Nokia 1200 - opinie
Telefony Nokia Nokia 1200 Opinie o Nokia 1200

Nokia 1200

w sumie: 73
  • 0

    1.  2007-05-04 14:05:14

    I powstaje pytanie - po co takiemu telefonowi 4 Mb ?

  • 0

    2. ~slimak  2007-05-04 14:33:42  host: 212.160.172.70

    ladna to ona nie jest... motorola F3 przynajmniej wyglada jak telefon z tej epoki... rozumie ze co niektorzy maja juz dosc "wszystkomajacych' telefonow i potrzeboja telefonu co trzyma 14 dni ale wypuscic telefon ktory wygladem przypomina telefony z ubieglej epoki to nie jest dobre posuniecie marketingowe... nie wyobrazam sobie biznesmena ktory na spotkaniu firmy wyciaga cos takiego ;-/ ... a jego rowiesnicy e61i hehe... moze chociaz jezt wstraso i wilgocio odporny ??? ;]

  • 0

    3. ~frytko  2007-05-04 16:09:22  host: aic132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak - to jest takze i moje pierwsze pytanie :). no ale ma mp3 :) prawda to czy falsz??

  • 0

    4. ~frytko  2007-05-04 16:23:23  host: aic132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiadomo ale to pytanie jako pierwsze cisnelo mi sie na usta .-klawiature

  • 0

    5.  2007-05-04 16:24:59

    u ojca w firmie mają wszyscy 1600

  • 0

    6. ~stfu!  2007-05-04 19:07:00  host: cja118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To nie jes telefon dla biznesmenów, ale dla trzeciego świata, czytałem gdzieś niedawno, że jest to ryne, na którzy producenci telefonów przypuszczą wielką ofensywę, stąd ten wysyp badziewia.

  • 0

    7. ~zbok  2007-05-05 15:42:18  host: acoh191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam jako domowy tel. Nokie 3410 i w chwili jak wchodzila na rynek myslalem ze ona bubel jest...ale patrzac na ta to jednak "zajebistego" fona mam ;) A serio mowiac o tej...hm..no typowy telefon do dzwonienia i nic pozatym. Co do wygladu...10lat temu by nawet ciezko bylo zeby komus sie podobal no ale widac takie mialo byc zamierzenie firmy.

  • 0

    8. ~chwwd  2007-05-07 16:41:28  host: ip-89-234-100-40.dub-3rk2.metro.digiweb.ie

    to telefon ma sie podobac ?

  • 0

    9.  2007-05-07 20:33:54

    ~slimak, ~stfu!, czy wy wiecie dzieci co jest biznesmenowi najbardziej potrzebne w telefonie? "czerwona" i "zielona" słuchawka, bo prawdziwy biznesmen rozmawia przez telefon, no chyba że ma 13 lat i w szkole potrzebny mu telefon do szpanu...

  • 0

    10.  2007-05-08 15:05:22

    MvT... jesli chodzi o moj wiek to nie mam 13 lat, pracuje jako architekt i wiem po co biznesmenowi telefon! ale wybacz... ja jestem osoba ktora patrzy na swiat nieco inaczej... owszem lubie rzeczy bardzo praktyczne ale i takie ktore sa mile dla oka... a ta nokia nie jest... i to moje zdanie ;) i prosze abys nie obrazal ludzi ktorych nie znasz... i co ty czlowieku chcesz od stfu ?! przeciez on przekazal nam nawet ciekawa informacje o tym ze telefon jest z zalozenia przeznaczony na rynki trzeciego swiata... pozatym twoje wypowiedzi nie maja woQle sensu , zamiast skupic sie na telefonach , wyznajesz zasade ze lepiej bedzie "jak sobie ponize kilka osob"... to podniesie twoje ego... ;) moim osobistym zdaniem jak nokia stwierdzila ze jest im potrzebny taki tel to niech przynajmniej wprowadza jakas ciekawa stylistyke, bo ta jest nieco przestarzala ! ! to nawet nie jest retro :-/ ! !

  • 0

    11. ~czaszka  2007-05-09 09:50:12  host: 194-mia-3.acn.waw.pl

    a mi sie ten telefon podoba :)i to bardzo przypomina mi moja nokie 3210 ...którą niestety szlag trafił przez moja nie uwagę. Jak tylko wejdzie na rynek na 100% ją kupię. mam dosc mojego siemensa ax72 - niby kolorowy wyswietlacz i inne bajery - stwierdzam ze jest do dupy. w dzien słoneczny nic nie widac - zeby co kolwiek zobaczyc trzeba włączyć podswietlenie ...- taki telefon to dopiero badziew

  • 0

    12. ~  2007-05-09 15:03:00  host: 194-mia-3.acn.waw.pl

    MOTOROLA F3 hehe szczególnie wyswietlacz ma z tej epoki hehehe - widziałeś ten fon w realu ?

  • 0

    13.  2007-05-11 11:00:44

    Widzialem... i mi sie podoba... a jezeli chodzi o wyswietlacz jest to nowa technologia inteligetnego papieru... przynajmniej chcieli cos nowatorskiego wymyslec... pozatym F3 jest dedykowane sluzba ratowniczym , wojsku i policji i osoba ze slabym wzrokiem... gdzie pisanie SMS nie jest potrzebne dlatego taki wyswietlacz... a ten tel wyglada jak zabawka dla 5 letniego dziecka... to moje zdanie :]

  • 0

    14.  2007-05-11 20:22:20

    slimak oj chłopie widzę że nie dotarło do ciebie to co napisałem... telefon dla trzeciego świata? a których ludzi jest w polsce więcej bogatych czy biednych? ilu jest użytkwników np n1600 a ilu N9500? czyli jesteśmy też krajem trzeciego świata a ten telefon znajdzie więcej klientów u nas w sklepie bez simlocka niż wszystkie nokie spod znaku "N" i "E" w promocji jestem pewien! a jak sie obraziłeś to twoja sprawa.

  • 0

    15. ~czaszka  2007-05-13 21:55:46  host: 194-mia-3.acn.waw.pl

    ja go sobie kupie na pewno ;0 po pierwsze bateria , a po drugie wyswietlacz dla mnie to zaleta.wszystko widac bez poświetlania. i mi to wisi czy to dla 3 swiata czy dla 1 swiata ....mi sie in bardzo podoba smsy i dzwonienie to uzywam głownie w moim obecnym siemensie ax72 wiec po cholere mi dyktofon mmsy i inne badziewia ....

  • 0

    16. ~  2007-05-13 21:56:27  host: 194-mia-3.acn.waw.pl

    chociaz nie ukrywam mógłby miec radio ....a wiecie ze on ma latarke hehe

  • 0

    17. ~  2007-05-13 22:40:21  host: 194-mia-3.acn.waw.pl

    a mam pytanko czy ktos wie czy ten fon posiada PROFILE ?

  • 0

    18.  2007-05-28 16:33:34

    Minimalizm w funkcjonalnosci moze komus nie przeszkadzac, ale ten telefon jest brzydki. Moze znajdzie nabywcow za 100zl, bo za 150 mozna juz przeciez kupic duzo ladniejsze 1600 albo motke F3.

  • 0

    19. ~;)  2007-05-28 18:00:21  host: 194-mia-3.acn.waw.pl

    ktos wie kiedy ten fon wyjdzie na pl rynek

  • 0

    20. ~Bezele  2007-06-26 14:09:14  host: 213.134.172.48

    Mógłby mieć białe podświetlanie jak w 1112 wygladałby dużo lepiej :)

  • 0

    21. ~Filippooo  2007-06-29 13:22:21  host: ecy30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oni jeszcze produkują czarno-białe wyświetlacze ???

  • 0

    22. ~  2007-07-30 19:16:29  host: c-67-189-224-78.hsd1.ny.comcast.net

    Ejjj wyswietlacz nie jest kolorowy ,a poza tym ta nikia NIC niema

  • 0

    23. ~Kev  2007-08-26 22:52:55  host: 195.136.49.131

    I o to chodzi, że nic nie ma :) Miałem E50, K800i i właśnie ją kupiłem tylko po to żeby dzwonić i nie zawracać sobie głowy duperelami, które jak w każdym zbajerowanym fonie fajne są na początku albo dla szpanu, a potem używa się z nich 1/10 część albo wcale :)

  • 0

    24. ~czaszka  2007-08-28 17:17:35  host: 46-mia-7.acn.waw.pl

    chyba jestem 1 co kupiłam ten telefon 10/10 strasznie szybki , wyraźnie wszystko widać . TU W OPISIE JEST BłąD ten telefon ma kalendarz , profile i notatnik

  • 0

    25. ~Haust  2007-09-15 02:38:37  host: bax196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon posiada chyba błąd w sofcie. Przy załączonej funkcji podsumowanie czasu połączeń po zakończonej rozmowie pojawia się na wyśw. tenże właśnie słowny komunikat ,a nie faktyczny czas połączenia!

  • 0

    26. ~PtG  2007-09-17 10:19:40  host: ip-52-4.apus-net.pl

    Witam mam prozbe czaszka napisal bys ile faktycznie trzyma baterja w tym telefonie z góry GRACJE

  • 0

    27.  2007-09-17 13:27:20

    Witam mam prozbe CZASZKA możesz napisać ile rzeczywiście dni trzyma bateria w tym telefonie i jaka jest jakość rozmów i czy morzna w nim ustawić własne skróty z góry wielkie DZIĘKI

  • 0

    28. ~nokia  2007-09-28 12:50:26  host: 90-156-57-239.as.kn.pl

    klorowe wyświetlacze zżerają dodatkową energię, dlatego do telefonów przeznaczonych do dzwonienia nie daje się ich

  • 0

    29.  2007-10-05 20:51:55

    Ej Haust ... Masz św.rację z tym softem , soś jest nie tak ! u mnie ten sam komunikat(podsumowanie czasu)...POZA TYM TELEFON JEST PO PROSTU SUPER !!! ....Help ! p.s.Witam wszystkich ! goszczę tu pierwszy raz!pozdrawiam!

  • 0

    30.  2007-10-06 03:28:05

    Haust masz rację..coś jest nie tak z tym softem,bo u mnie ta sama przypadłość.Ale poza tym telefon jest po prostu świetny !!! POLECAM POLECAM POLECAM !!! p.s.Witam wszystkich jestem tu nowy,pozdro.

  • 0

    31.  2007-10-06 07:55:27

    Haust,masz rację,coś jest nie tak z tym softem bo u mnie ten sam problem.Ale poza tym telefon jest naprawdę cudo !!! POLECAM !!! p.s.witam wszystkich,jestem tu nowy,pozdro!

  • 0

    32. ~hadzibe  2007-10-06 22:07:20  host: wall.lpp.com.pl

    Mam ten telefon od 3 dni, przegadalem przez te dni 21minut ale bawilem sie dzwonkami, latarka i innymi pierdolami i wlasnie spadla mi 1 kreska z 6 od baterii (po okolo 70h od odlaczenia ladowarki) -wiec raczej bedzie trzymac dluuugo. Telefon piekny moze nie jest ale na razie idealnie zastepuje mi 6310 ktora sie rozsypala po 4 latach uzytkowania... Wlaczylem sobie teraz rowniez to podsumowanie kosztow i faktycznie pojawia sie taki komunikat ;)

  • 0

    33. ~czaszka  2007-10-09 13:28:29  host: 46-mia-7.acn.waw.pl

    mi bateria trzyma ok 1,5 tyg

  • 0

    34. ~Miszkurka2000  2007-10-11 14:25:52  host: w3cache.dialog.net.pl

    Trzeba ustawic jezyk angielski i po kłopocie.

  • 0

    35. ~Miszkurka2000  2007-10-31 22:05:05  host: xdsl-5174.elblag.dialog.net.pl

    Odkryłem przypadkowo ciekawą rzecz. Po przywróceniu ustawień fabrycznych (poprzez menu) - pojawia sie dodatkowa opcja NetMonitor. Tylko nie mam pojecia do czego to wykorzystać. Czy ktos moze wie jak rzeczywiście a nie w teorii włączyc tryb HR (*4720#)

  • 0

    36. ~ptg  2007-11-14 13:58:11  host: ip-52-4.apus-net.pl

    dobrze słychać te dzwonki mp3 czy to jakaś kiszka?

  • 0

    37. ~pel@  2007-11-26 21:49:40  host: station-176-140-87-77.ticom.pl

    powiem szczerze że miałam ten telefon przez tydzień (w zastepstwie) i jest on niezniszczalny . Wygląda na bardzo solidnie wykonany , jak wszystkie nokie pozdrawiam

  • 0

    38. ~  2007-12-15 08:56:58  host: aagk254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon od około miesiąca.Na razie nie mam nic do zarzucenia .Bateria wytrzymuje na czuwaniu około 6 do 8 dni .Co sie tyczy dzwonków to jest to zwykła polifonia w niczym nie przypominająca mp3 i nie ma możliwości przesłania na ten telefon dzwonków polifonicznych ponieważ nie obsługuje ten telefon funkcji mms posiada kompozytor dzwieków znany z noki 3210.Zwykły telefon do rozmawiania i pisania sms. Za cene 169 zł z gwarancją na 2 lata to dobry zakup.

  • 0

    39. ~Haust  2008-01-31 02:09:35  host: apz191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Następna wykryta wtopa! I to karygodna!!! Gdy otrzymuję łączonego smsa fon pokazuje tylko nazwę nadawcy i pusty ekran,a po sms ani śladu!!!! I to nie tylko mój egzemplarz.

  • 0

    40.  2008-02-23 14:07:08

    4 mega jest chyba na wiadomości w mojej 2610 jest 3 mega a mam pełno wysłanych zapisane (już ponad 1000) i jest w tej pamięci.

  • 0

    41. ~xan  2008-02-27 21:35:23  host: aet114.internetdsl.tpnet.pl

    można na tą komórke ściągać nowe dzwonki? Jak tak, to jak to zrobić ?

  • 0

    42. ~  2008-03-07 15:41:57  host: aet114.internetdsl.tpnet.pl

    nie można bo nie obsługuje EMS i MMS tylko SMS; a ciężar telefonu powinno się podawać z baterią, a nie bez niej !! Nokia 1200 nie ma wagi cegły ale sama bateria nie jest lekka

  • 0

    43. ~Vie  2008-03-21 13:10:33  host: aet114.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tego fona. Ktoś wcześniej pytał o profile - fon ma profile. Jeśli chodzi o jego wady to wytypowałbym dwie: pomimo tego, że jest to nokia to wykonanie nie jest najwyższej klasy: zegarek śpieszy (na tydzień 7 sek.), głośność i jego regulacja podczas rozmowy wygląda tak, że jak się przechodzi na skali głośności z poprzedniego na najgłośniejszy to właściwie nic się nie zmienia - i tego właśnie brakuje, czyli możliwości zwiększenia głośności podczas rozmowy, bo ciągle jest zacicho (np. w gwarze miasta); dodam, że nie mam problemów ze słuchem.

  • 0

    44. ~  2008-04-11 11:44:06  host: dynamic-78-8-22-59.ssp.dialog.net.pl

    Zawsze mozna użyć trybu głośnomówiącego.

  • 0

    45.  2008-04-16 14:50:13

    Telefon świetny mimo że brzydki . Bardzo prosty w obsłudze (stara nokia) :P dodatkowo polifonia i nawet dzwonek mp3 można mieć :P Jako drugi telefon do rozmów i sms jest suuuper :D

  • 0

    46. ~tomq  2008-05-07 18:39:31  host: a52.net150.okay.pl

    Witam Telefon b.dobry jeżeli chodzi o jego klase. Bateria mimo wielu godzin rozmów trzyma ponad tydzień. Na czuwaniu wytrzymał 3 tygodnie. Bardzo prosty w obsłudze. Polecam dla mało wymagających osób.Jako drugi telefon SUPER.

  • 0

    47. ~piotrek  2008-08-13 01:04:01  host: acht71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i zauważyłem ze po wykasowaniu wszystkich wiadomości przeczytanych nie można wysyłać esów przez jakiś czas. co to może byc niech ktoś napisze

  • 0

    48. ~  2008-08-22 20:44:38  host: dxy34.internetdsl.tpnet.pl

    a nie pomyśleliście o ludziach starszych którzy muszą mieć telefon a po co im takie fantazy ten jest dla nich odpowiedni

  • 0

    49. ~darek  2008-08-27 20:28:55  host: ce21.osiedle.net.pl

    Witam:) Mam tę nokie od 10 miesiecy i jestem z niej w miarę zadowolony. Monochromatyczny ekran i bateria to najwieksze jego zalety:) Niestety ma wady - gdy użyje sie funkcji Wiadomości/Usuń Wiadomości to nie mozna wysylac smsów (o czym wspomniał powyżej ~piotrek):( Należy wtedy wyłączyć komórkę i jeszcze raz ją uruchomić. Niestety kilka razy telefon zawiesił się (musiałem wyjąć baterię i ponownie ją włożyć aby uruchomić go). Dwa razy sam się zrestartował (wyłączył i uruchomił po chwili). Problemu z smsami, o których pisał Haust nie mam ale nie da się ukryć, że Nokia nie postarała się przy tym prostym telefonie...

  • 0

    50. ~dllllugii  2008-09-01 23:18:26  host: ip-83-238-213-121.netia.com.pl

    powiem krotko mam ten telefon dopiero 1 dzien kupilem go ze sklepu za 79 zl i uwazam iz pomimo wygladu elefonu-kalkulatora-zabawki jest swietny, posiadalem wiele innych telefonow i ten jest najlepszy aha zapomnialem dodac ze za taka cene niech ludzie nie spodziewaja sie luksusów... wiem ze klient jak kupuje to wymaga ale bez przesady... nie wszystko jest idealne... hehe pozdowienia dla ludzi myslacych podobnie jak ja ...

  • 0

    51. ~yeti  2008-09-07 18:07:27  host: dyp150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od blisko roku. Uważam go za bardzo dobry telefon do dzwonienia i SMSów. Bateria wytrzymuje jakieś 5 godz. rozmów, przy umiarkowanym używaniu spokojnie wytrzymuje tydzień bez ładowania. Budowa niemalże pancerna, kiedyś po upadku rozleciał się na części pierwsze, ale wystarczyło poskładać i działał dalej, na obudowie nawet ryska nie została. Po blisko rocznym używaniu nie widać na nim żadnych śladów zużycia. Wyświetlacz widać bardzo dobrze w każdych warunkach, i przy ostrym słońcu i w nocy. Co do wad, to czasami sam się resetuje w trakcie rozmowy, a przy wpisywaniu bardzo długich SMSów pod koniec zaczyna trochę mulić.

  • 0

    52. ~artur  2008-10-03 19:44:23  host: mtan46.alfanet24.pl

    bardzo fajny telefon, mój ma nawet wibracje, ladnie gra jeszcze lepiej dzwoni bateria bardzo fajnie trzyma, take łogin w szopie, za te pieniądz~!!

  • 0

    53. ~xxx  2008-10-11 21:29:33  host: end58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aktualnie jest w Media Markt za 79 zł promocja urodzinowa.

  • 0

    54. ~sheena84  2008-10-16 19:00:18  host: chello089079147043.chello.pl

    Jestem posiadaczka tego tel. od wczoraj, to moj grugi tel. posiadam jescze nokie n70, ale krotko trzyma w niej bateria.

  • 0

    55. ~  2008-10-27 04:06:45  host: f143-058.opera-mini.net

    mam ta nokie od 2 mies.jako 2 fon,w sklepie kosztowala 89 zeta 2 latka gw. bateria 5 dni srednio,ma sporo funkcji,latarka,konwerter,i wszystko z n3310,maly lekki-polecam

  • 0

    56. ~betsy  2008-11-02 18:55:54  host: att36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używam tej Nokii od tygodnia jako drugiego telefonu. Po "mięciutkich" klawiaturach SE troszkę trudno sie pisze eski ale da się wytrzymać. Bateria rewelacja, ładowałam dopiero raz, tydzień temu, a do dziś nie spadła ani kreska. Fakt, że nie eksploatuję jej nadmiernie, ale nie jest to tylko czuwanie. Piękna nie jest ale dramatycznie brzydka też nie, no i przede wszystkim ma wyświetlacz na którym wszystko widać w każdych warunkach. Bardzo polecam.

  • 0

    57. ~wojtek  2008-11-30 19:03:29  host: tysiaclecia-z-bie81200223077.c200.msk.pl

    telefon trzyma nawet dwa tygodnie,jeśli się sporo rozmawia tydzień wytrzyma.Ma profile,jeśli komuś o to chodzi i latarkę jeśli w nocy idzie się do kibla oddalonego o kilkaset stóp lub spędza urlop pod namiotem.Ma wszystko co się przydaje i zero zbędnych bajerów.

  • 0

    58. ~Pawcio  2008-12-13 08:15:52  host: ip-103-214.ib.tcz.pl

    Wedlug mnie to jest telefon dla malych dzieci. Bo szczerze po co mi fony z aparatami i innymi bajerami.

  • 0

    59. ~  2008-12-20 17:47:35  host: abfu207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego koma i jest zaje*****. po prostu, do pisania esów i rozmów. NoKiA w ogóle wymiata xD

  • 0

    60. ~raVen  2008-12-26 21:06:16  host: abej36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tą komę i jest super. ! b. szybka i praktyczna. do rozmów i sMs w sam raz. ! świetny kom.

  • 0

    61. ~aaa  2008-12-30 16:55:41  host: evdo-78-30-75-112.subscribers.sferia.net

    szczerze polecam osobom ktore chca miec niezawodny prosty i energooszczędny telefon. bateria 7dni i snejk :) dobre rozwiazanie na kibelek

  • 0

    62. ~Szamot  2009-02-03 19:24:37  host: gate.gmrecords.pl

    Mam ten telefon już 2 miesiące. Sprawdza się świetnie, jest bezawaryjny i w dodatku odporny na wszelkie upadki. Sprawdzałem w różnych warunkach pogodowych (od -20 C) i nie zawiódł mnie w żadnych. Jego klawiatura jest dość nietypowa, nie jest ona jego wadą, ale po prostu trzeba się do niej przyzwyczaić. Oprogramowanie telefonu jest bardzo szybkie (w porównaniu z tym co miałem wcześniej). Bateria trzyma bardzo długo (około 6-8 dni). Dodatkowo ma bardzo przydatną latarkę. Polecam.

  • 0

    63. ~dsasd  2009-02-06 14:41:35  host: h-243-21.elektron.com.pl

    dobre by to było jak by mialo wyświetlacz taki wielki jak ta czarna obwódka wokół tego obecnego wyświetlacza

  • 0

    64. ~Adam  2009-03-24 15:59:48  host: 86-208-n1.aster.pl

    Kupiłem ten telefon rok temu jako "awaryjny". Na codzień używam "wszystkomającego" SE k550i i niestety te "wszystkomające" gadżety zjadają dużo energii. Jestem osobą chorą, niepełnosprawną i potrzebuję mieć PEWNY i NIEZAWODNY telefon, który napewno zadziała jeśli będę potrzebował pomocy. Po roku użytkowania mogę powiedzieć, że jest to telefon BARDZO DOBRY dla wszystkich tych, którzy potrzebują telefonu po prostu do dzwonienia i do wysyłania smsów, a nie chcą korzystać z tysiąca dodatków. Zalety: BARDZO DŁUGO bateria wytrzymuje bez ładowania. Na początku użytkowania ładowałem go przez jedną noc raz na dwa tygodnie, obecnie bateria wytrzymuje około 8 - 9 dni przy kilku rozmowach dziennie. BARDZO DOBRY wyświetlacz. Oczywiście jest czarnobiały i nieduży, zdjęcia sobie nie wyświetlisz itp., ale jest przejrzysty, wszystko widać dobrze nie ważne czy patrzysz w ostrym słońcu czy w nocy, zawsze wszystko dobrze widać. JEST BARDZO WYTRZYMAŁY, kilkakrotnie spadł mi na podłogę, nie ma żadnej rysy ani uszkodzeń, działa jakby nic się nie stało. Jeśli szukasz telefonu dla osoby starszej lub dziecka (prostego w obsłudze) lub taniego telefonu zastępczego, ten jest naprawdę warty polecenia. Ja już nawet częściej korzystam z tej Nokii niż z mojego SE, bo menu jest znacznie prostsze, nie muszę przedzierać się przez szereg opcji i ikonek by coś zrobić.

  • 0

    65. ~Demostenes  2009-03-29 14:04:24  host: chello089077130100.chello.pl

    Kupiłem ten telefon niedawno, bo widziałem u znajomego, który był bardzo z niego zadowolony. Wpadł mi wczoraj do cherbaty... leżał w szklance 20 sekund ;) zanim udało mi sie go wydostać :) wysuszyłem i nic mu nie jest :) działa bardzo dobrze

  • 0

    66. ~wuwu  2009-05-13 10:44:57  host: 093105093154.legnica.vectranet.pl

    obecnie posiadam ten telefon fakt nie jest on ani piękny ani funkcjonalny ale swoje najważniejsze zadanie spełnia w 100 procentach, to znaczy dzwoni. Miałem w swoim czasie wiele telefonów tzw kozaków Noki Sony Ericssonów Samsungów z aparatami systemami operacyjnymie itp ale każdy po pownym czasie się nudził i szedł do wymiany na inny lepszy droższy i tak w kółko. Po prostu bez sensu przeciesz nie można dogonić tego co dzieje się na rynku telefonów co dzień nowe modele coraz bardziej rozbudowane wręcz do granic możliwości. Zastanawiałem się nad zakupem Noki 6310 i ale obecnie na rynku można dostać jedynie stare i mocno zużyte sztuki zakup nowej baterii i obudowy przekracza koszt zakupu telefonu /mam na myśli oczywiście orginały a nie podróbki które po tygodni wyglądają jak stare/ Dlatego też wybór padł na N 1200 telefon który został stworzony faktycznie do dzwonienia, jedynie zastosowałem w nim baterię od noki 2610 o pojemności 1020 mAh /została mi nowa po awarii telefonu/ i muszę powiedzieć że obecnie nie pamiętam kiedy ostatni raz go ładowałem. N 1200 mogę śmiało polecić każdemu kto potrzebuje dzwonić nie jest to model dla dzieci które są na etapie wyścigu kto ma lepszy droższy itp. Dodam tylko że jestem facetem po 40-tce i nie muszę budować ego kozackim telefonem. Pozdrawiam.

  • 0

    67. ~miss  2009-06-13 17:19:34  host: nrb82.fn.pl

    miałam już chyba z 50 telefonów i każdy mi się rozsypywał. Nie mam słów do nokii 5200, 5600, a tymbardziej do 5800 (padł kompletnie dotykowy ekran) Nokii 5800 ZEPSUŁ SIĘ EKRAN DOTYKOWY I NIE MOGŁAM ZARADZIC ŻADNYM Z AKCESORIÓW! I wiele innych telefonów: KAŻDY ROZSYPAŁ MI SIĘ PO PARU MIESIĄCACH UŻYTKOWANIA. Najgorzej było z uwielbianą nokią 5800. Parę tygodni (2-3) i kompletnie wysiadł wyświetlacz. Kupiłam sobie tego. Efekt : Prawie rok uzywanie, bez żadnych wad. TO NIE JEST BAJER, LECZ TELEFONIK BEZ żADNYCH WAD

  • 0

    68. ~kAMIL  2009-12-02 10:58:08  host: p5ddfff7b.dip.t-dialin.net

    świetny telefon, szybki, sprawny nie doszukuje sie w nim błędów bo mnie one nie przeszkadzają . co z tego ze sie na 10 sec wyłaczy tel ? i tak to sie dzieje jak jest w czuwaniu i bardzo ale to bardzo zadko. spieszy ci sie zegarek ? a po co ci punktualny? lepiej zeby sie spieszyl niz spóźniał tak ? telefon 10/10 polecam.

  • 0

    69. ~KWIT!!!  2010-04-06 13:21:18  host: 212.244.129.131

    Co ty pier... jakie badziewie ? mam ten telefon. zalety : SZYBKI: sms, menu , długo bateria trzyma, głośny dzwonek, dobra jakość rozmów, MOCNA OBUDOWA szybko sie smsy pisze i na co mi jakiś wybajeżony telefon ? ani razu się nie zawiesił ma pare gier w razie nudów jak czekacie w szpitalu na pociąg whatever. dla krytyków.. sami jestescie badziewie i was chuyowa firma wyprodukowała.

  • 0

    70. ~kam  2010-10-03 22:25:23  host: 212.244.129.131

    bardzo dobry telefon. bardzo bardzo szybki. nie to co te nowe szajsy

  • 0

    71. ~nokianon  2011-07-12 17:37:10  host: host8925228254.bsi.3s.pl

    dokładnie, szybki; nie to co nowe szajsy z grami i kolorowanymi pierdołkami. Szkoda, tylko że serwis nie podaje cen telefonów w dniu jak się pojawiają na rynku. To bardzo źle1

  • 0

    72. ~Baden  2011-11-08 01:27:37  host: 178.180.22.152.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    *Lekka- 70 gram *Genialny prosty wyświetlacz, który można odczytać w pełnym słońcu. *Bateria BL5CA 700mA długo trzyma. Po wymianie na BL5CA 1020mA telefon działa przez ponad 10 dni. *Prosta w obsłudze, szybka.

  • 0

    73. ~Tukan  2013-01-13 04:45:37  host: 80.51.138.79

    Potrzebny mi telefon dla dalekowidza, więc taki, tóry ma nie małe litery do odczytu w ekranie. Czy ta nokia ma taką zalete ? Proszę o dodatkowy mail na adres tukan-mail@wp.pl

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet