Nokia 1600 - opinie
Telefony Nokia Nokia 1600 Opinie o Nokia 1600

Nokia 1600

w sumie: 416
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~qbek  2005-06-02 18:43:00  host: krobia.pierun.net

    co za podobieństwo :) , hmmm.... http://telepolis.pl/telefony.php?id=648

  • 0

    2. ~gibasek  2005-06-02 19:43:00  host: bmy222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to za badziewie czegoś gorszego juz nie mogli wymyślić jedyne co tu dodali to kolorowy wyświetlacz

  • 0

    3. ~aaa  2005-06-02 20:26:00  host: wit-r2.virnet.pl

    Ja nie wiem, czy to telepolis się pomyliło w pośpiechu, czy to nokia do reszty zwariowała? Dzwonki mp3, a telefon nie ma wapu, javy i tym podobnych! No i ten wyświetlcz, pomijając malutki jak na te czasu rozmiar to ilość kolorów jest z pewnością pomyłką. Nie wierzę, że nokia wsadziła do takiego modelu 65k. Ech, oby się to wszystko wyjaśniło :o W ogóle to cała seria 1xxx i 2xxx to jakieś pomyłki. Nawet nie ma co patrzeć na ceny :/

  • 0

    4. ~BKX18  2005-06-03 19:08:00  host: aoi244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no co wy? to sa telefony do zestawow na karte, nie wiem czy pamietacie, ale jest taka nokia 1100... ona jest tylko na karte, raczej jej nie znajdziecie w zadnej siecie, no moze na rynkach rozwijajcych sie np. afryki...

  • 0

    5. ~rewelka  2005-06-15 09:49:00  host: aqi113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mimo wszysko drogie macie te telofony ;/;/ ;(;(

  • 0

    6. ~kacwro  2005-06-15 17:38:00  host: vo70.internetdsl.tpnet.pl

    jak mam nokię 1100 w idea mix 25 kupiłem ją za 99 zł netto :-) wcale nie jest zła mi ta seria 1*** się podoba, np 1110 będzie następna, a 1600 jeszcze następna
    :P

  • 0

    7. ~  2005-06-15 19:00:00  host: 47.e-nterart.pl

    ....a nie pomysleliscie ze sa ludzie...ktorzy ne podniecają sie zbytnio takimi rewelkami jak mp3..kamera..itp??!!wystraczy ze bedzie dzwnił i nie miał monochromatycznego wyswietlacza..:/

  • 0

    8. ~szajs  2005-07-12 10:52:00  host: bkp59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co za debil glosuje na ten telefon,przeciez chyba nic gorszego juz nikt nie robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • 0

    9. ~Ali  2005-08-04 09:42:43  host: 213-238-65-133.adsl.inetia.pl

    Czy ktoś już ma ten telefon? i móglby napisać o nim jakąś opinje.Czy bateria faktycznie jest taka rewelacyjna w codziennym użytkowaniu?

  • 0

    10. ~Joe  2005-09-07 14:39:33  host: nat.cyberx.pl

    Obecnie rynek idzie w dwóch kierunkach: rozwój telefonów z bajerkami i telefonów jak najprostszych. Gdyby nie było terminali takich jak ten to już widzę, że nauczyłbym moją Babcię obsługi np. P900;) Szajs: nie pasi Ci? Nie kupuj!

  • 0

    11. ~Nick  2005-10-11 20:41:15  host: ecj241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma jave podobno... pozatym zejebista bateria... i dzwoni i da sie pisac smsy wiecej nie potrzeba... po prostu wystarczajacy

  • 0

    12. ~Ivan  2005-10-12 11:05:27  host: ddd252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Straszne g****!!!!!

  • 0

    13. ~LiL  2005-10-23 21:47:13  host: host-81-190-27-167.torun.mm.pl

    co tu pisac duzo?telefonik maly,funkcjonalny,co prawda nie ma bajerow,ale bajery zostawmy szpanerom komorkowym.jednym slowem nokia 1600 zasluguje na uznanie i przystepna cene.pzdr

  • 0

    14.  2005-10-26 15:33:26

    Mam Nokię 1600 od tygodnia.
    Najpierw wymienię minusy:
    - mały wyświetlacz (zamały nawet dla zwykłego użytkowania, mie mówiąc jużnic o mmsach)
    - niema różnych "bajer" typu, mms, GPRS, WAP, Radia, itp. Telefon służy tylko i wyłącznie do dzwonków i do smsowania.

    A teraz plusy:
    - bardzo dobra bateria, trzyma 5-6 dni
    - elegancki wygląd, trzeba przyznać że jest ładna
    - zajebiste dzwonki, zarówno zwykła polifonia, jak i dzwonki typu "real music" czyli jakości mp3
    - fajna kolorystyka wyświetlacza, i przejżystość obsługi
    Podsumowując:
    Telefon typowo dla dzwonienia, i smsowania. I nic więcej, przy tym bardzo ładny i funkcjonalny. Niestety nie dla osób które potrzebują czegoś więcej...

  • 0

    15. ~katie  2005-10-27 15:46:04  host: c122-65.icpnet.pl

    mam mokie 1600 od kilku dni i jestem z niego zadowolona.ma elegancki wyglad, co niektorym moze nie pasowac bo nie rzuca sie w oczy.swietne dzwonki, bardzo latwy w obsludze, mozliwosc personalizacji, kolorowy wyswietlacz.do g***** na pewno nie mozna go zaliczyc mimo ze nie ma bajerow.telefon jest od dzwonienia i smsowania a nie robienia zdjec,smigania po intenecie etc.ale sa i tacy ktorzy chcieliby wash&go 3w1 ;p

  • 0

    16. ~sebek_202  2005-11-02 16:02:15  host: neo.matrixnet.pl

    ja mam ten telefonik i sobie go cenie mały lekki i bateria trzyma 7 dni czestego gadania ale wyswietlacz mi nie wygląda na 65 k

  • 0

    17. ~Tobasco  2005-11-03 20:20:16  host: cas219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Media markt - 250zł za 1600tke :) ..to chyba cena odpowiednia - trzeba zaznaczyć że org. bateria jest 1 klasa 900mAh .Wd mnie opłaca się zakup

  • 0

    18. ~ona  2005-11-05 21:45:07  host: 80.51.229.154

    mam ten telefon od 2 tygodni!Minusem jest to ze nie ma wap i nie mozna sciagac dzwonkow i tapet.Ale bateria jest zajebista trzyma 7 dni w tym czestego rozmawiania!Telefon jest OK jak na swa cenę!Bo nie wszystkich stac na super bajeranckie telefony!!!!

  • 0

    19. ~rafik  2005-11-15 14:11:57  host: aep138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taki sobie telefonik, posiadam go i szczerze nie spełnia moich oczekiwań jako komórka :(
    powinien mieć aparacik i irde przedewszystkim

  • 0

    20. ~aaaaaa  2005-11-17 16:53:11  host: os-niepodleglosci.bochnia.pl

    a nie wiecie czy ten telefon ma wibracje?

  • 0

    21. ~tomek509@tlen.pl  2005-11-18 14:22:27  host: aul196.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Jeżeli chodzi o te nokie 1600 to jest rewwelacyjna dlatego ze wyswietlacz o 65.000 kolorow dostepny jest przewaznie w telefonach z aparatami a ten nie ma cyfry, dalem za niego 255zł oczywiscie nowy z dostawa do domu, w porownaniu do komy np nokia 1100 to jest super i praktycznie taka sama cena, wiec warto miec taki telefonik.

  • 0

    22. ~ja chce gre hehe  2005-11-20 11:59:33  host: amc173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a gry da sie do niego sciagnac ?/ bo ja mam niemiecka komorke fajnei wyglda wgrany zostal nowy soft no i ani jednej gry jak zoric by byly??

  • 0

    23. ~gosik  2005-11-22 19:27:17  host: bes187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a nie wiecie, czy klawisze tego telefonu są gumowe?? bo jesli tak to nie chce ;) pozdrawiam :)

  • 0

    24. ~Barni  2005-11-22 20:41:40  host: hu178.internetdsl.tpnet.pl

    Do dupy z taki telefonem :) to ja mam jusz lepsz nokia 2600

  • 0

    25. ~Kati  2005-11-24 09:27:12  host: 80.48.21.130

    chciałabym zapytać czy kupowanie tego telefonu w media markt to nie ryzyko- jeśli chodzi o gwarancję i jakość sprzętu. Wybieram między tym, a salonem Ery. Co doradzicie?

  • 0

    26. ~ziom  2005-11-29 21:09:28  host: adm158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    shit nie telefon!!! znowu zawiało wiochą

  • 0

    27. ~dredi  2005-11-30 23:51:05  host: chello062179072179.chello.pl

    mam pytanie czy ten telefon ma mozliwość wprywania mp3 i zawiera wibracje>>>??

  • 0

    28. ~jaa  2005-12-05 14:03:57  host: 62.29.133.84

    z jakeij stronki mozna sciągnąć do tej komorki dzwonki?? bo wszędzie musi być usługa WAP...:(

  • 0

    29. ~  2005-12-10 19:45:50  host: adc90.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od tygodnia i tez mi odpowiada

  • 0

    30. ~nika.z  2005-12-17 18:02:58  host: host-ip58-200.crowley.pl

    ja mam nokie1600 od tygodnia i tez się cieszę tyle że chce wiedziec czy jest jakis sposób na sciagnięcie dzwonka?????

  • 0

    31. ~lolcia  2005-12-18 13:53:41  host: brzesko-217.75.56.145.brzesko56.ptc.pl

    mam ten telefon i uważam że jest fajny

  • 0

    32. ~jagafans  2005-12-21 06:54:11  host: acgb85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakto nie da sie sciagac dzwonkow i tapet??????????

  • 0

    33. ~Ronlda  2005-12-22 11:33:48  host: aczs227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej!!!! Nie kupujcie tego zloma. Najgorszy telefon który wprowadziła na rynek nokia,juz 3510i jest lepsza

  • 0

    34. ~md  2005-12-22 15:59:49  host: tomo.laczpol.net.pl

    zamierzam kupic.. jest jakis kabel do niego?

  • 0

    35. ~aaa  2005-12-24 19:36:23  host: bvd209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tą komórke.Jeszcze takiego kiczu chyba nigdy nie widziałem!T

  • 0

    36. ~drv  2005-12-25 12:35:36  host: 85.219.137.16

    Najpierw trzeba mieć ten telefon a później go komentować ://. Telefon sie przyjemnie obsługuje. Miałem wcześniej wypasionego philipsa z kamerą itp. ale wolę tą nokię. Komórka jest do dzwonienia a nie robienia filmów i zdjęć które mają takąjakość że lepiej żeby ich nie było, chyba że ktoś ma telefon za 2000zł, a ta nokia kosztuje zaledwie 280zł.

  • 0

    37. ~loslipos  2005-12-26 18:31:09  host: saturn.czajen.pl

    telefon ok, niepotrzebnie ma kolorowy wyswietlacz ale przezyje to jakos. Poreczny, elegancki, ok bateria, dobrze ze nie ma zasnych wapow itd, szkoda ze ma polifonie a nie mono ale to tez nie problem. Ogolnie ma za duzo bajerow ale da sie zyc...

  • 0

    38. ~prosze o odp  2005-12-28 13:04:30  host: abwg11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ...jaki kabel do tej nokii pasuje?! od serii 1 czy jaki, na jakiejś stronce znalazłam, że pasuje do niej kabel od nokii 6030 pod baterię, ale nie jestem pewna! Jesli ktoś wie, prosze o odp.! Z góry piękne thx!!!

  • 0

    39. ~Kmiecik  2005-12-28 16:47:56  host: agx2.internetdsl.tpnet.pl

    Rafik - to jeżeli nie spełnia ona twoich oczekiwań to po co kupywałes ją .. nie rozumiem Cie . kupywałeś w ciemno ??? Chyba telefon ma zawsze opis . Tak ona ma wibracje i dla mnie jest to telefonik suuper , miałem Siemensa c65 i powiem szczerze że ten bardziej mi przypadł do gustu wreszcie to jest NOKIA .. Może nie ma bajerów , ale nie rozumiem niektórych kupują telefon a potem na niego nażekają że nia ma bajerów .. więc wogóle widze wasze komenty nie mają sensu. Ja jestem zadwoolony i mam nadzieje , że będzie do tego można ściągnąć polifonie bo ma być przyszłości .. Pzdr

  • 0

    40. ~Aero  2005-12-29 19:01:10  host: saruman.debnet.pl

    no właśnie?Czy ma on alarm wibracyjny?

  • 0

    41. ~Ivan4  2005-12-31 11:16:45  host: dee1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!! Chcialem sie dowiedziec czy ta nokia 1600 czasem nie swiruje w zimnych temp. tz. na mrozie czasem nie odbija jej cos?? Prosze o odp. jak sie sprawuje w taka pogode jak teraz mamy??

  • 0

    42. ~kuba  2006-01-02 20:29:28  host: aot142.internetdsl.tpnet.pl

    super komura i i jeszcze mozna sciagac tapy i dzwonki polecam nie z media markt!!!!

  • 0

    43. ~laizzer  2006-01-03 20:29:11  host: acgu20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma wibracje i zestaw głośnomówiący.Dzwonki są na prawde fajne.Za tą cenę nowy taki telefonik warto kupić.

  • 0

    44. ~optymalnie myślący  2006-01-08 17:22:54  host: 62.93.41.71

    zgadzam się z ludzmi,któzry piszą o prostcie tego telefonu i o jego funkcjonalności,za tą cenę nei am zcego wiecej oczekiwać,za te telefony z bajerami tzreba kilkakortnie więcej płacić to jest typowy telefon dla uzytkowników na karte.wiec Ci ludzie co piszą,że ten telefon to nie ma tego a to tego..są tylko pseudokrytykami,bo żeby byc prawdzimym krytykiem i wystawiać recenzje najpwier tzreba posiadać jakąłś wiedze z jakiejś dziedziny.

  • 0

    45. ~dani  2006-01-09 11:36:58  host: gw1-gts.polanet.pl

    jak wam sie nie podoba to trudno przeciez nikt nie każe wam go kupowac ja mam ten telefonik i jestem z niego zadowolona ale jak dla was telefon służy do zabawy to tylko pogratulowac :/

  • 0

    46. ~  2006-01-10 16:47:00  host: goweb.pl

    witam was mam pytanie czy jest jakis soft do tej noki poniewaz nie mozna nigdzie sciągnąc fajnych dzwonków moze na jakiej płytce cos bedzie no i oczywiscie jaki kabel do niej pasuje

  • 0

    47.  2006-01-12 15:05:01

    To złom!! Zobaczycie co benq-siemens wypuszczą na rynek w marcu :D

  • 0

    48. ~+)  2006-01-19 22:34:45  host: 217.153.161.178

    Ten telefon to jedna wielka pomyłka....

  • 0

    49. ~marcinn  2006-01-21 17:45:33  host: nat-mo5.aster.pl

    w jakim formacie moga byc dzwonki czy midy cz tez amr i mp3

  • 0

    50. ~sima  2006-01-22 15:12:13  host: c39-43.icpnet.pl

    Mam pytanko.Jeśli nie można ściągać dzwonkó, tapet itp to czy jak sprawie se kabel do telefonu to wtedy bede mogła ściągać sobie co zechce?Prosze o odpowiedź...pozdrawiam:)

  • 0

    51. ~Dominika  2006-01-23 19:15:44  host: bus146.internetdsl.tpnet.pl

    "NOKIA 1600" Mam ten telefon od miesiąca,uważam,iż spełnia on wszelkie moje oczekiwania.JEST POPROSTU OK.

  • 0

    52. ~Lady_in_nokia:)  2006-01-25 19:39:36  host: xdsl-5215.lubin.dialog.net.pl

    Tez mam ten telefon! jest spoko,po co komu aparat w telefonie,mam cyfrowke,po co komu mp3 w telefonie,MAM W DOMU!!!!!!!!!!!!!Jest spoko:)

  • 0

    53. ~narrem  2006-01-27 13:48:03  host: aii19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MI sie podoba ten telefon z oczywistego powodu "MAM GO" pozatym podoba mi sie mowiacy zegarek , patent dla niedopwidzacych . Ladny maly wiswietlacz pokazuje dokladnie to co ma pokazywac bez domowien i wsyztko na ten temat.

  • 0

    54. ~T H C  2006-02-01 09:45:49  host: ccj213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widze że stronke odwiedzaja chyba w większości dzieciaki. które zapomniały do czego przedewszystkim powienien służyć telefon.Dla mnie liczy sie czas działania po naładowaniu ,atu jest niezły i niezawodność mam nadzije że jak w moich poprzednich nokiach. Polecam

  • 0

    55. ~ja  2006-02-01 10:44:46  host: ayv250.internetdsl.tpnet.pl

    ma wibracje, a powiedzcie mi czy telefon sluzy zeby sie skontaktowac z kims czy zeby robil zdjecia i odtwazal muzyke?? ja mam ten telefon od dwoch dni i jestem zadowolony

  • 0

    56. ~panda  2006-02-02 14:44:40  host: mm-zadole.katowice.msk.pl

    pyatał sie ktos czy telefon ten ma wibracje ?ma

  • 0

    57. ~gumiś  2006-02-10 10:42:55  host: ppp129046.ostnet.pl

    no i co telefon jest zawalisty ... niektórych to nie kreci ze ma aparat,jave,mp3 np: mi wystarczy w zupełnosci taki telefon jest naprawde fajny fonik serio.Polecam czesc :)

  • 0

    58. ~Hellburn  2006-02-11 17:13:23  host: bwx89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~aaaaaa:
    oczywiście że ma wibracje :) i to nawet całkiem wyczuwalne.

    O telefonie:
    posiadam go pare dni i jestem bardzo zadowolony. Wyślwietlacz imo jest tu akurat najmniejszym problemem. Posiada ŚWIETNĄ polifonię. Jedyne czego żałuję to to że nie można dograć nowych dzwonków (trzeba mieć kabelek). ale ogólnie polecam ten telefon ludziom którzy chcą telefon bez
    ZBĘDNYCH bajerów.

  • 0

    59. ~olo  2006-02-11 22:25:55  host: abni174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik jest zajebisty ... tylko prosze niech ktos mi powie jak do niego sciagnac polifonie czy pasuje jakis kabelek usb do niego ???? jak tak to jaki oto moj kontakt moll24@tlen.pl

  • 0

    60. ~rafg  2006-02-12 20:48:01  host: 213.134.170.17

    witam, wiecie jak podgłośnić ten telefon przy rozmowie nie włączająć głośnomówiącej, czy on ma regulację głośności gadania?

  • 0

    61. ~tomek  2006-02-12 21:36:33  host: buk172.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon kilka dni i postanowilem podzielic sie kilkoma spostrzezeniami, zeby pomoc jeszcze niezdecydowanym. Wg mnie to bardzo fajny telefon dla osob, ktore oczekuja od telefonu dzwonienia i smsowania. Wyswietlacz bardzo fajny. Wg mnie to, ze nie jest za duzy jest jego ogromna zaleta, bo nie pozera na potege baterii, poza tym jest bardzo czytelny.

    Co do SMSow trzeba jedynie pamietac, by zestaw znakow w ustawieniach przestawic na "uproszczony", zeby podczas wysylania eska ucielo polskie ogonki z liter.

    Ogromna zaleta tego telefonu jest rewelacyjne lapanie zasiegu i bardzo dobra bateria (tydzien przy normalnym uzytkowaniu to minimum).

    Co do wad, to nie bardzo jestem w stanie wymyslic jak wgrac dzwonki, bo gdzies w necie przeczytalem, ze nokia nie przerwidziala mozliwosci podlaczania telefonu do kompa, a wapu niestety aparat nie posiada.Ale to jest wg mnie bardzo mala wada, bo z dostepnych dzwonki kazdy znajdzie cos dla siebie.

    Co wazne, telefon ma funkcje filtrowania polaczen i smsow, co niktorym moze sie ona przydac.

    Kolejna rzecz, to rewelacyjna klawiatura. Latwo wciskajace sie przyciski, ale nie tak, ze moga byc wciskane przypadkowo. Poza tym - klawiatura odporna na scieranie, poniewaz nadruk jest POD warstwa przezroczystego plastiku.

    Aha, mowiacy zegar jest dpsc ciekawa funkcja (mozna go sobie ustawic jako budzik :P), jednak ta pani mowica godzine zupelnie nie ma dykcji ;)

    Jak przypomnialbym sobie jeszcze cos ciekawego, napewno sie przypomne.

    Wg mnie ocena 5-/5, za to, ze posiada wszystkie funkcje jakich potrzebuje, a nie posiada funkcji, ktore by mi zzeraly baterie jak male bateriowe potworki :) z ktorych i tak bym nie korzystal.

  • 0

    62. ~Tomek  2006-02-12 21:38:36  host: buk172.internetdsl.tpnet.pl

    rafg: ma regulacje - na srodkowym przycisku prawolewo podczas rozmowy. Pozdro :)

  • 0

    63. ~rafg  2006-02-12 23:57:32  host: 213.134.170.17

    dzięki serdeczne Tomku za pomoc, jeszcze jedno zauważyłem - nie mam gier, jak wejdę w gry mam tylko ustawienia i ni jednej gry, wcale mi na nich nie zależy bo do grania mam komputerek ale chciałbym wiedzieć czy to może być powiązane z inną usterką lub czy to po prostu ktoś jakoś wyłączył -pozdrawiam

  • 0

    64. ~rafg  2006-02-13 12:22:37  host: cyc98.internetdsl.tpnet.pl

    w międzyczasie się dowiedziałem że to wina wgrywającego soft a nie telefonu, nic to nie są mi gry potrzebne. Ogólnie bardzo fajny telefon i mogę go polecić każdemu szukającemu prostego telefonu bez bajerów z głośnym dzwąkiem z dobrą jakoscią rozmów i mocną baterią. Jedyne co może drażnić to fakt że sygnał dzwonka jest narastający i nie da się tego zmieniż (albo ja jestem taka gapa i nie znalazłem jak to zrobić - jeżeli się mylę prosze mnie poprawić) pozdrawiam

  • 0

    65. ~HACKED19  2006-02-13 13:13:30  host: aajw93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ci co mówia ze telefon niejest do zabawy, niech se przeplacaja za takie badziewie szkoda gadac co ten telefon ma za plusy, a za 200 mnijsza cene około 100zl mozesz miec siemens C60 i bedzie lepszy albo ten nowy ax70 jest lepszy od tego telefonu to dziadostwo sa telefony uzywane za 50 i sa lepszy to nawet nie powino zaliczac sie doc klasy low-end nie wiem NOKIA poglupla do reszty

  • 0

    66. ~gumis  2006-02-14 19:05:58  host: ppp129210.ostnet.pl

    ej mozna gdzies kupic do tej noki kabel ??

  • 0

    67. ~rafg  2006-02-15 00:17:58  host: 213.134.170.17

    na allegro widzialem za 33zl

  • 0

    68. ~rysiu115  2006-02-16 10:24:07  host: bnn106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wibracje ma a nie wie ktos czy ma USB??

  • 0

    69. ~ade  2006-02-21 08:19:57  host: 212.160.204.10

    Witam. Planuje kupić ten telefon i mam do was pytania. Czy nokia 1600 ma widoczny zegar???i alarm wibrujący?? I jeszcze jedno- ile linijek wiersza mieści się na ekranie??? Z góry dziękuję

  • 0

    70. ~niew  2006-02-23 20:42:21  host: adab166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda ze bez idry

  • 0

    71. ~do aaaaaaaaa  2006-02-27 13:14:13  host: t246.telsten.com

    ma

  • 0

    72. ~quadro  2006-02-27 16:53:44  host: abqz168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefonik mam go od 2 tygodni polecam bateria trzyma tydzień :) same zalety :P

  • 0

    73. ~Pawi  2006-02-28 19:35:07  host: szafa.zacisze.zgora.pl

    Mam tego tela.Jak narazie jest ok.Najwieksze jego wady to to że nie można ściągną kolorowych tapet i polifoni.No nic
    pa
    thx

  • 0

    74. ~pa_pal  2006-03-05 17:04:40  host: dyw19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od wczoraj i nie przeszkadza mi ze niema wapu itp. telefon jest po to by dzwonił a niektórzy to juz przesadzają ze jest badziewny . jego plusem jest to ze jest mały i poręczny.minusów jest kilka ale to w następnym odcinku

  • 0

    75. ~...  2006-03-06 19:09:44  host: eji118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile to ma pamieci mb ???????????????????????????????????????

  • 0

    76. ~Papik  2006-03-06 20:53:09  host: unregister049027239087.c27.msk.pl

    Wy nie wiecie że normalny tel. ma 160 znaków w 1 wiad.? NOKIA 1600 ma tylko 68 w 1 wiad!!! bateria jest dobra ale wiadomości?

  • 0

    77.  2006-03-07 21:48:11

    chyba wiecie że w zwykłym tel. sms ma 160 znaków? A w tej NOKI jest 68!!! ale bateria jest spox.

  • 0

    78. ~Aga  2006-03-16 18:06:17  host: 85.128.6.246

    telefonik pocieszne...ale te mmsy....hmmm przydałoby sie....reszta git

  • 0

    79.  2006-03-17 16:42:00

    pamięc 4MB :) nie mozna sciagac dzwonkow itp :( ale od czego jest kabelek :D

  • 0

    80. ~BAca  2006-03-22 20:05:05  host: nat2-073.sulechow.net

    ja mam ta nokie i wcale nie rozumiem waszych opini. wg. mnie ejst przyzwoity. :) bardzo dobrze mi się zniego korzysta, łatwy w obsłódze i lekki.

  • 0

    81. ~paula  2006-03-25 16:20:48  host: boc27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zarąbisty ten telefon

  • 0

    82. ~gawel16  2006-03-27 09:06:01  host: fa206.internetdsl.tpnet.pl

    tELEFO NIE DLA SZPANERÓW I CWANIAKÓW ZA 5 GROSZY Z KOMÓĄ ZA 1000!! dO DZWONIENIA I SMS JEST SUPER !! pOLECAM 11

  • 0

    83. ~HELLBOY  2006-03-28 14:22:00  host: cyk130.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefon, ma wszystkie funkcje jaki telefon powinien posiadać. A te dodatkowe bajery jak kamery do zdjęć i minimalna pamięć na mp3 to badziewie donre dla gimnazjalistów.

  • 0

    84. ~Aneczka  2006-03-28 23:52:13  host: host-81-190-248-57.elk.mm.pl

    Ale wy jestescie smieszni:))))Mam Nokie 1600 i jest świetna,ładna ,zgrabna i spełnia moje oczekiwania.A jak chce porobic zdjęcia czy nagrac filmik,to biore cyfrówkę ..... to tkie proste-i zdjecia sa duuuuuuuużo lepsze.Polecam ten telefonik niezdecydowanym ,miałam w swoim zyciu full telefonów,ale ten jest fajnyyyy.

  • 0

    85. ~  2006-03-29 16:18:32  host: denise.wzieu.univ.szczecin.pl

    Tak tylko cos napisalem zeby bylo weselej ;]

  • 0

    86. ~kaś  2006-03-29 19:01:53  host: kasia.zax.pl

    MAM DO WAS OGROMNĄ prośbę !! Nie piszcie że telefon ten jest badziewny !! bo napewno nie jest !! pisze napewno ponieważ mam zamiar go sobie kupić i jestem pewna że napewno nie jest badziewny bo bez przesady żeby telefon był z aparatem kamerą dotwarzał mp3-ki ...to dobre dla osiedlowych szpanerów nie dla mnie!!Mam tylko pytanie !! WIELKĄ PROŚBE !! PODA MI KTOŚ STRONKE Z KTÓREJ MOGŁABYM ŚCIĄGAĆ DZOWNKI I TAPETY ?? (tak na zaś) ;)) Z góry dziei :** I obiecuje że jak już będe miała ten telefonik napisze o nim coś ;** POZDROWIENIA I PROSZE O ROZPATRZENIE MOJEJ PROŚBY :**

  • 0

    87. ~  2006-03-30 18:52:39  host: staticline3262.toya.net.pl

    A jak już mam kabelek to jakiego programu użyć ?? Konkretną nazwę i wersję poproszę.

  • 0

    88. ~  2006-04-01 13:56:52  host: ns1.elsat.net.pl

    to jest telefon ,a nie wibrator...

  • 0

    89. ~roxi  2006-04-03 09:35:37  host: fe74.internetdsl.tpnet.pl

    niezły telefonik tylko ciekawe ile kosztuje?

  • 0

    90. ~fazi  2006-04-03 15:33:53  host: abtj76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel. i nie narzekam bo nie potrzeba mi zadnych bajerow

  • 0

    91. ~kaś  2006-04-05 18:38:38  host: kasia.zax.pl

    Super fonik :D nie no mam go od niedawna jak już pisałam chciał bym jakąś stronke z którejmogwe ściągnąć dzwonki :D niktmi eje jescze nie podał :D dzieki wiedziałamże moge na Was liczyć ;)) nie no spox telefon jest naprawde zarąbisty !! jeden minus jest taki że jest mało znakówna 1 smsa ale jeżeli ktoś mało płaci za jednego to spox ;P wszystko inne to same plusy polecam goerąco !! A i dzownki ma wyyyyypasioneeee ;)) Aha ile kosztuje ten kabelek ?? ;)) Bo o sattone sie chyba nie doprose ;)) ??

  • 0

    92.  2006-04-19 16:22:54

    straszne guwno niewiem jak nokia mogła takie cos wymyslic,mowia ze ma mp3 ale nie mozna sciagac-jeden wielki szajs w rosji na syberii sa lepsze telefony!!!!!!!

  • 0

    93. ~Karooola  2006-04-19 23:10:05  host: prosie14.aster.pl

    nokie 1600 mam od krotkiego czasu.w sumie niepotrzebne mi bajery,ale wkurza mnie w nim tylko to ze telefon wyglada na 4 tys kolorów a nie 65.jeszcze brak IRDY i maly wyswietlacz...wizualnie jest ladny i elegancki..oceniam na 3!

  • 0

    94. ~mahnamahna  2006-04-27 14:44:02  host: host-86-63-147-161.pronet.lublin.pl

    mam ten tel 2 miechy i nie mam z nim zadnych problemow. Dzwoni, wibruje, pisze smsy (160 znakow !! co za kretym napisal ze ma 68, w dodatku mozna wysylac laczone smsy o lacznej liczbie 918 znakow) wiecej od telefonu nie wymagam. Do minusow jednak nalezy maly wyswietlacz, i troche za ciche sa dzwonki, w autobusie czasem go nie slysze:/

  • 0

    95. ~lolek  2006-04-29 22:55:12  host: klienci-alfasky.pai.net.pl

    wyświetlacz ma 65k ale szkoda że nie TFT

  • 0

    96. ~gwiazdeczka  2006-05-08 12:22:08  host: cys100.internetdsl.tpnet.pl

    a smsy beda dluzsze njak nie bedziecie pisali polskich znakow...Ktos chyba jeszcze do tego nie doszedl...tez mam ta nokie i zabardzo nie jestem z niej zadowolona! a slyszeliscie dzwonek listen?wyjebany!pozdrawiam

  • 0

    97. ~pawel84  2006-05-08 19:29:41  host: 193.19.165.39.osk.enformatic.pl

    najwieksza wada to wyswietlacz-kolory i rozmiar i brak MMs jesli ktos planuje funa to radzilbym x200

  • 0

    98. ~MALY  2006-05-09 10:14:48  host: clt39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BOZE to nokia to jak ona moze byc fajna, zadna nokia nie jest fajna bo nokia jest sto lat za murzynami, takie telefony jak teraz nokia robi to byly fajne w 1999 roku he he:-) Porazka jak zawsze.

  • 0

    99. ~tosika  2006-05-09 21:22:02  host: cwd74.internetdsl.tpnet.pl

    ten fonik jest ekstra. i nie gadajcie ze nie bo to z wami jest cos nie tak a nie z tym telefonem.........

  • 0

    100. ~D  2006-05-18 20:52:59  host: abz82.internetdsl.tpnet.pl

    cze
    może mi ktoś jasno i wyrażne powiedzieć czy w nokii 1600 można sobie wgrać urywek ulubionej piosenki i puścić na dzwonka i żeby to brzmiało głośno bo jakoś teza "Dzwonki polifoniczne o klasie mp3" do mnie jasno nie przemawia :/ plis o odpowiedz bo mam zamiar kupić tego fona za 3 dni plissssska

  • 0

    101. ~Wła-160  2006-05-18 21:28:17  host: aia132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super phone!!!Mam go i jest zajebisty.Fajna bateria(trzyma długo).To nie jest telefon dla szpanerskich ludzi,ale mimo to ich też pozdrawiam serdecznie.Narqa

  • 0

    102. ~  2006-05-19 17:55:48  host: cbu228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest klasy 1, czyli najniższej. Jest bardzo mało funkcyjnyi i taki ma byc. To jest telefon do dzwonienia i wysyłania SMS-ów Gorzej by było gdyby takie funkcje miał telefon Nseries.

  • 0

    103. ~daiwd yo  2006-05-29 17:36:51  host: egg239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do maly: chyba upadles na glowe!!! nokia to najlepsze , najtrwalsze i najbardziej niezawodne telefony. porazka to ty jestes a rzeczywiscie 1600 sie chowa do twojej ceglowki 3210. tylko nią nikogo nie rzucaj bo jak kogos trafi to trup na miejscu. 6230i rzadzi!!!!!!!!!!!!

  • 0

    104. ~Piotr3K  2006-06-04 18:22:12  host: pc99-93.cable.satra.pl

    Jak ktoś zna program którym można nagrać dzwonki, tapety, gry itp na nokie1600 to niech tu poda bo by sie przydało, a PcSuit nie obsługuje tego telefonu.

  • 0

    105. ~tazu  2006-06-04 20:19:28  host: nat-tar.aster.pl

    beznadziejny telefon ani dzwonkow ani tapet sie sciagac nie da. Poprostu badziewie:)

  • 0

    106. ~Jack  2006-06-06 19:58:46  host: 83.238.235.48

    Istny cud! Odpustowy na zewnątrz, pusty w środku. Totalna klapa!

  • 0

    107. ~izcia  2006-06-07 14:00:19  host: host-86-63-152-144.pronet.lublin.pl

    telefon mam od wczoraj w funie.spoko promocja,wczesniej mialam tak taka,wiec nic nie tracąc zarobilam tel.za zeta.zastanawia mnie tylko dlaczego nie ma nigdzie dzwonków poli.do 1600?

  • 0

    108. ~damian  2006-06-08 22:13:08  host: sniezka.bmj.net.pl

    super telefon dobra bateria

  • 0

    109.  2006-06-11 11:48:39

    Izcia: Bo ten telefon nie ma Wap-u, ani GPRS. Jak chciałabyś go ściągnąć? Również MMS-ów. A nawet kabla do połączenia z PC. Więc pozostaje tylko mieć to co jest w środku - średniej klasy dzwonki MP3.

  • 0

    110. ~KAROL  2006-06-17 22:27:23  host: ecs125.internetdsl.tpnet.pl

    Siema mam pytanie mam od niedawna nokie 1600 wiem ktos moe jaka ona dysponuje amiecia na pliki wgrywane po przez kabel bo nigdzie nie pisze ile ma pamieci z góry dzieks narazie;*

  • 0

    111. ~KAROl  2006-06-17 22:46:50  host: ecs125.internetdsl.tpnet.pl

    do:~prosze o odp jesli chodzi o ten kabel to radze wejsc na allegro i znalesc kabel usb nie pod baterie tylko z normalnym bez posrednim wejsciem do telefonu pozrdo papa;*

  • 0

    112. ~niczka  2006-06-18 13:51:36  host: abet217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jutro mam kupić ten telefon i sie zastanawiam. Wole 3100 no ale koszty ;/
    BO moj siemens C62 sie rozwalil i tak dobrze ze chca mi jeszcze telefon kupić :D
    I nie wiem zebym znow gówna nie kupila. Z tego co widze to nie można ściagać dzwonkow ;(
    Kuurde, a przez kabel PC sie da ???
    Prosze o odp w miare szybka ;*

  • 0

    113. ~K@mil  2006-06-18 16:43:54  host: cbi36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia mówi że się nie da, ale inaczej to wygląda w rzeczywistości. Na Allegro możesz kupić do niego kabel za 10 zł.

  • 0

    114. ~hermcio  2006-06-21 11:27:15  host: nat-246-8.man.bydgoszcz.pl

    Maam kabel do NOKII 1600! Ale co z tego że jest poprawnie zainstalowany a Oxygen Phone Manager nie widzi telefonu. Nie moge niz zgrac! Jak ktos zna program do obslugi NOKI 1600 to niech poda! Bo jak na razie zawodze sie na tym fonie!!!

  • 0

    115. ~Fil Kolins  2006-06-21 22:38:16  host: bqc61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Całkiem przyzwoity telefon. Bakteria trzyma długo, Smsy sie pisze dobrze. Nawet można wysłac:) i jest dośc odporana (jak to nokie) na uszkodzienia. Ma wszystko co powinien miec dobry telefon (nie aparat, kamera, mp3 player, konsolka do gier, latarka, zabawka tylko telefon ). No i jest dośc tani. Mały, lekki, prosty i całkiem przyjemny telefonik dla ludzi ktorzy wiedza po co jest takie urzadzenie
    Polecam

  • 0

    116. ~aguskaaa  2006-06-25 12:40:03  host: bwx90.internetdsl.tpnet.pl

    Fil Kolins: popieram calkowicie:)

  • 0

    117. ~GRUCHOLEC  2006-06-27 18:47:56  host: eeb34.internetdsl.tpnet.pl

    ja ten telefonik kupilem za zlotowke :D bardzo latwy w obsludze i fajny wyglad.szkoda tylko ze nie mozna sciagac dzwonkow ale...eh.telefonik wporzo

  • 0

    118. ~Arek  2006-06-29 21:55:49  host: aym169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon do zajebista rzecz to nie jest phon szpanerski tak jak inne te siemensy i inne tam tylko szkoda ze nie ma dyktafonu le fajny!!!!!:D:d

  • 0

    119. ~ekler ;-)  2006-06-30 08:42:11  host: pd205.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl

    Telefon jest bardzo prosty w obsłudze spox szkoda że nie ma podczerwieni i dyktafonu. Jest wytrzymały wpadł mi do wody i dalej działa.

  • 0

    120. ~Mari  2006-06-30 17:34:42  host: chello212186156153.chello.pl

    WCZORAJ KUPIŁAM SOBIE NOKIE 1600!! ZAJEBISTA KOMA, ALE CZEMU NIE MOGĘ ŚCIĄGAĆ DZWONKÓW??!! PROSZĘ!! DAJCIE ODPOWIEDŹ!!!!

  • 0

    121. ~Cinderella  2006-06-30 20:41:59  host: host-n3-80-172.telpol.net.pl

    Ja go dzisiaj kupiłam i rozczarowałam się jedynie tym, że nie mogę ściągać dzwonków. Ale w sobie ma niektóre fajne :) Ogólnie to bardzo dobry telefon.

  • 0

    122. ~Cichy  2006-07-01 14:27:36  host: cyq162.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie jest dla ludzi, którzy szukają w telefonie rozrywki!! Jest tani, wytrzymały i posiada to co powinien - tzn. dzwonić i odbierać sms'y!! po co komu więcej! Chcesz mieć aparat to kup sobie cyfrówkę, chcesz słuchać muzyki to kup sobie odtwarzacz mp3! A jeżeli dla was w dzisiejszym świecie nokia 1600 jest telefon staroświeckim, to radzę zerknąć na nokie 5110, która do tej pory funkcjonuje w rękach ludzi.

  • 0

    123. ~noob  2006-07-01 19:50:13  host: acpy199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cinderella nie sciągniesz dzwonków bo ten tel nie ma przeglądarki wap ani żadnej możliwości połączenia z netem.

  • 0

    124. ~debet  2006-07-04 18:37:02  host: abk26.internetdsl.tpnet.pl

    super fonik .Nie musi miec bajerów wazne ze dzwononisz i wysyłasz sms-sy najbardziej cudne jest to ze ma 900 znków w sms-sie a inne super fony z fulwypasem nawet tyle nie maja . mAJAC 900 ZNAKOW MOZESZ NAPISAC WYPRACOWANIE I PRZESłAC JE SMS-SEM SWOJEJ NAUCZUCIELCE (HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE)

  • 0

    125.  2006-07-05 15:30:23

    @Debet to niezle wypracowania ty musisz pisac :)
    Ja wolałbym kupić sobie 6310...

  • 0

    126. ~paulinkaaa  2006-07-08 00:57:43  host: n01.satfilm.pl

    Ja dzisiaj jestem po zakupie telefonu przez zetafona, i przyznam ze na poczatku bylam rozczarowana tym ze nie mozna nic sciagac.. bo babka mowila ze mozna..;/;/ kretynka..
    ale pozniej doszlam do wniosku ze nawet to lepiej bo telefon jest do dzwonienia i smsowania,a nie do przesylania jakish glupot.. poza tym mam aparat cyf. i mp3 i to mi starczy.. a jesli chodzi o telefon to cieszy mnie to ze bedzie bateria na dlugo starczac.. no i fajny ma dzwonek listen jak tam juz ktos napisal... mam go juz ustawionego :D

  • 0

    127. ~paulinkaaa  2006-07-08 00:59:02  host: n01.satfilm.pl

    aha.. no i jeszcze zapomnialam sie spyta, o co chodzi z tym kabelkiem?? da sie jakos sciagac dzwonki do telefonu?? a jesli tak to czy ktos by to wytlumaczyl jakos lepiej, jak mozna taki kabelek nabyc i z niego skorzystac?

  • 0

    128. ~Ra-V  2006-07-08 16:20:28  host: prawy-nat.silesia.msk.pl

    Yo! Mam pytanie: czy nokia 1600 posiada funkcje szybkiego wybierania numerów? Chodzi mi o to czy da sie ustawić telefon tak żeby po naciśnięcie cyfry od 1 do 9 wybierał odpowiedni numer? Z GÓRY DZIĘKI ZA ODPOWIDŹ

  • 0

    129. ~bialy  2006-07-08 23:51:55  host: bpa248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik nie jest taki zly ale byl by lepszy gdyby mial podczerwien,ale coz wazne ze dzwoni i dziala jest wytrzymaly bo spadl mi kilka razy na ziemie:D ale narazie dziala:P

  • 0

    130. ~raf83  2006-07-10 09:46:47  host: agb42.internetdsl.tpnet.pl

    Może ktoś mi napisać czy ten fon ma terminarz albo kalendarz??

  • 0

    131. ~  2006-07-11 18:47:01  host: cca24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma kalendarza ani terminarza. Zawiera tylko przypomnienia ;)

  • 0

    132. ~endrej  2006-07-13 12:36:35  host: ece198.internetdsl.tpnet.pl

    yoo men !! ten telefon jest calkiem fajny!!

  • 0

    133.  2006-07-14 14:54:13

    bardzo dobry telefon :D

  • 0

    134. ~nick896  2006-07-14 21:45:45  host: host-86-63-152-88.pronet.lublin.pl

    Mam pytanie mozna sciagac w tym telefonie loga i tapety??

  • 0

    135. ~Hjen  2006-07-16 10:47:17  host: bia109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon kupiłem nowiutki za 259zł
    Telefon mi sie podoba bo nie jest możliwy do tuningu i ma to co mieć musi nie weim ile bateria trzyma bo mam go dopiero 2 dzień

    /!!!!!!! TELEFONIK SPOKO !POLECAM! !!!!!!!

  • 0

    136.  2006-07-17 08:48:28

    koma nawet nawet. miałem kupowac ale kupiłem siemensa c75 i nie załuje

  • 0

    137. ~haloons  2006-07-17 20:27:15  host: aarw4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos z wlascicieli tego telefonu moze udzielic mi odpowiedzi na ponizsze pytania:
    1. czy jest autoblokada klawiatury
    2. cykliczny budzik w ktorym da sie okreslic godziny budzenia na kazdy dzien
    Z gory dzieki za odpowiedzi

  • 0

    138. ~ATRAKCYJNY  2006-07-22 16:53:38  host: abzt235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TELEFON JEST DO NICZEGO JEDYNIE DZWONI I WYSYŁA SMSY TO I TAK WIELE JAK NA JEGO MOŻLIWOŚCI NIE POLECAM

  • 0

    139. ~patrykc15  2006-07-24 15:12:36  host: cki26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie 1600 i kabel usb do niej może zna ktos oprogramowanie do tej noki

  • 0

    140. ~**@@JaCeK@@**  2006-07-25 15:18:14  host: edm246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja mama ma ten telefon. Dla osoby, która potrzebuje telefon do dzwonienia i smsowania, Nokia 1600 jest super. Bateria trzyma długo, jest wytrzymały, obudowa z dobrej jakości materiałów, nic nie trzeszczy. Polecam ten telefon.

  • 0

    141. ~  2006-07-26 13:35:06  host: proxy3.tkdami.net

    powiedzcie jakie oprogramowanie obsługuje ten telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • 0

    142. ~  2006-07-29 08:35:12  host: bzh40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    137. 1. Jest autoblokada klawiatury, po ustawionym przez użytkownika czasie 2. Da sie określić w które dni budzik ma dzwonić ale godzina jest taka sama

  • 0

    143. ~  2006-07-30 11:30:10  host: server.gaja.net.pl

    wspanialy telefon do tego do czego jest przeznaczony tzn dzwonienie i smsowanie .Polecam

  • 0

    144. ~david  2006-07-31 15:18:39  host: NAT-5.autocom.pl

    please czy ktos zna program do tej nokii 1600 mam kabelki tylko programu nie mam czy znacie nazwe tego programu

  • 0

    145. ~mdmdmdmd  2006-08-02 12:30:44  host: aee178.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie co trzeba zrobić żeby jak ktos do ciebie dzwoni i sie rozlaczy , to zeby dzwonek tez przestala dzwonić.

  • 0

    146. ~WIOLA  2006-08-03 11:54:14  host: fj150.internetdsl.tpnet.pl

    Masz ten sam problem z tymi dzwonkami!
    Z tym,że ja sie nie zastanawiałam co sie dzieje z telefonem. Poprostu oddałam go do serwisu. Okazało sie ,że oprogramowanie nie współdziała z typem karty sim. Trzeba było wgrać inny program w telefonie. Tyle, po problemie.
    Pozdrawiam

  • 0

    147. ~zawiedziona  2006-08-03 18:14:48  host: aee178.internetdsl.tpnet.pl

    najgorszy telefon na swiecie, w sms miesci sie tylko 70 znaków. i wogole jebniety telefon

  • 0

    148. ~:)  2006-08-03 18:17:41  host: aee178.internetdsl.tpnet.pl

    Wiola dzieki za rade. pozdrawiam

  • 0

    149. ~gaas  2006-08-04 13:35:39  host: 88.156.68.149

    Wie ktoś może jak wyłączyć w tym telefonie obsługę polskich znaków. Jest to lekko denerwujące.

  • 0

    150. ~nansy  2006-08-04 19:12:35  host: ip-81-210-88-244.netia.com.pl

    Czy ktoś wie jak ściągnąć dzwonki do tego telefonu?

  • 0

    151. ~dzidas  2006-08-06 12:10:55  host: acfu64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś moze mi napisać ile powinno trwać pierwsze ładowanie baterii w Nokii 1600.

  • 0

    152. ~luzny  2006-08-06 17:08:34  host: 87.99.100.105

    Wedlug instrukcji 1 ladowanie powinno trwac do pelnego ladowania i powinno sie go uzywac do wylaczenia.I 3 razy to trzeba powtorzyc.

  • 0

    153. ~szalek  2006-08-06 17:39:04  host: euz161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam nokie 1600 i nie nazekam ale wkuza mnie tylko to ze nie ma mms a z bateri jestem zadowolony

  • 0

    154. ~ryfus  2006-08-06 22:44:33  host: avl210.internetdsl.tpnet.pl

    Aby w sms mieściło się więcej niż 70 znaków należy w ustawieniach wiadomości sms przestawić obsługę znaków na uproszczoną

  • 0

    155. ~Tomek  2006-08-08 16:37:44  host: eva242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NOKIA 1600 jest wspaniała!!! Nic się nie zawiesza ani nie zacina, miałem Siemens'a C60 i wywaliłem go przez okno bo mnie wkurzył, co chwile się zawieszał i wogóle... A z Noki jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim!!! Jedno co mi się w niej nie podoba to to że niema mmsów, a pozatym jest wspaniały!!! POLECAM!!! Mam go już od pół roku i nic kompletnie mu nie jest... :)SUPER TELEFONIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    156. ~OluS  2006-08-09 15:02:06  host: 68.163.wmc.com.pl

    automatyczna blokada klawietury jets bo wczoraj sie nim bawialm to wiem ;) ale czy taki budzik cykliczny to nie wiem ... ale ma kijowy maly wyswietlacz ..

  • 0

    157. ~kamila  2006-08-10 18:10:44  host: aix38.internetdsl.tpnet.pl

    nokia 1600 jest telefonem dla imprezowiczów.Jest niezniszczalna! Nawet jak pare razy upadnie to nic sie jej nie stanie.Ponadto ma funkcje glosnomowiacego zegara co momentami dla ludzi w stanie upojenia alkoholowego staje sie bardzo przydatne:) JEJ JEDYNA WADA JEST TO,ZE NIE MA FUNKCJI MMS!!! ten telefon dużo przez to na tym traci.

  • 0

    158. ~  2006-08-10 18:13:38  host: 82.160.134.2

    ja kupilem taki fon na alegro i mam w dupie opinie jest to nokia wiec jakas klase prezentuje... Gdyby nie banany swietny klocek taki dala mama obiad mysle ze to wielki Stukało ale zjadłem Morał ? ładne slonce ale w grecji bylo ladniejsze .O kurwa przeciez ja jestem w grecji No tak to wlasnie ludzie pieprza...

  • 0

    159. ~tomo  2006-08-10 21:28:02  host: 217.116.102.106

    ten telefon jest do bani bo niema dzwonków mp3 i podczerwieni nawet blutuufa

  • 0

    160. ~namber31  2006-08-14 22:57:54  host: abrx178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co radzicie: nokie 1600 czy motorole C168??
    Chodzi o telefon dla osoby po 50 i priorytetem jest prostota obsługi, niezawodność, dobra bateria.

  • 0

    161. ~ks.Radek  2006-08-15 09:00:19  host: adp96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZALETY: zestaw głosnomówiący/ kolory/ dobra bateria/ mały i lekki/ nowoczesny wygląd/ wibracja/ dobre dzwony/ pani mówiąca godzine(to najwieksza tuba jest...)
    WADY :jest kabel - brak programiku (nikt nie znalazł)/ narastający dzwiek dzwonka - nie da sie wyłaczyc/ "dziwne klawisze" ( kwestia przyzwyczajenia)
    ps SMSy DA sie pisac po 160 znaków!!!!(wyłacz polskie znaki) Ogólnie fajny prosty tel. no i ta pani mówiąca godzinę....

  • 0

    162. ~  2006-08-15 15:15:57  host: auf137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    j**** go lepsze 3100 3200 3220 2600 a i te komki z radiom z noki ale te z radiem powinny być małe i nie grube

  • 0

    163. ~kelly  2006-08-15 19:55:51  host: host240.eimg.pl

    ten telefon jest fajny mam go pół roku ale szkoda, że nic nie można na niego ściągać i szkoda że nie ma podczerwieni i mam gdzieś co inni piszą na temat noki 1600 ten telefon jest spoko!

  • 0

    164. ~kelly  2006-08-15 19:58:12  host: host240.eimg.pl

    mam ten telefon pół roku szkoda że nie ma podczerwieni i bluetootha i nie można nic ściągnąć mam to gdzieś co piszecie na jego temat ale wogóle spoko telefon ma fajne przyciski POLECAM!

  • 0

    165. ~mati  2006-08-16 07:52:13  host: host-81-190-234-174.chelm.mm.pl

    To prawda, że nie ma bajerów typu IRDA, Bluetooth,mp3,aparat cyfrowy.Ja jestem z niego zadowolony-zalety: bateria długo trzyma,funkcja głośnomówiąca,mruganie w rytm dzwonka,mówiąca w różnych językach zegarynka,gry(też nie najgorsze),wady:brak mms-ów.Telefon po prostu dla ludzi o niskich wymaganiach do dzwonienia i smsków.Jest lepszy od SE k500i(niedawno miałem taki,ale się zalał wyświetlacz przez dziurę od joysticka)n 1600 jest o wiele lepsza od SonyEricssonów(to tani szajs i wiesza się soft).NOKIA jest niezawodna, sam miałem modele 3310,3330,5110,5510,6110 a mam jeszcze 1600 i z żadną nie miałem problemów. Polecam ten fonik każdemu :)

  • 0

    166. ~śmiechNaSali  2006-08-17 21:19:03  host: aaxs40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm a jak myslicie jest sens sprzedania Samsunga X450 i kupienia wlasnie Nokii 1600? Jakos jestem juz znudzona tymi wszystkimi bajerami...aparaty,bluetoothy a nawet mmsy(ktore sa mi w ogole nieprzydatne)
    tylko moj ojciec mowi ze mam troche nierowno pod sufitem, ze chce wymienic :swietny" aparat na "szajs bez żadnych funkcji"

  • 0

    167. ~kubuś89  2006-08-20 16:20:03  host: acgs63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dupa a nie telefon co on ma w środku??!!! hehe..każdy powie że nic!! nawet marecki bo go ma już troche i niewytrzymuje psychicznie...weźcie se lepiej go za okno z 8 piętra może sie rozwali!!! ja tam muszę mieć bajer!!!

  • 0

    168. ~night15  2006-08-20 19:51:36  host: nat-gts.who.vectranet.pl

    Mam ten telefon od 2 tygodni i co? Jest to telefon dla osób,które nie rządają od telefonu zbyt wielu bajerów,ale rządają!!! Ma dzwonki mp3,tapety,wiadomości graficzne,logo,polifonie.To nie prawda ze nic sie na ta nokie nie da ściągnąć-dzwonki mono,loga i wiadomości graficzne można ściągnąć.Wyświetlacz dobrej klasy-pasuje do telefonu.Co tu duzo pisać jest to bardzo dobry telefon,jestem z niego dumny!!

  • 0

    169. ~k***  2006-08-21 14:51:07  host: auc250.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 5miesiecy i uwazam ze ten telefon jest wylacznie do pisania sms i dzwonienia nie ma wzasadzie zadnych bajerow wyswietlacz jest fajny bateria tez spoko ogolem jest bardzo dobry ale nie dla ludzi ktorzy lubia bajery

  • 0

    170. ~Domiiii  2006-08-23 21:40:02  host: 155-pr2-3.acn.waw.pl

    prawda jest taka ze bajery wiekszosci z was do niczego nie są potrzebne...skoro wiekszosc z was nie wie jak na N1600 cos sciągnać tzn ze telefon jest dla was... NIE ZAWIESZA SIE bo nie potraficie nic pościągac, z telefonu z bajerami trzeba umieć korzystac a większość z was potrzebuje IRDY itp zeby przesyłac sobie pierdoły... zanim wybierzesz telefon oprócz ceny wez pod uwage swoje mozliwosci i mozliwosci telefonu ( jak z samochodem to ze ma zakres licznikowy np 220 nie znaczy ze taka predkość jest dla niego optymalna).

  • 0

    171. ~fefo  2006-08-25 20:52:07  host: cbr39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale zrypany fon!

  • 0

    172. ~ja  2006-08-25 21:57:42  host: bic203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pani mówiaca godzinę ... nie można tego wyłączyć ? jak to wygląda co gdzinę mowi która jest godzina ?

  • 0

    173. ~piotr-m  2006-08-26 21:04:37  host: 85.219.128.129

    po prostu super telefonik!! mam go od jakis 3 miesiecy i nie mialem z nim zadnych problemow!! mialem juz kilka roznych telefonow,ale nie ma to jak nokia!! bateryjka w 1600 jest extra!! mi trzyma ok 7 dni!! polecam ten telefonik!!

  • 0

    174. ~piotr-m  2006-08-26 21:12:04  host: 85.219.128.129

    DO "ja": tego nie trzeba wylaczac. Ta Pani powie CI godzine tylko wtedy gdy przytrzymasz dluzej *...i to tylko wtedy gdy masz odblokowana klawiaturke.

  • 0

    175. ~darkos  2006-08-27 00:00:23  host: cqy135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie jest wporządku. Wady ekaranik mały w słoncu słabo widać(choć ta wade mają wszystkie ekraniki kolorowe)obudowa mocna. Soft nie wiesza sie szybko działa bez opuźnień. Polecam.

  • 0

    176. ~Break  2006-08-28 16:44:24  host: bua19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam i prosze o pomoc Kupiłem niedawno kabel mini USB do noki 1600 i było by super jesli by to działało . Jesli ma ktos oprogramowanie badz jego nazwe prosze Wyslijcie bo wszedzie szukam i nic :-(((

  • 0

    177. ~luzny  2006-08-29 09:45:44  host: 87.99.100.105

    To znaczy ze kupiles bezuzyteczny kabel bo Nokii 1600 nie obsluguje zaden program.
    Niestety sprzedawcy albo o tym nie wiedza albo
    robia ludzi w banbuko.

  • 0

    178. ~Monika  2006-08-29 17:56:12  host: n2a.gw.ip.pl

    niech sie ktoś zlituje i napisze nazwe oprogramowania do nokii 1600 jak mówicie że da sie wszystko ściągać to pokażcie innym jak

  • 0

    179. ~jajo  2006-09-01 10:35:49  host: btf27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie odnośnie łądowania bateri tej komórki... ile trzeba ją ładować??... czy np. moge sobie włączyc wieczorem iśc spac i dopiero rano odłączyć od prądu zakłądajac że spię 9 godzin?? prosze o odpowiedź...

  • 0

    181.  2006-09-07 17:33:34

    a co sadzicie o tym, ze bym sobie go wzial jako drugi tel, ktory i tak mi lezalby w plecaku:P mam 2 karty i potrzebuje ZWYKLEGO TELEFONU do SMSow o ktorym czasem zapominam:P :D a slyzalem ze bateria rewelacja, wiec jakby mi sie po tygodniu o nim przypomnialo to jest nadzieja ze jeszcze bedzie na czuwaniu:) myslalem o uzywanej 6100(cenowo ten sam poziom) no ale nowe to nowe:P chcialbym posluchac tej zegarynki:PP a z ladowaniem to mam taki patent: mianowicie kupilem sobie automatyczny wylacznik czasowy nastawiam go na np 2 godzinki i ide spac:P i nie martwie sie ze mi sie cos stanie:PP

  • 0

    182. ~kubek  2006-09-09 15:19:01  host: egc181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    drogi jajo mozez tak zrobic

  • 0

    183. ~patrkc  2006-09-16 17:54:03  host: ckt70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest gó... nie telefon żaluje ze go kupiłem wszystko przes pospiech normlanie tak jakby kupił jaks tam 3310 tylk oze kolor ma i wyglad jakii taki a wśrodku pustka
    dobrze ze on wogule dzwoni kabla niepodłaczysz w zyciu chyba ze jak pogrzebiesz do brze to znajdzie po angilesku cos takie co uzywają serwisanci ale jeszcze mi sie ten program niesciagnoł przez emula to moze chociaz uda mi sie sim-locka scignć telefon dno poprostu.!

  • 0

    184. ~przem  2006-09-18 23:15:48  host: awt50.internetdsl.tpnet.pl

    heh z tego co wiem telefon strasznie wytrzymaly na upadki ;]. Kumpel ma ;](zrzucil go z drugiego piętra i jeszcze trzyma)

  • 0

    185. ~Miki  2006-09-19 15:27:57  host: blq159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam dylemat. Mam siemensa af 51 ale trzyma mi tylko 2 dni i nie ma polskiego t9,klapka skrzypi i strasznie długo myśli.Zastanawiam się nad kupnem nokii 1600.Co radzicie??Mam 260Zł...

  • 0

    186. ~damian  2006-09-21 18:00:15  host: sniezka.bmj.net.pl

    ladny telefon dobra bateria

  • 0

    187. ~staria1991@wp.pl  2006-09-22 15:39:54  host: 195.136.49.171

    do dupy ten telefon!!! ma tylko 3 dzwoniki mp3 i to wszystko!! tapety beznadziejne!! nie można sciagnac tapet ani polifonii!! a po co mi smsy graficzne do ściągania jezeli nawet nie moge ustawić tego na tapete!!!!!

  • 0

    188. ~sylwek  2006-09-25 21:18:02  host: bkw66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 6 miesięcy i kupiłem sobie kabel USB do niego i nie moge nic przesłać:( prosze o kontakt lu b stronę z której moge ściągnąć program( proszę o pełną nazwę tego programu)

  • 0

    189. ~Karol  2006-09-28 13:33:31  host: aqj178.internetdsl.tpnet.pl

    Mam telefon od wczoraj i raczej mi się podoba ;-)))

  • 0

    190. ~davido  2006-09-29 20:47:49  host: klienci-alfasky.pai.net.pl

    Czy ktoś wie jak zmienić sygnał potwierdzenia odbioru? Jest zbyt cichy.. Czy można jakoś zrezygnować z narastającego dźwięku dzwonka? Bardzo mi nz tym zależy prawie nie słyszę tych sygnałów w pracy..:(

  • 0

    191. ~Aura  2006-10-01 15:59:01  host: host-81-190-16-137.torun.mm.pl

    do Miki : kupisz na allegro ,nowke juz za 200zl :) sama zatanawiam sie nad kupnem tego telefonu,lubie wygode i wytrzymalosc fona ,mam nadzieje ze sie sprawdzi ..o ile go kupie. Pozdrawima fanow czesto niezawodnej nokii :P

  • 0

    192. ~Madziunia  2006-10-05 17:08:36  host: bnz203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tą Nokię prawie rok i nadal nie wiem skąd można na nią ściągnąć dzwonki !!! Jak wysyłam na dzw. polifoniczny to mi przychodzi odp. nie można pokazać tej wiadomości, na dzw. mono zresztą też !!! jak macie taki adres str to proszę o napisanie opinii z adresem tej stronki. Z góry dzieki !!!

  • 0

    193. ~KORNIK  2006-10-06 01:04:24  host: inet20908-1.eranet.pl

    Skajna głupota proukować coś takiego. Mój brat go dostał jako firmoey tel a ja sie zniego smieje, że jego pywatny SIEMENS c-75 przewyższa to badziewie o kilka epok. Żenada.

  • 0

    194. ~nemo17  2006-10-10 18:22:37  host: xdsl-2316.elblag.dialog.net.pl

    macie racje ten telefon jest do dupy ma 4 mb pamieci a nic na niego nie mozna sciagnac ale slyszalem ze oprogramowanie od nikii 6030 dziala na nim jak bajera ale i tak nie mozna przesylac dzwonkow i grafik. ja mam ten telefon po to by go rozje... i kupic nowy. ale szajs. pozdro

  • 0

    195. ~rafał  2006-10-11 22:31:04  host: public-gprs6511.centertel.pl

    Bo to nie jest telrfon dla takich głąbów jak wy.Telefon to powinien mieć dobrą baterie i być praktyczny... nie ma miejsca na pedalskie tapetki i dzwoneczki. Nie znacie się na niczym!!!!!!!!!!Mojemu kumplowi bateria w nim trzyma nawet 2 tyg.!@!!!!!!!!!!!!

  • 0

    196. ~nemo17  2006-10-13 16:54:47  host: xdsl-2316.elblag.dialog.net.pl

    LUDZIE CZY wy oszaleliscie ten telefon nie obsluguje mms ale za to ma polaczenie przez usb z kompem wiem bo mam i swietnie dziala tylko trzeba miec odpowiedni program(software) a jest on nastepujacy LogoManager Pro Suite V2.5 jesli kupujecie kabel to bierzcie miniusb a nie pod baterie bo ten pod baterie jest do zmiany softa w telefonie. Glaby kupujcie tentelefonik bo jest full wypas normalnie odtwarza mp3 i real music i ma 4 MB pamieci wbudowanej. dobra to by bylo tyle narx ziomki i zapamietajcie to co napisalem heh

  • 0

    197. ~kiofel  2006-10-16 20:27:33  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    a skąd ja ci wezne ten program LogoManager Pro Suite V2.5 podaj mi strone z której moge go sciągnąć

  • 0

    198. ~nix  2006-10-20 23:09:17  host: 88.220.67.2

    do nemo17 Ja mam ogoManager Pro Suite V2.5 ale pozatym że program komunikuje się z telefonem i potrafi wyświetlić ver. firmware itp. nic nie da się zrobić. Zero przeglądania wiadomości ,dzwonków nie mówiąc już o wgrywaniu czegokolwiek.

  • 0

    199. ~iuo8uyoyy  2006-10-24 14:32:08  host: ust22.p5.InterArena.pl

    jajo-ja tak robie i nic się nie dzieje

  • 0

    200. ~lol2  2006-10-28 12:07:36  host: xdsl-7945.walbrzych.dialog.net.pl

    fak... Czyżbym miał kolejny telkefon do którego sobie nie mogę ściągnąć nawet prostej gry?

  • 0

    201. ~dasd  2006-11-01 14:42:49  host: aamc123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do niego sie nic nieda ściągnąć

  • 0

    202. ~popiel  2006-11-09 14:37:50  host: abxp202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nabyłem telefonik nokia 1600 i jestem zajebiscie zadowolony...za taką niską cenę jest to rewelacyjny sprzęcik...ale nie odtwarza on dzwonków mp3 i realmusic...kabel miniUSB tez działa z nia ale można jedynie logo i dzwony *.mid wgrywać... pozdro ;)

  • 0

    203. ~Daras  2006-11-09 21:40:50  host: fhd2.internetdsl.tpnet.pl

    to co można wreszcie na niego wgrywać przez ten program? a i jeszcze jedno- strasznie mi się blokuje ten telefon... np. przy nieodebranym połączeniu ;/ wam też?

  • 0

    204. ~martyna  2006-11-14 18:48:34  host: xdsl-7873.zgora.dialog.net.pl

    po waszych opoisach odeszla mi chec kupienia tego tel:-);:--(

  • 0

    205. ~Marzenka  2006-11-17 10:01:55  host: dzu37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY KTOS MA TEZ TAKI PROBLEM Z SMS-AMI MIANOWICIE NA JEDNEGO SMSA WCHODZI MI TYLKO 70 ZNAKOW ZAMIAST 160, NAWET GDY NIE UZYWAM POLSKICH ZNAKOW! PROSZE ODPOWIEDZCIE, POZDRO

  • 0

    206. ~pancho  2006-11-18 16:18:02  host: axm236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z jakij strony moge sciagnac program LogoManager Pro Suite?

  • 0

    207. ~  2006-11-19 17:17:57  host: ecl68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.Mam do Was pytanie: Mam okazję kupić nokie 1600 z komisu za 160 złotych (używaną) ale ponoć w bardzo dobrym stanie i na dodatek jeszcze na gwarancji. Tylko nie wiem ile tej gwarancji jeszcze mu zostało. Prosze o odp .Z gory dzięki.

  • 0

    208. ~mar  2006-11-30 13:42:24  host: mpk-gw.man.poznan.pl

    ad 203 - najnowsze serie nokii 1600 maja jak na sobie doświadczyłem tzw "programową skaze" i z najnowszymi kartami sim ERY (trzaskanymi pewnie gdzieś na Tajwanie coby tanio było) zawieszają sie na nieodebranych. Muszą ją w serwisie przeprogramować. ad 205 - jest w menu telefonu opcja "obsługa znaków" i tam do wyboru jest pełna lub uproszczona - wybieramy oczywiście to drugie, co ciekawe ogonki pozostają ale liczy już normalnie przynajmniej mi w ERZE. w innych sieciach nie sprawdzałem ale konfiguracje bywają różne.

  • 0

    209. ~wzg  2006-12-01 17:23:19  host: user15.231.udn.pl

    witam..jedyne co ten telefon ma fajnego to baterie bo faktycznie trzyba bardzo dlugo... to taki telefon typowy do dzwonienia i pisania sms..w wysylaniu sms jest problem bo mozna wysylac tylko sms ktore odrazu wyswietlaja sie na wyswietlaczu odbiorcy, z tego co wiem to nie kazdy odbierze takiego sms... jak ktos wie jak ta opcje zmienic to czekam na odpowiedz.

  • 0

    210. ~chet11  2006-12-01 21:42:38  host: aap226.internetdsl.tpnet.pl

    Tyle kasy dalem za ta nokie 1600 teraz zaluje bo tylko mi sie w niej podoba ze bateria dlugo trzyma

  • 0

    211. ~kopytko  2006-12-03 18:33:15  host: ail37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    idą święta i mam zamiar sprawic sobie taki telefon.. ale nie wiem czy warto.. pomóżcie mi dokonac wyboru :P

  • 0

    212. ~doniu  2006-12-08 09:59:55  host: host-89-228-216-39.kalisz.mm.pl

    ja mam nokie 6030 i nie żałuje a nokia 1600 obsługóje dzwonki true tone czyli dzwonki głosowe 1600 to kaszana można tylko go przez kabel.

  • 0

    213. ~rysia  2006-12-09 11:44:41  host: eas226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepsze 1600 czy 2600 pomuszcie

  • 0

    214. ~paolo997  2006-12-09 21:46:25  host: ais146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema.Ej chlopaki mam tego tel i czy sie da cos wogóle na niego ściagac jak tak to podajcie jestes linki

  • 0

    215. ~rafalski8  2006-12-12 06:58:03  host: bde76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rysia kupuj 1600 a nie to padło nokie2600 to taki złom że hej ja ją miałem to 14razy była w naprawie zaś nokia 1600 moja kumpela ma i jest zadowolona ja terz może sobie taki sprawie z powarzaniem rafalski8

  • 0

    216. ~paolo997  2006-12-13 17:32:01  host: aia175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aaa a jak sie da midi sciagac to wescie powiedzcie z kad . Proszeee!! Dziex :):):)

  • 0

    217. ~dorotka  2006-12-18 15:25:53  host: chello089078076076.chello.pl

    który telefonik lepszy 1600 czy 2610 bo mam dylemat

  • 0

    218. ~serek  2006-12-18 16:36:25  host: host-81-190-53-199.lublin.mm.pl

    Witam!Mam ten telefon i jest naprawde dobry dla malo wymagajacych i nie dla szpanerow.Zwykly telefon.Bo przeciez telefon w sumie nie jest od tego ze by sluchac muzy czy robic zdjecia,mi osobiscie ta nokia bardzo sie podoba.pozdrawiam

  • 0

    219. ~erłulf  2006-12-18 19:53:23  host: det183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik.Wygodny prosty w obsłudze i ma dobrą baterię.Dla małowymagających wręcz idealny.

  • 0

    220. ~Lilianna  2006-12-18 22:04:59  host: alj26.internetdsl.tpnet.pl

    Mam małe pytanko ten tel ma tato dla niego wystarczający ale jakos nie możemy ustawić tego że jak ktos dzwoni,nie wysiwtla się nazwa kontaktu tylko pisze "połączenie"chodź osoba dzwoniaca jest wpisana w tel.PLEASE POMÓŻCIE.

  • 0

    221. ~Andrzej  2006-12-22 12:51:09  host: cli115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest dobry lecz brakuje w nim mp3 jakby były w nim mp3 i real music to byłby to wspaniały telefon

  • 0

    222. ~niolek  2006-12-25 16:38:51  host: h-236-15.city-net.pl

    ja mam ten telefon ale niewiem jak ustawić w nim tapetę prosze jak ktos to przeczyta i wie jak to zrobic niech napisze na e-mail niolek5@wp.pl

  • 0

    223. ~Lily  2006-12-25 19:06:04  host: chello087207091158.chello.pl

    Dostałam go w prezencie. Wydaje się OK, choć trudno mi się przestawić na inne klawisze (z Sagema na Nokię).

  • 0

    224. ~lord  2006-12-27 18:24:59  host: azt234.internetdsl.tpnet.pl

    a ja ją znalazłem na ulicy w nierozpakowanym pudełkiem i była ładowarka i telefon i wogóle

  • 0

    225. ~Tofik  2006-12-31 20:28:40  host: user-87-248-83-60.promax.media.pl

    Powiem Wam szczeże że komórka nokia 1600 to prawdziwe badziewie mój syn ma ją bo dostał w prezencie od babci i wszyscy jesteśmy nią załamani.

  • 0

    226. ~:)  2007-01-06 09:59:34  host: ebd130.internetdsl.tpnet.pl

    Chyba sobie kupie ten telefon. Wiecie może czy ma on kalendarz??

  • 0

    227. ~:)  2007-01-06 10:02:48  host: ebd130.internetdsl.tpnet.pl

    Noka 1600 czy może Sony Ericsson J220i? Cena mniej więcej na sama... Doradźcie

  • 0

    228. ~  2007-01-06 12:39:49  host: ip-213-17-152-100.netia.com.pl

    Nienawidze tej komórki. Dzwonków nie da sie ściągnąć, Nie można ustawić własnej grafiki na tapecie, Nie ma IRdy, ani blootooth (czy jak to tam sie pisze) i wogóle jest badziewna. Na dodatek nikt nie chce jej ode mnie kupić... Do D... z takim gównem!!

  • 0

    229. ~nikusia  2007-01-17 12:04:10  host: adk35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jak ustawic w tym telefoniku odbior wiadomosci sieciowych?

  • 0

    230. ~bnm  2007-01-19 17:41:32  host: 88.156.69.81

    Lepsze 1600.Miałem 2600.

  • 0

    231. ~Laska  2007-01-24 11:47:27  host: abni144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli ktoś ma zamiar kupić nokie 1600 to odradzam. To okropne badziewie. Nie da się na niego ściągnąć gier ani dzwonków ani tapet.

  • 0

    232. ~depeche1985  2007-01-25 21:12:48  host: 90-156-42-145.as.kn.pl

    mam mieszane uczucia co do tego modelu nokii. z jednej strony jest to solidny i latwy w obsludze telefon, w sam raz dla kogos kto pisze smsy i dzwoni i nie interesuja go gadzety, taki kon roboczy. denerwujace jest to ze nic nie mozna na niego sciagnac, pod tym wzgledem nawet nokia 3310 i 3410 jest lepsza

  • 0

    233. ~mati  2007-01-26 09:49:05  host: aon180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ją dostać w ofercie kończącej się umowy ale poopisach troche się wkurzyłem

  • 0

    234. ~777  2007-01-31 00:19:11  host: host-81-190-253-234.elk.mm.pl

    nokia jest swietna no moze nie dla wszystkich faktycznie nic niemozna sciongnac ale kolory naprawde ma te 65k i ma funkcje muwioncego zegara oczyms pominelem hhhmmm niemoglem bo nic wiencej niema ps:Bateria 3-ma dosc sporo czasu

  • 0

    235. ~  2007-02-03 12:58:20  host: abwk87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    swietny telefon ma go od grudnia 2006 telefon jest po to zeby dzwonil

  • 0

    236. ~Cinekhh  2007-02-06 12:50:32  host: unix.nico.fi

    Telefon jak telefon! Dzwoni i mozna wysyłac smsy! Ale brak mu pare funkcji co do dzwonków i tapet! ale co tu wymagać za te pieniądze. posiadam ten telefon od 3 miesięcy i nie narzekam na jakieś niedogodności.

  • 0

    237. ~martynQ  2007-02-15 19:19:00  host: ip-62-148-80-68.netia.com.pl

    mam ten telefonk od 3 tygodni jest super:):) szkoda,że nie idzie zmieniac tapet sa tylko tła ale tak wogóle jest w porzo:):) telefonk cudowny:):) goraco polecam:)

  • 0

    238. ~Sedlak_52  2007-03-02 00:08:18  host: r1-tw.net.swnet.pl

    Według mnie ten tel. jest spoko posiadam go ok 2 tygodni i nie narzekam :):)

  • 0

    239. ~mrx2  2007-03-03 21:38:47  host: acza43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    silna bateria i prosta w obsłudze ale po za tym chała nie ma wapu niczego nie można sciągnąć mam to wiem ale zmieniam na 6680 ta jest syta

  • 0

    240. ~michcio  2007-03-05 16:46:34  host: acu195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i nie jesten z niego zadowolony a do :) lepszy ten SE.

  • 0

    241. ~yyy  2007-03-08 22:46:54  host: chello087207049223.chello.pl

    ja go mam, ponieważ mój oddalam do naprawy i ten jest zastępczy...a oddałam Nokię N93 i nie mogę się przyzwyczaić do tekiego guchota... kiedy minie ten mięsiąc....

  • 0

    242. ~bigszymon  2007-03-09 13:08:46  host: den228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wiecie moze kto spiewa ta piosenke listen? mam nadzije ze to jakas wykonawczyni,bo chetnie zalatwil bym sobie cala jej plyte.prosze pomóżcie

  • 0

    243. ~  2007-03-11 08:51:29  host: user-a-77.gb.net.pl

    moja siora ma ten tel. nawet fajniuchny jest ale tylko dobry dla tych ktorzy nie maja duzych wymagan co do telefonu... mozna tylko z niego dzwonic i pisac sms'y

  • 0

    244. ~  2007-03-17 11:59:45  host: public-gprs41596.centertel.pl

    posiadam takie 2 telefony, jeden kupilem w sieci T-Mobiele i nie nazekam. ma zestaw glosnomowiacy a bateria mnie caly czas zaskakuje bo trzyma ponad tydzien. a ma juz rok! POLECAM

  • 0

    245. ~Alicja  2007-03-17 12:40:37  host: ns2.res.pl

    Telefon rewelacyjny dla tych którzy chcą go uzywać tylko do dzwonienia:) mój trzyma max 2 tygodnie Jak ktoś szuka bajerów to trzeba sie bardziej wykosztiwac:)

  • 0

    246. ~szarik  2007-03-17 16:47:03  host: 212.87.241.124

    Jest to urządzenie tylko i wyłącznie służące do telefonowania i pisania sms, nic poza tym.Ale jest niezawodny i tyle.Dla nie mających czasu na zabawę telem polecam.

  • 0

    247. ~erłulf  2007-03-26 19:38:00  host: dfk227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefonik,super bateria,super cena.No i na szczęścia nie ma wielu niepotrzebnych pierdół co jest jego kolejną zaletą.

  • 0

    248. ~Maxi  2007-04-01 13:25:00  host: bku194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    erłulf o jakich niepotrzebnych pierdołach mówisz??Aparat, mp.3?Dziś to jest już standard w telefonach więc nie są to jakies niepotrzebne pierdoły.A tak pozatym to jest super fonik.Az sam sie zdziwiłem jak usłuszalem dzwonek klasy mp.3 - super dzwięk mimo ze tylko 1 głośnik.

  • 0

    249. ~  2007-04-09 10:50:59  host: ecs218.internetdsl.tpnet.pl

    potwirdzam bateria w tym telefonie trzyma 2 tygodnie na czuwaniu dużo używana spokojnie wytrzyma 7-9 dni trelefon jedynie do dzwonienia i sms

  • 0

    250. ~ania  2007-04-14 20:01:24  host: bxw198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon jest super bateria długo wytrzymuje

  • 0

    251. ~3k  2007-04-26 17:45:25  host: ayi85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bardzo prosty i super wygodny w obsludze, bateria trzyma fenomenalnie!!! po sformatowaniu laduje ja raz na 10 dni i to mi sie w nim najbardziej podoba. duzym minusem jest calkowity prawie brak "bajerow" czyli fajnych dzwonkow i tapet. ogolnie polecam tym ktorzy telefonu uzywaja zgodnie z przeznaczeniem - do dzwonienia i smsow. przeszkadza mi to ze jest dosc cichy - jestem nieco przygluchy i nie ma mowy zebym go uslyszal w halasliwym miejscu, np. na ulicy albo w pracy.

  • 0

    252. ~mada :)  2007-05-02 18:44:25  host: 90-156-50-223.as.kn.pl

    mam ten telefon już od roku i jest super i niezwykle wytrzymały :) nieraz wpadł mi do wanny i upadł mój 7 letni brat nim żucał i nic JAK NOWY

  • 0

    253. ~.........  2007-05-10 19:33:42  host: 87.204.99.10

    telefon jest do dzwonienie chcesz a te pierdoly to tylko zjadaj baterie.

  • 0

    254. ~Tomson  2007-05-12 16:28:04  host: chello087207116141.chello.pl

    kurcze mozna ten telefon dostac na karte w erze albo popie (oferta zetafon) za 1 zl (zadnego abonamentu - normalnie sie doladowujecie) z tym ze nie odejdziecie z operatora przez 30 mesiecy a Wy ciagle narzekacie. Jak na letefon ktory nic nie kosztuje (1zl bez abonamentu) to swietna sprawa i ma swietna baterie (po czesci przez brak bajerow) to uwazam ze jest bardzo dobra oferta.

  • 0

    255. ~UhMaker  2007-05-14 17:32:51  host: ghh122.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik super. Posiadam motke v235 ale ta nokia jest fajniejsza ;] pozdro

  • 0

    256. ~Phi-v  2007-05-20 16:38:25  host: dynamic149-186.tvk.torun.pl

    W cenie ponizej 200zl to fenomenalny telefon. Trudno tu oczekiwac zaawansowanych technologii, ale w zamian otrzymujemy wygode obslugi, niezawodnosc i dobrze trzymajaca baterie. W dodatku dzwonki sa przyjemne dla ucha, nie draznia tak jak te w innych tanich i starszych komorkach. Krotko mowiac tani, prosty, dobry fonik.

  • 0

    257. ~  2007-05-22 13:52:41  host: 62.148.78.182

    yyy napewno masz n 93

  • 0

    258. ~luke  2007-05-22 17:55:08  host: adar234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten model Nokii około 8 miesięcy i nie mogę powiedzieć o nim nic złego. Bateria trzyma maksymalnie 15 dni, minimalnie 6 przy ciągłym rozmawianiu i wysłaniu sms-ów. Fakt, że nie ma bajerów typu aparat, WAP itp., bo za tą cenę jest to dla producenta nie do wykonania. Jak ktoś jest wymagający to polecam zakup Nokii serii N. Pozdro

  • 0

    259. ~kto pyta nie bładzi ;)  2007-05-22 21:22:30  host: avh40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się nad kupnem : Sony Ericsson J220i i Nokia 1600 -->który jest lepszy, łatwiejszy w obsłudze, ma fajniejsze gry ??

  • 0

    260. ~fero  2007-05-25 11:05:14  host: app202.internetdsl.tpnet.pl

    teleon jest daremny i tyle co tu mówić

  • 0

    261. ~mac iek  2007-05-30 22:52:13  host: cir248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak formatować baterię w tym o to telefonie ile czasu..?

  • 0

    262. ~Yaro  2007-06-03 18:43:42  host: proxy2.tkdami.net

    MA KTOS DO NIEGO MOZE INSTRUKCJE OBSLUGI?? MOZE BYC W WERSJI DO WYDUKOWANIA, WIEM ZE OBSLUGA JEST BANALNIE PROSTA ALE NIE DLA MOJEGO DZIADKA, A ORYGINALNA SIE GDZIES ZAPODZIALA ;)

  • 0

    263. ~konrad  2007-06-09 10:07:00  host: azy116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie jest opcja przypisania dźwięku do danego kontaktu, jak tak to proszę o wskazówki.

  • 0

    264.  2007-06-10 23:53:20

    gdzie mogę poszukać polifoniczne dzwonki na ten telefon na wapsterze nie ma

  • 0

    265. ~bowwer  2007-06-21 19:47:57  host: host-81-190-186-71.kwidzyn.mm.pl

    mam problem jak otrzymuje sms-a od kogos dluzszego niz 160 znakow. Wyskakuje mi część sms-a i na koncu "brak części tekstu" jak to zmienić bym mógł przeczytać do końca sms-a i nie wyskakiwało mi to gówienko!

  • 0

    266. ~am  2007-06-22 21:37:02  host: host-81-190-63-102.lublin.mm.pl

    taki tam do sms i dzwonienia

  • 0

    267. ~Agutka  2007-06-22 23:33:47  host: proxy5.tkdami.net

    Do Yaro. na firmowa stronke producenta www.nokia.pl potem Pomoc>Instrukcjie i prezentacje> wybierz model i tam jest pdf oraz wersja do druju

  • 0

    268. ~LolA=]  2007-06-24 17:30:37  host: nat-01-036.rtk.net.pl

    mam pytanko... jak się formatuje baterię w tym telefonie?? z góry dzięx za wskazówki...

  • 0

    269. ~Klaudia  2007-06-25 10:01:14  host: grg106.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i jestem z niego zadowolona =))

  • 0

    270. ~martk@14latek  2007-06-25 11:39:28  host: abnd225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Napisze wam szczerze co o nim myślę: Jest super.Dostałam go pod choinkę ale wiem , że kupili mi go rodzice więc spytałam się ile on kosztował powiedzieli mi,że 200złotych nowy a ja mam nowy!!!Nie wierzyłam i musiałam to sprawdzić Tak zrobiłam.Okazało si.ę że to prawda...!!Byłam zaskoczona że tak mało za tak fajny telefon.Przyznam wam racje długo trzymie bateria u mnie 7 dni równy tydzień a urzywam go na okrągło....U mnie w szkole co druga osoba ma taki fon i słyszę o nim same dobre opinie nie kłamię....!!!!Gdy jechałam na zieloną szkołę miałam zamiar zmienić telefon żebym miała aparat ale stwierdziłam że po co żeby mieć aparat TO GŁUPOTA!!!!i nie zmieniłam i jestem z tego zadowolona....ze swojego czynu....Mój telefon ma już rok i nie chce zamieniać telefonuna jakiś który ma jakiś głupi z jakimiś gadzetami no chyba ze by mi to było potrzebne....!!!!(ale wątpie) Moi kuzyni lubią się chwalić telefonami więc zmieniają co 2 miesiące serio....Ale po to żeby się chwalić głupim telefonem z gadżetami Dzieęki pozdro P.SPozdrowienia dla Firmy NOKIA idla telefonu NOKIA 1600 :D : )Ten telefon jest supcio cool zajesuper

  • 0

    271. ~grzegorz  2007-06-25 23:02:00  host: 83.238.116.6

    Mam takie pytanie, wie ktoś czy można tak zrobić, żeby raporty doręczeń zapisywały sie w skrzynce odbiorczej ??

  • 0

    272. ~Gormonbozia  2007-06-26 21:39:18  host: staticline12593.toya.net.pl

    Rewelacyjny design, który powoduje, że telefon, szczególnie w czarnej wersji, prezentuje się niezwykle elegancko, ale funcje, wyświetlacz, dzwonki...tragedia. Wyświetlacz wygląda jakby miał nie 65 tys., ale 4 tys. kolorów. Tapety wyglądają jakby zrobiono je ze zdjęć aparatem sprzed 50 lat, na długo przed epoką programów graficznych - absolutne zero ostrości i zero pomysłu na fotkę. Dzwonki, nie dość, że kiepskie i ciche, to jeszcze trwające po kilka sekund. Dodatkowo, jeśli ustawimy głośność na wyższą, włącza się narastanie dźwięku, którego nie da się wyłączyć. Możliwości personalizacji telefonu zbliżone do zera - brak jakiegokolwiek połączenia z kompem, internetem i komputerem. Jeśli więc ktoś przywiązuje uwagę do szaty graficznej menu telefonu, niech lepiej rozejrzy się za jakimś Sony Ericssonem czy Samsungiem

  • 0

    273.  2007-06-28 13:28:57

    Czy ten telefon posiada Dyktafon ?

  • 0

    274. ~Gormonbozia  2007-06-28 23:49:58  host: staticline12593.toya.net.pl

    Nie ma dyktafonu.

  • 0

    275. ~sebek  2007-07-02 22:56:38  host: tk82.internetdsl.tpnet.pl

    nie posiada dyktafonu!!

  • 0

    276. ~  2007-07-03 09:49:33  host: dow169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefo praktycznie nic niema aplikacji java nawet doczepianego aparatu NIC !!!!!!!!!!!

  • 0

    277. ~adi_kks  2007-07-04 13:12:50  host: acfa56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma mp3 :D hehe ja i ta kwole mojego sagema my501x ;) kazdy woli ;) :D

  • 0

    278. ~lolo  2007-07-05 19:03:41  host: gw-lan.mcon.pl

    ten telefon jest do dzwonienia i sms-owania .!!!!Ale nic nie posiada ani irdy ani wap ani foto WIELKIE NICCCCCC!!!!Do dzwonienia i sms-owania Dobry

  • 0

    279. ~Szczęśliwy posiadacz Nokii  2007-07-06 11:09:52  host: 82.160.23.66

    Telefon dobry ale tylko na ciężkie warunki pracy. Tylko do dzwonienia. Na budowe przydaje sie idealnnie bo go nie szkoda mi jak spadnie. A telefon do multimedii i pracy w biurze urzywam Nokii E50 która jest zajefajna. Pozdro dla wszystkich posiadaczy NOkii E50 i 1600

  • 0

    280. ~Marcin  2007-07-09 23:06:07  host: gmh10.internetdsl.tpnet.pl

    Od kilku dni mam nokie 1600 i stwierdzam ze jest to najlepszy telefon jaki miałem a mialem juz np 6230i ktory ma tzw "wszystko" Nokia 1600 jest prosta, mała,klawiatura to rewelka szybko i latwo sie pisze, jezeli ktos chce tak jak ja miec telefon tylko do dzwonienia i smsów to gorąco polecam!!! 150zł za nowy to naprawde rewelacyjna cena!!! POLECAM!!!!!

  • 0

    281.  2007-07-12 11:57:10

    hej dostałem 1600 i mam problem bo jak dostanę sms-a to nie moge go przeczytać telefon "wariuje" Wyłącza się i sam się włącza czym to może być spowodowane? I czy jak oddam go do naprawy to będzie oki czy to poprostu wada noki:( A po za tym telefonik super polecam :)pozdrawiam

  • 0

    282. ~Betina:)  2007-07-13 15:31:05  host: aahz159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten Fon prawi nic nie ma gdzie popatrzę tan pisze"NIE" wszędzie "nie, nie, nie"

  • 0

    283. ~kris  2007-07-15 13:54:58  host: aata159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon do niczego miałem go rok i siadło mi oprogramowanie teraz mam se k310i

  • 0

    284.  2007-07-18 10:16:53

    To sie pochwalcie ile wam trzyma bateria z tymi wszysatkimi bajerami gdy używacie telefonu cały dzień na okrągło założe cię że max 3 dni a tu wam bez problemu 7 potrzyma. Sam mam SE D750i a nie długo będe miał iPhone-a ale kupuje go po to bo potrzebuje go do neta. Ale ludzie przecież w końcu telefon jest do DZWONIENIA i ewentualnie SMSów.

  • 0

    285. ~**Aga  2007-07-21 15:51:09  host: w3cache.dialog.net.pl

    Ogólnie telefon jest kiepski! nie ma tych wszystkich bajer! ale po co mi inny:) Bateria trzyma co najmniej tydzień:) i to jest wielki plus tego foniq;)

  • 0

    286. ~  2007-07-26 14:27:43  host: 217.153.7.246

    no nie przeciez to najnowsza nokia karta pamięci aparat 3.2 mpx poprosu bajer musze go mieć!! hahahahaha

  • 0

    287. ~  2007-07-26 14:30:17  host: 217.153.7.246

    mój sagem my411x nie ma tak sobraj bateri:/ ale strasznie dużo sie nim bawie tak trzyma 4 dni:/ a tu az tydzien...

  • 0

    288. ~kid  2007-07-26 17:31:47  host: host-02.edipresse.pl

    WIELKI MALY TELEFON!!! Tylko do dzwonienia i smsowania, ale bajecznie wytrzymaly, bezawaryjny, dlugo wytrzymuje bateria i wygodna klawiatura. Jak ktos olewa bajery w telefonie, a potrzebuje prostego i niezawodnego aparatu, to pokocha 1600

  • 0

    289. ~adrian kal  2007-07-29 17:18:50  host: byy113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to taka kupa ze jak uwaliem stolca i polozylem obok niego nokie to nie widzialem roznicy.kalaw shitu!!!

  • 0

    290. ~Miś  2007-07-31 17:54:40  host: 213.25.144.25

    super tel muj brat go ma jest super chociaz nie ma nic fajnie wyglada czarna jest prosta w obslude i jest super!!!!!!!!!!! lepsza od SE w300i, noki 6300i od nokii N95 heheheheheheh!!!! :)

  • 0

    291. ~tomi  2007-08-03 13:13:59  host: ger162.internetdsl.tpnet.pl

    ten fonik mi się podoba;D +wytrzymaly +bezawaryjny +bateria trzyma około 8 dni +prosty w obsłudze +funkcja głośnego mówienia +odporny na uszkodzenia mechaniczne ale ma swoje wady;/ -brak mms -słaba grafika -maly ekran

  • 0

    292. ~Damiano  2007-08-06 11:55:01  host: fhu234.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem ten tel prawie rok i świetnie mi się spisywał tylko miał mało funkcji ale i tak mi się podobał.

  • 0

    293. ~IC3M4N  2007-08-07 13:35:31  host: gfz242.internetdsl.tpnet.pl

    Ta Nokia jest super maly i bateria okolo 10 dni

  • 0

    294. ~mati  2007-08-08 10:57:58  host: chello089076096121.chello.pl

    ten telefon jest ok tylko szkoda ze niema mms

  • 0

    295. ~gizbert  2007-08-08 17:16:50  host: aaeh34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no tak nic nie ma ale bateria trzyma 14 dni tak ze nie ma co smecic bo to jest kozacki telefon poco mi wbudowany aparat mam oddzielna cyfrowke, po co mi mp3 i radio, mam to w mojej kochanej mp4

  • 0

    296. ~Rzeznik  2007-08-09 18:56:55  host: chello089076098190.chello.pl

    ej mialem juz sporo telefonów gdyz mialem manie na punkcie bajerów. wszystko z czasem przemija i ti tez mi sie znudzilo. teraz mam nokie 1600 i rewelka. dzwonie i nic wiecej i dobre jest.

  • 0

    297. ~ktoś  2007-08-11 20:30:54  host: aaay114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam juz go prawie dwa lata i co ? > ideał do SmSowania!! no i ta bateria (max mialem 15 dni xD) ze nie ma aparatu itp to mnie nie obhodzi... mam cyfrowke itp ;) zwykly i dobry telefon POLECAM!

  • 0

    298. ~Damianno23  2007-08-14 10:46:10  host: gmc243.internetdsl.tpnet.pl

    Moja siostra ma 1600 i jest do kitu

  • 0

    299. ~&&Grazia&&  2007-08-14 20:23:10  host: anw106.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem bardzo zadowolona , ponieważ nokia ta nie posiada zbyt wielu bajerów, ma wytrzymałą baterię i wygodną klawiaturę. Polecam go ludziom którzy potrzebują po prostu do kontaktu. POZDRAWIAM WSZYSTKICH :):):):)

  • 0

    300. ~dp  2007-08-16 18:17:07  host: xdsl-6294.zgora.dialog.net.pl

    po 1,5 roku rozsypal sie, zawiesza sie, sam wylacza, odrzuca karte sim. dalem do serwisu w plusie, dostalem po 2 tygodniach swoj telefon z identycnzymi objawami, chyba przelezal w pudle albo poprostu nie da sie go juz naprawic. spodziewalem sie solidnego telefonu do dzwonienia i sms, niestety napewno nie jest nim n1600...

  • 0

    301. ~kenejen  2007-08-17 10:17:22  host: blg48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    coolowy. nokia stawia na niezawodnosc i to misie podoba. ;D

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet