Nokia 1611 - opinie
Telefony Nokia Nokia 1611 Opinie o Nokia 1611

Nokia 1611

w sumie: 13
  • 0

    1. ~  2007-11-24 15:44:51  host: bcj218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Normalnie, to jest najlepszy telefon, nic nie ma, ale dzwoni xP

  • 0

    2. ~  2007-11-24 15:45:02  host: bcj218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba...

  • 0

    3. ~Lol  2008-01-28 19:25:38  host: accc58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zagrzebisty tel... jak bym sie z takim czyms w szkole pokazal by mnie chyba wysmiali :P a tu ocena 8.21 :P ŻAL

  • 0

    4. ~sisel4  2008-10-05 21:51:57  host: axz61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to poprawina wersja 1610 z możliwoscią wysyłania smsów

  • 0

    5. ~filozof71@gmail.com  2009-03-31 14:28:40  host: piastowska.miedzyrzecz.com.pl

    Lol - bo to nie telefon do szpanowania dla głupawej młodzieży. Pochodzi on z czasów kiedy minuta rozmowy kosztowała ponad 3 PLN i używali ich głownie biznesmani do załatwiania konkretnych spraw. Telefon był duży w związku z tym miał dużą baterię, która dlogo trzymała a także miał dobry zasięg co nie było bez znaczenia przy ówczesnym pokryciu, ale komu ja to tlumaczę ...

  • 0

    6. ~dzadzo  2009-10-28 14:58:20  host: unused-077079210222.atman.pl

    dobra bron na zlodzieja :D

  • 0

    7. ~T~ Mobile  2009-10-30 20:52:48  host: 92-55-195-22.net.pbthawe.eu

    dzadzo zlodziej tego raczej nie ukradnie, a jak będzie próbował i my zauważymy zawsze go można walnąć z tego telefonu :D Ewentualnie go tym rzucić, ale lepiej uważać, bo jak się kogoś nim zabije :D

  • 0

    8. ~ktoś tam.....  2009-11-24 20:24:07  host: atm.barczewo.macrosat.pl

    Miło powspominać!, mój pierwszy telefon komórkowy 1998 rok, cegła wielka, ale wtedy sms kosztował coś około 2,5 złotego albo minuta, sama aktywacja to było chyba kilkaset złotych! dostałem w prezencie głupi bylem, że go wyrzuciłem jak dokończył żywota, teraz to by była rewelacja, do pokazywania młodym jak kiedyś wyglądały komórki!

  • 0

    9. ~Posiadacz tego wehikułu  2010-02-07 10:10:30  host: brzesko-217.75.59.230.brzesko59.ptc.pl

    hehe :-) Mam taki jeszcze :-P wczoraj dorobiłem do niego beterie z dwóch starych i trzyma że hej :-) Chyba z nim na miasto wyjde!

  • 0

    10. ~Agata  2015-09-18 20:38:43  host: dou25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Morze ktoś wie gdzie można kupić akumulator do tego telefonu

  • 0

    11. ~Amix  2016-01-23 19:22:58  host: 89-65-223-111.dynamic.chello.pl

    Ja mam jeszcze z pudełkiem nawet i z dokumentami kupiony w Plusie za 3 wypłaty na chodzie, tylko z piec razy baterię wymieniałem. Teraz w tej grubszej baterii włożyłem 5 akumulatorków AAA odpowiednio je łącząc nie usuwając tej malutkiej elektroniki z baterii, bo ona jest potrzebna żeby telefon się ładował. Telefon działa jak szalony.

    Pozdrawiam koneserów staroci na chodzie.

  • 0

    12. ~Amix  2016-01-23 19:25:38  host: 89-65-223-111.dynamic.chello.pl

    W hurtowni baterii mogą zamówić.

  • 0

    13. ~pablo-simson@wp.pl  2016-07-31 07:32:13  host: agns94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam serdecznie.

    Kolekcjonuje stare nokie,zbieram je od kilku ładnych lat,model nokii 1610 mam 11 sztuk,w każdej zrobiłem regenerację baterii i trzyma rewelacyjnie,telefony normalnie się uruchamiają,są bez sim loków,jak by ktoś chciał kupić to mogę odsprzedać jedną sztukę za rozsądne pieniądze,jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę dzwonić 503356549 Paweł pozdrawiam:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet