zajade oplem i kupie oddam stary mamie zeby wiedziała kiedy obiad gotować:)

  • 0

    55. ~cocollino  2008-04-19 16:51:59  host: evdo-78-30-66-224.subscribers.sferia.net

    dziś znalazłam ten telefon w sklepie Biedronka za 145 lub 149 zł.

  • 0

    56. ~Bartosik  2008-04-19 17:42:56  host: bhu224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej ludziska jest uwas dyktafon ??

  • 0

    57. ~Lukas  2008-04-22 19:51:35  host: 80.50.54.142

    ELegancki telefonik

  • 0

    58. ~Balki  2008-04-24 22:24:43  host: chello084010242005.chello.pl

    Mam pytanko do uzytkownikow tego fona:Czy formatowaliscie baterie?jak tak to ile go ladowaliscie? u mnie w instrukcji jest napisane zeby go nie przeladowywac ale nie wiem czt to sie tyczy formatowania, czy poznjejszego uzytkowania.Prosze od odpowiedz.Dzieki

  • 0

    59. ~lord  2008-04-27 11:37:35  host: acin43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko fonik

  • 0

    60. ~zaba  2008-04-29 18:00:35  host: aeen64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest na alegro 150zł

  • 0

    61. ~darek_sin  2008-04-30 10:43:09  host: vq214.internetdsl.tpnet.pl

    jak dziala radio w telefonach? musza byc podpiete sluchawki jako antena?

  • 0

    62. ~Łukasz A.  2008-05-01 23:59:03  host: 088156022066.ols.vectranet.pl

    Jestem szczęśliwym posiadaczem Nokii 1650 od tygodnia więc ciężko wypowiedzieć mi się na temat jej wytrzymałości. Niemniej zdążyłem już się z nią zapoznać na tyle, by poznać sporą część jej zalet i wad. Z wad warto wymienić dość niewygodną klawiaturę oraz to, że trzeba go przytrzymywać drugą ręką podczas pisania sms-ów. Trudno również zaliczyć do zalet tego, że CSTN dość wolno odświeża obraz. Przy telefonowaniu i dzwonieniu nie jest to wielki problem, niemniej przy włączeniu jednej z gier (wyścigu) strasznie męczą się oczy. Oczywiście komórka nie służy do grania, lecz do dzwonienia. Główną zaletą omawianego telefonu jest jego "energooszczędność". Bateria wytrzymała pięć dni dość intensywnego użytkowania. Dla porównania, mój poprzedni telefon, "wszystkomający" sagem wytrzymywał jakieś półtora dnia podobnej "zabawy". Wyświetlacz, mimo wspomnianej powyżej szybkości odświeżania obraz jest dobrej jakości. Wszystko jest na nim wyraźne i nawet osoba z wadą wzroku taką jak moja jest w stanie wszystko na nim zauważyć. Bez wątpienia sporą zaletą jest wbudowana latarka. Nie jest to co prawda jakiś halogen niemniej wbudowana dioda wystarczy by odnaleźć jakiś upuszczony drobiazg czy też podświetlić jakieś zaciemnione miejsce. Radio jest dość przeciętne, niemniej miło, że zostało dodane. "Gadający" zegar jest chyba humorystycznym akcentem omawianego modelu. Właściwie nie jest do niczego potrzebny, lecz charakterystyczny akcent pani podkładającej głos zawsze wywołuje śmiech. Podsumowując, jest to bardzo dobry telefon dla tych którzy potrzebują go do dzwonienia i pisania. Wyjątkowa prostota obsługi również przysporzy mu wielu wielbicieli. Moją Nokię zakupiłem za 179zł (nowa, bez simlocka, dwuletnia gwarancja) i uważam, że nie są to pieniądze wyrzucone w błoto. Naprawdę dobra komórka za bardzo rozsądną cenę.

  • 0

    63. ~pstryk  2008-05-08 19:11:17  host: azs183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej a gdzie można znaleźć dyktafon bo go u mnie nie ma!!!

  • 0

    64. ~pablo  2008-05-16 16:48:13  host: 87-205-55-177.adsl.inetia.pl

    nie no ludzie... dla mnie czad i widac ze nie tylko dla ludzi w srednim wieku bo mam 17 lat i to jest to czego mi trzeba:D. Dlugo czekalem na taki telefon i wreszcie jest:) ewentualnie moglby miec mms-y ale bez tego tez ujdzie:). Prosty telefon, dobra jakosc i dobra cena:)

  • 0

    65. ~  2008-05-17 01:51:26  host: 088156022066.ols.vectranet.pl

    Odpowiem na kilka ostatnich pytań. Ten model nie ma dyktafonu. Radio działa tylko po podłączeniu słuchawek, ale można je przełączyć na głośnik. Mimo to słuchawki wciąż muszą być podpięte. Podobno robią za antenę. Dzwonków mp3 nie ma. Są tam "dzwonki jakości mp3". Taki chwyt reklamowy, jak przypuszczam.

  • 0

    66. ~  2008-06-07 20:21:12  host: public53046.xdsl.centertel.pl

    mam ten tel i jest nawet spoko

  • 0

    67. ~Rick  2008-06-10 08:54:49  host: w3cache.cn.net.pl

    no jak na razie nie znalazłem odpowiedzi na pytanie czy formatować baterie ,może ktoś wie??

  • 0

    68. ~wacek  2008-06-14 20:24:10  host: erw123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jest w nim dostęny słownik, taki jak choćby w 6020 itp, który ma poslkie znaki ale wiadomości mają 160 znaków a nie 70, czy jakoś tak? Może nie potrafie tego zmienić, a mozee rzeczywiście nie można

  • 0

    69. ~lemon88  2008-06-16 23:12:48  host: x34217108.jaskom.pl

    Czekam na zwrot z podatku zeby sobie to cudo zakupić w biedronce. Naprawde fajny tel. Miałem 1600 ale zamieniłem sie z girlfiend na siemensa. błąd! Nokia to pożądna firma, jak siadł mi siemens to wróciłem do 5510 która ma 8 lat a nadal działa... po co komu N93 z bajerami skoro 1650 lepiej spełni funkcje telefonu codziennego użytku? Jak ktoś jest praktyczny to kupi tą nokię. Naprawde warto!

  • 0

    70. ~mjwrc  2008-06-17 11:41:48  host: aacr149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialbym sobie ten telefonik kupic ale czy napewno nie ma JAVY????

  • 0

    71. ~  2008-06-17 12:30:47  host: nat6ip7.bazapartner.pl

    To jak z tą baterią?

  • 0

    72. ~Klaudia  2008-06-17 15:24:55  host: ip-83-238-173-224.netia.com.pl

    wg mnie nie formatowac . ;]

  • 0

    73. ~eryk  2008-06-19 09:31:49  host: eol162.internetdsl.tpnet.pl

    Baterii lit-jon i lit-polimer NIE FORMUJE SIE. Bateria te mają specjalne zabezpieczenia przed całkowitym rozładowaniem się ponieważ całkowite rozładowanie wpływa negatywnie i zmniejsza nawet pojemność baterii. Sprzedawcy i pseudofachowcy w serwisach opowiadają bzdury o formatowaniu tych baterii, nie mając żadnego pojęcia o zagadnieniu. Ładuj tyle żeby przestał migać wskaźnik ładowania i wystarczy.

  • 0

    74. ~  2008-06-20 13:11:36  host: nat6ip7.bazapartner.pl

    Witaj! Odpowiedź z Działu Obsługi Klienta Nokia: Należy naładować baterie do pełna. Ładowanie baterii powinno potrwać,aż telefon da sygnał ,że bateria jest naładowana. Zazwyczaj jest to przedział 1,5h - 2h. Po czym proszę rozładować baterie i powtórzyć czynność trzy razy.

  • 0

    75. ~Salceson  2008-06-22 16:29:57  host: host-030.skynet.net.pl

    Kupilem dzis to cudenko i jestem zachwycony: ladny, prosty telefonik, czegos takiego szukalem. Pytanie tez mam jedno: czy istnieje mozliwosc wyregulowania glosnika? Bo troche za glosno jak dla mnei dziala.

  • 0

    76. ~eryk  2008-06-24 18:02:17  host: gw.itfsystem.pl

    #74 i teraz masz wszystko jasne w końcu. Tak jak mówiłem tych baterii nie formuje poprzez ładowanie 12godzin a nawet jak niektórzy zalecają 20godzin! Co mnie strasznie irytuje to to, że takie formatowanie zalecają serwisanci, którzy chociaż trochę powinni poczytać materiałów o akumulatorach ;-// Mam nadzieję, iż niedługo mit o "formatowaniu" baterii lit-jon i lit-polimer zostanie całkowicie obalony a ludzie nie będą wprowadzani w błąd.

  • 0

    77. ~maaster  2008-06-24 21:36:53  host: x34217108.jaskom.pl

    Salceson wystarczy,że podczas rozmowy nacisniesz strałkę w prawo lub w lewo. Jeśli chodzi o telefon to tez go dzisiaj kupiłem i z całą pewnościa jest to najlepszy telefon dla tych którzy cenią sobie użyteczność, niezawodność, stosunek jakość/cena i wogóle wszystkich rozsądnych ktorzy korzystaja z telefonu jak z telefonu a nie chcą by był niewiadomo czym!

  • 0

    78. ~kuba  2008-06-27 14:15:59  host: 81.15.212.148

    czy to prawda, że ma zaledwie 200 slotów na kontakty? =/

  • 0

    79. ~Kuba  2008-06-27 17:45:54  host: cxz122.internetdsl.tpnet.pl

    Czy u Was na sluchawkach radio tez gra troche za cicho? Pytam bo moze wystarczy u mnie tylko sluchawki wymienic. Pozdro :)

  • 0

    80. ~Marcin  2008-06-27 23:03:33  host: atm.ssnet.pl

    Witam.Czy komuś sie udało podłączyć telefonik do kompa i przesłać jakiś dzwonek?? Jak tak jaki kabel i jaki program Pozdrawiam P.S. Telefon naprawdę fajny

  • 0

    81. ~edyta  2008-06-28 17:01:07  host: 82.160.104.2

    fajny zgrabny i naprawde polecam......

  • 0

    82. ~Donia  2008-07-02 08:41:06  host: 4.wod.airbites.pl

    Dlaczego w moim nie da się ustawić dzwonka?? Jak wybieram dźwięk dzwonka to mi się wyłącza fon. Dlaczego?? I jak mi przychodzi sms to jest sama wibracja a ja chce dźwięk!! Pomóżcie...

  • 0

    83. ~Salceson  2008-07-03 23:38:41  host: host-030.skynet.net.pl

    He, dzieki. Juz chyba poznalem dobrze ten telefonik. Przynam, ze jestem bardzo zadowolony. Znalazlem jedynie dwie wady: 1) wpisy w ksiazce adresowej maja ograniczona ilosc znakow i nie mozna dodawac szczegolow takich jak adres czy email 2) czasami wcisnie sie nie ten klawisz przy pisaniu lub wybieraniu numeru, ale nie przeszkadza to bardzo. Poza tymi wadami telefon naprawde rewelacyjny, polecam, goraco polecam!

  • 0

    84. ~adka.p z gostynina  2008-07-05 17:24:45  host: 078088108245.gst.vectranet.pl

    mówię wam on jest zajebisty normalnie tani taki bo ja go kupiłam po 149 zł normalnie tylko paru rzeczy w nim nie ma tylko chyba 2 czy 3 rzeczy a dalej wszystko latarka ja go se kupiłam polecam wam go wszystkim jeden dzień już go wykupili bo jedna kobitka przyszła go dzisiaj kupić a go już nie było normalnie go wszystkim polecam i szybko go kupcie zajebisty on jest

  • 0

    85. ~Mati  2008-07-06 15:15:32  host: dynamic-78-8-55-71.ssp.dialog.net.pl

    Ja kupiłem taki swojej babci polecam!

  • 0

    86. ~  2008-07-09 18:44:48  host: csknet-83-142-57-219.csk.pl

    mam ten telefon od kilku tygodni i jestem zadowolony. Dla mnie bateria trzyma tydzień. Wyświetlacz zadaje się być w miare odporny na zarysowania, ale tylna klapka szybko mi sie zniszczyła. Z wad muszę jeszcze wymienić to, że jest trochę wolny tzn trochę długo reaguje na wciskany przycisk np przy pisaniu smsów, śmiganiu po menu itp. ale i tak jest dyżo lepiej niż w niektórych innych telefonach(w tej chwili żaden nie przychodzi do głowy:), nie jest sazczególnie uciążliwe ale... Dla mnie często przydaje się również latarka i nie sądzę żeby był to niepotrzebny bajer. Jest to chyba lepsza alternatywa niż nokia 1600 która kosztuje tyle samo a ma mniejszą baterię i mniejszy wyświetlacz

  • 0

    87. ~Bartolo  2008-07-10 13:19:18  host: 92.46.159.28

    mam go od 5 dni i jest spoko, tyle że dałbym minusa za niemożliwość wgrania tapet/muzyki (szkoda tych 8Mb), trochę szwankuję mi obraz - menu główne wyskakuje czasami kiedy nie powinno (zamiast menu 'wiadomości' zwykle), także w jednej grze zakłócenia (no, lubię sobie w autobusie pograć:).. Może mam pecha poprostu? Klawiatura może być, widziałem gorsze i niewygodniejsze (np nokia2610).. co ciekawe, na wszystkich stronach, które przeglądałem pisze że jest dyktafon, a go, jak juz pisano, nie ma! no a reszta - latarka, radio - OK!!

  • 0

    88. ~piotr  2008-07-16 11:25:46  host: ejr105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super tel mialem nokie 6300 i sprzedalem a dzis kupilem w biedroce 1650 za 99zl :)

  • 0

    89. ~maniek  2008-07-16 18:05:03  host: abya226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefonik. kupiłem go w biedronce za 99zł. a przed tem kosztował 149zł. polecam

  • 0

    90. ~  2008-07-17 22:25:07  host: x34217136.jaskom.pl

    Fajny telefon kupiłem w Biedronce dzisiaj za 99zl

  • 0

    91. ~asd  2008-07-19 12:25:23  host: aya98.internetdsl.tpnet.pl

    a w myslenicach w biedronce dzisiaj jest po 99 zl :)

  • 0

    92. ~qdlaty  2008-07-19 19:57:33  host: hnw90.internetdsl.tpnet.pl

    Witam serdecznie. Szczęśliwym posiadaczem tego telefonu stałem się właściwie przez przypadek, ale jest on naprawdę przyzwoity ma znaczącą wadę jaką jest klawiatura przy pisaniu esów jestem właśnie w trakcie poszukiwania nowej lepszej. Mam jeszcze pytanie do Was drodzy koledzy, przy pisaniu esów czy jest jakaś możliwość ustawienia buziek graficznych typu ":)" pod jakiś skrót klawiszowy bądź coś w tym stylu??

  • 0

    93. ~elllo  2008-07-20 22:46:28  host: 88.220.64.66

    mam pytanko czy w tym telu jest gra wąż?

  • 0

    94. ~xxxteresaxxx  2008-07-20 23:42:08  host: 88.220.64.66

    witam, mam pytanie mianowicie,czy w tym telefonie jest gra wąż?

  • 0

    95.  2008-07-21 11:56:03

    witam, mam pytanko, czy w tym telu jest gra wąż?

  • 0

    96. ~Yeti  2008-07-22 20:09:49  host: host-030.skynet.net.pl

    Witam, mam problem z tym telefonem. Nie wiem jakim cudem, ale smsa o dlugosci 160 znakow [czy troche mniej, np 150] wysyla mi w trzech smsach czyli place potrojnie... czy da sie to jakos zmienic w ustawieniach? Czy moze walic do serwisu?

  • 0

    97. ~mati  2008-07-22 22:12:37  host: pc-77-46-14-51.euro-net.pl

    mam pytanie do posiadaczy tego telefonu którzy kupili go w biedronce- nie macie żadnych problemów typu, ze wyłańcza sie sam itp

  • 0

    98.  2008-07-23 15:35:34

    mam pytanie do posiadaczy tego telefonu ktorzy kupili go w biedronce- Czy nie macie zadnych problemow np. ze wylancza sie sam, zasięg gubi itp a jeszcze czy biedronka udziela gwarancij Z góry dziekuje za odp

  • 0

    99. ~11  2008-07-23 21:44:07  host: 213.76.172.77

    pytanko ?? jak oceniacie radio ?? chce kupic mp3 i nie wiem czy nowy tel z radiem tani czy samo mp3 ?? jak oceniacje radio ?

  • 0

    100. ~  2008-07-25 08:26:56  host: nat-tor2.aster.pl

    telefonik super kupilam go 5 dni temu i jestem zadowolona. polecam wszystkim:)

  • 0

    101. ~Michał  2008-07-25 20:22:50  host: ip-94-42-25-154.multimo.gtsenergis.pl

    Telefon dobry, polecam jak za te pieniądze. Jednak mam pytanie: jak się zmienia głośność rozmowy?

  • 0

    102. ~tomek  2008-07-27 21:15:35  host: abjo210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sluchajcie w ten czwartek będe miał tan fonik

  • 0

    103.  2008-07-28 00:43:27

    Jest.

  • 0

    104. ~umap  2008-07-30 09:20:29  host: 88.220.44.130

    a ja mam z biedronki za 99zł ;P

  • 0

    105. ~natalka_1909  2008-07-30 12:57:44  host: buo170.internetdsl.tpnet.pl

    hej kupilam sobie dzis ten telefon bo czytalam wasze opinie i wlasnie potrzebowałam takiego prostego zwykłego telefonu do dzwonienia i pisania smsów przde wszystkim, ale mam jeden problem jak wlaczyc radio? bo podlaczylam kabelek i mi jakos buczy a muzyki nie ma? jak to sie robi? niech ktos napisze:) z góry dziekuje!:)

  • 0

    106. ~  2008-07-31 15:36:33  host: public-gprs102020.centertel.pl

    mam problem. jak się wgrywa dzwonki mp3 na ten telefon??

  • 0

    107. ~noki_  2008-07-31 22:48:55  host: domtel237.domtel.ptc.pl

    witam! nie moge znalesc opcji sprawdzenia stanu konta (telefon na karte). Jest w tym telefonie w ogole taka mozliwosc ? z gory dzieki

  • 0

    108. ~  2008-08-05 10:11:05  host: aaxq44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do opisu 105 ze wszystkim sie zgadzam ale radio wcale tam niechce grac.W tym tygodniu bede w salonie gdzie go kupilem to sie spytam dla czego nie chce dzialac mu radio.

  • 0

    109. ~a2m  2008-08-06 12:13:12  host: 80.51.234.230

    Telefoniki jest bardzo dobry polecam:))

  • 0

    110. ~jaaa  2008-08-06 15:51:11  host: 80.85.228.228

    da sie zwiekszyć ilość znaków sms?? a jak tak to jak??

  • 0

    111. ~bibi  2008-08-06 21:17:03  host: 106-53.espol.com.pl

    czy podczas rozmowy pokazany jest czas połączeń?

  • 0

    112. ~Ewekina  2008-08-11 22:51:56  host: acfl161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niby fajny ale szbko sie zepsuje... wyjeła baterie i nie moge go teraz właczyc... :/

  • 0

    113. ~SaRa  2008-08-15 12:37:12  host: 83.1.95.2

    dobry telefon dla ludzi, którzy nie dbają o bajery byleby dzwonić i wysyłać sms. Jedyny minus to niewygodne klawisze ale da sie przyzwyczic. Naprawde fajny Fon

  • 0

    114. ~kathy  2008-08-17 11:42:01  host: 87-205-72-70.adsl.inetia.pl

    żeby radio dobrze działało trzeba ustawić kanał i częstotliwość tak jak w normalnym radiu

  • 0

    115. ~jaaa:)  2008-08-21 12:01:18  host: 88-199-58-2.tktelekom.pl

    ja mam ten telefon od trzech dni i jest naprawde zajebisty...:D:D a jesli ktos ma problemy z pisaniem esow albo z wlaczenim go to jest naprawde niezla kalekaa...;/;/

  • 0

    116. ~  2008-08-23 08:50:23  host: 88.220.64.66

    co do smsów to menu wiadomości-> ustawienia wiad.->wiad sms->obsługa znaków-> zmienić z pełnej (wtedy sms ma 70 znaków)na uproszczo0ną (WTEDY SMS MA 160 ZNAKóW) pozdrawiam

  • 0

    117. ~  2008-08-28 08:49:58  host: zywall.novitus.pl

    do #110: wiadomość sms standardowo ma 160 jeśli nie ma polskich znaków. Z polskimi znakami się skraca do 70 albo coś w tych granicach. Nie da się tego obejść bo każdy znak zawiera określoną pojemność, która przeliczana jest na ilość znaków wiadomości tekstowej. Polskie znaki zajmują więcej niż literki bez ogonka.

  • 0

    118. ~ellllllllllllllllo  2008-09-04 12:44:23  host: 88.220.64.66

    aby zwiekszyc ilosc znakow sms menu>wiadomosci>ustawienia widoimosci>wiadomosci sms>obsluga znakow> zmin z pelnej(wtedy sms ma 70 znakow)na uproszczona wtedy sms ma 160 znakow pozdrawiam

  • 0

    119. ~to sem ja  2008-09-07 19:49:26  host: cc180.internetdsl.tpnet.pl

    czemu to coś nie ma MMSów?

  • 0

    120. ~DawidKKS  2008-09-11 21:40:32  host: adjd38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie da się ustawić dzwonek mp3? Jak tego fona podłączyć pod kompa?

  • 0

    121. ~olej  2008-09-18 22:08:21  host: 88-199-169-180.tktelekom.pl

    ten telefon to dziadostwo... jak nie rzucisz nim o sciane to cos nie zadziala... nie polecam... mam ten telefon juz dlugo i nie podoba mi sie... juz jest lepsza od niego nokia 3310... wielki szajs... zle sie na nim pisze smsy zjebbana polifonia itp.

  • 0

    122. ~Sajmon  2008-09-24 19:04:09  host: chello087206249112.chello.pl

    Bardzo przyjemny telefon, jeśli dotrze się do ukrytych w nim funkcji. Po odblokowaniu menu serwisowego udało mi się włączyć wbudowanego w niego GPSa, aparat zintegrowany z diodą latarki (tylko 3 MPx, ale zawsze) i odtwarzacz divxów (karty pamięci wtyka się obok sim, trochę trzeba dołożyć siły, ale wchodzą). Szkoda, że ten model nie pierze i nie robi na drutach, ale nie można mieć wszystkiego...

  • 0

    123. ~sduys  2008-09-30 21:46:25  host: nat-t2.itcomp.pl

    lepiej se kupcie motorole v 3 tez już jest tania i ma bluetooth i mp3 można wgrać! można go kupić za 100 zł no cóż używany ale camera na której można wykorzystać cała pamięć (nagrywasz do póki starczy ci pamięci) możliwość grupowego wysyłania esów oraz nie limitowane znaki animacje i gify do wysyłania jedna wada jebia sie głosniki i tasmy od klawiszy ale nie jest to drogie za głosnik 30 zł i za klawisze 50 zł

  • 0

    124. ~czarna.  2008-10-01 12:40:07  host: aehn225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostałam go 2 dni temu,nie widzę żadnych wad, jak ktoś przeczyta przed zakupem co ten telefon ma, to będzie zadowolony, świetnie trzymajaca bateria- dla mnie to najwazniejsze:) polecam!!

  • 0

    125. ~lutka  2008-10-05 18:26:29  host: dfk95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma jakies gry?????????????????

  • 0

    126. ~arek  2008-10-06 20:58:24  host: ewu150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak chce wlaczyc dzwieki to tel mi sie wylacza!!!!co jest pomózcie

  • 0

    127. ~czarna  2008-10-15 17:19:18  host: bqg170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma 3 gry,m.in. węża:)

  • 0

    128. ~Kikujadek  2008-10-24 17:44:49  host: 17-253.89-161.tel.tkb.net.pl

    czy Nokia 1650 ma podświetlaną klawiaturę?

  • 0

    129. ~kikujadek  2008-10-27 18:31:49  host: 17-253.89-161.tel.tkb.net.pl

    Czy Nokia 1650 ma podświetlane przyciski?

  • 0

    130. ~giedymin22  2008-11-09 20:36:19  host: public3095.xdsl.centertel.pl

    klawiatura podświetlana na zielono...

  • 0

    131. ~NokiaFan  2008-11-23 00:48:28  host: 217.98.64.36

    Chce kupić ten telefon dla starszej osoby. Ma duzo przyciski? Polecacie go dla starszej osoby która bedzie tylko dzwonila i to jeszcze przez proste wybierania.

  • 0

    132. ~Youzeq  2008-11-26 23:10:13  host: w3cache.tsi.tychy.pl

    Mógł być ideał, ale Nokii by się nie opłacało, (kto kupowałby kolejne telefony z wyższej półki) więc celowo skopała oprogramowanie i zrobiła delikatną obudowę. Przykłady: książka tel wyświetla nr-y z Sim i pamięci telefonu w tym samym czasie, momentami udziwniona obsługa, zablokowano obsługę MMS, WAP i USB (zer personalizacji) brak przypomnień o rocznicach to tylko niektóre niedociągnięcia które mogły by być usunięte, gdyby tylko producent zechciał.

  • 0

    133. ~  2008-12-02 14:16:38  host: apn-77-112-139-206.gprs.plus.pl

    Pomocy ! Telefon wyłącza się gdy chcę ustawić dzwięk !!!

  • 0

    134. ~Yellowstone  2008-12-02 14:20:11  host: apn-77-112-139-206.gprs.plus.pl

    telefon wyłącza sie gdy chce ustawić dzwonek ... Wie ktoś jak temu zaradzić ?!

  • 0

    135. ~Doda  2008-12-12 20:46:22  host: apn-77-115-181-6.gprs.plus.pl

    Gdy telefon się wyłącza przy ustawianiu dzwonka należy przywrócić ustawienia fabryczne kodem 12345

  • 0

    136. ~Kurwamasutra  2008-12-21 20:40:40  host: 77.252.172.2

    Witam. Kupiłem sobie ten telefon, jako dodatkowy sprzęt na wypadek awarii mojego głównego telefonu jakim jest Nokia 6120c i w sumie jako pewną ciekawostkę techniczną i cenową. Bo czegóż można się spodziewać po de facto firmowym telefonie (Nokia to Rolls Royce wśród telefnów) za 149zł i do tego kupionym w markecie, w którym 95% spożywki jest robione w Polsce a 80% z tego jest "only for Biedronka". No więc tylko powiem, do czego przyzwyczaiła mnie moja Nokijka 6120c: procek 369MHz, SDRAM 64MB, Symbian S60v3 FP1 a ze zbędnych bajerów to aparat 2Mpx + QVGA, radio dyktafon i wiele, naprawdę wiele innych... I to za jedyne 545zł. Aż tu nagle bach. Złe oceny i rodzice zajęli mi moją Nokijkę. Ale całe szczęście kolekcjonuję stare telefony i w szufladzie miałem jeszcze 3 modele, które do momentu poprawy ocen będą musiały zastąpić mojego smartphona. No i do wyboru mam: Nokia 1650, Siemens M35i oraz Alcatel OT311, który działa... na Allegro.pl powiedzieliby, że w 99%... Nie ma anteny bo odpadła i... baterii też mu brak, musi być podłączany do trzech paluszków związanych taśmą klejącą i podłączanych drutami do styków. Wezmę Nokię 1650 - wszak to jedyny kolorofon z całej trójki. Również jedyny który nie ma WAP-a, że o internecie już nie wspomnę (tamte mają chociaż WAP). No więc lagi większe niż w Symbianofonie, przy pisaniu SMS-a można dostać kurwicy. Po za tym to ten telefon nic nie ma. Jeżeli szybko nie odzyskam mojej 6120c to schlag mnię trafi! O! Już mi coś tak oko na bok lata! Oeeeghhhhhihiiiiii cip cip taś taś! Kurde chcę mój telefon!!!!!

  • 0

    137. ~magda  2009-01-09 22:00:23  host: chello087206026214.chello.pl

    super telefon, SMS pisze się świetnie. bajerów nie ma ale do pisania i dzwonienia jest super. zachęcam do kupna

  • 0

    138. ~mik  2009-01-12 14:17:07  host: 213.155.182.254

    Telefon jest bardzo dobry ma wyjehaną baterie która trzyma przez 2 tygodnie. mam ją dopiero od świąt a już dziś jestem tej noki zadowolony.

  • 0

    139. ~  2009-01-17 15:19:33  host: host-81-190-180-20.gorzow.mm.pl

    Telefon stworzony do rozmów-ewentualnie napisania sms i takie przeznaczenie tego modelu. Grupa docelowa ludzie starsi bądź osoby pracujące fizycznie na budowie itp. niszczące aparaty. Obudowa zwarta nic nie trzeszczy,tworzywo dobrej jakości,wyświetlacz nie najgorszy,wzorowa bateria i śmieszna cena. Są podstawy czyli:kalkulator,kalendarz,przypomnienia,minutnik,konwerter jednostek,radio,wiadomości za 100 pln dostajemy całkiem przyzwoity produkt którego zadaniem jest dzwonić a nie grać w gry i robić setki zdjęć.

  • 0

    140. ~  2009-02-01 23:25:03  host: dynamic-87-105-21-126.ssp.dialog.net.pl

    Ale chyba nie kupiliście noki 1650. Pewnie macie modele 1208 albo 1209. Nokia 1650 to nowszy model z większym ekranem i super mocną baterią. Nawet zaawansowane telefony nie mają tak wytrwałej baterii. 1020mAh to nie to co 700mAh.

  • 0

    141. ~dark  2009-02-13 11:27:47  host: gvk18.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktos jak ustawić polski język w nokii1650 ?

  • 0

    142. ~uge buge  2009-02-15 23:53:35  host: 80.54.82.28

    prosty ,tani telefon dla kogoś kto dzwoni i smsuje (tak tak, do TEGO TEŻ może służyć telefon :). bateria trzyma bardzo przyzwoicie. kiedyś mi upadł na beton i rozpadł się na trzy części ; po złożeniu włączyłem i działa bez szwanku. nie mam zastrzeżeń.

  • 0

    143. ~gra  2009-02-26 10:30:44  host: dynamic-78-8-130-199.ssp.dialog.net.pl

    tak, jest gra wąż ;)

  • 0

    144. ~Cleo  2009-04-18 13:29:14  host: public16125.xdsl.centertel.pl

    ile smsów mieści się w skrzynce?

  • 0

    145. ~koppak  2009-05-02 15:26:30  host: chello089075021049.chello.pl

    Mam go już rok czasu i nigdy mnie nie zawiódł. Polecam go osobom, które telefon wykorzystują do dzwonienia i sms'owania a przy tym bateria rewelacja (jak się dobrze sformatuje) ponad tydzien bez obaw ale zdarza się 11-13 dni. Bariery to radio stereo i lampka. Ogólnie polecam ze względu na baterie WIELKI +!!!

  • 0

    146. ~do144  2009-05-07 15:12:14  host: 94.254.234.175

    otwórz skrzynke to zobaczysz ile sie mieści

  • 0

    147. ~BG  2009-05-23 12:59:49  host: aaul207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAK WYLACZYC TEN TELEFON

  • 0

    148. ~Cleo  2009-05-31 14:04:07  host: public10114.xdsl.centertel.pl

    nie mam tego telefonu i jestem ciekawa ile sie miesci bo nie wiem czy kupic

  • 0

    149. ~Cavaan  2009-06-24 18:37:50  host: acrw19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już kilka miesięcy. Jak czytam narzekań małolatów to mam wrażenie, że piszą o zupełnie innym modelu. Trudno mi pisać o wadach, wszystko to co jest napisane w specyfikacji gra i działa bardzo bardzo dobrze. Trzeba wiedzieć co się kupuję. Dużą zaletą jest diabelnie dobra bateria. Starcza na tydzień normalnego użytkowania. Mimo noszenia w kieszeni na obudowie nie ma dużych rys. Spadł mi już kilka razy i nic mu nie jest, nic nie trzeszczy. No i przede wszystkim nigdy nie zawiesza się bo nie ma w nim żadnych Symbianów, Javów itp. SMSy też piszę się normalnie. Nie rozumiem narzekań, chyba że narzekający pisali smsy w rękawiczkach lub mają reumatyzm.

  • 0

    150. ~zadowolony  2009-06-26 15:59:42  host: 095160122233.warszawa.vectranet.pl

    Mam ten telefon od 6 dni i zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Czytelny wyświetlacz, rewelacyjna głośność rozmówcy ( aż nawet muszę ściszać, bo bardzo głośno i wyraźnie słychać ).Bateria trzyma 6 dzień i dopiero zeszły mi dwie kreski, ale niedużo rozmawiam bo jest to mój drugi tel. w innej sieci. Bardzo miły w dotyku, radyjko bez RDS-u niestety, ot taki prosty telefonik bez zbędnych bajerów, ale bardzo fajny.Tylko jakość dźwięku radia w słuchawkach jest dla mnie bardzo przeciętna. Z doświadczenia wiem,że to może być wina kiepskiego zestawu słuchawkowego. Jeśli ktoś szuka czegoś prostego w użyciu i głównie do dzwonienia, to polecam.

  • 0

    151. ~wlasciciel 1650  2009-07-08 13:09:40  host: bvt138.internetdsl.tpnet.pl

    Cleo: W skrzynce miałem 500smsów i następne dalej przychodziły. Zależy od pamięci telefonu. Nie martw się o miejsce na smsy.

  • 0

    152. ~hugo  2009-07-28 16:56:39  host: atm.reszel.arkusnet.pl

    wy naprawde nie umiecie ogarniac telefonu głośność sie zmienia jak sie dzwoni strzałką w prawy bok albo jak go wlonczyc wlancza sie go czerwoną słuchawką

  • 0

    153. ~kryzq  2009-07-30 15:14:58  host: public53268.xdsl.centertel.pl

    super telefon dziś go Kupiłem tacie. Jak dla niego to super xD

  • 0

    154. ~Uszy  2009-08-05 14:48:43  host: acah242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Złom jakich mało...radio nie działa, dzwonków mp3 wgrać nie można, beznadziejna klawiatura, nie ma dyktafonu...nie warty nawet 10 zł

  • 0

    155. ~  2009-08-11 15:59:22  host: apn-77-115-236-189.dynamic.gprs.plus.pl

    Ludzie... Radio sie włacza tylko po podłaczeniu słuchawek. A jak już właczysz to musisz ustawic stacje(w menu radia czy ustawieniach) najprosciekj zrobic auto i sie same ustawia. A zeby sprawdzic stan konta wystatrczy wpisac *100#

  • 0

    156. ~temp  2009-08-26 00:39:52  host: 94-40-61-23.tktelekom.pl

    Czy ten telefon daje sygnały dzwiękowe przy słabej baterii? czy to wada tylko mojego aparatu?

  • 0

    157. ~U32  2009-08-26 19:53:08  host: host-87-101-16-128.proxnet.pl

    Bardzo fajny telefon, dla osób które często dzwonią i wysyłają SMSy. Ja sobie cenie takie proste telefony... Ma duży czytelny wyświetlacz, który sobie jakoś radzi w jasny dzień, dobra jakość rozmów, długo trzyma bateria (1,5-2 tygodnie), radio, 3 gry (Snake, Beach Rally i Sudoku), latarka, kalendarz, kalkulator... ma to co wymagam od telefonu. Nie chce telefonu z aparatem, ani mp3 - nie potrzebuje takich bzdur, które zużywają niepotrzebnie energię. Puki działa dobrze, będę z niego zadowolony. Polecam.

  • 0

    158. ~pech  2009-10-30 11:38:14  host: abhs254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon i służył mi długo ponad rok,ale ostatnio jak się wyłączył żadna siła nie jest go w stanie przywrócić do działania

  • 0

    159. ~mirek  2009-11-01 18:49:23  host: nat218.and-net.pl

    wadą jest klawiatura po pewnym czasie wybuli się do góry, reszta spoko

  • 0

    160. ~fajnygościu  2009-11-08 21:13:47  host: nat.jelonki.robbo.pl

    Ktoś pisał, że w NOKII 1661 lepiej słychać z drugiej strony obudowy niż od strony ucha! Czy tu jest tak samo?

  • 0

    161. ~Asik  2009-12-09 15:33:02  host: cdh30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie można zmieniać wielkość czcionki sms? Chodzi mi o telefon z wyraźnym wyświetlaczem (dla osoby starszej), Pozdrawiam

  • 0

    162. ~x  2009-12-10 20:32:58  host: 242-pra-7.acn.waw.pl

    u mnie bardzo dobrze słychać odbiór, zasięg też trzyma bardzo dobrze, mam już ponad rok a bateria trzyma ponad tydzień.

  • 0

    163. ~Crasher  2010-01-01 13:10:27  host: 77-45-36-191.sta.asta-net.com.pl

    usunelem wszystkie wiadomosci a koperta dalej mi miga;/ co mam zrobic?? usunelem wszystkie wiadomosci nie ma nic a wciaz mryga...Help!!

  • 0

    164. ~mak  2010-02-24 14:05:52  host: cen.nfz.gov.pl

    Witam. Telefon mam od miesiąca. Jestem zadowolony, chociaż mogło być lepiej. Największe wady jak dla mnie: - brak możliwości wgrania dźwięków i tapet - brak aparatu (wystarczyłby vga) - trochę słaba wibracja - niewygodna klawiatura Zalety: + niezła bateria (po 3 ładowaniu od nowości bez żadnego formowania, dokładnie 6 dni podczas których było 190 min rozmów , 25 sms ) + dobra jakość i głośność rozmowy + niewielki rozmiar Ogółem polecam osobom, które nie potrzebują bajerów, a telefon do dzwonienia z niezłą baterią.

  • 0

    165. ~$%^&*()  2010-11-03 11:27:33  host: g1.lupro.net

    Telefon jest do dzwonienia!!! a nie do zabawki !!

  • 0

    166. ~luki1234  2012-03-30 10:53:49  host: ipi51.internetdsl.tpnet.pl

    Jeżeli szukasz telefonu do dzwonienia i sms to jest to idealny wybór. Używałem ten telefon jako zamiennik podczas pracy na budowie i nie były mu straszne pyły, upadki, brudne ręce. Bateria trzymała 7 dni przy intensywnym używaniu. Dodatkowo ma latarkę, która idealnie się sprawdza na budowie. Minusem jest tylna obudowa która nie trzyma (wystarczy kawałek taśmy klejącej).

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet